Anmeldelse af ThunderCats Online Spilleautomat

Spil ThunderCats nu 

Spil ThunderCats nu hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
ThunderCats Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

For at få en LeoVegas bonus, skal du ikke bruge en LeoVegas bonuskode. Spil ThunderCats online i længere tid med en 125% velkomstbonus når du opretter en LeoVegas konto og indbetaler gennem Skrill, for eksempel. Så kan du nyde godt af op til 10000kr, som du kan bruge til at spille Blueprint Gaming’s ThunderCats i ekstra lang tid. Foruden den 125% velkomstbonus på op til 10000kr, kan du få 50 LeoVegas gratis spins.

LeoVegas bonus code

Håbede du på at finde en LeoVegas bonuskode, til at prøve ThunderCats spilleautomat online? Så er det heldigt at du kan få en 125% LeoVegas bonus og en 50kr gratis bonus, men det kræver ingen bonuskode.

Attraktiv LeoVegas Velkomstbonus

Der intet bedre end at prøve ThunderCats spillemaskine for gratis penge. Som ny spiller, har du chancen for det med en LeoVegas bonus som består af en 50kr gratis bonus, der kan bruges på samtlige Blueprint Gaming spil. Endnu federe er det, at denne LeoVegas bonus ikke kræver noget indskud – du får de 50kr helt gratis. Indbetaler du minimum 50kr til din nye spilkonto, vil du få en 125% LeoVegas velkomstbonus. Alt du har brug for, er en ny spilkonto, og lyst til at spille på spilleautomater.

Lige så snart du har åbnet en LeoVegas konto, kan du foretage din første indbetaling. De beder kun om 50kr til at starte med, og vil matche din indtaling med en 125% LeoVegas velkomstbonus på op til 10000kr. Din indbetaling på 50kr vil automatisk vokse med 125% – din LeoVegas bonus.

Spil ThunderCats ved LeoVegas 

Overblik

Hvis du er på udkig efter en god spillemaskine, så spil ThunderCats online hos LeoVegas. Med fantastisk grafik, sjove bonus funktioner, 5 hjul og 30 betalingslinjer, samt gevinster på 2500000kr, er du sikker på at blive underholdt. Det er ThunderCats’s sjove Films TV Shows-tema med til at sørge for. ThunderCats spillemaskine giver dig muligheden for at få en gevinst på 400 gange din indsats, vinde free spins, få kontante gevinster på op til 2500000, nyde Thunder Reels, Lion-O’s Sword of Omens, Tygra, Cheetara Wild, Panthro Reels og Wily Cat feature, alt det med en indsats fra per linje.

ThunderCats Online Funktioner

ThunderCats er meget mere end bare en spillemaskine som kun Cartoon fans vil sætte pris på. Lad os se nærmere på hvad ThunderCats kan tilbyde.

Der er masser af fremragende funktioner blandt andet bonus free spins, samt 17 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Jackpotten udløser gevinst på 400 gange din linjeindsats. Tilbagebetaling til spilleren ligger på 95.5%.

Spil ThunderCats online hos LeoVegas med en gratis spilkonto, så du kan vinde store gevinster. Du kan endvidere benytte LeoVegas download og spille ThunderCats app spilleautomat på din mobil. Du kan samtidig få en flot velkomstbonus.

Sådan kom ThunderCats til

ThunderCats blev oprindeligt udgivet i 2017, af Blueprint Gaming som stadig har licens på spillet nu. Desuden opdaterer Blueprint Gaming regelmæssigt denne video, så du altid får den bedste version af ThunderCats.

Spilleinformation

Her er en liste over reglerne for ThunderCats:

 • Du skal minimum have 3 af de samme på en af de 30 aktive gevinstlinjer for at kvalificere dig til gevinst
 • Samtlige gevinster udbetales for kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved enhver placering på spillet
 • Med wild symbolet kan du få flere gevinster, fordi det erstartter alle 17 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst bliver udløst på hver en spillelinje
 • Gratis spins featuren på ThunderCats udløser 10 free spins
 • Gratis spins kan blive udløst igen under dine gratis spins
 • Laveste indsats er
 • Alle indsats og udbetalinger annulleres hvis der opstår fejl i spillet

Hvordan virker ThunderCats?

Er online spilleautomater nyt for dig eller kender du bare ikke ThunderCats, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille ThunderCats spilleautomat online og vinde rigtige penge. I ThunderCats spillet udbetaler symbolerne fra venstre til højre – hvis du har minimum 3 sammenhængende.

Vælg først, hvordan og hvor du vil spille. Du bliver budt velkommen med en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

Flertallet vil gerne spille ThunderCats for rigtige penge, fordi man kan vinde op til 2500000kr. Hos LeoVegas, kan du spille ThunderCats direkte på deres site eller mobil site.

Har du lyst vil prøvespille ThunderCats for sjov, er det muligt helt gratis på LeoVegas også på mobilen. Her er det ikke nødvendigt med LeoVegas download.

Har du først åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at sætte gang i hjulene. Du kan ændre din indsats ved at bruge indsats knapperne. Dette vil øge din indsats, samt beløbet du har mulighed for at vinde. Det gælder om at få et min. af 3 ens symboler på en gevinstlinje, og med 5 symboler udløser du den største gevinst.

For størst chance for at få 5 ens symboler på linje, gælder det om at spille på så mange betalingslinjer som muligt. På ThunderCats skal du ikke overveje dette, da du altid vil satse på 30 spillelinjer.

Følg disse trin til hvordan du spiller ThunderCats:

 • Først skal du vælge, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Spil ThunderCats online med 30 spillelinjer fordelt over 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 30, hvilket betyder at du ikke kan spille på mindre end det. Spil ThunderCats online for din chance for at vinde 2500000kr på de 30 linjer.

Her udbetaler spillelinjerne fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke alt for nærige, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. ThunderCats gevinsterne er ligeså gode som på de bedste online spillemaskiner.

 • Nu skal du så til at vælge værdien af hver mønt.

Skal du spille ThunderCats med rigtige penge hos LeoVegas, eller et andet Blueprint Gaming spil, skal du indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. På ThunderCats er dette dog ikke nødvendigt – da der kun er en møntværdi på kr per mønt.

Med en fast møntværdi, skal du ikke bekymre dig om indstillingerne. I stedet, kan du koncentrere dig om at vinde ThunderCats’s jackpot på 400 gange din indsats.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, gå videre til valg af indsats per linje.

Blueprint Gaming har i ThunderCats valgt at have en fast mønt indstilling på 1 per linje.

På ThunderCats vil man altid spille med alle 30 spillelinjer aktive. Blueprint Gaming har nemlig ikke gjort det muligt at vælge mindre. Måske vil de gøre det i en anden version af ThunderCats.

Vil du finjustere din indsats på ThunderCats, kan dette gøres ved at bruge indsats størrelse/møntværdi knapperne.

 • Spillet startes manuelt ved at klikke på Spin knappen.

Sådan kan du starte de 5 hjul, mens du beholder indstillingerne på ThunderCats fra før. Du kan også starte ThunderCats ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du sætte dig tilbage og se på de 5 hjul der spinder op til 100 gange i træk.

Du skal ikke bekymre dig om at ThunderCats autospil ‘sluger’ hele din saldo. Blueprint Gaming har nemlig lavet en smart funktion – bare gå til menuen på ThunderCats og sæt en beløbsgrænse. Så vil autospil stoppe når du er nået dette beløb.

 • Der er yderligere to valgmuligheder du bør overveje inden du går i gang med at spille ThunderCats spillemaskine, hvorvidt du vil spille i fuld skærm samt lyd indstillingen.

På ThunderCats kan man desværre ikke spille i fuld skærm. Blueprint Gaming burde dette, så man kan rigtig kan få lov at nyde ThunderCats spillet.

For at afbryde lyden på ThunderCats skal du blot trykke på mute, dermed kan du spille i fred og ro.

På ThunderCats er der ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned for lydniveauet. Du må nøjes med enten at skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Symbolerne på ThunderCats

På ThunderCats spilleautomat er der i alt 17 symboler. De højst betalende ses i listen herunder:

 • Thundercats Logo
 • Sword og Weapons
 • Aircraft og Boards
 • Ace og King
 • Queen og Jack

Du vil derudover også finde:

 • ThunderCats wild symbol
 • Bonus scatter symbol
 • Snarf symbol
 • Bonus freespins symbol

Thundercats Logo er det højst udbetalende, et jackpot symbol kan man sige. Skulle du få Thundercats Logo 5 gange på de 30 spillelinjer vil gevinsten være 400 gange din indsats. Spiller du med en indsats på på samtlige 30 spillelinjer, vil 5 Thundercats Logo symboler udbetale 400 gange din indsats – eller mønter.

Nedenfor ses et billede af ThunderCats’s størst udbetalende symbol:

Det næste symbol du skal ønske at få er Sword og Weapons. For hvis du satser kr per linje, får du 200 gange din indsats, og satser du kr per linje og får 5 af disse symboler, vinder du kr. Derefter er der også det gavmilde symbol Aircraft og Boards, som giver dig 100 gange din indsats selv ved mindste indsats på kr per linje, men som kan øge din saldo med helt op til kr hvis du satser maks. og 5 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Ace og King ganger din indsats med henholdsvis 80. Mens ThunderCats’s Snarf symbol vil give dig op til -gange per gevinstlinje. Og det lavest betalende symbol Queen og Jack, kan give dig 40 gange din indsats, hvis du får 5 på en spillelinje.

Foruden wild symbolet, har Blueprint Gaming inkluderet et Bonus symbol. Dette symbol fuldender enhver vinderkombination på ThunderCats. Men alene kan Bonus symbolet udbetale en gevinst på gange din indsats.

På ThunderCats er der et Bonus symbol, specielt til free spins.

Om ThunderCats’s Linjer

På ThunderCats video spillemaskine finder du 5 hjul og 30 betalingslinjer.

Spillelinjer er linjer som går på tværs af de 5 hjul på spillet. Du får gevinst når en vinderkombination lander på disse.

Man kan ikke ændre på antallet af aktive betalingslinjer på ThunderCats – der er altid 30 betalingslinjer.

Som forklaret ovenfor, kan du indstille din indsats ved hjælp af linjerne.

Spil ThunderCats nu 

Det bør du vide om ThunderCats’s betalingslinjer:

 • Gevinst på betalingslinjerne læses fra venstre til højre.
 • Du skal som minimum have 3 ens symboler på en linje for at vinde.
 • Et wild symbol kan stå i stedet for samtlige andre symboler på en betalingslinje.
 • Scatter symbolet giver gevinst på alle aktive linjer.
 • Du vil kun få udbetalt den højeste gevinst på en gevinstlinje. Hvis du for eksempel får to vinderkombinationer på en linje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Samtlige 30 linjer på ThunderCats er faste. Det vil sige at du ikke kan slå nogle af dem fra, du spiller derfor automatisk på dem alle. Fordi alle gevinstlinjerne er aktive, vil du få gevinst hver gang du får 3 matchende symboler.

Info om ThunderCats’s Hjul

De 5 hjul på ThunderCats spinder fra top ned mod bunden af skærmen, hvilket er det mest almindelige. Det viser at Blueprint Gaming har udviklet denne video med en klar intention om at appellerer til spilleren der ønsker at spille og vinde rigtige penge.

Når du spiller på ThunderCats er der 17 symboler deriblandt et wild og et scatter symbol. Der er også noget helt særligt på ThunderCats, nemlig Snarf symbolet som du eksklusivt finder på spillet her.

Fast ThunderCats Jackpot

Du kan ikke vinde en fast ThunderCats jackpot, men der er stadig masser af gode gevinster. Thundercats Logo symbolet kan for eksempel gange din indsats med 400. Så du har chancen for at vinde op til 2500000kr for maks. indsats.

ThunderCats’s Progressive Jackpot

Der er desværre ingen progressiv ThunderCats jackpot. Dog kan det være at, dette Blueprint Gaming spil er tilføjet til en jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Kan man sammenligne Klassiske og Video Spillemaskiner?

Blueprint Gaming har udviklet spillemaskinen ThunderCats. Blueprint Gaming har givet ThunderCats en række af funktioner, som ikke ville være muligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat. Hvilket blot er en af grundene til, at man bør prøve at spille ThunderCats for rigtige penge.

Er dette en 3D Spillemaskine?

ThunderCats er ikke en 3D spillemaskine. En 3D spillemaskine er en spillemaskine men med et opgraderet design. Selvom de grafisk er flotte, betyder det ikke at der nødvendigvis er flere og bedre features. Der er altså ikke den store forskel på en almindelig spillemaskine og en 3D spillemaskine.

Er det nødvendigt med ThunderCats download?

Skal du vælge et sted at spille ThunderCats, er det altid bedre hos et casino som dette hvor det ikke er nødvendigt med ThunderCats download, da det tager tid og er besværligt. På de fleste online casinoer kan du prøve ThunderCats gratis, og hos LeoVegas kan både spille gratis og for rigtige penge. Prøv Blueprint Gaming’s spil gratis – eller spille for penge på ThunderCats.

LeoVegas casino kommer i form af et flash site, så blot spil ThunderCats og andre Blueprint Gaming spillemaskiner direkte i din internet browser. Så nej, du behøver ikke LeoVegas download, kun hvis du vil bruge LeoVegas’s mobil app. En anden fordel ved LeoVegas er at de tilbyder gratis prøvespil, også på ThunderCats, hvilket ikke kræver at du tilmelder dig. Men du kan kun gøre krav på LeoVegas’s bonusser og ThunderCats’s mange gevinster hvis du spiller for rigtige penge.

Sådan bruges Knapperne

Her finder du en uddybende forklaring af hvordan ThunderCats’s knapper fungerer:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige video spil er start knappen. På ThunderCats hedder den Spin. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 5 hjul, med chance for at vinde op til 2500000kr i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på ThunderCats:

 • Knapperne der justerer lydstyrken på ThunderCats
 • Info knap for mere information om ThunderCats’s spilleregler og gevinstoversigt

Turbo Knappen

Hvis du vil have hjulene til at spinde hurtigere, eller dine free spins til at tage lidt mindre tid, så kan du bruge Turbo knappen.

Blueprint Gaming har dog ikke tilføjet denne funktion, men det begrænser ikke de 5 hjuls effektivitet.

Information Fanen

Info ikonet vil åbne en side med ThunderCats’s regler og udbetalingstabel. Det er altid en god idé at læse disse informationer, så du får den bedste spilleoplevelse.

Hvad er Autospil?

Få hjulene til at automatisk at dreje rundt, ved at bruge autospil funktionen. Så slipper du for hele tiden at klikke på Spin knappen. Men bare rolig, du kommer ikke til at gå glip af vinderkombinationerne, spillet stopper nemlig når der er gevinst. Blueprint Gaming har for din bekvemmelighed, tilføjet denne funktion på ThunderCats.

Det smarte ved autospil knappen er at, du slipper for at bruge Spin . Vil du stoppe de automatiske spin, klikker du blot på knappen igen.

Bare rolig – du kommer ikke til at gå glip af de særlige features på grund af autospil.

Hvis du sætter en beløbsgrænse, vil autospil blive afbrudt når dette beløb er nået.

Min. Indsats

Det er sjovest at spille ThunderCats for rigtige penge. Men før du åbner en konto samt bruger de 10000kr, er det bedst du orienterer om ThunderCats’s minimums indsats.

Blueprint Gaming har ikke tilføjet en særlig knap til at indstille indsatsen til minimum, derfor skal du gøre det ved at ændre indstillingerne på ThunderCats.

På ThunderCats er spillelinjerne faste. Det laveste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per linje. Du kan ikke sænke din indsats ved at slå en af de 30 linjer fra. Det en god nyhed – fordi spiller du på alle 30 linjer garanterer det dig, at du kan udløse alle ThunderCats’s bonus runder, ekstra features og free spins. Med minimums indsats på 4kr, tillader Blueprint Gaming dig muligheden for at du kan starte langsomt og samtidig have adgang til alle de ekstra features.

Maks. Indsats

På ThunderCats kan du spille med en maks. indsats på 1 mønter per 30 linje. I kontant svarer det til 5000kr. Da Blueprint Gaming ikke har tilføjet en Maks. Indsats knap, er du tvunget til selv at rode med indstillingerne på ThunderCats, for at vælge maks. indsats.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten kaldes også for udbetalingsprocent, og er en procentvis udbetaling beregnet over en længere periode. På spillemaskiner varrierer den fra 93% til 96%. Det betyder at du gennemsnitligt kan vinde 96%, ikke at du vinder 96% af tiden.

Du nok godt finde højere tilbagebetalingsprocenter med ThunderCats’s er ganske fin – 95.5%.

Særlige Funktioner på ThunderCats

At spille dette generøst udbetalende spil er en fornøjelse takket være symbolerne; Bonus og Wild, som booster din casino saldo. Dette 5-hjuls spil bliver endnu bedre takket være Snarf symbolet som generere nogle gode gevinster.

Scatter

ThunderCats har et scatter symbol som hedder Bonus. Det kan gange din indsats med . På ThunderCats kan scatter symbolet udløse free spins, hvilket gør det endnu bedre.

Nu bør du kunne genkende det:

Wild

At få flere gevinst kombinationer er nemt på ThunderCats, med wild symbolet der erstatter samtlige andre symboler. Så får du 4 Sword og Weapons symboler, kan et Wild symbol erstatte det manglende Sword og Weapons, og alligevel udløse gevinst på 200 gange din linjeindsats.

På billedet herover ses ThunderCats’s wild symbol.

Ekspanderende Wild

Det er ikke unormalt at 5-hjuls spil har en ekspanderende wild, men det er ikke tilfældet på ThunderCats. Heldigvis har Blueprint Gaming givet den mange andre funktioner, som du helt sikkert vil holde af.

Stacked Wild

Blueprint Gaming har ikke inkluderet et stablet wild symbol på disse 5 hjul, men du finder mange andre lukrative præmier.

Overlay Wild

ThunderCats spillere kan kun ønske, at Blueprint Gaming ville tilføje et Overlay Wild symbol i dette video spil. Måske ønsket går i opfyldelse en skønne dag.

Gevinstoversigt

Hvis du vil vide mere om hvor meget de 17 symboler udbetaler, så kig på ThunderCats’s gevinstoversigten. Her fremgår det blandt andet, at 5 Thundercats Logo symboler udbetaler 400 gange din linjeindsats. Samt at Sword og Weapons symbolet kan gange din vindende linjeindsats med op til 200. Bestemt ikke dårligt! Efterfølgende kommer Aircraft og Boards symbolet, som kan give dig 100 gange din indsats – hvis du altså får 5 af dem. Med en gevinstlinje fyldt af Ace og King symboler kan du vinde 80 gange din indsats per linje. Selv det mindst generøse af de 17 symboler, Queen og Jack symbolet, giver en fin gevinst på 40 gange din linjeindsats.

Spil ThunderCats ved LeoVegas 

Indsats Størrelse

Vil du spinde de 5 hjul på ThunderCats? Skal du først indstille værdien af din indsats – hertil har Blueprint Gaming givet dig et par valgmuligheder.

 • Indsats niveau indstillingen

På ThunderCats er der ikke fleksible betalingslinjer. Du er derfor tvunget til at satse på alle 30 linjer.

En hurtig måde at indstille din indsats på ThunderCats er via indsats niveau. Det starter fra 1 og op til 1, derved kan du let kan ændre din samlede indsats fra til . Vær opmærksom på, at ændringerne gælder for alle 30 linjer.

ThunderCats’s møntværdi

Mønterne på ThunderCats har en kontant værdi, som du selv kan indstille. Sådan gør du:

Gevinst med ThunderCats’s multiplikator

Der findes mange video spil som har en ekstra gevinst multiplikator, men ikke ThunderCats. Der findes ingen ekstra multiplikator funktion på ThunderCats, men du kan udløse bonusspillet Thunder Reels, Lion-O’s Sword of Omens, Tygra, Cheetara Wild, Panthro Reels og Wily Cat.

Gratis Spins og Bonus Funktioner

Kan ThunderCats belønne mig med bonusspil?

ThunderCats’s Bonus Runder

Desværre er der ingen bonus runde på ThunderCats. Men du får 10 free spins, så næsten ligeså godt.

Spil ThunderCats nu 

Dobbelt eller Intet Funktion på ThunderCats

Blueprint Gaming har inkluderet en sjov måde at fordoble eller miste dine penge på – nemlig Gamble gamble feature.

Lad os tage et kig på, hvordan Gamble funktionen virker: For hver gevinst, vil ThunderCats tilbyde dig fordoble den eller miste det hele. Gamble vil tilbyde dig valget mellem: eller . Vælg og se din ThunderCats gevinst blive fordoblet eller taget fra dig.

Kan man få ThunderCats Free Spins?

Man kan sagtens komme til at forveksle de gratis spins der bliver udløst i et spil, og en gratis spins bonus fra et casino. Men når du tilmelder dig et nyt online casino som LeoVegas, kan man blive tilbudt en bonus med gratis spins. Det kan du få af LeoVegas – hele 50 spins, men de kan ikke bruges på ThunderCats. Så derfor er det heldigt at, Blueprint Gaming har inkluderet et bonusspil på ThunderCats som indeholder gratis spins. Yderligere, kan man prøve en spillemaskine i en gratis version. Men det kalder man ikke for gratis spins, og får du en vinderkombination – vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din spilkonto.

Ja, Ultimate Thunder, Mumm-Ra, Slithe, Monkian og Jacklaman er navnet på gratis spins funktionen på ThunderCats. Spil ThunderCats online og drag fordel af de 10 gratis spins i spillet.

Du vil nok ikke blive imponeret over de 10 LeoVegas gratis spins, man kan få på ThunderCats. Bare rolig, LeoVegas har prøvet at kompensere ved at tilbyde 50 gratis spins i deres velkomstbonus. På den anden side, kan dette spil’s 30 linjer mindske skuffelsen over de 10 gratis spins, ved at udbetale ganske fint. Trods alt, er en gevinst på

ThunderCats’s Visuelle Effekter

Mange LeoVegas spillere foretrækker video spillemaskiner på grund af det moderne design. Dette spil’s knapper kan bruges til at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Indstille din indsats
 • Starte auto funktion
 • Sætte spillet på mute
 • Satse din gevinst i Gamble spillet
 • Åbne Info for at se ThunderCats’s regler

Når man tænker på Cartoon-tema spilleautomater, tænker man på Blueprint Gaming’s gennemførste visuelle- samt lydeffekter. Og ThunderCats kommer bestemt ikke til at skuffe dig. Men der er en mute knap hvis du får brug for den.

Klar til at spille ThunderCats med rigtige penge?

ThunderCats’s Cartoon-tema ser virkelig levende ud med den flotte grafik. Men Blueprint Gaming har samtidig givet dig chancen for at vinde knap så ofte men enorme gevinster.

Sådan kan ThunderCats spilleautomat spilles for rigtig indsats:

Spil ThunderCats online med en spilkonto hos LeoVegas. Opret din LeoVegas konto i løbet af 5 minutter. Sådan gør du:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille ThunderCats med LeoVegas’s casino penge

Udbetaling af ThunderCats Gevinst

Din LeoVegas konto bliver automatisk forhøjet med din ThunderCats gevinst, hvis du vinder. Derefter kan du udbetale beløbet ved at bruge Skrill. De kan dog have forskellige beløbsgrænser, du bør derfor kontakte LeoVegas kundeservice hvis du har spørgsmål.

Du kan godt udbetale din ThunderCats gevinst med en 125% LeoVegas velkomstbonus, det kræver bare at du først opfylder et gennemspilningskrav på 35. Læs alt om gennemspilningskravet under LeoVegas Bonus Betingelser & Vilkår, det nytter ikke noget at kigge i ThunderCats’s Info afsnit.

Skal jeg indbetale for at spille ThunderCats?

En af grundene til vi elsker LeoVegas er at de lader os spille dette avancerede spil for sjov. Spil ThunderCats online på din computer eller på din mobil.

Hos LeoVegas’s kan du prøve samtlige Blueprint Gaming spil for sjov, uden at indbetale. Men får du lyst til at spille ThunderCats for rigtige penge, skal du foretage en indbetaling på minimum 50kr. Du kan spille for en møntværdi helt ned til kr, og så holder din saldo længere. Men med en 125% LeoVegas bonus får du endnu længere spilletid – og den kræver ikke engang en LeoVegas bonuskode.

Det ville være fedt at spille ThunderCats gratis online, uden at indbetale en krone men stadigvæk vinde penge. Med en LeoVegas gratis bonus kan du

LeoVegas Gratis Bonus uden Indskud

Hvis du vil bruge din LeoVegas gratis bonus til at spille dette video spil, skal du vide at den generøse 50kr bonus kan give dig kontante udbetalinger. LeoVegas kræver dog at du gennemspiller denne bonus 35 gange, og det der er tilbage efter de 50kr er fratrukket, forbliver dine at spille med. Gratis spil og gevinst? Det bliver ikke meget bedre!

Er ThunderCats tilgængelig på LeoVegas App?

Ja, der findes en LeoVegas app som spillere kan bruge på deres iOS, Android, Windows mobil. Det er super nemt at downloade den, så du kan spille ThunderCats et par minutter efter. ThunderCats mobil har den samme flotte grafik, samme udbetalingsprocent på 95.5% – blot i en mindre udgave.

Vil du spille LeoVegas på din iPhone eller iPad? Så får du den bedste oplevelse hvis du downloader LeoVegas app til iOS på iTunes eller deres eget site.

Selvfølgelig har LeoVegas lavet en Android app. Du skal bare downloade den i Google Play eller på LeoVegas’s website. Før du får set dig om, er du klar til at spille LeoVegas på din Android enhed.

Lad være med at spild din tid på websites der forsøger at sælge dig en ThunderCats eller LeoVegas app, fordi de er altid gratis til samtlige enheder.

Spil med Mobil Bonus

Man ser ikke mange mobile casinoer uden en mobil bonus. Men LeoVegas er en af dem, der ikke har nogen form for mobil bonus. Med et godt udbud af Blueprint Gaming mobil spil, ville man forvente en LeoVegas bonus til at prøve dem for. Forhåbentligt, vil LeoVegas tilføje det så du har mulighed for at prøve ThunderCats på mobil.

Største Gevinst på ThunderCats

Den er ikke let at få, men ThunderCats’s topgevinst på 400 gange din indsats per betalingslinje, får du med 5 Thundercats Logo symboler. Satser du 1 mønter på hver linje med en møntværdi på kr, kan du vinde hele mønter. Du kan få et overblik over ThunderCats’s gevinster i gevinstoversigten som du kan finde med et enkelt klik.

Findes der ThunderCats tricks til at få gevinst?

En ThunderCats strategi kan ikke give dig gevinst. Men ThunderCats’s udbetalingsprocent samt LeoVegas’s house edge kan give dig en idé om hvad chancen er for at få gevinst. Udbetalingsprocenten indikerer hvor meget ThunderCats’s 5 hjul og 30 linjer i gennemsnit udbetaler, mens LeoVegas’s house edge viser casinoets avance.

Jo højere beløb du satser på dette video spil, jo bedre vil dine vinder odds være. Men du kan også satse lavere og derved spare penge mens du spiller Blueprint Gaming spillemaskiner. Det vigtigste er dog at du finder et system der virker for dig. Definér din spillestil, og spil sådan – i sidste ende vil det blive sjovere på den måde.

ThunderCats udbetaler ikke så ofte gevinster, men når de kommer vil du ikke blive skuffet. Med en tilbagebetalingsprocent på 95.5%, er dine vinder odds på de 30 linjer helt fine.

Kort om Blueprint Gaming:

 • Grundlagt: 2001
 • Hovedkontor: Northern Road, Fortune House, Northgate Terrace, Newark NG24 2EU
 • Website: http://blueprintgaming.com/
 • Speciale: IGaming Software til Computer og Mobil, Landbaserede Spilleautomater, Video Lotteri Terminaler
Spil ThunderCats hos LeoVegas