Spil Top Cat Online

Spil Top Cat ved LeoVegas 

Spil Top Cat hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Top Cat Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Det kræver ofte en bonuskode, hvis man vil have en LeoVegas bonus til Blueprint Gaming spillemaskiner. Men her behøver du ingen LeoVegas bonuskode for at få en bonus. Det nuværende tilbud er en 125% bonus op til 10000kr. Spil Top Cat online med din bonus, først skal du blot foretage en indbetaling til din LeoVegas konto ved at overføre penge med Skrill og du kan blive underholdt af Top Cat og andre kvalitets spillemaskiner kort efter. Foruden den 125% velkomstbonus på op til 10000kr, kan du få 50 LeoVegas gratis spins.

LeoVegas bonus code

Lad være med at bekymre dig om bonuskoder, for der er ingen LeoVegas bonuskode! Bare opret en konto og få en 125% LeoVegas bonus samt en bonus uden krav om indskud helt op til 50kr, uden at bruge en bonuskode.

Få en LeoVegas Velkomstbonus

Gode nyheder til alle nye LeoVegas kunder! Ved tilmelding får du en attraktiv 50kr LeoVegas No Deposit Bonus som du kan bruge til at teste Top Cat spillemaskine. din bonus vil blive tilføjet. Du kan få en LeoVegas velkomstbonus på 125% hvis du foretager en indbetaling til din spilkonto.

Top Cat spillere har endnu mere at se frem til: en 10000kr bonus. Hvordan udløser man den 125% LeoVegas velkomstbonus? Det er ikke så svært. Indbetal 50kr eller mere. Med denne, kan du prøve Blueprint Gaming spil helt gratis, inklusiv Top Cat 2500000kr i kontanter.

Spil Top Cat ved LeoVegas 

Introduktionsbeskrivelse

Søger du et eventyr på en spillemaskine? Så spil Top Cat online – det vil give dig det du søger. Med fængende grafik, forskellige bonus funktioner, 5 hjul og 20 betalingslinjer som udbetaler op til 2500000kr, er du sikker på at blive underholdt. Top Cat er en af Blueprint Gaming’s populæreste spillemaskiner, med et Cartoon tema som kan tryllebinde de fleste. Top Cat spillemaskine gør det muligt for dig at vinde 400 gange din linjeindsats, udløse bonusspil eller gratis spins, få kontante gevinster på op til 2500000, nyde Choo’s, Benny’s, Brain’s og Spook’s feature, alt det med en lav min. indsats på 0.1 per spillelinje.

Top Cat Features i Spillet

Top Cat er mere end bare en spillemaskine som kun Top Cat fans vil være glade for. Lad os kigge på hvad Top Cat kan tilbyde.

Der er mange underholdende features blandt andet bonus free spins og en sjov bonus runde, samt 11 symboler og et wild symbol kendt som joker på denne video spillemaskine.

Spillet har også en progressiv jackpot

Opret en gratis LeoVegas konto og spil Top Cat online. Så er du kun et par spins fra de kontante gevinster. Du kan spille Top Cat app spilleautomat direkte fra mobilen med LeoVegas download. Du kan desuden få en flot velkomstbonus.

Bag om Top Cat

Top Cat blev oprindeligt udgivet i 2017, af Blueprint Gaming som stadig har licens på spillet nu. Desuden opdaterer Blueprint Gaming regelmæssigt denne video, så du altid får den bedste version af Top Cat.

Spil Information

Du ser her en liste over reglerne for Top Cat:

 • For at kvalificere sig til en gevinst, skal du have mindst 2 af samme symbol på en af de 20 spillelinjer
 • Alle gevinster er for vinderkombinationer fra venstre til højre
 • Wild symbolet kan erstatte samtlige 11 symboler
 • Kun den største gevinst på en spillelinje bliver udbetalt Free spins funktionen på Top Cat indeholder 15 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Minimum indsats er
 • Den progressive jackpot udbetaler hele beløbet der er i puljen på det pågældende tidspunkt
 • Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil

Hvordan fungerer Top Cat?

Målet er at få mindst 2 sammenhængende symboler på betalingslinje fra venstre til højre, her på Top Cat. Vil du vide mere om online spillemaskiner eller kender du bare ikke Top Cat, så vil du her få en gennemgang af hvordan du kan spille Top Cat online og vinde stort.

Vælg først, hvordan og hvor du ønsker spille. Du bliver tilbudt en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

De fleste folk foretrækker at spille Top Cat for rigtige penge, mest fordi at du kan vinde op til 2500000kr. Hos LeoVegas, kan du spille Top Cat på deres website samt på mobil.

Vil du spille Top Cat for sjov eller bare øve dig, så er det muligt at gøre det gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Her behøver ikke at downloade LeoVegas software.

Man kan ændre størrelsen af indsatsen ved at benytte indsats indstillingerne. På denne måde kan du øge din indsats, men samtidig også din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 2 ens symboler på en aktiv linje, og får du hele 5 af de samme symboler udløses den største gevinst. Har du først åbnet spillet, skal man bare klikke på Spin for at starte hjulene.

Jo flere linjer du spiller på, jo større er din chance for at få 5 ens symboler på en gevinstlinje. På Top Cat behøver du ikke tænke over dette, da du altid vil satse på 20 spillelinjer.

Følg guiden her for at spille Top Cat:

 • Beslut dig først for, hvor mange spillelinjer du vil spille på.

På Top Cat finder du 20 spillelinjer fordelt over 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 20, hvilket betyder at du ikke selv kan vælge antallet. Dette gør ikke Top Cat mindre attraktiv at spille. Spil Top Cat online og sats stort på de 20 linjer, fordi det betyder større vinderchance.

Spillelinjerne udbetaler fra venstre til højre, som også er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er bestemt ikke sjældne, hvilket er hvad de fleste ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Top Cat gevinsterne er ligeså attraktive som på de bedste online spillemaskiner.

 • Næste skridt er at du skal vælge værdien af hver mønt.

Hos LeoVegas, når du vil spille Top Cat for rigtige penge, eller et andet Blueprint Gaming spil, skal møntværdien indstilles til en kontantværdi per mønt. Dette er dog ikke tilfældet på Top Cat – her er der nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Med en fast møntværdi, behøver du ikke at rode med indstillingerne. I stedet, kan du fokusere på at vinde Top Cat’s progressive jackpot.

 • Når du har valgt din ønskede møntværdi, skal du vælge din indsats per linje.

Blueprint Gaming har besluttet at holde antal mønter fastsat til 1 per linje på Top Cat.

Som tidligere nævnt, når du spiller Top Cat vil det altid være med alle 20 spillelinjer. Blueprint Gaming har ikke gjort det muligt at vælge mindre end det. Måske de vil gøre det i en anden version af Top Cat.

Vil du finindstille din indsats på Top Cat, skal du bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

Du kan på denne måde styre din indsats, og vælge at satse alt fra 0.1kr til 250kr per linje. Den forholdsvis høje maks. indsats på hele 250kr per linje, tyder på at Blueprint Gaming har målrettet Top Cat spillet mod høje indsats.

 • Når du er klar til at starte spillet, klik på Spin knappen.

Dette vil starte spillet med de 5 hjul, samtidig med at indstillingerne på Top Cat forbliver som du tidligere satte dem. Du kan også benytte autospil til at starte Top Cat. Derved behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du blot kigge på at de 5 hjul automatisk spinder op til 100 gange i træk.

Så du kan roligt sætte Top Cat på autospil uden den ‘spiser’ hele din saldo op. Blueprint Gaming har nemlig inkluderet en smart funktion – gå til menuen på Top Cat og sæt en beløbsgrænse. Når dette beløb er nået vil autospil stoppe.

 • Før du vælger at starte Top Cat spillemaskine, er der to valgmuligheder mere at indstille: fuld skærm og lydniveauet.

På Top Cat kan man desværre ikke spille i fuld skærm. Blueprint Gaming burde dette, så man kan rigtig kan få lov at nyde Top Cat spillet.

På Top Cat kan du slippe for lyden ved at trykke på mute, så du kan få ro til at koncentrere dig om spillet.

På Top Cat kan du ikke skrue op og ned for lydstyrken. Du kan kun skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Alle Top Cat’s Symboler

Top Cat spilleautomat har 11 symboler. Her finder du en liste over de bedst betalende:

 • Top Cat
 • Brain og Choo-Choo
 • Spook og Fancy-Fancy
 • Ace og King
 • Queen og Jack

Sammen med disse, vil du også finde:

 • Top Cat wild symbol
 • Top Cat bonus symbol
 • Bonus freespins symbol

Det symbol der giver den bedste gevinst, et jackpot symbol kan man kalde det, er Top Cat. Er du så heldig at få Top Cat 5 gange på alle 20 spillelinjer kan du få udbetalt 400 gange din indsats. Med en indsats på på alle 20 spillelinjer, vil 5 Top Cat symboler udbetale 400 gange din indsats – eller mønter.

Det bedst udbetalende symbol på Top Cat ses på billedet her:

Brain og Choo-Choo er det næstbedst betalende symbol. Med en indsats på 0.1kr per linje, kan du få op til 300 gange din indsats, men hvis vælger du at satse 250kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du få udbetalt en gevinst på 75000kr. Spook og Fancy-Fancy er det tredje bedste symbol, som belønner dig med 200 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.1kr per linje, men kan forøge din saldo med 50000kr hvis du spiller for maks. indsats og får 5 på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Ace og King kan give dig henholdsvis 100 gange din indsats. Mens det lavest udbetalende symbol som er Queen og Jack, vil give dig 50 gange din indsats, hvis du får 5 af dem.

Iblandt de mange symboler på Top Cat, finder du nogle der ikke er helt almindelige på video spil. Dette er for eksempel Bonus symbolet der giver dig free spins på Top Cat, og bonusspillet som startes af Bonus symbolet.

Om Top Cat’s Linjer

Top Cat video spillemaskine har 5 hjul og 20 udbetalingslinjer.

De linjer der går på tværs af de 5 hjul på denne video kaldes for spillelinjer. Kun vinderkombinationer på disse giver gevinst.

På Top Cat kan man ikke slå spillelinjerne til eller fra – de 20 spillelinjer er altid aktive.

Ved at indstille antallet linjer som forklaret ovenfor, kan du styre din indsats.

Spil Top Cat ved LeoVegas 

Sådan får du mest ud af Top Cat’s betalingslinjer:

 • Betalingslinjer læses altid fra venstre til højre.
 • Du skal mindst have 2 ens symboler på en af betalingslinjerne for at vinde.
 • Et wild/joker symbol kan stå i stedet for ethvert andet symbol på en betalingslinje.
 • Kun den højeste gevinst på en betalingslinje giver gevinst. Så hvis du for eksempel får to gevinster, vil du kun få udbetalt den største af de to.
 • De 20 linjer på Top Cat er faste. Du kan ikke deaktivere nogle linjer, og må derfor satse på dem alle. Og da alle betalingslinjerne er aktive, vil 2 ens symboler altid udbetale gevinst.

Overblik over Top Cat’s Hjul

Her har vi en video hvor de 5 hjul på traditionel vis spinder nedad. Blueprint Gaming udviklede Top Cat med en klar intention om at holde den simpel, så du kan koncentrere dig om at vinde.

Det spændende spil Top Cat har 11 standard symboler, herunder et wild symbol.

Hvad er den faste Top Cat Jackpot?

Nogle vil måske blive skuffet over at der ikke er nogen fast Top Cat jackpot, men til gengæld er der Top Cat symbolet som kan gange din indsats med 400. Du kan altså vinde op til 2500000kr hvis du spiller for maks. indsats på 250kr per linje eller mønter.

Progressiv Jackpot

Det bedste ved video spil som Top Cat, er chancen for at vinde den progressive jackpot. Der er nemlig ingen grænse for hvor stort et beløb du kan vinde. Top Cat jackpot gevinsten stiger for hver en indsats indtil den er udløst, hvorefter puljen bliver nulstillet. Beløbet stiger dog hurtigt igen, når spillet fortsættes.

Er Top Cat en Klassisk eller Video Spilleautomat?

LeoVegas har et stort udvalg af spillemaskiner, inklusiv Top Cat. Top Cat er blot en ud af mange flotte Blueprint Gaming spillemaskiner. Den har mange sjove features, som ikke er tilgængelige på klassiske spilleautomater. Og netop derfor, kan vi varmt anbefale dig at prøve Top Cat for rigtige penge.

Hvad er en 3D Spillemaskine?

Top Cat er ikke en 3D spillemaskine. 3D spillemaskiner er kendt for at have et bedre design end almindelige spillemaskiner. Men selvom du får en flot grafisk oplevelse, får du sjældent nye vigtige funktioner. Det er i stedet forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der kan være afgørende for om du kan lide spillet. Her er nemlig ikke kun grafikken, men også selve spillet der er meget anderledes.

Kan Top Cat spilles uden LeoVegas software?

Vil du gerne prøve denne spillemaskine, er det lettest hos et online casino der ikke kræver Top Cat download – som for eksempel LeoVegas. Langt de fleste casinoer med Top Cat er Mac samt PC kompatible, og hos LeoVegas kan du desuden prøve spillet inden du satser dine egne penge. Spil Top Cat gratis – eller satse rigtige penge på Top Cat.

Hos LeoVegas får du hurtigt og nemt adgang til spillene, det er nemlig ikke nødvendigt med LeoVegas download. Så bare spil Top Cat direkte i din internet browser. Besøg LeoVegas for at teste Top Cat på forhånd, uden at oprette en konto. Men der er selvfølgelig fordele ved også at oprette en konto, så går du ikke glip af LeoVegas’s attraktive kampagner.

Guide til Knapperne på Top Cat

Her er et par tips til hvordan du bruger Top Cat’s knapper:

Start Knappen

Du kan ikke starte spillet uden en start knap, derfor finder du sådan en på alle video spil. På Top Cat hedder den Spin. Klik på den, og så er du i gang! Denne lille knap giver dig chancen for at vinde 2500000kr kontant. Men Top Cat har andre knapper du også kan få brug for:

 • Har du brug for mere information så klik på Top Cat’s Info ikon
 • Juster lyden på Top Cat ved hjælp af lydstyrke kontrollen

Turbo Knappen

Hvis du ønsker at fremskynde udfaldet af dine gratis spins samt bonusrunde, så kan du bruge Turbo knappen.

Der er desværre ikke en Turbo knap på Top Cat. Men du kan stadig spille i normalt tempo på Top Cat, og vinde op til 2500000kr.

Information Fanen

Du kan klikke på Info ikonet for at se Top Cat’s spilleregler. Læs her mere om, hvordan du spiller denne Blueprint Gaming video og få mest muligt ud af at spille Top Cat hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Der er ingen tvivl om at autospil er en nyttig funktion. Den lader spilleren slappe af mens de 5 hjul spinder af sig selv. Det eneste tidspunkt de stopper, er når du får en vindene kombination. Du kan vælge at bruge auto funktionen på Top Cat, selv hvis bare vil prøve spillet for sjov.

Hvis du vælger at bruge Top Cat’s autospil funktion, slipper du helt for at klikke på Spin. Hvad der er bedre endnu, er at du selv vælger antallet af automatiske gentagelser.

Blueprint Gaming har sørget for, at man kan indstille autospil til at afbryde når der udløses en speciel feature.

Blueprint Gaming har valgt at inkludere en beløbsgrænse for autospil, så du ikke får spillet for mere end du har lyst til.

Min. Indsats

Vil du oprette en LeoVegas konto, for eksempel de 10000kr, er det smart at tjekke casinoet’s minimums indsats på Top Cat.

Der er ingen Sats En knap på Top Cat til at indstille indsatsen til minimum, derfor må du selv ændre antallet af mønter per linje.

Du skal minimum spille for en linjeindsats på 0.1. Det kan du gange med de 20 betalingslinjer og derved får du 2kr i alt.

Top Cat har et fast antal betalingslinjer på 20 linjer. Det betyder altså, at der er større chance for at vinde Top Cat’s bonusspil og free spins, samt større gevinster til dig.

Maks. Indsats

Hvis du gerne vil spille Top Cat for maks. indsats, og udløse alle de store gevinster samt ekstra features, bliver du nødt til at indstille den manuelt. For der er ingen Maks. Indsats knap på Top Cat. Selvom det ikke er en stor ulempe, kunne Blueprint Gaming godt lave dette video spil endnu bedre ved at tilføje en Maks. Indsats knap. Maks. indsats på Top Cat er mønter – 1 mønter på hver af de 20 betalingslinjer. Den maksimale indsats i kontant afhænger af din møntværdi. Med den maksimale møntværdi på kr, er maks. indsats 5000kr.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten er beregnet ud fra Top Cat’s gennemsnitlige udbetalinger, og vises altid i procent. Almindeligvis, udbetaler spillemaskiner mellem 93% og 96%. Top Cat har en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, hvilket vil sige at for hver 100kr der satses, udbetales der i gennemsnit 96kr.

Top Cat’s tilbagebetalingsprocent er en af de laveste du finder på markedet -92.49%.

Særlige Funktioner på Top Cat

Free spins udløses kun hvis du får Bonus symbolet.

Scatter

Du blive måske skuffet når du hører, at Blueprint Gaming ikke har inkluderet et Scatter symbol på Top Cat. I stedet, får du et bonusspil med mange features, herunder gratis spins og generøse gevinster. Ydermere, får du Choo’s, Benny’s, Brain’s og Spook’s – som er en særlig feature der kun findes på Top Cat.

Wild

Vi kender alle følelsen af at få 4 ens symboler, og bare mangle en mere for at få 5 på linje. Det er her du får brug for Top Cat’s wild symbol som kan erstatte det manglende symbol, så du stadig får gevinst.

Herover kan du se et billede af wild symbolet.

Ekspanderende Wild

Mens flere andre spil har en ekspanderende wild, finder du ikke sådan en på Top Cat. Men du kan du nyde Top Cat’s mange sjove features.

Stacked Wild

Det er lidt nedern at Top Cat ikke har et stablet wild symbol, men gevinster som 400 gange linjeindsatsen bør alligevel gøre dagen lidt lysere.

Overlay Wild

Top Cat har desværre ikke et overlay wild symbol. Men Blueprint Gaming har givet spillet mange andre sjove funktioner, der kan få din casino saldo til at vokse.

Gevinstoversigt

For mere information om Top Cat’s symboler og gevinster, åben Blueprint Gaming’s gevinstoversigt ved at klikke på knappen. Der vil du se de 11 symboler med detaljer om dine potentielle Top Cat gevinster, som starter fra 2 ens symboler. Blueprint Gaming har gjort gevinstoversigten meget klar, især omkring Top Cat, som er det højst udbetalende symbol, med en gevinst på 400 gange linjeindsatsen for 5 ens symboler på en af de 20 linjer. Dernæst, er der det generøse Brain og Choo-Choo symbol, som kan gange din linjeindsats med 300. Men det stopper ikke der. Blueprint Gaming tildeler også gode gevinster for 5 ens Spook og Fancy-Fancy symboler. Hvis heldet er med dig, kan Spook og Fancy-Fancy belønne dig med op til 200 gange din indsats, hvilket er god sum. Ace og King er det næste i rækken, og giver 100 gange indsatsen for 5 ens symboler. Noget mindre gevinster får du fra , men her kan du stadig få gange din linjeindsats. Selv Queen og Jack, som er det lavest betalende ud af de 11 symboler, tilbyder 50 gange linjeindsatsen.

Spil Top Cat nu 

Indsats Størrelse

Vælg din indsats ved hjælp af forskellige parametre – Blueprint Gaming har gjort det let for Top Cat spillere.

 • Juster indsats niveauet
 • Du kan angive beløb for indsats per linje

På dette Blueprint Gaming spil, vil de 20 linjer altid være aktive. Du kan altså ikke ændre din indsats på Top Cat ved hjælp af linjerne.

Størrelsen af din indsats afgør hvor stor en gevinst du får udbetalt. Spiller du med laveste indsats på 1 mønter per linje, vil din samlede indsats være mønter per spin. Men går du efter de store gevinster, skal du satse 1 mønter per linje, hvilket er mønter per spin.

Er der en fast møntværdi?

Fastsættelse af møntværdi er en god måde at holde styr på dine indsatser. Det kræver kun et par klik eller niveauet af din indsats.

Top Cat’s Multiplikator

Der er mange video spil som har en gevinst multiplikator. Top Cat’s 50-400 gange linjeindsats multiplikator er ikke det samme – er en ekstra feature. Top Cat har ingen multiplikator feature, men der er Choo’s, Benny’s, Brain’s og Spook’s, som er et bonusspil.

Foruden den almindelige linjegevinst hvor din indsats bliver ganget med mellem 50 og 400, kan du være heldig også at få en multiplikator gevinst. Desværre, finder du ikke sådan en på Top Cat, men der er den sjove Choo’s, Benny’s, Brain’s og Spook’s feature.

Top Cat’s Bonusspil og Free Spins

Er der nogle særlige funktioner på Top Cat?

Hvilke Bonus Runder tilbyder Top Cat?

Ja der er en bonusrunde, også kaldet Master Plan, og det er bestemt en af de mest spændende funktioner på Top Cat.

Spil Top Cat nu 

Sådan fordobler du din Top Cat gevinst

Top Cat har ingen gamble funktion. Men det er heller ikke nødvendigt, da Blueprint Gaming har inkluderet mange andre sjove funktioner som kan give din saldo et skub.

Hvordan får man Top Cat Gratis Spins?

Free spins er bare spins, som du ikke skal betale for. Men de Top Cat free spins som er en bonus funktion i spillet, bør ikke forveksles med LeoVegas free spins. Selvom LeoVegas giver 50 spins til alle der opretter en ny konto, kan du ikke bruge dine free spins på Top Cat. Men bare rolig, Blueprint Gaming har sørget for at inkludere et ekstra Top Cat free spins spil. De free spins, eller gratis spins som de også kaldes, adskiller sig fra bare at spille den gratis version af Top Cat, fordi der betaler du ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten hvis du får en vinderkombination.

Mens du spiller Top Cat vil du højst sandsynlig lægge mærke til Diner og Dibble’s featuren. Denne giver dig ret til 15 gratis spins, hvilket giver dig flere chancer for at vinde.

Det er noget af en sum penge du kan vinde med de 15 LeoVegas free spins, som kan vindes på Top Cat. Du kan forvente hvis heldet tilsmiler dig.

Den Visuelle Oplevelse

Som andre Blueprint Gaming video spillemaskiner, har (slot) en flot grafik der komplementerer Cartoon-temaet super godt, samt et antal af knapper som kan bruges til at:

 • Åbne gevinstoversigten
 • Justere din indsats
 • Starte auto funktion
 • Mute Top Cat
 • Tjekke Top Cat’s info sektion

Folk der elsker Top Cat tema’et, får en autentisk oplevelse på Top Cat, dels takket være dens lyd som Blueprint Gaming har skræddersyet til at passe til temaet. Foruden denne spilleautomat’s fantatiske grafik, skaber lyden en unik stemning. Men hvis du ønsker at sigte efter de 2500000kr uden at blive distraheret, så brug Top Cat’s mute indstilling til at gøre noget ved det.

Klar til at spille Top Cat med rigtige penge?

Top Cat er sådan et fantatisk spil! Levende grafik og temmelig hyppige gevinster, hvad mere kan man bede om.

Sådan spiller man Top Cat online for rigtige penge:

Spil Top Cat online hos LeoVegas, hvis du vil spille denne Blueprint Gaming spilleautomat for rigtige penge. Det tager blot 5 minutter at oprette en spilkonto. Sådan opretter du en LeoVegas spilkonto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Top Cat med LeoVegas’s casino penge

Udbetal din Top Cat Gevinst

Din LeoVegas konto bliver automatisk forhøjet med din Top Cat gevinst, hvis du vinder. Derefter kan du udbetale beløbet ved at bruge Skrill. De kan dog have forskellige beløbsgrænser, du bør derfor kontakte LeoVegas kundeservice hvis du har spørgsmål.

Ved at aktivere den gavmilde 125% LeoVegas bonus, accepterer du samtidig et gennemspilningskrav på 35. Det vil sige at du ikke kan udbetale din Top Cat gevinst, før dette er nået. Du kan læse mere om gennemspilningskravet i LeoVegas’s Vilkår & Betingelser. Det er ikke noget Blueprint Gaming har inkluderet, så du finder ikke mere om det i Top Cat’s Info sektion.

Kan jeg prøve Top Cat gratis?

Selvfølgelig har LeoVegas en gratis prøveversion af Top Cat. Spil Top Cat online på din computer eller mobil.

Hos LeoVegas’s kan du prøve samtlige Blueprint Gaming spil for sjov, uden at indbetale. Men får du lyst til at spille Top Cat for rigtige penge, skal du foretage en indbetaling på minimum 50kr. Du kan spille for en møntværdi helt ned til kr, og så holder din saldo længere. Men med en 125% LeoVegas bonus får du endnu længere spilletid – og den kræver ikke engang en LeoVegas bonuskode.

Kan man virkelig spille Top Cat spillemaskine gratis, og stadig få udbetalt kontante gevinster? Hos LeoVegas kan du ved at bruge din LeoVegas gratis bonus

Info Om Top Cat Gratis Bonus

Med en LeoVegas gratis bonus uden krav om indskud på 50kr kan du spille dette Blueprint Gaming spil helt gratis. Spin de 5 hjul et stykke tid, efter du har åbnet en LeoVegas konto og aktiveret bonussen. Med den 50kr gratis bonus kan du endda udbetale din Top Cat gevinst efter du er nået det 35x omsætningskrav. Du kan heller ikke udbetale den 50kr bonus – men de kan hjælpe dig på vej mod gevinsten.

Kan man spille Top Cat mobil?

Svaret er ja. Der er en LeoVegas app som brugere kan bruge for at få adgang til spilleautomater og andre spil via deres mobil. Den er nem at downloade, så du kan spille Top Cat mobil på iOS, Android, Windows. Du får den samme kvalitets oplevelse som LeoVegas på din computer. De 5 hjul spinder som smurt i den mobile version, og pop-culture grafikken er fejlfri. Det er den samme 92.49% udbetalingsprocent, samme generøse Top Cat – bare i en mindre version.

Til jer der bruger en iOS enhed, så kan I downloade LeoVegas’s iOS app i iTunes eller på LeoVegas’s website. Top Cat er altså kun et par klik væk ligemeget om bruger iPhone eller iPad.

Hvis du er Android bruger, så kan du finde LeoVegas app i Google Play til både Android telefoner og tablets. Eller tjek LeoVegas’s website igen. Fremgangsmåden er ikke mere kompliceret end med en iPhone.

Bemærk at LeoVegas har en gratis app, men husk at vær opmærksom på at det er den officielle app du downloader.

Kan man få Mobil Bonus?

En måde at sætte pris på en kunde i mobil casino er medbonusser. Men LeoVegas tilbyder ikke nogen mobil bonus, derfor vil Cartoon-tema spil være udelukkende for egne midler. Der forventes mere af et casino med Blueprint Gaming spil, så hvis der er behov for forbedring på LeoVegas, er det her.

Bedste Gevinst på Top Cat

Vil du gerne vide mere om Top Cat’s bedste gevinster? Så tjek gevinstoversigten – klik på yes for at se den fulde oversigt. Her vil du se Top Cat som udbetaler den højeste gevinst på 400 gange linjeindsatsen når 5 af dem lander på række. Det er den Top Cat gevinst du skal holde øje med hvis du er til store gevinster.

Er der en Top Cat strategi til at vinde?

Da udfaldet af spillet altid er tilfældigt, findes der ingen Top Cat tricks der kan hjælpe dig. Gevinstchancen på dette interessante spil afhænger af to ting, Top Cat’s udbetalingsprocent samt LeoVegas’s house edge. Udbetalingsprocenten er Top Cat’s gennemsnitlige udbetalinger over en given periode, hvor house edge er den procentdel som LeoVegas i gennemsnit beholder.

Jo højere beløb du satser på dette video spil, jo bedre vil dine vinder odds være. Men du kan også satse lavere og derved spare penge mens du spiller Blueprint Gaming spillemaskiner. Det vigtigste er dog at du finder et system der virker for dig. Definér din spillestil, og spil sådan – i sidste ende vil det blive sjovere på den måde.

Top Cat udbetaler ofte mindre gevinster. Med en flot udbetalingsprocent på 92.49%, vil det sige at din gevinstchance på Top Cat er ganske fin.

Fakta om Blueprint Gaming:

 • Grundlagt: 2001
 • Hovedkontor: Northern Road, Fortune House, Northgate Terrace, Newark NG24 2EU
 • Website: http://blueprintgaming.com/
 • Speciale: IGaming Software til Computer og Mobil, Landbaserede Spilleautomater, Video Lotteri Terminaler
Spil Top Cat nu