Vind på The Falcon Huntress Online

Spil The Falcon Huntress hos LeoVegas 

Spil The Falcon Huntress nu hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
The Falcon Huntress Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Spil The Falcon Huntress online med et kampagnetilbud helt uden brug af LeoVegas bonuskode. Du kan få deres 125% LeoVegas bonus på din første indbetaling op til 10000kr uden brug af LeoVegas bonuskode. Du skal blot indbetale via din Skrill konto og så vil du være klar til at bruge dem på Thunderkick spil. Foruden den 125% bonus på op til 10000kr, kan nye spillere også få 50 LeoVegas free spins.

LeoVegas bonus code

Træt af at lede efter en LeoVegas bonuskode? Ingen grund til at lede længere, for du behøver ikke en for at få en LeoVegas bonus. Du kan alligevel få en 125% LeoVegas velkomstbonus samt en 50kr gratis bonus som kan bruges på The Falcon Huntress spilleautomat.

Ny bruger LeoVegas velkomstbonus

Der intet bedre end at prøve The Falcon Huntress spillemaskine for gratis penge. Som ny spiller, har du chancen for det med en LeoVegas bonus som består af en 50kr gratis bonus, der kan bruges på samtlige Thunderkick spil. Endnu federe er det, at denne LeoVegas bonus ikke kræver noget indskud – du får de 50kr helt gratis. Indbetaler du minimum 100kr til din nye spilkonto, vil du få en 125% LeoVegas velkomstbonus. Alt du har brug for, er en ny spilkonto, og lyst til at spille på spilleautomater.

Hvis du indbetaler et minimum af 100kr, efter du har oprettet din spilkonto, kan du modtage en 125% LeoVegas bonus, op til 10000kr. Efter du har indbetalt 100kr, vil din saldo automatisk stige med 125% – i form af din LeoVegas velkomstbonus.

Spil The Falcon Huntress ved LeoVegas 

Indledning

Hvis du er på udkig efter et eventyrligt twist på en spillemaskine, så er The Falcon Huntress lige det du kigger efter. Med fængende grafik, gode bonus funktioner, 5 hjul og 9 betalingslinjer som udbetaler op til 10050000kr. Så spil The Falcon Huntress online – du vil ikke blive skuffet. Den er en af Thunderkick’s bedste spillemaskiner, med et Adventure tema som Epic fans holder meget af. The Falcon Huntress spillemaskine giver dig mulighed for at vinde 5000 gange din indsats, udløse free spins, få kontante gevinster på op til 10050000, nyde Expanding Win feature, alt sammen med en lav indsats per linje på .

The Falcon Huntress Spil Features

The Falcon Huntress henvender sig ikke bare til Epic fans. Lad os se nærmere på hvad The Falcon Huntress rent faktisk tilbyder.

Der er et utal af gode features for eksempel bonus free spins samt 10 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Udløser du jackpotten kan du forvente en gevinst på 5000 gange linjeindsatsen. Spillet har en fin udbetalingsprocent på 96.1%.

Spil The Falcon Huntress online – for eksempel hos LeoVegas med en gratis spilkonto, så har du chancen for at vinde kontante gevinster. Hos LeoVegas kan du også downloade en LeoVegas app, så du kan spille fra din mobil. Du kan endda få en god velkomstbonus.

Derfor blev The Falcon Huntress udviklet

Oprindeligt blev The Falcon Huntress udgivet og udviklet i 2018, af Thunderkick som stadig har licens på spillet. Thunderkick opdaterer regelmæssigt denne video, så spilleren altid får en god The Falcon Huntress oplevelse.

Spil Information

Samtlige regler for The Falcon Huntress ses herunder:

 • For at kvalificere dig til en gevinst, skal du mindst have 2 ens symboler på en af de 9 aktive gevinstlinjer
 • Kombinationer fra venstre til højre udløser gevinst, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symbol udløser gevinst ved enhver placering
 • The Falcon Huntress’s wild symbol kan erstatte ethvert af de 10 symboler undtagen scatter symbolet
 • På hver en spillelinje udbetales kun den største gevinst
 • Gratis spins funktionen på The Falcon Huntress omfatter 10 gratis spins
 • Gratis spins udløses også under gratis spins runden
 • Den mindste indsats er
 • Forefindes der fejl i spillet annulleres samtlige spil og gevinster

Hvorledes spiller man The Falcon Huntress?

På The Falcon Huntress er målet at få mellem 2 og 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er online spillemaskiner nyt for dig eller bare The Falcon Huntress, vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille The Falcon Huntress online og vinde kontante gevinster.

Første skridt er, at vælge hvordan og hvor du vil spille. Casinoet her tilbyder dig en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

De fleste folk foretrækker at spille The Falcon Huntress for rigtige penge, mest fordi at du kan vinde op til 10050000kr. Hos LeoVegas, kan du spille The Falcon Huntress på deres website samt på mobil.

Har du lyst vil prøvespille The Falcon Huntress for sjov, er det muligt helt gratis på LeoVegas også på mobilen. Her er det ikke nødvendigt med LeoVegas download.

Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at bruge indsats indstillingerne. Dette vil forhøje din indsats, og samtidig din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 2 ens symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst. For at få dit første spin skal du blot klikke på Spin knappen, når du har åbnet spillet.

Jo flere linjer du spiller på, jo større er din chance for at få 5 ens symboler på en gevinstlinje. På The Falcon Huntress behøver du ikke tænke over dette, da du altid vil satse på 9 spillelinjer.

The Falcon Huntress trin for trin guide:

 • Vælg først, hvor mange spillelinjer du gerne vil satse på.

The Falcon Huntress har 9 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Antallet af spillelinjer er fastsat til 9, hvilket betyder at du ikke kan vælge en eller flere linjer fra. Det betyder ikke at The Falcon Huntress spillemaskine begrænser dine valg. Spil The Falcon Huntress online med 9 linjer – så er du garanteret den bedste chance for at vinde 10050000kr.

Her udbetales gevinsterne fra venstre til højre på linjerne, som er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Der findes mange spillemaskiner med flere linjer, som udbetaler langt mindre end disse 9 linjer.

 • Dernæst skal du indstille din møntværdi.

Hos LeoVegas, når du vil spille The Falcon Huntress for rigtige penge, eller et andet Thunderkick spil, skal møntværdien indstilles til en kontantværdi per mønt. Dette er dog ikke tilfældet på The Falcon Huntress – her er der nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Med en standard møntværdi, slipper du for at rode med indstillingerne. Du kan i stedet, fokusere på at vinde The Falcon Huntress’s jackpot på 5000 gange din linjeindsats.

 • Efter at have sat møntværdi til ønskede beløb, vælg da indsats per linje.

Thunderkick har besluttet at have en fast mønt indstilling på The Falcon Huntress – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Spiller du The Falcon Huntress vil det altid være med samtlige 9 spillelinjer. Thunderkick giver dig ikke lov til at vælge mere eller mindre end det. Måske de vil gøre det i en anden version af The Falcon Huntress.

For at finindstille din indsats på The Falcon Huntress, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

 • Spillet startes manuelt ved at klikke på Spin knappen.

Dette vil starte alle 5 hjul, mens indstillingerne forbliver som du tidligere valgte dem på The Falcon Huntress. Ved at bruge autospil knappen kan du også starte The Falcon Huntress. Så behøver du ikke hele tiden trykke på Spin, men kan i stedet læne dig tilbage og nyde de 5 hjul der selv spinder op til 5000 gange i træk.

Får du et bonusspil, såsom free spins under autospil, vil denne video automatisk stoppe så du kan starte bonusspillet.

 • Der er desuden to funktioner mere at overveje, inden du vælger at starte The Falcon Huntress spillemaskine. Det er om du vil spille i fuld skærm samt hvordan lydniveauet skal være.

The Falcon Huntress har ikke en fuld skærm funktion. Hvilket Thunderkick burde tilføje, så man virkelig kan nyde The Falcon Huntress spillet.

Med mute knappen kan du afbrude lyden med et enkelt klik, så kan du spille The Falcon Huntress hele natten uden at forstyrre andre.

På The Falcon Huntress er lydindstillingerne enkle, du kan enten tænde eller slukke for lyden. Der er ingen lydstyrke funktion hvor du kan skrue op og ned.

Alle The Falcon Huntress’s Symboler

På The Falcon Huntress spilleautomat er der 10 symboler. Herunder er en liste over dem der udbetaler bedst:

 • Falcon Huntress
 • Ayak Baus
 • Falcon Egg
 • Feather
 • Ace
 • Queen, Jack og 10

Udover disse, er der også:

 • Falcon wild symbol
 • Falcon scatter symbol
 • Falcon freespins symbol

Det bedst udbetalende, et slags jackpot symbol kan man sige, er Falcon Huntress. Fremkommer Falcon Huntress 5 gange på samtlige de 9 spillelinjer vil du få 5000 gange din indsats udbetalt. Er din indsats på de 9 spillelinjer, vil 5 Falcon Huntress symboler udbetale 5000 gange din indsats – eller mønter.

På billedet her ses The Falcon Huntress’s højst udbetalende symbol:

Ayak Baus er det næstbedst betalende symbol. Med en indsats på kr per linje, kan du få op til 1000 gange din indsats, men hvis vælger du at satse kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du få udbetalt en gevinst på kr. Falcon Egg er det tredje bedste symbol, som belønner dig med 750 gange din indsats selv med minimums indsats på kr per linje, men kan forøge din saldo med kr hvis du spiller for maks. indsats og får 5 på en aktiv spillelinje.

Får du Feather eller Ace vil din indsats blive ganget med henholdsvis 500 og 150. Det symbol der er lavest betalende er Queen, Jack og 10, men selv her kan du få 100 gange din indsats, hvis du får 5 Queen, Jack og 10.

Ikke nok med du at The Falcon Huntress har et wild symbol, ydermere får du scatter symbolet Falcon. Det kan fuldende samtlige The Falcon Huntress vinderkombinationer. Alene kan Falcon symbolet give dig en gevinst på 2000 gange din indsats.

Der er et Falcon symbol, til at udløse The Falcon Huntress’s free spins.

The Falcon Huntress Betalingslinjer

The Falcon Huntress er en video spillemaskine med 5 hjul og 9 linjer.

De linjer der går på tværs af de 5 hjul på denne video kaldes for spillelinjer. Kun vinderkombinationer på disse giver gevinst.

Du kan ikke selv slå gevinstlinjerne til eller fra på The Falcon Huntress – der er altid 9 aktive linjer.

Som forklaret ovenfor, kan du indstille din indsats ved hjælp af linjerne.

Spil The Falcon Huntress nu 

Betalingslinjerne kort fortalt:

 • Betalingslinjerne udbetaler altid gevinst fra venstre til højre.
 • 2 ens symboler på en betalingslinje udbetaler gevinst.
 • På en spillelinje erstatter wild symbolet alle andre symboler for at give vindende kombinationer.
 • Scatter symboler giver gevinst på samtlige linjer.
 • Får du flere gevinster på samme betalingslinje er det kun den største der giver gevinst. Har du for eksempel fået to vinderkombinationer, er det kun den største af dem der bliver udbetalt.
 • Samtlige af de 9 linjer på The Falcon Huntress er fastlagte. Det betyder at man ikke deaktivere dem, og at de derfor altid er aktive. Fordi alle spillelinjerne er aktive, vil der også blive udbetalt hver gang du får 2 ens symboler på en spillelinje.

Hvor mange hjul har spillet?

De 5 hjul på The Falcon Huntress spinder fra top ned mod bunden af skærmen, hvilket er det mest almindelige. Det viser at Thunderkick har udviklet denne video med en klar intention om at appellerer til spilleren der ønsker at spille og vinde rigtige penge.

Når du spiller på The Falcon Huntress er der 10 symboler deriblandt et wild og et scatter symbol.

The Falcon Huntress Jackpot

Der er ingen fastsat The Falcon Huntress jackpot. Men i stedet har Thunderkick inkluderet et Falcon Huntress symbol som kan gange din indsats med 5000. Du kan altså løbe afsted med en gevinst på op til 10050000kr hvis du satser maks. på mønter.

Vind en Progressiv Jackpot

Du kan ikke vinde en progressiv The Falcon Huntress jackpot. Det kan dog være at, dette Thunderkick spil er tilføjet til en progressiv jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Klassisk Spilleautomat eller 3D Spillemaskine?

LeoVegas har et stort udvalg af spillemaskiner, inklusiv The Falcon Huntress. Som har et hav af grafiske detaljer og interessante animationer. The Falcon Huntress er blot en ud af mange flotte Thunderkick spillemaskiner. Den har mange sjove features, som ikke er tilgængelige på klassiske spilleautomater. Og netop derfor, kan vi varmt anbefale dig at prøve The Falcon Huntress for rigtige penge.

Hvad betyder en 3D Spillemaskine?

Nej, The Falcon Huntress er ikke en 3D spillemaskine. Men der er ikke den store forskel, en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med et bedre design. Så selvom de æstetisk er tiltalende, er det sjældent de bringer nye vigtige features på banen. De er altså ikke så anderledes end almindelige spillemaskiner. Det er forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der er stor – ikke blot udseende men også selve spillet.

Behøver man bruge LeoVegas download?

Hvis du ikke gider at spille The Falcon Huntress download, så spil hos LeoVegas hvor du spiller direkte på sitet. Prøv spillet gratis hos LeoVegas, som giver dig valget om at spille for sjov eller for rigtige penge. Så du kan teste The Falcon Huntress først eller satse dine egne penge på The Falcon Huntress.

Nej, bare spil The Falcon Huntress direkte på LeoVegas’s website. Du finder The Falcon Huntress under spillemaskiner, og starter spillet direkte i din internet browser. På LeoVegas kan du prøve The Falcon Huntress helt gratis, uden at oprette en spilkonto. Men det er selvfølgelig bedre hvis du gør, så du kan tilmelde dig LeoVegas’s nyhedsbrev med kampagner og bonusser.

Hvordan bruges Knapperne?

Dette afsnit er dedikeret til The Falcon Huntress’s knapper:

Start Knappen

Du kan ikke starte spillet uden en start knap, derfor finder du sådan en på alle video spil. På The Falcon Huntress hedder den Spin. Klik på den, og så er du i gang! Denne lille knap giver dig chancen for at vinde 10050000kr kontant. Men The Falcon Huntress har andre knapper du også kan få brug for:

 • Knapperne der justerer lydstyrken på The Falcon Huntress
 • Info knap for mere information om The Falcon Huntress’s spilleregler og gevinstoversigt

Turbo Knappen

Nogle Adventure spil har en Turbo funktion der sætter fart på de 5 hjul. Den får både spillet og bonus runden til at gå hurtigere.

The Falcon Huntress er der ingen Turbo funktion. Men det har ingen indflydelse på din chance for at vinde topgevinsten på 10050000kr.

Information Fanen

Søger du mere dybdegående oplysninger om The Falcon Huntress, så kan du bruge Info knappen. Her har Thunderkick inkluderet de vigtigste informationer, så du kan få mest muligt ud af dit spil.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der får de 5 hjul til automatisk at rotere. Det eneste du behøver at gøre, er at læne dig tilbage og nyde vinderkombinationerne. På The Falcon Huntress kan du slippe helt for at skulle røre en finger, bare sæt autospil i gang og nyd spillet.

Vælger du at benytte autospil funktionen, slipper du fuldstændigt for at bruge Spin knappen. Samtidig tilpasser du selv, autospil til det ønskede antal.

I forhold til indstillingen af autospil på The Falcon Huntress, kan du vælge at spillet skal stoppe hvis der udløses en bonus feature. Det kunne for eksempel være free spins.

Min. Indsats

Når du har besluttet dig for at oprette en LeoVegas konto, samt få en bonus på 10000kr, bør du først finde ud af hvad minimums indsatsen er på The Falcon Huntress, hvis du vil spille for rigtige penge.

Foretrækker du at satse småt, kommer du til at mangle Sats En knappen på The Falcon Huntress. Så vil du indstille din indsats til minimum, skal du manuelt indstille din indsats på The Falcon Huntress.

På The Falcon Huntress er der et fast antal betalingslinjer, du kommer derfor automatisk til at satse på 9 linjer. Det vil også give dig større chance for at vinde The Falcon Huntress’s bonusspil samt store gevinster.

Maks. Indsats

Du kan spille for en maksimal indsats på 1 mønter på hver alle de 9 linjer. Det svarer til en maksimale indsats på 1000kr. Hvis du vil spille med maksimal indsats på The Falcon Huntress, skal du selv rode med indstillingerne. Da der ikke er en Maks. Indsats knap på The Falcon Huntress.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra The Falcon Huntress’s gennemsnitlige udbetalinger over en lang periode, og vises altid i procent. I spillemaskine spil ligger den sædvanligvis på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du nødvendigvis vinder 93% eller 96%. Men for hver 100kr der er satset på The Falcon Huntress, udbetaler den i gennemsnit 96kr til spilleren.

Leder du efter en rigtig god tilbagebetalingsprocent, så er The Falcon Huntress et godt valg med 96.1%.

Særlige Funktioner på The Falcon Huntress

Som mange andre spil, har The Falcon Huntress både et wild og scatter symbol. Du finder en uddybende beskrivelse om dem herunder.

Scatter

Et af de bedste symboler på The Falcon Huntress er scatter symbolet, som også kaldes for Falcon. Det kan give en gevinst på 2000 gange din indsats. En anden funktion som The Falcon Huntress’s scatter symbol har er, at udløse free spins, hvilket vi alle venter på.

På billedet ses scatter symbolet:

Wild

Wild symbolet Falcon kan erstatte ethvert af de andre symboler, så får du 4 ens Ayak Baus symboler og så et Falcon symbol, anse det som at du har fået 5 ens Ayak Baus symboler, og forvent 1000 gange din linjeindsats. Udviklerne af The Falcon Huntress har holdt det enkelt – den har et wild symbol som også fungerer som et scatter symbol.

Ovenfor ses et billede af Falcon wild symbol.

Ekspanderende Wild

The Falcon Huntress har desværre ikke en Ekspanderende Wild. Men du skal nok blive underholdt af de andre sjove funktioner på The Falcon Huntress.

Stacked Wild

Thunderkick har ikke tilføjet et stablet wild symbol på The Falcon Huntress. Men du kan stadig vinde op til 5000 gange din linjeindsats i hvert et spin.

Overlay Wild

Vi beklager at Thunderkick ikke har inkluderet et overlay wild symbol. Måske de vil gøre det i en fremtidig version af The Falcon Huntress.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten indeholder alle nødvendige oplysninger om hvad de 10 symboler kan give dig. Klik på yes for at se hvilke symboler der er på The Falcon Huntress og hvor meget de udbetaler. Den største gevinst får du hvis det lykkes at få 5 Falcon Huntress symboler, det udbetaler hele 5000 gange linjeindsatsen. Ayak Baus er det andet bedste symbol i forhold til gevinsten, her får du ganget din indsats med 1000, hvilket stadig er flot. Falcon Egg er det tredje højst betalende symbol som vil give dig 750 gange din indsats. The Falcon Huntress’s fjerde højst betalende symbol er Feather. Får du 5 af disse symboler, vinder du 500 gange linjeindsatsen. Hvis du får 5 Ace symboler på en aktiv linje, vil din linjeindsats blive ganget med 150. Queen, Jack og 10 symbolet er det der udbetaler den lavest gevinst, men her får du stadig en fin gevinst på 100 gange din indsats per linje.

Spil The Falcon Huntress hos LeoVegas 

Indsats Størrelse

På The Falcon Huntress er et par måder at indstille størrelsen af din indsats – læs mere her:

 • Fastsæt indsats niveauet

Vi vil vædde på, at Thunderkick tænkte: det er bedre at satse stort hvis man vil vinde stort. Derfor har The Falcon Huntress, et forudbestemt antal linjer du kan satse på – nemlig 9 linjer.

Du kan vælge niveauet af din indsats – eller hvor mange mønter du vil satse per linje. Dette vil have direkte indflydelse på størrelsen af din indsats. Du kan indstille din indsats til enhver værdi mellem 1 og 1 mønter på hver af de 9 linjer. Hvis du for eksempel vælger en indsats på 1 per linje, vil du med 9 linjer på The Falcon Huntress, have en samlet indsats på mønter per spin.

Er der en fast møntværdi?

Hver mønt du satser har en kontant værdi. Det er vigtigt at du ved hvordan du kan indstille den:

Multiplikator Funktionen

The Falcon Huntress har desværre ikke en multiplikator funktion, til gengæld har The Falcon Huntress et Expanding Win bonusspil som ikke bare er underholdende men også giver gode gevinster.

Bonusser, Gratis Spins og andet

Hvilke særlige features og bonusspil kan jeg se frem til på The Falcon Huntress?

Har The Falcon Huntress en Bonus Runde?

The Falcon Huntress har ingen bonus runde. Men du kan få 10 gratis spins, så næsten ligesom at spille gratis.

Spil The Falcon Huntress nu 

Få dobbelt gevinst udbetalt

Dette er en moderne spillemaskine. Men den har ingen gamble funktion, så The Falcon Huntress vil ikke tilbyde dig at forvandle din gevinst til dobbelt eller intet.

Hvordan får man The Falcon Huntress Gratis Spins?

Det er ikke unormalt, at spillere forveksler free spins som et bonusspil med free spins som en bonus. Nogle online casinoer som LeoVegas kunne have free spins som del af deres kampagnetilbud. 50 af dem vil være tilgængelige for dig ligeså snart du har tilmeldt dig LeoVegas. Måske kan du endda vinde nok på Thunderkick’s spillemaskiner til at få en god udbetaling. Samtidig, kan du normalt prøve en spillemaskine for sjov. Hvis du prøver The Falcon Huntress i en gratis version, vil gevinsterne heller ikke ende på din LeoVegas konto. Men hvis du spiller Thunderkick spillemaskiner for rigtige penge og udløser free spins, vil du helt sikkert vinde rigtige penge.

De 10 gratis spins under spillet er en fantastisk funktion. Det betyder nemlig at du kan få endnu flere gevinster på The Falcon Huntress.

Thunderkick har mange spil der tilbyder flere gratis spins end de 10 du kan få på The Falcon Huntress. Måske er det grunden til at LeoVegas tilbyder en ekstra bonus, ved at give nye spillere 50 LeoVegas gratis spins som en velkomstbonus. Men selv med de få gratis spins, giver The Falcon Huntress en anstændig chance for gevinst. Med top gevinst på

Design & Layout

Mange LeoVegas spillere foretrækker video spillemaskiner på grund af det moderne design. Dette spil’s knapper kan bruges til at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Indstille din indsats
 • Starte auto funktion
 • Sætte spillet på mute
 • Åbne Info for at se The Falcon Huntress’s regler

Når man tænker på Epic-tema spilleautomater, tænker man på Thunderkick’s gennemførste visuelle- samt lydeffekter. Og The Falcon Huntress kommer bestemt ikke til at skuffe dig. Men der er en mute knap hvis du får brug for den.

Vil du spille The Falcon Huntress for rigtige penge?

LeoVegas spillere der går op i at grafikken er god, vil være tilfredse med The Falcon Huntress. Det modige design, sammen medregelmæssige gevinster og masser af bonusspil, gør virkelig The Falcon Huntress anderledes end andre spil med 9 betalingslinjer.

Således kan du spille The Falcon Huntress online for rigtig indsats:

Opret en LeoVegas konto og spil The Falcon Huntress online med rigtige penge. Processen tager ikke mere end 5 minutter. Således kommer du i gang:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille The Falcon Huntress med LeoVegas’s casino penge

LeoVegas’s Udbetalingsmetoder

Alle dine The Falcon Huntress gevinster kan udbetales fra på din LeoVegas spilkonto via Skrill. Men du bør vide at de fleste online casinoer udbetalingsgrænser, så kontakt LeoVegas support for at få disse oplyst.

Hvis du ønsker at benytte den 125% LeoVegas bonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 35, før du kan anmode om en udbetaling af din The Falcon Huntress gevinst. Vi anbefaler at du altid læser LeoVegas’s Vilkår & Betingelser inden modtager en bonus, så du ved hvilke krav der er. The Falcon Huntress’s Info kan ikke hjælpe dig, det har nemlig ikke noget med spillet at gøre.

Kan jeg spille The Falcon Huntress online gratis?

Hvis du er nysgerrig efter at prøve The Falcon Huntress, kan du hos LeoVegas teste det for sjov. Spil The Falcon Huntress online på din PC eller mobil.

Spil The Falcon Huntress online med gratis kredit leveret af LeoVegas, og når du er til den rigtige oplevelse, skal du bare vælge at skifte til rigtige penge. LeoVegas beder dig kun indbetale 100kr, som kan holde dig kørende et stykke tid hvis du spiller The Falcon Huntress med minimums indsats på kr. Derudover, kan du få en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i din egen indbetaling, uden at bruge en LeoVegas bonuskode.

Kan jeg spille The Falcon Huntress gratis og stadig vinde rigtige penge?

Kan man spille The Falcon Huntress gratis online, uden at indbetale, og stadig vinde penge? Hos LeoVegas, er selv det muligt. Du kan bruge din LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus

Det er let at få en LeoVegas gratis bonus – bare åben en konto og du vil få 50kr til at satse på The Falcon Huntress. Bonussens gennemspilnings krav er 35x bonus beløbet. Og du kan ikke udbetale bonus pengene før dette er nået. LeoVegas giver dig derfor gratis penge til at spille på dette video spil, men med visse begrænsninger. Hvilket er helt rimeligt.

Kan man spille The Falcon Huntress mobil spilleautomat hos LeoVegas?

Ja, en af de ting som LeoVegas tilbyder deres spillere er netop en app. Den giver dig adgang til The Falcon Huntress mobil samt et stort udvalg af andre spil på din telefon eller tablet. LeoVegas app kan downloades til alle iOS, Android, Windows enheder, og du får samme gode brugervenlige oplevelse – bare i en forenklet version.

Du kan spille The Falcon Huntress når du er på farten, direkte på din iOS enhed. Bare en download LeoVegas’s app i iTunes, så har du alle de underholdende spillemaskiner lige ved hånden.

Selvfølgelig har LeoVegas lavet en Android app. Du skal bare downloade den i Google Play eller på LeoVegas’s website. Før du får set dig om, er du klar til at spille LeoVegas på din Android enhed.

En lille advarsel: pas på de hjemmesider der forsøger at sælge en The Falcon Huntress eller LeoVegas app, da de højst sandsynligt er falske. En app er normalt gratis til alle enheder.

The Falcon Huntress Mobil Bonus

Markedet for mobil spil bliver kun større, derfor er det sært at LeoVegas ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Det betyder at The Falcon Huntress fans ikke kan få lov at bruge deres velkomstbonus på deres mobile enhed. Forhåbentlig, vil LeoVegas ændre det i nærmeste fremtid, så Thunderkick fans kan drage gavn af deres loyalitet til LeoVegas.

Største Gevinst på The Falcon Huntress

Hvad er den maksimale gevinst du kan få på The Falcon Huntress? Bare kig nærmere på dette Adventure relaterede spil’s gevinstoversigt ved at klikke knappen. Hvad du vil se, er at Falcon Huntress – det størst udbetalende symbol – vil gange hver mønt du satser per betalingslinje med 5000. Med en indsats på 1 mønter per linje og kr som møntværdi, vil du få mønter hvis 5 af disse symboler lander på en gevinstlinje.

Hvordan kan The Falcon Huntress tips forbedre gevinstchancen?

Der er med garanti ingen The Falcon Huntress tips og tricks der kan give dig gevinst. Men når du skal vurdere dine vinder odds på dette video spil, kan du kigge på tilbagebetalingsprocenten og LeoVegas’s house edge. The Falcon Huntress’s tilbagebetalingsprocent viser hvor meget der bliver udbetalt til spilleren, mens house edge er den del som LeoVegas beholder.

Det er forskelligt fra spil til spil hvor høj udbetalingsprocenten er. På The Falcon Huntress er den 96.1%, hvilket ganske fint.

The Falcon Huntress har en udbetalingsprocent på 96.1%, så disse 9 gevinstlinjer er bestemt dine penge værd. Gevinsterne på The Falcon Huntress kommer hyppigt, dog er beløbene ikke så store.

Info om Thunderkick:

 • Grundlagt: 2012
 • Stifter: Grundlagt af et Team
 • Hovedkontor: Kungstensgatan 12, 113 57 Stockholm, Sweden
 • Website: https://www.thunderkick.com/
 • Speciale: Desktop Gaming, Fjernleverandør af Gaming Server, Mobil Spil
Spil The Falcon Huntress hos LeoVegas