Vind på Rainbow Ryan Online

Spil Rainbow Ryan hos Vera&John 

Spil Rainbow Ryan og vind hos Vera&John

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:Vera&John
Velkomstbonus: 200% op til 900kr
Rainbow Ryan Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Det er en god idé at oprette en Vera&John konto, for ikke nok med at du kan få en 200% velkomstbonus til nye spillere som indbetaler 100kr eller mere, det kræver heller ingen Vera&John bonuskode. Du kan højst få 900kr med denne Vera&John bonus, men så kan du prøve Rainbow Ryan eller andre Yggdrasil Gaming spilleautomater for rigtige penge.

Træt af at lede efter en Vera&John bonuskode? Ingen grund til at lede længere, for du behøver ikke en for at få en Vera&John bonus. Du kan alligevel få en 200% Vera&John velkomstbonussom kan bruges på Rainbow Ryan spilleautomat.

Få en Vera&John velkomstbonus ved oprettelse

Som ny bruger får du en attraktiv Vera&John velkomstbonus.

Hvis du indbetaler et minimum af 100kr, efter du har oprettet din spilkonto, kan du modtage en 200% Vera&John bonus, op til 900kr. Efter du har indbetalt 100kr, vil din saldo automatisk stige med 200% – i form af din Vera&John velkomstbonus.

Get a200% up to kr900 now Spil Rainbow Ryan ved Vera&John 

Indledning

Leder du efter en eventyrlig oplevelse på en 4096 måder at vinde spillemaskine, så spil Rainbow Ryan online lige nu. Med god grafik, mange bonus funktioner, 6 hjul og 4096 måder at vinde som kan udbetale op til 5000000kr, er du sikret et eventyr uden lige. Rainbow Ryan er nok en af de populæreste Yggdrasil Gaming spillemaskiner. Med et Music tema som selv Rock and Roll fans aldrig bliver trætte af. Rainbow Ryan spillemaskine giver dig muligheden for at få en gevinst på 250 gange din indsats, vinde free spins, få kontante gevinster på op til 5000000, nyde Rainbow Reels feature, alt det med en indsats fra per linje.

Rainbow Ryan Funktioner i Spillet

Rainbow Ryan har meget mere at byde på end blot hvad Rock and Roll fans foretrækker. Lad os tage et kig på hvilke specifikke funktioner Rainbow Ryan kan tilbyde.

Her er et spil med mange fantastiske features såsom gratis bonus spins samt 10 symboler med en wild og en scatter på denne 4096 måder at vinde spillemaskine.

Ved jackpot gevinst ganges din linjeindsats med 250. Udbetaling til spilleren er 96.3%.

Besøg Vera&John og spil Rainbow Ryan online, så chancen for at vinde store gevinster lige om hjørnet. Du kan også downloade Vera&John app, hvis du prøve Rainbow Ryan app spilleautomat på din mobil. Samtidig kan få en attraktiv velkomstbonus.

Derfor blev Rainbow Ryan udviklet

Rainbow Ryan blev udgivet i 2017 af spiludviklere fra Yggdrasil Gaming, som stadig i dag har licens på spillet. Yggdrasil Gaming opdaterer samtidig regelmæssigt denne 4096 måder at vinde spillemaskine, så man altid får en god oplevelse på Rainbow Ryan.

Spilleinformation

Her er en liste over reglerne for Rainbow Ryan:

 • Det kræver min. 3 ens symboler på en af de 4096 betalingslinjer at kvalificere sig til en gevinst
 • Gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst uanset placering på skærmen
 • Får du wild symbolet kan det erstatte de 10 øvrige symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på en spillelinje udbetales
 • Free spins featuren på Rainbow Ryan udløser 20 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Gældende min. indsats er 50
 • Skulle der opstå fejl annulleres alle indsats og udbetalinger

Hvordan kan jeg spille Rainbow Ryan?

På Rainbow Ryan er målet at få minimum 3 og op til 6 ens symboler på række fra venstre til højre. Er du er ny på online spilleautomater, eller bare på dette Yggdrasil Gaming spil, vil denne Rainbow Ryan anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Rainbow Ryan spilleautomat online og vinde rigtige penge.

Men først, vælg hvordan og hvor du vil spille. På dette online casino bliver du budt velkommen med en 200% Vera&John bonus, på op til 900kr.

Det er uden tvivl sjovest at spille Rainbow Ryan for egne penge, da man så har chancen for at stikke af med en gevinst på 5000000kr. Spil Rainbow Ryan hos Vera&John, på deres site eller på din mobil.

Vil du spille Rainbow Ryan for sjov eller bare øve dig, så er det muligt at gøre det gratis hos Vera&John eller på din mobil. Her behøver ikke at downloade Vera&John software.

Du kan starte med at ændre størrelsen af din indsats ved hjælp af møntværdien. Det kan få din indsats samt beløbet du kan vinde til at stige. Det gælder om at få mindst 3 af de samme symboler på en spillelinje, og med 6 symboler udløses den største gevinst. Når du har åbnet spillet skal du blot klikke på Spin, så sætter de 6 hjul i gang.

Når du spiller på flere linjer i hvert spin, vil du også have større chance for at få 6 ens symboler på en aktiv spillelinje. På Rainbow Ryan skal du ikke bekymre dig om dette, da du altid vil satse på 4096 måder at vinde. Du kan også slå Turbo tilstand til eller fra.

Følg guiden trin for trin for at spille Rainbow Ryan:

 • Du skal først vælge hvor mange spillelinjer du vil spille på.

Her på Rainbow Ryan er der 4096 måder at vinde fordelt over 6 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 4096, dette vil sige at du ikke kan fravælge nogle af dem. Spil Rainbow Ryan online og der er god chance for at du vinder helt op til 5000000kr på de 4096 måder at vinde.

Linjerne udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest normale på 4096 måder at vinde spillemaskiner. Gevinsterne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. Rainbow Ryan gevinsterne er bestemt ligeså store som på de bedste online 4096 måder at vinde spillemaskiner.

 • Derefter skal møntværdien indstilles.

Det kaldes for det meste møntværdi, men til tider også for møntstørrelse. Yggdrasil Gaming lader dig vælge værdien af hver mønt i Rainbow Ryan. Det er super let – bare klik på møntværdi knappen på spillemaskinen. Standardindstillingerne starter fra 0.02kr, hvilket er den laveste møntværdi, op til 20kr – den højeste møntværdi.

Med 4096 spillelinjer som er standard og en møntværdi du selv kan du vælge, kan du udløse Rainbow Ryan’s jackpot gevinst på kan du få din indsats på en gevinstlinje ganget med 250.

 • Efter din ønskede møntværdi er indstillet, vælg så din indsats per linje.

Yggdrasil Gaming har besluttet at have en fast mønt indstilling på Rainbow Ryan – du kan derfor kun satse per linje.

Når du spiller Rainbow Ryan vil de 4096 måder at vinde. Yggdrasil Gaming har nemlig ikke givet muligheden for at indstille dette. Måske de vil gøre det på en anden version af Rainbow Ryan.

For at indstille alt ved et klik, brug ‘Maks. Indsats’ knappen.

 • Når du er klar til at starte spillet, klik på Spin knappen.

Sådan kan du starte de 6 hjul, mens du beholder indstillingerne på Rainbow Ryan fra før. Du kan også starte Rainbow Ryan ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du sætte dig tilbage og se på de 6 hjul der spinder op til 1000 gange i træk.

 • Der er to valgmuligheder mere at overveje inden du begynder at spille Rainbow Ryan spilleautomat, det er fuld skærm og lyd indstillingen.

Rainbow Ryan har desværre ingen fuld skærm funktion. Det burde Yggdrasil Gaming få fixet, så vi fuldt ud kan nyde Rainbow Ryan spillet.

Du kan slukke for lyden med et klik på mute knappen, og spille Rainbow Ryan uden at forstyrre nogen.

Yggdrasil Gaming har gjort det muligt at justere lydstyrken på Rainbow Ryan, så du selv kan vælge niveauet.

Rainbow Ryan Symbolerne

Der er 10 symboler på Rainbow Ryan spilleautomat. Her er en liste over de højst udbetalende:

 • Hat of Gold
 • Boots
 • Microphone
 • Beer Mug
 • Spades og Hearts
 • Diamonds og Clubs

Derudover vil du også finde:

 • Rainbow Ryan wild symbol
 • Free Spin Amp scatter symbol
 • Free Spin Amp freespins symbol

Det symbol der giver den bedste gevinst, et jackpot symbol kan man kalde det, er Hat of Gold. Er du så heldig at få Hat of Gold 6 gange på alle 4096 måder at vinde kan du få udbetalt 250 gange din indsats. Med en indsats på 50 på alle 4096 måder at vinde, vil 6 Hat of Gold symboler udbetale 250 gange din indsats – eller 250000 mønter.

Her på billedet ses Rainbow Ryan’s størst udbetalende symbol:

Boots er det næstbedste symbol. Satser du kr per linje, kan du få en gevinst på 200 gange, men satser du kr per linje og får 6 af disse symboler, kan du vinde helt op til kr. Efter Boots er der det gavmilde Microphone symbol, som belønner dig med en gevinst på 150 gange din indsats selv ved min. indsats på kr per linje, men som kan give op til kr når du satser maks. og 6 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Beer Mug og Spades og Hearts kan gange din indsats med henholdsvis 100 og 70. Det lavest betalende symbol er Diamonds og Clubs, men selv det vil give dig 50 gange din indsats, hvis du får 6 af Diamonds og Clubs.

Rainbow Ryan er attraktiv fordi den både har Wild symbolet samt et scatter symbol. Free Spin Amp symbolet vil erstatte de andre symboler i en vinderkombination. Alene, kan Free Spin Amp symbolet gange din indsats med .

Free Spin Amp symbolet på Rainbow Ryan udløser også free spins.

Rainbow Ryan Spillelinjer

Rainbow Ryan er en 4096 måder at vinde spillemaskine.

Du kan selv ændre møntværdien ved at bruge af møntværdi indstillingen.

Der findes ingen normale betalingslinjer på Rainbow Ryan. Men du får i stedet 4096 måder at vinde. Alle kombinationer med mindst 3 ens symboler på række, udbetaler nemlig gevinst uanset hvor de lander på de 6 hjul. Symbolerne er næsten blevet til 10 scatter symboler.

På Rainbow Ryan som er et 4096 måder at vinde spil, behøver du ikke bekymre dig om at slå betalingslinjer til og fra. Der vil nemlig altid være aktive 4096 gevinst kombinationer. Indsatsen kan indstilles ved at bruge maks. indsats knappen.

Benyt møntværdi knappen for at indstille beløbet for din indsats på Rainbow Ryan.

play Rainbow Ryan online Spil Rainbow Ryan hos Vera&John 

Råd til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Rainbow Ryan’s betalingslinjer udbetaler fra venstre til højre. Så længe du har min. 3 ens symboler på en betalingslinje.
 • Wild symbolet kan erstatte alle de andre symboler.
 • Free Spin Amp symbolet giver gevinst på samtlige betalingslinjer.
 • Kun den største gevinst på en betalingslinje bliver udbetalt. Du vil altså kun få udbetalt den største gevinst, hvis du får flere på samme betalingslinje.
 • Alle de 4096 måder at vinde er faste. Du kan ikke ændre på antallet af linjer, og satser derfor automatisk på dem alle. Men det betyder også at hver gang 3 ens symboler lander på en betalingslinje så er der gevinst.

Overblik over Rainbow Ryan’s Hjul

Denne ways to win skulle give dig en velkendt fornemmelse. De 6 hjul kører nemlig nedad, hvilket er den mest almindelige retning på Yggdrasil Gaming spil. Så alt du behøver at koncentrere dig om er symbolerne.

Det vigtigeste på Rainbow Ryan er selvfølgelig de 10 symboler herunder et wild og et scatter symbol.

Rainbow Ryan Jackpot

Nogle vil måske blive skuffet over at der ikke er nogen fast Rainbow Ryan jackpot, men til gengæld er der Hat of Gold symbolet som kan gange din indsats med 250. Du kan altså vinde op til 5000000kr hvis du spiller for maks. indsats på 50 mønter.

Progressiv Jackpot på Rainbow Ryan

Du kan ikke vinde en progressiv Rainbow Ryan jackpot. Det kan dog være at, dette Yggdrasil Gaming spil er tilføjet til en progressiv jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Er Spilleautomater og Spillemaskiner det samme?

Rainbow Ryan er en særlig spillemaskine. Den har nemlig intet mindre end 4096 måder at vinde, i stedet for traditionelle betalingslinjer. Ovenfor kan du læse mere om hvordan betalingslinjerne i dette 4096 måder at vinde spil fungere.

Er spillet en 3D Spillemaskine?

Dette Yggdrasil Gaming spil er ikke en 3D spillemaskine. Men en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med bedre grafik. Så selvom de kan være utrolig flotte, betyder det ikke at de har flere funktioner. Den helt store forskel vil du til gengæld kunne se på spillemaskiner og klassiske spilleautomater – her det ikke kun grafikken men også selve spillet der er anderledes.

Er det nødvendigt med Rainbow Ryan download?

Nogle gange er det for besværligt at skulle downloade et spil, hvis man bare lige vil prøve det. Derfor kan du spille Rainbow Ryan direkte på deres website, uden du behøver downloade Vera&John software. Du kan også prøve spillet helt gratis hos Vera&John.Eller hvis du er selvsikker nok spille Rainbow Ryan for rigtige penge.

Vera&John casino kommer i form af et flash site, så blot spil Rainbow Ryan og andre Yggdrasil Gaming spillemaskiner direkte i din internet browser. Så nej, du behøver ikke Vera&John download, kun hvis du vil bruge Vera&John’s mobil app. En anden fordel ved Vera&John er at de tilbyder gratis prøvespil, også på Rainbow Ryan, hvilket ikke kræver at du tilmelder dig. Men du kan kun gøre krav på Vera&John’s bonusser og Rainbow Ryan’s mange gevinster hvis du spiller for rigtige penge.

Hvilke Knapper Bruges Til Hvad?

Forklaring af knappernes funktioner på Rainbow Ryan:

Start Knappen

Den knap som uden tvivl bliver brugt mest på Vera&John, hedder som oftest Spin eller Start. På Rainbow Ryan kaldes den Spin. Et klik på den og de 6 hjul begynder at dreje, hvilket betyder at du har chancen for at vinde 250000 mønter som forøger din saldo med 5000000kr. Klik på Spin og du er et skridt nærmere gevinsten. Der er mange andre knapper på Rainbow Ryan inklusiv:

 • Maks. Indsats knappen – som sætter din indsats til maks. i et klik
 • Turbo knappen – er uddybet nedenfor
 • Knapperne der indstiller lydstyrken på Rainbow Ryan
 • Mønt
 • Rainbow Ryan’s Info der fortæller mere om Rainbow Ryan’s regler og gevinster

Turbo Knappen

Nogle Music spil har en Turbo funktion der sætter fart på de 6 hjul. Den får både spillet og bonus runden til at gå hurtigere.

Brug Rainbow Ryan’s Turbo knap hvis du vil have mere tempo i spillet. Du kan altid afbryde Turbo funktionen ved at klikke på knappen igen.

Information Fanen

Du kan klikke på Info ikonet for at se Rainbow Ryan’s spilleregler. Læs her mere om, hvordan du spiller denne Yggdrasil Gaming 4096 måder at vinde spillemaskine og få mest muligt ud af at spille Rainbow Ryan hos Vera&John.

Hvad er Autospil?

Få hjulene til at automatisk at dreje rundt, ved at bruge autospil funktionen. Så slipper du for hele tiden at klikke på Spin knappen. Men bare rolig, du kommer ikke til at gå glip af vinderkombinationerne, spillet stopper nemlig når der er gevinst. Yggdrasil Gaming har for din bekvemmelighed, tilføjet denne funktion på Rainbow Ryan.

Generelt er autospil en af de mest brugbare funktioner, fordi du slipper for at trykke på Spin igen og igen. På Rainbow Ryan kan du slå autospil funktionen til og fra som det passer dig.

Stop Rainbow Ryan’s hjul hvis du får en speciel feature.

Min. Indsats

Har du lyst til at oprette en Vera&John konto, som for eksempel de 900kr, vil vi anbefale at du først orienterer dig om minimum indsatsen på Rainbow Ryan.

Foretrækker du at satse småt, kommer du til at mangle Sats En knappen på Rainbow Ryan. Så vil du indstille din indsats til minimum, skal du manuelt indstille din indsats på Rainbow Ryan.

Den laveste møntværdi på Rainbow Ryan er 0.02kr. Så i stedet for at satse 1000kr per spin, hvilket du ville gøre hvis du efterlod møntværdien på 20kr, kan du sænke den til 4096 X 0.02 – hvilket kun er 1kr per spin.

Når det kommer til Rainbow Ryan’s betalingslinjerne, bør du vide at Yggdrasil Gaming har fastsat dem. Så foretrækker du lave indsatser, kan du vælge – per linje, og stadig have en chance for at vinde Rainbow Ryan’s bonusspil.

Maks. Indsats

For at forbedre dine vinderchancer på Rainbow Ryan, kan du vælge maks. indsats. Yggdrasil Gaming har gjort dette valg let ved at tilføje en yes knap som kun kræver et enkelt klik. I menuen på dette 6-hjuls spil, kan du vælge mønter per linje, hvilket er 50 mønter per spin når 4096 måder at vinde er aktive. I kontanter, er det 1000kr hvis du vælger maks. mønt indsats på kr20.

Tilbagebetalingsprocent

Mange spillere forstår ikke hvordan Rainbow Ryan’s tilbagebetalingsprocenten fungerer. Baseret på udbetalinger over tid, udbetaler 4096 måder at vinde spillemaskiner i gennemsnit 93% til 96%. Rainbow Ryan har en tilbagebetalingsprocent på 96%. Så i gennemsnit udbetaler den 96kr for hver gang der er satset 100kr.

Med en af højeste tilbagebetalingsprocenter på markedet, er Rainbow Ryan et rigtig godt valg – hele 96.3%.

Særlige Funktioner på Rainbow Ryan

At spille dette hyppige udbetalende spil er en fornøjelse takket være symbolerne; Free Spin Amp og Wild, som booster din casino saldo.

Scatter

Som mange andre spil, har Rainbow Ryan et scatter symbol der kaldes for Free Spin Amp. Det ganger din indsats med . På Rainbow Ryan er scatter symbolets funktion at udløse gratis spins, som vi alle ønsker at få.

Her ses et billede af scatter symbolet:

spil Rainbow Ryan gratis

Wild

Vi kender alle følelsen af at få 5 ens symboler, og bare mangle en mere for at få 6 på linje. Det er her du får brug for Rainbow Ryan’s wild symbol som kan erstatte det manglende symbol, så du stadig får gevinst.

vind rigtige penge på Rainbow Ryan

Sådan her ser wild symbolet ud.

Ekspanderende Wild

Trist men sandt, Rainbow Ryan har ingen ekspanderende wild. Men til gengæld har Yggdrasil Gaming givet den mange andre underholdende funktioner.

Stacked Wild

Du har måske allerede opdaget det, men Rainbow Ryan har intet stablet wild symbol. Imidlertid, vil en gevinst på 250 gange din linjeindsats måske alligevel være årsag nok til at spille dette Yggdrasil Gaming spil.

Overlay Wild

Mens der ingen overlay wild er på de 6 hjul, kan du drage fordel af Rainbow Ryan’s andre funktioner. Som chancen for at løbe afsted med en gevinst på kr5000000.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten indeholder alle nødvendige oplysninger om hvad de 10 symboler kan give dig. Klik på yes for at se hvilke symboler der er på Rainbow Ryan og hvor meget de udbetaler. Den største gevinst får du hvis det lykkes at få 6 Hat of Gold symboler, det udbetaler hele 250 gange linjeindsatsen. Boots er det andet bedste symbol i forhold til gevinsten, her får du ganget din indsats med 200, hvilket stadig er flot. Microphone er det tredje højst betalende symbol som vil give dig 150 gange din indsats. Rainbow Ryan’s fjerde højst betalende symbol er Beer Mug. Får du 6 af disse symboler, vinder du 100 gange linjeindsatsen. Hvis du får 6 Spades og Hearts symboler på en aktiv linje, vil din linjeindsats blive ganget med 70. Diamonds og Clubs symbolet er det der udbetaler den lavest gevinst, men her får du stadig en fin gevinst på 50 gange din indsats per linje.

Rainbow Ryan online gratis Spil Rainbow Ryan ved Vera&John 

Indsats Størrelse

Hvis Rainbow Ryan har fanget din interesse, måske på grund af dens ret hyppige gevinster, bør du først finde ud af hvordan du indstiller din indsats.

 • Vælg hvor meget en mønt er værd

På Rainbow Ryan kan du ikke ændre på antallet af linjer – der spilles altid med 4096 aktive gevinstlinjer.

Hvor meget er Rainbow Ryan’s mønter værd?

På Rainbow Ryan kan du vælge hvor meget hver mønt skal være værd. Dette er let at indstille.

På Rainbow Ryan satser man med mønter. Men Yggdrasil Gaming har gjort det muligt for dig, at vælge hvor meget hver mønt skal svare til i kr. Dette flotte spil har en knap – yes – som du kan bruge til at indstille møntværdien. Du kan vælge en møntværdi fra 0.02kr op til 20kr. Fordi det er et spil med 4096 måder at vinde, kan din samlede indsats gå fra 1kr til 1000kr, afhængigt af møntværdien.

Multiplikator

Nogle 4096 måder at vinde spil har en multiplikator funktion, som fungerer sammen med de almindelige 50 til 250 gange linjegevinster. Du finder ikke denne funktion på Rainbow Ryan, men der er en Rainbow Reels bonus runde.

Foruden den almindelige linjegevinst hvor din indsats bliver ganget med mellem 50 og 250, kan du være heldig også at få en multiplikator gevinst. Desværre, finder du ikke sådan en på Rainbow Ryan, men der er den sjove Rainbow Reels feature.

Særlige Funktioner, Free Spins og Bonusspil

Hvad tilbyder Rainbow Ryan?

Har Rainbow Ryan en Bonus Runde?

Spil Rainbow Ryan ved Vera&John 

Dobbelt eller Intet i Rainbow Ryan’s Runde

Dette er en spillemaskine med 4096 måder at vinde. Men den har ingen gamble funktion, så Rainbow Ryan vil ikke tilbyde dig at forvandle din gevinst til dobbelt eller intet.

Hvordan får man Rainbow Ryan Gratis Spins?

Der er to forskellige typer gratis spins. Yggdrasil Gaming har inkluderet gratis spins i nogle af deres spil, mens de gratis spins casinoer tilbyder er en anden slags. Vera&John tilbyder gratis spins til nye kunder. Alle der opretter en Vera&John konto, kan få 200 gratis spins, men de kan ikke bruges på Rainbow Ryan. Derfor er det heldigt at Yggdrasil Gaming lavet en gratis spins feature på Rainbow Ryan. Samtidig, kan du prøve Rainbow Ryan i en gratis version, det kaldes dog ikke gratis spins og du får heller ikke lov til at beholde gevinsten.

Jep, det er korrekt. Spil Rainbow Ryan online og bliv belønnet med 20 free spins.

Endvidere, får alle nye kunder 200 spins på Viking Runecraft, Gold Lab, Second Strike, Flame Busters, Esqueleto Explosivo, 7 Sins, Gemix, Cloud Quest, Well of Wonders, Luchadora for at oprette en konto.

Ved at inkludere 20 Vera&John free spins på dette 4096 måder at vinde spil, har Yggdrasil Gaming givet dig mulighed for at vinde

Rainbow Ryan’s Design & Grafik

Du vil opdage, at Rainbow Ryan vil belønne dig med gevinster regelmæssigt. Brug kontrolpanelet for at:

 • Se gevinst tabellen
 • Indstille møntværdien
 • Vælge auto spil
 • Vælge maks. indsats
 • Justere niveauet af baggrundsmusikken
 • Slå lyden fra med mute
 • Slå TURBO spin til
 • Læse spillet’s regler i under Info fanen

Når man tænker på Rock and Roll-tema spilleautomater, tænker man på Yggdrasil Gaming’s gennemførste visuelle- samt lydeffekter. Og Rainbow Ryan kommer bestemt ikke til at skuffe dig. Men der er en mute knap hvis du får brug for den. Alternativt, kan du justere lyden på dette avancerede spil.

Spil med Rigtige Penge

Rainbow Ryan har et temmeligt cool design og en masse bonus funktioner. Og hvis man tager hyppigheden af gevinst i betragtning, er det let at se hvorfor Vera&John spillere kan lide det.

Spil Rainbow Ryan online for rigtige penge:

Spil Rainbow Ryan online med en spilkonto hos Vera&John. Opret din Vera&John konto i løbet af et par minutter. Sådan gør du:

 • Gå til Vera&John’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 200% velkomstbonus på op til 900kr på din første indbetaling samt 200 free spins
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Rainbow Ryan med Vera&John’s casino penge

Sådan foretager du en Vera&John udbetaling

Vera&John registrerer dine Rainbow Ryan gevinster øjeblikkeligt. Derefter kan pengene udbetales med Skrill. Der kan være en udbetalingsgrænse, så forhør Vera&John kundeservice support vedrørende dette.

Når du tager imod den 200% Vera&John bonus, skal du sørge for at opfylde gennemspilningskravet på 40, før du kan udbetale din Rainbow Ryan gevinst. Du kan altid tjekke Vera&John’s Vilkår & Betingelser, for flere informationer om gennemspilningskrav. Du finder det ikke under Rainbow Ryan’s Info sektion.

Spil Rainbow Ryan For Sjov Hos Vera&John

Spil Rainbow Ryan online for sjov. Vera&John har nemlig lavet en gratis prøveversion, til folk som gerne vil teste Yggdrasil Gaming spilleautomater på PC eller mobil enhed.

Kan man vinde rigtige gevinster ved at spille Rainbow Ryan gratis?

Spil Rainbow Ryan gratis og vind rigtige penge! Kan det virkelig lade sig gøre? på kr som kan bruges til at vinde flere penge på Rainbow Ryan. Vil vide mere? Så læs videre.

Info Om Rainbow Ryan Gratis Bonus

På nuværende tidspunkt kan du ikke få en Vera&John gratis bonus, men man kan stadig spille Rainbow Ryan med deres 200% velkomstbonus og minimums indbetaling på 100kr. Skulle det ske, at Vera&John tilbyder en gratis bonus kan forsikre dig, vi vil ændre denne Rainbow Ryan anmeldelse.

Er Rainbow Ryan tilgængelig på Vera&John mobil?

Det kan du tro. Vera&John har udviklet en brugervenlig app som kan bruges på samtlige iOS, Android, Windows enheder. Download app’en til din mobil og få adgang til mange sjove spilleautomater samt andre spil. Efter et par klik er du klar til at spille Rainbow Ryan app version, som byder på den samme kvalitets oplevelse som på din computer.

Til jer der bruger en iOS enhed, så kan I downloade Vera&John’s iOS app i iTunes eller på Vera&John’s website. Rainbow Ryan er altså kun et par klik væk ligemeget om bruger iPhone eller iPad.

Har du en Android mobil eller tablet? Ikke noget problem! Du finder Vera&John Android app i Google Play eller på Vera&John’s hjemmeside. Og et par minutter senere er den downloadet.

En lille advarsel: pas på de hjemmesider der forsøger at sælge en Rainbow Ryan eller Vera&John app, da de højst sandsynligt er falske. En app er normalt gratis til alle enheder.

Spil med Mobil Bonus

Man ser ikke mange mobile casinoer uden en mobil bonus. Men Vera&John er en af dem, der ikke har nogen form for mobil bonus. Med et godt udbud af Yggdrasil Gaming mobil spil, ville man forvente en Vera&John bonus til at prøve dem for. Forhåbentligt, vil Vera&John tilføje det så du har mulighed for at prøve Rainbow Ryan på mobil.

Hvad er det største beløb man kan vinde?

Vil du vide hvad den maksimale gevinst er på dette Music spil? Så kig nærmere på Rainbow Ryan’s gevinstoversigt ved at trykke på knappen. Her finder du Hat of Gold symbolet, som er det bedst betalende, det vil gange hver mønt du satser per gevinstlinje med 250. Satser du mønter per linje med 20kr som møntværdi, vil du få udbetalt 250000 mønter hvis 6 af disse symboler lander på en udbetalingslinje.

Er der Rainbow Ryan tricks som giver større gevinstchance?

Da udfaldet af spillet altid er tilfældigt, findes der ingen Rainbow Ryan tricks der kan hjælpe dig. Gevinstchancen på dette 4096 måder at vinde spil afhænger af to ting, Rainbow Ryan’s udbetalingsprocent samt Vera&John’s house edge. Udbetalingsprocenten er Rainbow Ryan’s gennemsnitlige udbetalinger over en given periode, hvor house edge er den procentdel som Vera&John i gennemsnit beholder.

Den gode nyhed er at Yggdrasil Gaming gav dette spil en flot udbetalingsprocent på 96.3%, hvilket er blandt de bedste. Rainbow Ryan skulle derfor i gennemsnit udbetale 96.3kr for hver 100kr du bruger på det. Gode gevinst udsigter, ikke?

Med hensyn til Rainbow Ryan’s volatilitet, udbetaler den hyppigt mindre beløb. Med en udbetalingsprocent på 96.3%, betyder det at dine vinder odds på de 4096 gevinstlinjer er ganske udmærket. Men selvfølgelig, er det Vera&John’s mål at få profit, men det opnår de vist også på millioner af Rainbow Ryan spins.

Kort om Yggdrasil Gaming:

 • Stifter: Fredrik Elmqvist
 • Speciale: Online & Mobil Gaming, Casino, Lotto & Skrabespil
 • Etableret: 2013
 • Hjemmeside: www.Yggdrasil Gaming.com
 • Hovedkontor: Tagliaferro Business Centre, Level 2 High Street c/w Gaiety Lane Sliema, SLM 1551
Spil Rainbow Ryan nu