The Phantom of the Opera Online Spilleautomat Anmeldelse

Spil The Phantom of the Opera hos LeoVegas 

Spil The Phantom of the Opera hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
The Phantom of the Opera Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Det er en god idé at oprette en LeoVegas konto, for ikke nok med at du kan få en 125% velkomstbonus til nye spillere som indbetaler 50kr eller mere, det kræver heller ingen LeoVegas bonuskode. Du kan højst få 10000kr med denne LeoVegas bonus, men så kan du prøve The Phantom of the Opera eller andre Microgaming spilleautomater for rigtige penge. Foruden den 125% bonus på op til 10000kr, kan nye spillere også få 50 LeoVegas free spins.

LeoVegas bonus code

Det er altid svært at finde en LeoVegas bonuskode. Heldigvis, er der en 125% LeoVegas bonus samt en 50kr gratis bonus til The Phantom of the Opera som du ikke behøver en bonuskode for at udløse.

Få en LeoVegas Velkomstbonus

Som ny bruger får du en attraktiv LeoVegas velkomstbonus. De tilbyder en gratis LeoVegas bonus på 50kr. Alt du skal gøre er at oprette en konto, så kan du få op til 50kr. Desuden, byder LeoVegas på mange andre kampagne tilbud.

Men der er flere kampagnetilbud til Microgaming spil. Hvorfor ikke bruge de gratis penge som LeoVegas tilbyder på The Phantom of the Opera spillemaskine? Du skal blot indbetale et minimum af 50kr så vil du blive belønnet med en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i dit eget indskud.

Spil The Phantom of the Opera nu 

Oversigt

Vil du have spænding for alle pengene på en 243 måder at vinde spillemaskine, så spil The Phantom of the Opera online. Med fabelagtig grafik, flere bonus funktioner, 5 hjul og 243 måder at vinde som udbetaler op til 1160000kr, er du sikret en underholdende oplevelse. Microgaming har udviklet The Phantom of the Opera med et Romance tema, som særligt henvender sig til Cinema fans. På The Phantom of the Opera spillemaskine kan du vinde 120 gange din linjeindsats, udløse gratis spins samt en bonus runde, få kontante gevinster på op til 1160000, nyde Chandelier og Letter Bonus feature, eller have det sjovt med nogle eksklusive symboler alt sammen med en lav minimums indsats på per gevinstlinje.

The Phantom of the Opera Features i Spillet

The Phantom of the Opera er meget mere end blot en spillemaskine som kun Cinema fans vil sætte pris på. Lad os kigge på hvad The Phantom of the Opera kan tilbyde.

Der er mange underholdende features blandt andet bonus free spins og en sjov bonus runde, samt 15 symboler herunder forskellige typer wilds på denne 243 måder at vinde spillemaskine.

Jackpotten udløser gevinst på 120 gange din linjeindsats. Tilbagebetaling til spilleren ligger på 96.4%.

Besøg LeoVegas og spil The Phantom of the Opera online, så chancen for at vinde store gevinster lige om hjørnet. Du kan også downloade LeoVegas app, hvis du prøve The Phantom of the Opera app spilleautomat på din mobil. Samtidig kan få en attraktiv velkomstbonus.

Baggrundshistorien

The Phantom of the Opera udkom i 2017, spillet blev den gang udviklet af Microgaming, som stadig den dag i dag har licens på spillet. Microgaming opdaterer regelmæssigt dette 243 måder at vinde spil, for at The Phantom of the Opera altid lever op til forventningerne.

Regler

Her ser du en oversigt over reglerne for The Phantom of the Opera:

 • Du skal minimum have 2 af de samme på en af de 243 måder at vinde gevinstlinjer for at kvalificere dig til gevinst
 • Samtlige gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved enhver placering på spillet
 • Med wild symbolet kan du få flere gevinster, fordi det erstartter alle 15 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst bliver udløst på hver en spillelinje
 • Gratis spins featuren på The Phantom of the Opera udløser 10 free spins
 • Gratis spins kan blive udløst igen under dine gratis spins
 • Laveste indsats er 750
 • Alle indsats og udbetalinger annulleres hvis der opstår fejl i spillet

Sådan fungerer The Phantom of the Opera

På The Phantom of the Opera er målet at få mellem 2 og 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er online spillemaskiner nyt for dig eller bare The Phantom of the Opera, vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille The Phantom of the Opera online og vinde kontante gevinster.

Vælg først, hvordan og hvor du vil spille. Du bliver budt velkommen med en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

For de fleste er det sjovest at spille The Phantom of the Opera for rigtige penge, fordi du så har chancen for at vinde op til 1160000kr. Vind store gevinster på The Phantom of the Opera hos LeoVegas, direkte på deres site samt mobile site.

Vil du spille The Phantom of the Opera for sjov eller bare øve dig, så er det muligt at gøre det gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Her behøver ikke at downloade LeoVegas software.

Du kan starte med at ændre størrelsen af din indsats ved at benytte indsats og møntværdi knapperne. Det kan få din indsats samt beløbet du kan vinde til at stige. Det gælder om at få mindst 2 af de samme symboler på en spillelinje, og med 5 symboler udløses den største gevinst. Når du har åbnet spillet skal du blot bruge Spin, så sætter de 5 hjul i gang.

Spiller du på flere linjer, vil du have større chance for at få 5 af de samme symboler på række. På The Phantom of the Opera behøver du ikke tænke over dette, da du altid vil satse på 243 måder at vinde. Det er også muligt at slå Turbo tilstand til eller fra.

Her er en guide til hvordan du spiller The Phantom of the Opera:

 • Vælg først, hvor mange spillelinjer du ønsker at spille på.

Spil The Phantom of the Opera online med så mange aktive spillelinjer som muligt, for at øge muligheden for at vinde 1160000kr. Vi anbefaler derfor at du beholder alle 243 spillelinjer aktive i dette Microgaming spil. På The Phantom of the Opera er der 243 måder at vinde fordelt over 5 hjul. Der er 243 faste spillelinjer, hvilket betyder at du ikke kan vælge færre end det. Spil The Phantom of the Opera online – der er god chance for at vinde 1160000kr på The Phantom of the Opera’s 243 måder at vinde.

Her udbetales gevinsterne fra venstre til højre på linjerne, som er det mest almindelige på 243 måder at vinde spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke nærige, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. The Phantom of the Opera udbetalinjerne er ligeså store som på de bedste online 243 måder at vinde spillemaskiner.

 • Nu skal du så til at vælge værdien af hver mønt.

Nogle gange, bliver det også kaldet møntstørrelse. På The Phantom of the Opera lader Microgaming dig vælge værdien af hver mønt. Det er super nemt – et par klik på de rigtige knapper. Standardindstillingerne starter fra 0.1kr hvilket er den mindste møntværdi, og op til 0.2kr – den største møntværdi.

Når spillelinjerne sat til 243 som er standard, kan du vælge lige den møntværdi du vil og udløse The Phantom of the Opera’s jackpot gevinst på og stadig få din indsats på gevinstlinjen ganget 120 gange.

 • Når du har indstillet møntværdien til den ønskede værdi, vælg så indsats per linje.

Microgaming har besluttet at holde mønt indstillingen i The Phantom of the Opera fast – du kan derfor kun satse per linje.

Når du spiller The Phantom of the Opera vil de 243 måder at vinde. Microgaming har nemlig ikke givet muligheden for at indstille dette. Måske de vil gøre det på en anden version af The Phantom of the Opera.

Du kan indstille alt med et enkelt klik på ‘Maks. Indsats’ knappen. Vil du finindstille din indsats på The Phantom of the Opera, skal du bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

 • Klik på Spin knappen for at starte spillet.

Det vil starte de 5 hjul, mens indstillingerne på The Phantom of the Opera forbliver som du før satte dem. Du kan også bruge autospil til at starte The Phantom of the Opera. På den måde behøver du ikke bruge Spin knappen, men kan i stedet læne dig tilbage og se de 5 hjul spinde op til 100 gange i træk.

 • Inden du begynder at spille The Phantom of the Opera spilleautomat, er der to valgmuligheder mere du skal overveje: fuld skærm samt lydstyrken.

The Phantom of the Opera har desværre ingen fuld skærm funktion. Det burde Microgaming få fixet, så vi fuldt ud kan nyde The Phantom of the Opera spillet.

Du kan med et klik på mute slukke for lyden på The Phantom of the Opera, og spille uden at forstyrre andre.

På The Phantom of the Opera er lydindstillingerne enkle, du kan enten tænde eller slukke for lyden. Der er ingen lydstyrke funktion hvor du kan skrue op og ned.

Symbolerne på The Phantom of the Opera

På The Phantom of the Opera spilleautomat er der 15 symboler. Herunder er en liste over dem der udbetaler bedst:

 • Phantom
 • Christine
 • Raoul
 • Carlotta
 • Joseph & Jerome
 • Binoculars

Oven i dem, finder du også:

 • The Phantom of the Opera Logo wild symbol
 • The Phantom of the Opera Logo stacked symbol
 • Christine og Raoul – the expanding wild
 • Phantom Mask scatter symbol
 • Phantom Mask bonus symbol
 • Phantom Mask freespins symbol

Det bedst betalende, et jackpot symbol kan man sige, er Phantom. Får du Phantom 5 gange på alle de 243 måder at vinde vil du få 120 gange din indsats. Med maks. indsats på 750 på alle 243 måder at vinde, vil 5 Phantom symboler give dig 120 gange din indsats – eller 5800000 mønter.

Det bedst udbetalende symbol på The Phantom of the Opera ses på billedet her:

Det næstbedste at få er Christine symbolet. Satser du kr per linje, kan du vinde op til 105 gange din indsats, men satser du kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til kr. Efter Christine er der også Raoul symbolet, som udbetaler 90 gange din indsats selv ved mindste indsats på kr per linje, men kan give dig en gevinst på kr hvis du satser maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Hvis du får Carlotta eller Joseph & Jerome, kan din indsats blive ganget med henholdsvis 75 og 60. Mens det lavest betalende symbol Binoculars, vil give dig 15 gange din indsats, hvis du får 5 af dem.

Det er fedt med et The Phantom of the Opera Logo symbol, men Phantom Mask symbolet er endnu bedre! Det vil fuldende enhver gevinst kombination på The Phantom of the Opera. Symbolet Phantom Mask kan alene gange din indsats med 1500.

Blandt The Phantom of the Opera’s symboler, er der også nogle man ikke ser så ofte på ways to win spil. Såsom Phantom Mask symbolet der giver free spins på The Phantom of the Opera, samt Phantom Mask der sætter bonusspillet i gang.

The Phantom of the Opera Spillelinjer

The Phantom of the Opera er en 243 måder at vinde spillemaskine.

Du kan selv ændre møntværdien ved at bruge af møntværdi indstillingen.

Det betyder, at der er ingen rigtige betalingslinjer i The Phantom of the Opera. Men i stedet får 243 gevinstlinjer – nemlig 243 måder at vinde. Får du en gevinst kombination med minimum 2 ens symboler på række, udbetales der gevinst, uanset hvor på de 5 hjul de lander. Det føles næsten som om de 15 symboler er blevet scatter.

På 243 måder at vinde spil som The Phantom of the Opera skal du ikke bekymre dig om at slå betalingslinjer til eller fra. De 243 gevinst kombinationer er altid aktive. Du kan indstille din indsats ved at bruge maks. indsats knappen.

Brug møntværdi knappen til at indstille beløbet for din indsats.

Spil The Phantom of the Opera ved LeoVegas 

Råd til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Gevinst udbetales fra venstre til højre på betalingslinjerne.
 • Der skal minimum være 2 matchende symboler for at give gevinst.
 • På en gevinstlinje kan et wild symbol erstatte alle andre symboler.
 • Stablede wild symboler spreder sig over flere betalingslinjer.
 • Det ekspanderende wild symbol breder sig over linjerne så der kommer flere vindende kombinationer.
 • På enhver betalingslinje udbetaler scatter symboler gevinst.
 • Det er kun den største gevinst på en betalingslinje som bliver udbetalt. Får du for eksempel vindende kombinationer på en gevinstlinje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Alle 243 måder at vinde på The Phantom of the Opera er faste. Man kan derfor ikke deaktivere dem, så de vil altid være aktive. Fordi alle betalingslinjerne er slået til, vil 2 ens symboler automatisk udbetale gevinst.

The Phantom of the Opera’s Hjul

Microgaming har valgt den almindelige retning for hjulene på The Phantom of the Opera, altså nedad mod bunden af skærmen. Det betyder at det er let at følge de 5 hjul på denne ways to win, når du spiller for rigtige penge og spændt venter på gevinst.

Når du spiller på The Phantom of the Opera er der 15 symboler deriblandt et wild og et scatter symbol. Samtidig findes der en The Phantom of the Opera Logo stablet wild.

Info om den faste The Phantom of the Opera Jackpot

Der er ingen fastsat The Phantom of the Opera jackpot. Men i stedet har Microgaming inkluderet et Phantom symbol som kan gange din indsats med 120. Du kan altså løbe afsted med en gevinst på op til 1160000kr hvis du satser maks. på 750 mønter.

Info om Den Progressive Jackpot

Der findes ingen progressiv The Phantom of the Opera jackpot. Men måske er der nogle online casinoer som har tilføjet dette Microgaming spil til deres egen progressive jackpot pulje.

Er The Phantom of the Opera en Klassisk eller Video Spilleautomat?

The Phantom of the Opera er en spillemaskine – men ikke en helt almindelig en. The Phantom of the Opera har nemlig ikke traditionelle betalingslinjer, men i stedet 243 måder at vinde. I forrige afsnit kan læse mere om hvordan 243 måder at vinde betalingslinjer fungere.

Er dette Microgaming spil en 3D Spillemaskine?

Nej bestemt ikke. Microgaming har ikke investeret så meget i The Phantom of the Opera, men det er stadig et interessant spil med gode gevinster. Faktisk giver Microgaming’s spillemaskiner og klassiske spilleautomater bedre gevinster end deres 3D spillemaskiner.

Kan man spille uden at downloade LeoVegas software?

Her er der virkelig tænkt over brugervenlighed, du behøver ingen LeoVegas software og derfor kan du spille alle Microgaming’s spil uden du behøver at skulle downloade. Du kan også spinde The Phantom of the Opera’s 5 hjul helt gratis hos LeoVegas. Eller hvis du er modig nok skifte til spil for penge på The Phantom of the Opera.

Nej, du kan ikke spille The Phantom of the Opera via LeoVegas download. I stedet kan du besøge LeoVegas online. Gå til spillemaskiner og spil The Phantom of the Opera, så starter spillet direkte i din internet browser. Et godt råd er, at være på vagt overfor ethvert online casino som foreslår dig at downloade The Phantom of the Opera gratis til Android, PC or iPhone. Hos LeoVegas behøver du ikke engang at oprette en konto for at prøve The Phantom of the Opera gratis. Det er selvfølgelig altid bedre hvis du gør, så du ikke går glip af LeoVegas’s kampagner og bonusser.

Sådan bruges Knapperne

I dette afsnit kan du lære mere om knappernes funktioner på The Phantom of the Opera og de fleste andre Microgaming spil:

Start Knappen

Hvis du vil spille The Phantom of the Opera, kan du ikke undgå at bruge Spin knappen. Da det er den der starter de 5 hjul. Lander de i din favør, kan du blive den heldige vinder af 1160000kr. Din chance for gevinst er kun et klik væk. Knapperne på The Phantom of the Opera omfatter også:

 • Turbo funktion – du kan læse mere denne herunder
 • Kontrol til at justere lyden på The Phantom of the Opera
 • Mønt
 • Info fane hvor du finder mere information om The Phantom of the Opera’s regler og en gevinsttabel
 • Maks. Indsats knappen – der kan indstille din indsats til den maks. værdi

Turbo Knappen

Vil du have fart på spillets hjul? Så kan du benytte Turbo funktionen.

Brug The Phantom of the Opera’s Turbo knap hvis du vil have mere tempo i spillet. Du kan altid afbryde Turbo funktionen ved at klikke på knappen igen.

Information Fanen

Info fanen er din genvej til The Phantom of the Opera’s spilleregler og gevinstoversigt. Vi anbefaler at du læser disse informationer, så du ved hvordan spillet fungerer.

Hvad er Autospil?

Autospil lader dig spille, uden at skulle klikke på Spin ved hvert et spin. Men vær ikke bange for at gå glip af noget. Spillet stopper nemlig hvis du får en vinderkombination. På The Phantom of the Opera kan du vælge om du vil spille automatisk, eller selv gerne vil klikke på start knappen.

Fordi autospil er en erstatning for Spin knappen. Kan du spille helt uden pauser mellem hvert spin. Microgaming lader dig indstille, hvor mange automatiske spin du have i træk.

Min. Indsats

Selvom det er sjovest at spille The Phantom of the Opera for rigtige penge. Bør du altid orientere dig om minimum indsatsen, før du opretter en spilkonto for at gøre krav på din 10000kr bonus, bør du finde ud af hvad min. indsatsen er på The Phantom of the Opera.

Microgaming har desværre ikke givet The Phantom of the Opera en knap til at indstille indsatsen til minimum, så du er nødt til gøre dette ved hjælp af indstillingerne på The Phantom of the Opera.

Hvis er forsigtig med din indsats, kan du på The Phantom of the Opera satse helt ned til 0.1 mønter på de 243 spillelinjer – hvilket kun er 3kr per spin.

På The Phantom of the Opera er spillelinjerne faste. Det laveste antal mønter du kan satseer 750 mønter – per linje. Du kan ikke sænke din indsats ved at slå en af de 243 linjer fra. Det en god nyhed – fordi spiller du på alle 243 måder at vinde garanterer det dig, at du kan udløse alle The Phantom of the Opera’s bonus runder, ekstra features og free spins. Med minimums indsats på 3kr, tillader Microgaming dig muligheden for at du kan starte langsomt og samtidig have adgang til alle de ekstra features.

Maks. Indsats

På The Phantom of the Opera kan du spille med en maks. indsats på mønter per 243 måder at vinde. I kontant svarer det til 150kr. Microgaming har gjort det let at indstille dit spil til maks., du skal bare klikke på yes knappen.

Tilbagebetalingsprocent

Måske er du bekendt med, at tilbagebetalingsprocenten på 243 måder at vinde spil normalt ligger i intervallet fra 93% til 96%. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra statistiske udbetalinger over en længere periode, og vises altid i procent. På The Phantom of the Opera’s tilbagebetalingsprocent er 96%, men det betyder ikke at du kan forvente at få 96kr for hver 100kr du har satset.

Tilbagebetalingsprocenten på The Phantom of the Opera er klart en af de højeste – med en virkelig flot96.4%.

Særlige Funktioner på The Phantom of the Opera

Som mange andre spil, har The Phantom of the Opera både et wild og scatter symbol. Du finder en uddybende beskrivelse om dem herunder. Bonusspil samt gratis spins har deres egne udløsende symboler.

Scatter

The Phantom of the Opera’s scatter symbol hedder Phantom Mask. Det udløser gevinst på 1500 gange din indsats. Scatter symbolet på The Phantom of the Opera udløser en runde gratis spins, samt bonusspil, som alle håber på at få.

Sådan kan du genkende det:

Wild

The Phantom of the Opera har et symbol der kan hjælpe dig til at få flere vinderkombinationer, det er The Phantom of the Opera Logo symbolet. Mangler du et enkelt Raoul symbol for at have 5 på linje, kan The Phantom of the Opera Logo symbolet erstatte det sidste og udløse gevinst på 105 gange din linjeindsats.

På billedet herover ses The Phantom of the Opera’s The Phantom of the Opera Logo symbol.

Ekspanderende Wild

En af fordelene ved The Phantom of the Opera er, udover den almindelige wild, Christine og Raoul symbolet, der kan udvide sig så den dækker flere linjer, og derved udløser gevinst på gange din indsats.

Stacked Wild

En anden god detalje ved The Phantom of the Opera, er de stablede wild symboler. The Phantom of the Opera Logo udbetaler 150 gange din linjeindsats, når de stabler sig på de 5 hjul.

Overlay Wild

The Phantom of the Opera har ikke dette særlige wild symbol, men til gengæld finder du andre underholdende features.

Gevinstoversigt

Alt information om The Phantom of the Opera’s udbetalinger finder du i gevinstoversigten, som kan tilgås med et enkelt klik, den indeholder specifikationer om Microgaming’s spilfunktioner, og allervigtigst – de 15 symbolers udbetalinger. Får du minimum 2 ens symboler på række vil du få gevinst, men 5 af dem på en af de 243 gevinstlinjer belønner dig med op til 120 gange linjeindsatsen – som udløses af det bedst betalende symbol Phantom. Så kryds fingre for at du får mange af disse The Phantom of the Opera symboler! Det næstbedst betalende symbol, Christine, giver også gode gevinster, med 5 af dem får du en flot gevinst på 105 gange din indsats per linje. At vinde 90 gange din indsats er heller ikke dårligt, det er præcis hvad Raoul vil give dig for 5 af dem på en aktiv linje. Carlotta og Joseph & Jerome fremkommer oftere, men udbetalingerne er også noget lavere, med henholdsvis 75 og 60 gange linjeindsatsen. Og selv det lavest betalende ud af de 15 symboler – Binoculars symbolet udbetaler 15 gange din indsats per linje.

Spil The Phantom of the Opera hos LeoVegas 

Indsats Størrelse

Det er enkelt at vælge størrelsen af din indsats på The Phantom of the Opera. Det kræver kun et par klik, og Microgaming har givet dig flere valgmuligheder.

 • Indstilling af indsats niveau
 • Indstilling af møntværdi

Vi vil vædde på, at Microgaming tænkte: det er bedre at satse stort hvis man vil vinde stort. Derfor har The Phantom of the Opera, et forudbestemt antal linjer du kan satse på – nemlig 243 måder at vinde.

På The Phantom of the Opera kan indstille indsats niveau til mellem og mønter på hver af de 243 måder at vinde. Med maks. indsats på per linje, kommer din samlede indsats op på 750 mønter per spin. Men husk, jo mere du større din The Phantom of the Opera indsats er, jo større en gevinst kan du vinde!

Hvor meget er The Phantom of the Opera’s mønter værd?

Hver mønt du satser har en kontant værdi. Det er vigtigt at du ved hvordan du kan indstille den:

På The Phantom of the Opera satser man med mønter. Men Microgaming har gjort det muligt for dig, at vælge hvor meget hver mønt skal svare til i kr. Dette flotte spil har en knap – yes – som du kan bruge til at indstille møntværdien. Du kan vælge en møntværdi fra 0.1kr op til 0.2kr. Fordi det er et spil med 243 måder at vinde, kan din samlede indsats gå fra 3kr til 150kr, afhængigt af møntværdien.

Har The Phantom of the Opera multiplikator funktion?

Mens mange Microgaming spil har en multiplikator, som adskiller sig fra The Phantom of the Opera’s 120 gange linjegevinst, der er noget anderledes på The Phantom of the Opera – et unikt bonusspil som hedder: Chandelier og Letter Bonus.

Bonusspil, Bonus Features og andet

Hvilke særlige features og bonusspil kan jeg se frem til på The Phantom of the Opera?

Har The Phantom of the Opera en Bonus Runde?

Ja der er en bonusrunde, også kaldet Masquerade, og det er bestemt en af de mest spændende funktioner på The Phantom of the Opera.

Spil The Phantom of the Opera nu 

The Phantom of the Opera Gamble Funktion

Dette er en spillemaskine med 243 måder at vinde. Men den har ingen gamble funktion, så The Phantom of the Opera vil ikke tilbyde dig at forvandle din gevinst til dobbelt eller intet.

Har The Phantom of the Opera Gratis Spins?

Det er meget normalt, at folk forveksler gratis spins som en bonus med gratis spins bonus funktionen i et spil. Online casinoer, såsom LeoVegas kunne tilbyde gratis spins som en bonus. De 50 gratis spins du får af LeoVegas når du opretter en ny konto, kan ikke bruges på The Phantom of the Opera. Men til gengæld, har Microgaming lavet en gratis spins funktion på The Phantom of the Opera. De gratis spins, eller free spins som de også bliver kaldt, er ikke det samme som når du spiller The Phantom of the Opera i en gratis version, der betaler du godt nok ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten udbetalt.

Du kan vinde Music of the Night og All I Ask of You free spins på The Phantom of the Opera, bare hold øje med 10 spillet.

Det er ikke sikkert at du vil være tilfreds med de 50 LeoVegas gratis spins, som man kan vinde på The Phantom of the Opera.Det positive ved disse gratis spins er dog at de giver en god gevinst: Er du ny bruger, kan du også få 50 spins på Starburst når du tilmelder dig.

Grafik & Design

Bortset fra den genkendelige Microgaming grafik og de 243 måder at vinde, tilbyder The Phantom of the Opera også sine spillere at:

 • Se The Phantom of the Opera’s gevinstoversigt
 • Indstille værdien af din indsats
 • Indstille værdien af hver mønt
 • Indstille antal mønter per linje
 • Sætte Auto Spin i gang
 • Vælge maks. indsats i et klik
 • Mute The Phantom of the Opera’s lydeffekter
 • Vælge Turbo tilstand
 • Få adgang til The Phantom of the Opera’s spilleregler

På en 243 måder at vinde spilleautomat, er lyden vigtige. Microgaming har sørget for at den passer fint til The Phantom of the Opera’s tema. Men hvis det er for meget, kan du slukke det med et enkelt klik på mute.

Spil The Phantom of the Opera for Penge

The Phantom of the Opera har et temmeligt cool design og en masse bonus funktioner. Og hvis man tager de høje belønninger i betragtning, er det let at se hvorfor LeoVegas spillere kan lide det.

Sådan spilles The Phantom of the Opera for rigtige penge:

Opret en LeoVegas konto og spil The Phantom of the Opera online for rigtige penge. Det kræver ikke mere end 5 minutter. Således får du oprettet din LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille The Phantom of the Opera med LeoVegas’s casino penge

Hvordan Udbetales Gevinst?

Lykkes det dig at vinde på The Phantom of the Opera, blive beløbet automatisk overført til din LeoVegas spilkonto. Derfra kan de udbetales gennem Skrill. Da hver betalingsmetode har en grænse, bør du tjekke casinoet’s site eller forhøre deres kundeservice hvis du oplever problemer.

Når du tager imod den 125% LeoVegas bonus, skal du sørge for at opfylde gennemspilningskravet på 35, før du kan udbetale din The Phantom of the Opera gevinst. Du kan altid tjekke LeoVegas’s Vilkår & Betingelser, for flere informationer om gennemspilningskrav. Du finder det ikke under The Phantom of the Opera’s Info sektion.

Kan jeg spille The Phantom of the Opera online gratis?

Hvis du ikke kender The Phantom of the Opera, giver LeoVegas dig mulighed for at prøve dette Microgaming spil i en gratis version. Spil The Phantom of the Opera online på din mobil eller PC.

Det kan være underholdende at spille LeoVegas’s spillemaskiner for sjov. Men hvis du vil vinde rigtige penge på The Phantom of the Opera, er du nødt til at satse rigtige penge. Du vælger bare at skifte til spil for penge. Indbetal et minimum af 50kr og spil for ned til kr per linje. Dine penge kan vare et stykke tid. LeoVegas vil forlænge dit spil med en 125% LeoVegas bonus til nye spillere, uden du skal indtaste en LeoVegas bonuskode.

Kan man vinde rigtige gevinster ved at spille The Phantom of the Opera gratis?

Spil The Phantom of the Opera gratis og vind rigtige penge! Kan det virkelig lade sig gøre? Ja, hos LeoVegas kan det. Du kan nemlig få en LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus uden Indbetaling

Lige nu kan du få en LeoVegas gratis bonus på 50kr til at bruge på dette spil med 243 måder at vinde. Med denne bonus uden krav om indskud, kan du spille Microgaming spil helt gratis. Alt du skal gøre, er at oprette en LeoVegas konto – gå til spillemaskiner, og brug dine 50kr på at vinde flere penge. Husk dog, at før du kan udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde gennemspilningskravet. The Phantom of the Opera kan give gevinster på op til 1160000kr, men du kan ikke udbetale gevinst før du har gennemspillet bonussen 35 gange.

Er The Phantom of the Opera tilgængelig på LeoVegas mobil?

Hvis du har lyst til at spille The Phantom of the Opera mobil på din iOS, Android, Windows enhed, kan det lade sig gøre hos LeoVegas. Download deres app, og et par minutter senere har du et godt udvalg af spil lige ved hånden. De 5 hjul på The Phantom of the Opera app versionen kører som smurt, og du får den samme gode udbetalingsprocent på 96.4%.

Du kan spille The Phantom of the Opera når du er på farten, direkte på din iOS enhed. Bare en download LeoVegas’s app i iTunes, så har du alle de underholdende spillemaskiner lige ved hånden.

Har du en Android mobil eller tablet? Ikke noget problem! Du finder LeoVegas Android app i Google Play eller på LeoVegas’s hjemmeside. Og et par minutter senere er den downloadet.

Lad være med at spild din tid på websites der forsøger at sælge dig en The Phantom of the Opera eller LeoVegas app, fordi de er altid gratis til samtlige enheder.

Spil på Mobil Enhed og Modtag Bonus

Der må være en grund til at LeoVegas ikke tilbyder en mobil bonus, men vi ved ikke hvorfor. Derfor må man spille The Phantom of the Opera for egne penge. Og måske vil LeoVegas introducere en mobil bonus en dag.

Største Gevinst The Phantom of the Opera Kan Udbetale

Hvad er den maksimale gevinst du kan få på The Phantom of the Opera? Bare kig nærmere på dette Romance relaterede spil’s gevinstoversigt ved at klikke knappen. Hvad du vil se, er at Phantom – det størst udbetalende symbol – vil gange hver mønt du satser per betalingslinje med 120. Med en indsats på mønter per linje og 0.2kr som møntværdi, vil du få 5800000 mønter hvis 5 af disse symboler lander på en gevinstlinje.

Hvordan kan The Phantom of the Opera tips forbedre gevinstchancen?

Dine gevinstchancer på The Phantom of the Opera afhænger af spillets udbetalingsprocent og LeoVegas’s house edge, selv den bedste The Phantom of the Opera strategi kan ikke ændre dette. The Phantom of the Opera’s udbetalingsprocent fortæller hvor meget der udbetales i gevinster over tid, hvor house edge er den del LeoVegas beholder.

The Phantom of the Opera har en rigtig fin udbetalingsprocent på 96.4%, hvilket gør at den er blandt de bedste.

Når det kommer til The Phantom of the Opera’s udbetalinger, kan du forvente store, men knap så hyppige gevinster. Med en udbetalingsprocent på 96.4%, er dine gevinstchancer på de 243 linjer ganske fine. Dog, er det selvfølgelig LeoVegas’s mål at opnå profit, hvilket de også får på millioner af The Phantom of the Opera spins.

Hurtige Fakta om Microgaming:

 • Website: https://www.microgaming.co.uk/
 • Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Gaming Drift, E-Gaming Platform
 • Etableret: 1994
 • Grundlægger: Martin Moshal
 • Hovedkontor: MGS House, Circular Road, Douglas IM1 1BL
Spil The Phantom of the Opera nu