Spil Playboy Gold hos LeoVegas 

Spil Playboy Gold Online

Spil det her:LeoVegas
Playboy Gold ekstra spins: 200 ekstra spins
Velkomstbonus: 50kr uden indbetaling plus 125% op til 10000kr
For dette bonustilbud gælder:18+ år / Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder
Modtag din bonus her: Aktiver din bonus via vores link!
Spil Playboy Gold hos LeoVegas* 
*Reklame link

Lad være med at bekymre dig om bonuskoder, for der er ingen LeoVegas bonuskode! Bare opret en konto og få en 125% LeoVegas bonus samt en bonus uden krav om indskud helt op til 50kr, uden at bruge en bonuskode.

Spil Playboy Gold hos LeoVegas 

Få en LeoVegas velkomstbonus som ny bruger

Der intet bedre end at prøve Playboy Gold spillemaskine for gratis penge. Som ny spiller, har du chancen for det med en LeoVegas bonus som består af en 50kr gratis bonus, der kan bruges på samtlige Microgaming spil. Endnu federe er det, at denne LeoVegas bonus ikke kræver noget indskud – du får de 50kr helt gratis. Indbetaler du minimum 100kr til din nye spilkonto, vil du få en 125% LeoVegas velkomstbonus. Alt du har brug for, er en ny spilkonto, og lyst til at spille på spilleautomater.

Playboy Gold spillere har endnu mere at se frem til: en 10000kr bonus. Hvordan udløser man den 125% LeoVegas velkomstbonus? Det er ikke så svært. Indbetal 100kr eller mere. Med denne, kan du prøve Microgaming spil helt gratis, inklusiv Playboy Gold hvor du kan vinde 250000 mønter eller 2500000kr i kontanter.

Spil Playboy Gold hos LeoVegas 

Introduktionsbeskrivelse

Hvis du er på udkig efter en god spillemaskine, så spil Playboy Gold online hos LeoVegas. Med fantastisk grafik, sjove bonus funktioner, 6 hjul og 100 betalingslinjer, samt gevinster på 2500000kr, er du sikker på at blive underholdt. Det er Playboy Gold’s sjove Cute-tema med til at sørge for.

Playboy Gold spillemaskine giver dig en chance for at vinde 100 gange din indsats, udløse free spins og bonus runde, få kontante gevinster på op til 2500000, nyde godt af vilkårlig linje multiplikator og Cash Prize og Bonus Cash Prize feature, alt sammen med en lav min. indsats på bare per linje.

Playboy Gold Funktioner

Playboy Gold er meget mere end bare en spillemaskine som kun Party fans vil sætte pris på. Lad os se nærmere på hvad Playboy Gold kan tilbyde.

Du finder mange underholdende features som bonus free spins og en attraktiv bonus runde, samt 12 symboler inklusiv en wild og scatter på denne video spillemaskine.

Jackpotten udløser gevinst på 100 gange din indsats per linje. Du kan forvente en tilbagebetaling på 96.01%.

Opret en gratis LeoVegas konto og spil Playboy Gold online. Så er du kun et par spins fra de kontante gevinster. Du kan spille Playboy Gold app spilleautomat direkte fra mobilen med LeoVegas download. Du kan desuden få en flot velkomstbonus.

Spil Playboy Gold hos LeoVegas 

Baggrund

Microgaming står bag udviklingen af Playboy Gold, som blev udgivet tilbage i 2018. Desuden opdateres denne video regelmæssigt af Microgaming, så man altid får den bedste Playboy Gold oplevelse.

Spilleinformation

Her ser du en oversigt over reglerne for Playboy Gold:

 • Du skal minimum have 3 af de samme på en af de 100 aktive gevinstlinjer for at kvalificere dig til gevinst
 • Samtlige gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved enhver placering på spillet
 • Med wild symbolet kan du få flere gevinster, fordi det erstartter alle 12 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst bliver udløst på hver en spillelinje
 • Gratis spins featuren på Playboy Gold udløser 10 free spins
 • Gratis spins kan blive udløst igen under dine gratis spins
 • Laveste indsats er 50
 • Alle indsats og udbetalinger annulleres hvis der opstår fejl i spillet

Hvordan kan jeg spille Playboy Gold?

Hvis du er ny i verden af online spillemaskiner eller bare på dette Microgaming spil, så vil denne Playboy Gold anmeldelse give dig en gennemgang af hvordan du kan spille Playboy Gold spillemaskine online og vinde kontanter. På Playboy Gold, er det først og fremmest målet at få mindst 3 sammenhængende symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. En 125% LeoVegas velkomstbonus på op til 10000kr, kan blive din.

De fleste kan bedst lide at spille Playboy Gold for rigtige penge, af den simple grund at gevinsten på op til 2500000kr kan blive din. Spil hos LeoVegas og vind Playboy Gold’s top gevinst, direkte på deres website også på mobilen.

Vil du kun spille Playboy Gold for sjov eller bare øve dig, så kan du prøve spillet gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Du behøver ikke at downloade LeoVegas software.

Man kan ændre størrelsen af indsatsen ved at indstille møntværdien. På denne måde kan du øge din indsats, men samtidig også din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 3 ens symboler på en aktiv linje, og får du hele 6 af de samme symboler udløses den største gevinst. Har du først åbnet spillet, skal man bare klikke på Spin for at starte hjulene.

Spiller du på flere linjer, vil du have større chance for at få 6 af de samme symboler på række. På Playboy Gold behøver du ikke tænke over dette, da du altid vil satse på 100 spillelinjer. Det er også muligt at slå Turbo tilstand til eller fra.

Spil Playboy Gold online 

Playboy Gold trin for trin guide:

 • Vælg først, hvor mange spillelinjer du gerne vil satse på.

Du finder 100 spillelinjer på Playboy Gold, fordelt over 6 hjul. Antallet af spillelinjer er fastsat til 100, hvilket vil sige at der altid er 100 aktive linjer. Dette betyder ikke at Playboy Gold begrænser dit spil. Spil Playboy Gold online med en god indsats på de 100 linjer, og måske bliver du den heldige vinder af 2500000kr.

Her udbetales gevinsterne fra venstre til højre på linjerne, som er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Playboy Gold udbetalinjerne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Det næste skridt er at vælge din møntværdi.

Sommetider kaldes det også møntstørrelse. Men Microgaming lader dig selv vælge værdien af hver mønt i Playboy Gold. Det er ganske let, du skal bare øge og sænke den ved at trykke på møntværdi knapperne. Standardindstillingerne starter ved 0.1kr, hvilket er mindste møntværdi, op til 10kr – den største møntværdi.

Med spillelinjerne sat til 100 som er standard, kan du vælge hvilken som helst møntværdi og udløse Playboy Gold’s jackpot gevinst på og stadig få din gevinstlinje indsats ganget med 100.

 • Har du fået indstillet møntværdien, så gå videre til valg af indsats per linje.

Microgaming har fastsat antal mønter på Playboy Gold – du kan derfor kun satse per linje.

Når du spiller Playboy Gold vil alle 100 spillelinjer altid være aktive. Microgaming har nemlig ikke gjort det muligt at ændre det. Måske det vil blive muligt i en anden version af Playboy Gold.

Du kan ved et klik indstille alt, brug bare ‘Maks. Indsats’ knappen.

 • Start spillet ved at klikke på Spin knappen.

Dette vil starte de 6 hjul, og samtidig beholde indstillingerne på Playboy Gold som du tidligere indstillede. En anden måde at starte Playboy Gold er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du læne dig tilbage mens de 6 hjul selv spinder op til 100 gange i træk.

Er 100 spins for mange? Så kan du bare sætte antallet af gentagne spins ned. Du kan du gå helt ned til 10 på Playboy Gold.

 • Der er desuden to funktioner mere at overveje, inden du vælger at starte Playboy Gold spillemaskine. Det er om du vil spille i fuld skærm samt hvordan lydniveauet skal være.

Playboy Gold har ingen fuld skærm funktion. Dette burde Microgaming få fixet, så man kan nyde Playboy Gold spillet i fuld skærm.

Du kan slukke for lyden med et klik på mute knappen, og spille Playboy Gold uden at forstyrre nogen.

På Playboy Gold kan du ikke skrue op og ned for lydstyrken. Du kan kun skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Hvad er den største gevinst på Playboy Gold?

Vil du vide hvad den maksimale gevinst er på dette Cute spil? Så kig nærmere på Playboy Gold’s gevinstoversigt ved at trykke på knappen. Her finder du Stephanie symbolet, som er det bedst betalende, det vil gange hver mønt du satser per gevinstlinje med 100. Satser du mønter per linje med 10kr som møntværdi, vil du få udbetalt 250000 mønter hvis 6 af disse symboler lander på en udbetalingslinje.

Detaljer om den faste Playboy Gold Jackpot

Du kan ikke vinde en fast Playboy Gold jackpot, men der er stadig masser af gode gevinster. Stephanie symbolet kan for eksempel gange din indsats med 100. Så du har chancen for at vinde op til 2500000kr for maks. indsats.

Progressive Jackpots på Microgaming Spil

Du finder ingen progressiv Playboy Gold jackpot. Det kan dog være at, Playboy Gold er inkluderet i en progressive jackpot på et af de casinoer som har dette Microgaming spil.

Tilbagebetalingsprocent

Mange spillere forstår ikke hvordan Playboy Gold’s tilbagebetalingsprocenten fungerer. Baseret på udbetalinger over tid, udbetaler spillemaskiner i gennemsnit 93% til 96%. Playboy Gold har en tilbagebetalingsprocent på 96%. Så i gennemsnit udbetaler den 96kr for hver gang der er satset 100kr.

På Playboy Gold’s finder du en af de bedste tilbagebetalingsprocenter – på intet mindre end 96.01%.

Er LeoVegas download et must?

Gider du ikke bruge for meget tid når du skal prøve et spil. Så er LeoVegas et rigtigt godt valg, her er det nemlig ikke nødvendigt med Playboy Gold download. Prøv Playboy Gold eller et af Microgaming’s andre interessante spil, gratis hos LeoVegas. Eller hvis du har mod på det så sats dine egne penge på Playboy Gold.

Findes der en LeoVegas App?

Ja, du kan spille Playboy Gold mobil på din iOS, Android, Windows enhed via en app. Den skal bare downloades først, men så får du også adgang til et godt udvalg af Microgaming spil. LeoVegas’s app giver dig en kanon mobil casino oplevelse. Og Playboy Gold app version kommer heller ikke til at skulle dig.

Du kan spille Playboy Gold når du er på farten, direkte på din iOS enhed. Bare en download LeoVegas’s app i iTunes, så har du alle de underholdende spillemaskiner lige ved hånden.

Hvis du er Android bruger, så kan du finde LeoVegas app i Google Play til både Android telefoner og tablets. Eller tjek LeoVegas’s website igen. Fremgangsmåden er ikke mere kompliceret end med en iPhone.

LeoVegas’s app understøtter ikke Blackberry og Windows enheder. Men LeoVegas mobil kan tilgås direkte i din internet browser.

Bare så du ved det – hvis en website prøver at sælge en LeoVegas eller Playboy Gold app, så er det fup. App’s er gratis, så lad være med at spild dine penge forgæves.

Alle Playboy Gold Symboler

Der er 12 symboler på Playboy Gold spilleautomat. Her er en liste over dem med en høj udbetaling:

 • Stephanie
 • Hiromi
 • Gia og Carly
 • Gold og Silver Playboy Chips
 • Spade, Heart, Club og Diamond

Du finder yderligere disse symboler:

 • Playboy Logo wild symbol
 • Playboy Gold scatter symbol
 • Scatter bonus symbol
 • Scatter freespins symbol

Det symbol der giver den bedste gevinst, et jackpot symbol kan man kalde det, er Stephanie. Er du så heldig at få Stephanie 6 gange på alle 100 spillelinjer kan du få udbetalt 100 gange din indsats. Med en indsats på 500 på alle 100 spillelinjer, vil 6 Stephanie symboler udbetale 100 gange din indsats – eller 250000 mønter.

Nedenfor ses et billede af Playboy Gold’s størst udbetalende symbol:

Det næstbedste symbol at få er Hiromi. Satser du kr per linje, kan du få udbetalt op til 50 gange din indsats, men hvis du vælger at satse kr per linje og får 6 af disse, kan du vinde kr. Efter Hiromi kommer det gavmilde Gia og Carly symbol, som giver dig 20 gange din indsats selv med minimums indsats på kr per linje, men kan forøge din spilkonto med en gevinst på kr hvis du satser maks. og 6 af disse fremkommer på en aktiv spillelinje.

Gold og Silver Playboy Chips kan gange din indsats med henholdsvis 15. Det lavest betalende symbol er Spade, Heart, Club og Diamond, men selv det vil give dig 10 gange din indsats, hvis du får 6 af Spade, Heart, Club og Diamond.

Det er fedt med et Playboy Logo symbol, men Scatter symbolet er endnu bedre! Det vil fuldende enhver gevinst kombination på Playboy Gold. Symbolet Scatter kan alene gange din indsats med .

Iblandt de mange symboler på Playboy Gold, finder du nogle der ikke er helt almindelige på video spil. Dette er for eksempel Scatter symbolet der giver dig free spins på Playboy Gold, og bonusspillet som startes af Scatter symbolet.

Særlige Funktioner på Playboy Gold

Blandt Playboy Gold’s de særlige funktioner, er det nok vigtigst at kende wild og scatter symbolerne, derfor kan du se flere detaljer herunder. Du kan nemlig vinde bonusspil og gratis spins, hvis Scatter og Scatter lander til din fordel.

Scatter

Symbolet der udløser gevinst lige meget hvor det lander – er scatter symbolet som også kaldes Scatter. Det ganger din indsats med . Scatter symbolet på Playboy Gold belønner dig med gratis spins samt bonus runde, og derfor er det et af vores favorit symboler.

Her ses scatter symbolet:

Wild

Wild symbolet også kaldet Playboy Logo, erstatter alle de andre symboler i en vindende kombination. Så får du 5 ens Hiromi symboler plus et Playboy Logo symbol, svarer det til 6 ens Hiromi symboler, og vil blive belønnet med 50 gange din linjeindsats.

Herover kan du se Playboy Gold’s Playboy Logo symbol.

Ekspanderende Wild

At have et ekspanderende wild symbol er fantastisk, men det har dette Party spil ikke. Men der er så mange andre features på Playboy Gold så du vil ikke engang komme til at savne det.

Stacked Wild

Du har måske allerede opdaget det, men Playboy Gold har intet stablet wild symbol. Imidlertid, vil en gevinst på 100 gange din linjeindsats måske alligevel være årsag nok til at spille dette Microgaming spil.

Overlay Wild

Playboy Gold har ikke dette særlige wild symbol, men til gengæld finder du andre underholdende features.

Playboy Gold’s Udbetalingslinjer

Playboy Gold er en video spillemaskine som har 6 hjul og 100 linjer.

Spillelinjer er linjer som går på tværs af de 6 hjul på spillet. Du får gevinst når en vinderkombination lander på disse.

På Playboy Gold kan man ikke slå spillelinjerne til eller fra – de 100 spillelinjer er altid aktive.

Møntværdien kan du selv indstille med møntværdi knapperne.

Råd til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Playboy Gold’s aktive betalingslinjer udbetaler gevinst fra venstre til højre.
 • Det mindste antal af matchende symboler for at få gevinst er 3. De skal lande på en af de 100 linjer.
 • Wild symbolet erstatter alle de 12 almindelige symboler for at give flere gevinst kombinationer.
 • Playboy Gold’s scatter symbol udbetaler gevinst ligegyldigt hvor den lander.
 • Den største linjegevinst bliver udbetalt. Hvis du får to gevinster, vil Playboy Gold’s betalingslinjer kun registrere den største af de to.
 • Du bliver nødt til at prøve dette 6-hjuls spil med 100 faste betalingslinjer. Det betyder at alle gevinster vil blive udbetalt.

Playboy Gold’s Hjul

Microgaming har givet denne video 6 hjul som spinder nedad, hvilket også er det mest almindelige. Playboy Gold henvender sig derfor til spilleren som gerne vil spille og vinde rigtige penge.

Når du spiller på Playboy Gold er der 12 symboler deriblandt et wild og et scatter symbol.

Kan man sammenligne Klassiske og Video Spillemaskiner?

Hos LeoVegas finder du blandt andet spillemaskinen Playboy Gold. Den har mange fine detaljer og flot grafik. Microgaming er kendt for lave flotte spillemaskiner, herunder Playboy Gold. På Playboy Gold vil du blive underholdt af de mange funktioner, som du umuligt vil finde på en klassisk spilleautomat.

Er dette en 3D Spillemaskine?

Playboy Gold er desværre ikke en 3D spillemaskine. Men det betyder ikke at Playboy Gold’s design er kedeligt. Microgaming er kendt for god grafik, og Playboy Gold er ingen undtagelse. Derudover kan du også få gode gevinster – op til 2500000kr. Ikke dårligt, vel?!

Info om Playboy Gold’s Knapper

Her er et overblik over knappernes funktioner på Playboy Gold:

Start Knappen

Hvis du vil spille Playboy Gold, kan du ikke undgå at bruge Spin knappen. Da det er den der starter de 6 hjul. Lander de i din favør, kan du blive den heldige vinder af 2500000kr. Din chance for gevinst er kun et klik væk. Knapperne på Playboy Gold omfatter også:

 • Turbo funktion – du kan læse mere denne herunder
 • Kontrol til at justere lyden på Playboy Gold
 • Mønt
 • Info fane hvor du finder mere information om Playboy Gold’s regler og en gevinsttabel
 • Maks. Indsats knappen – der kan indstille din indsats til den maks. værdi

Turbo Knappen

Kunne du godt tænke dig at spillet gik lidt hurtigere, eller at dine gratis spins samt bonusrunde hurtigt blev afgjort, så vil du blive glad for Turbo funktionen.

Microgaming har valgt at tilføje denne funktion på Playboy Gold. Med et klik på Turbo knappen begynder Playboy Gold’s hjul at løbe hurtigere, og med et klik mere vender spillet tilbage det normale tempo.

Information Fanen

Info fanen er din genvej til Playboy Gold’s spilleregler og gevinstoversigt. Vi anbefaler at du læser disse informationer, så du ved hvordan spillet fungerer.

Hvad er Autospil?

Autospil er til for din bekvemmelighed. Et klik på Autospil, og de 6 hjul vil fortsætte med at dreje. Dog stopper spillet hvis du får gevinst, så du går ikke glip af vinderkombinationerne. Så vil du have hænderne fri, kan du på Playboy Gold benytte dig af autospil funktionen.

Hvis du vælger at bruge Playboy Gold’s autospil funktion, slipper du helt for at trykke på Spin. Hvad der er bedre endnu, er at du selv vælger antallet af automatiske gentagelser. I stedet kan du indstille Playboy Gold til at spinde mellem 10 og 100 gange i træk.

Min. Indsats

Før du åbner en LeoVegas konto samt gør krav på din 10000kr bonus, bør du tjekke hvad casinoet’s minimums indsats krav er, for at spille Playboy Gold for rigtige penge.

Uden en Sats En knap, skal du selv indstille indsatsen til minimum på Playboy Gold ved hjælp af indstillingerne på Playboy Gold.

Hvis er forsigtig med din indsats, kan du på Playboy Gold satse helt ned til 0.1 mønter på de 100 spillelinjer – hvilket kun er 5kr per spin.

Playboy Gold’s spillelinjer er faste. Derfor kan du ikke ændre din indsats ved hjælp af de 100 linjer. Det mindste antal mønter du kan satseer 50 mønter – per linje. Det gode ved at satse på alle 100 linjer er, at du kan udløse alle Playboy Gold’s bonusspil og free spins. Med minimum indsats på 5kr, giver Microgaming dig lov til at starte stille og roligt mens du stadig kan vinde særlige features.

Maks. Indsats

Du vil jo nok gerne have mest muligt ud af Playboy Gold, derfor har Microgaming inkluderet en Maks. Indsats knap. Klik på yes og din indsats er sat til maksimal værdi. Den maksimale indsats på Playboy Gold er mønter på hver af de 100 spillelinjer, hvilket svarer til 5000kr.

Gevinstoversigt

Hvis du vil vide mere om hvor meget de 12 symboler udbetaler, så kig på Playboy Gold’s gevinstoversigten. Her fremgår det blandt andet, at 6 Stephanie symboler udbetaler 100 gange din linjeindsats. Samt at Hiromi symbolet kan gange din vindende linjeindsats med op til 50. Bestemt ikke dårligt! Efterfølgende kommer Gia og Carly symbolet, som kan give dig 20 gange din indsats – hvis du altså får 6 af dem. Med en gevinstlinje fyldt af Gold og Silver Playboy Chips symboler kan du vinde 15 gange din indsats per linje. Selv det mindst generøse af de 12 symboler, Spade, Heart, Club og Diamond symbolet, giver en fin gevinst på 10 gange din linjeindsats.

Indsats Størrelse

Indstilling af din indsats størrelse på Playboy Gold er enkel, og der er et par forskellige måder at gøre det på:

 • Indstil møntværdi

Playboy Gold har altid 100 linjer aktiveret. Så det er ikke muligt at satse på færre linjer.

Playboy Gold’s møntværdi

Når du får gevinst hos LeoVegas, vil du få et antal mønter udbetalt. Derfor skal du vide hvordan man indstiller møntværdien:

Du kan selv vælge møntværdien på Playboy Gold, fra 0.1 op til 10. Det er ganske let at indstille – bare brug op og ned knapperne. Vær opmærksom på at det ikke er din endelige indsats – du skal stadig gange med de 100 linjer, samt antallet af mønter. Din indsats per spin, vil altså ligge mellem 5kr og 5000kr.

Udbetal din LeoVegas Gevinst

Hvis du vinder på Playboy Gold tilføjes pengene din LeoVegas konto med det samme. Udbetaling kan ske via nemt og sikkert gennem Skrill. Bare husk at tjek beløbsgrænsen for din valgte betalingsmetode.

Hvis du vil bruge den 125% LeoVegas bonus, beder LeoVegas dig opfylde et omsætningskrav på 35, før din Playboy Gold gevinst kan udbetales. Det er altid en god idé at læse LeoVegas’s Vilkår & Betingelser, så du kender udbetalingskravet på forhånd. Microgaming har intet at skulle have sagt, derfor finder du det ikke under Playboy Gold’s Info afsnit.

Gratis Spins og Bonus Funktioner

Hvad kan vi forvente af dette Microgaming spil?

Bonusser på Playboy Gold

Ja, der er. En af de mest attraktive features på Playboy Gold er Match Bonus, hvis gevinster kan få dig til at løfte øjenbrynene. Scatter er den største synder når det kommer til Playboy Gold belønninger, da den udløser bonussen.

Playboy Gold Gamble Runde

Nogle Microgaming spil har en Dobbelt eller Intet runde, hvor du kan satse din gevinst og forhåbentligt fordoble den. Playboy Gold har dog ikke denne funktion. Så du kan trygt beholde din gevinst efter hvert et spin.

Kan man udløse Gratis Spins på Playboy Gold?

Det er meget normalt, at folk forveksler gratis spins som en bonus med gratis spins bonus funktionen i et spil. Online casinoer, såsom LeoVegas kunne tilbyde gratis spins som en bonus. De 200 gratis spins du får af LeoVegas når du opretter en ny konto, kan ikke bruges på Playboy Gold. Men til gengæld, har Microgaming lavet en gratis spins funktion på Playboy Gold. De gratis spins, eller free spins som de også bliver kaldt, er ikke det samme som når du spiller Playboy Gold i en gratis version, der betaler du godt nok ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten udbetalt.

Du vil nok ikke blive imponeret over de 10 LeoVegas gratis spins, man kan få på Playboy Gold. Bare rolig, LeoVegas har prøvet at kompensere ved at tilbyde 200 gratis spins i deres velkomstbonus. På den anden side, kan dette spil’s 100 linjer mindske skuffelsen over de 10 gratis spins, ved at udbetale ganske fint. Trods alt, er en gevinst på

Gevinst med Playboy Gold’s multiplikator

Playboy Gold’s multiplikator funktion sætter skub i LeoVegas gevinsterne,, hvilket er rart når der nu ikke en jackpot.

Den ekstra gevinst multiplikator er en fremragende funktion. Her bliver den kaldt Multiplier, og højst sandsynligt vil det være en af grundene til at du vil elske Playboy Gold. Denne ekstra funktion mere end kompenserer for den manglende jackpot i dette Party spil.

Grafikken på Playboy Gold

Playboy Gold er en af de typiske Microgaming video spillemaskiner, med flot billed grafik som mange LeoVegas spillere elsker. Bortset fra visuel autencitet, tilbyder denne Cute spillemaskine forskellige spillemuligheder, der gør dig i stand til:

 • Åbne gevinstoversigten
 • Justere møntværdi
 • Justere antallet af mønter per spillelinje
 • Starte auto funktion
 • Spille for maks. indsats
 • Mute Playboy Gold
 • Starte Turbo funktion
 • Tjekke Playboy Gold’s info sektion

Når man tænker på Party-tema spilleautomater, tænker man på Microgaming’s gennemførste visuelle- samt lydeffekter. Og Playboy Gold kommer bestemt ikke til at skuffe dig. Men der er en mute knap hvis du får brug for den.

Spil Playboy Gold Online med Rigtige Penge

Microgaming gav den virkelig hele armen da de designede Playboy Gold og det kan ses – den er farverig og levende. Med 100 betalingslinjer som kan udbetale op til 2500000kr, er der chance for det vil gøre dig til en glad spiller.

Sådan kan Playboy Gold spilleautomat spilles for rigtig indsats:

Spil Playboy Gold online hos LeoVegas, hvis du vil spille denne Microgaming spilleautomat for rigtige penge. Det tager blot et øjeblik at oprette en spilkonto. Sådan opretter du en LeoVegas spilkonto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 200 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Playboy Gold med LeoVegas’s casino penge

Spil Playboy Gold For Sjov Hos LeoVegas

Hvis du er nysgerrig efter at prøve Playboy Gold, kan du hos LeoVegas teste det for sjov. Spil Playboy Gold online på din PC eller mobil.

Det er god idé at lære Playboy Gold at kende først med LeoVegas’s gratis prøveversion. Bagefter kan du spille for rigtige penge. Det kræver at du indbetaler 100kr eller mere, men med en møntværdi på 0.1kr kan du godt blive underholdt af Playboy Gold et stykke tid. Men med en 125% LeoVegas velkomstbonus, varer underholdningen endnu længere – og du behøver ingen LeoVegas bonuskode.

Kan man få Mobil Bonus?

Det er ærgeligt at LeoVegas ikke tilbyder en mobil bonus, så man kan prøve Playboy Gold på sin mobile enhed. Men dette Microgaming spil, tilbyder stadig mange sjove features og en top gevinst på hele 2500000kr.

Findes der Playboy Gold tricks der forbedre gevinstchancen?

Dine gevinstchancer på Playboy Gold afhænger af spillets udbetalingsprocent og LeoVegas’s house edge, selv den bedste Playboy Gold strategi kan ikke ændre dette. Playboy Gold’s udbetalingsprocent fortæller hvor meget der udbetales i gevinster over tid, hvor house edge er den del LeoVegas beholder.

Microgaming var ikke nærrige da de gav dette spil en fin udbetalingsprocent på 96.01%. Derfor er dine gevinstchancer på Playboy Gold statistisk set gode.

Med hensyn til Playboy Gold’s volatilitet, udbetaler den hyppigt mindre beløb. Med en udbetalingsprocent på 96.01%, betyder det at dine vinder odds på de 100 gevinstlinjer er ganske udmærket. Men selvfølgelig, er det LeoVegas’s mål at få profit, men det opnår de vist også på millioner af Playboy Gold spins.

Detaljer om Microgaming:

 • Grundlægger: Martin Moshal
 • Grundlagt: 1994
 • Adresse: MGS House, Circular Road, Douglas IM1 1BL
 • Forretnings Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Gaming Drift, iGaming Platforms
 • Hjemmeside: https://www.microgaming.co.uk/
Spil Playboy Gold ved LeoVegas