Spil Wizard Shop Online

Spil Wizard Shop nu 

Spil Wizard Shop hos Vera&John

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:Vera&John
Velkomstbonus: 200% op til 900kr
Wizard Shop Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Du behøver ingen bonuskoder til Push Gaming spilleautomater for at få en Vera&John bonus. Spil Wizard Shop online – Vera&John har gjort det nemt med deres 200% bonus op til 900kr uden brug af Vera&John bonuskode. For at aktivere den, skal du blot åbne en Vera&John konto, logge ind og indbetale minimum 100kr med din Skrill konto og nyd din ekstra tid med Wizard Shop. Oven i den 200% velkomstbonus på op til 900kr får du 200 Vera&John free spins.

Vera&John bonus code

Træt af at lede efter en Vera&John bonuskode? Ingen grund til at lede længere, for du behøver ikke en for at få en Vera&John bonus. Du kan alligevel få en 200% Vera&John velkomstbonussom kan bruges på Wizard Shop spilleautomat.

Få en Vera&John velkomstbonus ved oprettelse

Selvom du ikke mangler penge, kan det altid være rart med en Vera&John bonus. Tag imod en 200% Vera&John velkomstbonus når du indbetaler minimum 100kr gennem Skrill, og vil du kunne spille Wizard Shop spillemaskine i længere tid, med mange flere gevinstchancer.

Spil Wizard Shop hos Vera&John 

Introduktion

Søger du et eventyr på en spillemaskine? Så spil Wizard Shop online – det vil give dig det du søger. Med fængende grafik, forskellige bonus funktioner, 5 hjul og 50 betalingslinjer som udbetaler op til 750000kr, er du sikker på at blive underholdt. Wizard Shop er en af Push Gaming’s populæreste spillemaskiner, med et Mystery tema som kan tryllebinde de fleste. På Wizard Shop spillemaskine har du chancen for at udløse en gevinst på 400 gange din indsats, vinde gratis spins, få kontante gevinster på op til 750000, nyde godt af tilfældig linje multiplikator og Wizards Wilds, Bonus Coin Collection, Added Wilds og Scatter Prizes feature, eller blive underholdt af eksklusive symboler det hele med en lav minimums indsats på 0.05 per linje.

Wizard Shop Spil Features

Wizard Shop er bestemt ikke kun henvendt til Magic fans. Men lad os se nærmere på hvad det gør Wizard Shop til noget helt særligt.

Du finder en masse sjove features som gratis bonus spins samt 16 symboler, herunder forskellige typer wilds på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 400 gange din linjeindsats. Tilbagebetaling til spilleren er på 97%.

Opret en gratis Vera&John konto og spil Wizard Shop online. Så er du kun et par spins fra de kontante gevinster. Du kan spille Wizard Shop app spilleautomat direkte fra mobilen med Vera&John download. Du kan desuden få en flot velkomstbonus.

Sådan kom Wizard Shop til

Wizard Shop udkom i 2017, spillet blev den gang udviklet af Push Gaming, som stadig den dag i dag har licens på spillet. Push Gaming opdaterer regelmæssigt dette video spil, for at Wizard Shop altid lever op til forventningerne.

Wizard Shop’s Regler

Du ser her en liste over reglerne for Wizard Shop:

 • Det kræver min. 2 ens symboler på en af de 50 aktiverede spillelinjer at kvalificere sig til en gevinst
 • Gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst uanset placering på skærmen
 • Får du wild symbolet kan det erstatte de 16 øvrige symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på en spillelinje udbetales
 • Free spins featuren på Wizard Shop udløser 10 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Gældende min. indsats er
 • Skulle der opstå fejl annulleres alle indsats og udbetalinger

Hvordan kommer jeg i gang med at spille?

Det handler om at få mindst 2 symboler på række, og op til et maks. af 5 ens på række fra venstre til højre. Hvis du er ny på online spillemaskiner, eller bare på Wizard Shop, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Wizard Shop online og få store gevinster.

Men før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Her tilbydes du en 200% Vera&John velkomstbonus, på op til 900kr.

Flertallet foretrækker at spille for rigtige penge på Wizard Shop, da du så kan vinde op til 750000kr. Hos Vera&John, kan du prøve Wizard Shop på deres website samt mobile site.

Hvis du kun vil prøve Wizard Shop for sjov eller øve dig, er det muligt helt gratis på Vera&John’s website eller på din mobil. Her behøver du ikke Vera&John download.

For at starte Wizard Shop skal du blot klikke på Spin når du åbner spillet. Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at bruge indsats indstillingerne. Således kan øge din indsats og samtidig beløbet du har mulighed for at vinde. Du skal dog mindst have 2 ens symboler på en spillelinje, og med 5 ens symboler udløses den største gevinst.

For størst chance for at få 5 ens symboler på linje, gælder det om at spille på så mange betalingslinjer som muligt. På Wizard Shop skal du ikke overveje dette, da du altid vil satse på 50 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til eller fra.

Her er en guide til hvordan du spiller Wizard Shop:

 • Bestem dig først for, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Wizard Shop har 50 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Aktive spillelinjer er fastsat til 50, hvilket betyder at du ikke selv kan ændre på det. Det betyder dog ikke at Wizard Shop begrænser dit spil. Spil Wizard Shop online med alle 50 linjer, så har du størst chance for at vinde top gevinsten på 750000kr.

Spillelinjerne udbetaler fra venstre til højre, som også er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er bestemt ikke nærige, hvilket er hvad de fleste ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Wizard Shop gevinsterne er ligeså attraktive som på de bedste online spillemaskiner.

 • Dernæst skal du indstille din møntværdi.

Hos Vera&John, når du skal spille Wizard Shop for rigtige penge, eller andre Vera&John spillemaskiner, skal møntværdien sættes til en kontantværdi per mønt. På Wizard Shop er dette meget enkelt – der er nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Med en fast møntværdi, slipper du for at bekymre dig om detaljerne. I stedet, kan du fokusere på at vinde Wizard Shop’s jackpot på 400 gange din linjeindsats.

 • Har du fået indstillet møntværdien, så gå videre til valg af indsats per linje.

Push Gaming har besluttet at have en fast mønt indstilling på Wizard Shop – du kan derfor kun satse 1 per linje.

På Wizard Shop vil man altid spille med alle 50 spillelinjer aktive. Push Gaming har nemlig ikke gjort det muligt at vælge mindre. Måske vil de gøre det i en anden version af Wizard Shop.

Juster din indsats på Wizard Shop ved at bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

Således kan du ændre din indsats, og vælge at satse på mellem 0.05kr og 20kr per linje. Den ganske høje maks. indsats per linje på 20kr, antyder at Push Gaming har målrettet Wizard Shop mod alle jer der altid satser stort.

 • Når du er klar til at starte spillet, klik på Spin knappen.

Således kan du starte de 5 hjul, og samtidig beholde indstillingerne på Wizard Shop som du før indstillede. Man kan også starte Wizard Shop ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, men kan bare læne dig tilbage mens de 5 hjul selv spinder helt op til 100 gange i træk.

Bare rolig, Wizard Shop auto spins ‘spiser’ ikke din saldo op. Push Gaming har indbygget en smart feature – i Wizard Shop spil menu kan du nemlig sætte en beløbsgrænse. Autospil vil så stoppe når dette beløb er nået.

 • Der er desuden to funktioner mere at overveje, inden du vælger at starte Wizard Shop spillemaskine. Det er om du vil spille i fuld skærm samt hvordan lydniveauet skal være.

Wizard Shop har desværre ingen fuld skærm funktion. Det burde Push Gaming få fixet, så vi fuldt ud kan nyde Wizard Shop spillet.

Lyden på Wizard Shop kan afbrydes hvis du trykker på mute, så du bedre kan fokusere på spillet.

På Wizard Shop kan du ikke skrue op og ned for lydstyrken. Du kan kun skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Wizard Shop Symbolerne

Wizard Shop spilleautomat har 16 symboler. Herunder er de højst betalende listet:

 • Wizard og Spellbook
 • Hour Glass
 • Pink Potion
 • Blue Potion
 • Green Potion
 • Red, Yellow og Purple Stone

Udover disse, er der også:

 • Wizard Wild og Wild wild symbol
 • Wizard Wild – the expanding wild
 • Chest scatter symbol
 • Scroll symbol
 • Scroll freespins symbol

Wizard og Spellbook er det bedst udbetalende, et jackpot symbol kan man godt sige, . Får du Wizard og Spellbook 5 gange på alle de 50 spillelinjer vil du få udbetalt 400 gange din indsats. Med en indsats på på alle 50 spillelinjer, vil 5 Wizard og Spellbook symboler udbetale 400 gange din indsats – eller mønter.

Her på billedet ses Wizard Shop’s størst udbetalende symbol:

Det næstbedste at få er Hour Glass symbolet. Satser du 0.05kr per linje, kan du vinde op til 300 gange din indsats, men satser du 20kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til 6000kr. Efter Hour Glass er der også Pink Potion symbolet, som udbetaler 250 gange din indsats selv ved mindste indsats på 0.05kr per linje, men kan give dig en gevinst på 5000kr hvis du satser maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Blue Potion og Green Potion ganger din indsats med henholdsvis 200 og 150. Scroll symbolet på Wizard Shop vil gange din indsats med per gevinstlinje. Og selv Red, Yellow og Purple Stone som er det lavest betalende, vil give dig 50 gange din indsats, hvis du får 5 på række.

Sammen med wild symbolet, får du her et Chest symbol. Det fuldender enhver gevinst chance på Wizard Shop. Symbolet Chest kan alene give en gevinst på gange din indsats.

Der er et Scroll symbol, specielt til free spins på Wizard Shop.

Wizard Shop Spillelinjer

På Wizard Shop video spillemaskine finder du 5 hjul og 50 betalingslinjer.

Gevinstlinjer er linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet. Kun vinderkombinationer på disse udbetaler gevinst.

Man kan ikke ændre på antallet af aktive betalingslinjer på Wizard Shop – der er altid 50 betalingslinjer.

Du kan indstille niveauet for din indsats som forklaret ovenfor, og derved styre din indsats.

Spil Wizard Shop nu 

Sådan bruger du Wizard Shop’s betalingslinjer:

 • På Wizard Shop udbetales gevinster fra venstre til højre.
 • Bare du har mindst 2 ens symboler på en spillelinje.
 • Wizard Shop’s wild kan erstatte de almindelige symboler på en spillelinje.
 • Får du den ekspanderende wild vil den sprede sig over spillelinjerne så du får flere vinderchancer.
 • Chest giver gevinst uanset hvor den lander.
 • Du får kun udbetalt den højeste gevinst på en spillelinje. Så er der flere vinderkombinationer på en linje, er det kun den største som giver gevinst.
 • Enhver af de 50 spillelinjer er fastsat. Du satser derfor automatisk på dem alle. Men det betyder også at hver gang du får 2 matchende symboler udbetales der gevinst.

Overblik over Wizard Shop’s Hjul

Push Gaming har givet denne video 5 hjul som spinder nedad, hvilket også er det mest almindelige. Wizard Shop henvender sig derfor til spilleren som gerne vil spille og vinde rigtige penge.

Der er 16 almindelige symboler på Wizard Shop herunder et wild og et scatter symbol. Derudover er der en særlig Wizard Wild symbol, som dækker et helt hjul. Spillet har også et Scroll symbol, som du ikke finder på andre spil end Wizard Shop.

Info om den faste Wizard Shop Jackpot

Det er meget almindeligt, at video spil ikke har en jackpot. Der findes for eksempel ingen fast Wizard Shop jackpot. Men til gengæld er der Wizard og Spellbook symbolet som udløser en stor gevinst på 400 gange din indsats. Det betyder at du kan vinde op til 750000kr i kontanter for maks. indsats på 20kr per linje som er i mønter.

Progressiv Jackpot

Du har ikke mulighed for at vinde en progressiv Wizard Shop jackpot. Men det kan dog være, at et af de casinoer som har dette Push Gaming spil tilbyder deres egen progressive jackpot.

Info om Push Gaming’s Spillemaskiner

Vera&John har et stort udvalg af spillemaskiner, inklusiv Wizard Shop. Som har et hav af grafiske detaljer og interessante animationer. Wizard Shop er blot en ud af mange flotte Push Gaming spillemaskiner. Den har mange sjove features, som ikke er tilgængelige på klassiske spilleautomater. Og netop derfor, kan vi varmt anbefale dig at prøve Wizard Shop for rigtige penge.

Er dette spil en 3D Spillemaskine?

Det er ikke altid udseende der afgør om spillet er underholdende. Så selvom Wizard Shop ikke er en 3D spillemaskine, er den bestemt stadig værd at prøve. Der er nemlig ikke nødvendigvis flere features på en 3D spillemaskine fremfor en almindelig spillemaskine. Den store forskel er mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater – ikke kun grafikken men også spillet differentier meget.

Kan man spille uden at downloade Vera&John software?

Her er der virkelig tænkt over brugervenlighed, du behøver ingen Vera&John software og derfor kan du spille alle Push Gaming’s spil uden du behøver at skulle downloade. Du kan også spinde Wizard Shop’s 5 hjul helt gratis hos Vera&John. Eller hvis du er modig nok skifte til spil for penge på Wizard Shop.

Nej, bare spil Wizard Shop direkte på Vera&John’s website. Du finder Wizard Shop under spillemaskiner, og starter spillet direkte i din internet browser. På Vera&John kan du prøve Wizard Shop helt gratis, uden at oprette en spilkonto. Men det er selvfølgelig bedre hvis du gør, så du kan tilmelde dig Vera&John’s nyhedsbrev med kampagner og bonusser.

Hvordan bruges Knapperne?

Læs mere her om hvordan du bruger knapperne på Wizard Shop:

Start Knappen

De 5 hjul spinder ikke af sig selv, du skal klikke på Spin knappen. Men ligeså snart du har startet spillet, kan Wizard Shop udbetale 400gange din indsats. Push Gaming har også inkluderet følgende knapper:

 • Turbo funktion – du kan læse mere denne herunder
 • Kontrol til at justere lyden på Wizard Shop
 • Info fane hvor du finder mere information om Wizard Shop’s regler og en gevinsttabel

Turbo Knappen

Vil du have fart på spillets hjul? Så kan du benytte Turbo funktionen.

Brug Wizard Shop’s Turbo knap hvis du vil have mere tempo i spillet. Du kan altid afbryde Turbo funktionen ved at klikke på knappen igen.

Information Fanen

Du kan klikke på Info ikonet for at se Wizard Shop’s spilleregler. Læs her mere om, hvordan du spiller denne Push Gaming video og få mest muligt ud af at spille Wizard Shop hos Vera&John.

Hvad er Autospil?

Et klik på Autospil får de 5 hjul til at spinde, uden du behøver at klikke på Spin knappen ved hver spin. Men får du en vinderkombination vil den stoppe, så du ikke går glip Wizard Shop’s sjove features. Sæt Wizard Shop på autospil og læn dig tilbage og nyd underholdningen.

Autospil knappen bruges som sagt i stedet for Spin. Push Gaming har gjort funktionen meget fleksibel, så du tilpasser den selv til dine præferencer.

I forhold til indstillingen af autospil på Wizard Shop, kan du vælge at spillet skal stoppe hvis der udløses en bonus feature.

Man kan vælge at sætte en beløbsgrænse for autospil, så kun dette beløb vil blive brugt.

Min. Indsats

Har du planer om at åbne en Vera&John konto samt gøre krav på din bonus på 900kr, kan det være en god idé, at finde ud af hvad minimums indsatsen er på Wizard Shop, når du spiller for rigtige penge.

Uden en Sats En knap, skal du selv indstille indsatsen til minimum på Wizard Shop ved at ændre hvor mange mønter du satser per betalingslinje.

Du kan vælge den laveste linjeindsats på 0.05 på hver af de 50 linjer, hvilket i alt er 2.5kr,

Wizard Shop’s spillelinjer er faste. Derfor kan du ikke ændre din indsats ved hjælp af de 50 linjer. Det mindste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per linje. Det gode ved at satse på alle 50 linjer er, at du kan udløse alle Wizard Shop’s bonusspil og free spins. Med minimum indsats på 2.5kr, giver Push Gaming dig lov til at starte stille og roligt mens du stadig kan vinde særlige features.

Maks. Indsats

Vil du gerne spille Wizard Shop med maks. indsats – for at vinde store gevinster og ekstra features, så skal du manuelt indstille den din indsats til maks. værdi. På Wizard Shop er maks. indsats mønter, altså 1 mønter på samtlige 50 linjer. Den maksimale indsats i kontanter er 1000kr.

Tilbagebetalingsprocent

Mange spillere forstår ikke hvordan Wizard Shop’s tilbagebetalingsprocenten fungerer. Baseret på udbetalinger over tid, udbetaler spillemaskiner i gennemsnit 93% til 96%. Wizard Shop har en tilbagebetalingsprocent på 96%. Så i gennemsnit udbetaler den 96kr for hver gang der er satset 100kr.

Wizard Shop har en af markedets bedste tilbagebetalingsprocenter – helt op på 97%.

Særlige Funktioner på Wizard Shop

Dem der er interesseret i Wizard Shop, vil blive glade for at høre at spillet både har et wild og scatter symbol. Læs nedenfor, for mere info om dem. Et fotrin ved Wizard Shop i forhold til andre video spil, er det unikke Scroll symbol samt den ekspanderende wild – før du får set dig om har de spredt sig over linjer og hjul.

Scatter

Symbolet der udløser gevinst lige meget hvor det lander – er scatter symbolet som også kaldes Chest. Det ganger din indsats med .

Det ser sådan her ud:

Wild

Hold øje med Wild symbolet Wizard Wild og Wild , det vil hjælpe dig når du står og mangler et symbol i en vinderkombination. Wizard Wild og Wild symbolet erstatter nemlig alle andre symboler på Wizard Shop.

Dette symbol er Wizard Shop’s Wizard Wild og Wild symbol.

Ekspanderende Wild

Det er fedt at Wizard Shop, foruden den almindelige wild, har Wizard Wild symbolet. Det kan nemlig gange din linjeindsats med 750 når det udvider sig over linjer og hjul.

Stacked Wild

Det er lidt nedern at Wizard Shop ikke har et stablet wild symbol, men gevinster som 400 gange linjeindsatsen bør alligevel gøre dagen lidt lysere.

Overlay Wild

Wizard Shop har desværre ikke et overlay wild symbol. Men Push Gaming har givet spillet mange andre sjove funktioner, der kan få din casino saldo til at vokse.

Gevinstoversigt

For flere informationer om de 16 symbolers udbetalinger, kan du tjekke Wizard Shop’s gevinstoversigt. Den største belønning opnår du med 5 Wizard og Spellbook symboler. De vil nemlig udbetale en gevinst på 400 gange din indsats per linje. Så det er dem du skal stræbe efter! Men Hour Glass symbolet kan også bringe glæde med sig. Her vil du få ganget din vindende linjeindsats med 300. Får du fyldt en gevinstlinje med Pink Potion symboler, vil du få udbetalt 250 gange din indsats. Efterfølgende er der Blue Potion som giver dig 200 gange din indsats. Dernæst kan 5 Green Potion symboler, give dig ganske fin gevinst på 150 gange din linjeindsats. Det symbol der udbetaler den laveste gevinst er Red, Yellow og Purple Stone. Men selv en gevinst på 50 gange din indsats, er da værd at få med.

Spil Wizard Shop ved Vera&John 

Indsats Størrelse

Vil du spinde de 5 hjul på Wizard Shop? Skal du først indstille værdien af din indsats – hertil har Push Gaming givet dig et par valgmuligheder.

 • Indsats niveau indstillingen
 • Den kontante værdi af din indsats

Mens mange andre Push Gaming spil har fleksible betalingslinjer, er Wizard Shop’s linjer fastsat til 50. Det er dog ikke en ulempe. Wizard Shop, ligesom andre spil, udbetaler nemlig bedst med maks. antal linjer.

På Wizard Shop kan indstille indsats niveau til mellem 1 og 1 mønter på hver af de 50 linjer. Med maks. indsats på 1 per linje, kommer din samlede indsats op på mønter per spin. Men husk, jo mere du større din Wizard Shop indsats er, jo større en gevinst kan du vinde!

Værdien af Wizard Shop’s mønter

Det er vigtigt at vide hvor meget du står til at vinde, derfor har Push Gaming gjort det muligt for dig at bestemme værdien af dine mønter i dette interessante spil.

Kan jeg forvente en multiplikator funktion?

Wizard Wild er en simpel, men meget effektiv linje multiplikator funktion som er en god erstatning for den manglende Wizard Shop jackpot.

Her kan du læse hvordan Wizard Shop’s Wizard Wild funktion virker: får gevinst på Wizard Shop mens Wizard Wild er aktiveret, kan din gevinst ganget med 10. Men Wizard Shop’s multiplikator starter fra 2 gange din gevinst. Endvidere, hvis Wizard Shop udbetaler den ene gevinst efter den anden, vil Wizard Wild stige med 1 gange for hver gevinst, helt op til 10 gange. Dette er sandsynligvis den mest nyttige funktion Push Gaming har inkluderet på dette spil.

Bonusspil og Særlige Features

Hvilke bonus features har Push Gaming inkluderet?

Wizard Shop’s Bonus Features

Der er ingen bonus runde på Wizard Shop. Du får 10 free spins, hvilket er ligesom gratis penge, så – næsten bedre.

Spil Wizard Shop nu 

Gamble Funktion

Nogle Push Gaming spil har en Dobbelt eller Intet runde, hvor du kan satse din gevinst og forhåbentligt fordoble den. Wizard Shop har dog ikke denne funktion. Så du kan trygt beholde din gevinst efter hvert et spin.

Hvad er Wizard Shop Gratis Spins?

Der er to forskellige typer gratis spins. Push Gaming har inkluderet gratis spins i nogle af deres spil, mens de gratis spins casinoer tilbyder er en anden slags. Vera&John tilbyder gratis spins til nye kunder. Alle der opretter en Vera&John konto, kan få 200 gratis spins, men de kan ikke bruges på Wizard Shop. Derfor er det heldigt at Push Gaming lavet en gratis spins feature på Wizard Shop. Samtidig, kan du prøve Wizard Shop i en gratis version, det kaldes dog ikke gratis spins og du får heller ikke lov til at beholde gevinsten.

Ja, Wizard Shop er navnet på gratis spins funktionen på Wizard Shop. Spil Wizard Shop online og drag fordel af de 10 gratis spins i spillet.

Du vil måske blive skuffet over at du kun kan få 200 Vera&John free spins på Wizard Shop.Men derudover, kan du få 200 spins på Viking Runecraft, Gemix, Gold Lab, Second Strike, Flame Busters, Esqueleto Explosivo, 7 Sins, Cloud Quest, Well of Wonders, Luchadora hvis du tilmelder dig. Fordelen ved disse free spins er dog, at du kan få en pæn gevinst:

Wizard Shop’s Grafik

Foruden Wizard Shop’s flotte grafik, der virkelig understøtter Mystery-temaet, er der nogle gode valgmuligheder som giver Vera&John spillere lov til at:

 • Se udbetalingsoversigten
 • Justere din indsats
 • Starte en runde auto spins
 • Bruge mute til at slukke for lyden
 • Aktivere Turbo tilstand
 • Se mere om Wizard Shop under Info

Når man tænker på Magic-tema spilleautomater, tænker man på Push Gaming’s gennemførste visuelle- samt lydeffekter. Og Wizard Shop kommer bestemt ikke til at skuffe dig. Men der er en mute knap hvis du får brug for den.

Spil Wizard Shop Online med Rigtige Penge

Push Gaming gav den virkelig hele armen da de designede Wizard Shop og det kan ses – den er farverig og levende. Med 50 betalingslinjer som kan udbetale op til 750000kr, er der chance for det vil gøre dig til en glad spiller.

Således kan du spille Wizard Shop online for rigtig indsats:

Spil Wizard Shop online med en spilkonto hos Vera&John. Det tager kun 5 minutter. Sådan her opretter du en Vera&John konto:

 • Gå til Vera&John’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 200% velkomstbonus på op til 900kr på dit første indskud samt 200 free spins
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Wizard Shop med Vera&John’s casino penge

Udbetaling af Wizard Shop Gevinst

Alle dine Wizard Shop gevinster kan udbetales fra på din Vera&John spilkonto via Skrill. Men du bør vide at de fleste online casinoer udbetalingsgrænser, så kontakt Vera&John support for at få disse oplyst.

Ved at aktivere den gavmilde 200% Vera&John bonus, accepterer du samtidig et gennemspilningskrav på 40. Det vil sige at du ikke kan udbetale din Wizard Shop gevinst, før du er nået dette. Du kan læse mere om gennemspilningskravet i Vera&John’s Vilkår & Betingelser. Det er ikke noget Push Gaming har inkluderet, så du finder ikke mere om det i Wizard Shop’s Info sektion.

Hvordan kan jeg spille Wizard Shop gratis?

Selvfølgelig har Vera&John en gratis prøveversion af Wizard Shop. Spil Wizard Shop online på din computer eller mobil.

Spil Wizard Shop online med gratis kredit leveret af Vera&John, og når du er til den rigtige oplevelse, skal du bare vælge at skifte til rigtige penge. Vera&John beder dig kun indbetale 100kr, som kan holde dig kørende et stykke tid hvis du spiller Wizard Shop med minimums indsats på 0.05kr. Derudover, kan du få en Vera&John velkomstbonus på 200% oven i din egen indbetaling, uden at bruge en Vera&John bonuskode.

Er det muligt at udbetale gevinster når man spiller Wizard Shop for sjov?

Kan man spille Wizard Shop gratis online, uden at indbetale, og stadig vinde penge? på kr som du kan forvandle til en formue. Læs videre hvis du vil vide mere.

Vera&John Gratis Bonus

Selvom der ikke er en Vera&John gratis bonus, kan Push Gaming fans stadig nyde godt af deres 900kr indbetalingsbonus. Du kan selvfølgelig forvente at vi opdaterer denne Wizard Shop anmeldelse hvis Vera&John tilføjer et bonus tilbud uden indbetaling.

Kan man spille Wizard Shop mobil spilleautomat hos Vera&John?

Hvis du har lyst til at spille Wizard Shop mobil på din iOS, Android, Windows enhed, kan det lade sig gøre hos Vera&John. Download deres app, og et par minutter senere har du et godt udvalg af spil lige ved hånden. De 5 hjul på Wizard Shop app versionen kører som smurt, og du får den samme gode udbetalingsprocent på 97%.

Vil du have Vera&John med dig på farten, og har du en iPhone eller iPad? Så kan du spille direkte i Vera&John’s app der understøtter iOS. Download den i iTunes eller på Vera&John’s hjemmeside, du er kun et par klik fra en verden af underholdning.

Hvis du vælger at prøve Wizard Shop på Android enhed, så download Vera&John app i Google Play eller på deres site.

Vera&John har lavet en gratis app hvor du kan spille Push Gaming spil, bare hold øje med at det er den rigtige Vera&John app du får downloadet.

Kan man få Mobil Bonus?

Mobile spillemaskiner er kommet for at blive, hvilket gør det endnu mere mærkeligt at Vera&John ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Som de fleste Push Gaming fans ved, er bonus til mobil spil en standard del af velkomstbonus tilbudet hos de mange casinoer. Lad os vente og se om Vera&John i fremtiden vil inkludere en mobil bonus til Wizard Shop samt andre Mystery tema spil.

Den Største Gevinst

Hvor store gevinster kan du så forvente på Wizard Shop? Tjek gevinstoversigten for dette Push Gaming’s spil ved at klikke på yes. Her fremgår det at Wizard og Spellbook er det bedst betalende symbol – med en gevinst på 400 gange din indsats per linje. Er din indsats på 1 mønter per linje med møntværdi på kr, så vil din samlede gevinst være mønter med 5 Wizard og Spellbook symboler på en gevinstlinje.

Er der en Wizard Shop strategi til at vinde?

Der findes ingen Wizard Shop tips der forbedre dine odds for at vinde på dette video spil. Det afhænger nemlig af to faktorer: Wizard Shop’s udbetalingsprocent og Vera&John’s house edge. Udbetalingsprocenten er det som Wizard Shop’s 5 hjul og 50 linjer udbetaler over en længere periode, mens house edge er det Vera&John i gennemsnit tjener.

Push Gaming og andre spiludviklere, indstiller en bestemt tilbagebetalingsprocent på deres video spil. På Wizard Shop er udbetalingsprocenten 97% – slet ikke dårligt!

Når det kommer til Wizard Shop’s udbetalinger, kan du forvente store, men knap så hyppige gevinster. Med en udbetalingsprocent på 97%, er dine gevinstchancer på de 50 linjer ganske fine. Dog, er det selvfølgelig Vera&John’s mål at opnå profit, hvilket de også får på millioner af Wizard Shop spins.

Hurtigt overblik over Push Gaming:

 • Website: http://www.pushgaming.com/
 • Speciale: IGaming software og service til computer, Mobil iGaming og services, Landbasered Games Porting og distribution til online omgivelser
 • Etableret: 2010
 • Grundlægger: James Marshall and Winston Lee
 • Hovedkontor: 14 Rosebery Clerkenwell, London EC1R 4TD, United Kingdom
Spil Wizard Shop nu