Spil Theatre of Night Online

Spil Theatre of Night ved LeoVegas 

Spil Theatre of Night hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Theatre of Night Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

En fantastisk ting ved at registrere sig hos LeoVegas, er at det ikke er nødvendigt med en LeoVegas bonuskode, heller ikke hvis du vil have en 125% LeoVegas bonus. Hertil kræver LeoVegas kun et mindre indskud på 50kr via din Skrill konto. Afhængigt af dit indskud, kan du få op til 10000kr som du for eksempel kan bruge på Theatre of Night.

Du behøver du ikke bruge mere tid på at finde en LeoVegas bonuskode. Men du kan stadig få en 125% LeoVegas velkomstbonus og en gratis LeoVegas bonus på 50kr der kan bruges på Theatre of Night spilleautomat.

Opret en konto og få en LeoVegas velkomstbonus

Som ny bruger får du en attraktiv LeoVegas velkomstbonus. De tilbyder en gratis LeoVegas bonus på 50kr. Alt du skal gøre er at oprette en konto, så kan du få op til 50kr. Desuden, byder LeoVegas på mange andre kampagne tilbud.

Der er en anden måde at booste din casino konto er med en 125% LeoVegas velkomstbonus på dit første indskud af minimum 50kr. Du skal blot bruge din Skrill konto og nyd den forlængede spilletid med op til 10000kr LeoVegas bonus som kan bruges på Theatre of Nightspillemaskine.

Spil Theatre of Night hos LeoVegas 

Intro

Hvis du er på udkig efter en eventyrlig oplevelse på en spillemaskine, så er Theatre of Night måske noget for dig. Med fantastisk grafik, 5 hjul og 10 betalingslinjer som udbetaler op til 187500kr, vil du uden tvivl blive underholdt. Spil Theatre of Night online – en af NYX’s mest elskede spil, med et Forest tema som er blandt Magic fans favoritter.

Theatre of Night spillemaskine giver dig mulighed for at vinde 400 gange din indsats, få kontante gevinster på op til 187500, eller blive underholdt af nogle eksklusive symboler alt sammen med en lav indsats per linje på 0.25.

Theatre of Night Online Features

Theatre of Night har meget mere at byde på end blot hvad Magic fans foretrækker. Lad os tage et kig på hvilke specifikke funktioner Theatre of Night kan tilbyde.

Der er et hav af sjove funktioner som for eksempel samt 8 symboler herunder forskellige typer wilds på denne video spillemaskine.

Udløser du jackpotten kan du forvente en gevinst på 400 gange linjeindsatsen. Spillet har en fin udbetalingsprocent på 96.14%.

Spil Theatre of Night online og vind kontante præmier hos LeoVegas. Det er gratis at oprette en spilkonto og hvem ved – måske heldet er med dig i dag. Det er også muligt at downloade og spille Theatre of Night app version, direkte fra din mobil hos LeoVegas. Du kan ovenikøbet få en god velkomstbonus.

Bag om Theatre of Night

NYX står bag udviklingen af Theatre of Night, som blev udgivet tilbage i 2017. Desuden opdateres denne video regelmæssigt af NYX, så man altid får den bedste Theatre of Night oplevelse.

Grundregler

Theatre of Night reglerne er i listen herunder:

 • For at opnå gevinst, skal du minimum have 3 af de samme symboler på en af de 10 spillelinjer
 • Gevinster er for gevinstkombinationer fra begge veje
 • Alle symboler kan erstattes af Wild symbolet – samtlige 8 symboler
 • På en spillelinje vil kun den største gevinst blive udbetalt
 • Mindste indsats er 25
 • Fejl i spillet annullerer automatisk alle indsats og gevinster

Hvordan virker Theatre of Night?

På Theatre of Night, er målet at få mindst 3 ens symboler, og helt op til 5 på række fra begge veje. Hvis du er ny i universet af online spillemaskiner, eller blot på spillet her, så vil denne Theatre of Night anmeldelse give dig en hurtig gennemgang af hvordan du spiller Theatre of Night spillemaskine online og vinder rigtige penge.

Du skal først vælge hvordan og hvor du vil spille. Du har mulighed for at få en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

Flertallet vil gerne spille Theatre of Night for rigtige penge, fordi man kan vinde op til 187500kr. Hos LeoVegas, kan du spille Theatre of Night direkte på deres site eller mobil site.

Ønsker du blot at prøve Theatre of Night for sjov, eller vil du øve dig lidt, så kan du gratis gøre det hos LeoVegas eller på din mobil. Du behøver ikke LeoVegas download.

For at starte Theatre of Night skal du blot klikke på Spin når du åbner spillet. Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at indstille møntværdien. Således kan øge din indsats og samtidig beløbet du har mulighed for at vinde. Du skal dog mindst have 3 ens symboler på en spillelinje, og med 5 ens symboler udløses den største gevinst.

Når du spiller på flere linjer i hvert spin, vil du også have større chance for at få 5 ens symboler på en aktiv spillelinje. På Theatre of Night skal du ikke bekymre dig om dette, da du altid vil satse på 10 spillelinjer.

Følg disse trin til hvordan du spiller Theatre of Night:

 • Vælg først, hvor mange spillelinjer du ønsker at spille på.

I Theatre of Night spillet er der 10 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Antallet af aktive spillelinjer er fastsat til 10, hvilket betyder at du ikke kan ændre på antallet. Dette gør ikke Theatre of Night mindre attraktiv at spille. Spil Theatre of Night online med indsats på 10 linjer, og du er et skridt nærmere gevinsten på 187500kr.

Spillelinjerne udbetaler fra begge veje, som også er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er bestemt ikke nærige, hvilket er hvad de fleste ellers tænker når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Der findes mange spillemaskiner med flere spillelinjer, men som udbetaler langt mindre end disse 10 linjer.

 • Nu skal du til at indstille møntværdien.

På Theatre of Night kan vælge værdien af hver mønt. Dette kaldes for det meste for møntværdi, men andre gange figurere det som møntstørrelse. Det er dog ligetil – et par klik og så har du valgt din møntværdi. Standardindstillingerne begynder ved 0.1kr, hvilket er den mindste møntværdi, op til 100kr – den største møntværdi.

Med standardindstillingen er spillelinjerne sat til 10, samtidig kan du selv vælge den møntværdi du ønsker og udløse jackpot gevinst på Theatre of Night og stadig få din gevinstlinje indsats ganget med 400.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, gå videre til valg af indsats per linje.

NYX har besluttet at have en fast mønt indstilling på Theatre of Night – du kan derfor kun satse per linje.

Når du spiller Theatre of Night vil de 10 spillelinjer altid være aktive. NYX har nemlig ikke givet muligheden for at indstille dette. Måske de vil gøre det på en anden version af Theatre of Night.

Din indsats kan styres på denne måde, og derved kan du satse på alt fra 0.25kr til 250kr per linje. Med en forholdsvis høj maks. indsats på 250kr per spillelinje, hentyder NYX at de har sigtet Theatre of Night mod høje indsats.

 • Klik på Spin knappen når du vil starte spillet.

Det vil starte spillet og de 5 hjul, men indstillingerne på Theatre of Night vil forblive som du tidligere indstillede dem. En anden måde du kan starte Theatre of Night er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du blot sætte dig tilbage mens de 5 hjul automatisk spinder op til 50 gange i træk.

 • Der er to valgmuligheder mere at overveje inden du begynder at spille Theatre of Night spilleautomat, det er fuld skærm og lyd indstillingen.

På Theatre of Night er der desværre ikke en fuld skærm funktion. Det burde NYX burde få tilføjet, så man fuldt ud kan nyde Theatre of Night spillet.

Du kan med et klik på mute slukke for lyden på Theatre of Night, og spille uden at forstyrre andre.

Der er ingen lydstyrke funktion på Theatre of Night til at skrue op/ned. Så du kan kun skrue helt op for lyden eller sætte den på lydløs.

Alle Theatre of Night Symbolerne

Du har 8 symboler på Theatre of Night spilleautomat. De bedst betalende ses i listen nedenfor:

 • White Bird
 • Pink Flower og Green Butterfly
 • Heart og Diamond
 • Club og Spade

Udover disse, finder du også:

 • Theatre of Night wild symbol
 • Wild stacked symbol

White Bird er det højst udbetalende, et jackpot symbol kan man sige. Skulle du få White Bird 5 gange på de 10 spillelinjer vil gevinsten være 400 gange din indsats. Spiller du med en indsats på 25 på samtlige 10 spillelinjer, vil 5 White Bird symboler udbetale 400 gange din indsats – eller 1875 mønter.

Her er et billede af Theatre of Night’s højst betalende symbol:

Det næstbedste symbol at få er Pink Flower og Green Butterfly. Satser du 0.25kr per linje, kan du få udbetalt op til 150 gange din indsats, men hvis du vælger at satse 250kr per linje og får 5 af disse, kan du vinde 37500kr. Efter Pink Flower og Green Butterfly kommer det gavmilde Heart og Diamond symbol, som giver dig 50 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.25kr per linje, men kan forøge din spilkonto med en gevinst på 12500kr hvis du satser maks. og 5 af disse fremkommer på en aktiv spillelinje.

Mens det lavest betalende symbol Club og Spade, vil give dig 35 gange din indsats, hvis du får 5 af dem.

Theatre of Night Betalingslinjer

Theatre of Night video spillemaskine har 5 hjul og 10 udbetalingslinjer.

Betalingslinjer er linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet. De afgør hvilke kombinationer der giver gevinst.

Man kan ikke ændre på antallet af aktive betalingslinjer på Theatre of Night – der er altid 10 betalingslinjer.

Møntværdien kan du selv indstille med møntværdi knapperne.

Din indsats på dette NYX spil, kan justeres med møntværdi indstillingen.

play Theatre of Night online Spil Theatre of Night ved LeoVegas 

Det bør du vide om Theatre of Night’s betalingslinjer:

 • Gevinstlinjerne aflæses altid fra begge veje.
 • Man skal minimum have 3 af de samme symboler på linje for at få gevinst.
 • Wild symbolet kan erstatter samtlige andre symboler på en gevinstlinje.
 • De stablede wild symboler kan brede sig over mere end en gevinstlinje.
 • Du får kun udbetalt den største gevinst på en gevinstlinje. Det vil altså sige at hvis du får to gevinster, vil kun den største af dem blive udbetalt.
 • På Theatre of Night er de 10 linjer faste. Du kan altså ikke deaktivere dem, og vil derfor automatisk satse på dem alle. Da alle gevinstlinjerne er aktive, vil 3 matchende symboler altid give gevinst.

Hvad kan du forvente af spillets hjul?

Hjulene på Theatre of Night følger tyngdekraften og spinder altså nedad, ligesom på de fleste andre spil af NYX. Så er du vant til at spille video spil, skulle Theatre of Night være ligetil for dig.

Det vigtigeste på Theatre of Night er selvfølgelig de 8 symboler herunder et wild symbol. Samtidig finder du en særlig Wild stablet wild.

Findes der en fastsat Theatre of Night Jackpot?

Der er ingen fastsat Theatre of Night jackpot. Men i stedet har NYX inkluderet et White Bird symbol som kan gange din indsats med 400. Du kan altså løbe afsted med en gevinst på op til 187500kr hvis du satser maks. på 250kr per linje eller 25 mønter.

Vind en Progressiv Jackpot

Der er desværre ingen progressiv Theatre of Night jackpot. Dog kan det være at, dette NYX spil er tilføjet til en jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Om NYX’s Spilleautomater

Theatre of Night er en spillemaskine fra NYX. Med flotte grafiske detaljer og sjove animerede. På Theatre of Night finder du mange underholdende funktioner, der umuligt ville være på en klassisk spilleautomat. Hvilket blot er nogle af grundene til hvorfor Theatre of Night er så eftertragtet.

Er Theatre of Night en 3D Spillemaskine?

Nej bestemt ikke. NYX har ikke investeret så meget i Theatre of Night, men det er stadig et interessant spil med gode gevinster. Faktisk giver NYX’s spillemaskiner og klassiske spilleautomater bedre gevinster end deres 3D spillemaskiner.

Er Theatre of Night download nødvendigt?

Hvis du ikke gider at spille Theatre of Night download, så spil hos LeoVegas hvor du spiller direkte på sitet. Prøv spillet gratis hos LeoVegas, som giver dig valget om at spille for sjov eller for rigtige penge. Så du kan teste Theatre of Night først eller satse dine egne penge på Theatre of Night.

Hos LeoVegas får du hurtigt og nemt adgang til spillene, det er nemlig ikke nødvendigt med LeoVegas download. Så bare spil Theatre of Night direkte i din internet browser. Besøg LeoVegas for at teste Theatre of Night på forhånd, uden at oprette en konto. Men der er selvfølgelig fordele ved også at oprette en konto, så går du ikke glip af LeoVegas’s attraktive kampagner.

Knapperne på Theatre of Night

Her er et overblik over knappernes funktioner på Theatre of Night:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige video spil er start knappen. På Theatre of Night hedder den Spin. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 5 hjul, med chance for at vinde op til 1875 187500kr i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på Theatre of Night:

 • Knapperne der justerer lydstyrken på Theatre of Night
 • Mønter
 • Info knap for mere information om Theatre of Night’s spilleregler og gevinstoversigt

Turbo Knappen

Hvis du ønsker at fremskynde udfaldet af så kan du bruge Turbo knappen.

Desværre har NYX ikke tilføjet Turbo funktion på Theatre of Night, men den har en god tilbagebetalingsprocent på 96.14%.

Information Fanen

Den mest oversete funktion på Theatre of Night, er nok Info fanen. Her finder du spillereglerne og andre vigtige informationer, så husk at klikke på den.

Hvad er Autospil?

Autospil lader dig spille, uden at skulle klikke på Spin ved hvert et spin. Men vær ikke bange for at gå glip af noget. Spillet stopper nemlig hvis du får en vinderkombination. På Theatre of Night kan du vælge om du vil spille automatisk, eller selv gerne vil klikke på start knappen.

NYX inkluderede denne funktion, så du ikke behøver at trykke på Spin knappen igen og igen. Ydermere, kan du selv indstille autospil som du har lyst.

Min. Indsats

Inden du opretter en LeoVegas konto og gør krav på din 10000kr bonus, er det en god idé at tjekke hvor meget man minimum skal satse på Theatre of Night, når man spiller for rigtige penge.

Da der ikke er nogen særlig knap på Theatre of Night til at indstille indsatsen til minimum, skal du selv ændre antallet af mønter.

Det er nemt at vælge den laveste møntværdi på Theatre of Night, bare sænk møntværdien til 0.1kr. Hvis du også vælger at spille på det mindste antal betalingslinjer: 10, så vil din samlede indsats være 2.5kr per spin.

På Theatre of Night er der et fast antal betalingslinjer, du kommer derfor automatisk til at satse på 10 linjer. Det vil også give dig større chance for at vinde store gevinster.

Maks. Indsats

På Theatre of Night kan du spille med en maks. indsats på mønter per 10 linje. I kontant svarer det til 2500kr. Da NYX ikke har tilføjet en Maks. Indsats knap, er du tvunget til selv at rode med indstillingerne på Theatre of Night, for at vælge maks. indsats.

Tilbagebetalingsprocent

På spillemaskiner er tilbagebetalingsprocenten normalt 93% til 96%. Dette betyder dog ikke at du altid vinder mellem 93% og 96%. Theatre of Night’s tilbagebetalingsprocent er beregnet ud fra Theatre of Night’s udbetalinger, statistisk set over en lang periode. For hver gang der er satset 100kr på Theatre of Night, udbetales der i gennemsnit gevinster for 96kr.

Tilbagebetalingsprocenten på Theatre of Night er klart en af de højeste – med en virkelig flot96.14%.

Særlige Funktioner på Theatre of Night

Scatter

Vi er kede af at fortælle, at NYX ikke inkluderet et Scatter symbol på Theatre of Night.

Wild

Vi kender alle følelsen af at få 4 ens symboler, og bare mangle en mere for at få 5 på linje. Det er her du får brug for Theatre of Night’s wild symbol som kan erstatte det manglende symbol, så du stadig får gevinst.

vind rigtige penge på Theatre of Night

På billedet herover ses Theatre of Night’s wild symbol.

Ekspanderende Wild

Trist men sandt, Theatre of Night har ingen ekspanderende wild. Men til gengæld har NYX givet den mange andre underholdende funktioner.

Stacked Wild

Det er fantastisk at Theatre of Night har et stablet wild symbol udover Wild symbolet. Wild stables på de 5 hjul, og udbetaler op til 750 gange indsatsen per linje.

Overlay Wild

Du bliver måske skuffet over at der ikke er en overlay wild på de 5 hjul. Men det kan jo være at NYX beslutter sig for at give Theatre of Night et i en af deres opdateringer.

Gevinstoversigt

For mere information om Theatre of Night’s symboler og gevinster, åben NYX’s gevinstoversigt ved at klikke på knappen. Der vil du se de 8 symboler med detaljer om dine potentielle Theatre of Night gevinster, som starter fra 3 ens symboler. NYX har gjort gevinstoversigten meget klar, især omkring White Bird, som er det højst udbetalende symbol, med en gevinst på 400 gange linjeindsatsen for 5 ens symboler på en af de 10 linjer. Dernæst, er der det generøse Pink Flower og Green Butterfly symbol, som kan gange din linjeindsats med 150. Men det stopper ikke der. NYX tildeler også gode gevinster for 5 ens Heart og Diamond symboler. Hvis heldet er med dig, kan Heart og Diamond belønne dig med op til 50 gange din indsats, hvilket er god sum. er det næste i rækken, og giver gange indsatsen for 5 ens symboler. Noget mindre gevinster får du fra , men her kan du stadig få gange din linjeindsats. Selv Club og Spade, som er det lavest betalende ud af de 8 symboler, tilbyder 35 gange linjeindsatsen.

Theatre of Night online gratis Spil Theatre of Night hos LeoVegas 

Indsats Størrelse

Er du i tvivl om hvordan du indstiller din indsats? NYX har gjort det super enkelt, og du har endda flere muligheder.

 • Brug møntværdi indstillingen
 • Vælg din indsats ud fra den kontante værdi

Vi vil vædde på, at NYX tænkte: det er bedre at satse stort hvis man vil vinde stort. Derfor har Theatre of Night, et forudbestemt antal linjer du kan satse på – nemlig 10 linjer.

Hvor meget er Theatre of Night’s mønter værd?

Det er vigtigt at vide hvor meget du står til at vinde, derfor har NYX gjort det muligt for dig at bestemme værdien af dine mønter i dette interessante spil.

Theatre of Night giver dig en mulighed for at vælge værdien af dine mønter. Laveste møntværdi er 0.1kr, og den højste værdi du kan vælge er 100kr. Det kræver bare et par klik på møntværdi knappen. Husk på, at denne værdi er for en mønt. Så vælger du 100kr, vil din indsats være høj nok til at give dig en betydelig gevinst, når du ganger det med 10 linjer.

Theatre of Night’s Gevinst Multiplikator

Mens mange NYX spil har en multiplikator, som adskiller sig fra Theatre of Night’s 400 gange linjegevinst, har Theatre of Night ikke denne funktion. Det er ærgerligt, fordi dette video spil ville virkelig havde været bedre med.

Gratis Spins og Bonus Funktioner

Hvilke bonusser kan jeg forvente på Theatre of Night?

Theatre of Night’s Bonus Features

Spil Theatre of Night ved LeoVegas 

Theatre of Night Gamble Funktion

Du kan ikke satse din gevinst i en gamble runde på Theatre of Night. I stedet har NYX valgt ikke at friste dig, men snarere lade Theatre of Night vise dig sin fulde generøsitet.

Hvordan får jeg Gratis Spins på Theatre of Night?

Free spins er bare spins, som du ikke skal betale for. Men de Theatre of Night free spins som er en bonus funktion i spillet, bør ikke forveksles med LeoVegas free spins. Selvom LeoVegas giver 50 spins til alle der opretter en ny konto, kan du ikke bruge dine free spins på Theatre of Night. Men bare rolig, NYX har sørget for at inkludere et ekstra Theatre of Night free spins spil. De free spins, eller gratis spins som de også kaldes, adskiller sig fra bare at spille den gratis version af Theatre of Night, fordi der betaler du ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten hvis du får en vinderkombination.

Theatre of Night har ingen free spins inkluderet. Men til gengæld kan du nyde godt af 50 LeoVegas free spins til Starburst. I første omgang, skal du dog tilmelde dig og indbetale til din spilkonto.

Theatre of Night’s Visuelle Effekter

Foruden Theatre of Night’s flotte grafik, der virkelig understøtter Forest-temaet, er der nogle gode valgmuligheder som giver LeoVegas spillere lov til at:

 • Se Theatre of Night’s gevinstoversigt
 • Indstille værdien af hver mønt
 • Sætte Auto Spin i gang
 • Mute Theatre of Night’s lydeffekter
 • Få adgang til Theatre of Night’s spilleregler

Folk der elsker Magic tema’et, får en autentisk oplevelse på Theatre of Night, dels takket være dens lyd som NYX har skræddersyet til at passe til temaet. Foruden denne spilleautomat’s fantatiske grafik, skaber lyden en unik stemning. Men hvis du ønsker at sigte efter de 187500kr uden at blive distraheret, så brug Theatre of Night’s mute indstilling til at gøre noget ved det.

Spil Theatre of Night for Rigtige Penge

Den levende grafik giver en lyst til at spille Theatre of Night for rigtige penge. Det er også det hele værd, da de 5 hjul udbetaler op til 1875 mønter i hvert spin – så spil Theatre of Night online hos LeoVegas og kryds fingre for at det er dig der løber med den store gevinst!

Sådan spilles Theatre of Night for rigtige penge:

Spil Theatre of Night online med en spilkonto hos LeoVegas. Opret din LeoVegas konto i løbet af 5 minutter. Sådan gør du:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Theatre of Night med LeoVegas’s casino penge

Sådan foretager du en LeoVegas udbetaling

Når du vinder penge på Theatre of Night, bliver beløbet automatisk tilføjet din LeoVegas spilkonto. Derfra kan du udbetale dem via Skrill. Bare husk at tjek hvad beløbsgrænsen er for udbetaling.

Vælger du at tage imod den 125% LeoVegas velkomstbonus, vil din bonus blive underlagt et omsætningskrav på 35, som skal opfyldes før du kan udbetale din Theatre of Night gevinst. Du finder flere oplysninger under LeoVegas’s Vilkår & Betingelser. Men du behøver ikke kigge i Theatre of Night’s Info sektion, da det ikke er en del af spillet.

Spil Theatre of Night For Sjov

Selvfølgelig har LeoVegas en gratis prøveversion af Theatre of Night. Spil Theatre of Night online på din computer eller mobil.

Det ville være fedt at spille Theatre of Night gratis online, uden at indbetale en krone men stadigvæk vinde penge. Med en LeoVegas gratis bonus kan du

LeoVegas Gratis Bonus uden krav om Indskud

Hvis du vil bruge din LeoVegas gratis bonus til at spille dette video spil, skal du vide at den generøse 50kr bonus kan give dig kontante udbetalinger. LeoVegas kræver dog at du gennemspiller denne bonus 35 gange, og det der er tilbage efter de 50kr er fratrukket, forbliver dine at spille med. Gratis spil og gevinst? Det bliver ikke meget bedre!

Har LeoVegas et mobil casino med Theatre of Night mobil?

Svaret er ja. Der er en LeoVegas app som brugere kan bruge for at få adgang til spilleautomater og andre spil via deres mobil. Den er nem at downloade, så du kan spille Theatre of Night mobil på iOS, Android, Windows. Du får den samme kvalitets oplevelse som LeoVegas på din computer. De 5 hjul spinder som smurt i den mobile version, og flashy grafikken er fejlfri. Det er den samme 96.14% udbetalingsprocent, samme generøse Theatre of Night – bare i en mindre version.

Har du en Apple enhed kan du spille i en brugervenlig LeoVegas iOS app, som kan downloades i iTunes. Den ultimative mobile LeoVegas oplevelse er altså kun et par klik væk.

Selvfølgelig har LeoVegas lavet en Android app. Du skal bare downloade den i Google Play eller på LeoVegas’s website. Før du får set dig om, er du klar til at spille LeoVegas på din Android enhed.

En ting du skal være opmærksom på hvis du vil downloade LeoVegas’s app, er at du får den officielle som desuden er gratis.

Modtag en Mobil Bonus

Markedet for mobil spil bliver kun større, derfor er det sært at LeoVegas ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Det betyder at Theatre of Night fans ikke kan få lov at bruge deres velkomstbonus på deres mobile enhed. Forhåbentlig, vil LeoVegas ændre det i nærmeste fremtid, så NYX fans kan drage gavn af deres loyalitet til LeoVegas.

Theatre of Night’s Store Gevinst

Den er ikke let at få, men Theatre of Night’s topgevinst på 400 gange din indsats per betalingslinje, får du med 5 White Bird symboler. Satser du mønter på hver linje med en møntværdi på 100kr, kan du vinde hele 1875 mønter. Du kan få et overblik over Theatre of Night’s gevinster i gevinstoversigten som du kan finde med et enkelt klik.

Er der Theatre of Night tricks som giver større gevinstchance?

Dine gevinstchancer på Theatre of Night afhænger af spillets udbetalingsprocent og LeoVegas’s house edge, selv den bedste Theatre of Night strategi kan ikke ændre dette. Theatre of Night’s udbetalingsprocent fortæller hvor meget der udbetales i gevinster over tid, hvor house edge er den del LeoVegas beholder.

NYX var ikke nærrige da de gav dette spil en fin udbetalingsprocent på 96.14%. Derfor er dine gevinstchancer på Theatre of Night statistisk set gode.

Theatre of Night tilbyder en fin tilbagebetalingsprocent på 96.14%, så du vil blive belønnet med generøse gevinster, fra tid til anden.

Fakta om NYX:

 • Website: www.NYX.com
 • Speciale: Digital Gaming Løsninger, Cross-Platform Management System, Online & Mobil Gaming
 • Etableret: 1999
 • Grundlægger: Matthew Davey
 • Hovedkontor: 400 S Rampart Blvd #220, 89145
Spil Theatre of Night nu