Spil Wacky Races hos LeoVegas 

Wacky Races Online

Spil det her:LeoVegas
Wacky Races ekstra spins: 200 ekstra spins
Velkomstbonus: 50kr uden indbetaling plus 125% op til 10000kr
For dette bonustilbud gælder:18+ år / Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder
Modtag din bonus her: Aktiver din bonus via vores link!
Spil Wacky Races nu: LeoVegas bonuskode* 
*Reklame link

Spil Wacky Races online med et kampagnetilbud helt uden brug af LeoVegas bonuskode. Du kan få deres 125% LeoVegas bonus på din første indbetaling op til 10000kr uden brug af LeoVegas bonuskode. Du skal blot indbetale via din Skrill konto og så vil du være klar til at bruge dem på SG Interactive spil.

Foruden den 125% velkomstbonus på op til 10000kr, kan du få 200 LeoVegas gratis spins.

Du behøver du ikke bruge mere tid på at finde en LeoVegas bonuskode. Men du kan stadig få en 125% LeoVegas velkomstbonus og en gratis LeoVegas bonus på 50kr der kan bruges på Wacky Races spilleautomat.

Spil Wacky Races hos LeoVegas 

Attraktiv LeoVegas Velkomstbonus

Skræddersyede velkomstbonusser er vist en af LeoVegas’s specialiteter. Nye kunder kan nemlig prøve SG Interactive spil ved at bruge en 50kr LeoVegas No Deposit Bonus. Vælger du derefter at indbetale til din LeoVegas konto, vil der komme flere bonus tilbud din vej.

Lige så snart du har åbnet en LeoVegas konto, kan du foretage din første indbetaling. De beder kun om 100kr til at starte med, og vil matche din indtaling med en 125% LeoVegas velkomstbonus på op til 10000kr. Din indbetaling på 100kr vil automatisk vokse med 125% – din LeoVegas bonus.

Spil Wacky Races hos LeoVegas 

Overblik

Hvis du er på udkig efter spænding på en spillemaskine, så er Wacky Races lige det du leder efter. Med fantastisk grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 40 betalingslinjer som udbetaler op til 2500000kr, vil du med sikkerhed blive underholdt. Spil Wacky Races online – en af SG Interactive’s sjoveste spil, med et Films TV Shows tema som ikke kun Cartoon fans holder af.

Wacky Races spillemaskine giver dig muligheden for at få en gevinst på 50 gange din indsats, udløse bonus runde og free spins, få kontante gevinster på op til 2500000, nyde Mystery Stacked Reels, Random Wild, Wild Reels, Muttley Wacky Scrap Yard, Peter Perfect Trophy og Better Bonuses feature, alt det med en indsats fra 0.1 per linje.

Wacky Races Features

Wacky Races er meget mere end en spillemaskine som kun Cartoon fans vil holde af. Lad os kigge nærmere på hvad Wacky Races tilbyder af særlige funktioner.

Der er masser af fremragende funktioner blandt andet bonus free spins, en gavmild bonus runde, samt 17 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Spillet har også en progressiv jackpot

Med gratis LeoVegas konto har du chancen for at vinde kolde kontanter. Tilmeld dig LeoVegas i dag og spil Wacky Races online. LeoVegas har deres helt egen app, hvor du kan spille Wacky Races app spilleautomat direkte på din mobil. Du kan ovenikøbet få en flot velkomstbonus.

Spil Wacky Races hos LeoVegas 

Bag om Wacky Races

I 2018 blev Wacky Races udviklet af SG Interactive, som også i dag har licens på spillet. SG Interactive opdaterer jævnligt dettee video spil, for at holde Wacky Races så gnidningsløst som muligt.

Spilleregler

Herunder er en liste over reglerne for Wacky Races:

 • Du skal have minimum 3 af samme symbol på en af de 40 spillelinjer, for at kvalificere dig til en gevinst
 • Samtlige gevinster er for vinderkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler giver gevinst ved hvilken som helst placering på spillet
 • Wild symbolet erstatter alle de 17 symboler dog ikke scatter symbolet
 • Kun den største gevinstkombination på hver spillelinje giver gevinst
 • Gratis spins funktionen på Wacky Races indeholder 12 gratis spins
 • Gratis spins kan også udløses igen under dine gratis spins
 • Mindste indsats er
 • Den progressive jackpot udbetaler hele gevinst puljen når jackpotten udløses
 • Opstår der fejl under spillet annulleres samtlige indsats og udbetalinger

Sådan spiller du Wacky Races

Hvis du er ny i verden af online spillemaskiner eller bare på dette SG Interactive spil, så vil denne Wacky Races anmeldelse give dig en gennemgang af hvordan du kan spille Wacky Races spillemaskine online og vinde kontanter. På Wacky Races, er det først og fremmest målet at få mindst 3 sammenhængende symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre.

Før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Du kan modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

De fleste folk foretrækker at spille Wacky Races for rigtige penge, mest fordi at du kan vinde op til 2500000kr. Hos LeoVegas, kan du spille Wacky Races på deres website samt på mobil.

Vil du spille Wacky Races for sjov eller bare øve dig, så er det muligt at gøre det gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Her behøver ikke at downloade LeoVegas software.

Når du vil starte spillet, skal du blot klikke på Spin. Det er muligt at ændre din indsats ved at justere indsats størrelsen. Således kan du øge din indsats samt beløbet du kan vinde. Det gælder om at få mindst 3 ens symboler på en spillelinje, og med 5 symboler opnår du den største gevinst.

Den bedste chance for at få 5 ens symboler på en spillelinje, får du ved at satse på så mange linjer som muligt. På Wacky Races er det dog ikke nødvendigt at tænke over dette, da du automatisk satser på 40 spillelinjer.

Spil Wacky Races online 

Trin for trin guide til Wacky Races:

 • Først skal du vælge, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Wacky Races har 40 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Antallet af spillelinjer er fastsat til 40, hvilket betyder at du ikke kan vælge en eller flere linjer fra. Det betyder ikke at Wacky Races spillemaskine begrænser dine valg. Spil Wacky Races online med 40 linjer – så er du garanteret den bedste chance for at vinde 2500000kr.

Linjerne på spillet her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Wacky Races gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Efterfølgende skal du vælge møntværdien.

For at spille Wacky Races med rigtige penge hos LeoVegas, eller en anden LeoVegas spilleautomat, skal du sætte møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Wacky Races er dette ganske enkelt – der er nemlig en fast møntværdi på kr per mønt.

Du slipper for at rode med indstillingerne,med en fast møntværdi. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Wacky Races’s progressive jackpot.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, skal du vælge indsats per linje.

SG Interactive har besluttet at holde antal mønter fastsat til 1 per linje på Wacky Races.

Når man spiller Wacky Races vil det altid være med alle 40 spillelinjer aktive. SG Interactive giver dig ikke mulighed for at ændre på det. Men måske det vil blive muligt på en anden version af Wacky Races.

For at justere din indsats på Wacky Races, kan du bruge indsats størrelse/møntværdi knap.

Det betyder at du styre din indsats, og vælge at satse på alt fra 0.1kr til 10kr per linje. Den ganske store maks. indsats på hele 10kr per linje, hentyder at SG Interactive har lavet Wacky Races spillemaskine til storspillere.

 • For at starte spillet klik på Spin knappen.

Således kan du starte de 5 hjul, og samtidig beholde indstillingerne på Wacky Races som du før indstillede. SG Interactive har ikke inkluderet en autospil funktion på denne video. Du bliver derfor nødt til at blive ved med at klikke på Spin, hvis du vil have et spin mere på Wacky Races.

 • Før du vælger at starte Wacky Races spillemaskine, er der to valgmuligheder mere at indstille: fuld skærm og lydniveauet.

Wacky Races har ikke en fuld skærm funktion. Hvilket SG Interactive burde tilføje, så man virkelig kan nyde Wacky Races spillet.

Lyden på Wacky Races kan afbrydes hvis du trykker på mute, så du bedre kan fokusere på spillet.

Når det kommer til lydindstillingerne på Wacky Races, kan du enten skrue helt op eller sætte den på lydløs. Der er ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned.

Hvad er det største beløb man kan vinde?

Vil du vide hvad den maksimale gevinst er på dette Films TV Shows spil? Så kig nærmere på Wacky Races’s gevinstoversigt ved at trykke på knappen. Her finder du Penelope Pitstop symbolet, som er det bedst betalende, det vil gange hver mønt du satser per gevinstlinje med 50. Satser du 1 mønter per linje med kr som møntværdi, vil du få udbetalt mønter hvis 5 af disse symboler lander på en udbetalingslinje.

Wacky Races Jackpot

Det er ikke unormalt, at video spil ikke har en jackpot. Der findes heller ingen fast Wacky Races jackpot, men i stedet kan du nyde godt af Penelope Pitstop symbolet der giver dig en gevinst på 50 gange din indsats. Så du kan altså vinde helt op til 2500000kr for maks. indsats på 10kr per linje eller mønter.

Vind en Progressiv Jackpot

En ting der gør dette 5-hjuls spil attraktivt, er den progressive jackpot. Alle der spiller bidrager nemlig til Wacky Races jackpot gevinsten, indtil den progressive jackpot er udløst. Derefter bliver beløbet i puljen nulstillet. Men beløbet stiger igen, eftersom spillet fortsætter.

Tilbagebetalingsprocent

En af de ting der er værd at vide, er spillets tilbagebetalingsprocent. Det vil give dig en idé om hvor meget du kan forvente Wacky Races udbetaler over en given periode. Med andre ord, fortæller den om spillet er værd at spille. Her har du en spillemaskine med en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, så du vil have en tilbagebetaling på 96kr for hver 100kr. Men husk på, det betyder ikke at du vinder 96% hele tiden.

Wacky Races tilbyder en af de bedste tilbagebetalingsprocenter – 96.03%.

Er LeoVegas download et must?

Hvis du ikke gider at spille Wacky Races download, så spil hos LeoVegas hvor du spiller direkte på sitet. Prøv spillet gratis hos LeoVegas, som giver dig valget om at spille for sjov eller for rigtige penge. Så du kan teste Wacky Races først eller satse dine egne penge på Wacky Races.

Findes der en LeoVegas App?

Heldigvis, har LeoVegas givet deres spillere mulighed for at tage casinoet med sig overalt via deres LeoVegas app. Den skal bare downloades først, så du kan tage Wacky Races mobil med dig på din iOS, Android, Windows enhed. Vi lover dig at oplevelsen er ligeså god som på LeoVegas’s almindelige site. Desuden, har du adgang til flere af SG Interactive’s spilleautomater samt andre sjove spil.

Til jer der bruger en iOS enhed, så kan I downloade LeoVegas’s iOS app i iTunes eller på LeoVegas’s website. Wacky Races er altså kun et par klik væk ligemeget om bruger iPhone eller iPad.

Android bruger? Skynd dig at hent LeoVegas app i Google Play – både til Android mobil og tablet. Få minutter efter vil du kunne nyde SG Interactive spilleautomater direkte på din Android enhed.

LeoVegas’s app understøtter ikke Blackberry og Windows enheder. Men LeoVegas mobil kan tilgås direkte i din internet browser.

Vær på vagt, hvis en website prøver at få dig til at købe en Wacky Races eller LeoVegas app, da de nok er falske. Deres app er gratis til alle enheder, så du kan bruge dine penge på Wacky Races.

Wacky Races’s Symboler

Wacky Races spilleautomat har 17 symboler. Herunder er de højst betalende listet:

 • Penelope Pitstop
 • Compact Pussycat
 • Bouldermobile
 • Creepy Coupe
 • Convert-a-Car
 • Ace, King og Queen

Derudover vil du også finde:

 • Dick Dastardly, Dastardly & Muttley, Wacky Races Wild og Gruesome Twosome Wild wild symbol
 • Wacky Races Logo, Wacky Races Wild, Gruesome Twosome og Gruesome Twosome Wild scatter symbol
 • Heart og Bomb symbol
 • Wacky Races Logo og Wacky Races Wild bonus symbol

Det bedst udbetalende, et slags jackpot symbol kan man sige, er Penelope Pitstop. Fremkommer Penelope Pitstop 5 gange på samtlige de 40 spillelinjer vil du få 50 gange din indsats udbetalt. Er din indsats på de 40 spillelinjer, vil 5 Penelope Pitstop symboler udbetale 50 gange din indsats – eller mønter.

Her er et billede af Wacky Races’s højst betalende symbol:

Det næstbedste symbol at få er Compact Pussycat. Satser du 0.1kr per linje, kan du få udbetalt op til 40 gange din indsats, men hvis du vælger at satse 10kr per linje og får 5 af disse, kan du vinde 400kr. Efter Compact Pussycat kommer det gavmilde Bouldermobile symbol, som giver dig 30 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.1kr per linje, men kan forøge din spilkonto med en gevinst på 300kr hvis du satser maks. og 5 af disse fremkommer på en aktiv spillelinje.

Creepy Coupe og Convert-a-Car ganger din indsats med henholdsvis 25 og 20. Heart og Bomb symbolet på Wacky Races vil gange din indsats med per gevinstlinje. Og selv Ace, King og Queen som er det lavest betalende, vil give dig 10 gange din indsats, hvis du får 5 på række.

Et andet interessant symbol, foruden Dick Dastardly, Dastardly & Muttley, Wacky Races Wild og Gruesome Twosome Wild symbolet, er Wacky Races Logo, Wacky Races Wild, Gruesome Twosome og Gruesome Twosome Wild symbolet. Som kan erstatte de andre symboler på Wacky Races i en vinderkombination. Men alene, kan Wacky Races Logo, Wacky Races Wild, Gruesome Twosome og Gruesome Twosome Wild symbolet give en gevinst på gange din indsats.

Særlige Funktioner på Wacky Races

I Wacky Races spillet er der både et wild og scatter symbol. Dem kan du læse mere om herunder. Bonusspillet har sit eget udløsende symbol. I modsætning til de fleste video spil, tilbyder Wacky Races et unikt symbol, Heart og Bomb som udbetaler op til gange din indsats per linje.

Scatter

Et af de bedste symboler på Wacky Races er scatter symbolet, som også kaldes for Wacky Races Logo, Wacky Races Wild, Gruesome Twosome og Gruesome Twosome Wild. Det kan give en gevinst på gange din indsats.

Wacky Races’s scatter ses her:

Wild

Wild symbolet Dick Dastardly, Dastardly & Muttley, Wacky Races Wild og Gruesome Twosome Wild kan erstatte ethvert af de andre symboler, så får du 4 ens Compact Pussycat symboler og så et Dick Dastardly, Dastardly & Muttley, Wacky Races Wild og Gruesome Twosome Wild symbol, anse det som at du har fået 5 ens Compact Pussycat symboler, og forvent 40 gange din linjeindsats.

Herover kan du se et billede af Dick Dastardly, Dastardly & Muttley, Wacky Races Wild og Gruesome Twosome Wild symbolet.

Udvidende Wild

Trist men sandt, Wacky Races har ingen ekspanderende wild. Men til gengæld har SG Interactive givet den mange andre underholdende funktioner.

Stacked Wild

Selvom der ikke er et stablet wild symbol på Wacky Races, kan du stadig få gode gevinster helt op til 50 gange din indsats per linje.

Overlay Wild

Mens der ingen overlay wild er på de 5 hjul, kan du drage fordel af Wacky Races’s andre funktioner. Som chancen for at løbe afsted med en gevinst på kr2500000.

Gevinstlinjer

Wacky Races video spillemaskine har 5 hjul og 40 udbetalingslinjer.

Linjerne der løber hen over de 5 hjul på denne video kaldes også for gevinstlinjer. Kun vinderkombinationer på disse giver gevinst.

På Wacky Races kan du ikke slå udbetalingslinjerne til eller fra – der vil altid være 40 aktive linjer.

Du kan styre din indsats ved at ændre antallet af linjer, som forklaret ovenfor.

Sådan bruger du Wacky Races’s betalingslinjer:

 • På Wacky Races udbetales gevinster fra venstre til højre.
 • Bare du har mindst 3 ens symboler på en spillelinje.
 • Wacky Races’s wild kan erstatte de almindelige symboler på en spillelinje.
 • Wacky Races Logo, Wacky Races Wild, Gruesome Twosome og Gruesome Twosome Wild giver gevinst uanset hvor den lander.
 • Du får kun udbetalt den højeste gevinst på en spillelinje. Så er der flere vinderkombinationer på en linje, er det kun den største som giver gevinst.
 • Enhver af de 40 spillelinjer er fastsat. Du satser derfor automatisk på dem alle. Men det betyder også at hver gang du får 3 matchende symboler udbetales der gevinst.

Om Wacky Races’s Hjul

Denne video skulle give dig en velkendt fornemmelse. De 5 hjul kører nemlig nedad, hvilket er den mest almindelige retning på SG Interactive spil. Så alt du behøver at koncentrere dig om er symbolerne.

Når du spiller på Wacky Races er der 17 symboler deriblandt et wild og et scatter symbol. Der er også noget helt særligt på Wacky Races, nemlig Heart og Bomb symbolet som du eksklusivt finder på spillet her.

SG Interactive’s Spilleautomater & Spillemaskiner

Hos LeoVegas finder du blandt andet spillemaskinen Wacky Races. SG Interactive er kendt for lave flotte spillemaskiner, herunder Wacky Races. På Wacky Races vil du blive underholdt af de mange funktioner, som du umuligt vil finde på en klassisk spilleautomat.

Hvad betyder en 3D Spillemaskine?

Wacky Races er ikke en 3D spillemaskine. En 3D spillemaskine er en spillemaskine men med et opgraderet design. Selvom de grafisk er flotte, betyder det ikke at der nødvendigvis er flere og bedre features. Der er altså ikke den store forskel på en almindelig spillemaskine og en 3D spillemaskine.

Guide til Wacky Races’s Knapperne

I dette afsnit kan du lære mere om knappernes funktioner på Wacky Races og de fleste andre SG Interactive spil:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige video spil er start knappen. På Wacky Races hedder den Spin. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 5 hjul, med chance for at vinde op til 2500000kr i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på Wacky Races:

 • Har du brug for mere information så klik på Wacky Races’s Info ikon
 • Juster lyden på Wacky Races ved hjælp af lydstyrke kontrollen

Turbo Knappen

Kunne du godt tænke dig at spillet gik lidt hurtigere, eller at dine gratis spins samt bonusrunde hurtigt blev afgjort, så vil du blive glad for Turbo funktionen.

Dette SG Interactive spil har ingen Turbo funktion, men spilleoplevelsen er stadig i top.

Information Fanen

Vil du læse mere om Wacky Races’s spilleregler eller bare se udbetalingstabellen, så klik på Info ikonet. Der finder du flere detaljer om denne SG Interactive video, så du kan få mest ud af din Wacky Races oplevelse hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan man virkelig nyde spillet. Du slipper helt for at klikke på Spin ved hvert et spin. I stedet kan du fokusere på de 17 symboler og vinderkombinationerne. Wacky Races har ingen autospil funktion, derfor skal du manuelt starte spillet ved at trykke på Spin.

Min. Indsats

Inden du opretter en LeoVegas konto og gør krav på din 10000kr bonus, er det en god idé at tjekke hvor meget man minimum skal satse på Wacky Races, når man spiller for rigtige penge.

Der er ingen Sats En knap på Wacky Races til at indstille indsatsen til minimum, derfor må du selv ændre antallet af mønter per linje.

Du skal minimum spille for en linjeindsats på 0.1. Det kan du gange med de 40 betalingslinjer og derved får du 5kr i alt.

Wacky Races’s spillelinjer er faste. Derfor kan du ikke ændre din indsats ved hjælp af de 40 linjer. Det mindste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per linje. Det gode ved at satse på alle 40 linjer er, at du kan udløse alle Wacky Races’s bonusspil og free spins. Med minimum indsats på 5kr, giver SG Interactive dig lov til at starte stille og roligt mens du stadig kan vinde særlige features.

Maks. Indsats

Vil du gerne spille Wacky Races med maks. indsats – for at vinde store gevinster og ekstra features, så skal du manuelt indstille den din indsats til maks. værdi. På Wacky Races er maks. indsats mønter, altså 1 mønter på samtlige 40 linjer. Den maksimale indsats i kontanter er 500kr.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten indeholder alle nødvendige oplysninger om hvad de 17 symboler kan give dig. Klik på yes for at se hvilke symboler der er på Wacky Races og hvor meget de udbetaler. Den største gevinst får du hvis det lykkes at få 5 Penelope Pitstop symboler, det udbetaler hele 50 gange linjeindsatsen. Compact Pussycat er det andet bedste symbol i forhold til gevinsten, her får du ganget din indsats med 40, hvilket stadig er flot. Bouldermobile er det tredje højst betalende symbol som vil give dig 30 gange din indsats. Wacky Races’s fjerde højst betalende symbol er Creepy Coupe. Får du 5 af disse symboler, vinder du 25 gange linjeindsatsen. Hvis du får 5 Convert-a-Car symboler på en aktiv linje, vil din linjeindsats blive ganget med 20. Ace, King og Queen symbolet er det der udbetaler den lavest gevinst, men her får du stadig en fin gevinst på 10 gange din indsats per linje.

Indsats Størrelse

Indstilling af din indsats størrelse på Wacky Races er enkel, og der er et par forskellige måder at gøre det på:

 • Indsats niveau indstillingen
 • Den kontante værdi af din indsats

På dette SG Interactive spil, vil de 40 linjer altid være aktive. Du kan altså ikke ændre din indsats på Wacky Races ved hjælp af linjerne.

Med indsats niveau, kan du indstille din indsats på mellem 1 og 1 mønter på hver af de 40 tilgængelige linjer. Den samlede indsats er så henholdsvis til mønter.

Værdien af Wacky Races’s mønter

Du kan også indstille din indsats ved hjælp af møntværdien. Det er ligeså nemt som at justere lyden eller indstille indsats niveau.

Hvordan kan jeg udbetale min gevinst?

Din LeoVegas konto bliver automatisk forhøjet med din Wacky Races gevinst, hvis du vinder. Derefter kan du udbetale beløbet ved at bruge Skrill. De kan dog have forskellige beløbsgrænser, du bør derfor kontakte LeoVegas kundeservice hvis du har spørgsmål.

Hvis du ønsker at benytte den 125% LeoVegas bonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 35, før du kan anmode om en udbetaling af din Wacky Races gevinst. Vi anbefaler at du altid læser LeoVegas’s Vilkår & Betingelser inden modtager en bonus, så du ved hvilke krav der er. Wacky Races’s Info kan ikke hjælpe dig, det har nemlig ikke noget med spillet at gøre.

Gratis Chancer, Bonusspil og andet

Hvad tilbyder Wacky Races?

Er der en Bonus Runde?

Ja der er en bonusrunde, også kaldet Racing Bonus, og det er bestemt en af de mest spændende funktioner på Wacky Races.

Men du får 12 free spins, så næsten ligeså godt.

Gamble Funktion

Dette er en moderne spillemaskine. Men den har ingen gamble funktion, så Wacky Races vil ikke tilbyde dig at forvandle din gevinst til dobbelt eller intet.

Hvad er Wacky Races Gratis Spins?

Det er meget normalt, at folk forveksler gratis spins som en bonus med gratis spins bonus funktionen i et spil. Online casinoer, såsom LeoVegas kunne tilbyde gratis spins som en bonus. De 200 gratis spins du får af LeoVegas når du opretter en ny konto, kan ikke bruges på Wacky Races. Men til gengæld, har SG Interactive lavet en gratis spins funktion på Wacky Races. De gratis spins, eller free spins som de også bliver kaldt, er ikke det samme som når du spiller Wacky Races i en gratis version, der betaler du godt nok ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten udbetalt.

I forhold til mulige gevinster på Wacky Races, kan sigte efter de 12 LeoVegas gratis spins, hvor Hvilket absolut er en god sum penge at tilføje din LeoVegas saldo.

Multiplikator

På nogle video spil er der en multiplikator som kan gange dine almindelige linjegevinster yderligere. Det er der dog ikke på Wacky Races, men du kan stadig udløse Mystery Stacked Reels, Random Wild, Wild Reels, Muttley Wacky Scrap Yard, Peter Perfect Trophy og Better Bonuses bonusspillet.

Wacky Races’s Visuelle Effekter

Mange LeoVegas spillere foretrækker video spillemaskiner på grund af det moderne design. Dette spil’s knapper kan bruges til at:

 • Åbne gevinstoversigten
 • Justere din indsats
 • Mute Wacky Races
 • Tjekke Wacky Races’s info sektion

Folk der elsker Cartoon tema’et, får en autentisk oplevelse på Wacky Races, dels takket være dens lyd som SG Interactive har skræddersyet til at passe til temaet. Foruden denne spilleautomat’s fantatiske grafik, skaber lyden en unik stemning. Men hvis du ønsker at sigte efter de 2500000kr uden at blive distraheret, så brug Wacky Races’s mute indstilling til at gøre noget ved det.

Spil for Rigtige Penge

Wacky Races har en fine grafik er baseret på Cartoon-temaet. Men det vigtigste er vel Wacky Races’s gevinster. Her har du en chance for at vinde små men hyppige gevinster.

Sådan spiller man Wacky Races med rigtige penge:

Spil Wacky Races online med en spilkonto hos LeoVegas. Opret din LeoVegas konto i løbet af 5 minutter. Sådan gør du:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 200 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Wacky Races med LeoVegas’s casino penge

Kan jeg spille Wacky Races gratis hos LeoVegas?

Hvis du er nysgerrig efter at prøve Wacky Races, kan du hos LeoVegas teste det for sjov. Spil Wacky Races online på din PC eller mobil.

Hos LeoVegas’s kan du prøve samtlige SG Interactive spil for sjov, uden at indbetale. Men får du lyst til at spille Wacky Races for rigtige penge, skal du foretage en indbetaling på minimum 100kr. Du kan spille for en møntværdi helt ned til kr, og så holder din saldo længere. Men med en 125% LeoVegas bonus får du endnu længere spilletid – og den kræver ikke engang en LeoVegas bonuskode.

Mobil Bonus Tilbud

Det er ærgeligt at LeoVegas ikke tilbyder en mobil bonus, så man kan prøve Wacky Races på sin mobile enhed. Men dette SG Interactive spil, tilbyder stadig mange sjove features og en top gevinst på hele 2500000kr.

Findes der Wacky Races tips til at vinde mest muligt?

Der er med garanti ingen Wacky Races tips og tricks der kan give dig gevinst. Men når du skal vurdere dine vinder odds på dette video spil, kan du kigge på tilbagebetalingsprocenten og LeoVegas’s house edge. Wacky Races’s tilbagebetalingsprocent viser hvor meget der bliver udbetalt til spilleren, mens house edge er den del som LeoVegas beholder.

Tilbagebetalingsprocenten varierer fra spil til spil. Wacky Races har en anstændig gennemsnitlig udbetaling på 96.03%, hvilket er et pænt beløb.

Med hensyn til Wacky Races’s volatilitet, udbetaler den hyppigt mindre beløb. Med en udbetalingsprocent på 96.03%, betyder det at dine vinder odds på de 40 gevinstlinjer er ganske udmærket. Men selvfølgelig, er det LeoVegas’s mål at få profit, men det opnår de vist også på millioner af Wacky Races spins.

Kort om SG Interactive:

 • Website: http://www.scientificgames.com/
 • Speciale: Spil Terminaler og Spil Terminal Indhold, IGaming Software til Computer, Mobil og Social, Øjeblikkeligt, Interaktivt og Lotterispil, Lotteri og Gaming Operations Management, Lotteri Systemer
 • Etableret: 1973
 • Grundlægger: John Koza and Daniel Bower
 • Hovedkontor: 6650 S. El Camino Road Las Vegas, NV 89118
Spil Wacky Races ved LeoVegas