Prøv lykken på The Big Easy Online

Spil The Big Easy hos Vera&John 

Spil The Big Easy nu hos Vera&John

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:Vera&John
Velkomstbonus: 200% op til 900kr
The Big Easy Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

En fantastisk ting ved at registrere sig hos Vera&John, er at det ikke er nødvendigt med en Vera&John bonuskode, heller ikke hvis du vil have en 200% Vera&John bonus. Hertil kræver Vera&John kun et mindre indskud på 100kr via din Skrill konto. Afhængigt af dit indskud, kan du få op til 900kr som du for eksempel kan bruge på The Big Easy. Hvis du godt kan lide gratis ting, vil du helt sikkert elske Vera&John for deres gavmildhed. Du får nemlig ikke bare en 900kr 200% bonus, men også nogle Vera&John gratis spins.

Vera&John bonus code

Hvis du ikke er bekendt med hvilke Vera&John bonus tilbud der er, så kan vi fortælle dig at du kan få en Vera&John velkomstbonus på 200% op til 900kr, samt loyaltets bonusser der kan ende på din spilkonto uden en bestemt Vera&John bonuskode.

Tilmeld dig og få en Vera&John velkomstbonus

Lige så snart du har åbnet en Vera&John konto, kan du foretage din første indbetaling. De beder kun om 100kr til at starte med, og vil matche din indtaling med en 200% Vera&John velkomstbonus på op til 900kr. Din indbetaling på 100kr vil automatisk vokse med 200% – din Vera&John bonus.

Spil The Big Easy hos Vera&John 

Spilpræsentation

Hvis du er på udkig efter en god spillemaskine, så spil The Big Easy online hos Vera&John. Med ganske fin grafik, sjove bonus funktioner, 5 hjul og 20 betalingslinjer, samt gevinster på 2500000kr, er du sikker på at blive underholdt. Det er The Big Easy’s sjove Music-tema med til at sørge for. Du får chancen for at vinde 1000 gange din indsats på The Big Easy spillemaskine eller udløse gratis spins, få udbetalt gevinster på op til 2500000, nyde Scatter Bonus feature, for en lav minimums indsats på 0.1 per linje.

The Big Easy Funktioner

The Big Easy er meget mere end bare en spillemaskine som kun Jazz fans vil være vilde med. Lad os se nærmere på hvilke funktioner der gør The Big Easy til noget helt særligt.

Her er mange fremragende features som for eksempel bonus free spins samt 12 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 1000 gange din indsats per linje. Minimum tilbagebetalingsprocenten til spilleren er 92.15%, mens maks. kan komme op på 96.16%.

Spil The Big Easy online og vind kontante præmier hos Vera&John. Det er gratis at oprette en spilkonto og hvem ved – måske heldet er med dig i dag. Det er også muligt at downloade og spille The Big Easy app version, direkte fra din mobil hos Vera&John. Du kan ovenikøbet få en god velkomstbonus.

Historien bag The Big Easy

The Big Easy blev lavet af IGT tilbage i 2017. IGT opdaterer regelmæssigt dette video spil, for at det altid er den bedste version af The Big Easy der er tilgængelig.

Regler for Spillet

The Big Easy reglerne ses i oversigten herunder:

 • Du skal minimum have 2 af de samme på en af de 20 aktive gevinstlinjer for at kvalificere dig til gevinst
 • Samtlige gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved enhver placering på spillet
 • Med wild symbolet kan du få flere gevinster, fordi det erstartter alle 12 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst bliver udløst på hver en spillelinje
 • Gratis spins featuren på The Big Easy udløser 25 free spins
 • Gratis spins kan blive udløst igen under dine gratis spins
 • Laveste indsats er
 • Alle indsats og udbetalinger annulleres hvis der opstår fejl i spillet

Hvorledes spiller man The Big Easy?

På The Big Easy er målet at få minimum 2 og op til 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er du er ny på online spilleautomater, eller bare på dette IGT spil, vil denne The Big Easy anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille The Big Easy spilleautomat online og vinde rigtige penge.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. En 200% Vera&John velkomstbonus på op til 900kr, kan blive din.

Det er mest populært at spille The Big Easy for rigtige penge, da det giver chancen for at vinde op til 2500000kr. Så hvorfor ikke prøve The Big Easy hos Vera&John, direkte på deres website også på mobilen.

Vil du kun spille The Big Easy for sjov eller bare øve dig, så kan du prøve spillet gratis hos Vera&John eller på din mobil. Du behøver ikke at downloade Vera&John software.

Du kan starte med at ændre størrelsen af din indsats ved at benytte indsats knapperne. Det kan få din indsats samt beløbet du kan vinde til at stige. Det gælder om at få mindst 2 af de samme symboler på en spillelinje, og med 5 symboler udløses den største gevinst. Når du har åbnet spillet skal du blot bruge Spin, så sætter de 5 hjul i gang.

Spiller du på flere linjer, vil du have større chance for at få 5 af de samme symboler på række. På The Big Easy behøver du ikke tænke over dette, da du altid vil satse på 20 spillelinjer.

Trin for trin guide til at spille The Big Easy:

 • Først skal du vælge, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Spil The Big Easy online med så mange aktive spillelinjer som muligt, for at øge muligheden for at vinde 2500000kr. Vi anbefaler derfor at du beholder alle 20 spillelinjer aktive i dette IGT spil. På The Big Easy er der 20 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Der er 20 faste spillelinjer, hvilket betyder at du ikke kan vælge færre end det. Spil The Big Easy online – der er god chance for at vinde 2500000kr på The Big Easy’s 20 linjer.

Linjerne udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er ikke nærige, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. The Big Easy gevinsterne er bestemt ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Herefter skal du vælge størrelsen af møntværdien.

For at spille The Big Easy med rigtige penge hos Vera&John, eller andre Vera&John spillemaskiner, skal du indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. På The Big Easy er dette meget simpelt – der er nemlig kun en møntværdi på kr.

Her er der en standard møntværdi, så du behøver at rode med indstillingerne. I stedet, kan du holde fokus på at vinde The Big Easy’s jackpot på 1000 gange din indsats.

 • Har du fået indstillet møntværdien, så gå videre til valg af indsats per linje.

IGT har sat en fast mønt indstilling på The Big Easy – hvilket betyder der kun kan satses 1 per linje.

Som tidligere omtalt, på The Big Easy vil man altid spille på alle 20 spillelinjer. IGT har ikke gjort det muligt for dig, selv at ændre på dette. Måske det vil blive ændret på en anden version af The Big Easy.

For at finindstille din indsats på The Big Easy, kan du bruge indsats størrelse/møntværdi knap.

Din indsats kan styres på denne måde, og derved kan du satse på alt fra 0.1kr til 100kr per linje. Med en forholdsvis høj maks. indsats på 100kr per spillelinje, hentyder IGT at de har sigtet The Big Easy mod høje indsats.

 • For at starte spillet klik på Spin knappen.

Sådan kan du starte de 5 hjul, mens du beholder indstillingerne på The Big Easy fra før. IGT har desværre ikke inkluderet en autospil funktion på denne video. Så vil du have et spin mere på The Big Easy, skal du selv blive ved med at klikke på Spin.

 • Der er også en lyd og fuld skærm funktion, du bør indstille inden du går i gang med at spille The Big Easy spillemaskine.

Det er ikke muligt at spille The Big Easy i fuld skærm. Det er en skam at IGT ikke har gjort det muligt, men vi kan håbe det vil blive rettet i en opdatering af The Big Easy.

Lyden på The Big Easy kan afbrydes hvis du trykker på mute, så du bedre kan fokusere på spillet.

På The Big Easy kan du kun enten skrue helt op for lyden eller sætte den på lydløs. Der er nemlig ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned.

The Big Easy’s Symboler

Du har 12 symboler på The Big Easy spilleautomat. De bedst betalende ses i listen nedenfor:

 • Singer
 • Trumpet Player
 • Piano
 • Saxophone
 • Street
 • Poster og Whiskey

Sammen med disse, finder du også:

 • The Big Easy Logo wild symbol
 • Moon og Scatter scatter symbol
 • The Big Easy Logo freespins symbol

Singer er det bedst udbetalende, et jackpot symbol kan man godt sige, . Får du Singer 5 gange på alle de 20 spillelinjer vil du få udbetalt 1000 gange din indsats. Med en indsats på på alle 20 spillelinjer, vil 5 Singer symboler udbetale 1000 gange din indsats – eller mønter.

På billedet her ses The Big Easy’s højst udbetalende symbol:

Det næste symbol du skal håbe på at få er Trumpet Player. Satser du 0.1kr per linje, kan du nemlig vinde 500 gange din indsats, og satser 100kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til 50000kr. Derefter er der det gavmilde Piano symbol, som belønner dig med en gevinst på 250 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.1kr per linje, men som kan forøge din saldo med 25000kr hvis du satser maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Får du Saxophone eller Street bliver din indsats ganget med henholdsvis 200 og 175. Får du 5 af det lavest betalende symbol: Poster og Whiskey, vil du blive beløbbet med 50 gange din indsats.

Det er fedt med et The Big Easy Logo symbol, men Moon og Scatter symbolet er endnu bedre! Det vil fuldende enhver gevinst kombination på The Big Easy. Symbolet Moon og Scatter kan alene gange din indsats med 400.

The Big Easy Logo symbolet på The Big Easy udløser også free spins.

Gevinstlinjer

The Big Easy video spillemaskine har 5 hjul og 20 udbetalingslinjer.

De linjer der løber på tværs af de 5 hjul på denne video kaldes betalingslinjer. Alle vinderkombinationer på disse giver gevinst.

Man kan ikke ændre på antallet af aktive betalingslinjer på The Big Easy – der er altid 20 betalingslinjer.

Som forklaret ovenfor, kan du vælge antallet af linjer og derved styre indsats niveauet.

Spil The Big Easy nu 

Det bør du vide om The Big Easy’s betalingslinjer:

 • The Big Easy’s betalingslinjer udbetaler fra venstre til højre. Så længe du har min. 2 ens symboler på en betalingslinje.
 • Wild symbolet kan erstatte alle de andre symboler.
 • Moon og Scatter symbolet giver gevinst på samtlige betalingslinjer.
 • Kun den største gevinst på en betalingslinje bliver udbetalt. Du vil altså kun få udbetalt den største gevinst, hvis du får flere på samme betalingslinje.
 • Alle de 20 betalingslinjer er faste. Du kan ikke ændre på antallet af linjer, og satser derfor automatisk på dem alle. Men det betyder også at hver gang 2 ens symboler lander på en betalingslinje så er der gevinst.

Hvor mange hjul har spillet?

Hjulene på The Big Easy følger tyngdekraften og spinder altså nedad, ligesom på de fleste andre spil af IGT. Så er du vant til at spille video spil, skulle The Big Easy være ligetil for dig.

Hvad der venter dig i dette spil er 12 standard symboler herunder et wild og et scatter symbol.

Detaljer om den faste The Big Easy Jackpot

Det er meget almindeligt, at video spil ikke har en jackpot. Der findes for eksempel ingen fast The Big Easy jackpot. Men til gengæld er der Singer symbolet som udløser en stor gevinst på 1000 gange din indsats. Det betyder at du kan vinde op til 2500000kr i kontanter for maks. indsats på 100kr per linje som er i mønter.

Info om Den Progressive Jackpot

Du finder ingen progressiv The Big Easy jackpot. Men måske har et af de casinoer som har dette IGT spil, tilføjet det til deres progressive egen jackpot pulje.

Hvad er fordelen ved Video Spillemaskiner fremfor Spilleautomater?

Spillemaskinen The Big Easy har en god grafik. Den er simpel at spille og visuelt flot. Dette IGT spil har mange funktioner, som du umuligt vil finde på klassiske spilleautomater. Hvilket gør det spændende at spille The Big Easy for rigtige penge.

Er dette en 3D Spillemaskine?

Nej, The Big Easy er ikke en 3D spillemaskine. Men der er ikke den store forskel, en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med et bedre design. Så selvom de æstetisk er tiltalende, er det sjældent de bringer nye vigtige features på banen. De er altså ikke så anderledes end almindelige spillemaskiner. Det er forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der er stor – ikke blot udseende men også selve spillet.

Spil The Big Easy ved at downloade eller ej?

Nogle gange er det for besværligt at skulle downloade et spil, hvis man bare lige vil prøve det. Derfor kan du spille The Big Easy direkte på deres website, uden du behøver downloade Vera&John software. Du kan også prøve spillet helt gratis hos Vera&John.Eller hvis du er selvsikker nok spille The Big Easy for rigtige penge.

Bare rolig, du behøver ikke Vera&John download for at spille The Big Easy. I stedet spiller du bare direkte i din internet browser hos Vera&John, det kræver kun et par klik at finde spillet. Spil The Big Easy i en gratis prøve version, helt uden at oprette en Vera&John konto. Men husk at der er fordele ved at tilmelde sig Vera&John, så modtager du nemlig deres særlige bonusser og kampagner.

Hvordan bruges Knapperne?

Læs mere her om hvordan du bruger knapperne på The Big Easy:

Start Knappen

De 5 hjul spinder ikke af sig selv, du skal klikke på Spin knappen. Men ligeså snart du har startet spillet, kan The Big Easy udbetale 1000gange din indsats. IGT har også inkluderet følgende knapper:

 • Indstil lydniveauet på The Big Easy
 • Brug info ikonet for at læse mere om The Big Easy, såsom regler og gevinster

Turbo Knappen

Hvis du vil have hjulene til at spinde hurtigere, eller dine free spins til at tage lidt mindre tid, så kan du bruge Turbo knappen.

Desværre har IGT ikke tilføjet Turbo funktion på The Big Easy, men den har en god tilbagebetalingsprocent på 96.16%.

Information Fanen

Hvis du klikker på Info knappen, kan du læse mere om reglerne for The Big Easy. Her finder du en uddybende forklaring af hvordan du spiller denne IGT video og således kan du få mest ud af din The Big Easy spilleoplevelse hos Vera&John.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan du spille helt uden at skulle røre en finger. Autospil funktionen får nemlig spillet til at køre af sig selv. Men bare rolig, det stopper hvis du får gevinst, så du kommer ikke til at gå glip af noget. Der er desværre ingen autospil knap på The Big Easy, hvilket er lidt skuffende. Vi håber at IGT vil tilføje sådan en i fremtiden.

Min. Indsats

Selvom det er sjovest at spille The Big Easy for rigtige penge. Bør du altid orientere dig om minimum indsatsen, før du opretter en spilkonto for at gøre krav på din 900kr bonus, bør du finde ud af hvad min. indsatsen er på The Big Easy.

Foretrækker du at satse småt, kommer du til at mangle Sats En knappen på The Big Easy. Så vil du indstille din indsats til minimum, skal du selv ændre antallet af mønter du satser.

Dem der godt kan lide at spille med lave indsats kan satse 0.1kr per linje, hvilket på samtlige 20 linjer bliver en indsats på 2kr.

The Big Easy har et fast antal betalingslinjer på 20 linjer. Det betyder altså, at der er større chance for at vinde The Big Easy’s bonusspil og free spins, samt større gevinster til dig.

Maks. Indsats

Uden en Maks. Indsats knap, er du nødt til at indstille din indsats manuelt. Vil du satse maks. er det mønter i alt, hvilket er 1 mønter på hver af de 20 betalingslinjer. I kontant er det en indsats på 2000kr.

Tilbagebetalingsprocent

The Big Easy’s tilbagebetalingsprocent beregnes ud fra The Big Easy’s udbetalinger samlingnet med statistisk sporing af The Big Easy udbetalinger over en lang periode. Tilbagebetalingsprocenten vises altid i procent. I spillemaskine spil ligger den normalt på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du vil vinde 93% eller 96%. Det betyder at for hver 100kr der er satset, vil spillet tilbagebetale gennemsnitligt 96kr til spilleren.

Leder du efter en rigtig god tilbagebetalingsprocent, så er The Big Easy et godt valg med 92.15% til 96.16%.

Særlige Funktioner på The Big Easy

I The Big Easy spillet er der både et wild og scatter symbol. Dem kan du læse mere om herunder.

Scatter

The Big Easy’s scatter symbol hedder Moon og Scatter. Det udløser gevinst på 400 gange din indsats.

På billedet ses scatter symbolet:

Wild

Vi kender alle følelsen af at få 4 ens symboler, og bare mangle en mere for at få 5 på linje. Det er her du får brug for The Big Easy’s The Big Easy Logo symbol som kan erstatte det manglende symbol, så du stadig får gevinst.

Se The Big Easy’s The Big Easy Logo symbol på billedet herover.

Ekspanderende Wild

The Big Easy har desværre ikke en Ekspanderende Wild. Men du skal nok blive underholdt af de andre sjove funktioner på The Big Easy.

Stacked Wild

IGT har ikke tilføjet et stablet wild symbol på The Big Easy. Men du kan stadig vinde op til 1000 gange din linjeindsats i hvert et spin.

Overlay Wild

Overlay wild symbolet på The Big Easy er desværre ønsketænkning, men hvem ved måske vil IGT vil tilføje det i en opdatering.

Gevinstoversigt

Hvis du ikke kender dette video spil , så bør du helt sikkert tjekke gevinstoversigten først. Lykkes det dig at få 5 af de samme symboler på en linje kan du vinde helt op til 1000 gange din indsats. Denne gevinst kan du opnå hvis du får Singer symbolet. Så det er dem du skal stræbe efter. Men du bør også være glad hvis du ser Trumpet Player symbolet, fordi det udløser en flot gevinst på 500 gange din linjeindsats. Men får du ikke dem, er der stadig chance for at gøre det din spille tid værd. Hvis du får 5 af det tredje højst betalende symbol Piano, de vil belønne dig med 250 gange linjeindsatsen, og der er også Saxophone symbolet som udbetaler 200 gange. Og når hjulene nu drejer så hold øje med Street symbolet, det vil nemlig gange din linjeindsats med 175. Men mislykkes alt andet,er der stadig det ydmyge Poster og Whiskey symbol som ganger din indsats med 50.

Spil The Big Easy ved Vera&John 

Indsats Størrelse

Vælg din indsats ved hjælp af forskellige parametre – IGT har gjort det let for The Big Easy spillere.

 • Indstil indsats niveau som du ønsker
 • Vælg selv beløbet af din indsats per linje

I modsætning til andre IGT spil, vil de 20 linjer på The Big Easy altid være aktive. Du kan altså ikke vælge at satse på, for eksempel 18 linjer.

Du kan vælge niveauet af din indsats – eller hvor mange mønter du vil satse per linje. Dette vil have direkte indflydelse på størrelsen af din indsats. Du kan indstille din indsats til enhver værdi mellem 1 og 1 mønter på hver af de 20 linjer. Hvis du for eksempel vælger en indsats på 1 per linje, vil du med 20 linjer på The Big Easy, have en samlet indsats på mønter per spin.

Kan jeg vælge min møntværdi?

Når du får gevinst hos Vera&John, vil du få et antal mønter udbetalt. Derfor skal du vide hvordan man indstiller møntværdien:

The Big Easy’s Gevinst Multiplikator

Mens mange IGT spil har en multiplikator, som adskiller sig fra The Big Easy’s 1000 gange linjegevinst, der er noget anderledes på The Big Easy – et unikt bonusspil som hedder: Scatter Bonus.

Bonusspil og Særlige Features

Hvilke bonusser kan jeg forvente på The Big Easy?

The Big Easy’s Bonus Runder

Du får intet bonusspil på The Big Easy. Men får du kan stadig udløse 25 gratis spins.

Spil The Big Easy ved Vera&John 

The Big Easy Gamble Funktion

The Big Easy har ikke en Dobbelt eller Intet runde. Men den udbetaler gevinster som virkelig kan mærkes. Så ligegyldigt hvad de 12 symboler udbetaler, kan du beholde din gevinst.

Kan jeg få The Big Easy Free Spins?

Free spins er bare spins, som du ikke skal betale for. Men de The Big Easy free spins som er en bonus funktion i spillet, bør ikke forveksles med Vera&John free spins. Selvom Vera&John giver 200 spins til alle der opretter en ny konto, kan du ikke bruge dine free spins på The Big Easy. Men bare rolig, IGT har sørget for at inkludere et ekstra The Big Easy free spins spil. De free spins, eller gratis spins som de også kaldes, adskiller sig fra bare at spille den gratis version af The Big Easy, fordi der betaler du ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten hvis du får en vinderkombination.

En af fordelene ved The Big Easy er netop de 25 gratis spins, som du kan vinde under de almindelige spins.

Er du ny bruger, kan du også få 200 spins på Viking Runecraft, Gold Lab, Second Strike, Flame Busters, Esqueleto Explosivo, 7 Sins, Gemix, Cloud Quest, Well of Wonders, Luchadora når du tilmelder dig.

Antallet af Vera&John gratis spins som du kan få på denne Music spillemaskine er det hele værd – der er 25 gratis spins på spil, sammen med

Grafik & Design

Foruden The Big Easy’s flotte grafik, der virkelig understøtter Music-temaet, er der nogle gode valgmuligheder som giver Vera&John spillere lov til at:

 • Åbne gevinstoversigten
 • Justere din indsats
 • Mute The Big Easy
 • Tjekke The Big Easy’s info sektion

The Big Easy for Rigtige Penge

Mens der er mange video spilleautomater hos Vera&John der bugner af prangende funktioner, er The Big Easy ikke en af dem. Intet der stjæler dit fokus fra at vinde jackpot gevinsten.

Spil The Big Easy spilleautomat for rigtige penge:

Spil The Big Easy online for rigtige penge, med en Vera&John spilkonto. Det tager ikke mere end 5 minutter. Sådan kan du nemt kan oprette din Vera&John konto:

 • Gå til Vera&John’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 200% velkomstbonus på op til 900kr på dit første indskud samt 200 free spins
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille The Big Easy med Vera&John’s casino penge

Vera&John’s Udbetalingsmetoder

Gevinsten du får på The Big Easy, kan med det samme ses på din Vera&John konto. Beløbet kan derefter udbetales ved at bruge Skrill. Der vil normalt være en beløbsgrænse, du kan forhøre dig hos Vera&John support hvis du er i tvivl.

Ved at aktivere den gavmilde 200% Vera&John bonus, accepterer du samtidig et gennemspilningskrav på 40. Det vil sige at du ikke kan udbetale din The Big Easy gevinst, før du er nået dette. Du kan læse mere om gennemspilningskravet i Vera&John’s Vilkår & Betingelser. Det er ikke noget IGT har inkluderet, så du finder ikke mere om det i The Big Easy’s Info sektion.

Kan jeg prøve The Big Easy gratis?

Til dem der bare vil prøve The Big Easy uden at bruge penge, har Vera&John en gratis test version. Spil The Big Easy online for sjov på din PC eller mobil.

Kan man spille for sjov men vinde rigtige penge?

Det ville være fedt at spille The Big Easy gratis online, uden at indbetale en krone men stadigvæk vinde penge., dine kr gratis penge kan blive starten på et fantastisk eventyr hos Vera&John. Se hvordan nedenfor.

Info Om The Big Easy Gratis Bonus

På nuværende tidspunkt kan du ikke få en Vera&John gratis bonus, men man kan stadig spille The Big Easy med deres 200% velkomstbonus og minimums indbetaling på 100kr. Skulle det ske, at Vera&John tilbyder en gratis bonus kan forsikre dig, vi vil ændre denne The Big Easy anmeldelse.

Findes der en Vera&John App?

Heldigvis, har Vera&John givet deres spillere mulighed for at tage casinoet med sig overalt via deres Vera&John app. Den skal bare downloades først, så du kan tage The Big Easy mobil med dig på din iOS, Android, Windows enhed. Vi lover dig at oplevelsen er ligeså god som på Vera&John’s almindelige site. Desuden, har du adgang til flere af IGT’s spilleautomater samt andre sjove spil.

Har du en Apple enhed kan du spille i en brugervenlig Vera&John iOS app, som kan downloades i iTunes. Den ultimative mobile Vera&John oplevelse er altså kun et par klik væk.

Som Android mobil bruger, kan du finde Vera&John app i Google Play eller på Vera&John’s site. Det tager kun et par minutter at downloade den og så kan du spille IGT’s spil .

Pas på du ikke bliver narret af en hjemmeside der vil sælge dig en Vera&John eller The Big Easy app, fordi den rigtige koster ikke noget.

Spil med Mobil Bonus

De fleste folk bruger efterhånden deres mobil til alt. Men det har Vera&John valgt at ignorere, de tilbyder i hvert fald ingen mobil bonus. Så vil du spille The Big Easy eller andre Music tema spil på Vera&John mobil, må du betale af egen lomme.

Største Gevinst på The Big Easy

Når det kommer til gevinsterne på The Big Easy, kan du få et overblik over hvor meget The Big Easy’s 12 symboler udbetaler i gevinstoversigten, se den ved at klikke på yes. Her kan du se, at Singer symbolet er det bedste at få – det kan nemlig gange din indsats på hver gevinstlinje med 1000. Spiller du med en indsats på 1 mønter på hver linje og en møntværdi på kr, kan du altså vinde mønter forudsat at 5 af disse symboler lander på en aktiv gevinstlinje.

Findes der The Big Easy tips til at vinde mest muligt?

Dine gevinstchancer på The Big Easy afhænger af spillets udbetalingsprocent og Vera&John’s house edge, selv den bedste The Big Easy strategi kan ikke ændre dette. The Big Easy’s udbetalingsprocent fortæller hvor meget der udbetales i gevinster over tid, hvor house edge er den del Vera&John beholder.

Det er forskelligt fra spil til spil hvor høj udbetalingsprocenten er. På The Big Easy er den 96.16%, hvilket ganske fint.

The Big Easy har en udbetalingsprocent på 96.16%, så disse 20 gevinstlinjer er bestemt dine penge værd. Gevinsterne på The Big Easy kommer ikke så ofte, men til gengæld er de værd at vente på.

Om IGT:

 • Website: https://www.igt.com/
 • Speciale: Casino Spiludvikling, Gaming på tværs af kanaler og regulerede segmenter, Online, social, & mobil gaming content, Lotteri, Sportsvæddemål
 • Etableret: 1974
 • Grundlægger: William Redd
 • Hovedkontor: Marble Arch House, 66 Seymour Street, Second Floor, London W1H 5BT
Spil The Big Easy hos Vera&John