Spil Universal Monsters: Phantom's Curse hos Casumo 

Spil Universal Monsters: Phantom’s Curse Online

Spil det her:Casumo
Universal Monsters: Phantom’s Curse ekstra spins: 200 ekstra spins
Velkomstbonus: 200% op til 1200€
For dette bonustilbud gælder:18+ år / Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder
Modtag din bonus her: Aktiver din bonus via vores link!
Spil Universal Monsters: Phantom's Curse nu: Casumo bonuskode* 
*Reklame link

Det kræver ofte en bonuskode, hvis man vil have en Casumo bonus til NetEnt spillemaskiner. Men her behøver du ingen Casumo bonuskode for at få en bonus. Det nuværende tilbud er en 200% bonus op til 1200€. Spil Universal Monsters: Phantom’s Curse online med din bonus, først skal du blot foretage en indbetaling til din Casumo konto ved at overføre penge med Skrill og du kan blive underholdt af Universal Monsters: Phantom’s Curse og andre kvalitets spillemaskiner kort efter.

Oven i den 200% velkomstbonus på op til 1200€ får du 200 Casumo free spins.

Træt af at lede efter en Casumo bonuskode? Ingen grund til at lede længere, for du behøver ikke en for at få en Casumo bonus. Du kan alligevel få en 200% Casumo velkomstbonussom kan bruges på Universal Monsters: Phantom’s Curse spilleautomat.

Spil Universal Monsters: Phantom's Curse hos Casumo 

Få en Casumo Velkomstbonus

Hvorfor ikke bruge de gratis penge som Casumo tilbyder på Universal Monsters: Phantom’s Curse spillemaskine? Du skal blot indbetale et minimum af 10€ så vil du blive belønnet med en Casumo velkomstbonus på 200% oven i dit eget indskud.

Spil Universal Monsters: Phantom's Curse hos Casumo 

Introduktionsbeskrivelse

Leder du efter spænding på en spillemaskine, så er Universal Monsters: Phantom’s Curse et rigtig godt valg. Med flot grafik, gode bonus funktioner, 5 hjul og 40 betalingslinjer som udbetaler op til 400000€, er du sikret en spændende oplevelse. Spil Universal Monsters: Phantom’s Curse online – den er blandt NetEnt’s mest populære spillemaskiner og har et Romance tema som Music fans er helt vilde med.

På Universal Monsters: Phantom’s Curse spillemaskine har du chancen for at udløse en gevinst på 200 gange din indsats, få gratis spins og bonusspil, få kontante gevinster på op til 400000, eller blive underholdt af eksklusive symboler det hele med en lav minimums indsats på per linje.

Universal Monsters: Phantom’s Curse Online Funktioner

Universal Monsters: Phantom’s Curse er meget mere end bare en spillemaskine som kun Music fans vil kunne lide. Men lad os se nærmere på hvilke features Universal Monsters: Phantom’s Curse kan tilbyde.

Der er et utal af gode features for eksempel bonus free spins og en gavmild bonus runde, samt 16 symboler inklusiv forskellige typer wilds på denne video spillemaskine.

Jackpotten er på 200 gange din indsats per linje. Udbetaling til spilleren er 96.57%.

Spil Universal Monsters: Phantom’s Curse online og vind kontante præmier hos Casumo. Det er gratis at oprette en spilkonto og hvem ved – måske heldet er med dig i dag. Du kan ovenikøbet få en god velkomstbonus.

Spil Universal Monsters: Phantom's Curse hos Casumo 

Baggrund

Universal Monsters: Phantom’s Curse blev oprindeligt udgivet i 2017, af NetEnt som stadig har licens på spillet nu. Desuden opdaterer NetEnt regelmæssigt denne video, så du altid får den bedste version af Universal Monsters: Phantom’s Curse.

Regler for Spillet

Universal Monsters: Phantom’s Curse reglerne er i listen herunder:

 • For at få gevinst, skal du have mindst 3 af samme slags på en af de 40 aktive spillelinjer
 • Gevinster udbetales for alle kombinationer fra begge veje, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på enhver placering
 • Wild symbolet kan erstatte enhver af de andre 16 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på aktiv spillelinje bliver udbetalt
 • Free spins funktionen på Universal Monsters: Phantom’s Curse omfatter 10 free spins
 • Free spins kan genudløses under free spins
 • Minimum indsats er 20
 • Fejl under spillet annullerer alle indsats og udbetalinger

Hvordan virker Universal Monsters: Phantom’s Curse?

På Universal Monsters: Phantom’s Curse er målet at få mellem 3 og 5 ens symboler på række fra begge veje. Er online spillemaskiner nyt for dig eller bare Universal Monsters: Phantom’s Curse, vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Universal Monsters: Phantom’s Curse online og vinde kontante gevinster.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du ønsker at spille. Du kan få en 200% Casumo bonus, på op til 1200€.

Flertallet foretrækker at spille for rigtige penge på Universal Monsters: Phantom’s Curse, da du så kan vinde op til 400000€. Hos Casumo, kan du prøve Universal Monsters: Phantom’s Curse på deres website samt mobile site.

Ønsker du kun at spille Universal Monsters: Phantom’s Curse for sjov, eller vil øve dig, så er der mulighed for at gøre det gratis på Casumo’s website eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt at downloade Casumo software.

Når du vil starte spillet, skal du blot klikke på Spin. Det er muligt at ændre din indsats ved at justere møntværdien. Således kan du øge din indsats samt beløbet du kan vinde. Det gælder om at få mindst 3 ens symboler på en spillelinje, og med 5 symboler opnår du den største gevinst.

Når du spiller på flere linjer i hvert spin, vil du også have større chance for at få 5 ens symboler på en aktiv spillelinje. På Universal Monsters: Phantom’s Curse skal du ikke bekymre dig om dette, da du altid vil satse på 40 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til eller fra.

Spil Universal Monsters: Phantom's Curse online 

Her er en guide til hvordan du spiller Universal Monsters: Phantom’s Curse:

 • Du skal først vælge hvor mange spillelinjer du vil spille på.

Spil Universal Monsters: Phantom’s Curse online med så mange aktive spillelinjer som muligt, for at øge muligheden for at vinde 400000€. Vi anbefaler derfor at du beholder alle 40 spillelinjer aktive i dette NetEnt spil. På Universal Monsters: Phantom’s Curse er der 40 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Der er 40 faste spillelinjer, hvilket betyder at du ikke kan vælge færre end det. Spil Universal Monsters: Phantom’s Curse online – der er god chance for at vinde 400000€ på Universal Monsters: Phantom’s Curse’s 40 linjer.

Her vil gevinsterne blive udbetalt fra begge veje, hvilket er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er alt andet end nærige, hvilket mange tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Universal Monsters: Phantom’s Curse gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Dernæst skal du indstille din møntværdi.

På nogle spilleautomater kaldes det i stedet møntstørrelse. Her giver NetEnt dig lov at vælge værdien af hver mønt på Universal Monsters: Phantom’s Curse. Det er ganske let – bare klik på den rigtige knap. Standardindstillingerne starter ved 0.1€, hvilket er den mindste møntværdi, op til 10€ – den største møntværdi.

Med standardindstillingen er spillelinjerne sat til 40, samtidig kan du selv vælge den møntværdi du ønsker og udløse jackpot gevinst på Universal Monsters: Phantom’s Curse og stadig få din gevinstlinje indsats ganget med 200.

 • Når din ønskede møntværdi er sat, så gå videre til valg af indsats per linje.

NetEnt har valgt at holde mønt indstillingen på Universal Monsters: Phantom’s Curse låst – du kan altså kun satse per linje.

På Universal Monsters: Phantom’s Curse vil man altid spille med alle 40 spillelinjer aktive. NetEnt har nemlig ikke gjort det muligt at vælge mindre. Måske vil de gøre det i en anden version af Universal Monsters: Phantom’s Curse.

Alt kan indstilles på en gang, ved et klik på ‘Maks. Indsats’ knappen.

 • Start spillet manuelt ved at klikke på Spin knappen.

Således kan du starte de 5 hjul, og samtidig beholde indstillingerne på Universal Monsters: Phantom’s Curse som du før indstillede. Man kan også starte Universal Monsters: Phantom’s Curse ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, men kan bare læne dig tilbage mens de 5 hjul selv spinder helt op til 1000 gange i træk.

På Universal Monsters: Phantom’s Curse kan du spille fra 10 til 1000 auto spins i træk. Så bare sæt antallet alt efter hvad der passer dig bedst.

 • Før du vælger at starte Universal Monsters: Phantom’s Curse spillemaskine, er der to valgmuligheder mere at indstille: fuld skærm og lydniveauet.

Universal Monsters: Phantom’s Curse har desværre ingen fuld skærm funktion. Det burde NetEnt få fixet, så vi fuldt ud kan nyde Universal Monsters: Phantom’s Curse spillet.

For at afbryde lyden på Universal Monsters: Phantom’s Curse skal du blot trykke på mute, dermed kan du spille i fred og ro.

På Universal Monsters: Phantom’s Curse har NetEnt gjort det muligt at tilpasse, så du selv kan vælge lydstyrken.

Hvad er den største gevinst på Universal Monsters: Phantom’s Curse?

Den er ikke let at få, men Universal Monsters: Phantom’s Curse’s topgevinst på 200 gange din indsats per betalingslinje, får du med 5 Phantom symboler. Satser du mønter på hver linje med en møntværdi på 10€, kan du vinde hele 40000 mønter. Du kan få et overblik over Universal Monsters: Phantom’s Curse’s gevinster i gevinstoversigten som du kan finde med et enkelt klik.

Hvad er den faste Universal Monsters: Phantom’s Curse Jackpot?

Nogle vil måske blive skuffet over at der ikke er nogen fast Universal Monsters: Phantom’s Curse jackpot, men til gengæld er der Phantom symbolet som kan gange din indsats med 200. Du kan altså vinde op til 400000€ hvis du spiller for maks. indsats på 200 mønter.

Info om Den Progressive Jackpot

Du har ikke mulighed for at vinde en progressiv Universal Monsters: Phantom’s Curse jackpot. Men det kan dog være, at et af de casinoer som har dette NetEnt spil tilbyder deres egen progressive jackpot.

Tilbagebetalingsprocent

Kort sagt er tilbagebetalingsprocenten Universal Monsters: Phantom’s Curse’s udbetalingsprocent registreret over tid. 5-hjuls spil har normalt en der spænder mellem 93% til 96%.Hvilket vil sige at når du bruger 100€, vil din gennemsnitlige gevinst være 96€. Det betyder dog ikke at du vinder 96% af dine spins.

Her er en af markedets højeste tilbagebetalingsprocenter – på en rigtig flot 96.57%.

Spil Universal Monsters: Phantom’s Curse med eller uden download?

Et af de casinoer der udbyder NetEnt’s spil, er det populære casino; Casumo. En af fordelene ved dette casino er at du ikke behøver at downloade Casumo software, for at spille Universal Monsters: Phantom’s Curse. Hos de fleste casinoer som udbyder Universal Monsters: Phantom’s Curse kan du prøve spillet gratis, for at se om det er noget for dig. Du kan prøve Universal Monsters: Phantom’s Curse gratis eller brug yes knappen for at skifte til spil for rigtige penge på Universal Monsters: Phantom’s Curse.

Findes Universal Monsters: Phantom’s Curse mobil spillemaskine hos Casumo?

Desværre har Casumo ingen app, hvor du kan spille Universal Monsters: Phantom’s Curse mobil. Men på trods af det, kan du stadig spille hos Casumo på din mobile enhed fra iPhone, Blackberry, Windows, iPad eller Android tablets og smartphones. Bare åben Casumo i din mobil browser. Så selvom det ikke er en Universal Monsters: Phantom’s Curse app spilleautomat, er spillet stadig justeret fint til mobilen.

Hvis du bruger en iOS enhed, såsom en iPhone, skal du besøge iTunes eller download Casumo’s iOS app direkte på deres website. Det er præcis samme fremgangsmåde hvis du vil spille Universal Monsters: Phantom’s Curse på din iPad.

Det er intet problem at spille NetEnt spilleautomater på en Android enhed, bare download Casumo app i Google Play både til telefoner og tablets.

Selvom der ikke er en Casumo app, kan du stadig spille fra Windows og Blackberry enheder via browseren.

Bare så du ved det – hvis en website prøver at sælge en Casumo eller Universal Monsters: Phantom’s Curse app, så er det fup. App’s er gratis, så lad være med at spild dine penge forgæves.

Alle Symbolerne på Universal Monsters: Phantom’s Curse

Du finder 16 symboler på Universal Monsters: Phantom’s Curse spilleautomat. Her er en liste over de bedst betalende:

 • Phantom
 • Christine
 • Ruby Ring
 • Yellow Rose
 • Mirror og Dagger
 • Heart, Club, Diamond og Spade

Oven i dem, finder du også:

 • Mask wild symbol
 • Stacked Phantom, Stacked Christine, Stacked Mask og Masked Phantom stacked symbol
 • Chandelier scatter symbol
 • Stacked Phantom og Stacked Christine bonus symbol
 • Chandelier freespins symbol

Det størst udbetalende, et jackpot symbol kan man kalde det, er Phantom. Fremkommer Phantom 5 gange på alle 40 spillelinjer vil det udbetale 200 gange din indsats. Er din indsats 200 på alle 40 spillelinjer, vil 5 Phantom symboler nemlig give en gevinst på 200 gange din indsats – eller 40000 mønter.

På billedet herunder ses Universal Monsters: Phantom’s Curse’s størst udbetalende symbol:

Det næstbedst betalende symbol er Christine. Hvis du satser € per linje, kan du få udbetalt op til 100 gange din indsats, men hvis du beslutter at satse € per linje og får 5 af disse symboler, vil du vinde €. Efter Christine er der også det gavmilde Ruby Ring, som belønner dig med 60 gange din indsats selv ved minimum på € per linje, men kan øge din saldo med € hvis du satser med og de 5 symboler fremkommer på en aktiv spillelinje.

Yellow Rose og Mirror og Dagger ganger din indsats med henholdsvis 50 og 40. Det lavest udbetalende symbol er Heart, Club, Diamond og Spade, men selv her kan du få 20 gange din indsats, hvis du får 5 af Heart, Club, Diamond og Spade.

Universal Monsters: Phantom’s Curse er attraktiv fordi den både har Mask symbolet samt et scatter symbol. Chandelier symbolet vil erstatte de andre symboler i en vinderkombination. Alene, kan Chandelier symbolet gange din indsats med .

Mellem de mange symboler på Universal Monsters: Phantom’s Curse, finder du også nogle som ikke er så almindelige på video spil. Herimellem Chandelier symbolet der udløser free spins på Universal Monsters: Phantom’s Curse, og Stacked Phantom og Stacked Christine der begynder bonusspillet.

Særlige Funktioner på Universal Monsters: Phantom’s Curse

Som mange andre spil, har Universal Monsters: Phantom’s Curse både et wild og scatter symbol. Du finder en uddybende beskrivelse om dem herunder. Bonusspil samt gratis spins har deres egne udløsende symboler.

Scatter

Symbolet der udløser gevinst lige meget hvor det lander – er scatter symbolet som også kaldes Chandelier. Det ganger din indsats med . Scatter symbolet på Universal Monsters: Phantom’s Curse belønner dig med gratis spins, og derfor er det et af vores favorit symboler.

Nu bør du kunne genkende det:

Wild

Hold øje med Wild symbolet Mask , det vil hjælpe dig når du står og mangler et symbol i en vinderkombination. Mask symbolet erstatter nemlig alle andre symboler på Universal Monsters: Phantom’s Curse.

Se Universal Monsters: Phantom’s Curse’s Mask symbol på billedet herover.

Udvidende Wild

Den Ekspanderende Wild er en rigtig god funktion, men på Universal Monsters: Phantom’s Curse finder du ikke sådan en. Der er til gengæld mange andre underholdende elementer.

Stacked Wild

Er der noget bedre end at se wild symboler stable sig? På Universal Monsters: Phantom’s Curse er det muligt med Mask symbolet, ikke nok med de stabler sig, du får også udbetalt 200 gange din indsats.

Overlay Wild

Universal Monsters: Phantom’s Curse Betalingslinjer

Universal Monsters: Phantom’s Curse video spillemaskine og 5 hjul og 40 spillelinjer.

De linjer der går på tværs af de 5 hjul på denne video kaldes for spillelinjer. Kun vinderkombinationer på disse giver gevinst.

Man kan ikke ændre på antallet af aktive betalingslinjer på Universal Monsters: Phantom’s Curse – der er altid 40 betalingslinjer.

Du indstiller selv møntværdi ved at bruge knapperne nederst.

I stedet, kan du vælge at indstille den kontante værdi af hver mønt.

Hvordan virker Universal Monsters: Phantom’s Curse’s betalingslinjer:

 • På Universal Monsters: Phantom’s Curse udbetales gevinster fra begge veje.
 • Bare du har mindst 3 ens symboler på en spillelinje.
 • Universal Monsters: Phantom’s Curse’s wild kan erstatte de almindelige symboler på en spillelinje.
 • Stablede wild symboler giver gevinst på mere end en spillelinje.
 • Chandelier giver gevinst uanset hvor den lander.
 • Du får kun udbetalt den højeste gevinst på en spillelinje. Så er der flere vinderkombinationer på en linje, er det kun den største som giver gevinst.
 • Enhver af de 40 spillelinjer er fastsat. Du satser derfor automatisk på dem alle. Men det betyder også at hver gang du får 3 matchende symboler udbetales der gevinst.

Hvor mange hjul har spillet?

På Universal Monsters: Phantom’s Curse kører de 5 hjul nedad, hvilket også er det mest normale på NetEnt’s spil. Det gør dog ikke denne video kedelig, tværtimod betyder det at det er let for spilleren der ønsker at spille for rigtige penge.

Der er 16 almindelige symboler på Universal Monsters: Phantom’s Curse herunder et wild og et scatter symbol. Derudover er der en særlig Stacked Phantom, Stacked Christine, Stacked Mask og Masked Phantom stablet wild.

Kan man sammenligne Klassiske og Video Spillemaskiner?

Universal Monsters: Phantom’s Curse er en spillemaskine fra NetEnt. På Universal Monsters: Phantom’s Curse finder du mange underholdende funktioner, der umuligt ville være på en klassisk spilleautomat. Hvilket blot er nogle af grundene til hvorfor Universal Monsters: Phantom’s Curse er så eftertragtet.

Kan Universal Monsters: Phantom’s Curse defineres som en 3D Spillemaskine?

Dette NetEnt spil er ikke en 3D spillemaskine. Men en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med bedre grafik. Så selvom de kan være utrolig flotte, betyder det ikke at de har flere funktioner. Den helt store forskel vil du til gengæld kunne se på spillemaskiner og klassiske spilleautomater – her det ikke kun grafikken men også selve spillet der er anderledes.

Hvordan bruges Knapperne?

Her finder du en uddybende forklaring af hvordan Universal Monsters: Phantom’s Curse’s knapper fungerer:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige video spil er start knappen. På Universal Monsters: Phantom’s Curse hedder den Spin. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 5 hjul, med chance for at vinde op til 40000 400000€ i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på Universal Monsters: Phantom’s Curse:

 • Maks. Indsats knappen – indstiller din indsats til den maksimale værdi
 • Turbo knappen – er forklaret nedenfor
 • Knapperne der justerer lydstyrken på Universal Monsters: Phantom’s Curse
 • Mønter
 • Info knap for mere information om Universal Monsters: Phantom’s Curse’s spilleregler og gevinstoversigt

Turbo Knappen

Har du travlt med at få dine free spins samt bonusrunde afgjort, så kan du benytte dig af Turbo funktion.

Brug Universal Monsters: Phantom’s Curse’s Turbo knap hvis du vil have mere tempo i spillet. Du kan altid afbryde Turbo funktionen ved at klikke på knappen igen.

Information Fanen

Vil du læse mere om Universal Monsters: Phantom’s Curse’s spilleregler eller bare se udbetalingstabellen, så klik på Info ikonet. Der finder du flere detaljer om denne NetEnt video, så du kan få mest ud af din Universal Monsters: Phantom’s Curse oplevelse hos Casumo.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan man virkelig nyde spillet. Du slipper helt for at klikke på Spin ved hvert et spin. I stedet kan du fokusere på de 16 symboler og vinderkombinationerne. NetEnt har for din bekvemmelighed inkluderet en autospil knap på Universal Monsters: Phantom’s Curse. Læn dig blot tilbage og ny spændingen.

Det smarte ved autospil knappen er at, du slipper for at bruge Spin . Vil du stoppe de automatiske spin, klikker du blot på knappen igen. NetEnt har gjort det muligt at indstille antallet af automatiske spin til mellem 10 og 1000.

På Universal Monsters: Phantom’s Curse kan du indstille autospil til at stoppe på et givet tidspunkt.

Min. Indsats

Har du planer om at åbne en Casumo konto samt gøre krav på din bonus på 1200€, kan det være en god idé, at finde ud af hvad minimums indsatsen er på Universal Monsters: Phantom’s Curse, når du spiller for rigtige penge.

Dette særlige Music spil har ikke en Sats En knap, så derfor må du selv rode med indstillingerne på Universal Monsters: Phantom’s Curse for at finde den laveste indsats.

Hvis er forsigtig med din indsats, kan du på Universal Monsters: Phantom’s Curse satse helt ned til 0.1 mønter på de 40 spillelinjer – hvilket kun er 2€ per spin.

NetEnt har valgt at fastsætte antallet af betalingslinjer til 40 linjer. Det betyder ikke du bliver nødt til at satse store beløb, du kan vælge så din kontante indsats vil være 2€. Den vigtigste frynsegode ved at have faste linjer er, at det øger sandsynligheden for at udløse særlige features.

Maks. Indsats

Hvis du vil have maksimale chancer for at vinde på Universal Monsters: Phantom’s Curse, skal du vælge maks. indsats. På Universal Monsters: Phantom’s Curse kan du gøre det ved at klikke på yes knappen. Du kan satse op til mønter per spillelinje, hvilket svarer til 200 mønter per spin når alle 40 linje er aktive. Kontant, er det 2000€ når du vælger maks. indsats på €10.

Gevinstoversigt

På gevinstoversigten findes alle informationer om Universal Monsters: Phantom’s Curse’s symboler og deres udbetalinger. Du kan blandt andet se at Universal Monsters: Phantom’s Curse’s størst udbetalende symbol er Phantom. Er du heldig at få 5 af dem, vil du blive belønnet med en gevinst på 200 gange din linjeindsats. Dernæst kommer Christine symbolet med en attraktiv gevinst på 100 gange din indsats per spillelinje. Men de stopper ikke der! Får du 5 Ruby Ring symboler på en aktiv spillelinje, vil din Casumo konto stige med 60 gange din indsats . Næste i rækken er Yellow Rose, som giver 50 gange indsatsen hvis du fylder en hel gevinstlinje. Og med Mirror og Dagger symbolet kan du forvente en gevinst på 40 gange linjeindsatsen. Det dårligst udbetalende af de 16 symboler er Heart, Club, Diamond og Spade. Men selv det, kan stadig gange din indsats på en vindende linje med 20.

Indsats Størrelse

Er du i tvivl om hvordan du indstiller din indsats? NetEnt har gjort det super enkelt, og du har endda flere muligheder.

 • Indstilling af møntværdi

På Universal Monsters: Phantom’s Curse kan du kun spille på 40 gevinstlinjer. Men det er faktisk godt, fordi Universal Monsters: Phantom’s Curse’s gevinster er bedst når der spilles med maks. antal linjer.

Værdien af Universal Monsters: Phantom’s Curse’s mønter

Universal Monsters: Phantom’s Curse giver dig muligheden for at vælge den kontante værdi af hver mønt du satser. Du kan gå helt ned til 0.1€, eller du kan vælge at satse maks. på 10€.

På Universal Monsters: Phantom’s Curse kan du satse fra 2€, op til 2000€ som er den højste indsats du kan vælge. Du kan let indstille din ønskede møntværdi ved at bruge yes knappen. For at tilpasse din indsats, kan du indstille møntværdien den starter fra 0.1€ og går op til 10€.

Casumo Udbetaling

Alle dine Universal Monsters: Phantom’s Curse gevinster kan udbetales fra på din Casumo spilkonto via Skrill. Men du bør vide at de fleste online casinoer udbetalingsgrænser, så kontakt Casumo support for at få disse oplyst.

Ved at aktivere den gavmilde 200% Casumo bonus, accepterer du samtidig et gennemspilningskrav på 45. Det vil sige at du ikke kan udbetale din Universal Monsters: Phantom’s Curse gevinst, før du er nået dette. Du kan læse mere om gennemspilningskravet i Casumo’s Vilkår & Betingelser. Det er ikke noget NetEnt har inkluderet, så du finder ikke mere om det i Universal Monsters: Phantom’s Curse’s Info sektion.

Bonusspil og Særlige Features

Kan Universal Monsters: Phantom’s Curse belønne mig med bonusspil?

Er der en Bonus Runde?

Ja, der er. En af de mest attraktive features på Universal Monsters: Phantom’s Curse er Pick og Click, hvis gevinster kan få dig til at løfte øjenbrynene. 7200 mønter eller 72000€ er på højkant med denne feature. Stacked Phantom og Stacked Christine er den største synder når det kommer til Universal Monsters: Phantom’s Curse belønninger, da den udløser bonussen.

Men du får 10 free spins, så næsten ligeså godt.

Universal Monsters: Phantom’s Curse Gamble Funktion

Du kan ikke satse din gevinst i en gamble runde på Universal Monsters: Phantom’s Curse. I stedet har NetEnt valgt ikke at friste dig, men snarere lade Universal Monsters: Phantom’s Curse vise dig sin fulde generøsitet.

Kan jeg få Universal Monsters: Phantom’s Curse Free Spins?

Det er ikke unormalt, at spillere forveksler free spins som et bonusspil med free spins som en bonus. Nogle online casinoer som Casumo kunne have free spins som del af deres kampagnetilbud. 200 af dem vil være tilgængelige for dig ligeså snart du har tilmeldt dig Casumo. Måske kan du endda vinde nok på NetEnt’s spillemaskiner til at få en god udbetaling. Samtidig, kan du normalt prøve en spillemaskine for sjov. Hvis du prøver Universal Monsters: Phantom’s Curse i en gratis version, vil gevinsterne heller ikke ende på din Casumo konto. Men hvis du spiller NetEnt spillemaskiner for rigtige penge og udløser free spins, vil du helt sikkert vinde rigtige penge.

Du vil nok ikke blive imponeret over de 10 Casumo gratis spins, man kan få på Universal Monsters: Phantom’s Curse. Bare rolig, Casumo har prøvet at kompensere ved at tilbyde 200 gratis spins i deres velkomstbonus. På den anden side, kan dette spil’s 40 linjer mindske skuffelsen over de 10 gratis spins, ved at udbetale ganske fint. Trods alt, er en gevinst på

Kan jeg forvente en multiplikator funktion?

Mens mange NetEnt spil har en multiplikator, som adskiller sig fra Universal Monsters: Phantom’s Curse’s 200 gange linjegevinst, har Universal Monsters: Phantom’s Curse ikke denne funktion. Det er ærgerligt, fordi dette video spil ville virkelig havde været bedre med.

Som du nok ved, er der spil med 40 betalingslinjer som udløser linjegevinster, normalt fra 20 til 200 gange indsatsen, men en multiplikator feature falder ikke ind under denne kategori. NetEnt har ikke inkluderet multiplikator feature på Universal Monsters: Phantom’s Curse. Eftersom Universal Monsters: Phantom’s Curse ikke har en multiplikator, bliver du nødt til at stole på den indbringende, gevinster.

Universal Monsters: Phantom’s Curse’s Visuelle Effekter

Som andre NetEnt video spillemaskiner, har (slot) en flot grafik der komplementerer Romance-temaet super godt, samt et antal af knapper som kan bruges til at:

 • Spille for rigtige penge
 • Se udbetalingsoversigten
 • Vælge møntværdi
 • Indstille antal mønter
 • Starte en runde auto spins
 • Vælge maks. indsats
 • Justere Universal Monsters: Phantom’s Curse’s lydstyrke
 • Bruge mute til at slukke for lyden
 • Aktivere Turbo tilstand
 • Se mere om Universal Monsters: Phantom’s Curse under Info

På en video spilleautomat, er lyden vigtige. NetEnt har sørget for at den passer fint til Universal Monsters: Phantom’s Curse’s tema. Men hvis det er for meget, kan du slukke det med et enkelt klik på mute. Afhængig af smag, kan lydstyrken på denne moderne spilleautomat skrues op eller ned.

Vil du spille Universal Monsters: Phantom’s Curse for rigtige penge?

Universal Monsters: Phantom’s Curse er sådan et fantatisk spil! Levende grafik og nogle store, men lejlighedsvise gevinster, hvad mere kan man bede om.

Spil Universal Monsters: Phantom’s Curse med rigtige penge:

Opret en Casumo konto og spil Universal Monsters: Phantom’s Curse online med rigtige penge. Processen tager ikke mere end 5 minutter. Således kommer du i gang:

 • Gå til Casumo’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 200% velkomstbonus på op til 1200€ på dit første indskud samt 200 free spins
 • Foretag en indbetaling på minimum 10€
 • Nu er du klar til at spille Universal Monsters: Phantom’s Curse med Casumo’s casino penge

Kan jeg spille Universal Monsters: Phantom’s Curse online gratis?

Spil Universal Monsters: Phantom’s Curse online for sjov. Casumo har nemlig lavet en gratis prøveversion, til folk som gerne vil teste NetEnt spilleautomater på PC eller mobil enhed.

Få en forsmag på Universal Monsters: Phantom’s Curse med Casumo’s gratis prøveversion. Beslutter du dig for at spille Universal Monsters: Phantom’s Curse rigtigt, skal du blot klikke på yes for at skifte til spil for penge. Foretag en indbetaling på minimum 10€ og spil med en møntværdi på ned til 0.1€. Vil du have flere penge at spille for, kan du tage imod en Casumo velkomstbonus på 200% oven i dit eget indskud – uden du behøver benytte en Casumo bonuskode.

Mobil Bonus Tilbud

En måde at sætte pris på en kunde i mobil casino er medbonusser. Men Casumo tilbyder ikke nogen mobil bonus, derfor vil Romance-tema spil være udelukkende for egne midler. Der forventes mere af et casino med NetEnt spil, så hvis der er behov for forbedring på Casumo, er det her.

Er der en Universal Monsters: Phantom’s Curse strategi til at vinde?

Der er to faktorer der afgør hvor gode dine odds er for at få gevinst, ingen Universal Monsters: Phantom’s Curse tricks kan ændre dette. Den første er Universal Monsters: Phantom’s Curse’s udbetalingsprocent og den anden er Casumo’s house edge. Udbetalingsprocenten viser hvor meget Universal Monsters: Phantom’s Curse udbetaler over en periode, mens house edge viser hvor meget Casumo i gennemsnit tjener.

NetEnt og andre spiludviklere, indstiller en bestemt tilbagebetalingsprocent på deres video spil. På Universal Monsters: Phantom’s Curse er udbetalingsprocenten 96.57% – slet ikke dårligt!

Med hensyn til Universal Monsters: Phantom’s Curse’s volatilitet, udbetaler den generøst, men ikke så ofte. Med en udbetalingsprocent på 96.57%, betyder det at dine vinder odds på de 40 gevinstlinjer er ganske udmærket. Men selvfølgelig, er det Casumo’s mål at få profit, men det opnår de vist også på millioner af Universal Monsters: Phantom’s Curse spins.

Om NetEnt:

 • Grundlagt: 1996
 • Stifter: Pontus Lindwall
 • Hovedkontor: Vasagatan 16, 111 20, Stockholm
 • Website: https://www.netent.com/
 • Speciale: Online & Mobil Gaming, Digitale Gaming Løsninger, Underholdning
Spil Universal Monsters: Phantom's Curse hos Casumo