Anmeldelse af Shangri La Online Spilleautomat

Spil Shangri La hos LeoVegas 

Spil Shangri La og vind hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Shangri La Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

For at få en LeoVegas bonus, skal du ikke bruge en LeoVegas bonuskode. Spil Shangri La online i længere tid med en 125% velkomstbonus når du opretter en LeoVegas konto og indbetaler gennem Skrill, for eksempel. Så kan du nyde godt af op til 10000kr, som du kan bruge til at spille NYX’s Shangri La i ekstra lang tid.

Det er altid svært at finde en LeoVegas bonuskode. Heldigvis, er der en 125% LeoVegas bonus samt en 50kr gratis bonus til Shangri La som du ikke behøver en bonuskode for at udløse.

Attraktiv LeoVegas Velkomstbonus

De fleste online casinoer giver nye kunder en tilmeldingsbonus, så her får du selvfølgelig en LeoVegas velkomstbonus. Du kan lige nu få en LeoVegas bonus på 50kr. Opret en konto, så får du LeoVegas bonus på 50kr uden krav om indskud. Men LeoVegas har mange andre kampagner.

Hvis du indbetaler minimum 50kr til din spilkonto ved første indskud, kan du få en LeoVegas velkomstbonus. De tilbyder nemlig en 125% bonus på op til 10000kr. Indbetal minimum 50kr og din spilkonto vil stige med en 125% LeoVegas velkomstbonus.

Spil Shangri La hos LeoVegas 

Præsentation

Hvis du er på udkig efter spænding på en spillemaskine, så er Shangri La lige det du leder efter. Med fængende grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 15 betalingslinjer som udbetaler op til 2500000kr, er du sikker på at få det sjovt. Spil Shangri La online – et af NYX’s populæreste spil, med et Adventure tema som Exploration fans altid vender tilbage til.

Shangri La spillemaskine gør det muligt for dig at vinde 500 gange din linjeindsats, udløse bonusspil eller gratis spins, få kontante gevinster på op til 2500000, nyde en tilfældig linje multiplikator og Added og Wild Reels feature, alt det med en lav min. indsats på per spillelinje.

Shangri La Særlige Funktioner

Shangri La er meget mere end en spillemaskine som kun Exploration fans vil holde af. Lad os kigge nærmere på hvad Shangri La tilbyder af særlige funktioner.

Der er et hav af sjove funktioner som for eksempel gratis bonus spins og en gavmild bonus runde, samt 12 symboler herunder forskellige typer wilds på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 500 gange din indsats per linje. Tilbagebetaling til spilleren er 96.63%.

Spil Shangri La online hos LeoVegas med en gratis spilkonto, så du kan vinde store gevinster. Du kan endvidere benytte LeoVegas download og spille Shangri La app spilleautomat på din mobil. Du kan samtidig få en flot velkomstbonus.

Baggrund

Shangri La udkom i 2017, spillet blev den gang udviklet af NYX, som stadig den dag i dag har licens på spillet. NYX opdaterer regelmæssigt dette video spil, for at Shangri La altid lever op til forventningerne.

Spilleregler

Her er en liste over reglerne for Shangri La:

 • Det kræver min. 3 af samme symbol på en af de 15 betalingslinjer, at udløse gevinst
 • Gevinst gives for vinderkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved hver en placering
 • Wild symbolet erstatter samtlige 12 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst udbetales for hver en valgt spillelinje
 • Gratis spins funktionen på Shangri La giver 12 gratis spins
 • Gratis spins kan også genudløses under gratis spins runde
 • Minimum indsats er fastsat til 20
 • Fejl i spillet medfører annullering af alle indsats og udbetalinger

Sådan spiller du Shangri La

I Shangri La spillet gælder det om at få mindst 3 ens symboler, og op til 5 på en gevinstlinje fra venstre til højre. Er online spilleautomater nyt for dig, eller er du bare ny på Shangri La, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du spiller Shangri La spilleautomat online og vinder kontanter.

Før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Du kan modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

Det er uden tvivl sjovest at spille Shangri La for egne penge, da man så har chancen for at stikke af med en gevinst på 2500000kr. Spil Shangri La hos LeoVegas, på deres site eller på din mobil.

Hvis du blot vil spille Shangri La for sjov, eller bare prøve spillet, så kan du gøre det gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt at downloade LeoVegas software for at spille Shangri La.

Når du har åbnet spillet, skal du klikke på Spin knappen for at få dit første spin. Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at justere møntværdien, dette øger din indsats men også beløbet du kan vinde. Det gælder om at få min. 3 identiske symboler på linje, og med 5 symboler udløses den største gevinst.

Jo flere linjer du satser på, jo flere chancer er der for at få 5 ens symboler på en spillelinje. På Shangri La er det ikke nødvendigt at tænke over dette, da du altid vil satse på 15 spillelinjer.

Her er en guide til hvordan du spiller Shangri La:

 • Til at starte med, skal du vælge hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Det bedste er selvfølgelig at spille Shangri La med så mange spillelinjer som muligt, for at øge chancen for at vinde 2500000kr. Du finder 15 spillelinjer på Shangri La, fordelt over de 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 15, hvilket betyder at du ikke selv kan vælge en eller flere linjer fra. Men det betyder kun at der er større gevinstchance. Så spil Shangri La online med 15 linjer, så har du samtidig stor chance for at vinde 2500000kr.

Linjerne på spillet her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke nærige, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Desuden er der, spillemaskiner med mange flere spillelinjer, som udbetaler langt mindre end disse 15 linjer.

 • Det næste skridt er at vælge din møntværdi.

På Shangri La kan vælge værdien af hver mønt. Dette kaldes for det meste for møntværdi, men andre gange figurere det som møntstørrelse. Det er dog ligetil – et par klik og så har du valgt din møntværdi. Standardindstillingerne begynder ved 0.1kr, hvilket er den mindste møntværdi, op til 100kr – den største møntværdi.

Med 15 aktive spillelinjer som standard, kan du i stedet vælge lige den møntværdi du vil og udløse Shangri La’s jackpot gevinst på og stadig få din indsats på en gevinstlinje ganget med 500.

 • Efter din ønskede møntværdi er indstillet, vælg så din indsats per linje.

NYX har besluttet at holde antal mønter fastsat til per linje på Shangri La.

Når du spiller Shangri La vil alle 15 spillelinjer altid være aktive. NYX har nemlig ikke gjort det muligt at ændre det. Måske det vil blive muligt i en anden version af Shangri La.

Indstil alt ved at trykke på ‘Maks. Indsats’ knappen.

 • Når du vil starte spillet, klik på Spin knappen.

Dette vil starte de 5 hjul, og samtidig beholde indstillingerne på Shangri La som du tidligere indstillede. En anden måde at starte Shangri La er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du læne dig tilbage mens de 5 hjul selv spinder op til 100 gange i træk.

 • Før du vælger at starte Shangri La spillemaskine, er der to valgmuligheder mere at indstille: fuld skærm og lydniveauet.

Det er ikke muligt at spille Shangri La i fuld skærm. Det er en skam at NYX ikke har gjort det muligt, men vi kan håbe det vil blive rettet i en opdatering af Shangri La.

Vil du slukke for lyden på Shangri La, kan du gøre det ved at klikke på mute.

Shangri La har også en lydstyrke funktion som NYX har inkluderet, så du selv kan tilpasse lyden.

Alle Shangri La Symbolerne

Shangri La spilleautomat har 12 symboler. Herunder er de højst betalende listet:

 • White Tiger
 • White Rhino
 • Elephant og Temple
 • Lotus
 • Sabre, Heart og Diamond
 • Club og Spade

Du finder yderligere disse symboler:

 • Shangri La wild symbol
 • Wild stacked symbol
 • Shangri La scatter symbol
 • Scatter bonus symbol
 • Scatter freespins symbol

Det størst udbetalende, et jackpot symbol kan man kalde det, er White Tiger. Fremkommer White Tiger 5 gange på alle 15 spillelinjer vil det udbetale 500 gange din indsats. Er din indsats 20 på alle 15 spillelinjer, vil 5 White Tiger symboler nemlig give en gevinst på 500 gange din indsats – eller 25000 mønter.

Her er et billede af det bedst udbetalende symbol på Shangri La:

White Rhino er det næstbedste symbol. Satser du kr per linje, kan du få en gevinst på 250 gange, men satser du kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til kr. Efter White Rhino er der det gavmilde Elephant og Temple symbol, som belønner dig med en gevinst på 150 gange din indsats selv ved min. indsats på kr per linje, men som kan give op til kr når du satser maks. og 5 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Lotus og Sabre, Heart og Diamond kan give dig henholdsvis 100 og 80 gange din indsats. Mens det lavest udbetalende symbol som er Club og Spade, vil give dig 60 gange din indsats, hvis du får 5 af dem.

Selvom Wild er det bedste symbol, er scatter symbolet Scatter også værd at holde øje med. Det kan nemlig erstatte Shangri La’s andre symboler, så du får flere gevinster. Men alene, kan Scatter symbolet gange din indsats med 3000.

Blandt Shangri La symbolerne, finder du nogle der ikke er så almindelige. Det er for eksempel Scatter symbolet der starter free spins, og Scatter der giver dig bonusspil.

Om Shangri La’s Betalingslinjer

Shangri La video spillemaskine har 5 hjul og 15 betalingslinjer.

De linjer der går på tværs af de 5 hjul på denne video kaldes for spillelinjer. Kun vinderkombinationer på disse giver gevinst.

Du vælger ikke selv hvor mange aktive betalingslinjer der er på Shangri La – der vil nemlig altid være 15 aktive linjer.

Du kan selv ændre møntværdien ved at bruge af møntværdi indstillingen.

Du kan nemt ændre størrelsen af din indsats på Shangri La ved hjælp møntværdi.

play Shangri La online Spil Shangri La nu 

Info om Shangri La’s betalingslinjer:

 • Gevinst udbetales fra venstre til højre på betalingslinjerne.
 • Der skal minimum være 3 matchende symboler for at give gevinst.
 • På en gevinstlinje kan et wild symbol erstatte alle andre symboler.
 • Stablede wild symboler spreder sig over flere betalingslinjer.
 • På enhver betalingslinje udbetaler scatter symboler gevinst.
 • Det er kun den største gevinst på en betalingslinje som bliver udbetalt. Får du for eksempel vindende kombinationer på en gevinstlinje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Alle 15 linjer på Shangri La er faste. Man kan derfor ikke deaktivere dem, så de vil altid være aktive. Fordi alle betalingslinjerne er slået til, vil 3 ens symboler automatisk udbetale gevinst.

Hvor mange hjul har spillet?

På denne video drejer de 5 hjul nedad mod bunden af skærmen. Hvilket er det mest almindelige på NYX spil. Men bare fordi hjulene på Shangri La kører nedad betyder det ikke at gevinsterne er dårlige – tværtimod!

Når du spiller på Shangri La er der 12 symboler deriblandt et wild og et scatter symbol. Samtidig findes der en Wild stablet wild.

Detaljer om den faste Shangri La Jackpot

Selvom du ikke kan vinde en fast Shangri La jackpot, er der mange andre goder som generøse gevinster, herunder 500 gange linjeindsats. I mønter er maks. indsats per linje som kan udbetale gevinst på op til 25000 mønter. Så i kontanter kan du altså vinde 2500000kr for maks. indsats på 20 mønter per spin.

NYX’s Progressive Jackpot

Du kan ikke vinde en progressiv Shangri La jackpot. Det kan dog være at, dette NYX spil er tilføjet til en progressiv jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Klassisk eller Video Spillemaskine – Hvad er bedst?

LeoVegas udbyder blandt andet NYX’s spillemaskine Shangri La. Her vil du blive underholdt af grafiske detaljer og sjove animationer. På Shangri La vil du med sikkerhed blive fanget af alle de spændende funktioner, som man ikke finder på en klassisk spilleautomat.

Er NYX’s Shangri La en 3D Spillemaskine?

Nej, Shangri La er ikke en 3D spillemaskine. Men der er ikke den store forskel, en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med et bedre design. Så selvom de æstetisk er tiltalende, er det sjældent de bringer nye vigtige features på banen. De er altså ikke så anderledes end almindelige spillemaskiner. Det er forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der er stor – ikke blot udseende men også selve spillet.

Skal man downloade LeoVegas software?

Hvis du ikke gider at spille Shangri La download, så spil hos LeoVegas hvor du spiller direkte på sitet. Prøv spillet gratis hos LeoVegas, som giver dig valget om at spille for sjov eller for rigtige penge. Så du kan teste Shangri La først eller satse dine egne penge på Shangri La.

Nej, bare spil Shangri La direkte på LeoVegas’s website. Du finder Shangri La under spillemaskiner, og starter spillet direkte i din internet browser. På LeoVegas kan du prøve Shangri La helt gratis, uden at oprette en spilkonto. Men det er selvfølgelig bedre hvis du gør, så du kan tilmelde dig LeoVegas’s nyhedsbrev med kampagner og bonusser.

Shangri La’s Knapper

Her finder du en uddybende forklaring af hvordan Shangri La’s knapper fungerer:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige video spil er start knappen. På Shangri La hedder den Spin. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 5 hjul, med chance for at vinde op til 25000 2500000kr i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på Shangri La:

 • Maks. Indsats knappen – som sætter din indsats til maks. i et klik
 • Knapperne der indstiller lydstyrken på Shangri La
 • Mønt
 • Shangri La’s Info der fortæller mere om Shangri La’s regler og gevinster

Turbo Knappen

Hvis du ikke kan vente med at få dine gratis spins samt bonusspil afgjort, så brug Turbo funktionen.

Du kan ikke få lov at se de 5 hjul løbe afsted i turbo tempo, men det har overhovedet ingen indflydelse på de store gevinster.

Information Fanen

Info fanen findes normalt på de fleste video spil. Men mærkeligt nok, har dette NYX spil ikke en info knap. Shangri La’s gevinstoversigt er tilgængelig på betjeningspanelet og omfatter alle de vigtige informationer. For mere info om Shangri La’s spilleregler, kan du kontakte LeoVegas’s support.

Hvad er Autospil?

Et klik på Autospil får de 5 hjul til at spinde, uden du behøver at klikke på Spin knappen ved hver spin. Men får du en vinderkombination vil den stoppe, så du ikke går glip Shangri La’s sjove features. Sæt Shangri La på autospil og læn dig tilbage og nyd underholdningen.

Vælger du at benytte autospil funktionen, slipper du fuldstændigt for at bruge Spin knappen. Samtidig tilpasser du selv, autospil til det ønskede antal.

Min. Indsats

Har du planer om at åbne en LeoVegas konto samt gøre krav på din bonus på 10000kr, kan det være en god idé, at finde ud af hvad minimums indsatsen er på Shangri La, når du spiller for rigtige penge.

Shangri La har desværre ikke denne funktion, derfor må du indstille din indsats til minimum ved hjælp af Shangri La’s indstillinger.

Den laveste møntværdi du kan spille for på Shangri La er 0.1. Det vil sige at du kan sænke din indsats til 0.1 mønter X 15 betalingslinjer, og derved spille for 2kr per spin.

NYX har valgt at fastsætte antallet af betalingslinjer til 15 linjer. Det betyder ikke du bliver nødt til at satse store beløb, du kan vælge så din kontante indsats vil være 2kr. Den vigtigste frynsegode ved at have faste linjer er, at det øger sandsynligheden for at udløse særlige features.

Maks. Indsats

På Shangri La finder du en Maks. Indsats knap. NYX har lavet denne funktion specielt til storspillere, så det kun kræver et enkelt klik at satse højeste værdi. Vil du satse maks. er det 20 mønter i alt, hvilket er mønter på hver af de 15 betalingslinjer. I kontant er det en indsats på 2000kr.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten er beregnet ud fra Shangri La’s gennemsnitlige udbetalinger, og vises altid i procent. Almindeligvis, udbetaler spillemaskiner mellem 93% og 96%. Shangri La har en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, hvilket vil sige at for hver 100kr der satses, udbetales der i gennemsnit 96kr.

Du behøver ikke lede længere, Shangri La har en af de flotteste tilbagebetalingsprocenter på 96.63%.

Særlige Funktioner på Shangri La

Shangri La har både et wild og scatter symbol, som du læse mere om herunder. Bonus og free spins runden har deres egne, særlige symboler.

Scatter

På Shangri La kan du glæde dig over scatter symbolet der hedder Scatter. Det ganger nemlig hele din indsats med 3000. Det kan starte en runde af free spins eller bonusspil, og det er jo det vi alle venter spændt på.

Det ser sådan her ud:

spil Shangri La gratis

Wild

Hold øje med wild symbolet, det vil hjælpe dig når du står og mangler et symbol i en vinderkombination. Wild symbolet erstatter nemlig alle andre symboler på Shangri La.

vind rigtige penge på Shangri La

På billedet herover ses Shangri La’s wild symbol.

Ekspanderende Wild

Shangri La har desværre ikke en Ekspanderende Wild. Men du skal nok blive underholdt af de andre sjove funktioner på Shangri La.

Stacked Wild

Wild stabler meget mere end blot et hjul af wild symboler. Shangri La’s stablet wild giver gevinst overalt helt op til gange linjeindsatsen.

Overlay Wild

Desværre har Shangri La ikke et overlay wild symbol, men man kan altid håbe det bliver tilføjet dag.

Gevinstoversigt

Alt information om Shangri La’s udbetalinger finder du i gevinstoversigten, som kan tilgås med et enkelt klik, den indeholder specifikationer om NYX’s spilfunktioner, og allervigtigst – de 12 symbolers udbetalinger. Får du minimum 3 ens symboler på række vil du få gevinst, men 5 af dem på en af de 15 gevinstlinjer belønner dig med op til 500 gange linjeindsatsen – som udløses af det bedst betalende symbol White Tiger. Så kryds fingre for at du får mange af disse Shangri La symboler! Det næstbedst betalende symbol, White Rhino, giver også gode gevinster, med 5 af dem får du en flot gevinst på 250 gange din indsats per linje. At vinde 150 gange din indsats er heller ikke dårligt, det er præcis hvad Elephant og Temple vil give dig for 5 af dem på en aktiv linje. Lotus og Sabre, Heart og Diamond fremkommer oftere, men udbetalingerne er også noget lavere, med henholdsvis 100 og 80 gange linjeindsatsen. Og selv det lavest betalende ud af de 12 symboler – Club og Spade symbolet udbetaler 60 gange din indsats per linje.

Shangri La online gratis Spil Shangri La nu 

Indsats Størrelse

Hvis Shangri La har fanget din interesse, måske på grund af dens forholdsvis høje gevinster, bør du først finde ud af hvordan du indstiller din indsats.

 • Indstil værdien af mønter

På Shangri La er du nødsaget til at satse på alle 15 linjer. Men til gengæld, er dine vinderchancer større, jo flere linjer du satser på.

Hvor meget er Shangri La’s mønter værd?

Møntværdien er en af de vigtigste LeoVegas indstillinger at kende.

En god måde at holde styr på din indsats, er ved at bestemme møntværdien. Du kan sætte den til 0.1kr eller helt op på maks. som er 100kr. Det er let at gøre, brug bare yes indstillingen. Dette spil har 15 linjer, hvilket betyder at hvis du sætter møntværdien til 100kr, vil din totale indsats være 2000kr.

Multiplikator Funktion på Shangri La

NYX har tilføjet Trail funktionen som hjælper lidt på gevinst fronten, når Shangri La nu ikke har en jackpot.

Det her, får du ud af Trail: vinder du mens den er på Shangri La’s hjul, vil din LeoVegas konto få et boost på op til 100 gange din oprindelige gevinst. Oftere, får du en lavere Shangri La multiplikator, sandsynligvis en minimum på 1 gange. Det er helt perfekt, din LeoVegas saldo kan jo altid bruge ekstra penge, ikke?

Bonus Runder og Free Spins

Hvilke særlige features og bonusspil kan jeg se frem til på Shangri La?

Er der en Bonus Runde?

Absolut! En af de største gevinster på dette video spil kan du udløse under Chest spillet.Chest runden bliver aktiveret af det særlige Scatter symbol.

Spil Shangri La nu 

Shangri La Gamble Funktion

Sats din Shangri La gevinst i spillets Gamble dobbelt eller intet funktion, enten bliver den fordoblet eller mister du den igen.

Gamble spillet fungerer som følgende: Mens du jubler over din Shangri La gevinst, vil Gamble featuren blive udløst. Tager du imod Gamble tilbudet, står du med et valg: om du skal vælge Red eller Black. Gamble tager din Shangri La gevinst hvis du tager fejl, men fordobler den hvis du har ret.

Hvordan fungerer Shangri La Free Spins?

Det kan godt være forvirrende, hvad der helt præcis menes med free spins. Når man spiller video spil, vil du nogle gange se free spins som et bonusspil. Når tilmelder dig et nyt online casino, såsom LeoVegas, kan du være heldig at få 50 free spins for at byde dig velkommen til LeoVegas. Når man kigger på video spil’s free spins tilbud, kan du måske finde dem som en saldo booster på Shangri La. Derudover, kan man komme til at forveksle free spins med spillemaskiners gratis prøve afspilning. Her er forskellen, at selvom dine spins er gratis vil gevinsten ikke blive tilføjet din spilkonto hvis du får en vinderkombination.

Jep, det er korrekt. Super og Standard er navnet på free spins runden på Shangri La. Spil Shangri La online og du kan blive belønnet med 12 ekstra spins når du spiller.

Såvel som de andre fordele, har NYX inkluderet 12 LeoVegas free spins på denne spillemaskine. Får du udløst disse free spins, kan du få op til Hvilket ikke er dårligt.

Shangri La’s Grafik

Som andre NYX video spillemaskiner, har (slot) en flot grafik der komplementerer Adventure-temaet super godt, samt et antal af knapper som kan bruges til at:

 • Åbne gevinstoversigten
 • Justere møntværdi
 • Starte auto funktion
 • Spille for maks. indsats
 • Indstille lydstyrken
 • Mute Shangri La
 • Satse din Shangri La gevinst ved at vælge Black eller Red i Gamble spillet

Kort sagt, er alt ved dette NYX spil farvet af Exploration temaet, inklusiv lyden. Derfor leverer Shangri La en autentisk stemning som mange LeoVegas spillere ikke kan modstå. Oven i det, kan du vinde 500 gange din indsats. Så forstår du måske hvorfor Shangri La er så attraktiv. Men hvis du ikke bryder dig om Exploration lyden, kan du klikke på mute eller lydstyrke knappen.

Spil Shangri La for Rigtige Penge

Shangri La har et temmeligt cool design og en masse bonus funktioner. Og hvis man tager de høje belønninger i betragtning, er det let at se hvorfor LeoVegas spillere kan lide det.

Sådan kan Shangri La spilleautomat spilles for rigtig indsats:

Opret din LeoVegas konto og spil Shangri La online med det samme. Du skal bare bruge 5 minutter. Således får du hurtigt oprettet en LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Shangri La med LeoVegas’s casino penge

Hvordan udbetaler jeg hos LeoVegas?

Er du heldig at vinde på Shangri La, bliver pengene tilføjet din LeoVegas konto med det samme. Derefter kan de udbetales med Skrill. Du kan også kontakte LeoVegas support hvis du har spørgsmål vedrørende udbetalingsgrænser.

Ved at aktivere den gavmilde 125% LeoVegas bonus, accepterer du samtidig et gennemspilningskrav på 35. Det vil sige at du ikke kan udbetale din Shangri La gevinst, før du er nået dette. Du kan læse mere om gennemspilningskravet i LeoVegas’s Vilkår & Betingelser. Det er ikke noget NYX har inkluderet, så derfor kan du ikke finde information om dette i spillereglerne.

Spil For Sjov Funktionen

Hos LeoVegas kan du prøve samtlige NYX spilleautomater i en gratis prøveversion. Spil Shangri La online for sjov på din computer eller mobil.

Vil du prøve Shangri La gratis? Så benyt LeoVegas’s spil for sjov funktion, og kan du godt lide Shangri La kan du altid skifte til rigtige penge. Indbetal derefter minimum 50kr. Spiller du for den laveste møntværdi på 0.1kr, kan du sagtens nå at blive underholdt. Specielt med en 125% LeoVegas velkomstbonus, som ikke kræver en LeoVegas bonuskode.

Kan man spille for sjov men vinde rigtige penge?

Vind rigtige penge på Shangri La spillemaskine, uden at bruge en krone. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men netop det er muligt med en LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus til at spille Shangri La

Med en LeoVegas gratis bonus uden krav om indskud på 50kr kan du spille dette NYX spil helt gratis. Spin de 5 hjul et stykke tid, efter du har åbnet en LeoVegas konto og aktiveret bonussen. Med den 50kr gratis bonus kan du endda udbetale din Shangri La gevinst efter du er nået det 35x omsætningskrav. Du kan heller ikke udbetale den 50kr bonus – men de kan hjælpe dig på vej mod gevinsten.

Har LeoVegas et mobil casino med Shangri La mobil?

Ja, LeoVegas har en app som kan bruges til at spille på iOS, Android, Windows. Det betyder at du kan nyde Shangri La mobil – når som helst, hvor som helst. Borset fra at designet er mindre på Shangri La app version, så får du det samme kvalitets oplevelse. Alt andet, fra de 5 hjul til udbetalingsprocenten på 96.63%, er præcis det samme.

Hvis du bruger en iOS enhed, såsom en iPhone, skal du besøge iTunes eller download LeoVegas’s iOS app direkte på deres website. Det er præcis samme fremgangsmåde hvis du vil spille Shangri La på din iPad.

Har du en Android mobil eller tablet? Ikke noget problem! Du finder LeoVegas Android app i Google Play eller på LeoVegas’s hjemmeside. Og et par minutter senere er den downloadet.

En lille advarsel: pas på de hjemmesider der forsøger at sælge en Shangri La eller LeoVegas app, da de højst sandsynligt er falske. En app er normalt gratis til alle enheder.

Ekstra Mobil Bonus

Mobile spillemaskiner er kommet for at blive, hvilket gør det endnu mere mærkeligt at LeoVegas ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Som de fleste NYX fans ved, er bonus til mobil spil en standard del af velkomstbonus tilbudet hos de mange casinoer. Lad os vente og se om LeoVegas i fremtiden vil inkludere en mobil bonus til Shangri La samt andre Adventure tema spil.

Shangri La’s Maksimale Udbetaling

Den er ikke let at få, men Shangri La’s topgevinst på 500 gange din indsats per betalingslinje, får du med 5 White Tiger symboler. Satser du mønter på hver linje med en møntværdi på 100kr, kan du vinde hele 25000 mønter. Du kan få et overblik over Shangri La’s gevinster i gevinstoversigten som du kan finde med et enkelt klik.

Kan man forbedre sine odds for gevinst med en Shangri La strategi?

Da udfaldet af spillet altid er tilfældigt, findes der ingen Shangri La tricks der kan hjælpe dig. Gevinstchancen på dette interessante spil afhænger af to ting, Shangri La’s udbetalingsprocent samt LeoVegas’s house edge. Udbetalingsprocenten er Shangri La’s gennemsnitlige udbetalinger over en given periode, hvor house edge er den procentdel som LeoVegas i gennemsnit beholder.

NYX og andre spiludviklere, indstiller en bestemt tilbagebetalingsprocent på deres video spil. På Shangri La er udbetalingsprocenten 96.63% – slet ikke dårligt!

På Shangri La udløses der store gevinster, dog kan der gå lidt tid mellem dem. Udbetalingsprocenten er på 96.63%, hvilket betyder at din chance for gevinst er i top.

Fakta om NYX:

 • Website: www.NYX.com
 • Speciale: Digital Gaming Løsninger, Cross-Platform Management System, Online & Mobil Gaming
 • Etableret: 1999
 • Grundlægger: Matthew Davey
 • Hovedkontor: 400 S Rampart Blvd #220, 89145
Spil Shangri La ved LeoVegas