Spil Pumpkin Smash Online

Spil Pumpkin Smash nu 

Spil Pumpkin Smash og vind hos Vera&John

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:Vera&John
Velkomstbonus: 200% op til 900kr
Pumpkin Smash Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

En fantastisk ting ved at registrere sig hos Vera&John, er at det ikke er nødvendigt med en Vera&John bonuskode, heller ikke hvis du vil have en 200% Vera&John bonus. Hertil kræver Vera&John kun et mindre indskud på 100kr via din Skrill konto. Afhængigt af dit indskud, kan du få op til 900kr som du for eksempel kan bruge på Pumpkin Smash. Hvis du godt kan lide gratis ting, vil du helt sikkert elske Vera&John for deres gavmildhed. Du får nemlig ikke bare en 900kr 200% bonus, men også nogle Vera&John gratis spins.

Vera&John bonus code

Hvad siger du til at få en Vera&John bonus uden du skal bruge en Vera&John bonuskode? På den måde kan du prøve Pumpkin Smash spilleautomat for Vera&John’s penge. Her kan du se hvad de tilbyder: en velkomstbonus på 200%, underholdende Yggdrasil Gaming spil og attraktive bonusser til loyale kunder.

Få en Vera&John velkomstbonus ved oprettelse

For at modtage en 200% Vera&John velkomstbonus, kræver det en indbetaling. Bare brug Skrill, indbetal minimum 100kr og din saldo vil stige med 900kr som kan bruges til få flere spins på Pumpkin Smash spillemaskine.

Spil Pumpkin Smash hos Vera&John 

Spilpræsentation

Hvis du er på udkig efter spænding på en spillemaskine, så er Pumpkin Smash lige det du leder efter. Med fængende grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 20 betalingslinjer som udbetaler op til 1800000kr, er du sikker på at få det sjovt. Spil Pumpkin Smash online – et af Yggdrasil Gaming’s populæreste spil, med et Holidays tema som Day of the Dead fans altid vender tilbage til. Pumpkin Smash spillemaskine giver dig mulighed for at vinde 1000 gange din indsats, udløse free spins samt bonus runde, få kontante gevinster på op til 1800000, nyde den tilfældige linje multiplikator, alt sammen med en lav indsats per linje på 0.05.

Pumpkin Smash Online Funktioner

Pumpkin Smash er bestemt ikke kun henvendt til Day of the Dead fans. Men lad os se nærmere på hvad det gør Pumpkin Smash til noget helt særligt.

Der er mange underholdende features blandt andet bonus free spins og en sjov bonus runde, samt 10 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Jackpotten udløser gevinst på 1000 gange din indsats per linje. Du kan forvente en tilbagebetaling på 96.2%.

Leder du efter et online casino hvor du kan åbne en gratis konto og vinde store gevinster? Så spil Pumpkin Smash online hos Vera&John, der kan du både vinde kontante gevinster og åbne en gratis konto. Hos Vera&John har du også mulighed for at downloade og spille Pumpkin Smash app spilleautomat på mobilen. Du kan endda få en god velkomstbonus.

Baggrundshistorien

Yggdrasil Gaming udgav Pumpkin Smash i 2017, og har stadig rettighederne til spillet i dag. Yggdrasil Gaming opdaterer løbende dette video spil, så Pumpkin Smash altid er den bedste udgave.

Spilleregler

Pumpkin Smash reglerne ses i oversigten herunder:

 • Der skal som min. være 3 af samme symbol på en af de 20 spillelinjer før du får gevinst
 • Alle kombinationer fra venstre til højre udløser gevinst, dog ikke for Scatter symbolet
 • Scatter symboler giver gevinst ved enhver placering
 • Et wild symbol kan erstatte de 10 andre symboler undtagen scatter symbolet
 • På hver spillelinje udløses kun den største gevinst
 • Gratis spins funktionen på Pumpkin Smash giver 32 gratis spins
 • Gratis spins kan tildeles igen under gratis spins runde
 • Mindste indsats er 20
 • Alle spil og gevinster annulleres ved fejl i spillet

Sådan spiller du Pumpkin Smash

Målet er at få mindst 3 sammenhængende symboler på betalingslinje fra venstre til højre, her på Pumpkin Smash. Vil du vide mere om online spillemaskiner eller kender du bare ikke Pumpkin Smash, så vil du her få en gennemgang af hvordan du kan spille Pumpkin Smash online og vinde stort.

Vælg først, hvordan og hvor du vil spille. Du bliver budt velkommen med en 200% Vera&John bonus, på op til 900kr.

Flertallet vil gerne spille Pumpkin Smash for rigtige penge, fordi man kan vinde op til 1800000kr. Hos Vera&John, kan du spille Pumpkin Smash direkte på deres site eller mobil site.

Vil du spille Pumpkin Smash for sjov eller bare øve dig, så er det muligt at gøre det gratis hos Vera&John eller på din mobil. Her behøver ikke at downloade Vera&John software.

Efter du har åbnet spillet, skal du bare klikke på Spin for at starte de 5 hjul. Du kan justere størrelsen af din indsats inden ved at vælge møntværdien. Dette vil forhøje din indsats, men også beløbet du har mulighed for at vinde. Det gælder om at få min. 3 identiske symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst.

For at få 5 ens symboler på en gevinstlinje, bør du spille på så mange gevinstlinjer som muligt. På Pumpkin Smash behøver du ikke tænke over dette, da du helst skal satse på 20 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til og fra.

Trin for trin guide til Pumpkin Smash:

 • Først skal du bestemme dig for, hvor mange spillelinjer du ønsker at satse på.

Her på Pumpkin Smash er der 20 spillelinjer fordelt over 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 20, dette vil sige at du ikke kan fravælge nogle af dem. Spil Pumpkin Smash online og der er god chance for at du vinder helt op til 1800000kr på de 20 linjer.

Gevinster udbetales fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke nærige, hvilket de fleste folk tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Pumpkin Smash gevinsterne er ligeså gode som på de bedste online spillemaskiner.

 • Nu skal du så til at vælge værdien af hver mønt.

På Pumpkin Smash har Yggdrasil Gaming givet dig mulighed for at indstille værdien af hver mønt. Nogle gange kaldes det for møntværdi andre gange for møntstørrelse Men det er nemt at indstille møntværdien, du finder knapperne på kontrolpanet. Standardindstillingerne starter fra 0.05kr, hvilket er den laveste møntværdi, op til 50kr – den højeste møntværdi.

Her er standardindstillingen sat til 20 spillelinjer, men du kan selv vælge indstillingen for møntværdien og stadig kunne udløse Pumpkin Smash’s jackpot gevinst på og stadig få din linjeindsats ganget med 1000.

 • Når du har indstillet møntværdien til den ønskede værdi, vælg så indsats per linje.

Yggdrasil Gaming har besluttet at have en fast mønt indstilling på Pumpkin Smash – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Når du spiller Pumpkin Smash vil de 20 spillelinjer altid være aktive. Yggdrasil Gaming har nemlig ikke givet muligheden for at indstille dette. Måske de vil gøre det på en anden version af Pumpkin Smash.

Du kan indstille alt med et enkelt klik på ‘Maks. Indsats’ knappen.

Således kan du ændre din indsats, og vælge at satse på mellem 0.05kr og 50kr per linje. Den ganske høje maks. indsats per linje på 50kr, antyder at Yggdrasil Gaming har målrettet Pumpkin Smash mod alle jer der altid satser stort.

 • Start spillet manuelt ved at klikke på Spin knappen.

Dette vil starte alle 5 hjul, mens indstillingerne forbliver som du tidligere valgte dem på Pumpkin Smash. Ved at bruge autospil knappen kan du også starte Pumpkin Smash. Så behøver du ikke hele tiden trykke på Spin, men kan i stedet læne dig tilbage og nyde de 5 hjul der selv spinder op til 1000 gange i træk.

 • Der er yderligere to funktioner at overveje, inden du går i gang med at spille Pumpkin Smash spilleautomat. Det er lyd- samt fuld skærm indstillingen.

Pumpkin Smash har desværre ingen fuld skærm funktion. Det burde Yggdrasil Gaming få fixet, så vi fuldt ud kan nyde Pumpkin Smash spillet.

Vil du slukke for lyden på Pumpkin Smash, kan du gøre det ved at klikke på mute.

På Pumpkin Smash har Yggdrasil Gaming inkluderet en lydstyrke funktion, så du kan tilpasse lyden uden at sætte den på lydløs.

Alle Symbolerne på Pumpkin Smash

Der er 10 symboler på Pumpkin Smash spilleautomat. Her er en liste over dem med en høj udbetaling:

 • Red Senora Skull
 • Purple Senorita Skull
 • Green Mariachi Skull
 • Blue Cowboy Skull
 • Heart
 • Diamond

Du vil derudover også finde:

 • Pumpkin Smash wild symbol
 • Bonus scatter symbol
 • Pumpkin Smash bonus symbol
 • Bonus freespins symbol

Det bedst betalende, et jackpot symbol kan man sige, er Red Senora Skull. Får du Red Senora Skull 5 gange på alle de 20 spillelinjer vil du få 1000 gange din indsats. Med maks. indsats på 20 på alle 20 spillelinjer, vil 5 Red Senora Skull symboler give dig 1000 gange din indsats – eller 36000 mønter.

Det bedst udbetalende symbol på Pumpkin Smash ses på billedet her:

Det næstbedst symbol er Purple Senorita Skull. Når du satser 0.05kr per linje, får du udbetalt 800 gange din indsats, men du vælger at satse 50kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde 40000kr. Der er også det gavmilde Green Mariachi Skull symbol, som giver dig 600 gange din indsats selv ved min. indsats på 0.05kr per linje, men som kan øge din saldo med 30000kr, hvis 5 af dem lander på en aktiv spillelinje og du spiller med maks. indsats.

Blue Cowboy Skull og Heart ganger din indsats med henholdsvis 500 og 100. Og selv Diamond som er det lavest betalende, vil give dig 70 gange din indsats, hvis du får 5 på række.

Sammen med wild symbolet, får du her et Bonus symbol. Det fuldender enhver gevinst chance på Pumpkin Smash. Symbolet Bonus kan alene give en gevinst på gange din indsats.

Imellem de mange symboler på Pumpkin Smash finder du nogle som ikke er så almindelige i video spil. Blandt andet Bonus symbolet der udløser free spins på Pumpkin Smash, og Bonus symbolet der udløser bonusspillet.

Om Pumpkin Smash’s Linjer

Pumpkin Smash er en video spillemaskine med 5 hjul og 20 linjer.

De linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet kaldes også for betalingslinjer. De afgør om en vinderkombinationer giver gevinst.

Du vælger ikke selv hvor mange aktive betalingslinjer der er på Pumpkin Smash – der vil nemlig altid være 20 aktive linjer.

Du kan ændre møntværdi ved at benytte møntværdi knappen.

Du kan selv vælge indsatsen på dette Yggdrasil Gaming spil ved at bruge møntværdi funktionen.

Spil Pumpkin Smash ved Vera&John 

Råd til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Pumpkin Smash’s aktive betalingslinjer udbetaler gevinst fra venstre til højre.
 • Det mindste antal af matchende symboler for at få gevinst er 3. De skal lande på en af de 20 linjer.
 • Wild symbolet erstatter alle de 10 almindelige symboler for at give flere gevinst kombinationer.
 • Pumpkin Smash’s scatter symbol udbetaler gevinst ligegyldigt hvor den lander.
 • Den største linjegevinst bliver udbetalt. Hvis du får to gevinster, vil Pumpkin Smash’s betalingslinjer kun registrere den største af de to.
 • Du bliver nødt til at prøve dette 5-hjuls spil med 20 faste betalingslinjer. Det betyder at alle gevinster vil blive udbetalt.

Spillets Hjul

Når det kommer til hjulene på Pumpkin Smash, har Yggdrasil Gaming holdt det traditionelt. De 5 hjul spinder nemlig nedad, hvilket er det mest almindelige. Men selvom der ikke er noget specielt ved hjulene på denne video, er gevinsterne stadig det hele værd.

Du kan vinde med 10 symboler på Pumpkin Smash inklusive et wild og et scatter symbol.

Findes der en fastsat Pumpkin Smash Jackpot?

Mange spil uden jackpot, bliver ofte undervurderet. Det kan godt være at der ikke er en fastsat Pumpkin Smash jackpot, men i stedet er der det særlige Red Senora Skull symbol som udløser en multiplikator på 1000 gange. Du kan altså vinde helt op til 1800000kr når du satser maks. på 50kr per linje eller 20 mønter.

Pumpkin Smash’s Progressive Jackpot

Du kan ikke vinde en progressiv Pumpkin Smash jackpot. Det kan dog være at, dette Yggdrasil Gaming spil er tilføjet til en progressiv jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Om Yggdrasil Gaming’s Spilleautomater

Pumpkin Smash er en spillemaskine fra Yggdrasil Gaming. På Pumpkin Smash finder du mange underholdende funktioner, der umuligt ville være på en klassisk spilleautomat. Hvilket blot er nogle af grundene til hvorfor Pumpkin Smash er så eftertragtet.

Kan Pumpkin Smash defineres som en 3D Spillemaskine?

Pumpkin Smash er desværre ikke en 3D spillemaskine. Men det betyder ikke at Pumpkin Smash’s design er kedeligt. Yggdrasil Gaming er kendt for god grafik, og Pumpkin Smash er ingen undtagelse. Derudover kan du også få gode gevinster – op til 1800000kr. Ikke dårligt, vel?!

Behøver man bruge Vera&John download?

Vil du gerne prøve denne spillemaskine, er det lettest hos et online casino der ikke kræver Pumpkin Smash download – som for eksempel Vera&John. Langt de fleste casinoer med Pumpkin Smash er Mac samt PC kompatible, og hos Vera&John kan du desuden prøve spillet inden du satser dine egne penge. Spil Pumpkin Smash gratis – eller satse rigtige penge på Pumpkin Smash.

Nej, bare spil Pumpkin Smash direkte på Vera&John’s website. Du finder Pumpkin Smash under spillemaskiner, og starter spillet direkte i din internet browser. På Vera&John kan du prøve Pumpkin Smash helt gratis, uden at oprette en spilkonto. Men det er selvfølgelig bedre hvis du gør, så du kan tilmelde dig Vera&John’s nyhedsbrev med kampagner og bonusser.

Pumpkin Smash’s Knapper

Forklaring af knappernes funktioner på Pumpkin Smash:

Start Knappen

De 5 hjul spinder ikke af sig selv, du skal klikke på Spin knappen. Men ligeså snart du har startet spillet, kan Pumpkin Smash udbetale 1000gange din indsats. Yggdrasil Gaming har også inkluderet følgende knapper:

 • Turbo funktion – du kan læse mere denne herunder
 • Kontrol til at justere lyden på Pumpkin Smash
 • Mønt
 • Info fane hvor du finder mere information om Pumpkin Smash’s regler og en gevinsttabel
 • Maks. Indsats knappen – der kan indstille din indsats til den maks. værdi

Turbo Knappen

Med Turbo funktionen kan fremskynde udfaldet af spillet. Men gevinsterne forbliver de samme.

Brug Turbo funktionen på Pumpkin Smash, for at sætte farten op – enten under det almindelige spil, eller bonus funktionerne, som for eksempel free spins eller bonusspillet med filmklip og andre effekter. Kommer du til at klikke på Turbo uden det var meningen, eller bryder du dig ikke om det hurtige spil, kan du bare klikke på den igen for at afslutte turbo tempoet.

Information Fanen

Vil du læse mere om Pumpkin Smash’s spilleregler eller bare se udbetalingstabellen, så klik på Info ikonet. Der finder du flere detaljer om denne Yggdrasil Gaming video, så du kan få mest ud af din Pumpkin Smash oplevelse hos Vera&John.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan man virkelig nyde spillet. Du slipper helt for at klikke på Spin ved hvert et spin. I stedet kan du fokusere på de 10 symboler og vinderkombinationerne. Yggdrasil Gaming har for din bekvemmelighed inkluderet en autospil knap på Pumpkin Smash. Læn dig blot tilbage og ny spændingen.

Denne nyttige funktion gør præcis, hvad navnet antyder – den gør dig fri for at skulle klikke på Spin knappen igen og igen. Hvad der er særligt praktisk, er at du kan tilpasse autospil til dine præferencer.

Min. Indsats

Før du åbner en Vera&John konto samt gør krav på din 900kr bonus, bør du tjekke hvad casinoet’s minimums indsats krav er, for at spille Pumpkin Smash for rigtige penge.

På Pumpkin Smash er der ingen Sats En knap, derfor bliver du nødt til selv at din ændre antallet af mønter.

Yggdrasil Gaming har været så venlige, at man kan spille for en indsats helt ned til 0.05kr. Hvilket er perfekt hvis man er lidt usikker på Pumpkin Smash, og gerne lige vil prøve spillet for en lav indsats.

Pumpkin Smash’s spillelinjer er faste. Derfor kan du ikke ændre din indsats ved hjælp af de 20 linjer. Det mindste antal mønter du kan satseer 20 mønter – 1 per linje. Det gode ved at satse på alle 20 linjer er, at du kan udløse alle Pumpkin Smash’s bonusspil og free spins. Med minimum indsats på 1kr, giver Yggdrasil Gaming dig lov til at starte stille og roligt mens du stadig kan vinde særlige features.

Maks. Indsats

Vil du have mest ud af Pumpkin Smash – store jackpotgevinster og ekstra features, så skal du benytte dig af Maks. Indsats knappen. Alt du skal gøre er at klikke på Maks. Indsats. På Pumpkin Smash er maks. indsats 20 mønter, altså 1 mønter på samtlige 20 linjer. Den maksimale indsats i kontanter er 1000kr.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra Pumpkin Smash’s gennemsnitlige udbetalinger over en lang periode, og vises altid i procent. I spillemaskine spil ligger den sædvanligvis på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du nødvendigvis vinder 93% eller 96%. Men for hver 100kr der er satset på Pumpkin Smash, udbetaler den i gennemsnit 96kr til spilleren.

Pumpkin Smash’s tilbagebetalingsprocent på niveau med de højeste betalende spil – med en flot 96.2%.

Særlige Funktioner på Pumpkin Smash

Som mange andre spil, har Pumpkin Smash både et wild og scatter symbol. Du finder en uddybende beskrivelse om dem herunder. Bonusspil samt gratis spins har deres egne udløsende symboler.

Scatter

Er du heldig at få Pumpkin Smash’s scatter symbol som hedder Bonus. Så udløses en gevinst på gange din indsats. Det kan give masser af free spins og bonusspil, så bare bliv ved med at start de 5 hjul.

På billedet ses scatter symbolet:

Wild

Pumpkin Smash har et symbol der kan hjælpe dig til at få flere vinderkombinationer, det er wild symbolet. Mangler du et enkelt Green Mariachi Skull symbol for at have 5 på linje, kan Wild symbolet erstatte det sidste og udløse gevinst på 800 gange din linjeindsats.

Her kan du se wild symbolet.

Ekspanderende Wild

Pumpkin Smash har desværre ikke en Ekspanderende Wild. Men du skal nok blive underholdt af de andre sjove funktioner på Pumpkin Smash.

Stacked Wild

Yggdrasil Gaming har ikke inkluderet et stablet wild symbol på disse 5 hjul, men du finder mange andre lukrative præmier.

Overlay Wild

Desværre har Pumpkin Smash ikke et overlay wild symbol, men man kan altid håbe det bliver tilføjet dag.

Gevinstoversigt

Alt information om Pumpkin Smash’s udbetalinger finder du i gevinstoversigten, som kan tilgås med et enkelt klik, den indeholder specifikationer om Yggdrasil Gaming’s spilfunktioner, og allervigtigst – de 10 symbolers udbetalinger. Får du minimum 3 ens symboler på række vil du få gevinst, men 5 af dem på en af de 20 gevinstlinjer belønner dig med op til 1000 gange linjeindsatsen – som udløses af det bedst betalende symbol Red Senora Skull. Så kryds fingre for at du får mange af disse Pumpkin Smash symboler! Det næstbedst betalende symbol, Purple Senorita Skull, giver også gode gevinster, med 5 af dem får du en flot gevinst på 800 gange din indsats per linje. At vinde 600 gange din indsats er heller ikke dårligt, det er præcis hvad Green Mariachi Skull vil give dig for 5 af dem på en aktiv linje. Blue Cowboy Skull og Heart fremkommer oftere, men udbetalingerne er også noget lavere, med henholdsvis 500 og 100 gange linjeindsatsen. Og selv det lavest betalende ud af de 10 symboler – Diamond symbolet udbetaler 70 gange din indsats per linje.

Spil Pumpkin Smash nu 

Indsats Størrelse

Er du i tvivl om hvordan du indstiller din indsats? Yggdrasil Gaming har gjort det super enkelt, og du har endda flere muligheder.

 • Indstil værdien af mønter
 • Indstil den efter hvor mange penge du vil satse per linje

På Pumpkin Smash kan du kun spille på 20 gevinstlinjer. Men det er faktisk godt, fordi Pumpkin Smash’s gevinster er bedst når der spilles med maks. antal linjer.

Værdien af Pumpkin Smash’s mønter

På Pumpkin Smash kan du vælge hvor meget hver mønt skal være værd. Dette er let at indstille.

Pumpkin Smash giver dig en mulighed for at vælge værdien af dine mønter. Laveste møntværdi er 0.05kr, og den højste værdi du kan vælge er 50kr. Det kræver bare et par klik på møntværdi knappen. Husk på, at denne værdi er for en mønt. Så vælger du 50kr, vil din indsats være høj nok til at give dig en betydelig gevinst, når du ganger det med 20 linjer.

Pumpkin Smash’s Multiplikator

Yggdrasil Gaming har tilføjet Pumpkin Smash Multiplier funktionen som hjælper lidt på gevinst fronten, når Pumpkin Smash nu ikke har en jackpot.

Således virker Pumpkin Smash’s multiplikator feature: får du gevinst mens Pumpkin Smash Multiplier featuren er aktiveret, kan du få ganget beløbet med op til 7. Får du gevinst på flere linjer samtidig, vil Pumpkin Smash automatisk gange den største gevinst med multiplikatoren. Din gevinst vil minimum blive ganget med 2. Men er du heldig at udløse gevinst flere gange i træk, vil multiplikatoren stige med hver gang, til du når maks. på 7. Så læn dig blot tilbage og nyd hvordan din spilkonto vokser.

Gratis Spins og Bonus Funktioner

Kan Pumpkin Smash belønne mig med bonusspil?

Bonusser på Pumpkin Smash

Ja der er en bonusrunde, også kaldet Pumpkin Smash Coin Win, og det er bestemt en af de mest spændende funktioner på Pumpkin Smash. Den ultimative gevinst i Pumpkin Smash Coin Win er 2000 mønter er 100000kr som er den største kontante gevinst for Pumpkin Smash Coin Win featuren.

Spil Pumpkin Smash ved Vera&John 

Gamble Funktion

Med 20 betalingslinjer som kan udbetale gevinster, kan Pumpkin Smash bestemt være indbringende, bortset fra at Yggdrasil Gaming ikke gav dig en gamble funktion. Så man kan sige at Pumpkin Smash ikke er for dem der tør satse alt.

Kan jeg få Pumpkin Smash Free Spins?

Det er ikke unormalt, at spillere forveksler free spins som et bonusspil med free spins som en bonus. Nogle online casinoer som Vera&John kunne have free spins som del af deres kampagnetilbud. 200 af dem vil være tilgængelige for dig ligeså snart du har tilmeldt dig Vera&John. Måske kan du endda vinde nok på Yggdrasil Gaming’s spillemaskiner til at få en god udbetaling. Samtidig, kan du normalt prøve en spillemaskine for sjov. Hvis du prøver Pumpkin Smash i en gratis version, vil gevinsterne heller ikke ende på din Vera&John konto. Men hvis du spiller Yggdrasil Gaming spillemaskiner for rigtige penge og udløser free spins, vil du helt sikkert vinde rigtige penge.

Du kan måske være heldigere end normalt på Pumpkin Smash, da den giver dig mulighed for at vinde 32 gratis spins hvis du udløser Pumpkin Smash Spins under spillet.

Du vil blive glad for at finde ud af, at du kan forvandle disse 32 Vera&John free spins til Det er nemt at udløse disse Pumpkin Smash free spins. Får du Bonus symbolet, vil du se Pumpkin Smash aktivere free spins funktionen og belønne dig med op til 32 free spins.

Grafiske Oplevelse

Mange Vera&John spillere foretrækker video spillemaskiner på grund af det moderne design. Dette spil’s knapper kan bruges til at:

 • Åbne gevinstoversigten
 • Justere møntværdi
 • Starte auto funktion
 • Spille for maks. indsats
 • Indstille lydstyrken
 • Mute Pumpkin Smash
 • Starte Turbo funktion
 • Tjekke Pumpkin Smash’s info sektion

Når man tænker på Day of the Dead-tema spilleautomater, tænker man på Yggdrasil Gaming’s gennemførste visuelle- samt lydeffekter. Og Pumpkin Smash kommer bestemt ikke til at skuffe dig. Men der er en mute knap hvis du får brug for den. Alternativt, kan du justere lyden på dette avancerede spil.

Pumpkin Smash for Rigtige Penge

Pumpkin Smash har en flot grafik der tager udgangspunkt i Day of the Dead-temaet. Men vælger du at spille Pumpkin Smash for rigtige penge, har du en chance for at vinde en af de store gevinster.

Således kan du spille Pumpkin Smash online for rigtig indsats:

Opret en Vera&John konto og spil Pumpkin Smash online for rigtige penge. Det kræver ikke mere end 5 minutter. Således får du oprettet din Vera&John konto:

 • Gå til Vera&John’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 200% velkomstbonus på op til 900kr på dit første indskud samt 200 free spins
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Pumpkin Smash med Vera&John’s casino penge

Udbetal din Pumpkin Smash Gevinst

Vera&John registrerer dine Pumpkin Smash gevinster øjeblikkeligt. Derefter kan pengene udbetales med Skrill. Der kan være en udbetalingsgrænse, så forhør Vera&John kundeservice support vedrørende dette.

Vælger du at tage imod den 200% Vera&John velkomstbonus, vil din bonus blive underlagt et omsætningskrav på 40, som skal opfyldes før du kan udbetale din Pumpkin Smash gevinst. Du finder flere oplysninger under Vera&John’s Vilkår & Betingelser. Men du behøver ikke kigge i Pumpkin Smash’s Info sektion, da det ikke er en del af spillet.

Hvordan kan jeg spille Pumpkin Smash gratis?

Vil du spille Yggdrasil Gaming spilleautomater gratis? Spil Pumpkin Smash online i Vera&John gratis prøveversion – også på mobil.

Vil du prøve Pumpkin Smash gratis? Så benyt Vera&John’s spil for sjov funktion, og kan du godt lide Pumpkin Smash kan du altid skifte til rigtige penge. Indbetal derefter minimum 100kr. Spiller du for den laveste møntværdi på 0.05kr, kan du sagtens nå at blive underholdt. Specielt med en 200% Vera&John velkomstbonus, som ikke kræver en Vera&John bonuskode.

Hvis jeg spiller gratis, kan jeg så stadig vinde kontanter?

Kan man virkelig spille Pumpkin Smash spillemaskine gratis, og stadig få udbetalt kontante gevinster? på kr til at opnå store gevinster. Læs mere herunder.

Vera&John Gratis Bonus til at spille Pumpkin Smash

Lige nu kan du ikke få en Vera&John No Deposit Bonus. Det eneste bonus tilbud Vera&John har kræver et indskud. Men i det mindste har Vera&John et minimum indskud på bare 100kr, mere kræver det ikke at få de 5 på Pumpkin Smash til at spinde.

Kan man spille Pumpkin Smash mobil?

Ja, der findes en Vera&John app som spillere kan bruge på deres iOS, Android, Windows mobil. Det er super nemt at downloade den, så du kan spille Pumpkin Smash et par minutter efter. Pumpkin Smash mobil har den samme flotte grafik, samme udbetalingsprocent på 96.2% – blot i en mindre udgave.

Vil du have Vera&John med dig på farten, og har du en iPhone eller iPad? Så kan du spille direkte i Vera&John’s app der understøtter iOS. Download den i iTunes eller på Vera&John’s hjemmeside, du er kun et par klik fra en verden af underholdning.

Har du en Android mobil eller tablet? Ikke noget problem! Du finder Vera&John Android app i Google Play eller på Vera&John’s hjemmeside. Og et par minutter senere er den downloadet.

Pas på du ikke bliver narret af en hjemmeside der vil sælge dig en Vera&John eller Pumpkin Smash app, fordi den rigtige koster ikke noget.

Modtag en Mobil Bonus

Der må være en grund til at Vera&John ikke tilbyder en mobil bonus, men vi ved ikke hvorfor. Derfor må man spille Pumpkin Smash for egne penge. Og måske vil Vera&John introducere en mobil bonus en dag.

Største Gevinst på Pumpkin Smash

Vil du gerne vide mere om Pumpkin Smash’s bedste gevinster? Så tjek gevinstoversigten – klik på yes for at se den fulde oversigt. Her vil du se Red Senora Skull som udbetaler den højeste gevinst på 1000 gange linjeindsatsen når 5 af dem lander på række. Det er den Pumpkin Smash gevinst du skal holde øje med hvis du er til store gevinster.

Kan en Pumpkin Smash strategi give gevinst?

Lige meget hvor mange Pumpkin Smash tricks du har i ærmet, vil de ikke være afgørende for din gevinstchance. Du kan i stedet vurdere din gevinstchance på dette video spil ved at kigge på Pumpkin Smash’s udbetalingsprocent og Vera&John’s house edge. Udbetalingsprocenten er den procentdel som Pumpkin Smash udbetaler i gevinster over en længere periode, mens house edge er den procentdel som Vera&John i gennemsnit beholder.

Yggdrasil Gaming var ikke nærrige da de gav dette spil en fin udbetalingsprocent på 96.2%. Derfor er dine gevinstchancer på Pumpkin Smash statistisk set gode.

På Pumpkin Smash udløses der store gevinster, dog kan der gå lidt tid mellem dem. Udbetalingsprocenten er på 96.2%, hvilket betyder at din chance for gevinst er i top.

Om Yggdrasil Gaming:

 • Website: http://yggdrasilgaming.com/
 • Speciale: Online & Mobil Gaming, Casino, Lotto & Skrabespil
 • Etableret: 2013
 • Grundlægger: Fredrik Elmqvist
 • Hovedkontor: Tagliaferro Business Centre, Level 2 High Street c/w Gaiety Lane Sliema, SLM 1551
Spil Pumpkin Smash ved Vera&John