Vind på Prosperity Palace Online

Spil Prosperity Palace ved LeoVegas 

Spil Prosperity Palace hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Prosperity Palace Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

En fantastisk ting ved at registrere sig hos LeoVegas, er at det ikke er nødvendigt med en LeoVegas bonuskode, heller ikke hvis du vil have en 125% LeoVegas bonus. Hertil kræver LeoVegas kun et mindre indskud på 50kr via din Skrill konto. Afhængigt af dit indskud, kan du få op til 10000kr som du for eksempel kan bruge på Prosperity Palace. Ikke nok med at du kan få en 125% bonus op til 10000kr som tak for din registrering, derudover får du 50 LeoVegas gratis spins.

LeoVegas bonus code

De fleste online casinoer bruger bonuskoder, men der findes ingen LeoVegas bonuskode lige nu. Heldigvis, kan du stadig få en LeoVegas bonus på 125% samt en 50kr gratis bonus så du kan prøve Prosperity Palace spilleautomat, du får din bonus helt uden brug af LeoVegas bonuskode.

LeoVegas Velkomstbonus

Skræddersyede velkomstbonusser er vist en af LeoVegas’s specialiteter. Nye kunder kan nemlig prøve Play’n GO spil ved at bruge en 50kr LeoVegas No Deposit Bonus. Vælger du derefter at indbetale til din LeoVegas konto, vil der komme flere bonus tilbud din vej.

Lige så snart du har åbnet en LeoVegas konto, kan du foretage din første indbetaling. De beder kun om 50kr til at starte med, og vil matche din indtaling med en 125% LeoVegas velkomstbonus på op til 10000kr. Din indbetaling på 50kr vil automatisk vokse med 125% – din LeoVegas bonus.

Spil Prosperity Palace hos LeoVegas 

Indledning

Leder du efter en eventyrlig oplevelse på en spillemaskine, så spil Prosperity Palace online lige nu. Med god grafik, mange bonus funktioner, 5 hjul og 10 betalingslinjer som kan udbetale op til 5000000kr, er du sikret et eventyr uden lige. Prosperity Palace er nok en af de populæreste Play’n GO spillemaskiner. Med et Asian tema som selv Chinese Culture fans aldrig bliver trætte af. På Prosperity Palace spillemaskine kan du vinde 1000 gange din linjeindsats, vinde gratis spins, få kontante gevinster på op til 5000000, alt sammen med en lav minimums indsats på 0.1 per gevinstlinje.

Prosperity Palace Features

Prosperity Palace er meget mere end bare en spillemaskine som kun Chinese Culture fans vil være vilde med. Lad os se nærmere på hvilke funktioner der gør Prosperity Palace til noget helt særligt.

Her er et spil med mange fantastiske features såsom gratis bonus spins samt 10 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Ved jackpot gevinst ganges din linjeindsats med 1000. Udbetaling til spilleren er 96.25%.

Opret en gratis LeoVegas konto og spil Prosperity Palace online. Så er du kun et par spins fra de kontante gevinster. Du kan spille Prosperity Palace app spilleautomat direkte fra mobilen med LeoVegas download. Du kan desuden få en flot velkomstbonus.

Baggrund

I 2017 blev Prosperity Palace udviklet af Play’n GO, som også i dag har licens på spillet. Play’n GO opdaterer jævnligt dettee video spil, for at holde Prosperity Palace så gnidningsløst som muligt.

Regler for Spillet

Herunder ses en oversigt over reglerne for Prosperity Palace:

 • For at få gevinst, skal du have mindst 2 af samme slags på en af de 10 aktive spillelinjer
 • Gevinster udbetales for alle kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på enhver placering
 • Wild symbolet kan erstatte enhver af de andre 10 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på aktiv spillelinje bliver udbetalt
 • Free spins funktionen på Prosperity Palace omfatter 10 free spins
 • Free spins kan genudløses under free spins
 • Minimum indsats er
 • Fejl under spillet annullerer alle indsats og udbetalinger

Hvorledes spiller man Prosperity Palace?

Hvis du er ny i verden af online spillemaskiner eller bare på dette Play’n GO spil, så vil denne Prosperity Palace anmeldelse give dig en gennemgang af hvordan du kan spille Prosperity Palace spillemaskine online og vinde kontanter. På Prosperity Palace, er det først og fremmest målet at få mindst 2 sammenhængende symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre.

Vælg først, hvordan og hvor du vil spille. Du bliver budt velkommen med en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

For de fleste er det sjovest at spille Prosperity Palace for rigtige penge, fordi du så har chancen for at vinde op til 5000000kr. Vind store gevinster på Prosperity Palace hos LeoVegas, direkte på deres site samt mobile site.

Hvis du blot vil spille Prosperity Palace for sjov, eller bare prøve spillet, så kan du gøre det gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt at downloade LeoVegas software for at spille Prosperity Palace.

Når du vil starte spillet, skal du blot klikke på Spin. Det er muligt at ændre din indsats ved at justere indsats størrelsen. Således kan du øge din indsats samt beløbet du kan vinde. Det gælder om at få mindst 2 ens symboler på en spillelinje, og med 5 symboler opnår du den største gevinst.

For størst chance for at få 5 ens symboler på linje, gælder det om at spille på så mange betalingslinjer som muligt. På Prosperity Palace skal du ikke overveje dette, da du altid vil satse på 10 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til eller fra.

Trin for trin guide til Prosperity Palace:

 • Først skal du beslutte hvor mange spillelinjer du vil satse på.

I Prosperity Palace spillet er der 10 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Antallet af aktive spillelinjer er fastsat til 10, hvilket betyder at du ikke kan ændre på antallet. Dette gør ikke Prosperity Palace mindre attraktiv at spille. Spil Prosperity Palace online med indsats på 10 linjer, og du er et skridt nærmere gevinsten på 5000000kr.

Gevinster på spillelinjerne udbetales fra venstre til højre, som er det mest almindelige på spillemaskiner. Gevinsterne er ikke nærige, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Der er derimod spillemaskiner med flere spillelinjer, der udbetaler langt mindre end disse 10 linjer.

 • Det næste skridt er at vælge din møntværdi.

Hos LeoVegas, når du vil spille Prosperity Palace for rigtige penge, eller et andet Play’n GO spil, skal møntværdien indstilles til en kontantværdi per mønt. Dette er dog ikke tilfældet på Prosperity Palace – her er der nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Med en fast møntværdi, slipper du for at bekymre dig om detaljerne. I stedet, kan du fokusere på at vinde Prosperity Palace’s jackpot på 1000 gange din linjeindsats.

 • Har du fået indstillet møntværdien, så gå videre til valg af indsats per linje.

Play’n GO har fastsat antal mønter på Prosperity Palace – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Når du spiller Prosperity Palace vil de 10 spillelinjer altid være aktive. Play’n GO har nemlig ikke givet muligheden for at indstille dette. Måske de vil gøre det på en anden version af Prosperity Palace.

Finjuster din indsats på Prosperity Palace ved at benytte indsats størrelse/møntværdi knappen.

Din indsats kan styres på denne måde, og derved kan du satse på alt fra 0.1kr til 100kr per linje. Med en forholdsvis høj maks. indsats på 100kr per spillelinje, hentyder Play’n GO at de har sigtet Prosperity Palace mod høje indsats.

 • Start spillet manuelt ved at klikke på Spin knappen.

Dette vil starte de 5 hjul, og samtidig beholde indstillingerne på Prosperity Palace som du tidligere indstillede. En anden måde at starte Prosperity Palace er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du læne dig tilbage mens de 5 hjul selv spinder op til 50 gange i træk.

 • Inden du går i gang med at spille Prosperity Palace spilleautomat, bør du også overveje indstillingerne for lydstyrken og fuld skærm.

Prosperity Palace har ikke en fuld skærm funktion. Hvilket Play’n GO burde tilføje, så man virkelig kan nyde Prosperity Palace spillet.

Vil du slukke for lyden på Prosperity Palace, kan du gøre det ved at klikke på mute.

På Prosperity Palace er der ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned for lydniveauet. Du må nøjes med enten at skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Symboler på Prosperity Palace

Der er 10 symboler på Prosperity Palace spilleautomat. Her er de bedst udbetalende:

 • Golden Koi Girl
 • Koi Girl
 • Lucky Coins
 • Ace, King og Queen
 • Jack og 10

Sammen med disse, finder du desuden:

 • Dragon wild symbol
 • Buddha scatter symbol
 • Buddha freespins symbol

Det bedst udbetalende, et slags jackpot symbol kan man sige, er Golden Koi Girl. Fremkommer Golden Koi Girl 5 gange på samtlige de 10 spillelinjer vil du få 1000 gange din indsats udbetalt. Er din indsats på de 10 spillelinjer, vil 5 Golden Koi Girl symboler udbetale 1000 gange din indsats – eller mønter.

Nedenfor ses et billede af Prosperity Palace’s størst udbetalende symbol:

Det næste symbol du skal ønske at få er Koi Girl. For hvis du satser 0.1kr per linje, får du 500 gange din indsats, og satser du 100kr per linje og får 5 af disse symboler, vinder du 50000kr. Derefter er der også det gavmilde symbol Lucky Coins, som giver dig 250 gange din indsats selv ved mindste indsats på 0.1kr per linje, men som kan øge din saldo med helt op til 25000kr hvis du satser maks. og 5 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Ace, King og Queen ganger din indsats med henholdsvis 150. Og selv Jack og 10 som er det lavest betalende, vil give dig 100 gange din indsats, hvis du får 5 på række.

Foruden Dragon symbolet, kan du være heldig at få et Buddha symbol. Det kan erstatte alle andre symboler på Prosperity Palace for at fuldende en vinderkombination. Scatter symbolet Buddha kan alene udbetale en gevinst på gange din indsats.

Der er et Buddha symbol, specielt til free spins på Prosperity Palace.

Prosperity Palace Spillelinjer

Prosperity Palace video spillemaskine har 5 hjul hvorpå de 10 betalingslinjer er fordelt.

Betalingslinjer er linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet. De afgør hvilke kombinationer der giver gevinst.

Du vælger ikke selv hvor mange aktive betalingslinjer der er på Prosperity Palace – der vil nemlig altid være 10 aktive linjer.

Du kan styre din indsats ved at ændre antallet af linjer, som forklaret ovenfor.

Spil Prosperity Palace ved LeoVegas 

Kort om betalingslinjer:

 • Du læser betalingslinjerne fra venstre til højre.
 • Man skal mindst have 2 ens symboler på en betalingslinje for at få gevinst.
 • Et wild/joker symbol erstatter ethvert andet symbol på en betalingslinje.
 • Scatter symboler giver gevinst på alle linje.
 • Kun de største gevinster på betalingslinjerne giver gevinst. Har du for eksempel fået to gevinster på en betalingslinje, vil kun den største af de to blive udbetalt.
 • Alle de 10 betalingslinjer på Prosperity Palace er fastsat. Det vil sige at du ikke kan deaktivere dem, de vil derfor altid være aktive. Da alle betalingslinjerne er aktive, vil du også få gevinst hver gang du får 2 ens symboler på en linje.

Spillets Hjul

Play’n GO har givet denne video 5 hjul som spinder nedad, hvilket også er det mest almindelige. Prosperity Palace henvender sig derfor til spilleren som gerne vil spille og vinde rigtige penge.

Dette Play’n GO spil har 10 standard symboler deriblandt et wild og et scatter symbol.

Kan man vinde en fast Prosperity Palace Jackpot?

Nogle vil måske blive skuffet over at der ikke er nogen fast Prosperity Palace jackpot, men til gengæld er der Golden Koi Girl symbolet som kan gange din indsats med 1000. Du kan altså vinde op til 5000000kr hvis du spiller for maks. indsats på 100kr per linje eller mønter.

Info om Den Progressive Jackpot

Du kan ikke vinde en progressiv Prosperity Palace jackpot. Det kan dog være at, dette Play’n GO spil er tilføjet til en progressiv jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Klassisk eller Video Spillemaskine – Hvad er bedst?

Hos LeoVegas finder du blandt andet spillemaskinen Prosperity Palace. Den har mange fine detaljer og flot grafik. Play’n GO er kendt for lave flotte spillemaskiner, herunder Prosperity Palace. På Prosperity Palace vil du blive underholdt af de mange funktioner, som du umuligt vil finde på en klassisk spilleautomat.

Hvad betyder en 3D Spillemaskine?

Prosperity Palace er ikke en 3D spillemaskine. 3D spillemaskiner er kendt for at have et bedre design end almindelige spillemaskiner. Men selvom du får en flot grafisk oplevelse, får du sjældent nye vigtige funktioner. Det er i stedet forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der kan være afgørende for om du kan lide spillet. Her er nemlig ikke kun grafikken, men også selve spillet der er meget anderledes.

Kan Prosperity Palace spilles uden LeoVegas software?

Skal du vælge et sted at spille Prosperity Palace, er det altid bedre hos et casino som dette hvor det ikke er nødvendigt med Prosperity Palace download, da det tager tid og er besværligt. På de fleste online casinoer kan du prøve Prosperity Palace gratis, og hos LeoVegas kan både spille gratis og for rigtige penge. Prøv Play’n GO’s spil gratis – eller spille for penge på Prosperity Palace.

Nej, du kan ikke spille Prosperity Palace via LeoVegas download. I stedet kan du besøge LeoVegas online. Gå til spillemaskiner og spil Prosperity Palace, så starter spillet direkte i din internet browser. Et godt råd er, at være på vagt overfor ethvert online casino som foreslår dig at downloade Prosperity Palace gratis til Android, PC or iPhone. Hos LeoVegas behøver du ikke engang at oprette en konto for at prøve Prosperity Palace gratis. Det er selvfølgelig altid bedre hvis du gør, så du ikke går glip af LeoVegas’s kampagner og bonusser.

Prosperity Palace’s Knapper

Her finder du mere information om hvordan du bruger knapperne på Prosperity Palace:

Start Knappen

For at starte Prosperity Palace eller ethvert andet spil på LeoVegas, skal du trykke på en knap. Som på mange andre Play’n GO spil hedder denne knap Spin. Ikke nok med at det er den der får hjulene til at spinde, så kan den også indbringe en gevinst på 5000000kr. Andre knapper som du måske kan få brug for på Prosperity Palace er:

 • Turbo knappen – du finder en uddybende forklaring herunder
 • Kontrol til at justere lydniveauet på Prosperity Palace
 • Info ikon som viser dig Prosperity Palace’s spilleregler og gevinstoversigten

Turbo Knappen

Foretrækker du at de 5 hjul spinder hurtigere? Så er Turbo knappen lavet til dig.

Brug Turbo funktionen på Prosperity Palace, for at sætte farten op – enten under det almindelige spil, eller bonus funktionerne, som for eksempel free spins. Kommer du til at klikke på Turbo uden det var meningen, eller bryder du dig ikke om det hurtige spil, kan du bare klikke på den igen for at afslutte turbo tempoet.

Information Fanen

De fleste video spil har en Info funktion. Men Play’n GO har ikke tilføjet en Info knap på Prosperity Palace. Til gengæld er gevinstoversigten at finde på spillet her finder du de vigtige oplysninger. Er der yderligere informationer du mangler, er du nødsaget til at kontakte LeoVegas’s support.

Hvad er Autospil?

Der er ingen tvivl om at autospil er en nyttig funktion. Den lader spilleren slappe af mens de 5 hjul spinder af sig selv. Det eneste tidspunkt de stopper, er når du får en vindene kombination. Du kan vælge at bruge auto funktionen på Prosperity Palace, selv hvis bare vil prøve spillet for sjov.

Vælger du at benytte autospil funktionen, slipper du fuldstændigt for at bruge Spin knappen. Samtidig tilpasser du selv, autospil til det ønskede antal.

Play’n GO har sørget for, at man kan indstille autospil til at afbryde når der udløses en speciel feature.

Min. Indsats

Har du lyst til at oprette en LeoVegas konto, som for eksempel de 10000kr, vil vi anbefale at du først orienterer dig om minimum indsatsen på Prosperity Palace.

Der er ingen Sats En knap på Prosperity Palace til at indstille indsatsen til minimum, derfor må du selv ændre antallet af mønter per linje.

Hvis du ikke har lyst til at spille for en høj indsats, har Play’n GO gjort det muligt at spille for helt ned til 0.1kr per linje. Så i alt 1kr, hvis du satser på alle 10 linjer.

På Prosperity Palace er der et fast antal betalingslinjer, du kommer derfor automatisk til at satse på 10 linjer. Det vil også give dig større chance for at vinde Prosperity Palace’s bonusspil samt store gevinster.

Maks. Indsats

Hvis du gerne vil spille Prosperity Palace med maks. indsats, og udløse alle de store gevinster samt ekstra features, bliver du nødt til at indstille den manuelt. For der er ingen Maks. Indsats knap på Prosperity Palace. Maks. indsats er mønter eller 1 mønter på hver af de 10 spillelinjer. Maks. indsats i kontant afhænger af møntværdien. Da den maksimale møntværdi er kr, er den maksimale indsats 1000kr.

Tilbagebetalingsprocent

På spillemaskiner er tilbagebetalingsprocenten normalt 93% til 96%. Dette betyder dog ikke at du altid vinder mellem 93% og 96%. Prosperity Palace’s tilbagebetalingsprocent er beregnet ud fra Prosperity Palace’s udbetalinger, statistisk set over en lang periode. For hver gang der er satset 100kr på Prosperity Palace, udbetales der i gennemsnit gevinster for 96kr.

Prosperity Palace’s tilbagebetalingsprocent ligger helt klart i toppen med de bedst betalende spil – med en attraktiv 96.25%.

Særlige Funktioner på Prosperity Palace

Dette Play’n GO spil har et wild og scatter symbol, som er beskrevet herunder.

Scatter

Scatter symbolet på Prosperity Palace kaldes for Buddha. Det ganger din indsats med . Prosperity Palace’s scatter har en anden funktion: at udløse en runde af free spins, som alle jo gerne vil have.

Her er Buddha symbolet:

Wild

I tilfælde af du får 4 Lucky Coins og bare har brug for en mere for at få 5 på række, og derved udløse gevinst på 250 gange din linjeindsats. Det er her du får brug for Prosperity Palace’s Dragon symbolsom erstatter den manglende Lucky Coins symbol.

Se Prosperity Palace’s Dragon symbol på billedet herover.

Ekspanderende Wild

Den Ekspanderende Wild er en rigtig god funktion, men på Prosperity Palace finder du ikke sådan en. Der er til gengæld mange andre underholdende elementer.

Stacked Wild

Prosperity Palace har ikke noget stablet wild symbol, men mange andre features der kan gange din linjeindsats op til 1000 gange.

Overlay Wild

Prosperity Palace har ikke dette særlige wild symbol, men til gengæld finder du andre underholdende features.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten indeholder alle nødvendige oplysninger om hvad de 10 symboler kan give dig. Klik på yes for at se hvilke symboler der er på Prosperity Palace og hvor meget de udbetaler. Den største gevinst får du hvis det lykkes at få 5 Golden Koi Girl symboler, det udbetaler hele 1000 gange linjeindsatsen. Koi Girl er det andet bedste symbol i forhold til gevinsten, her får du ganget din indsats med 500, hvilket stadig er flot. Lucky Coins er det tredje højst betalende symbol som vil give dig 250 gange din indsats. Prosperity Palace’s fjerde højst betalende symbol er Ace, King og Queen. Får du 5 af disse symboler, vinder du 150 gange linjeindsatsen. Jack og 10 symbolet er det der udbetaler den lavest gevinst, men her får du stadig en fin gevinst på 100 gange din indsats per linje.

Spil Prosperity Palace nu 

Indsats Størrelse

Prosperity Palace lader dig vælge størrelsen af din indsats, og der er adskillige måder at gøre det på:

 • Indstilling af indsats niveau
 • Indstilling af beløb for indsats per linje

På Prosperity Palace kan du kun spille på 10 gevinstlinjer. Men det er faktisk godt, fordi Prosperity Palace’s gevinster er bedst når der spilles med maks. antal linjer.

En hurtig måde at indstille din indsats på Prosperity Palace er via indsats niveau. Det starter fra 1 og op til 1, derved kan du let kan ændre din samlede indsats fra til . Vær opmærksom på, at ændringerne gælder for alle 10 linjer.

Møntværdien på Prosperity Palace

Hver mønt du satser har en kontant værdi. Det er vigtigt at du ved hvordan du kan indstille den:

Multiplikator Funktion på Prosperity Palace

På nogle video spil er der en multiplikator som kan gange dine almindelige linjegevinster yderligere. Prosperity Palace har desværre ikke denne funktion. Selvom nogle Play’n GO spilleautomater har en multiplikator funktion, har Prosperity Palace desværre ikke sådan en.

Du får normalt ganget din linjegevinst 100 og 1000 gange. Men multiplikator funktionen er noget andet men desværre har Prosperity Palace ikke sådan en. Selvom dette spil har et flot design, er denne funktion ikke inkluderet. Hvis du håbede at Prosperity Palace indeholdte en multiplikator bonus, bliver du måske skuffet. Måske vil Play’n GO inkludere den i en fremtidig version.

Gratis Chancer, Bonusspil og andet

Hvilke bonusser kan jeg forvente på Prosperity Palace?

Har Prosperity Palace en Bonus Runde?

Prosperity Palace har ingen bonus runde. Men du kan få 10 gratis spins, så næsten ligesom at spille gratis.

Spil Prosperity Palace nu 

Gamble Runde

En interessant funktion på Prosperity Palace er Gamble dobbelt eller intet runden. Hvis du tør tage chancen, kan du få fordoblet din gevinst.

Interesseret i denne funktion? Sådan her fungerer Gamble: Hvis du vil satse din Prosperity Palace gevinst med det samme, vil Gamble hjælpe dig med dette. Vælg en af de to muligheder – Red eller Black, og vælger du rigtigt, vil din Prosperity Palace gevinst blive dobbelt så stor. Men Gamble vil tage det hele hvis du tager fejl.

Hvordan får jeg Gratis Spins på Prosperity Palace?

Det er meget normalt, at folk forveksler gratis spins som en bonus med gratis spins bonus funktionen i et spil. Online casinoer, såsom LeoVegas kunne tilbyde gratis spins som en bonus. De 50 gratis spins du får af LeoVegas når du opretter en ny konto, kan ikke bruges på Prosperity Palace. Men til gengæld, har Play’n GO lavet en gratis spins funktion på Prosperity Palace. De gratis spins, eller free spins som de også bliver kaldt, er ikke det samme som når du spiller Prosperity Palace i en gratis version, der betaler du godt nok ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten udbetalt.

Ja, spil Prosperity Palace online og bliv underholdt af de 10 gratis spins.

Du vil nok ikke blive imponeret over de 10 LeoVegas gratis spins, man kan få på Prosperity Palace. Bare rolig, LeoVegas har prøvet at kompensere ved at tilbyde 50 gratis spins i deres velkomstbonus. På den anden side, kan dette spil’s 10 linjer mindske skuffelsen over de 10 gratis spins, ved at udbetale ganske fint. Trods alt, er en gevinst på

Den Visuelle Oplevelse

Play’n GO designede dette spil som en video spillemaskine. Den har 10 almindelige symboler. Brug kontrolpanelet for at:

 • Se gevinst tabellen
 • Vælge størrelsen af din indsats
 • Vælge auto spil
 • Slå lyden fra med mute
 • Slå TURBO spin til
 • Gamble din gevinst ved at vælge Black eller Red i Gamble runden

Kort sagt, er alt ved dette Play’n GO spil farvet af Chinese Culture temaet, inklusiv lyden. Derfor leverer Prosperity Palace en autentisk stemning som mange LeoVegas spillere ikke kan modstå. Oven i det, kan du vinde 1000 gange din indsats. Så forstår du måske hvorfor Prosperity Palace er så attraktiv. Men hvis du ikke bryder dig om Chinese Culture lyden, kan du klikke på mute knappen.

Spil Prosperity Palace for Rigtige Penge

Den levende grafik og interessante features, giver en lyst til at spille Prosperity Palace for rigtige penge. Det er også det hele værd, da de 5 hjul udbetaler attraktive gevinster – så spil Prosperity Palace online hos LeoVegas og kryds fingre for at det er dig der løber med den store gevinst!

Spil Prosperity Palace online for rigtige penge:

Spil Prosperity Palace online hos LeoVegas, hvis du vil spille denne Play’n GO spilleautomat for rigtige penge. Det tager blot 5 minutter at oprette en spilkonto. Sådan opretter du en LeoVegas spilkonto:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Prosperity Palace med LeoVegas’s casino penge

Udbetaling af Gevinst

Lykkes det dig at vinde på Prosperity Palace, blive beløbet automatisk overført til din LeoVegas spilkonto. Derfra kan de udbetales gennem Skrill. Da hver betalingsmetode har en grænse, bør du tjekke casinoet’s site eller forhøre deres kundeservice hvis du oplever problemer.

Endvidere, hvis du tog imod den 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du sørge for at opfylde omsætningskravet på henholdsvis 35 før du udbetaler din Prosperity Palace gevinst. Før du foretager en udbetaling, så tjek LeoVegas’s Vilkår & Betingelser, hvor du finder detaljer om udbetalingskrav. Det er ikke noget du kan finde i Play’n GO spilleregler.

Kan jeg prøve Prosperity Palace gratis?

Vil du spille Play’n GO spilleautomater gratis? Spil Prosperity Palace online i LeoVegas gratis prøveversion – også på mobil.

Få en forsmag på Prosperity Palace med LeoVegas’s gratis prøveversion. Beslutter du dig for at spille Prosperity Palace rigtigt, skal du blot skifte til spil for penge. Foretag en indbetaling på minimum 50kr og spil med en møntværdi på ned til kr. Vil du have flere penge at spille for, kan du tage imod en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i dit eget indskud – uden du behøver benytte en LeoVegas bonuskode.

Kan man vinde rigtige penge når Prosperity Palace spilles i en gratis version?

Vind rigtige penge på Prosperity Palace spillemaskine, uden at bruge en krone. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men netop det er muligt med en LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus uden krav om Indskud

Det er let at få en LeoVegas gratis bonus – bare åben en konto og du vil få 50kr til at satse på Prosperity Palace. Bonussens gennemspilnings krav er 35x bonus beløbet. Og du kan ikke udbetale bonus pengene før dette er nået. LeoVegas giver dig derfor gratis penge til at spille på dette video spil, men med visse begrænsninger. Hvilket er helt rimeligt.

Er Prosperity Palace mobil tilgængelig hos LeoVegas?

Ja, LeoVegas har en app som kan bruges til at spille på iOS, Android, Windows. Det betyder at du kan nyde Prosperity Palace mobil – når som helst, hvor som helst. Borset fra at designet er mindre på Prosperity Palace app version, så får du det samme kvalitets oplevelse. Alt andet, fra de 5 hjul til udbetalingsprocenten på 96.25%, er præcis det samme.

Du kan spille Prosperity Palace når du er på farten, direkte på din iOS enhed. Bare en download LeoVegas’s app i iTunes, så har du alle de underholdende spillemaskiner lige ved hånden.

Har du en Android mobil eller tablet? Ikke noget problem! Du finder LeoVegas Android app i Google Play eller på LeoVegas’s hjemmeside. Og et par minutter senere er den downloadet.

Pas på du ikke bliver narret af en hjemmeside der vil sælge dig en LeoVegas eller Prosperity Palace app, fordi den rigtige koster ikke noget.

Kan man få Mobil Bonus?

Mobile spillemaskiner er kommet for at blive, hvilket gør det endnu mere mærkeligt at LeoVegas ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Som de fleste Play’n GO fans ved, er bonus til mobil spil en standard del af velkomstbonus tilbudet hos de mange casinoer. Lad os vente og se om LeoVegas i fremtiden vil inkludere en mobil bonus til Prosperity Palace samt andre Asian tema spil.

Prosperity Palace’s Store Gevinst

Når det kommer til gevinsterne på Prosperity Palace, kan du få et overblik over hvor meget Prosperity Palace’s 10 symboler udbetaler i gevinstoversigten, se den ved at klikke på yes. Her kan du se, at Golden Koi Girl symbolet er det bedste at få – det kan nemlig gange din indsats på hver gevinstlinje med 1000. Spiller du med en indsats på 1 mønter på hver linje og en møntværdi på kr, kan du altså vinde mønter forudsat at 5 af disse symboler lander på en aktiv gevinstlinje.

Kan Prosperity Palace tips forbedre dine odds for at vinde?

Ingen Prosperity Palace strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette moderne spil afhænger nemlig af Prosperity Palace’s tilbagebetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Prosperity Palace’s 5 hjul og 10 linjer udbetaler over en periode, hvor house edge viser LeoVegas’s udbytte.

Ligesom alle andre spilleautomater, har dette Play’n GO spil sin egen udbetalingsprocent. På Prosperity Palace er der en gennemsnitlig på 96.25%, hvilket er ganske flot.

Når det kommer til Prosperity Palace’s udbetalinger, kan du forvente store, men knap så hyppige gevinster. Med en udbetalingsprocent på 96.25%, er dine gevinstchancer på de 10 linjer ganske fine. Dog, er det selvfølgelig LeoVegas’s mål at opnå profit, hvilket de også får på millioner af Prosperity Palace spins.

Fakta om Play’n GO:

 • Stifter: En gruppe venner
 • Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, E-Gaming Platform, Casino & Bingo
 • Etableret: 1997
 • Hjemmeside: http://www.playngo.com/
 • Hovedkontor: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36
Spil Prosperity Palace hos LeoVegas