Vind på Serengeti Lions Stellar Jackpots Online

Spil Serengeti Lions Stellar Jackpots ved LeoVegas 

Spil Serengeti Lions Stellar Jackpots og vind hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Serengeti Lions Stellar Jackpots Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Hvis du godt kan lide gratis ting, vil du helt sikkert elske LeoVegas for deres gavmildhed. Du får nemlig ikke bare en 10000kr 125% bonus, men også nogle LeoVegas gratis spins.

LeoVegas bonus code

Hvad siger du til at få en LeoVegas bonus uden du skal bruge en LeoVegas bonuskode? På den måde kan du prøve Serengeti Lions Stellar Jackpots spilleautomat for LeoVegas’s penge. Her kan du se hvad de tilbyder: en velkomstbonus på 125%, en 50kr gratis bonus, underholdende Lightning Box Games spil og attraktive bonusser til loyale kunder.

LeoVegas Velkomstbonus

De fleste har en forventning om at få en bonus når man åbner en ny casino konto. Og her får nye kunder en gratis LeoVegas bonus. Du får en 50kr LeoVegas No Deposit Bonus til at prøve LeoVegas’s spillemaskiner. Nye spillere får den, efter deres konto er aktiveret. LeoVegas kræver ingen indbetaling for at du kan få de 50kr gratis penge, men hvis du foretager en, vil du yderligere få en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i din egen indbetaling.

Men ikke nok med det, så kan du også få en 125% LeoVegas velkomstbonus på din første indbetaling. LeoVegas kræver kun at du indbetaler minimum 50kr, men du kan modtage en LeoVegas bonus helt op til 10000kr, alt efter hvor meget du indbetaler. Indbetaler du 50kr, vil din saldo straks blive forøget med en LeoVegas velkomstbonus på 125%.

Spil Serengeti Lions Stellar Jackpots ved LeoVegas 

Indledning

Hvis du er på udkig efter en god spillemaskine, så spil Serengeti Lions Stellar Jackpots online hos LeoVegas. Med ganske fin grafik, sjove bonus funktioner, 5 hjul og 40 betalingslinjer, samt gevinster på 600000kr, er du sikker på at blive underholdt. Det er Serengeti Lions Stellar Jackpots’s sjove African-tema med til at sørge for. Du har muligheden for at løbe afsted med en linjegevinst på 200 gange din indsats på Serengeti Lions Stellar Jackpots spillemaskine, eller få gratis spins, få kontante gevinster på op til 600000, nyde Hold N Spin feature, det kan du få med en min. indsats på bare 0.12 per betalingslinje.

Serengeti Lions Stellar Jackpots Spil Funktioner

Serengeti Lions Stellar Jackpots er meget mere end blot en spillemaskine som kun Wilderness fans vil sætte pris på. Lad os kigge på hvad Serengeti Lions Stellar Jackpots kan tilbyde.

Du finder en masse sjove features som gratis bonus spins samt 13 symboler herunder et wild og scatter symbol på denne video spillemaskine.

Udløses jackpotten bliver din indsats per linje ganget med 200. Spillet har en god udbetalingsprocent på 97.01%.

Spil Serengeti Lions Stellar Jackpots online hos LeoVegas med en gratis spilkonto, så du kan vinde store gevinster. Du kan endvidere benytte LeoVegas download og spille Serengeti Lions Stellar Jackpots app spilleautomat på din mobil. Du kan samtidig få en flot velkomstbonus.

Bag om Serengeti Lions Stellar Jackpots

Serengeti Lions Stellar Jackpots udkom i 2017, spillet blev den gang udviklet af Lightning Box Games, som stadig den dag i dag har licens på spillet. Lightning Box Games opdaterer regelmæssigt dette video spil, for at Serengeti Lions Stellar Jackpots altid lever op til forventningerne.

Spilleinformation

Samtlige regler for Serengeti Lions Stellar Jackpots ses herunder:

 • For at få gevinst, skal du have mindst 2 af samme slags på en af de 40 aktive spillelinjer
 • Gevinster udbetales for alle kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på enhver placering
 • Wild symbolet kan erstatte enhver af de andre 13 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på aktiv spillelinje bliver udbetalt
 • Free spins funktionen på Serengeti Lions Stellar Jackpots omfatter 10 free spins
 • Free spins kan genudløses under free spins
 • Minimum indsats er 48
 • Fejl under spillet annullerer alle indsats og udbetalinger

Sådan virker Serengeti Lions Stellar Jackpots

På Serengeti Lions Stellar Jackpots er det målet at få min. 2 ens symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre. Er du er ny på online spillemaskiner, eller bare på spillet her, kan vores Serengeti Lions Stellar Jackpots anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Serengeti Lions Stellar Jackpots online og vinde rigtige penge.

Du skal først vælge hvordan og hvor du vil spille. Du har mulighed for at få en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

De fleste kan bedst lide at spille Serengeti Lions Stellar Jackpots for rigtige penge, af den simple grund at gevinsten på op til 600000kr kan blive din. Spil hos LeoVegas og vind Serengeti Lions Stellar Jackpots’s top gevinst, direkte på deres website også på mobilen.

Ønsker du blot at prøve Serengeti Lions Stellar Jackpots for sjov, eller vil du øve dig lidt, så kan du gratis gøre det hos LeoVegas eller på din mobil. Du behøver ikke LeoVegas download.

Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at indstille møntværdien. Dette vil forhøje din indsats, og samtidig din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 2 ens symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst. For at få dit første spin skal du blot klikke på Spin knappen, når du har åbnet spillet.

Jo flere linjer du spiller på, jo større er chancen har for at få 5 ens symboler på en aktiv betalingslinje. På Serengeti Lions Stellar Jackpots er der ikke behov for at bekymre sig om dette, da du altid vil satse på 40 spillelinjer.

Serengeti Lions Stellar Jackpots trin for trin guide:

 • Først skal du beslutte hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Det bedste er selvfølgelig at spille Serengeti Lions Stellar Jackpots med så mange spillelinjer som muligt, for at øge chancen for at vinde 600000kr. Du finder 40 spillelinjer på Serengeti Lions Stellar Jackpots, fordelt over de 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 40, hvilket betyder at du ikke selv kan vælge en eller flere linjer fra. Men det betyder kun at der er større gevinstchance. Så spil Serengeti Lions Stellar Jackpots online med 40 linjer, så har du samtidig stor chance for at vinde 600000kr.

Her vil gevinsterne blive udbetalt fra venstre til højre, hvilket er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er alt andet end nærige, hvilket mange tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Serengeti Lions Stellar Jackpots gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Bagefter skal du vælge møntværdi.

Lightning Box Games lader dig vælge værdien af mønterne på Serengeti Lions Stellar Jackpots. Det kaldes også nogle gange for møntstørrelse. Det er simpelt – bare klik på møntværdi indstillingen. Standardindstillingerne starter fra 0.1kr, hvilket er den laveste møntværdi, op til 12.5kr – den højeste møntværdi.

Med 40 aktive spillelinjer som er standardindstilling, kan du vælge hvilken som helst møntværdi og udløse jackpot gevinst på Serengeti Lions Stellar Jackpots på og stadig få din indsats på gevinstlinjen ganget 200 gange.

 • Efter din ønskede møntværdi er indstillet, vælg så din indsats per linje.

Lightning Box Games har besluttet at holde antal mønter fastsat til per linje på Serengeti Lions Stellar Jackpots.

Som tidligere nævnt, når du spiller Serengeti Lions Stellar Jackpots vil det altid være med alle 40 spillelinjer. Lightning Box Games har ikke gjort det muligt at vælge mindre end det. Måske de vil gøre det i en anden version af Serengeti Lions Stellar Jackpots.

Din indsats kan let indstilles ved at bruge ‘Maks. Indsats’ knappen.

Det betyder at du styre din indsats, og vælge at satse på alt fra 0.12kr til 15kr per linje. Den ganske store maks. indsats på hele 15kr per linje, hentyder at Lightning Box Games har lavet Serengeti Lions Stellar Jackpots spillemaskine til storspillere.

 • Klik på Spin knappen for manuelt at starte spillet.

Således kan du starte de 5 hjul på Serengeti Lions Stellar Jackpots, samtidig med at indstillingerne ikke ændrer sig. Du kan også starte Serengeti Lions Stellar Jackpots ved at bruge autospil knappen. Så behøver du ikke hele tiden trykke på Spin, men kan i stedet læne dig tilbage og nyde at de 5 hjul automatisk spinder op til 100 gange i træk.

 • Der er også en lyd og fuld skærm funktion, du bør indstille inden du går i gang med at spille Serengeti Lions Stellar Jackpots spillemaskine.

På Serengeti Lions Stellar Jackpots kan man desværre ikke spille i fuld skærm. Lightning Box Games burde dette, så man kan rigtig kan få lov at nyde Serengeti Lions Stellar Jackpots spillet.

Et enkelt klik på mute-knappen vil slukke for lyden på Serengeti Lions Stellar Jackpots, så du kan spille i fred og ro.

Lydindstillingerne på Serengeti Lions Stellar Jackpots er meget simple, du kan enten skrue helt op eller sætte den på lydløs. Der er ikke muligt at skrue op og ned for lydstyrke.

Alle Serengeti Lions Stellar Jackpots Symboler

Du finder 13 symboler på Serengeti Lions Stellar Jackpots spilleautomat. Her er en liste over de bedst betalende:

 • Lion
 • Elephant og Rhino
 • Zebra og Flamingos
 • Ace
 • King, Queen, Jack og 9

Sammen med disse, finder du desuden:

 • Mountain wild symbol
 • Diamond scatter symbol
 • Spaceship jackpot symbol
 • Diamond freespins symbol

Lion er det højst udbetalende symbol. Skulle du få Lion 5 gange på de 40 spillelinjer vil gevinsten være 200 gange din indsats. Spiller du med en indsats på 48 på samtlige 40 spillelinjer, vil 5 Lion symboler udbetale 200 gange din indsats – eller 48000 mønter.

Her er et billede af det bedst udbetalende symbol på Serengeti Lions Stellar Jackpots:

Det næstbedste at få er Elephant og Rhino symbolet. Satser du 0.12kr per linje, kan du vinde op til 100 gange din indsats, men satser du 15kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til 1500kr. Efter Elephant og Rhino er der også Zebra og Flamingos symbolet, som udbetaler 75 gange din indsats selv ved mindste indsats på 0.12kr per linje, men kan give dig en gevinst på 1125kr hvis du satser maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Ace ganger din indsats med henholdsvis 60. Og selv King, Queen, Jack og 9 som er det lavest betalende, vil give dig 50 gange din indsats, hvis du får 5 på række.

Symbolet som alle håber at se på Serengeti Lions Stellar Jackpots er helt sikkert Spaceship symbolet.

Udover Mountain symbolet, har Serengeti Lions Stellar Jackpots et scatter symbol. Det fuldender enhver vinderkombination på Serengeti Lions Stellar Jackpots. Men alene kan Diamond symbolet gange din indsats med 800.

Der er et Diamond symbol, til at udløse Serengeti Lions Stellar Jackpots’s free spins.

Serengeti Lions Stellar Jackpots’s Gevinstlinjer

Serengeti Lions Stellar Jackpots video spillemaskine og 5 hjul og 40 spillelinjer.

De linjer der går på tværs af de 5 hjul på denne video kaldes for spillelinjer. Kun vinderkombinationer på disse giver gevinst.

Du kan ikke vælge at slå spillelinjerne til eller fra på Serengeti Lions Stellar Jackpots – de 40 spillelinjer vil altid være aktive.

Møntværdien kan du selv indstille ved at vælge værdien af hver mønt.

I stedet, kan du vælge at indstille den kontante værdi af hver mønt.

Spil Serengeti Lions Stellar Jackpots ved LeoVegas 

Tips til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Betalingslinjer læses altid fra venstre til højre.
 • Du skal mindst have 2 ens symboler på en af betalingslinjerne for at vinde.
 • Et wild/joker symbol kan stå i stedet for ethvert andet symbol på en betalingslinje.
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på enhver linje.
 • Kun den højeste gevinst på en betalingslinje giver gevinst. Så hvis du for eksempel får to gevinster, vil du kun få udbetalt den største af de to.
 • De 40 linjer på Serengeti Lions Stellar Jackpots er faste. Du kan ikke deaktivere nogle linjer, og må derfor satse på dem alle. Og da alle betalingslinjerne er aktive, vil 2 ens symboler altid udbetale gevinst.

Overblik over Serengeti Lions Stellar Jackpots’s Hjul

Lightning Box Games har givet denne video 5 hjul som spinder nedad, hvilket også er det mest almindelige. Serengeti Lions Stellar Jackpots henvender sig derfor til spilleren som gerne vil spille og vinde rigtige penge.

Du kan vinde med 13 symboler på Serengeti Lions Stellar Jackpots inklusive et wild og et scatter symbol.

Hvad er den faste Serengeti Lions Stellar Jackpots Jackpot?

Selvom du ikke kan vinde en fast Serengeti Lions Stellar Jackpots jackpot, er der mange andre goder som generøse gevinster, herunder 200 gange linjeindsats. I mønter er maks. indsats per linje som kan udbetale gevinst på op til 48000 mønter. Så i kontanter kan du altså vinde 600000kr for maks. indsats på 15kr per linje og 48 mønter per spin.

Lightning Box Games’s Progressive Jackpot

Du kan ikke vinde en progressiv Serengeti Lions Stellar Jackpots jackpot. Det kan dog være at, dette Lightning Box Games spil er tilføjet til en progressiv jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Klassisk eller Video Spillemaskine – Hvad er bedst?

Spillemaskinen Serengeti Lions Stellar Jackpots har en god grafik. Den er simpel at spille og visuelt flot. Dette Lightning Box Games spil har mange funktioner, som du umuligt vil finde på klassiske spilleautomater. Hvilket gør det spændende at spille Serengeti Lions Stellar Jackpots for rigtige penge.

Er dette spil en 3D Spillemaskine?

Serengeti Lions Stellar Jackpots er ikke en 3D spillemaskine. En 3D spillemaskine er en spillemaskine men med et opgraderet design. Selvom de grafisk er flotte, betyder det ikke at der nødvendigvis er flere og bedre features. Der er altså ikke den store forskel på en almindelig spillemaskine og en 3D spillemaskine.

Er LeoVegas download et must?

Når du skal vælge et casino for at spille Serengeti Lions Stellar Jackpots, er det altid en fordel med et casino som dette hvor du ikke behøver at downloade LeoVegas software, hvilket både tager tid og optager plads på din computer. De fleste casinoer med Serengeti Lions Stellar Jackpots er både Mac- samt PC-venlig, og hos LeoVegas kan du endda prøve spillet gratis inden du satser dine egne penge. Prøv Serengeti Lions Stellar Jackpots gratis – eller skifte til spil for penge på Serengeti Lions Stellar Jackpots.

LeoVegas download findes ikke , så spil Serengeti Lions Stellar Jackpots på LeoVegas’s website i stedet. Hvis du gerne vil lære Serengeti Lions Stellar Jackpots at kende, før du spiller for rigtige penge, tilbyder LeoVegas samtlige Lightning Box Games spilleautomater i en gratis prøve version. Helt uden krav om at du opretter en konto.

Knapperne på Serengeti Lions Stellar Jackpots

Læs mere her om hvordan du bruger knapperne på Serengeti Lions Stellar Jackpots:

Start Knappen

For at starte de 5 hjul på dette Lightning Box Games spil, skal du selvfølgelig bruge start knappen. I Serengeti Lions Stellar Jackpots er det Spin knappen. Et enkelt tryk på den og din saldo kan stige med hele 600000kr. Hvis du altså er heldig nok. Dette 5-hjuls spil har også andre knapper du kan få brug for:

 • Maks. Indsats knappen – som sætter din indsats til maks. i et klik
 • Knapperne der indstiller lydstyrken på Serengeti Lions Stellar Jackpots
 • Mønt
 • Serengeti Lions Stellar Jackpots’s Info der fortæller mere om Serengeti Lions Stellar Jackpots’s regler og gevinster

Turbo Knappen

Hvis du vil have hjulene til at spinde hurtigere, eller dine free spins til at tage lidt mindre tid, så kan du bruge Turbo knappen.

Desværre har Lightning Box Games ikke tilføjet Turbo funktion på Serengeti Lions Stellar Jackpots, men den har en god tilbagebetalingsprocent på 97.01%.

Information Fanen

Udover gevinstoversigten, har Lightning Box Games ikke inkluderet en Info knap på Serengeti Lions Stellar Jackpots. Så hvis du vil vide mere om spillereglerne på Serengeti Lions Stellar Jackpots, må du kontakte LeoVegas’s kundeservice.

Hvad er Autospil?

Et klik på Autospil får de 5 hjul til at spinde, uden du behøver at klikke på Spin knappen ved hver spin. Men får du en vinderkombination vil den stoppe, så du ikke går glip Serengeti Lions Stellar Jackpots’s sjove features. Sæt Serengeti Lions Stellar Jackpots på autospil og læn dig tilbage og nyd underholdningen.

Vælger du at benytte autospil funktionen, slipper du fuldstændigt for at bruge Spin knappen. Samtidig tilpasser du selv, autospil til det ønskede antal.

Min. Indsats

Inden du opretter en LeoVegas konto og gør krav på din 10000kr bonus, er det en god idé at tjekke hvor meget man minimum skal satse på Serengeti Lions Stellar Jackpots, når man spiller for rigtige penge.

Uden en Sats En knap, er du nødt til selv at vælge minimum værdi på 0.12kr i linjeindsats.

Det er nemt at vælge den laveste møntværdi på Serengeti Lions Stellar Jackpots, bare sænk møntværdien til 0.1kr. Hvis du også vælger at spille på det mindste antal betalingslinjer: 40, så vil din samlede indsats være 4.8kr per spin.

Serengeti Lions Stellar Jackpots’s spillelinjer er faste. Derfor kan du ikke ændre din indsats ved hjælp af de 40 linjer. Det mindste antal mønter du kan satseer 48 mønter – per linje. Det gode ved at satse på alle 40 linjer er, at du kan udløse alle Serengeti Lions Stellar Jackpots’s bonusspil og free spins. Med minimum indsats på 4.8kr, giver Lightning Box Games dig lov til at starte stille og roligt mens du stadig kan vinde særlige features.

Maks. Indsats

På Serengeti Lions Stellar Jackpots finder du en Maks. Indsats knap. Lightning Box Games har lavet denne funktion specielt til storspillere, så det kun kræver et enkelt klik at satse højeste værdi. Vil du satse maks. er det 48 mønter i alt, hvilket er mønter på hver af de 40 betalingslinjer. I kontant er det en indsats på 600kr.

Tilbagebetalingsprocent

På spillemaskiner er tilbagebetalingsprocenten normalt 93% til 96%. Dette betyder dog ikke at du altid vinder mellem 93% og 96%. Serengeti Lions Stellar Jackpots’s tilbagebetalingsprocent er beregnet ud fra Serengeti Lions Stellar Jackpots’s udbetalinger, statistisk set over en lang periode. For hver gang der er satset 100kr på Serengeti Lions Stellar Jackpots, udbetales der i gennemsnit gevinster for 96kr.

Serengeti Lions Stellar Jackpots tilbyder en af de bedste tilbagebetalingsprocenter – 97.01%.

Særlige Funktioner på Serengeti Lions Stellar Jackpots

Som mange andre spil, har Serengeti Lions Stellar Jackpots både et wild og scatter symbol. Du finder en uddybende beskrivelse om dem herunder.

Scatter

Et af de bedste symboler på Serengeti Lions Stellar Jackpots er scatter symbolet, som også kaldes for Diamond. Det kan give en gevinst på 800 gange din indsats. En anden funktion som Serengeti Lions Stellar Jackpots’s scatter symbol har er, at udløse free spins, hvilket vi alle venter på.

Her ses scatter symbolet:

Wild

Serengeti Lions Stellar Jackpots har et symbol der kan hjælpe dig til at få flere vinderkombinationer, det er Mountain symbolet. Mangler du et enkelt Zebra og Flamingos symbol for at have 5 på linje, kan Mountain symbolet erstatte det sidste og udløse gevinst på 100 gange din linjeindsats.

Se Serengeti Lions Stellar Jackpots’s Mountain symbol på billedet herover.

Ekspanderende Wild

Det er ikke unormalt at 5-hjuls spil har en ekspanderende wild, men det er ikke tilfældet på Serengeti Lions Stellar Jackpots. Heldigvis har Lightning Box Games givet den mange andre funktioner, som du helt sikkert vil holde af.

Stacked Wild

Af en eller anden grund, har Lightning Box Games ikke inkluderet et stablet wild symbol på disse 40 betalingslinjer. Heldigvis, var Lightning Box Games storsindet nok til at give den en linjegevinst på 200 gange din indsats.

Overlay Wild

Serengeti Lions Stellar Jackpots har ikke dette særlige wild symbol, men til gengæld finder du andre underholdende features.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten indeholder alle nødvendige oplysninger om hvad de 13 symboler kan give dig. Klik på yes for at se hvilke symboler der er på Serengeti Lions Stellar Jackpots og hvor meget de udbetaler. Den største gevinst får du hvis det lykkes at få 5 Lion symboler, det udbetaler hele 200 gange linjeindsatsen. Elephant og Rhino er det andet bedste symbol i forhold til gevinsten, her får du ganget din indsats med 100, hvilket stadig er flot. Zebra og Flamingos er det tredje højst betalende symbol som vil give dig 75 gange din indsats. Serengeti Lions Stellar Jackpots’s fjerde højst betalende symbol er Ace. Får du 5 af disse symboler, vinder du 60 gange linjeindsatsen. King, Queen, Jack og 9 symbolet er det der udbetaler den lavest gevinst, men her får du stadig en fin gevinst på 50 gange din indsats per linje.

Spil Serengeti Lions Stellar Jackpots ved LeoVegas 

Indsats Størrelse

Serengeti Lions Stellar Jackpots lader dig vælge størrelsen af din indsats, og der er adskillige måder at gøre det på:

 • Juster møntværdien
 • Vælg selv beløbet af din indsats per linje

På Serengeti Lions Stellar Jackpots kan du kun spille på 40 gevinstlinjer. Men det er faktisk godt, fordi Serengeti Lions Stellar Jackpots’s gevinster er bedst når der spilles med maks. antal linjer.

Kan jeg vælge min møntværdi?

En anden måde at finindstille din indsats er ved at sætte møntværdien. Det er ikke mere kompliceret end at justere lyden.

På Serengeti Lions Stellar Jackpots satser man med mønter. Men Lightning Box Games har gjort det muligt for dig, at vælge hvor meget hver mønt skal svare til i kr. Dette enkle spil har en knap – yes – som du kan bruge til at indstille møntværdien. Du kan vælge en møntværdi fra 0.1kr op til 12.5kr. Fordi det er et spil med 40 linjer, kan din samlede indsats gå fra 4.8kr til 600kr, afhængigt af møntværdien.

Har Serengeti Lions Stellar Jackpots multiplikator funktion?

Mens mange Lightning Box Games spil har en multiplikator, som adskiller sig fra Serengeti Lions Stellar Jackpots’s 200 gange linjegevinst, der er noget anderledes på Serengeti Lions Stellar Jackpots – et unikt bonusspil som hedder: Hold N Spin.

Gratis Spins og Bonus Funktioner

Kan Serengeti Lions Stellar Jackpots belønne mig med bonusspil?

Serengeti Lions Stellar Jackpots’s Bonus Runder

Serengeti Lions Stellar Jackpots har ingen bonus runde. Men du kan få 10 gratis spins, så næsten ligesom at spille gratis.

Spil Serengeti Lions Stellar Jackpots ved LeoVegas 

Få din Serengeti Lions Stellar Jackpots gevinst fordoblet

Desværre, er der ingen gamble feature på Serengeti Lions Stellar Jackpots. Så er du en af dem der elsker at tage chancer, kan du i stedet skrue op for din indsats på dette Lightning Box Games spil.

Kan jeg få Serengeti Lions Stellar Jackpots Free Spins?

Der er to forskellige typer gratis spins. Lightning Box Games har inkluderet gratis spins i nogle af deres spil, mens de gratis spins casinoer tilbyder er en anden slags. LeoVegas tilbyder gratis spins til nye kunder. Alle der opretter en LeoVegas konto, kan få 50 gratis spins, men de kan ikke bruges på Serengeti Lions Stellar Jackpots. Derfor er det heldigt at Lightning Box Games lavet en gratis spins feature på Serengeti Lions Stellar Jackpots. Samtidig, kan du prøve Serengeti Lions Stellar Jackpots i en gratis version, det kaldes dog ikke gratis spins og du får heller ikke lov til at beholde gevinsten.

Ja, Diamond Pick er navnet på gratis spins funktionen på Serengeti Lions Stellar Jackpots. Spil Serengeti Lions Stellar Jackpots online og drag fordel af de 10 gratis spins i spillet.

Det kan virke nærigt med de 50 LeoVegas gratis spins som Serengeti Lions Stellar Jackpots tilbyder.Men samtidig, kan du få 50 spins på Starburst hvis du opretter en konto. Det gode ved disse gratis spins er at du kan opnå en flot gevinst:

Design & Layout

Mange LeoVegas spillere foretrækker video spillemaskiner på grund af det moderne design. Dette spil’s knapper kan bruges til at:

 • Se udbetalingsoversigten
 • Vælge møntværdi
 • Starte en runde auto spins
 • Vælge maks. indsats
 • Bruge mute til at slukke for lyden

På en video spilleautomat, er lyden vigtige. Lightning Box Games har sørget for at den passer fint til Serengeti Lions Stellar Jackpots’s tema. Men hvis det er for meget, kan du slukke det med et enkelt klik på mute.

Spil Serengeti Lions Stellar Jackpots Online med Rigtige Penge

Serengeti Lions Stellar Jackpots kommer nok ikke til at forblænde dig med sin grafik, men at vinde 48000 mønter per spin gør måske.

Således spilles Serengeti Lions Stellar Jackpots spillemaskine med rigtig indsats:

Spil Serengeti Lions Stellar Jackpots online hos LeoVegas, hvis du vil spille denne Lightning Box Games spilleautomat for rigtige penge. Det tager blot 5 minutter at oprette en spilkonto. Sådan opretter du en LeoVegas spilkonto:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Serengeti Lions Stellar Jackpots med LeoVegas’s casino penge

LeoVegas Udbetaling

Pengene du vinder når du spiller Serengeti Lions Stellar Jackpots for rigtige penge vises øjeblikkeligt på din LeoVegas konto. Du kan udbetale penge via hurtigt og sikkert gennem Skrill. Hver har en grænse, som du bør tjekke med casinoet’s support.

Hvis du vælger at modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 35, før din Serengeti Lions Stellar Jackpots gevinst kan udbetales. Vil du vide mere om LeoVegas’s omsætningskrav, bør du tjekke deres Vilkår & Betingelser. Det er ikke nogle informationer du kan finde i Lightning Box Games spilleregler.

Kan jeg spille Serengeti Lions Stellar Jackpots gratis hos LeoVegas?

Hvis du er nysgerrig efter at prøve Serengeti Lions Stellar Jackpots, kan du hos LeoVegas teste det for sjov. Spil Serengeti Lions Stellar Jackpots online på din PC eller mobil.

Kan man vinde rigtige gevinster ved at spille Serengeti Lions Stellar Jackpots gratis?

Det ville være fedt at spille Serengeti Lions Stellar Jackpots gratis online, uden at indbetale en krone men stadigvæk vinde penge. Med en LeoVegas gratis bonus kan du

LeoVegas Gratis Bonus uden Indskud

Hvis du vil bruge din LeoVegas gratis bonus til at spille dette video spil, skal du vide at den generøse 50kr bonus kan give dig kontante udbetalinger. LeoVegas kræver dog at du gennemspiller denne bonus 35 gange, og det der er tilbage efter de 50kr er fratrukket, forbliver dine at spille med. Gratis spil og gevinst? Det bliver ikke meget bedre!

Har LeoVegas et mobil casino med Serengeti Lions Stellar Jackpots mobil?

Ja, LeoVegas har en app som kan bruges til at spille på iOS, Android, Windows. Det betyder at du kan nyde Serengeti Lions Stellar Jackpots mobil – når som helst, hvor som helst. Borset fra at designet er mindre på Serengeti Lions Stellar Jackpots app version, så får du det samme kvalitets oplevelse. Alt andet, fra de 5 hjul til udbetalingsprocenten på 97.01%, er præcis det samme.

Har du en iPhone eller iPad, kan du spille i en super fed LeoVegas app. Den kan downloades til samtlige iOS enheder i iTunes eller på LeoVegas hjemmeside.

Som Android mobil bruger, kan du finde LeoVegas app i Google Play eller på LeoVegas’s site. Det tager kun et par minutter at downloade den og så kan du spille Lightning Box Games’s spil .

Lad være med at spild din tid på websites der forsøger at sælge dig en Serengeti Lions Stellar Jackpots eller LeoVegas app, fordi de er altid gratis til samtlige enheder.

Serengeti Lions Stellar Jackpots Mobil Bonus

En måde at sætte pris på en kunde i mobil casino er medbonusser. Men LeoVegas tilbyder ikke nogen mobil bonus, derfor vil African-tema spil være udelukkende for egne midler. Der forventes mere af et casino med Lightning Box Games spil, så hvis der er behov for forbedring på LeoVegas, er det her.

Den Største Gevinst

Den er ikke let at få, men Serengeti Lions Stellar Jackpots’s topgevinst på 200 gange din indsats per betalingslinje, får du med 5 Lion symboler. Satser du mønter på hver linje med en møntværdi på 12.5kr, kan du vinde hele 48000 mønter. Du kan få et overblik over Serengeti Lions Stellar Jackpots’s gevinster i gevinstoversigten som du kan finde med et enkelt klik.

Kan en Serengeti Lions Stellar Jackpots strategi give gevinst?

En Serengeti Lions Stellar Jackpots strategi kan ikke give dig gevinst. Men Serengeti Lions Stellar Jackpots’s udbetalingsprocent samt LeoVegas’s house edge kan give dig en idé om hvad chancen er for at få gevinst. Udbetalingsprocenten indikerer hvor meget Serengeti Lions Stellar Jackpots’s 5 hjul og 40 linjer i gennemsnit udbetaler, mens LeoVegas’s house edge viser casinoets avance.

Serengeti Lions Stellar Jackpots giver dig en rigtig flot udbetalingsprocent på 97.01%, hvilket gør at det er en, der ofte bliver anbefalet.

På Serengeti Lions Stellar Jackpots udløses der store gevinster, dog kan der gå lidt tid mellem dem. Udbetalingsprocenten er på 97.01%, hvilket betyder at din chance for gevinst er i top.

Hurtigt overblik over Lightning Box Games:

 • Grundlagt: 2004
 • Hovedkontor: P.O. Box 166, Surry Hills NSW 2010, Sydney
 • Website: http://www.lightningboxgames.com/
 • Speciale: IGaming Software til Computer, Mobil og Social, Landbaserede Spilleautomater, Business Consulting
Spil Serengeti Lions Stellar Jackpots hos LeoVegas