Playboy Gold Online Spilleautomat Anmeldelse

Spil Playboy Gold nu 

Spil Playboy Gold hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Playboy Gold Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

For at få en LeoVegas bonus, skal du ikke bruge en LeoVegas bonuskode. Spil Playboy Gold online i længere tid med en 125% velkomstbonus når du opretter en LeoVegas konto og indbetaler gennem Skrill, for eksempel. Så kan du nyde godt af op til 10000kr, som du kan bruge til at spille Microgaming’s Playboy Gold i ekstra lang tid.

LeoVegas bonus code

Håbede du på at finde en LeoVegas bonuskode, til at prøve Playboy Gold spilleautomat online? Så er det heldigt at du kan få en 125% LeoVegas bonus og en 50kr gratis bonus, men det kræver ingen bonuskode.

Få en LeoVegas Velkomstbonus

Hvad er det bedste ved at tilmelde sig et online casino? Deres velkomsttilbud, selvfølgelig! Og med en LeoVegas bonus, kan du prøve Playboy Gold spillemaskine uden at bruge en krone. En gratis LeoVegas bonus uden indskud på 50kr, er deres måde at lade dig prøve Microgaming’s spil efter tilmelding. Men du kan få endnu mere – indbetaler du et minimumsbeløb på 100kr får du en LeoVegas velkomstbonus oven i.

Hvis du indbetaler minimum 100kr til din spilkonto ved første indskud, kan du få en LeoVegas velkomstbonus. De tilbyder nemlig en 125% bonus på op til 10000kr. Indbetal minimum 100kr og din spilkonto vil stige med en 125% LeoVegas velkomstbonus.

Spil Playboy Gold ved LeoVegas 

Introduktion

Hvis du er på udkig efter en god spillemaskine, så spil Playboy Gold online hos LeoVegas. Med fantastisk grafik, sjove bonus funktioner, 6 hjul og 100 betalingslinjer, samt gevinster på 2500000kr, er du sikker på at blive underholdt. Det er Playboy Gold’s sjove Cute-tema med til at sørge for. Playboy Gold spillemaskine gør det muligt for dig at vinde 100 gange din linjeindsats, udløse bonusspil eller gratis spins, få kontante gevinster på op til 2500000, nyde en tilfældig linje multiplikator og Cash Prize og Bonus Cash Prize feature, alt det med en lav min. indsats på per spillelinje.

Playboy Gold Features i Spillet

Playboy Gold er bestemt ikke kun henvendt til Party fans. Men lad os se nærmere på hvad det gør Playboy Gold til noget helt særligt.

Der er mange underholdende features blandt andet bonus free spins og en sjov bonus runde, samt 12 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Jackpot gevinsten er 100 gange din linjeindsats. Udbetalingsprocenten på spillet er 96.01%.

Med gratis LeoVegas konto har du chancen for at vinde kolde kontanter. Tilmeld dig LeoVegas i dag og spil Playboy Gold online. LeoVegas har deres helt egen app, hvor du kan spille Playboy Gold app spilleautomat direkte på din mobil. Du kan ovenikøbet få en flot velkomstbonus.

Baggrund

Microgaming står bag udviklingen af Playboy Gold, som blev udgivet tilbage i 2018. Desuden opdateres denne video regelmæssigt af Microgaming, så man altid får den bedste Playboy Gold oplevelse.

Spilleinformation

Her ser du en oversigt over reglerne for Playboy Gold:

 • Du skal minimum have 3 af de samme på en af de 100 aktive gevinstlinjer for at kvalificere dig til gevinst
 • Samtlige gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved enhver placering på spillet
 • Med wild symbolet kan du få flere gevinster, fordi det erstartter alle 12 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst bliver udløst på hver en spillelinje
 • Gratis spins featuren på Playboy Gold udløser 10 free spins
 • Gratis spins kan blive udløst igen under dine gratis spins
 • Laveste indsats er 50
 • Alle indsats og udbetalinger annulleres hvis der opstår fejl i spillet

Hvordan kan jeg spille Playboy Gold?

Hvis du er ny i verden af online spillemaskiner eller bare på dette Microgaming spil, så vil denne Playboy Gold anmeldelse give dig en gennemgang af hvordan du kan spille Playboy Gold spillemaskine online og vinde kontanter. På Playboy Gold, er det først og fremmest målet at få mindst 3 sammenhængende symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. En 125% LeoVegas velkomstbonus på op til 10000kr, kan blive din.

De fleste kan bedst lide at spille Playboy Gold for rigtige penge, af den simple grund at gevinsten på op til 2500000kr kan blive din. Spil hos LeoVegas og vind Playboy Gold’s top gevinst, direkte på deres website også på mobilen.

Vil du kun spille Playboy Gold for sjov eller bare øve dig, så kan du prøve spillet gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Du behøver ikke at downloade LeoVegas software.

Man kan ændre størrelsen af indsatsen ved at indstille møntværdien. På denne måde kan du øge din indsats, men samtidig også din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 3 ens symboler på en aktiv linje, og får du hele 6 af de samme symboler udløses den største gevinst. Har du først åbnet spillet, skal man bare klikke på Spin for at starte hjulene.

Spiller du på flere linjer, vil du have større chance for at få 6 af de samme symboler på række. På Playboy Gold behøver du ikke tænke over dette, da du altid vil satse på 100 spillelinjer. Det er også muligt at slå Turbo tilstand til eller fra.

Playboy Gold trin for trin guide:

 • Vælg først, hvor mange spillelinjer du gerne vil satse på.

Du finder 100 spillelinjer på Playboy Gold, fordelt over 6 hjul. Antallet af spillelinjer er fastsat til 100, hvilket vil sige at der altid er 100 aktive linjer. Dette betyder ikke at Playboy Gold begrænser dit spil. Spil Playboy Gold online med en god indsats på de 100 linjer, og måske bliver du den heldige vinder af 2500000kr.

Her udbetales gevinsterne fra venstre til højre på linjerne, som er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Playboy Gold udbetalinjerne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Det næste skridt er at vælge din møntværdi.

Sommetider kaldes det også møntstørrelse. Men Microgaming lader dig selv vælge værdien af hver mønt i Playboy Gold. Det er ganske let, du skal bare øge og sænke den ved at trykke på møntværdi knapperne. Standardindstillingerne starter ved 0.1kr, hvilket er mindste møntværdi, op til 10kr – den største møntværdi.

Med spillelinjerne sat til 100 som er standard, kan du vælge hvilken som helst møntværdi og udløse Playboy Gold’s jackpot gevinst på og stadig få din gevinstlinje indsats ganget med 100.

 • Har du fået indstillet møntværdien, så gå videre til valg af indsats per linje.

Microgaming har fastsat antal mønter på Playboy Gold – du kan derfor kun satse per linje.

Når du spiller Playboy Gold vil alle 100 spillelinjer altid være aktive. Microgaming har nemlig ikke gjort det muligt at ændre det. Måske det vil blive muligt i en anden version af Playboy Gold.

Du kan ved et klik indstille alt, brug bare ‘Maks. Indsats’ knappen.

 • Start spillet ved at klikke på Spin knappen.

Dette vil starte de 6 hjul, og samtidig beholde indstillingerne på Playboy Gold som du tidligere indstillede. En anden måde at starte Playboy Gold er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du læne dig tilbage mens de 6 hjul selv spinder op til 100 gange i træk.

 • Der er desuden to funktioner mere at overveje, inden du vælger at starte Playboy Gold spillemaskine. Det er om du vil spille i fuld skærm samt hvordan lydniveauet skal være.

Playboy Gold har ingen fuld skærm funktion. Dette burde Microgaming få fixet, så man kan nyde Playboy Gold spillet i fuld skærm.

Du kan slukke for lyden med et klik på mute knappen, og spille Playboy Gold uden at forstyrre nogen.

På Playboy Gold kan du ikke skrue op og ned for lydstyrken. Du kan kun skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Alle Playboy Gold Symboler

Der er 12 symboler på Playboy Gold spilleautomat. Her er en liste over dem med en høj udbetaling:

 • Stephanie
 • Hiromi
 • Gia og Carly
 • Gold og Silver Playboy Chips
 • Spade, Heart, Club og Diamond

Du finder yderligere disse symboler:

 • Playboy Logo wild symbol
 • Playboy Gold scatter symbol
 • Scatter bonus symbol
 • Scatter freespins symbol

Det symbol der giver den bedste gevinst, et jackpot symbol kan man kalde det, er Stephanie. Er du så heldig at få Stephanie 6 gange på alle 100 spillelinjer kan du få udbetalt 100 gange din indsats. Med en indsats på 500 på alle 100 spillelinjer, vil 6 Stephanie symboler udbetale 100 gange din indsats – eller 250000 mønter.

Nedenfor ses et billede af Playboy Gold’s størst udbetalende symbol:

Det næstbedste symbol at få er Hiromi. Satser du kr per linje, kan du få udbetalt op til 50 gange din indsats, men hvis du vælger at satse kr per linje og får 6 af disse, kan du vinde kr. Efter Hiromi kommer det gavmilde Gia og Carly symbol, som giver dig 20 gange din indsats selv med minimums indsats på kr per linje, men kan forøge din spilkonto med en gevinst på kr hvis du satser maks. og 6 af disse fremkommer på en aktiv spillelinje.

Gold og Silver Playboy Chips kan gange din indsats med henholdsvis 15. Det lavest betalende symbol er Spade, Heart, Club og Diamond, men selv det vil give dig 10 gange din indsats, hvis du får 6 af Spade, Heart, Club og Diamond.

Det er fedt med et Playboy Logo symbol, men Scatter symbolet er endnu bedre! Det vil fuldende enhver gevinst kombination på Playboy Gold. Symbolet Scatter kan alene gange din indsats med .

Iblandt de mange symboler på Playboy Gold, finder du nogle der ikke er helt almindelige på video spil. Dette er for eksempel Scatter symbolet der giver dig free spins på Playboy Gold, og bonusspillet som startes af Scatter symbolet.

Playboy Gold’s Udbetalingslinjer

Playboy Gold er en video spillemaskine som har 6 hjul og 100 linjer.

Spillelinjer er linjer som går på tværs af de 6 hjul på spillet. Du får gevinst når en vinderkombination lander på disse.

På Playboy Gold kan man ikke slå spillelinjerne til eller fra – de 100 spillelinjer er altid aktive.

Møntværdien kan du selv indstille med møntværdi knapperne.

Spil Playboy Gold hos LeoVegas 

Råd til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Playboy Gold’s aktive betalingslinjer udbetaler gevinst fra venstre til højre.
 • Det mindste antal af matchende symboler for at få gevinst er 3. De skal lande på en af de 100 linjer.
 • Wild symbolet erstatter alle de 12 almindelige symboler for at give flere gevinst kombinationer.
 • Playboy Gold’s scatter symbol udbetaler gevinst ligegyldigt hvor den lander.
 • Den største linjegevinst bliver udbetalt. Hvis du får to gevinster, vil Playboy Gold’s betalingslinjer kun registrere den største af de to.
 • Du bliver nødt til at prøve dette 6-hjuls spil med 100 faste betalingslinjer. Det betyder at alle gevinster vil blive udbetalt.

Playboy Gold’s Hjul

Microgaming har givet denne video 6 hjul som spinder nedad, hvilket også er det mest almindelige. Playboy Gold henvender sig derfor til spilleren som gerne vil spille og vinde rigtige penge.

Når du spiller på Playboy Gold er der 12 symboler deriblandt et wild og et scatter symbol.

Fastsat Playboy Gold Jackpot

Nogle vil måske blive skuffet over at der ikke er nogen fast Playboy Gold jackpot, men til gengæld er der Stephanie symbolet som kan gange din indsats med 100. Du kan altså vinde op til 2500000kr hvis du spiller for maks. indsats på 500 mønter.

Vind en Progressiv Jackpot

Du kan ikke vinde en progressiv Playboy Gold jackpot. Det kan dog være at, dette Microgaming spil er tilføjet til en progressiv jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Kan man sammenligne Klassiske og Video Spillemaskiner?

Hos LeoVegas finder du blandt andet spillemaskinen Playboy Gold. Den har mange fine detaljer og flot grafik. Microgaming er kendt for lave flotte spillemaskiner, herunder Playboy Gold. På Playboy Gold vil du blive underholdt af de mange funktioner, som du umuligt vil finde på en klassisk spilleautomat.

Er dette en 3D Spillemaskine?

Playboy Gold er desværre ikke en 3D spillemaskine. Men det betyder ikke at Playboy Gold’s design er kedeligt. Microgaming er kendt for god grafik, og Playboy Gold er ingen undtagelse. Derudover kan du også få gode gevinster – op til 2500000kr. Ikke dårligt, vel?!

Kan man spille uden at downloade LeoVegas software?

Hvis du gerne vil spille Playboy Gold, så prøv at find et casino som dette hvor det ikke er nødvendigt at downloade LeoVegas software. For vi kan godt blive enige om, at det både er trættende og tager tid. Hos LeoVegas kan du endda drage nytte af at det er gratis at prøve spillet inden du satser dine egne penge. Så spil Playboy Gold gratis – eller spille for rigtige penge på Playboy Gold.

Der er ingen grund til at bekymre sig om LeoVegas download. Hos LeoVegas spiller man nemlig bare i internet browseren. Spil Playboy Gold gratis, inden du satser dine egne penge. For hos LeoVegas kan du prøve en gratis version af samtlige Microgaming spil, så du kan teste spillene inden du går i gang.

Info om Playboy Gold’s Knapper

Her er et overblik over knappernes funktioner på Playboy Gold:

Start Knappen

Hvis du vil spille Playboy Gold, kan du ikke undgå at bruge Spin knappen. Da det er den der starter de 6 hjul. Lander de i din favør, kan du blive den heldige vinder af 2500000kr. Din chance for gevinst er kun et klik væk. Knapperne på Playboy Gold omfatter også:

 • Turbo funktion – du kan læse mere denne herunder
 • Kontrol til at justere lyden på Playboy Gold
 • Mønt
 • Info fane hvor du finder mere information om Playboy Gold’s regler og en gevinsttabel
 • Maks. Indsats knappen – der kan indstille din indsats til den maks. værdi

Turbo Knappen

Kunne du godt tænke dig at spillet gik lidt hurtigere, eller at dine gratis spins samt bonusrunde hurtigt blev afgjort, så vil du blive glad for Turbo funktionen.

Microgaming har valgt at tilføje denne funktion på Playboy Gold. Med et klik på Turbo knappen begynder Playboy Gold’s hjul at løbe hurtigere, og med et klik mere vender spillet tilbage det normale tempo.

Information Fanen

Info fanen er din genvej til Playboy Gold’s spilleregler og gevinstoversigt. Vi anbefaler at du læser disse informationer, så du ved hvordan spillet fungerer.

Hvad er Autospil?

Autospil er til for din bekvemmelighed. Et klik på Autospil, og de 6 hjul vil fortsætte med at dreje. Dog stopper spillet hvis du får gevinst, så du går ikke glip af vinderkombinationerne. Så vil du have hænderne fri, kan du på Playboy Gold benytte dig af autospil funktionen.

Hvis du vælger at bruge Playboy Gold’s autospil funktion, slipper du helt for at trykke på Spin. Hvad der er bedre endnu, er at du selv vælger antallet af automatiske gentagelser.

Min. Indsats

Før du åbner en LeoVegas konto samt gør krav på din 10000kr bonus, bør du tjekke hvad casinoet’s minimums indsats krav er, for at spille Playboy Gold for rigtige penge.

Uden en Sats En knap, skal du selv indstille indsatsen til minimum på Playboy Gold ved hjælp af indstillingerne på Playboy Gold.

Hvis er forsigtig med din indsats, kan du på Playboy Gold satse helt ned til 0.1 mønter på de 100 spillelinjer – hvilket kun er 5kr per spin.

Playboy Gold’s spillelinjer er faste. Derfor kan du ikke ændre din indsats ved hjælp af de 100 linjer. Det mindste antal mønter du kan satseer 50 mønter – per linje. Det gode ved at satse på alle 100 linjer er, at du kan udløse alle Playboy Gold’s bonusspil og free spins. Med minimum indsats på 5kr, giver Microgaming dig lov til at starte stille og roligt mens du stadig kan vinde særlige features.

Maks. Indsats

Du vil jo nok gerne have mest muligt ud af Playboy Gold, derfor har Microgaming inkluderet en Maks. Indsats knap. Klik på yes og din indsats er sat til maksimal værdi. Den maksimale indsats på Playboy Gold er mønter på hver af de 100 spillelinjer, hvilket svarer til 5000kr.

Tilbagebetalingsprocent

Måske er du bekendt med, at tilbagebetalingsprocenten på spillemaskiner normalt ligger i intervallet fra 93% til 96%. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra statistiske udbetalinger over en længere periode, og vises altid i procent. På Playboy Gold’s tilbagebetalingsprocent er 96%, men det betyder ikke at du kan forvente at få 96kr for hver 100kr du har satset.

Leder du efter en rigtig god tilbagebetalingsprocent, så er Playboy Gold et godt valg med 96.01%.

Særlige Funktioner på Playboy Gold

Her på Playboy Gold finder du både et wild og scatter symbol, læs videre for få mere af vide om dem. Du har chancen for at udløse bonusspil og gratis spins, men kun hvis Scatter og Scatter symbolerne lander rigtigt.

Scatter

Symbolet der udløser gevinst lige meget hvor det lander – er scatter symbolet som også kaldes Scatter. Det ganger din indsats med . Scatter symbolet på Playboy Gold belønner dig med gratis spins samt bonus runde, og derfor er det et af vores favorit symboler.

Playboy Gold’s scatter ser således ud:

Wild

Wild symbolet også kaldet Playboy Logo, erstatter alle de andre symboler i en vindende kombination. Så får du 5 ens Hiromi symboler plus et Playboy Logo symbol, svarer det til 6 ens Hiromi symboler, og vil blive belønnet med 50 gange din linjeindsats.

Her kan du se Playboy Logo symbolet.

Ekspanderende Wild

Playboy Gold har desværre ikke en Ekspanderende Wild. Men du skal nok blive underholdt af de andre sjove funktioner på Playboy Gold.

Stacked Wild

På Playboy Gold finder du ikke et stablet wild symbol, men du kan stadig blive belønnet med en linjegevinst på 100 gangen indsatsen.

Overlay Wild

Du bliver måske skuffet over at der ikke er en overlay wild på de 6 hjul. Men det kan jo være at Microgaming beslutter sig for at give Playboy Gold et i en af deres opdateringer.

Gevinstoversigt

Hvis du vil vide mere om hvor meget de 12 symboler udbetaler, så kig på Playboy Gold’s gevinstoversigten. Her fremgår det blandt andet, at 6 Stephanie symboler udbetaler 100 gange din linjeindsats. Samt at Hiromi symbolet kan gange din vindende linjeindsats med op til 50. Bestemt ikke dårligt! Efterfølgende kommer Gia og Carly symbolet, som kan give dig 20 gange din indsats – hvis du altså får 6 af dem. Med en gevinstlinje fyldt af Gold og Silver Playboy Chips symboler kan du vinde 15 gange din indsats per linje. Selv det mindst generøse af de 12 symboler, Spade, Heart, Club og Diamond symbolet, giver en fin gevinst på 10 gange din linjeindsats.

Spil Playboy Gold ved LeoVegas 

Indsats Størrelse

Indstilling af din indsats størrelse på Playboy Gold er enkel, og der er et par forskellige måder at gøre det på:

 • Indstil møntværdi

Playboy Gold har altid 100 linjer aktiveret. Så det er ikke muligt at satse på færre linjer.

Playboy Gold’s møntværdi

Når du får gevinst hos LeoVegas, vil du få et antal mønter udbetalt. Derfor skal du vide hvordan man indstiller møntværdien:

Du kan selv vælge møntværdien på Playboy Gold, fra 0.1 op til 10. Det er ganske let at indstille – bare brug op og ned knapperne. Vær opmærksom på at det ikke er din endelige indsats – du skal stadig gange med de 100 linjer, samt antallet af mønter. Din indsats per spin, vil altså ligge mellem 5kr og 5000kr.

Findes der en multiplikator funktion?

Multiplier er en simpel, men meget effektiv linje multiplikator funktion som er en god erstatning for den manglende Playboy Gold jackpot.

Du vil blive glad for at se, at Playboy Gold vil belønne dig med en ekstra multiplikator – Multiplier, og du finder ikke en jackpot på dette Party spil.

Gratis Spins og Bonus Funktioner

Hvad kan vi forvente af dette Microgaming spil?

Bonusser på Playboy Gold

Ja, der er. En af de mest attraktive features på Playboy Gold er Match Bonus, hvis gevinster kan få dig til at løfte øjenbrynene. Scatter er den største synder når det kommer til Playboy Gold belønninger, da den udløser bonussen.

Spil Playboy Gold hos LeoVegas 

Playboy Gold’s Gamble Runde

Nogle Microgaming spil har en Dobbelt eller Intet runde, hvor du kan satse din gevinst og forhåbentligt fordoble den. Playboy Gold har dog ikke denne funktion. Så du kan trygt beholde din gevinst efter hvert et spin.

Kan man udløse Gratis Spins på Playboy Gold?

Det er meget normalt, at folk forveksler gratis spins som en bonus med gratis spins bonus funktionen i et spil. Online casinoer, såsom LeoVegas kunne tilbyde gratis spins som en bonus. De 50 gratis spins du får af LeoVegas når du opretter en ny konto, kan ikke bruges på Playboy Gold. Men til gengæld, har Microgaming lavet en gratis spins funktion på Playboy Gold. De gratis spins, eller free spins som de også bliver kaldt, er ikke det samme som når du spiller Playboy Gold i en gratis version, der betaler du godt nok ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten udbetalt.

Jep, det er korrekt. Spil Playboy Gold online og bliv belønnet med 10 free spins.

Du vil nok ikke blive imponeret over de 10 LeoVegas gratis spins, man kan få på Playboy Gold. Bare rolig, LeoVegas har prøvet at kompensere ved at tilbyde 50 gratis spins i deres velkomstbonus. På den anden side, kan dette spil’s 100 linjer mindske skuffelsen over de 10 gratis spins, ved at udbetale ganske fint. Trods alt, er en gevinst på

Grafikken på Playboy Gold

Playboy Gold er en af de typiske Microgaming video spillemaskiner, med flot billed grafik som mange LeoVegas spillere elsker. Bortset fra visuel autencitet, tilbyder denne Cute spillemaskine forskellige spillemuligheder, der gør dig i stand til:

 • Åbne gevinstoversigten
 • Justere møntværdi
 • Justere antallet af mønter per spillelinje
 • Starte auto funktion
 • Spille for maks. indsats
 • Mute Playboy Gold
 • Starte Turbo funktion
 • Tjekke Playboy Gold’s info sektion

Når man tænker på Party-tema spilleautomater, tænker man på Microgaming’s gennemførste visuelle- samt lydeffekter. Og Playboy Gold kommer bestemt ikke til at skuffe dig. Men der er en mute knap hvis du får brug for den.

Spil Playboy Gold Online med Rigtige Penge

Microgaming gav den virkelig hele armen da de designede Playboy Gold og det kan ses – den er farverig og levende. Med 100 betalingslinjer som kan udbetale op til 2500000kr, er der chance for det vil gøre dig til en glad spiller.

Sådan kan Playboy Gold spilleautomat spilles for rigtig indsats:

Spil Playboy Gold online hos LeoVegas, hvis du vil spille denne Microgaming spilleautomat for rigtige penge. Det tager blot et øjeblik at oprette en spilkonto. Sådan opretter du en LeoVegas spilkonto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Playboy Gold med LeoVegas’s casino penge

LeoVegas Udbetaling

Gevinsten du får på Playboy Gold, kan med det samme ses på din LeoVegas konto. Beløbet kan derefter udbetales ved at bruge Skrill. Der vil normalt være en beløbsgrænse, du kan forhøre dig hos LeoVegas support hvis du er i tvivl.

For at kunne udbetale din Playboy Gold gevinst efter at have modtaget den 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du opfylde et gennemspilningskrav på 35. For din egen skyld, bør du altid læse LeoVegas’s Vilkår & Betingelser igennem inden du modtager din LeoVegas bonus. Du finder ingen information om dette i Playboy Gold’s Info afsnit.

Spil Playboy Gold For Sjov Hos LeoVegas

Hvis du er nysgerrig efter at prøve Playboy Gold, kan du hos LeoVegas teste det for sjov. Spil Playboy Gold online på din PC eller mobil.

Det er god idé at lære Playboy Gold at kende først med LeoVegas’s gratis prøveversion. Bagefter kan du spille for rigtige penge. Det kræver at du indbetaler 100kr eller mere, men med en møntværdi på 0.1kr kan du godt blive underholdt af Playboy Gold et stykke tid. Men med en 125% LeoVegas velkomstbonus, varer underholdningen endnu længere – og du behøver ingen LeoVegas bonuskode.

Vil Playboy Gold give mig kontante gevinster, hvis jeg spiller gratis tilstand?

Kan man spille Playboy Gold gratis online, uden at indbetale, og stadig vinde penge? Hos LeoVegas, er selv det muligt. Du kan bruge din LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus

Lige nu tilbydes der en LeoVegas gratis bonus på 50kr til dette perfekt strømlinede spil. Det er i bund og grund gratis penge, hvilket betyder at du kan spille Microgaming spil helt gratis. Du skal bare have en LeoVegas konto – opret en og gå til LeoVegas’s spillemaskiner, brug de gratis 50kr, og vind endnu flere penge ved at spille Playboy Gold online. Men husk, for at kunne udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde betingelserne. Playboy Gold kan udløse gevinst på op til 2500000kr, men de fleste casinoer vil kun lade dig udbetale et begrænset beløb minus 50kr, hvis du gennemspiller bonussen 35 gange. Gratis penge kommer næsten altid med begrænsninger.

Kan man spille Playboy Gold mobil spilleautomat hos LeoVegas?

Det kan du tro. LeoVegas har udviklet en brugervenlig app som kan bruges på samtlige iOS, Android, Windows enheder. Download app’en til din mobil og få adgang til mange sjove spilleautomater samt andre spil. Efter et par klik er du klar til at spille Playboy Gold app version, som byder på den samme kvalitets oplevelse som på din computer.

Hvis du tænkte på om LeoVegas har en app til Apple enheder, så er svaret ja. Du kan downloade den til din iPhone eller iPad i iTunes eller på LeoVegas’s website.

Du finder mange Microgaming spilleautomater hvis du downloader LeoVegas’s Android app i Google Play. I løbet af få minutter har du adgang til dem alle direkte på din Android enhed.

Bare et lille råd: lad være med at købe en Playboy Gold eller LeoVegas app, da de er falske. Deres app er nemlig gratis, og du kan finde et link på LeoVegas.

Kan man få Mobil Bonus?

Det er ærgeligt at LeoVegas ikke tilbyder en mobil bonus, så man kan prøve Playboy Gold på sin mobile enhed. Men dette Microgaming spil, tilbyder stadig mange sjove features og en top gevinst på hele 2500000kr.

Playboy Gold’s Store Gevinst

Hvor store gevinster kan du så forvente på Playboy Gold? Tjek gevinstoversigten for dette Microgaming’s spil ved at klikke på yes. Her fremgår det at Stephanie er det bedst betalende symbol – med en gevinst på 100 gange din indsats per linje. Er din indsats på mønter per linje med møntværdi på 10kr, så vil din samlede gevinst være 250000 mønter med 6 Stephanie symboler på en gevinstlinje.

Findes der Playboy Gold tricks der forbedre gevinstchancen?

Dine gevinstchancer på Playboy Gold afhænger af spillets udbetalingsprocent og LeoVegas’s house edge, selv den bedste Playboy Gold strategi kan ikke ændre dette. Playboy Gold’s udbetalingsprocent fortæller hvor meget der udbetales i gevinster over tid, hvor house edge er den del LeoVegas beholder.

Jo højere beløb du satser på dette video spil, jo bedre vil dine vinder odds være. Men du kan også satse lavere og derved spare penge mens du spiller Microgaming spillemaskiner. Det vigtigste er dog at du finder et system der virker for dig. Definér din spillestil, og spil sådan – i sidste ende vil det blive sjovere på den måde.

Når det kommer til Playboy Gold’s udbetalinger, kan du forvente hyppige små gevinster. Med en udbetalingsprocent på 96.01%, er dine gevinstchancer på de 100 linjer ganske fine. Dog, er det selvfølgelig LeoVegas’s mål at opnå profit, hvilket de også får på millioner af Playboy Gold spins.

Detaljer om Microgaming:

 • Grundlægger: Martin Moshal
 • Grundlagt: 1994
 • Adresse: MGS House, Circular Road, Douglas IM1 1BL
 • Forretnings Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Gaming Drift, iGaming Platforms
 • Hjemmeside: https://www.microgaming.co.uk/
Spil Playboy Gold ved LeoVegas