Spil Rainbow Riches: Drops of Gold hos LeoVegas 

Rainbow Riches: Drops of Gold Online

Spil det her:LeoVegas
Rainbow Riches: Drops of Gold ekstra spins: 200 ekstra spins
Velkomstbonus: 50kr uden indbetaling plus 125% op til 10000kr
For dette bonustilbud gælder:18+ år / Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder
Modtag din bonus her: Aktiver din bonus via vores link!
Spil Rainbow Riches: Drops of Gold hos LeoVegas* 
*Reklame link

Normalt skal man bruge en bonuskode for at udløse en LeoVegas bonus. Men sådan er det ikke hos LeoVegas. Selvom de tilbyder op til 10000kr i velkomstbonus, behøver du ingen LeoVegas bonuskode for at få denne 125% bonus. Spil Rainbow Riches: Drops of Gold online efter du har oprettet en LeoVegas konto, og foretaget din første indbetaling ved at bruge Skrill og få en 125% bonus op til 10000.

Lad være med at bekymre dig om bonuskoder, for der er ingen LeoVegas bonuskode! Bare opret en konto og få en 125% LeoVegas bonus samt en bonus uden krav om indskud helt op til 50kr, uden at bruge en bonuskode.

Spil Rainbow Riches: Drops of Gold hos LeoVegas 

Tilmeld dig og få en LeoVegas velkomstbonus

Gode nyheder til alle nye LeoVegas kunder! Ved tilmelding får du en attraktiv 50kr LeoVegas No Deposit Bonus som du kan bruge til at teste Rainbow Riches: Drops of Gold spillemaskine. din bonus vil blive tilføjet. Du kan få en LeoVegas velkomstbonus på 125% hvis du foretager en indbetaling til din spilkonto.

Rainbow Riches: Drops of Gold spillere har endnu mere at se frem til: en 10000kr bonus. Hvordan udløser man den 125% LeoVegas velkomstbonus? Det er ikke så svært. Indbetal 100kr eller mere. Med denne, kan du prøve SG Interactive spil helt gratis, inklusiv Rainbow Riches: Drops of Gold 2500000kr i kontanter.

Spil Rainbow Riches: Drops of Gold hos LeoVegas 

Spiloversigt

Hvis du er på udkig efter spænding på en spillemaskine, så er Rainbow Riches: Drops of Gold lige det du leder efter. Med simpel men fin grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 50 betalingslinjer som udbetaler op til 2500000kr, er du sikker på at få det sjovt. Spil Rainbow Riches: Drops of Gold online – et af SG Interactive’s populæreste spil, med et Luck tema som Irish Fortune fans altid vender tilbage til.

Du har muligheden for at løbe afsted med en linjegevinst på 250 gange din indsats på Rainbow Riches: Drops of Gold spillemaskine, eller få gratis spins, få kontante gevinster på op til 2500000, nyde Drops of Gold og Big Bet feature, det kan du få med en min. indsats på bare 0.02 per betalingslinje.

Rainbow Riches: Drops of Gold Features i Spillet

Rainbow Riches: Drops of Gold er meget mere end bare en spillemaskine som kun Irish Fortune fans vil sætte pris på. Lad os se nærmere på hvad Rainbow Riches: Drops of Gold kan tilbyde.

Her finder du mange spændende funktioner såsom bonus free spins samt 15 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Udløser du jackpotten kan du forvente en gevinst på 250 gange linjeindsatsen. Udbetalingsprocenten kan varierer lidt men ligger mellem 94% og 97.75%.

Spil Rainbow Riches: Drops of Gold online og vind kontante præmier hos LeoVegas. Det er gratis at oprette en spilkonto og hvem ved – måske heldet er med dig i dag. Det er også muligt at downloade og spille Rainbow Riches: Drops of Gold app version, direkte fra din mobil hos LeoVegas. Du kan ovenikøbet få en god velkomstbonus.

Spil Rainbow Riches: Drops of Gold hos LeoVegas 

Historien bag Rainbow Riches: Drops of Gold

Rainbow Riches: Drops of Gold blev oprindeligt udgivet i 2018, af SG Interactive som stadig har licens på spillet nu. Desuden opdaterer SG Interactive regelmæssigt denne video, så du altid får den bedste version af Rainbow Riches: Drops of Gold.

Spillets Regler

Samtlige regler for Rainbow Riches: Drops of Gold ses herunder:

 • For at kvalificere dig til en gevinst, skal du mindst have 3 ens symboler på en af de 50 aktive gevinstlinjer
 • Kombinationer fra venstre til højre udløser gevinst, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symbol udløser gevinst ved enhver placering
 • Rainbow Riches: Drops of Gold’s wild symbol kan erstatte ethvert af de 15 symboler undtagen scatter symbolet
 • På hver en spillelinje udbetales kun den største gevinst
 • Gratis spins funktionen på Rainbow Riches: Drops of Gold omfatter 16 gratis spins
 • Gratis spins udløses også under gratis spins runden
 • Den mindste indsats er
 • Forefindes der fejl i spillet annulleres samtlige spil og gevinster

Hvordan kommer jeg i gang med at spille?

Det handler om at få mindst 3 symboler på række, og op til et maks. af 5 ens på række fra venstre til højre. Hvis du er ny på online spillemaskiner, eller bare på Rainbow Riches: Drops of Gold, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Rainbow Riches: Drops of Gold online og få store gevinster.

Før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Du kan modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

Det er uden tvivl sjovest at spille Rainbow Riches: Drops of Gold for egne penge, da man så har chancen for at stikke af med en gevinst på 2500000kr. Spil Rainbow Riches: Drops of Gold hos LeoVegas, på deres site eller på din mobil.

Ønsker du kun at spille Rainbow Riches: Drops of Gold for sjov, eller vil øve dig, så er der mulighed for at gøre det gratis på LeoVegas’s website eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt at downloade LeoVegas software.

Når du først har startet spillet, skal du bare klikke på Spin knappen for at få dit første spin. Du kan ændre indsats størrelsen ved at bruge indsats knapperne, dette vil øge din indsats og samtidig også beløbet du kan vinde. Det er formålet at få mindst 3 identiske symboler på linje, men med 5 symboler udløses den største gevinst.

For størst chance for at få 5 ens symboler på linje, gælder det om at spille på så mange betalingslinjer som muligt. På Rainbow Riches: Drops of Gold skal du ikke overveje dette, da du altid vil satse på 50 spillelinjer.

Spil Rainbow Riches: Drops of Gold online 

Følg guiden trin for trin for at spille Rainbow Riches: Drops of Gold:

 • Beslut først, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Rainbow Riches: Drops of Gold har 50 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Aktive spillelinjer er fastsat til 50, hvilket betyder at du ikke selv kan ændre på det. Det betyder dog ikke at Rainbow Riches: Drops of Gold begrænser dit spil. Spil Rainbow Riches: Drops of Gold online med alle 50 linjer, så har du størst chance for at vinde top gevinsten på 2500000kr.

Linjerne her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Rainbow Riches: Drops of Gold gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Nu skal du til at indstille møntværdien.

For at spille Rainbow Riches: Drops of Gold med rigtige penge hos LeoVegas, eller andre LeoVegas spillemaskiner, skal du indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Rainbow Riches: Drops of Gold er dette meget simpelt – der er nemlig kun en møntværdi på kr.

Du slipper for at rode med indstillingerne,med en fast møntværdi. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Rainbow Riches: Drops of Gold’s jackpot på 250 gange din linjeindsats.

 • Når din ønskede møntværdi er sat, så gå videre til valg af indsats per linje.

SG Interactive har sat en fast mønt indstilling på Rainbow Riches: Drops of Gold – hvilket betyder der kun kan satses 1 per linje.

Spiller du Rainbow Riches: Drops of Gold vil det altid være med samtlige 50 spillelinjer. SG Interactive giver dig ikke lov til at vælge mere eller mindre end det. Måske de vil gøre det i en anden version af Rainbow Riches: Drops of Gold.

Finjuster din indsats på Rainbow Riches: Drops of Gold ved at benytte indsats størrelse/møntværdi knappen.

Således kan du vælge at satse mellem 0.02kr og 100kr per linje. Den temmelig høje maks. indsats på 100kr per betalingslinje, kunne antyde at SG Interactive har målrettet Rainbow Riches: Drops of Gold spillet mod storspillere.

 • Start spillet ved at klikke på Spin knappen.

Sådan kan du starte de 5 hjul, mens du beholder indstillingerne på Rainbow Riches: Drops of Gold fra før. SG Interactive har desværre ikke inkluderet en autospil funktion på denne video. Så vil du have et spin mere på Rainbow Riches: Drops of Gold, skal du selv blive ved med at klikke på Spin.

 • Inden du går i gang med at spille Rainbow Riches: Drops of Gold spilleautomat, bør du også overveje indstillingerne for lydstyrken og fuld skærm.

Rainbow Riches: Drops of Gold har desværre ingen fuld skærm funktion. Det burde SG Interactive få fixet, så vi fuldt ud kan nyde Rainbow Riches: Drops of Gold spillet.

Et enkelt klik på mute-knappen vil slukke for lyden på Rainbow Riches: Drops of Gold, så du kan spille i fred og ro.

Lydindstillingerne på Rainbow Riches: Drops of Gold er meget simple, du kan enten skrue helt op eller sætte den på lydløs. Der er ikke muligt at skrue op og ned for lydstyrke.

Maks. Gevinst på Rainbow Riches: Drops of Gold

Vil du vide hvad den maksimale gevinst er på dette Luck spil? Så kig nærmere på Rainbow Riches: Drops of Gold’s gevinstoversigt ved at trykke på knappen. Her finder du Rainbow Riches Logo symbolet, som er det bedst betalende, det vil gange hver mønt du satser per gevinstlinje med 250. Satser du 1 mønter per linje med kr som møntværdi, vil du få udbetalt mønter hvis 5 af disse symboler lander på en udbetalingslinje.

Fast Rainbow Riches: Drops of Gold Jackpot

Det er meget almindeligt, at video spil ikke har en jackpot. Der findes for eksempel ingen fast Rainbow Riches: Drops of Gold jackpot. Men til gengæld er der Rainbow Riches Logo symbolet som udløser en stor gevinst på 250 gange din indsats. Det betyder at du kan vinde op til 2500000kr i kontanter for maks. indsats på 100kr per linje som er i mønter.

Om Den Progressive Jackpot

Du har ikke mulighed for at vinde en progressiv Rainbow Riches: Drops of Gold jackpot. Men det kan dog være, at et af de casinoer som har dette SG Interactive spil tilbyder deres egen progressive jackpot.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten kaldes også for udbetalingsprocent, og er en procentvis udbetaling beregnet over en længere periode. På spillemaskiner varrierer den fra 93% til 96%. Det betyder at du gennemsnitligt kan vinde 96%, ikke at du vinder 96% af tiden.

Tilbagebetalingsprocenten på Rainbow Riches: Drops of Gold er klart en af de højeste – med en virkelig flot 94% til 97.75%.

Er det nødvendigt med Rainbow Riches: Drops of Gold download?

Et af de casinoer der udbyder SG Interactive’s spil, er det populære casino; LeoVegas. En af fordelene ved dette casino er at du ikke behøver at downloade LeoVegas software, for at spille Rainbow Riches: Drops of Gold. Hos de fleste casinoer som udbyder Rainbow Riches: Drops of Gold kan du prøve spillet gratis, for at se om det er noget for dig. Du kan prøve Rainbow Riches: Drops of Gold gratis eller skifte til spil for rigtige penge på Rainbow Riches: Drops of Gold.

Kan man spille Rainbow Riches: Drops of Gold mobil?

Hvis du har lyst til at spille Rainbow Riches: Drops of Gold mobil på din iOS, Android, Windows enhed, kan det lade sig gøre hos LeoVegas. Download deres app, og et par minutter senere har du et godt udvalg af spil lige ved hånden. De 5 hjul på Rainbow Riches: Drops of Gold app versionen kører som smurt, og du får den samme gode udbetalingsprocent på 97.75%.

Vil du spille LeoVegas på din iPhone eller iPad? Så får du den bedste oplevelse hvis du downloader LeoVegas app til iOS på iTunes eller deres eget site.

Selvfølgelig har LeoVegas lavet en Android app. Du skal bare downloade den i Google Play eller på LeoVegas’s website. Før du får set dig om, er du klar til at spille LeoVegas på din Android enhed.

Der findes ingen LeoVegas app til Blackberry og Windows. Men du kan spille LeoVegas mobil direkte i din browser i stedet.

Lad vær med at køb en LeoVegas eller Rainbow Riches: Drops of Gold app på en ukendt hjemmeside. Deres app er gratis – du finder den på LeoVegas.

Alle Rainbow Riches: Drops of Gold Symbolerne

Der er 15 symboler på Rainbow Riches: Drops of Gold spilleautomat. Her er de bedst udbetalende:

 • Rainbow Riches Logo
 • Mushrooms
 • Violin
 • Harp
 • Horseshoe
 • King, Queen, Jack og 10

Oven i dem, er der også:

 • Silver og Golden Pot wild symbol
 • Bonus scatter symbol
 • Drops of Gold og Double Height Drops of Gold symbol
 • Bonus freespins symbol

Rainbow Riches Logo er det højst udbetalende, et jackpot symbol kan man sige. Skulle du få Rainbow Riches Logo 5 gange på de 50 spillelinjer vil gevinsten være 250 gange din indsats. Spiller du med en indsats på på samtlige 50 spillelinjer, vil 5 Rainbow Riches Logo symboler udbetale 250 gange din indsats – eller mønter.

Det bedst udbetalende symbol på Rainbow Riches: Drops of Gold ses på billedet her:

Det næstbedst udbetalende symbol er Mushrooms. Satser du 0.02kr per linje, kan du få udbetalt en gevinst på op til 200 gange din indsats, men satser du 100kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde 20000kr. Efter Mushrooms er der det gavmilde symbol Violin, som belønner dig med 150 gange din indsats selv ved mindste indsats på 0.02kr per linje, men kan forøge din saldo med en gevinst på 15000kr når du spiller med maks. indsats og 5 af disse lander på en aktiv spillelinje.

Harp og Horseshoe kan gange din indsats med henholdsvis 125 og 100. Rainbow Riches: Drops of Gold’s Drops of Gold og Double Height Drops of Gold symbol vil give dig op til -gange per linje. Det lavest betalende symbol er King, Queen, Jack og 10, men selv det vil give dig 50 gange din indsats, hvis du får 5 af King, Queen, Jack og 10.

Sammen med wild symbolet, får du her et Bonus symbol. Det fuldender enhver gevinst chance på Rainbow Riches: Drops of Gold. Symbolet Bonus kan alene give en gevinst på gange din indsats.

Der er et Bonus symbol, specielt til free spins på Rainbow Riches: Drops of Gold.

Særlige Funktioner på Rainbow Riches: Drops of Gold

Rainbow Riches: Drops of Gold har både et wild og scatter symbol, som du læse mere om herunder. Modsat de fleste andre video spil, har Rainbow Riches: Drops of Gold et unikt symbol; Drops of Gold og Double Height Drops of Gold som ganger din indsats med per spillelinje.

Scatter

Rainbow Riches: Drops of Gold’s scatter symbol hedder Bonus. Det udløser gevinst på gange din indsats. Scatter symbolet på Rainbow Riches: Drops of Gold udløser en runde gratis spins,, som alle håber på at få.

Rainbow Riches: Drops of Gold’s scatter ses her:

Wild

Silver og Golden Pot symbolet er et særligt symbol der kan erstatte Rainbow Riches: Drops of Gold’s andre symboler. Det vil sige, at får du 4 ens symboler kan Silver og Golden Pot erstatte det manglende symbol, så du alligevel får gevinst.

Herover kan du se et billede af Silver og Golden Pot symbolet.

Ekspanderende Wild

Den Ekspanderende Wild er en rigtig god funktion, men på Rainbow Riches: Drops of Gold finder du ikke sådan en. Der er til gengæld mange andre underholdende elementer.

Stacked Wild

SG Interactive har ikke inkluderet et stablet wild symbol på disse 5 hjul, men du finder mange andre lukrative præmier.

Overlay Wild

Du bliver måske skuffet over at der ikke er en overlay wild på de 5 hjul. Men det kan jo være at SG Interactive beslutter sig for at give Rainbow Riches: Drops of Gold et i en af deres opdateringer.

Rainbow Riches: Drops of Gold Spillelinjer

Rainbow Riches: Drops of Gold video spillemaskine og 5 hjul og 50 spillelinjer.

De linjer der går på tværs af de 5 hjul på denne video kaldes for spillelinjer. Kun vinderkombinationer på disse giver gevinst.

På Rainbow Riches: Drops of Gold kan du ikke selv vælge at slå gevinstlinjerne til eller fra – de 50 gevinstlinjer er nemlig altid aktive.

Som beskrevet ovenfor, kan du styre din indsats ved at vælge antallet af aktive linjer.

Tips om betalingslinjer:

 • Gevinst på betalingslinjerne læses fra venstre til højre.
 • Du skal som minimum have 3 ens symboler på en linje for at vinde.
 • Et wild symbol kan stå i stedet for samtlige andre symboler på en betalingslinje.
 • Scatter symbolet giver gevinst på alle aktive linjer.
 • Du vil kun få udbetalt den højeste gevinst på en gevinstlinje. Hvis du for eksempel får to vinderkombinationer på en linje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Samtlige 50 linjer på Rainbow Riches: Drops of Gold er faste. Det vil sige at du ikke kan slå nogle af dem fra, du spiller derfor automatisk på dem alle. Fordi alle gevinstlinjerne er aktive, vil du få gevinst hver gang du får 3 matchende symboler.

Rainbow Riches: Drops of Gold’s Hjul

Her har vi en video hvor de 5 hjul på traditionel vis spinder nedad. SG Interactive udviklede Rainbow Riches: Drops of Gold med en klar intention om at holde den simpel, så du kan koncentrere dig om at vinde.

Når du spiller på Rainbow Riches: Drops of Gold er der 15 symboler deriblandt et wild og et scatter symbol. Der er også noget helt særligt på Rainbow Riches: Drops of Gold, nemlig Drops of Gold og Double Height Drops of Gold symbolet som du eksklusivt finder på spillet her.

Er det en Klassisk eller 3D Spillemaskine?

Hos LeoVegas finder du blandt andet spillemaskinen Rainbow Riches: Drops of Gold. Den er super let at spille samtidig med at den har fin grafik. SG Interactive er kendt for lave flotte spillemaskiner, herunder Rainbow Riches: Drops of Gold. På Rainbow Riches: Drops of Gold vil du blive underholdt af de mange funktioner, som du umuligt vil finde på en klassisk spilleautomat.

Er Rainbow Riches: Drops of Gold det man kalder en 3D Spillemaskine?

Rainbow Riches: Drops of Gold er ikke en 3D spillemaskine. En 3D spillemaskine er en spillemaskine men med et opgraderet design. Selvom de grafisk er flotte, betyder det ikke at der nødvendigvis er flere og bedre features. Der er altså ikke den store forskel på en almindelig spillemaskine og en 3D spillemaskine.

Info om Rainbow Riches: Drops of Gold’s Knapper

I dette afsnit kan du lære mere om knappernes funktioner på Rainbow Riches: Drops of Gold og de fleste andre SG Interactive spil:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige video spil er start knappen. På Rainbow Riches: Drops of Gold hedder den Spin. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 5 hjul, med chance for at vinde op til 2500000kr i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på Rainbow Riches: Drops of Gold:

 • Kontrol til at justere lyden på Rainbow Riches: Drops of Gold
 • Info fane hvor du finder mere information om Rainbow Riches: Drops of Gold’s regler og en gevinsttabel

Turbo Knappen

Turbo funktion er lavet til dem der er for utålmodige til at vente på spillets udfald.

Der er ingen Turbo knap på Rainbow Riches: Drops of Gold. Ikke desto mindre, er Rainbow Riches: Drops of Gold stadig et meget underholdende spil.

Information Fanen

Info ikonet vil åbne en side med Rainbow Riches: Drops of Gold’s regler og udbetalingstabel. Det er altid en god idé at læse disse informationer, så du får den bedste spilleoplevelse.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan man virkelig nyde spillet. Du slipper helt for at klikke på Spin ved hvert et spin. I stedet kan du fokusere på de 15 symboler og vinderkombinationerne. Rainbow Riches: Drops of Gold har ingen autospil funktion, derfor skal du manuelt starte spillet ved at trykke på Spin.

Min. Indsats

Vil du oprette en LeoVegas konto, for eksempel de 10000kr, er det smart at tjekke casinoet’s minimums indsats på Rainbow Riches: Drops of Gold.

SG Interactive har ikke tilføjet en særlig knap til at indstille indsatsen til minimum, derfor skal du selv sænke antallet af mønter.

Hvis du ikke har lyst til at spille for en høj indsats, har SG Interactive gjort det muligt at spille for helt ned til 0.02kr per linje. Så i alt 1kr, hvis du satser på alle 50 linjer.

SG Interactive har valgt at have fastlagte betalingslinjer på Rainbow Riches: Drops of Gold. Så vil du ændre på din indsats, kan du i stedet sænke antallet af mønter ned til 1 mønter per spillelinje. Men fordelen ved at satse på samtlige 50 betalingslinjer er at, dine chancer for at udløse Rainbow Riches: Drops of Gold’s bonusspil samt free spins er større. Foretrækker du at satse småt kan du starte med en indsats på 1kr, og samtidig have mulighed for at udløse SG Interactive’s bonus funktioner.

Maks. Indsats

Uden en Maks. Indsats knap, er du nødt til at indstille din indsats manuelt. Vil du satse maks. er det mønter i alt, hvilket er 1 mønter på hver af de 50 betalingslinjer. I kontant er det en indsats på 5000kr.

Gevinstoversigt

Alt information om Rainbow Riches: Drops of Gold’s udbetalinger finder du i gevinstoversigten, som kan tilgås med et enkelt klik, den indeholder specifikationer om SG Interactive’s spilfunktioner, og allervigtigst – de 15 symbolers udbetalinger. Får du minimum 3 ens symboler på række vil du få gevinst, men 5 af dem på en af de 50 gevinstlinjer belønner dig med op til 250 gange linjeindsatsen – som udløses af det bedst betalende symbol Rainbow Riches Logo. Så kryds fingre for at du får mange af disse Rainbow Riches: Drops of Gold symboler! Det næstbedst betalende symbol, Mushrooms, giver også gode gevinster, med 5 af dem får du en flot gevinst på 200 gange din indsats per linje. At vinde 150 gange din indsats er heller ikke dårligt, det er præcis hvad Violin vil give dig for 5 af dem på en aktiv linje. Harp og Horseshoe fremkommer oftere, men udbetalingerne er også noget lavere, med henholdsvis 125 og 100 gange linjeindsatsen. Og selv det lavest betalende ud af de 15 symboler – King, Queen, Jack og 10 symbolet udbetaler 50 gange din indsats per linje.

Indsats Størrelse

På Rainbow Riches: Drops of Gold er et par måder at indstille størrelsen af din indsats – læs mere her:

 • Vælg niveauet af din indsats
 • Indstil den kontante værdi af din indsats per linje

På Rainbow Riches: Drops of Gold er der ikke fleksible betalingslinjer. Du er derfor tvunget til at satse på alle 50 linjer.

Størrelsen af din indsats afgør hvor stor en gevinst du får udbetalt. Spiller du med laveste indsats på 1 mønter per linje, vil din samlede indsats være mønter per spin. Men går du efter de store gevinster, skal du satse 1 mønter per linje, hvilket er mønter per spin.

Hvad er LeoVegas’s mønter værd?

Du kan også indstille din indsats ved hjælp af møntværdien. Det er ligeså nemt som at justere lyden eller indstille indsats niveau.

Hvordan Udbetales Gevinst?

Når du vinder penge på Rainbow Riches: Drops of Gold, bliver beløbet automatisk tilføjet din LeoVegas spilkonto. Derfra kan du udbetale dem via Skrill. Bare husk at tjek hvad beløbsgrænsen er for udbetaling.

Hvis du vælger at modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 35, før din Rainbow Riches: Drops of Gold gevinst kan udbetales. Vil du vide mere om LeoVegas’s omsætningskrav, bør du tjekke deres Vilkår & Betingelser. Du finder ikke disse informationer i Rainbow Riches: Drops of Gold’s Info sektion.

Særlige Funktioner, Free Spins og Bonusspil

Hvilke særlige features og bonusspil kan jeg se frem til på Rainbow Riches: Drops of Gold?

Bonusser på Rainbow Riches: Drops of Gold

Rainbow Riches: Drops of Gold har intet bonusspil. Til gengæld kan du få 16 gratis spins.

Dobbelt eller Intet Funktion på Rainbow Riches: Drops of Gold

Rainbow Riches: Drops of Gold har ingen gamble funktion. Men det er heller ikke nødvendigt, da SG Interactive har inkluderet mange andre sjove funktioner som kan give din saldo et skub.

Hvordan får man Rainbow Riches: Drops of Gold Gratis Spins?

Det er ikke unormalt, at spillere forveksler free spins som et bonusspil med free spins som en bonus. Nogle online casinoer som LeoVegas kunne have free spins som del af deres kampagnetilbud. 200 af dem vil være tilgængelige for dig ligeså snart du har tilmeldt dig LeoVegas. Måske kan du endda vinde nok på SG Interactive’s spillemaskiner til at få en god udbetaling. Samtidig, kan du normalt prøve en spillemaskine for sjov. Hvis du prøver Rainbow Riches: Drops of Gold i en gratis version, vil gevinsterne heller ikke ende på din LeoVegas konto. Men hvis du spiller SG Interactive spillemaskiner for rigtige penge og udløser free spins, vil du helt sikkert vinde rigtige penge.

Endvidere, får alle nye kunder 200 spins på Witchcraft Academy, Dazzle Me, Warlords: Crystals of Power, Swipe and Roll, Starburst, Twin Spin for at oprette en konto.

Du kan forvente et udmærket antal LeoVegas free spins på Rainbow Riches: Drops of Gold – hele 16 spins. Disse kan hjælpe dig til at få den store gevinst på De fleste LeoVegas spillere ville bestemt blive glade for det beløb!

Kan jeg forvente en multiplikator funktion?

Rainbow Riches: Drops of Gold har desværre ikke en multiplikator funktion, til gengæld har Rainbow Riches: Drops of Gold et Drops of Gold og Big Bet bonusspil som ikke bare er underholdende men også giver gode gevinster.

Grafikken på Rainbow Riches: Drops of Gold

SG Interactive designede dette spil som en video spillemaskine. Den har 15 almindelige symboler. Brug kontrolpanelet for at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Indstille din indsats
 • Sætte spillet på mute
 • Åbne Info for at se Rainbow Riches: Drops of Gold’s regler

Når man tænker på Irish Fortune-tema spilleautomater, tænker man på SG Interactive’s gennemførste visuelle- samt lydeffekter. Og Rainbow Riches: Drops of Gold kommer bestemt ikke til at skuffe dig. Men der er en mute knap hvis du får brug for den.

Spil Rainbow Riches: Drops of Gold Online for Penge

SG Interactive har mange spilleautomater med ganske enkel grafik, inklusiv Rainbow Riches: Drops of Gold, men gevinstchancen er jo vigtigere. Derfor giver dette spil dig chancen for at vinde helt op til 2500000kr.

Spil Rainbow Riches: Drops of Gold med rigtige penge:

Spil Rainbow Riches: Drops of Gold online for rigtige penge, med en LeoVegas spilkonto. Det tager ikke mere end 5 minutter. Sådan kan du nemt kan oprette din LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 200 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Rainbow Riches: Drops of Gold med LeoVegas’s casino penge

Rainbow Riches: Drops of Gold Gratis Version

Hvis det er første gang du skal prøve Rainbow Riches: Drops of Gold, tilbyder LeoVegas at du kan prøve dette SG Interactive spil i en gratis version. Spil Rainbow Riches: Drops of Gold online på mobil eller computer.

Vil du prøve Rainbow Riches: Drops of Gold gratis? Så benyt LeoVegas’s spil for sjov funktion, og kan du godt lide Rainbow Riches: Drops of Gold kan du altid skifte til rigtige penge. Indbetal derefter minimum 100kr. Spiller du for den laveste møntværdi på kr, kan du sagtens nå at blive underholdt. Specielt med en 125% LeoVegas velkomstbonus, som ikke kræver en LeoVegas bonuskode.

Kan man få Mobil Bonus?

Markedet for mobil spil bliver kun større, derfor er det sært at LeoVegas ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Det betyder at Rainbow Riches: Drops of Gold fans ikke kan få lov at bruge deres velkomstbonus på deres mobile enhed. Forhåbentlig, vil LeoVegas ændre det i nærmeste fremtid, så SG Interactive fans kan drage gavn af deres loyalitet til LeoVegas.

Kan man forbedre sine odds for gevinst med en Rainbow Riches: Drops of Gold strategi?

Dine gevinstchancer på Rainbow Riches: Drops of Gold afhænger af spillets udbetalingsprocent og LeoVegas’s house edge, selv den bedste Rainbow Riches: Drops of Gold strategi kan ikke ændre dette. Rainbow Riches: Drops of Gold’s udbetalingsprocent fortæller hvor meget der udbetales i gevinster over tid, hvor house edge er den del LeoVegas beholder.

Den meget imponerende udbetalingsprocent på 97.75% gør Rainbow Riches: Drops of Gold til en favorit fra første møde. Det er ikke ofte du ser online spilleautomater der udbetaler så meget. Vi er meget taknemlige for at LeoVegas tilbyder os dette SG Interactive spil.

Rainbow Riches: Drops of Gold tilbyder en fin tilbagebetalingsprocent på 97.75%, så du vil blive belønnet med hyppige små gevinster.

Info om SG Interactive:

 • Stifter: John Koza and Daniel Bower
 • Hjemmeside:http://www.scientificgames.com/
 • Forretnings Speciale: Spil Terminaler og Spil Terminal Indhold, IGaming Software til Computer, Mobil og Social, Øjeblikkeligt, Interaktivt og Lotterispil, Lotteri og Gaming Operations Management, Lotteri Systemer
 • Adresse: 6650 S. El Camino Road Las Vegas, NV 89118
 • Grundlagt: 1973
Spil Rainbow Riches: Drops of Gold nu