Anmeldelse af Reptoids Online Spilleautomat

Spil Reptoids nu 

Spil Reptoids nu hos Vera&John

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:Vera&John
Velkomstbonus: 200% op til 900kr
Reptoids Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Det er en god idé at oprette en Vera&John konto, for ikke nok med at du kan få en 200% velkomstbonus til nye spillere som indbetaler 100kr eller mere, det kræver heller ingen Vera&John bonuskode. Du kan højst få 900kr med denne Vera&John bonus, men så kan du prøve Reptoids eller andre Yggdrasil Gaming spilleautomater for rigtige penge. Foruden den 200% bonus på op til 900kr, kan nye spillere også få 200 Vera&John free spins.

Vera&John bonus code

Lad være med at bekymre dig om bonuskoder, for der er ingen Vera&John bonuskode! Bare opret en konto og få en 200% Vera&John bonus, uden at bruge en bonuskode.

Opret en konto og få en Vera&John velkomstbonus

Men ikke nok med det, så kan du også få en 200% Vera&John velkomstbonus på din første indbetaling. Vera&John kræver kun at du indbetaler minimum 100kr, men du kan modtage en Vera&John bonus helt op til 900kr, alt efter hvor meget du indbetaler. Indbetaler du 100kr, vil din saldo straks blive forøget med en Vera&John velkomstbonus på 200%.

Spil Reptoids ved Vera&John 

Overblik

Hvis du er på udkig efter spænding på en spillemaskine, så er Reptoids lige det du leder efter. Med fængende grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 20 betalingslinjer som udbetaler op til 5000000kr, er du sikker på at få det sjovt. Spil Reptoids online – et af Yggdrasil Gaming’s populæreste spil, med et Fantasy tema som Sci-Fi fans altid vender tilbage til. Du får chancen for at vinde 1000 gange din indsats på Reptoids spillemaskine eller udløse gratis spins, få udbetalt gevinster på op til 5000000, nyde Repto Detector feature, for en lav minimums indsats på 0.05 per linje.

Reptoids Funktioner

Reptoids er meget mere end bare en spillemaskine som kun Sci-Fi fans vil sætte pris på. Lad os se nærmere på hvad Reptoids kan tilbyde.

Her finder du masser af spændende funktioner såsom bonus free spins samt 12 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 1000 gange din indsats per linje. Udbetaling til spilleren ligger på 96.1%.

Spil Reptoids online hos Vera&John med en gratis spilkonto, så du kan vinde store gevinster. Du kan endvidere benytte Vera&John download og spille Reptoids app spilleautomat på din mobil. Du kan samtidig få en flot velkomstbonus.

Baggrund

I 2017 blev Reptoids udviklet af Yggdrasil Gaming, som også i dag har licens på spillet. Yggdrasil Gaming opdaterer jævnligt dettee video spil, for at holde Reptoids så gnidningsløst som muligt.

Spille Information

Reptoids reglerne ses i oversigten herunder:

 • For at kvalificere sig til en gevinst, skal du have mindst 2 af samme symbol på en af de 20 spillelinjer
 • Alle gevinster er for kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler ved enhver placering på skærmen
 • Wild symbolet kan erstatte samtlige 12 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på en spillelinje bliver udbetalt Free spins funktionen på Reptoids indeholder 7 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Minimum indsats er 20
 • Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil

Hvordan spiller man Reptoids?

På Reptoids er målet at få minimum 2 og op til 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er du er ny på online spilleautomater, eller bare på dette Yggdrasil Gaming spil, vil denne Reptoids anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Reptoids spilleautomat online og vinde rigtige penge.

Men først, vælg hvordan og hvor du vil spille. På dette online casino bliver du budt velkommen med en 200% Vera&John bonus, på op til 900kr.

Mange vil gerne spille Reptoids for rigtige penge, fordi man så har mulighed for at vinde op til 5000000kr. Du kan prøve Reptoids hos Vera&John, på deres hjemmeside samt mobil.

Har du lyst vil prøvespille Reptoids for sjov, er det muligt helt gratis på Vera&John også på mobilen. Her er det ikke nødvendigt med Vera&John download.

Efter du har åbnet spillet, skal du bare klikke på Spin for at starte de 5 hjul. Du kan justere størrelsen af din indsats inden ved at vælge møntværdien. Dette vil forhøje din indsats, men også beløbet du har mulighed for at vinde. Det gælder om at få min. 2 identiske symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst.

Den bedste chance for at få 5 ens symboler på en spillelinje, får du ved at satse på så mange linjer som muligt. På Reptoids er det dog ikke nødvendigt at tænke over dette, da du automatisk satser på 20 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til og fra.

Din trin for trin guide til at spille Reptoids:

 • Til at starte med, skal du vælge hvor mange spillelinjer du vil satse på.

I Reptoids spillet er der 20 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Antallet af aktive spillelinjer er fastsat til 20, hvilket betyder at du ikke kan ændre på antallet. Dette gør ikke Reptoids mindre attraktiv at spille. Spil Reptoids online med indsats på 20 linjer, og du er et skridt nærmere gevinsten på 5000000kr.

Spillelinjerne udbetaler fra venstre til højre, som også er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er bestemt ikke nærige, hvilket er hvad de fleste ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Reptoids gevinsterne er ligeså attraktive som på de bedste online spillemaskiner.

 • Dernæst skal du indstille din møntværdi.

Yggdrasil Gaming lader dig vælge værdien af mønterne på Reptoids. Det kaldes også nogle gange for møntstørrelse. Det er simpelt – bare klik på møntværdi indstillingen. Standardindstillingerne starter fra 0.05kr, hvilket er den laveste møntværdi, op til 50kr – den højeste møntværdi.

Med 20 spillelinjer som er standard og en møntværdi du selv kan du vælge, kan du udløse Reptoids’s jackpot gevinst på kan du få din indsats på en gevinstlinje ganget med 1000.

 • Når møntværdien er sat til ønskede værdi, skal du vælge beløb for indsats per linje.

Yggdrasil Gaming har i Reptoids valgt at have en fast mønt indstilling på 1 per linje.

Når du spiller Reptoids vil det altid være med alle 20 spillelinjer. For her har Yggdrasil Gaming valgt, at det ikke skal være muligt at ændre på antallet. Man kan håbe på det vil blive muligt i en anden version af Reptoids.

Indstil alt på en gang, ved at bruge ‘Maks. Indsats’ knappen.

På denne måde kan du styre din indsats, og vælge at satse fra 0.05kr til 50kr per linje. Med en høje maks. indsats på 50kr per betalingslinje, antyder Yggdrasil Gaming at de har sigtet Reptoids spillet mod dem derude som satser stort.

 • Start spillet manuelt ved at klikke på Spin knappen.

Dette vil starte de 5 hjul, og samtidig beholde indstillingerne på Reptoids som du tidligere indstillede. En anden måde at starte Reptoids er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du læne dig tilbage mens de 5 hjul selv spinder op til 1000 gange i træk.

 • Før du begynder at spille Reptoids spilleautomat, er der yderligere to funktioner at overveje: fuld skærm samt lyd knapperne.

På Reptoids er det desværre ikke muligt, at spille i fuld skærm. Yggdrasil Gaming burde tilføje denne funktion, så man virkelig kan nyde Reptoids spillet.

Når det kommer til lydstyrken på Reptoids, kan du slukke helt for den med et enkelt klik på mute knappen.

Yggdrasil Gaming har også inkluderet en lydstyrke funktion, så du kan tilpasse lyden uden at Reptoids er helt lydløs.

Alle Symbolerne på Reptoids

På Reptoids spilleautomat finder du 12 symboler. Nedenfor er de højst betalende listet:

 • President
 • General
 • Reporter
 • Scientist
 • Nurse
 • Nickel Medal

Udover disse, finder du også:

 • Reptoids wild symbol
 • Reptoids scatter symbol
 • Scatter freespins symbol

Den største gevinst får du med President, som er et slags jackpot symbol kan man vel sige. Får du President 5 gange på de 20 spillelinjer vil det udbetale 1000 gange din indsats. Satser du 20 på alle 20 spillelinjer, kan 5 President symboler nemlig give dig 1000 gange din indsats – eller 100000 mønter.

Her er et billede af det bedst udbetalende symbol på Reptoids:

Det næstbedst symbol er General. Når du satser 0.05kr per linje, får du udbetalt 900 gange din indsats, men du vælger at satse 50kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde 45000kr. Der er også det gavmilde Reporter symbol, som giver dig 800 gange din indsats selv ved min. indsats på 0.05kr per linje, men som kan øge din saldo med 40000kr, hvis 5 af dem lander på en aktiv spillelinje og du spiller med maks. indsats.

Får du Scientist eller Nurse vil din indsats blive ganget med henholdsvis 700 og 600. Det symbol der er lavest betalende er Nickel Medal, men selv her kan du få 60 gange din indsats, hvis du får 5 Nickel Medal.

Foruden Reptoids symbolet, kan du være heldig at få et Scatter symbol. Det kan erstatte alle andre symboler på Reptoids for at fuldende en vinderkombination. Scatter symbolet Scatter kan alene udbetale en gevinst på gange 5000 din indsats.

Scatter symbolet på Reptoids udløser også free spins.

Reptoids’s Gevinstlinjer

Reptoids er en video spillemaskine som har 5 hjul og 20 linjer.

Linjerne som går på tværs af de 5 hjul på spillet kaldes også for udbetalingslinjer. De afgør hvilke kombinationer der udbetaler gevinst.

Der er ikke mulighed for at slå betalingslinjerne til eller fra på Reptoids – de 20 betalingslinjer er altid aktive.

Møntværdi kan indstilles for sig selv ved at bruge møntværdi knappen.

Hvis du leder efter andre måder at ændre størrelsen af din Reptoids indsats, så brug møntværdi indstillingen.

Spil Reptoids hos Vera&John 

Hvordan virker Reptoids’s betalingslinjer:

 • Gevinst udbetales fra venstre til højre på betalingslinjerne.
 • Der skal minimum være 2 matchende symboler for at give gevinst.
 • På en gevinstlinje kan et wild symbol erstatte alle andre symboler.
 • På enhver betalingslinje udbetaler scatter symboler gevinst.
 • Det er kun den største gevinst på en betalingslinje som bliver udbetalt. Får du for eksempel vindende kombinationer på en gevinstlinje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Alle 20 linjer på Reptoids er faste. Man kan derfor ikke deaktivere dem, så de vil altid være aktive. Fordi alle betalingslinjerne er slået til, vil 2 ens symboler automatisk udbetale gevinst.

Info om Reptoids’s Hjul

Yggdrasil Gaming har valgt den almindelige retning for hjulene på Reptoids, altså nedad mod bunden af skærmen. Det betyder at det er let at følge de 5 hjul på denne video, når du spiller for rigtige penge og spændt venter på gevinst.

Du kan vinde med 12 symboler på Reptoids inklusive et wild og et scatter symbol.

Hvor stor er den faste Reptoids Jackpot?

Det er meget almindeligt, at video spil ikke har en jackpot. Der findes for eksempel ingen fast Reptoids jackpot. Men til gengæld er der President symbolet som udløser en stor gevinst på 1000 gange din indsats. Det betyder at du kan vinde op til 5000000kr i kontanter for maks. indsats på 50kr per linje som er 20 i mønter.

Vind en Progressiv Jackpot

Du finder ingen progressiv Reptoids jackpot. Men måske har et af de casinoer som har dette Yggdrasil Gaming spil, tilføjet det til deres progressive egen jackpot pulje.

Hvad er fordelen ved Video Spillemaskiner fremfor Spilleautomater?

Hos Vera&John finder du blandt andet spillemaskinen Reptoids. Den har mange fine detaljer og flot grafik. Yggdrasil Gaming er kendt for lave flotte spillemaskiner, herunder Reptoids. På Reptoids vil du blive underholdt af de mange funktioner, som du umuligt vil finde på en klassisk spilleautomat.

Er spillet en 3D Spillemaskine?

Reptoids er ikke en 3D spillemaskine. 3D spillemaskiner er kendt for at have et bedre design end almindelige spillemaskiner. Men selvom du får en flot grafisk oplevelse, får du sjældent nye vigtige funktioner. Det er i stedet forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der kan være afgørende for om du kan lide spillet. Her er nemlig ikke kun grafikken, men også selve spillet der er meget anderledes.

Spil Reptoids med eller uden download?

Vil du gerne prøve denne spillemaskine, er det lettest hos et online casino der ikke kræver Reptoids download – som for eksempel Vera&John. Langt de fleste casinoer med Reptoids er Mac samt PC kompatible, og hos Vera&John kan du desuden prøve spillet inden du satser dine egne penge. Spil Reptoids gratis – eller satse rigtige penge på Reptoids.

Der er ingen grund til at bekymre sig om Vera&John download. Hos Vera&John spiller man nemlig bare i internet browseren. Spil Reptoids gratis, inden du satser dine egne penge. For hos Vera&John kan du prøve en gratis version af samtlige Yggdrasil Gaming spil, så du kan teste spillene inden du går i gang.

Sådan bruges Knapperne

Læs mere her om hvordan du bruger knapperne på Reptoids:

Start Knappen

Den mest brugte knap i ethvert video spil er knappen der starter spillet. I Reptoids er det Spin. Når man klikker på den begynder de 5 hjul at spinde, og dermed er du et skridt tættere på at vinde 100000 mønter som udbetalt er 5000000kr i kontanter. Det er så simpelt: klik, spin, og vind. Udover Spin knappen, finder du også følgende knapper på Reptoids:

 • Indstil lydniveauet på Reptoids
 • Indstil antal mønter
 • Brug info ikonet for at læse mere om Reptoids, såsom regler og gevinster
 • Benyt Maks. Indsats til at sætte din indsats til højeste beløb
 • Får fart på spillet med turbo funktion

Turbo Knappen

Kunne du godt tænke dig at spillet gik lidt hurtigere, eller at dine gratis spins hurtigt blev afgjort, så vil du blive glad for Turbo funktionen.

Hvis du ønsker at spille hurtigere, så brug Reptoids’s Turbo funktion. For at afbryde den, klik på Turbo knappen igen.

Information Fanen

Info ikonet vil åbne en side med Reptoids’s regler og udbetalingstabel. Det er altid en god idé at læse disse informationer, så du får den bedste spilleoplevelse.

Hvad er Autospil?

Et klik på Autospil får de 5 hjul til at spinde, uden du behøver at klikke på Spin knappen ved hver spin. Men får du en vinderkombination vil den stoppe, så du ikke går glip Reptoids’s sjove features. Sæt Reptoids på autospil og læn dig tilbage og nyd underholdningen.

Det smarte ved autospil knappen er at, du slipper for at bruge Spin . Vil du stoppe de automatiske spin, klikker du blot på knappen igen.

Min. Indsats

Inden du opretter en Vera&John konto og gør krav på din 900kr bonus, er det en god idé at tjekke hvor meget man minimum skal satse på Reptoids, når man spiller for rigtige penge.

Dette særlige Sci-Fi spil har ikke en Sats En knap, men du kan selv indstille den til 0.05kr.

Reptoids har en minimums indsatsgrænse på 0.05 mønter . Hvis det skulle ske at du efterlader møntværdien på 50kr, så satser du 1000kr per spin. Men hvis du indstiller indsatsen til 20 X 0.05, så satser du kun 1kr per spin.

Reptoids har et fast antal betalingslinjer på 20 linjer. Det betyder altså, at der er større chance for at vinde Reptoids’s bonusspil og free spins, samt større gevinster til dig.

Maks. Indsats

På Reptoids finder du en Maks. Indsats knap. Yggdrasil Gaming har lavet denne funktion specielt til storspillere, så det kun kræver et enkelt klik at satse højeste værdi. Vil du satse maks. er det 20 mønter i alt, hvilket er 1 mønter på hver af de 20 betalingslinjer. I kontant er det en indsats på 1000kr.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten kaldes også for udbetalingsprocent, og er en procentvis udbetaling beregnet over en længere periode. På spillemaskiner varrierer den fra 93% til 96%. Det betyder at du gennemsnitligt kan vinde 96%, ikke at du vinder 96% af tiden.

Leder du efter en rigtig god tilbagebetalingsprocent, så er Reptoids et godt valg med 96.1%.

Særlige Funktioner på Reptoids

Blandt Reptoids’s de særlige funktioner, er det nok vigtigst at kende wild og scatter symbolerne, derfor kan du se flere detaljer herunder.

Scatter

Reptoids’s scatter symbol hedder Scatter. Det udløser gevinst på 5000 gange din indsats. Scatter symbolet på Reptoids udløser en runde gratis spins,, som alle håber på at få.

Det ser sådan her ud:

Wild

Wild symbolet Reptoids kan erstatte ethvert af de andre symboler, så får du 4 ens General symboler og så et Reptoids symbol, anse det som at du har fået 5 ens General symboler, og forvent 900 gange din linjeindsats.

På billedet herover ses Reptoids’s Reptoids symbol.

Ekspanderende Wild

Mens flere andre spil har en ekspanderende wild, finder du ikke sådan en på Reptoids. Men du kan du nyde Reptoids’s mange sjove features.

Stacked Wild

Stablede wild symboler kan skabe flere gevinst chancer, men det finder du desværre ikke på Reptoids. Til gengæld du kan vinde op til 1000 gange din indsats i et enkelt spin.

Overlay Wild

Desværre har Reptoids ikke et overlay wild symbol, men man kan altid håbe det bliver tilføjet dag.

Gevinstoversigt

På gevinstoversigten findes alle informationer om Reptoids’s symboler og deres udbetalinger. Du kan blandt andet se at Reptoids’s størst udbetalende symbol er President. Er du heldig at få 5 af dem, vil du blive belønnet med en gevinst på 1000 gange din linjeindsats. Dernæst kommer General symbolet med en attraktiv gevinst på 900 gange din indsats per spillelinje. Men de stopper ikke der! Får du 5 Reporter symboler på en aktiv spillelinje, vil din Vera&John konto stige med 800 gange din indsats . Næste i rækken er Scientist, som giver 700 gange indsatsen hvis du fylder en hel gevinstlinje. Og med Nurse symbolet kan du forvente en gevinst på 600 gange linjeindsatsen. Det dårligst udbetalende af de 12 symboler er Nickel Medal. Men selv det, kan stadig gange din indsats på en vindende linje med 60.

Spil Reptoids nu 

Indsats Størrelse

Vælg din indsats ved hjælp af forskellige parametre – Yggdrasil Gaming har gjort det let for Reptoids spillere.

 • Brug møntværdi indstillingen
 • Vælg din indsats ud fra den kontante værdi

På Reptoids er du nødsaget til at satse på alle 20 linjer. Men til gengæld, er dine vinderchancer større, jo flere linjer du satser på.

Reptoids’s møntværdi

En anden måde at finindstille din indsats er ved at sætte møntværdien. Det er ikke mere kompliceret end at justere lyden.

Det kontante beløb du kan satse på Reptoids ligger i intervallet 1kr – 1000kr. For at finde den perfekte indsats, kan du give hver mønt en værdi fra 0.05kr til 50kr. Det er super nemt – bare klik indstillingsknapperne.

Gevinst med Reptoids’s multiplikator

Der er mange video spil som har en gevinst multiplikator. Reptoids’s 60-1000 gange linjeindsats multiplikator er ikke det samme – er en ekstra feature. Reptoids har ingen multiplikator feature, men der er Repto Detector, som er et bonusspil.

Reptoids’s Bonusspil og Free Spins

Hvilke bonus features har Yggdrasil Gaming inkluderet?

Har Reptoids en Bonus Runde?

Reptoids har ingen bonus runde. Men du kan få 7 gratis spins, så næsten ligesom at spille gratis.

Spil Reptoids ved Vera&John 

Få dobbelt gevinst udbetalt

Nogle Yggdrasil Gaming spil har en Dobbelt eller Intet runde, hvor du kan satse din gevinst og forhåbentligt fordoble den. Reptoids har dog ikke denne funktion. Så du kan trygt beholde din gevinst efter hvert et spin.

Findes der Free Spins på Reptoids?

Der er to forskellige typer gratis spins. Yggdrasil Gaming har inkluderet gratis spins i nogle af deres spil, mens de gratis spins casinoer tilbyder er en anden slags. Vera&John tilbyder gratis spins til nye kunder. Alle der opretter en Vera&John konto, kan få 200 gratis spins, men de kan ikke bruges på Reptoids. Derfor er det heldigt at Yggdrasil Gaming lavet en gratis spins feature på Reptoids. Samtidig, kan du prøve Reptoids i en gratis version, det kaldes dog ikke gratis spins og du får heller ikke lov til at beholde gevinsten.

Du kan potentielt vinde 7 free spins på forskellige tidspunkter, mens du spiller Reptoids.

Det er ikke sikkert at du vil være tilfreds med de 200 Vera&John gratis spins, som man kan vinde på Reptoids.Det positive ved disse gratis spins er dog at de giver en god gevinst: Er du ny bruger, kan du også få 200 spins på Viking Runecraft, Gemix, Gold Lab, Second Strike, Flame Busters, Esqueleto Explosivo, 7 Sins, Cloud Quest, Well of Wonders, Luchadora når du tilmelder dig.

Reptoids’s Grafik

Som andre Yggdrasil Gaming video spillemaskiner, har (slot) en flot grafik der komplementerer Fantasy-temaet super godt, samt et antal af knapper som kan bruges til at:

 • Se gevinst tabellen
 • Indstille møntværdien
 • Vælge auto spil
 • Vælge maks. indsats
 • Justere niveauet af baggrundsmusikken
 • Slå lyden fra med mute
 • Slå TURBO spin til
 • Læse spillet’s regler i under Info fanen

Spil Reptoids for Rigtige Penge

Uden tvivl skulle, Reptoids’s fantastiske kvaliteter, såsom levende grafik og ekstra funktioner, holde dig underholdt selv når du spiller for sjov. Men denne video spillemaskine udbetaler ikke rigtige gevinster som – 100000 mønter medmindre du spiller hos Vera&John for rigtige penge.

Sådan spiller man Reptoids online for rigtige penge:

Spil Reptoids online med en spilkonto hos Vera&John. Opret din Vera&John konto i løbet af 5 minutter. Sådan gør du:

 • Gå til Vera&John’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 200% velkomstbonus på op til 900kr på dit første indskud samt 200 free spins
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Reptoids med Vera&John’s casino penge

Udbetal din Vera&John Gevinst

Lykkes det dig at vinde på Reptoids, blive beløbet automatisk overført til din Vera&John spilkonto. Derfra kan de udbetales gennem Skrill. Da hver betalingsmetode har en grænse, bør du tjekke casinoet’s site eller forhøre deres kundeservice hvis du oplever problemer.

Hvis du ønsker at benytte den 200% Vera&John bonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 40, før du kan anmode om en udbetaling af din Reptoids gevinst. Vi anbefaler at du altid læser Vera&John’s Vilkår & Betingelser inden modtager en bonus, så du ved hvilke krav der er. Reptoids’s Info kan ikke hjælpe dig, det har nemlig ikke noget med spillet at gøre.

Spil Reptoids For Sjov

Selvfølgelig har Vera&John en gratis prøveversion af Reptoids. Spil Reptoids online på din computer eller mobil.

Vil du prøve Reptoids gratis? Så benyt Vera&John’s spil for sjov funktion, og kan du godt lide Reptoids kan du altid skifte til rigtige penge. Indbetal derefter minimum 100kr. Spiller du for den laveste møntværdi på 0.05kr, kan du sagtens nå at blive underholdt. Specielt med en 200% Vera&John velkomstbonus, som ikke kræver en Vera&John bonuskode.

Kan man spille for sjov men vinde rigtige penge?

Det ville være fedt at spille Reptoids gratis online, uden at indbetale en krone men stadigvæk vinde penge., dine kr gratis penge kan blive starten på et fantastisk eventyr hos Vera&John. Se hvordan nedenfor.

Info Om Reptoids Gratis Bonus

Det er rigtigt, at der ikke findes en Vera&John no deposit bonus, men i det mindste er der en 200% velkomstbonus til at spille Reptoids. Desuden, Vera&John’s minimum indbetaling bare 100kr, så selv dette Yggdrasil Gaming spil kan holdes kørende i noget tid.

Findes Reptoids mobil spillemaskine hos Vera&John?

Ja, der findes en Vera&John app som spillere kan bruge på deres iOS, Android, Windows mobil. Det er super nemt at downloade den, så du kan spille Reptoids et par minutter efter. Reptoids mobil har den samme flotte grafik, samme udbetalingsprocent på 96.1% – blot i en mindre udgave.

Hvis du bruger en iOS enhed, såsom en iPhone, skal du besøge iTunes eller download Vera&John’s iOS app direkte på deres website. Det er præcis samme fremgangsmåde hvis du vil spille Reptoids på din iPad.

Du kan spille Yggdrasil Gaming spilleautomater på din Android enhed, hvis du downloader Vera&John app i Google Play.

Vær på vagt, hvis en website prøver at få dig til at købe en Reptoids eller Vera&John app, da de nok er falske. Deres app er gratis til alle enheder, så du kan bruge dine penge på Reptoids.

Mobil Bonus Tilbud

En måde at sætte pris på en kunde i mobil casino er medbonusser. Men Vera&John tilbyder ikke nogen mobil bonus, derfor vil Fantasy-tema spil være udelukkende for egne midler. Der forventes mere af et casino med Yggdrasil Gaming spil, så hvis der er behov for forbedring på Vera&John, er det her.

Maks. Gevinst på Reptoids

Den er ikke let at få, men Reptoids’s topgevinst på 1000 gange din indsats per betalingslinje, får du med 5 President symboler. Satser du 1 mønter på hver linje med en møntværdi på 50kr, kan du vinde hele 100000 mønter. Du kan få et overblik over Reptoids’s gevinster i gevinstoversigten som du kan finde med et enkelt klik.

Kan en Reptoids strategi give gevinst?

Da udfaldet af spillet altid er tilfældigt, findes der ingen Reptoids tricks der kan hjælpe dig. Gevinstchancen på dette interessante spil afhænger af to ting, Reptoids’s udbetalingsprocent samt Vera&John’s house edge. Udbetalingsprocenten er Reptoids’s gennemsnitlige udbetalinger over en given periode, hvor house edge er den procentdel som Vera&John i gennemsnit beholder.

Det er forskelligt fra spil til spil hvor høj udbetalingsprocenten er. På Reptoids er den 96.1%, hvilket ganske fint.

Reptoids udbetaler enorme gevinster, men knap så hyppigt. Med en flot udbetalingsprocent på 96.1%, vil det sige at din gevinstchance på Reptoids er ganske fin.

Intro til Yggdrasil Gaming:

 • Grundlagt: 2013
 • Stifter: Fredrik Elmqvist
 • Hovedkontor: Tagliaferro Business Centre, Level 2 High Street c/w Gaiety Lane Sliema, SLM 1551
 • Website: http://yggdrasilgaming.com/
 • Speciale: Online & Mobil Gaming, Casino, Lotto & Skrabespil
Spil Reptoids nu