Spil Viking Clash hos Mr Green 

Viking Clash Online

Spil det her:Mr Green
Viking Clash ekstra spins: 200 ekstra spins
Velkomstbonus: 100% op til 1000€
For dette bonustilbud gælder:18+ år / Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder
Modtag din bonus her: Aktiver din bonus via vores link!
Spil Viking Clash med Mr Green bonus* 
*Reklame link

Det er en god idé at oprette en Mr Green konto, for ikke nok med at du kan få en 100% velkomstbonus til nye spillere som indbetaler 150€ eller mere, det kræver heller ingen Mr Green bonuskode. Du kan højst få 1000€ med denne Mr Green bonus, men så kan du prøve Viking Clash eller andre Push Gaming spilleautomater for rigtige penge.

Hvis du godt kan lide gratis ting, vil du helt sikkert elske Mr Green for deres gavmildhed. Du får nemlig ikke bare en 1000€ 100% bonus, men også nogle Mr Green gratis spins.

Det er altid svært at finde en Mr Green bonuskode. Heldigvis, er der en 100% Mr Green bonustil Viking Clash som du ikke behøver en bonuskode for at udløse.

Spil Viking Clash hos Mr Green 

Mr Green Velkomstbonus

Som ny bruger får du en attraktiv Mr Green velkomstbonus.

Selvom du ikke mangler penge, kan det altid være rart med en Mr Green bonus. Tag imod en 100% Mr Green velkomstbonus når du indbetaler minimum 150€ gennem Skrill, og dit indskud vil blive fordoblet op til 1000€.

Spil Viking Clash hos Mr Green 

Introduktionsbeskrivelse

Leder du efter en eventyrlig oplevelse på en spillemaskine, så spil Viking Clash online lige nu. Med god grafik, mange bonus funktioner, 5 hjul og 25 betalingslinjer som kan udbetale op til 800000€, er du sikret et eventyr uden lige. Viking Clash er nok en af de populæreste Push Gaming spillemaskiner. Med et War tema som selv Viking fans aldrig bliver trætte af.

Du har muligheden for at løbe afsted med en linjegevinst på 800 gange din indsats på Viking Clash spillemaskine, eller få gratis spins, få kontante gevinster på op til 800000, nyde Wild Ship feature, det kan du få med en min. indsats på bare 0.1 per betalingslinje.

Viking Clash Online Funktioner

Viking Clash er meget mere end bare en spillemaskine som kun Viking fans vil være vilde med. Lad os se nærmere på hvilke funktioner der gør Viking Clash til noget helt særligt.

Her finder du mange spændende funktioner såsom bonus free spins samt 15 symboler herunder forskellige typer wilds på denne video spillemaskine.

Jackpotten er på 800 gange din indsats per linje. Udbetaling til spilleren er 96.67%.

Med gratis Mr Green konto har du chancen for at vinde kolde kontanter. Tilmeld dig Mr Green i dag og spil Viking Clash online. Mr Green har deres helt egen app, hvor du kan spille Viking Clash app spilleautomat direkte på din mobil. Du kan ovenikøbet få en flot velkomstbonus.

Spil Viking Clash hos Mr Green 

Historien bag Viking Clash

Push Gaming er spiludvikleren bag Viking Clash, som blev udgivet i 2018. De har stadig licens på spillet. Desuden opdateres denne video regelmæssigt af Push Gaming, for altid at give dig den bedste spilleoplevelse på Viking Clash.

Grundregler

Viking Clash reglerne ses i oversigten herunder:

 • For at kvalificere sig til en gevinst, skal du have mindst 3 af samme symbol på en af de 25 spillelinjer
 • Alle gevinster er for kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler ved enhver placering på skærmen
 • Wild symbolet kan erstatte samtlige 15 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på en spillelinje bliver udbetalt Free spins funktionen på Viking Clash indeholder 10 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Minimum indsats er
 • Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil

Hvordan fungerer Viking Clash?

Er online spilleautomater nyt for dig eller kender du bare ikke Viking Clash, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Viking Clash spilleautomat online og vinde rigtige penge. I Viking Clash spillet udbetaler symbolerne fra venstre til højre – hvis du har min. 3 sammenhængende.

Men først, vælg hvordan og hvor du vil spille. På dette online casino bliver du budt velkommen med en 100% Mr Green bonus, på op til 1000€.

Flertallet foretrækker at spille for rigtige penge på Viking Clash, da du så kan vinde op til 800000€. Hos Mr Green, kan du prøve Viking Clash på deres website samt mobile site.

Hvis du bare vil spille Viking Clash for sjov, måske for at øve dig, så er det gratis at gøre det på Mr Green’s site eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt med Mr Green download.

Når du først har startet spillet, skal du bare klikke på Spin knappen for at få dit første spin. Du kan ændre indsats størrelsen ved at bruge indsats knapperne, dette vil øge din indsats og samtidig også beløbet du kan vinde. Det er formålet at få mindst 3 identiske symboler på linje, men med 5 symboler udløses den største gevinst.

Når du spiller på flere linjer i hvert spin, vil du også have større chance for at få 5 ens symboler på en aktiv spillelinje. På Viking Clash skal du ikke bekymre dig om dette, da du altid vil satse på 25 spillelinjer.

Spil Viking Clash online 

Viking Clash trin for trin guide:

 • Til at starte med, skal du vælge hvor mange spillelinjer du vil satse på.

I Viking Clash spillet er der 25 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Antallet af aktive spillelinjer er fastsat til 25, hvilket betyder at du ikke kan ændre på antallet. Dette gør ikke Viking Clash mindre attraktiv at spille. Spil Viking Clash online med indsats på 25 linjer, og du er et skridt nærmere gevinsten på 800000€.

Spillelinjerne her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket de fleste mennesker tænker når de ser et spil med så mange spillelinjer her. Viking Clash’s gevinster kommer ligeså ofte som på de bedste online spillemaskiner.

 • Næste skridt er at du skal vælge værdien af hver mønt.

Hos Mr Green, når du vil spille Viking Clash for rigtige penge, eller et andet Push Gaming spil, skal møntværdien indstilles til en kontantværdi per mønt. Dette er dog ikke tilfældet på Viking Clash – her er der nemlig kun en møntværdi på € per mønt.

Med en fast møntværdi, slipper du for at bekymre dig om detaljerne. I stedet, kan du fokusere på at vinde Viking Clash’s jackpot på 800 gange din linjeindsats.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, gå videre til valg af indsats per linje.

Push Gaming har valgt at holde mønt indstillingen i Viking Clash fast – så der kan kun satse 1 per linje.

Når du spiller Viking Clash vil de 25 spillelinjer altid være aktive. Push Gaming har nemlig ikke givet muligheden for at indstille dette. Måske de vil gøre det på en anden version af Viking Clash.

For at finindstille din indsats på Viking Clash, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

På denne måde kan du styre din indsats, og vælge at satse fra 0.1€ til 40€ per linje. Med en høje maks. indsats på 40€ per betalingslinje, antyder Push Gaming at de har sigtet Viking Clash spillet mod dem derude som satser stort.

 • Klik på Spin knappen når du vil starte spillet.

Sådan kan du starte de 5 hjul, mens du beholder indstillingerne på Viking Clash fra før. Du kan også starte Viking Clash ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du sætte dig tilbage og se på de 5 hjul der spinder op til 100 gange i træk.

På Viking Clash kan du spille fra 10 til 100 auto spins i træk. Så bare sæt antallet alt efter hvad der passer dig bedst.

Så du kan roligt sætte Viking Clash på autospil uden den ‘spiser’ hele din saldo op. Push Gaming har nemlig inkluderet en smart funktion – gå til menuen på Viking Clash og sæt en beløbsgrænse. Når dette beløb er nået vil autospil stoppe.

 • Der er yderligere to funktioner at overveje, inden du går i gang med at spille Viking Clash spilleautomat. Det er lyd- samt fuld skærm indstillingen.

Viking Clash har ikke en fuld skærm funktion. Hvilket Push Gaming burde tilføje, så man virkelig kan nyde Viking Clash spillet.

Med mute knappen kan du afbrude lyden med et enkelt klik, så kan du spille Viking Clash hele natten uden at forstyrre andre.

På Viking Clash er lydindstillingerne enkle, du kan enten tænde eller slukke for lyden. Der er ingen lydstyrke funktion hvor du kan skrue op og ned.

Maks. Gevinst på Viking Clash

Hvor store gevinster kan du så forvente på Viking Clash? Tjek gevinstoversigten for dette Push Gaming’s spil ved at klikke på yes. Her fremgår det at Red-bearded Vikings er det bedst betalende symbol – med en gevinst på 800 gange din indsats per linje. Er din indsats på 1 mønter per linje med møntværdi på €, så vil din samlede gevinst være mønter med 5 Red-bearded Vikings symboler på en gevinstlinje.

Findes der en fastsat Viking Clash Jackpot?

Det er meget almindeligt, at video spil ikke har en jackpot. Der findes for eksempel ingen fast Viking Clash jackpot. Men til gengæld er der Red-bearded Vikings symbolet som udløser en stor gevinst på 800 gange din indsats. Det betyder at du kan vinde op til 800000€ i kontanter for maks. indsats på 40€ per linje som er i mønter.

Den Progressive Jackpot

Der findes ingen progressiv Viking Clash jackpot på dette Push Gaming spil. Men måske du er heldig at, Mr Green har tilføjet deres egen progressive jackpot til dette spil.

Tilbagebetalingsprocent

Mange spillere forstår ikke hvordan Viking Clash’s tilbagebetalingsprocenten fungerer. Baseret på udbetalinger over tid, udbetaler spillemaskiner i gennemsnit 93% til 96%. Viking Clash har en tilbagebetalingsprocent på 96%. Så i gennemsnit udbetaler den 96€ for hver gang der er satset 100€.

Viking Clash’s tilbagebetalingsprocent ligger helt klart i toppen med de bedst betalende spil – med en attraktiv 96.67%.

Skal man downloade Mr Green software?

Nogle gange er det for besværligt at skulle downloade et spil, hvis man bare lige vil prøve det. Derfor kan du spille Viking Clash direkte på deres website, uden du behøver downloade Mr Green software. Du kan også prøve spillet helt gratis hos Mr Green.Eller hvis du er selvsikker nok spille Viking Clash for rigtige penge.

Findes der en Mr Green App?

Ja, der findes en Mr Green app som spillere kan bruge på deres iOS, Android mobil. Det er super nemt at downloade den, så du kan spille Viking Clash et par minutter efter. Viking Clash mobil har den samme flotte grafik, samme udbetalingsprocent på 96.67% – blot i en mindre udgave.

Har du en Apple enhed kan du spille i en brugervenlig Mr Green iOS app, som kan downloades i iTunes. Den ultimative mobile Mr Green oplevelse er altså kun et par klik væk.

Som Android mobil bruger, kan du finde Mr Green app i Google Play eller på Mr Green’s site. Det tager kun et øjeblik at downloade den og så kan du spille Push Gaming’s spil .

Her er en løsning som virker på alle enheder hvor en Mr Green app ikke virker, inklusiv Windows og Blackberry telefoner.

Vær på vagt, hvis en website prøver at få dig til at købe en Viking Clash eller Mr Green app, da de nok er falske. Deres app er gratis til alle enheder, så du kan bruge dine penge på Viking Clash.

Alle Viking Clash Symboler

Viking Clash spilleautomat har 15 symboler. Her finder du en liste over de bedst betalende:

 • Red-bearded Vikings
 • Tattooed Viking og Brown-bearded Viking
 • Young Viking og Girl
 • Hammer
 • Axe
 • Relic Stones

Udover disse, finder du også:

 • Shield og Wild Ship wild symbol
 • Ship – the overlay wild
 • Red Catapult og Green Cannon scatter symbol
 • Red Catapult og Green Cannon freespins symbol

Det bedst udbetalende, et slags jackpot symbol kan man sige, er Red-bearded Vikings. Fremkommer Red-bearded Vikings 5 gange på samtlige de 25 spillelinjer vil du få 800 gange din indsats udbetalt. Er din indsats på de 25 spillelinjer, vil 5 Red-bearded Vikings symboler udbetale 800 gange din indsats – eller mønter.

Billedet her viser Viking Clash’s bedst udbetalende symbol:

Det næste symbol du skal ønske at få er Tattooed Viking og Brown-bearded Viking. For hvis du satser 0.1€ per linje, får du 600 gange din indsats, og satser du 40€ per linje og får 5 af disse symboler, vinder du 24000€. Derefter er der også det gavmilde symbol Young Viking og Girl, som giver dig 500 gange din indsats selv ved mindste indsats på 0.1€ per linje, men som kan øge din saldo med helt op til 20000€ hvis du satser maks. og 5 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Skulle du få symbolerne Hammer og Axe kan din indsats blive ganget med henholdsvis 200 og 160. Får du det dårligst betalende symbol: Relic Stones 5 gange, udløses en gevinst på 60 gange din indsats.

Foruden wild symbolet, har Push Gaming inkluderet et Red Catapult og Green Cannon symbol. Dette symbol fuldender enhver vinderkombination på Viking Clash. Men alene kan Red Catapult og Green Cannon symbolet udbetale en gevinst på gange din indsats.

På Viking Clash er der et Red Catapult og Green Cannon symbol, specielt til free spins.

Særlige Funktioner på Viking Clash

At spille dette hyppige udbetalende spil er en fornøjelse takket være symbolerne; Red Catapult og Green Cannon og Shield og Wild Ship, som booster din casino saldo.

Scatter

Viking Clash’s scatter symbol hedder Red Catapult og Green Cannon. Det udløser gevinst på gange din indsats. Scatter symbolet på Viking Clash udløser en runde gratis spins,, som alle håber på at få.

Her er Red Catapult og Green Cannon symbolet:

Wild

At få flere gevinst kombinationer er nemt på Viking Clash, med Shield og Wild Ship symbolet der erstatter samtlige andre symboler. Så får du 4 Tattooed Viking og Brown-bearded Viking symboler, kan et Shield og Wild Ship symbol erstatte det manglende Tattooed Viking og Brown-bearded Viking, og alligevel udløse gevinst på 600 gange din linjeindsats.

Her kan du se hvordan Shield og Wild Ship symbolet ser ud.

Ekspanderende Wild

Viking Clash har desværre ikke en Ekspanderende Wild. Men du skal nok blive underholdt af de andre sjove funktioner på Viking Clash.

Stacked Wild

Stablede wild symboler kan skabe flere gevinst chancer, men det finder du desværre ikke på Viking Clash. Til gengæld du kan vinde op til 800 gange din indsats i et enkelt spin.

Overlay Wild

En anden god funktion som Push Gaming har tilføjet, er overlay wild symbolet Ship. Det kan sprede dig på Viking Clash’s skærm så du får større gevinster, helt op til gange din indsats per linje. Samtidig kan Ship symbolet kombineres med andre wild symboler, bare ikke på samme hjul.

Viking Clash Spillelinjer

Viking Clash video spillemaskine har 5 hjul og 25 gevinstlinjer.

Spillelinjer er linjer som går på tværs af de 5 hjul på spillet. Du får gevinst når en vinderkombination lander på disse.

På Viking Clash kan du ikke selv vælge at slå gevinstlinjerne til eller fra – de 25 gevinstlinjer er nemlig altid aktive.

Som forklaret ovenfor, kan du indstille din indsats ved hjælp af linjerne.

Det bør du vide om Viking Clash’s betalingslinjer:

 • Betalingslinjer læses altid fra venstre til højre.
 • Du skal mindst have 3 ens symboler på en af betalingslinjerne for at vinde.
 • Et wild/joker symbol kan stå i stedet for ethvert andet symbol på en betalingslinje.
 • De overlappende wild symboler vil sprede sig over flere linjer.
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på enhver linje.
 • Kun den højeste gevinst på en betalingslinje giver gevinst. Så hvis du for eksempel får to gevinster, vil du kun få udbetalt den største af de to.
 • De 25 linjer på Viking Clash er faste. Du kan ikke deaktivere nogle linjer, og må derfor satse på dem alle. Og da alle betalingslinjerne er aktive, vil 3 ens symboler altid udbetale gevinst.

Info om Viking Clash’s Hjul

Push Gaming har valgt den almindelige retning for hjulene på Viking Clash, altså nedad mod bunden af skærmen. Det betyder at det er let at følge de 5 hjul på denne video, når du spiller for rigtige penge og spændt venter på gevinst.

Hvad der venter dig i dette spil er 15 standard symboler herunder et wild og et scatter symbol. Samtidig har Viking Clash en som kan dække et helt hjul eller Ship wild symbolet som kan sprede sig til hele skærmen..

Klassisk Spilleautomat eller 3D Spillemaskine?

Push Gaming har udviklet spillemaskinen Viking Clash. Som er spækket med detaljeretgrafik og gode animationer. Push Gaming har givet Viking Clash en række af funktioner, som ikke ville være muligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat. Hvilket blot er en af grundene til, at man bør prøve at spille Viking Clash for rigtige penge.

Er Push Gaming’s Viking Clash en 3D Spillemaskine?

Nej bestemt ikke. Push Gaming har ikke investeret så meget i Viking Clash, men det er stadig et interessant spil med gode gevinster. Faktisk giver Push Gaming’s spillemaskiner og klassiske spilleautomater bedre gevinster end deres 3D spillemaskiner.

Guide Til Hvordan Knapperne Bruges

Lær hvordan du bruger knapperne på Viking Clash:

Start Knappen

Du kan ikke starte spillet uden en start knap, derfor finder du sådan en på alle video spil. På Viking Clash hedder den Spin. Klik på den, og så er du i gang! Denne lille knap giver dig chancen for at vinde 800000€ kontant. Men Viking Clash har andre knapper du også kan få brug for:

 • Knapperne der indstiller lydstyrken på Viking Clash
 • Viking Clash’s Info der fortæller mere om Viking Clash’s regler og gevinster

Turbo Knappen

Kunne du godt tænke dig at spillet gik lidt hurtigere, eller at dine gratis spins hurtigt blev afgjort, så vil du blive glad for Turbo funktionen.

Desværre har Push Gaming ikke tilføjet Turbo funktion på Viking Clash, men den har en god tilbagebetalingsprocent på 96.67%.

Information Fanen

Info ikonet vil åbne en side med Viking Clash’s regler og udbetalingstabel. Det er altid en god idé at læse disse informationer, så du får den bedste spilleoplevelse.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der får de 5 hjul til automatisk at rotere. Det eneste du behøver at gøre, er at læne dig tilbage og nyde vinderkombinationerne. På Viking Clash kan du slippe helt for at skulle røre en finger, bare sæt autospil i gang og nyd spillet.

Generelt er autospil en af de mest brugbare funktioner, fordi du slipper for at trykke på Spin igen og igen. På Viking Clash kan du slå autospil funktionen til og fra som det passer dig. På Viking Clash kan du vælge mellem 10 og 100 gentagne spin.

De 5 hjul kan indstilles til at, afbryde autospil på et hvert forudbestemt tidspunkt.

Hvis du sætter en beløbsgrænse, vil autospil blive afbrudt når dette beløb er nået.

Min. Indsats

Selvom det er sjovest at spille Viking Clash for rigtige penge. Bør du altid orientere dig om minimum indsatsen, før du opretter en spilkonto for at gøre krav på din 1000€ bonus, bør du finde ud af hvad min. indsatsen er på Viking Clash.

Push Gaming har desværre ikke givet Viking Clash en knap til at indstille indsatsen til minimum, så det du må selv gøre ved hjælp af antal mønter.

Med den mindste linjeindsats på 0.1. Spiller du for en beskeden indsats på 2.5€ per spin.

På Viking Clash er betalingslinjerne faste, du er derfor tvunget til at satse på 25 linjer. Du kan i stedet, justere din indsats ved at ændre antallet af mønter til 1 mønter per linje. Så har du størst chance for at vinde Viking Clash’s bonus features.

Maks. Indsats

Du kan spille for en maksimal indsats på 1 mønter på hver alle de 25 linjer. Det svarer til en maksimale indsats på 1000€. Hvis du vil spille med maksimal indsats på Viking Clash, skal du selv rode med indstillingerne. Da der ikke er en Maks. Indsats knap på Viking Clash.

Gevinstoversigt

For mere information om Viking Clash’s symboler og gevinster, åben Push Gaming’s gevinstoversigt ved at klikke på knappen. Der vil du se de 15 symboler med detaljer om dine potentielle Viking Clash gevinster, som starter fra 3 ens symboler. Push Gaming har gjort gevinstoversigten meget klar, især omkring Red-bearded Vikings, som er det højst udbetalende symbol, med en gevinst på 800 gange linjeindsatsen for 5 ens symboler på en af de 25 linjer. Dernæst, er der det generøse Tattooed Viking og Brown-bearded Viking symbol, som kan gange din linjeindsats med 600. Men det stopper ikke der. Push Gaming tildeler også gode gevinster for 5 ens Young Viking og Girl symboler. Hvis heldet er med dig, kan Young Viking og Girl belønne dig med op til 500 gange din indsats, hvilket er god sum. Hammer er det næste i rækken, og giver 200 gange indsatsen for 5 ens symboler. Noget mindre gevinster får du fra Axe, men her kan du stadig få 160 gange din linjeindsats. Selv Relic Stones, som er det lavest betalende ud af de 15 symboler, tilbyder 60 gange linjeindsatsen.

Indsats Størrelse

Er du i tvivl om hvordan du indstiller din indsats? Push Gaming har gjort det super enkelt, og du har endda flere muligheder.

 • Indstil dit indsats niveau
 • Vælg din indsats ud fra den kontante værdi

I modsætning til andre Push Gaming spil, vil de 25 linjer på Viking Clash altid være aktive. Du kan altså ikke vælge at satse på, for eksempel 23 linjer.

En hurtig måde at indstille din indsats på Viking Clash er via indsats niveau. Det starter fra 1 og op til 1, derved kan du let kan ændre din samlede indsats fra til . Vær opmærksom på, at ændringerne gælder for alle 25 linjer.

Møntværdien på Viking Clash

Viking Clash giver dig muligheden for at vælge den kontante værdi af hver mønt du satser. Du kan gå helt ned til €, eller du kan vælge at satse maks. på €.

Hvordan Udbetales Gevinst?

Din Mr Green konto bliver automatisk forhøjet med din Viking Clash gevinst, hvis du vinder. Derefter kan du udbetale beløbet ved at bruge Skrill. De kan dog have forskellige beløbsgrænser, du bør derfor kontakte Mr Green kundeservice hvis du har spørgsmål.

Hvis du ønsker at benytte den 100% Mr Green bonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 35, før du kan anmode om en udbetaling af din Viking Clash gevinst. Vi anbefaler at du altid læser Mr Green’s Vilkår & Betingelser inden modtager en bonus, så du ved hvilke krav der er. Viking Clash’s Info kan ikke hjælpe dig, det har nemlig ikke noget med spillet at gøre.

Bonus Runder og Free Spins

Hvilke bonus features har Push Gaming inkluderet?

Har Viking Clash en Bonus Runde?

Der er ingen bonus runde på Viking Clash. Du får 10 free spins, hvilket er ligesom gratis penge, så – næsten bedre.

Runde

Med 25 betalingslinjer som kan udbetale gevinster, kan Viking Clash bestemt være indbringende, bortset fra at Push Gaming ikke gav dig en gamble funktion. Så man kan sige at Viking Clash ikke er for dem der tør satse alt.

Hvordan får man Viking Clash Gratis Spins?

Det kan godt være forvirrende, hvad der helt præcis menes med free spins. Når man spiller video spil, vil du nogle gange se free spins som et bonusspil. Når tilmelder dig et nyt online casino, såsom Mr Green, kan du være heldig at få 200 free spins for at byde dig velkommen til Mr Green. Når man kigger på video spil’s free spins tilbud, kan du måske finde dem som en saldo booster på Viking Clash. Derudover, kan man komme til at forveksle free spins med spillemaskiners gratis prøve afspilning. Her er forskellen, at selvom dine spins er gratis vil gevinsten ikke blive tilføjet din spilkonto hvis du får en vinderkombination.

Viking Clash’s Multiplikator

Mens mange Push Gaming spil har en multiplikator, som adskiller sig fra Viking Clash’s 800 gange linjegevinst, der er noget anderledes på Viking Clash – et unikt bonusspil som hedder: Wild Ship.

Grafiske Oplevelse

Mange Mr Green spillere foretrækker video spillemaskiner på grund af det moderne design. Dette spil’s knapper kan bruges til at:

 • Se Viking Clash’s gevinstoversigt
 • Indstille værdien af din indsats
 • Sætte Auto Spin i gang
 • Mute Viking Clash’s lydeffekter
 • Få adgang til Viking Clash’s spilleregler

På en video spilleautomat, er lyden vigtige. Push Gaming har sørget for at den passer fint til Viking Clash’s tema. Men hvis det er for meget, kan du slukke det med et enkelt klik på mute.

Klar til at spille Viking Clash med rigtige penge?

Det er alt for sjovt at spille Viking Clash med den’s levende billeder, fantastiske funktioner og gode gevinster på maks. 800000€. Men hvis du spiller for sjov, vil denne Push Gaming spillemaskine ikke udbetale kontanter. Du bliver nødt til at spille for rigtige penge hos Mr Green, hvis du vil vinde Viking Clash’s gevinster.

Sådan spiller man Viking Clash online for rigtige penge:

Spil Viking Clash online med en spilkonto hos Mr Green. Det tager kun 5 minutter. Sådan her opretter du en Mr Green konto:

 • Gå til Mr Green’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 100% velkomstbonus på op til 1000€ på din første indbetaling samt 200 free spins
 • Foretag en indbetaling på minimum 150€
 • Nu er du klar til at spille Viking Clash med Mr Green’s casino penge

Kan jeg spille Viking Clash gratis hos Mr Green?

Hvis du er nysgerrig efter at prøve Viking Clash, kan du hos Mr Green teste det for sjov. Spil Viking Clash online på din PC eller mobil.

Med Mr Green’s spil for sjov funktion, behøver du ikke indbetale. Og er Viking Clash noget for dig, kan du altid foretage en indbetaling. 150€ er det laveste beløb du kan indbetale, men med en møntværdi på € kan de vare forholdvis længe. Særligt sammen med en 100% Mr Green bonus uden krav om Mr Green bonuskode.

Spil med Mobil Bonus

Vil du spinde de 5 hjul på din mobile enhed? Så må du gøre det uden en bonus, fordi Mr Green vil ikke give dig en. Det virker som en fejl fra Mr Green side, så vi håber de vil rette den en skønne dag.

Hvordan kan Viking Clash tips forbedre gevinstchancen?

Der findes ingen Viking Clash tips der forbedre dine odds for at vinde på dette video spil. Det afhænger nemlig af to faktorer: Viking Clash’s udbetalingsprocent og Mr Green’s house edge. Udbetalingsprocenten er det som Viking Clash’s 5 hjul og 25 linjer udbetaler over en længere periode, mens house edge er det Mr Green i gennemsnit tjener.

Den gode nyhed er at Push Gaming gav dette spil en flot udbetalingsprocent på 96.67%, hvilket er blandt de bedste. Viking Clash skulle derfor i gennemsnit udbetale 96.67€ for hver 100€ du bruger på det. Gode gevinst udsigter, ikke?

Den gode nyhed er at Push Gaming gav dette spil en flot udbetalingsprocent på 96.67%, hvilket er blandt de bedste. Viking Clash skulle derfor i gennemsnit udbetale 96.67€ for hver 100€ du bruger på det. Gode gevinst udsigter, ikke?

Med hensyn til Viking Clash’s volatilitet, udbetaler den hyppigt mindre beløb. Med en udbetalingsprocent på 96.67%, betyder det at dine vinder odds på de 25 gevinstlinjer er ganske udmærket. Men selvfølgelig, er det Mr Green’s mål at få profit, men det opnår de vist også på millioner af Viking Clash spins.

Hurtige Fakta om Push Gaming:

 • Stifter: James Marshall and Winston Lee
 • Hjemmeside:http://www.pushgaming.com/
 • Forretnings Speciale: IGaming software og service til computer, Mobil iGaming og services, Landbasered Games Porting og distribution til online omgivelser
 • Adresse: 14 Rosebery Clerkenwell, London EC1R 4TD, United Kingdom
 • Grundlagt: 2010
Spil Viking Clash hos Mr Green