Vind på Super Sumo Online

Spil Super Sumo nu 

Spil Super Sumo og vind hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Super Sumo Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Det kræver ofte en bonuskode, hvis man vil have en LeoVegas bonus til Fantasma Games spillemaskiner. Men her behøver du ingen LeoVegas bonuskode for at få en bonus. Det nuværende tilbud er en 125% bonus op til 10000kr. Spil Super Sumo online med din bonus, først skal du blot foretage en indbetaling til din LeoVegas konto ved at overføre penge med Skrill og du kan blive underholdt af Super Sumo og andre kvalitets spillemaskiner kort efter.

Ikke nok med at du kan få en 125% bonus op til 10000kr som tak for din registrering, derudover får du 50 LeoVegas gratis spins.

Hvis du ikke er bekendt med hvilke LeoVegas bonus tilbud der er, så kan vi fortælle dig at du kan få en LeoVegas velkomstbonus på 125% op til 10000kr, og en gratis LeoVegas bonus på 50kr, samt loyaltets bonusser der kan ende på din spilkonto uden en bestemt LeoVegas bonuskode.

Få en LeoVegas velkomstbonus som ny bruger

Skræddersyede velkomstbonusser er vist en af LeoVegas’s specialiteter. Nye kunder kan nemlig prøve Fantasma Games spil ved at bruge en 50kr LeoVegas No Deposit Bonus. Vælger du derefter at indbetale til din LeoVegas konto, vil der komme flere bonus tilbud din vej.

Vil du have en LeoVegas bonus? For at modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, kræver det en indbetaling. Bare brug Skrill, indbetal minimum 50kr og din saldo vil stige med 10000kr som kan bruges til få flere spins på Super Sumo spillemaskine.

Spil Super Sumo ved LeoVegas 

Intro

Vil du underholdes af en spillemaskine, så spil Super Sumo online hos LeoVegas allerede i dag. Med fængende grafik, gavmilde bonus funktioner, 5 hjul og 25 betalingslinjer, samt gevinster på op til 125000kr, er du sikret en underholdende oplevelse. Super Sumo er en elsket Fantasma Games spillemaskine, med et sjovt Asian tema.

Du får chancen for at vinde 200 gange din indsats på Super Sumo spillemaskine eller udløse gratis spins, få udbetalt gevinster på op til 125000, for en lav minimums indsats på 0.1 per linje.

Super Sumo Funktioner i Spillet

Super Sumo er mere end bare en spillemaskine som kun Sumo Wrestling fans vil være glade for. Lad os kigge på hvad Super Sumo kan tilbyde.

Du finder en masse sjove features som gratis bonus spins samt 11 symboler herunder et wild og scatter symbol på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 200 gange din linjeindsats. Tilbagebetaling til spilleren er på 95.18%.

Leder du efter et online casino hvor du kan åbne en gratis konto og vinde store gevinster? Så spil Super Sumo online hos LeoVegas, der kan du både vinde kontante gevinster og åbne en gratis konto. Hos LeoVegas har du også mulighed for at downloade og spille Super Sumo app spilleautomat på mobilen. Du kan endda få en god velkomstbonus.

Baggrund

Fantasma Games står bag udviklingen af Super Sumo, som blev udgivet tilbage i 2017. Desuden opdateres denne video regelmæssigt af Fantasma Games, så man altid får den bedste Super Sumo oplevelse.

Spillets Regler

Super Sumo reglerne ses i oversigten herunder:

 • Det kræver min. 3 af samme symbol på en af de 25 betalingslinjer, at udløse gevinst
 • Gevinst gives for vinderkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved hver en placering
 • Wild symbolet erstatter samtlige 11 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst udbetales for hver en valgt spillelinje
 • Gratis spins funktionen på Super Sumo giver 10 gratis spins
 • Gratis spins kan også genudløses under gratis spins runde
 • Minimum indsats er fastsat til
 • Fejl i spillet medfører annullering af alle indsats og udbetalinger

Sådan virker Super Sumo

Hvis du er ny i verden af online spillemaskiner eller bare på dette Fantasma Games spil, så vil denne Super Sumo anmeldelse give dig en gennemgang af hvordan du kan spille Super Sumo spillemaskine online og vinde kontanter. På Super Sumo, er det først og fremmest målet at få mindst 3 sammenhængende symboler på en spillelinje fra venstre til højre.

Før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Du kan modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

De fleste kan bedst lide at spille Super Sumo for rigtige penge, af den simple grund at gevinsten på op til 125000kr kan blive din. Spil hos LeoVegas og vind Super Sumo’s top gevinst, direkte på deres website også på mobilen.

Hvis du bare vil spille Super Sumo for sjov, måske for at øve dig, så er det gratis at gøre det på LeoVegas’s site eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt med LeoVegas download.

Du ændrer din indsats ved at bruge indsats størrelse knapperne. Dette kan forhøje din indsats, samt beløbet du kan vinde. Du skal have mindst 3 af de samme symboler på en aktiv spillelinje, og får du 5 ens symboler udløser du den største gevinst. Når du har åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at starte Super Sumo.

Jo flere linjer du spiller på, jo større er chancen har for at få 5 ens symboler på en aktiv betalingslinje. På Super Sumo er der ikke behov for at bekymre sig om dette, da du altid vil satse på 25 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til eller fra.

Følg guiden her for at spille Super Sumo:

 • Du skal først vælge hvor mange spillelinjer du vil spille på.

På Super Sumo finder du 25 spillelinjer fordelt over 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 25, hvilket betyder at du ikke selv kan vælge antallet. Dette gør ikke Super Sumo mindre attraktiv at spille. Spil Super Sumo online og sats stort på de 25 linjer, fordi det betyder større vinderchance.

Her udbetales gevinsterne fra venstre til højre på linjerne, som er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Super Sumo udbetalinjerne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Herefter skal du vælge størrelsen af møntværdien.

Hvis du vil spille Super Sumo med rigtige penge hos LeoVegas, eller en anden Fantasma Games’s spilleautomat, skal møntværdien indstilles til en kontantværdi per mønt. På Super Sumo er dette dog ikke nødvendigt – der er nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Med en fast møntværdi, skal du ikke bekymre dig om indstillingerne. I stedet, kan du koncentrere dig om at vinde Super Sumo’s jackpot på 200 gange din indsats.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, gå videre til valg af indsats per linje.

Fantasma Games har besluttet at holde mønt indstillingen i Super Sumo fast – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Spiller du Super Sumo vil det altid være med samtlige 25 spillelinjer. Fantasma Games giver dig ikke lov til at vælge mere eller mindre end det. Måske de vil gøre det i en anden version af Super Sumo.

For at finjustere din indsats på Super Sumo, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

På denne måde kan du styre din indsats, og vælge at satse fra 0.1kr til 10kr per linje. Med en høje maks. indsats på 10kr per betalingslinje, antyder Fantasma Games at de har sigtet Super Sumo spillet mod dem derude som satser stort.

 • Når du er klar til at starte spillet, klik på Spin knappen.

Det vil starte spillet og de 5 hjul, men indstillingerne på Super Sumo vil forblive som du tidligere indstillede dem. En anden måde du kan starte Super Sumo er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du blot sætte dig tilbage mens de 5 hjul automatisk spinder op til 100 gange i træk.

 • Du bør også overveje indstillingerne for lyden og fuld skærm, inden du går i gang med at spille Super Sumo spillemaskine.

På Super Sumo er det desværre ikke muligt, at spille i fuld skærm. Fantasma Games burde tilføje denne funktion, så man virkelig kan nyde Super Sumo spillet.

Når det kommer til lydstyrken på Super Sumo, kan du slukke helt for den med et enkelt klik på mute knappen.

På Super Sumo kan du ikke skrue op og ned for lydstyrken. Du kan kun skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Alle Symbolerne på Super Sumo

Der er 11 symboler på Super Sumo spilleautomat. Her er en liste over de højst udbetalende:

 • Angry Sumo
 • Sad, Scared og Disgusted Sumo
 • Ace, King, Queen, Jack og 10

Udover disse, er der også:

 • Happy Sumo wild symbol
 • Super Sumo Logo scatter symbol
 • Super Sumo Logo freespins symbol

Den største gevinst får du med Angry Sumo, som er et slags jackpot symbol kan man vel sige. Får du Angry Sumo 5 gange på de 25 spillelinjer vil det udbetale 200 gange din indsats. Satser du på alle 25 spillelinjer, kan 5 Angry Sumo symboler nemlig give dig 200 gange din indsats – eller mønter.

Herunder ses det højst betalende symbol på Super Sumo:

Det næste symbol du skal ønske at få er Sad, Scared og Disgusted Sumo. For hvis du satser 0.1kr per linje, får du 100 gange din indsats, og satser du 10kr per linje og får 5 af disse symboler, vinder du 1000kr.

Mens det lavest udbetalende symbol som er Ace, King, Queen, Jack og 10, vil give dig 60 gange din indsats, hvis du får 5 af dem.

Selvom Happy Sumo er det bedste symbol, er scatter symbolet Super Sumo Logo også værd at holde øje med. Det kan nemlig erstatte Super Sumo’s andre symboler, så du får flere gevinster. Men alene, kan Super Sumo Logo symbolet gange din indsats med .

Symbolet Super Sumo Logo på Super Sumo udløser free spins.

Om Super Sumo’s Linjer

Super Sumo video spillemaskine har 5 hjul hvorpå de 25 betalingslinjer er fordelt.

De linjer der løber på tværs af de 5 hjul på denne video kaldes betalingslinjer. Alle vinderkombinationer på disse giver gevinst.

På Super Sumo kan du ikke slå udbetalingslinjerne til eller fra – der vil altid være 25 aktive linjer.

Du kan styre din indsats ved at ændre antallet af linjer, som forklaret ovenfor.

play Super Sumo online Spil Super Sumo ved LeoVegas 

Kort om betalingslinjer:

 • Super Sumo’s betalingslinjer udbetaler fra venstre til højre. Så længe du har min. 3 ens symboler på en betalingslinje.
 • Wild symbolet kan erstatte alle de andre symboler.
 • Super Sumo Logo symbolet giver gevinst på samtlige betalingslinjer.
 • Kun den største gevinst på en betalingslinje bliver udbetalt. Du vil altså kun få udbetalt den største gevinst, hvis du får flere på samme betalingslinje.
 • Alle de 25 betalingslinjer er faste. Du kan ikke ændre på antallet af linjer, og satser derfor automatisk på dem alle. Men det betyder også at hver gang 3 ens symboler lander på en betalingslinje så er der gevinst.

Info om Super Sumo’s Hjul

På denne video drejer de 5 hjul nedad mod bunden af skærmen. Hvilket er det mest almindelige på Fantasma Games spil. Men bare fordi hjulene på Super Sumo kører nedad betyder det ikke at gevinsterne er dårlige – tværtimod!

Der er 11 almindelige symboler på Super Sumo herunder et wild og et scatter symbol.

Super Sumo Jackpot

Selvom du ikke kan vinde en fast Super Sumo jackpot, er der mange andre goder som hyppige gevinster,, herunder 200 gange linjeindsats. I mønter er maks. indsats som kan udbetale gevinst på op til mønter. Så i kontanter kan du altså vinde 125000kr for maks. indsats på 10kr per linje og mønter per spin.

Info om Den Progressive Jackpot

Du har ikke mulighed for at vinde en progressiv Super Sumo jackpot. Men det kan dog være, at et af de casinoer som har dette Fantasma Games spil tilbyder deres egen progressive jackpot.

Hvad er fordelen ved Video Spillemaskiner fremfor Spilleautomater?

Fantasma Games har udviklet spillemaskinen Super Sumo. Som er spækket med detaljeretgrafik og gode animationer. Fantasma Games har givet Super Sumo en række af funktioner, som ikke ville være muligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat. Hvilket blot er en af grundene til, at man bør prøve at spille Super Sumo for rigtige penge.

Er dette en 3D Spillemaskine?

Nej, Super Sumo er ikke en 3D spillemaskine. Men der er ikke den store forskel, en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med et bedre design. Så selvom de æstetisk er tiltalende, er det sjældent de bringer nye vigtige features på banen. De er altså ikke så anderledes end almindelige spillemaskiner. Det er forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der er stor – ikke blot udseende men også selve spillet.

Skal man downloade LeoVegas software?

Skal du vælge et sted at spille Super Sumo, er det altid bedre hos et casino som dette hvor det ikke er nødvendigt med Super Sumo download, da det tager tid og er besværligt. På de fleste online casinoer kan du prøve Super Sumo gratis, og hos LeoVegas kan både spille gratis og for rigtige penge. Prøv Fantasma Games’s spil gratis – eller spille for penge på Super Sumo.

LeoVegas casino kommer i form af et flash site, så blot spil Super Sumo og andre Fantasma Games spillemaskiner direkte i din internet browser. Så nej, du behøver ikke LeoVegas download, kun hvis du vil bruge LeoVegas’s mobil app. En anden fordel ved LeoVegas er at de tilbyder gratis prøvespil, også på Super Sumo, hvilket ikke kræver at du tilmelder dig. Men du kan kun gøre krav på LeoVegas’s bonusser og Super Sumo’s mange gevinster hvis du spiller for rigtige penge.

Hvordan bruges Knapperne?

Forklaring af knappernes funktioner på Super Sumo:

Start Knappen

For at starte Super Sumo eller ethvert andet spil på LeoVegas, skal du trykke på en knap. Som på mange andre Fantasma Games spil hedder denne knap Spin. Ikke nok med at det er den der får hjulene til at spinde, så kan den også indbringe en gevinst på 125000kr. Andre knapper som du måske kan få brug for på Super Sumo er:

 • Turbo funktion – læs mere om den herunder
 • Lydstyrke indstillingen på Super Sumo
 • Info sektion der giver dig mere information om Super Sumo spillet samt udbetalingstabel

Turbo Knappen

Hvis du ikke kan vente med at få dine gratis spins afgjort, så brug Turbo funktionen.

Brug Turbo funktionen på Super Sumo, for at sætte farten op – enten under det almindelige spil, eller bonus funktionerne, som for eksempel free spins. Kommer du til at klikke på Turbo uden det var meningen, eller bryder du dig ikke om det hurtige spil, kan du bare klikke på den igen for at afslutte turbo tempoet.

Information Fanen

Udover gevinstoversigten, har Fantasma Games ikke inkluderet en Info knap på Super Sumo. Så hvis du vil vide mere om spillereglerne på Super Sumo, må du kontakte LeoVegas’s kundeservice.

Hvad er Autospil?

Få hjulene til at automatisk at dreje rundt, ved at bruge autospil funktionen. Så slipper du for hele tiden at klikke på Spin knappen. Men bare rolig, du kommer ikke til at gå glip af vinderkombinationerne, spillet stopper nemlig når der er gevinst. Fantasma Games har for din bekvemmelighed, tilføjet denne funktion på Super Sumo.

Vælger du at benytte autospil funktionen, slipper du fuldstændigt for at bruge Spin knappen. Samtidig tilpasser du selv, autospil til det ønskede antal.

Min. Indsats

Inden du opretter en LeoVegas konto og gør krav på din 10000kr bonus, er det en god idé at tjekke hvor meget man minimum skal satse på Super Sumo, når man spiller for rigtige penge.

Foretrækker du at satse småt, kommer du til at mangle Sats En knappen på Super Sumo. Så vil du indstille din indsats til minimum, skal du selv ændre antallet af mønter du satser.

Den laveste linjeindsats er 0.1. Gang det med 25 linjer og du får 2.5kr i alt, som er minimum indsats

Super Sumo’s spillelinjer er faste. Derfor kan du ikke ændre din indsats ved hjælp af de 25 linjer. Det mindste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per linje. Det gode ved at satse på alle 25 linjer er, at du kan udløse alle Super Sumo’s bonusspil og free spins. Med minimum indsats på 2.5kr, giver Fantasma Games dig lov til at starte stille og roligt mens du stadig kan vinde særlige features.

Maks. Indsats

Du kan spille for en maksimal indsats på 1 mønter på hver alle de 25 linjer. Det svarer til en maksimale indsats på 250kr. Hvis du vil spille med maksimal indsats på Super Sumo, skal du selv rode med indstillingerne. Da der ikke er en Maks. Indsats knap på Super Sumo.

Tilbagebetalingsprocent

Har du planer om at spille denne spillemaskine bør du kende tilbagebetalingsprocenten. Det er den gennemsnitlige udbetaling over tid, som vises i procent. Super Sumo udbetaler i gennemsnit 93% til spilleren, hvilket vil sige 96kr for hver 100kr.

Du får en fin tilbagebetalingsprocent på Super Sumo, tæt på hvad der betegnes som maks. – nemlig 95.18%.

Særlige Funktioner på Super Sumo

Som mange andre spil, har Super Sumo både et wild og scatter symbol. Du finder en uddybende beskrivelse om dem herunder.

Scatter

Som på de fleste andre spil, er der også et scatter symbol som kaldes Super Sumo Logo. Det udbetaler en gevinst på gange din indsats. Det kan udløse gratis spins, så hold godt øje med det.

Det ser sådan her ud:

spil Super Sumo gratis

Wild

Det er altid godt at få Happy Sumo symbolet, det kan nemlig erstatte Super Sumo’s andre symboler. Så hvis du får 4 symboler, kan Happy Sumo symbolet stå i stedet for det sidste symbol, og udbetale gevinst på gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Super Sumo

Billedet her viser Super Sumo’s Happy Sumo symbol.

Ekspanderende Wild

Den Ekspanderende Wild er sådan en god funktion. Men den findes ikke på Super Sumo. Så du må lade dig underholde af de mange andre features.

Stacked Wild

Stablede wild symboler kan skabe flere gevinst chancer, men det finder du desværre ikke på Super Sumo. Til gengæld du kan vinde op til 200 gange din indsats i et enkelt spin.

Overlay Wild

Vi beklager at Fantasma Games ikke har inkluderet et overlay wild symbol. Måske de vil gøre det i en fremtidig version af Super Sumo.

Gevinstoversigt

For mere information om Super Sumo’s symboler og gevinster, åben Fantasma Games’s gevinstoversigt ved at klikke på knappen. Der vil du se de 11 symboler med detaljer om dine potentielle Super Sumo gevinster, som starter fra 3 ens symboler. Fantasma Games har gjort gevinstoversigten meget klar, især omkring Angry Sumo, som er det højst udbetalende symbol, med en gevinst på 200 gange linjeindsatsen for 5 ens symboler på en af de 25 linjer. Dernæst, er der det generøse Sad, Scared og Disgusted Sumo symbol, som kan gange din linjeindsats med 100. Men det stopper ikke der. Fantasma Games tildeler også gode gevinster for 5 ens symboler. Hvis heldet er med dig, kan belønne dig med op til gange din indsats, hvilket er god sum. er det næste i rækken, og giver gange indsatsen for 5 ens symboler. Noget mindre gevinster får du fra , men her kan du stadig få gange din linjeindsats. Selv Ace, King, Queen, Jack og 10, som er det lavest betalende ud af de 11 symboler, tilbyder 60 gange linjeindsatsen.

Super Sumo online gratis Spil Super Sumo hos LeoVegas 

Indsats Størrelse

Indstilling af din indsats størrelse på Super Sumo er enkel, og der er et par forskellige måder at gøre det på:

 • Indstil indsats niveau som du ønsker
 • Vælg selv beløbet af din indsats per linje

På Super Sumo kan du kun spille på 25 gevinstlinjer. Men det er faktisk godt, fordi Super Sumo’s gevinster er bedst når der spilles med maks. antal linjer.

Med indsats niveau, kan du indstille din indsats på mellem 1 og 1 mønter på hver af de 25 tilgængelige linjer. Den samlede indsats er så henholdsvis til mønter.

Super Sumo’s møntværdi

Hver mønt du satser har en kontant værdi. Det er vigtigt at du ved hvordan du kan indstille den:

Multiplikator Gevinst

På nogle video spil er der en multiplikator som kan gange dine almindelige linjegevinster yderligere. Super Sumo har desværre ikke denne funktion. Selvom nogle Fantasma Games spilleautomater har en multiplikator funktion, har Super Sumo desværre ikke sådan en.

Super Sumo’s Bonusspil og Free Spins

Kan jeg få gratis spins og bonusspil på Super Sumo?

Bonus Funktioner på Super Sumo

Spil Super Sumo hos LeoVegas 

Super Sumo’s Gamble Runde

Du kan ikke satse din gevinst i en gamble runde på Super Sumo. I stedet har Fantasma Games valgt ikke at friste dig, men snarere lade Super Sumo vise dig sin fulde generøsitet.

Hvordan fungerer Super Sumo Free Spins?

Det er meget normalt, at folk forveksler gratis spins som en bonus med gratis spins bonus funktionen i et spil. Online casinoer, såsom LeoVegas kunne tilbyde gratis spins som en bonus. De 50 gratis spins du får af LeoVegas når du opretter en ny konto, kan ikke bruges på Super Sumo. Men til gengæld, har Fantasma Games lavet en gratis spins funktion på Super Sumo. De gratis spins, eller free spins som de også bliver kaldt, er ikke det samme som når du spiller Super Sumo i en gratis version, der betaler du godt nok ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten udbetalt.

Ja, heldigvis kan du få 10 free spins mens du spiller Super Sumo.

Fantasma Games har mange spil der tilbyder flere gratis spins end de 10 du kan få på Super Sumo. Måske er det grunden til at LeoVegas tilbyder en ekstra bonus, ved at give nye spillere 50 LeoVegas gratis spins som en velkomstbonus. Men selv med de få gratis spins, giver Super Sumo en anstændig chance for gevinst. Med top gevinst på

Den Visuelle Oplevelse

Som andre Fantasma Games video spillemaskiner, har (slot) en flot grafik der komplementerer Asian-temaet super godt, samt et antal af knapper som kan bruges til at:

 • Åbne gevinstoversigten
 • Justere din indsats
 • Starte auto funktion
 • Mute Super Sumo
 • Starte Turbo funktion

Når man tænker på Sumo Wrestling-tema spilleautomater, tænker man på Fantasma Games’s gennemførste visuelle- samt lydeffekter. Og Super Sumo kommer bestemt ikke til at skuffe dig. Men der er en mute knap hvis du får brug for den.

Klar til at spille Super Sumo med rigtige penge?

Det er alt for sjovt at spille Super Sumo med den’s levende billeder, fantastiske funktioner og gode gevinster på maks. 125000kr. Men hvis du spiller for sjov, vil denne Fantasma Games spillemaskine ikke udbetale kontanter. Du bliver nødt til at spille for rigtige penge hos LeoVegas, hvis du vil vinde Super Sumo’s gevinster.

Spil Super Sumo online for rigtige penge:

Spil Super Sumo online med en spilkonto hos LeoVegas. Opret din LeoVegas konto i løbet af 5 minutter. Sådan gør du:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Super Sumo med LeoVegas’s casino penge

Udbetaling af Gevinst

Når du vinder penge på Super Sumo, bliver beløbet automatisk tilføjet din LeoVegas spilkonto. Derfra kan du udbetale dem via Skrill. Bare husk at tjek hvad beløbsgrænsen er for udbetaling.

Hvis du tager imod velkomsttilbudet på en 125% LeoVegas bonus, er der et gennemspilningskrav på 35 der skal opfyldes før du kan udbetale din Super Sumo gevinst. Tjek LeoVegas’s Vilkår & Betingelser, hvis du vil have flere oplysninger om udbetalingskrav. Fantasma Games spilleregler kan ikke hjælpe dig med dette.

Spil Super Sumo For Sjov

Spil Super Sumo online for sjov. LeoVegas har nemlig lavet en gratis prøveversion, til folk som gerne vil teste Fantasma Games spilleautomater på PC eller mobil enhed.

Det kan være underholdende at spille LeoVegas’s spillemaskiner for sjov. Men hvis du vil vinde rigtige penge på Super Sumo, er du nødt til at satse rigtige penge. Du vælger bare at skifte til spil for penge. Indbetal et minimum af 50kr og spil for ned til 0.1kr per linje. Dine penge kan vare et stykke tid. LeoVegas vil forlænge dit spil med en 125% LeoVegas bonus til nye spillere, uden du skal indtaste en LeoVegas bonuskode.

Er det muligt at spille Super Sumo gratis og stadig vinde rigtige penge?

Kan man spille Super Sumo gratis online, uden at indbetale, og stadig vinde penge? Hos LeoVegas, er selv det muligt. Du kan bruge din LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus til at spille Super Sumo

Lige nu kan du få en LeoVegas gratis bonus på 50kr til at bruge på dette video spil. Med denne bonus uden krav om indskud, kan du spille Fantasma Games spil helt gratis. Alt du skal gøre, er at oprette en LeoVegas konto – gå til spillemaskiner, og brug dine 50kr på at vinde flere penge. Husk dog, at før du kan udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde gennemspilningskravet. Super Sumo kan give gevinster på op til 125000kr, men du kan ikke udbetale gevinst før du har gennemspillet bonussen 35 gange.

Har LeoVegas et mobil casino med Super Sumo mobil?

Svaret er ja. Der er en LeoVegas app som brugere kan bruge for at få adgang til spilleautomater og andre spil via deres mobil. Den er nem at downloade, så du kan spille Super Sumo mobil på iOS, Android, Windows. Du får den samme kvalitets oplevelse som LeoVegas på din computer. De 5 hjul spinder som smurt i den mobile version, og flashy grafikken er fejlfri. Det er den samme 95.18% udbetalingsprocent, samme generøse Super Sumo – bare i en mindre version.

Vil du have LeoVegas med dig på farten, og har du en iPhone eller iPad? Så kan du spille direkte i LeoVegas’s app der understøtter iOS. Download den i iTunes eller på LeoVegas’s hjemmeside, du er kun et par klik fra en verden af underholdning.

Hvis du er Android bruger, så kan du finde LeoVegas app i Google Play til både Android telefoner og tablets. Eller tjek LeoVegas’s website igen. Fremgangsmåden er ikke mere kompliceret end med en iPhone.

Lad vær med at køb en LeoVegas eller Super Sumo app på en ukendt hjemmeside. Deres app er gratis – du finder den på LeoVegas.

Spil på Mobil Enhed og Modtag Bonus

Hvis du håbede på at få en bonus til at spille Super Sumo på din mobile enhed, så vil LeoVegas skuffe dig. Der er ingen mobil bonus. Men forhåbentligt, vil det i nærmeste fremtid være muligt at få en LeoVegas bonus til at bruge på Fantasma Games’s mobil spil.

Højeste Udbetaling på Super Sumo

Vil du vide hvad den maksimale gevinst er på dette Asian spil? Så kig nærmere på Super Sumo’s gevinstoversigt ved at trykke på knappen. Her finder du Angry Sumo symbolet, som er det bedst betalende, det vil gange hver mønt du satser per gevinstlinje med 200. Satser du 1 mønter per linje med kr som møntværdi, vil du få udbetalt mønter hvis 5 af disse symboler lander på en udbetalingslinje.

Kan Super Sumo tips forbedre dine odds for at vinde?

Din chance for at få gevinst kan ikke forbedres via en Super Sumo strategi. I stedet kan dette moderne spil’s udbetalingsprocent samt størrelsen af LeoVegas’s house edge give dig en idé om hvor gode gevinstchancer der er. Udbetalingsprocenten på Super Sumo viser hvor meget der bliver udbetalt i gevinster over en periode, hvor house edge viser hvor meget LeoVegas i gennemsnit tjener.

Fantasma Games har givet dette spil en fin udbetalingsprocent på 95.18%. Der er derfor gode chancer for gevinst på Super Sumo.

Super Sumo udbetaler hyppigt mindre beløb. Med en tilbagebetalingsprocent på 95.18%, er dine vinder odds på de 25 linjer helt fine.

Hurtige Fakta om Fantasma Games:

 • Hjemmeside: www.Fantasma Games.com
 • Forretnings Speciale: IGaming Software til Computer, IGaming Software til Mobil, 3D og VR Software
 • Adresse: Regeringsgatan 88, 111 39 Stockholm
 • Grundlagt: 2016
Spil Super Sumo ved LeoVegas