Anmeldelse af Ten Elements Online Spilleautomat

Spil Ten Elements nu 

Spil Ten Elements hos LeoVegas online casino

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Ten Elements Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Normalt skal man bruge en bonuskode for at udløse en LeoVegas bonus. Men sådan er det ikke hos LeoVegas. Selvom de tilbyder op til 10000kr i velkomstbonus, behøver du ingen LeoVegas bonuskode for at få denne 125% bonus. Spil Ten Elements online efter du har oprettet en LeoVegas konto, og foretaget din første indbetaling ved at bruge Skrill og få en 125% bonus op til 10000.

Hvis du ikke er bekendt med hvilke LeoVegas bonus tilbud der er, så kan vi fortælle dig at du kan få en LeoVegas velkomstbonus på 125% op til 10000kr, og en gratis LeoVegas bonus på 50kr, samt loyaltets bonusser der kan ende på din spilkonto uden en bestemt LeoVegas bonuskode.

Tilmeld dig og få en LeoVegas velkomstbonus

Der intet bedre end at prøve Ten Elements spillemaskine for gratis penge. Som ny spiller, har du chancen for det med en LeoVegas bonus som består af en 50kr gratis bonus, der kan bruges på samtlige Red Tiger Gaming spil. Endnu federe er det, at denne LeoVegas bonus ikke kræver noget indskud – du får de 50kr helt gratis. Indbetaler du minimum 50kr til din nye spilkonto, vil du få en 125% LeoVegas velkomstbonus. Alt du har brug for, er en ny spilkonto, og lyst til at spille på spilleautomater.

Hvis du indbetaler minimum 50kr til din spilkonto ved første indskud, kan du få en LeoVegas velkomstbonus. De tilbyder nemlig en 125% bonus på op til 10000kr. Indbetal minimum 50kr og din spilkonto vil stige med en 125% LeoVegas velkomstbonus.

Get a125% up to kr10000 + kr50 No Deposit Bonus now Spil Ten Elements hos LeoVegas 

Spil Introduktion

Vil du have spænding for alle pengene på en spillemaskine, så spil Ten Elements online. Med fabelagtig grafik, flere bonus funktioner, 5 hjul og 40 betalingslinjer som udbetaler op til 5000000kr, er du sikret en underholdende oplevelse. Red Tiger Gaming har udviklet Ten Elements med et Adventure tema, som særligt henvender sig til Asian Culture fans.

Du får chancen for at vinde 288 gange din indsats på Ten Elements spillemaskine eller udløse gratis spins, få udbetalt gevinster på op til 5000000, nyde 10 Types of Weapon Wilds feature, for en lav minimums indsats på 0.05 per linje.

Ten Elements Features i Spillet

Ten Elements er meget mere end bare en spillemaskine som kun Asian Culture fans vil kunne lide. Men lad os se nærmere på hvilke features Ten Elements kan tilbyde.

Der er mange underholdende features blandt andet bonus free spins samt 20 symboler herunder forskellige typer wilds på denne video spillemaskine.

Jackpot gevinsten er 288 gange din linjeindsats. Udbetalingsprocenten på spillet er 95.47%.

Spil Ten Elements online hos LeoVegas med en gratis spilkonto, så du kan vinde store gevinster. Du kan endvidere benytte LeoVegas download og spille Ten Elements app spilleautomat på din mobil. Du kan samtidig få en flot velkomstbonus.

Bag om Ten Elements

Ten Elements blev lavet af Red Tiger Gaming tilbage i 2017. Red Tiger Gaming opdaterer regelmæssigt dette video spil, for at det altid er den bedste version af Ten Elements der er tilgængelig.

Regler for Spillet

Her er en liste over reglerne for Ten Elements:

 • For at kvalificere sig til en gevinst, skal du have mindst 3 af samme symbol på en af de 40 spillelinjer
 • Alle gevinster er for kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler ved enhver placering på skærmen
 • Wild symbolet kan erstatte samtlige 20 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på en spillelinje bliver udbetalt Free spins funktionen på Ten Elements indeholder 10 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Minimum indsats er
 • Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil

Hvordan kan jeg spille Ten Elements?

Er online spilleautomater nyt for dig eller kender du bare ikke Ten Elements, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Ten Elements spilleautomat online og vinde rigtige penge. I Ten Elements spillet udbetaler symbolerne fra venstre til højre – hvis du har minimum 3 sammenhængende.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. En 125% LeoVegas velkomstbonus på op til 10000kr, kan blive din.

De fleste folk foretrækker at spille Ten Elements for rigtige penge, mest fordi at du kan vinde op til 5000000kr. Hos LeoVegas, kan du spille Ten Elements på deres website samt på mobil.

Vil du spille Ten Elements for sjov eller bare øve dig, så er det muligt at gøre det gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Her behøver ikke at downloade LeoVegas software.

For at starte Ten Elements skal du blot klikke på Spin når du åbner spillet. Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at bruge indsats indstillingerne. Således kan øge din indsats og samtidig beløbet du har mulighed for at vinde. Du skal dog mindst have 3 ens symboler på en spillelinje, og med 5 ens symboler udløses den største gevinst.

Jo flere linjer du spiller på, jo større er chancen har for at få 5 ens symboler på en aktiv betalingslinje. På Ten Elements er der ikke behov for at bekymre sig om dette, da du altid vil satse på 40 spillelinjer.

Trin for trin guide til at spille Ten Elements:

 • Du skal først vælge hvor mange spillelinjer du vil spille på.

Ten Elements har 40 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Antallet af aktive spillelinjer er fastsat til 40, hvilket betyder at du ikke kan ændre antallet af linjer. Spil Ten Elements online, så er du et skridt nærmere top gevinsten på 5000000kr på de 40 linjer.

Gevinster på spillelinjerne udbetales fra venstre til højre, som er det mest almindelige på spillemaskiner. Gevinsterne er ikke nærige, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. Ten Elements gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Bagefter skal du vælge møntværdi.

Hos LeoVegas, når du skal spille Ten Elements for rigtige penge, eller andre LeoVegas spillemaskiner, skal møntværdien sættes til en kontantværdi per mønt. På Ten Elements er dette meget enkelt – der er nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Med den faste møntværdi, behøver du ikke at ændre på indstillingerne. I stedet, kan du holde dit fokus på at vinde Ten Elements’s jackpot på 288 gange din linjeindsats.

 • Når møntværdien er sat til ønskede værdi, skal du vælge beløb for indsats per linje.

Red Tiger Gaming har besluttet at holde mønt indstillingen i Ten Elements fast – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Når du spiller Ten Elements vil det altid være med alle 40 spillelinjer. For her har Red Tiger Gaming valgt, at det ikke skal være muligt at ændre på antallet. Man kan håbe på det vil blive muligt i en anden version af Ten Elements.

For at finindstille din indsats på Ten Elements, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

Din indsats kan styres på denne måde, og derved kan du satse på alt fra 0.05kr til 125kr per linje. Med en forholdsvis høj maks. indsats på 125kr per spillelinje, hentyder Red Tiger Gaming at de har sigtet Ten Elements mod høje indsats.

 • Start spillet manuelt ved at klikke på Spin knappen.

Det vil starte de 5 hjul, mens indstillingerne på Ten Elements forbliver som du før satte dem. Du kan også bruge autospil til at starte Ten Elements. På den måde behøver du ikke bruge Spin knappen, men kan i stedet læne dig tilbage og se de 5 hjul spinde op til 100 gange i træk.

 • Før du begynder at spille Ten Elements spilleautomat, er der yderligere to funktioner at overveje: fuld skærm samt lyd knapperne.

Først er det muligt at gøre spilleskærmen større, så du virkelig kan nyde Ten Elements spillet.

Du kan slukke for lyden med et klik på mute knappen, og spille Ten Elements uden at forstyrre nogen.

Lydindstillingerne på Ten Elements er simple, du kan enten skrue helt op eller sætte den på lydløs. Det er ikke muligt at skrue op/ned for lydstyrken.

Alle Symboler på Ten Elements

På Ten Elements spilleautomat er der i alt 20 symboler. De højst betalende ses i listen herunder:

 • Golden Caterpillar
 • Lotus
 • Fan
 • Yin Yang
 • Ace
 • 10

Derudover vil du også finde:

 • Weapon wild symbol
 • Weapon stacked symbol
 • Free Spins scatter symbol
 • Free Spins freespins symbol

Det symbol der giver den bedste gevinst, et jackpot symbol kan man kalde det, er Golden Caterpillar. Er du så heldig at få Golden Caterpillar 5 gange på alle 40 spillelinjer kan du få udbetalt 288 gange din indsats. Med en indsats på på alle 40 spillelinjer, vil 5 Golden Caterpillar symboler udbetale 288 gange din indsats – eller mønter.

Her på billedet ses Ten Elements’s størst udbetalende symbol:

Det næstbedste symbol at få er Lotus. Satser du 0.05kr per linje, kan du få udbetalt op til 152 gange din indsats, men hvis du vælger at satse 125kr per linje og får 5 af disse, kan du vinde 19000kr. Efter Lotus kommer det gavmilde Fan symbol, som giver dig 112 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.05kr per linje, men kan forøge din spilkonto med en gevinst på 14000kr hvis du satser maks. og 5 af disse fremkommer på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Yin Yang og Ace ganger din indsats med henholdsvis 72 og 48. Og det lavest betalende symbol 10, kan give dig 16 gange din indsats, hvis du får 5 på en spillelinje.

Selvom Weapon er det bedste symbol, er scatter symbolet Free Spins også værd at holde øje med. Det kan nemlig erstatte Ten Elements’s andre symboler, så du får flere gevinster. Men alene, kan Free Spins symbolet gange din indsats med .

Ten Elements har et Free Spins symbol, specielt til free spins.

Udbetalingslinjer

Ten Elements er en video spillemaskine der har 5 hjul og 40 linjer.

Linjerne der løber hen over de 5 hjul på denne video kaldes også for gevinstlinjer. Kun vinderkombinationer på disse giver gevinst.

Du kan ikke vælge at slå spillelinjerne til eller fra på Ten Elements – de 40 spillelinjer vil altid være aktive.

Du kan styre din indsats ved at ændre antallet af linjer, som forklaret ovenfor.

play Ten Elements online Spil Ten Elements ved LeoVegas 

Hvordan virker Ten Elements’s betalingslinjer:

 • Ten Elements’s betalingslinjer udbetaler fra venstre til højre. Så længe du har min. 3 ens symboler på en betalingslinje.
 • Wild symbolet kan erstatte alle de andre symboler.
 • De stablede wild symboler kan give gevinst på mere end en betalingslinje.
 • Free Spins symbolet giver gevinst på samtlige betalingslinjer.
 • Kun den største gevinst på en betalingslinje bliver udbetalt. Du vil altså kun få udbetalt den største gevinst, hvis du får flere på samme betalingslinje.
 • Alle de 40 betalingslinjer er faste. Du kan ikke ændre på antallet af linjer, og satser derfor automatisk på dem alle. Men det betyder også at hver gang 3 ens symboler lander på en betalingslinje så er der gevinst.

Hvor mange hjul har spillet?

Her har vi en video hvor de 5 hjul på traditionel vis spinder nedad. Red Tiger Gaming udviklede Ten Elements med en klar intention om at holde den simpel, så du kan koncentrere dig om at vinde.

Du kan vinde med 20 symboler på Ten Elements inklusive et wild og et scatter symbol. Endvidere findes der en specielt Weapon stablet wild.

Alt du skal vide om den faste Ten Elements Jackpot

Du kan ikke vinde en fast Ten Elements jackpot, men der er stadig masser af gode gevinster. Golden Caterpillar symbolet kan for eksempel gange din indsats med 288. Så du har chancen for at vinde op til 5000000kr for maks. indsats på 125kr per gevinstlinje.

Ten Elements’s Progressive Jackpot

Man kan ikke vinde en progressiv Ten Elements jackpot. Dog er det er muligt at, der findes en jackpot på et af de casinoer som udbyder dette Red Tiger Gaming spil, så du stadig har chancen for at vinde en jackpot præmie.

Red Tiger Gaming’s Spilleautomater & Spillemaskiner

LeoVegas udbyder blandt andet Red Tiger Gaming’s spillemaskine Ten Elements. Her vil du blive underholdt af grafiske detaljer og sjove animationer. På Ten Elements vil du med sikkerhed blive fanget af alle de spændende funktioner, som man ikke finder på en klassisk spilleautomat.

Er Red Tiger Gaming’s Ten Elements en 3D Spillemaskine?

Nej, men der er ikke stor forskel på Red Tiger Gaming’s almindelige spillemaskiner og 3D spillemaskine. Forskellen er meget større mellem deres spillemaskiner og klassiske spilleautomater. Ten Elements er i hvert fald god kvalitet, så Red Tiger Gaming har uden tvivl investeret en del i dette spil.

Er LeoVegas download nødvendigt?

Vil du gerne prøve denne spillemaskine, er det lettest hos et online casino der ikke kræver Ten Elements download – som for eksempel LeoVegas. Langt de fleste casinoer med Ten Elements er Mac samt PC kompatible, og hos LeoVegas kan du desuden prøve spillet inden du satser dine egne penge. Spil Ten Elements gratis – eller satse rigtige penge på Ten Elements.

LeoVegas download findes ikke , så spil Ten Elements på LeoVegas’s website i stedet. Hvis du gerne vil lære Ten Elements at kende, før du spiller for rigtige penge, tilbyder LeoVegas samtlige Red Tiger Gaming spilleautomater i en gratis prøve version. Helt uden krav om at du opretter en konto.

Info om Ten Elements’s Knapper

Her er et par tips til hvordan du bruger Ten Elements’s knapper:

Start Knappen

De 5 hjul spinder ikke af sig selv, du skal klikke på Spin knappen. Men ligeså snart du har startet spillet, kan Ten Elements udbetale 288gange din indsats. Red Tiger Gaming har også inkluderet følgende knapper:

 • Fuld skærm funktion
 • Kontrol til at justere lyden på Ten Elements
 • Info fane hvor du finder mere information om Ten Elements’s regler og en gevinsttabel

Turbo Knappen

Hvis du ikke kan vente med at få dine gratis spins afgjort, så brug Turbo funktionen.

Desværre har Red Tiger Gaming ikke tilføjet Turbo funktion på Ten Elements, men den har en god tilbagebetalingsprocent på 95.47%.

Information Fanen

Info fanen er din genvej til Ten Elements’s spilleregler og gevinstoversigt. Vi anbefaler at du læser disse informationer, så du ved hvordan spillet fungerer.

Hvad er Autospil?

Autospil lader dig spille, uden at skulle klikke på Spin ved hvert et spin. Men vær ikke bange for at gå glip af noget. Spillet stopper nemlig hvis du får en vinderkombination. På Ten Elements kan du vælge om du vil spille automatisk, eller selv gerne vil klikke på start knappen.

Fordi autospil er en erstatning for Spin knappen. Kan du spille helt uden pauser mellem hvert spin. Red Tiger Gaming lader dig indstille, hvor mange automatiske spin du have i træk.

I forhold til indstillingen af autospil på Ten Elements, kan du vælge at spillet skal stoppe hvis der udløses en bonus feature.

Min. Indsats

Vil du oprette en LeoVegas konto, for eksempel de 10000kr, er det smart at tjekke casinoet’s minimums indsats på Ten Elements.

Uden en Sats En knap, skal du selv indstille indsatsen til minimum på Ten Elements ved at ændre hvor mange mønter du satser per betalingslinje.

Den højeste indsats på Ten Elements er 125kr. Men er du lidt mere forsigtig med din indsats, har Red Tiger Gaming også inkluderet et minimums indsats på bare 0.05kr per betalingslinje.

Red Tiger Gaming har valgt at have fastlagte betalingslinjer på Ten Elements. Så vil du ændre på din indsats, kan du i stedet sænke antallet af mønter ned til 1 mønter per spillelinje. Men fordelen ved at satse på samtlige 40 betalingslinjer er at, dine chancer for at udløse Ten Elements’s bonusspil samt free spins er større. Foretrækker du at satse småt kan du starte med en indsats på 2kr, og samtidig have mulighed for at udløse Red Tiger Gaming’s bonus funktioner.

Maks. Indsats

Eftersom Red Tiger Gaming ikke har inkluderet en Maks. Indsats knap, kræver Ten Elements at du selv forhøjer din indsats. I menuen på dette 5-hjuls spil, kan du vælge 1 mønter per linje, hvilket er mønter per spin når 40 linje er aktive. I kontanter, er det 5000kr hvis du vælger maks. mønt indsats på kr.

Tilbagebetalingsprocent

Måske er du bekendt med, at tilbagebetalingsprocenten på spillemaskiner normalt ligger i intervallet fra 93% til 96%. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra statistiske udbetalinger over en længere periode, og vises altid i procent. På Ten Elements’s tilbagebetalingsprocent er 96%, men det betyder ikke at du kan forvente at få 96kr for hver 100kr du har satset.

Du nok godt finde højere tilbagebetalingsprocenter med Ten Elements’s er ganske fin – 95.47%.

Særlige Funktioner på Ten Elements

Som mange andre spil, har Ten Elements både et wild og scatter symbol. Du finder en uddybende beskrivelse om dem herunder.

Scatter

Red Tiger Gaming har givet Ten Elements et scatter symbol, som de har kaldt Free Spins. Det kan udløse gevinst på gange din indsats. Ten Elements’s funktion er at give dig free spins, så det er bestemt et af favorit symbolerne.

Sådan kan du genkende det:

spil Ten Elements gratis

Wild

Wild symbolet Weapon kan erstatte ethvert af de andre symboler, så får du 4 ens Lotus symboler og så et Weapon symbol, anse det som at du har fået 5 ens Lotus symboler, og forvent 152 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Ten Elements

Her kan du se Weapon symbolet.

Ekspanderende Wild

Mens flere andre spil har en ekspanderende wild, finder du ikke sådan en på Ten Elements. Men du kan du nyde Ten Elements’s mange sjove features.

Stacked Wild

Weapon symbolet kan stable wilds på flere hjul af gangen, og udbetale gange din indsats per linje.

Overlay Wild

Overlay wild symbolet på Ten Elements er desværre ønsketænkning, men hvem ved måske vil Red Tiger Gaming vil tilføje det i en opdatering.

Gevinstoversigt

Hvis du er interesseret i alle Ten Elements’s udbetalingsdetaljer, så tjek gevinstoversigten, som Red Tiger Gaming har gjort let tilgængelig ved et klik på yes knappen. Hvad du vil få at se der er de 20 symboler samt en forklaring af deres udbetalinger. Det symbol der er mest værd er Golden Caterpillar, som vil belønne dig med 288 gange din indsats ligeså snart du får 5 af dem. Får du det samme antal Lotus symboler på en af de 40 linjer, vil din saldo stige med 152 gange din indsats per linje. Der er også mindre gevinster, som Fan der stadig udbetaler fint, med 112 gange linjeindsatsen for 5 af de samme symboler. Selv symboler som Yin Yang og Ace er ganske indbringende – med gevinster på henholdsvis 72 og 48 gange indsatsen. Men også hvis du får 5 af det lavest betalende symbol; 10, vil du nyde godt af en LeoVegas’s spilkonto booster på 16 gange indsatsen per linje. Hvilket bestemt ikke er dårligt, mange andre video spil udbetaler ikke nær så godt.

Ten Elements online gratis Spil Ten Elements ved LeoVegas 

Indsats Størrelse

Vil du spinde de 5 hjul på Ten Elements? Skal du først indstille værdien af din indsats – hertil har Red Tiger Gaming givet dig et par valgmuligheder.

 • Indstil dit indsats niveau
 • Vælg din indsats ud fra den kontante værdi

Ten Elements har altid 40 linjer aktiveret. Så det er ikke muligt at satse på færre linjer.

Størrelsen af din indsats afgør hvor stor en gevinst du får udbetalt. Spiller du med laveste indsats på 1 mønter per linje, vil din samlede indsats være mønter per spin. Men går du efter de store gevinster, skal du satse 1 mønter per linje, hvilket er mønter per spin.

Er møntværdien fastsat?

Ten Elements giver dig muligheden for at vælge den kontante værdi af hver mønt du satser. Du kan gå helt ned til kr, eller du kan vælge at satse maks. på kr.

Findes der en multiplikator funktion?

Mens mange Red Tiger Gaming spil har en multiplikator, som adskiller sig fra Ten Elements’s 288 gange linjegevinst, der er noget anderledes på Ten Elements – et unikt bonusspil som hedder: 10 Types of Weapon Wilds.

Som du nok ved, er der spil med 40 betalingslinjer som udløser linjegevinster, normalt fra 16 til 288 gange indsatsen, men en multiplikator feature falder ikke ind under denne kategori. Dette Asian Culture spil har 10 Types of Weapon Wilds featuren som et alternativ til multiplikatoren.

Bonusser, Gratis Spins og andet

Kan jeg se frem til free spins og andre bonus funktioner på Ten Elements?

Har Ten Elements en Bonus Runde?

Spil Ten Elements nu 

Ten Elements’s Gamble Runde

Du kan ikke satse din gevinst i en gamble runde på Ten Elements. I stedet har Red Tiger Gaming valgt ikke at friste dig, men snarere lade Ten Elements vise dig sin fulde generøsitet.

Findes der Free Spins på Ten Elements?

Det kan godt være forvirrende, hvad der helt præcis menes med free spins. Når man spiller video spil, vil du nogle gange se free spins som et bonusspil. Når tilmelder dig et nyt online casino, såsom LeoVegas, kan du være heldig at få 50 free spins for at byde dig velkommen til LeoVegas. Når man kigger på video spil’s free spins tilbud, kan du måske finde dem som en saldo booster på Ten Elements. Derudover, kan man komme til at forveksle free spins med spillemaskiners gratis prøve afspilning. Her er forskellen, at selvom dine spins er gratis vil gevinsten ikke blive tilføjet din spilkonto hvis du får en vinderkombination.

Du kan potentielt vinde 10 free spins på forskellige tidspunkter, mens du spiller Ten Elements.

Selvom det ikke er meget med de 50 LeoVegas gratis spins, som Ten Elements tilbyder. Udbetaler disse gratis spins ganske pænt: Endvidere, får alle nye kunder 50 spins på Starburst for at oprette en konto.

Det er nemt at udløse disse Ten Elements free spins. Får du Free Spins symbolet, vil du se Ten Elements aktivere free spins funktionen og belønne dig med op til 10 free spins.

Ten Elements’s Visuelle Effekter

Som andre Red Tiger Gaming video spillemaskiner, har (slot) en flot grafik der komplementerer Adventure-temaet super godt, samt et antal af knapper som kan bruges til at:

 • Se udbetalingsoversigten
 • Justere din indsats
 • Starte en runde auto spins
 • Spille Ten Elements i fuldskærm
 • Bruge mute til at slukke for lyden
 • Se mere om Ten Elements under Info

Folk der elsker Asian Culture tema’et, får en autentisk oplevelse på Ten Elements, dels takket være dens lyd som Red Tiger Gaming har skræddersyet til at passe til temaet. Foruden denne spilleautomat’s fantatiske grafik, skaber lyden en unik stemning. Men hvis du ønsker at sigte efter de 5000000kr uden at blive distraheret, så brug Ten Elements’s mute indstilling til at gøre noget ved det.

Klar til at spille Ten Elements med rigtige penge?

Red Tiger Gaming gav den virkelig hele armen da de designede Ten Elements og det kan ses – den er farverig og levende. Med 40 betalingslinjer som kan udbetale op til 5000000kr, er der chance for det vil gøre dig til en glad spiller.

Således spilles Ten Elements spillemaskine med rigtig indsats:

Spil Ten Elements online med en spilkonto hos LeoVegas. Det tager kun 5 minutter. Sådan her opretter du en LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Ten Elements med LeoVegas’s casino penge

Udbetaling af Ten Elements Gevinst

LeoVegas registrerer dine Ten Elements gevinster øjeblikkeligt. Derefter kan pengene udbetales med Skrill. Der kan være en udbetalingsgrænse, så forhør LeoVegas kundeservice support vedrørende dette.

For at kunne udbetale din Ten Elements gevinst efter at have modtaget den 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du opfylde et gennemspilningskrav på 35. For din egen skyld, bør du altid læse LeoVegas’s Vilkår & Betingelser igennem inden du modtager din LeoVegas bonus. Du finder ingen information om dette i Ten Elements’s Info afsnit.

Skal jeg indbetale for at spille Ten Elements?

En af grundene til vi elsker LeoVegas er at de lader os spille dette avancerede spil for sjov. Spil Ten Elements online på din computer eller på din mobil.

Med LeoVegas’s spil for sjov funktion, behøver du ikke indbetale. Og er Ten Elements noget for dig, kan du altid foretage en indbetaling. 50kr er det laveste beløb du kan indbetale, men med en møntværdi på kr kan de vare forholdvis længe. Særligt sammen med en 125% LeoVegas bonus uden krav om LeoVegas bonuskode.

Hvis jeg spiller gratis, kan jeg så stadig vinde kontanter?

Spil Ten Elements gratis og vind rigtige penge! Kan det virkelig lade sig gøre? Ja, hos LeoVegas kan det. Du kan nemlig få en LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus uden krav om Indskud

Lige nu tilbydes der en LeoVegas gratis bonus på 50kr til dette perfekt strømlinede spil. Det er i bund og grund gratis penge, hvilket betyder at du kan spille Red Tiger Gaming spil helt gratis. Du skal bare have en LeoVegas konto – opret en og gå til LeoVegas’s spillemaskiner, brug de gratis 50kr, og vind endnu flere penge ved at spille Ten Elements online. Men husk, for at kunne udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde betingelserne. Ten Elements kan udløse gevinst på op til 5000000kr, men de fleste casinoer vil kun lade dig udbetale et begrænset beløb minus 50kr, hvis du gennemspiller bonussen 35 gange. Gratis penge kommer næsten altid med begrænsninger.

Findes Ten Elements mobil spillemaskine hos LeoVegas?

Jep, LeoVegas har gjort dette spil tilgængeligt til ejere af iOS, Android, Windows enheder via deres app. Du skal blot downloade den, så har du underholdningen lige ved hånden. Ten Elements mobil er mere eller mindre identisk med den version du finder på din computer. Det er de samme 5 hjul, og den samme 95.47% udbetalingsprocent, der kommer til at underholde dig i Ten Elements app versionen.

Alle brugere af en iOS enhed, som en iPhone eller iPad, kan spille Ten Elements via en fed LeoVegas app som kan hentes på iTunes eller LeoVegas’s eget site.

Android bruger? Skynd dig at hent LeoVegas app i Google Play – både til Android mobil og tablet. Få minutter efter vil du kunne nyde Red Tiger Gaming spilleautomater direkte på din Android enhed.

Bemærk at LeoVegas har en gratis app, men husk at vær opmærksom på at det er den officielle app du downloader.

Spil på Mobil Enhed og Modtag Bonus

Mobile spillemaskiner er kommet for at blive, hvilket gør det endnu mere mærkeligt at LeoVegas ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Som de fleste Red Tiger Gaming fans ved, er bonus til mobil spil en standard del af velkomstbonus tilbudet hos de mange casinoer. Lad os vente og se om LeoVegas i fremtiden vil inkludere en mobil bonus til Ten Elements samt andre Adventure tema spil.

Ten Elements’s Maksimale Udbetaling

Når det kommer til gevinsterne på Ten Elements, kan du få et overblik over hvor meget Ten Elements’s 20 symboler udbetaler i gevinstoversigten, se den ved at klikke på yes. Her kan du se, at Golden Caterpillar symbolet er det bedste at få – det kan nemlig gange din indsats på hver gevinstlinje med 288. Spiller du med en indsats på 1 mønter på hver linje og en møntværdi på kr, kan du altså vinde mønter forudsat at 5 af disse symboler lander på en aktiv gevinstlinje.

Er der en Ten Elements strategi til at vinde?

Din chance for at få gevinst kan ikke forbedres via en Ten Elements strategi. I stedet kan dette moderne spil’s udbetalingsprocent samt størrelsen af LeoVegas’s house edge give dig en idé om hvor gode gevinstchancer der er. Udbetalingsprocenten på Ten Elements viser hvor meget der bliver udbetalt i gevinster over en periode, hvor house edge viser hvor meget LeoVegas i gennemsnit tjener.

Ligesom alle andre spilleautomater, har dette Red Tiger Gaming spil sin egen udbetalingsprocent. På Ten Elements er der en trist gennemsnitlig udbetaling på 95.47%.

Når det kommer til Ten Elements’s udbetalinger, kan du forvente store, men knap så hyppige gevinster. Med en udbetalingsprocent på 95.47%, er dine gevinstchancer på de 40 linjer ganske fine. Dog, er det selvfølgelig LeoVegas’s mål at opnå profit, hvilket de også får på millioner af Ten Elements spins.

Introduktion til Red Tiger Gaming:

 • Hjemmeside: www.Red Tiger Gaming.com
 • Forretnings Speciale: Spilleautomater til Computer og Mobil, Bordspil til Computer og Mobil, MIS, IT og Kommunikation
 • Adresse: 2nd Floor, Athol House, 21a – 23 Athol Street, Douglas, IM1 1LB
 • Grundlagt: 2014
Spil Ten Elements ved LeoVegas