Spil Platooners hos LeoVegas 

Spil Platooners Online

Spil det her:LeoVegas
Platooners ekstra spins: 200 ekstra spins
Velkomstbonus: 50kr uden indbetaling plus 125% op til 10000kr
For dette bonustilbud gælder:18+ år / Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder
Modtag din bonus her: Aktiver din bonus via vores link!
Spil Platooners hos LeoVegas* 
*Reklame link

Spil Platooners online med et kampagnetilbud helt uden brug af LeoVegas bonuskode. Du kan få deres 125% LeoVegas bonus på din første indbetaling op til 10000kr uden brug af LeoVegas bonuskode. Du skal blot indbetale via din Skrill konto og så vil du være klar til at bruge dem på ELK Studios spil.

Hvad siger du til at få en LeoVegas bonus uden du skal bruge en LeoVegas bonuskode? På den måde kan du prøve Platooners spilleautomat for LeoVegas’s penge. Her kan du se hvad de tilbyder: en velkomstbonus på 125%, en 50kr gratis bonus, underholdende ELK Studios spil og attraktive bonusser til loyale kunder.

Spil Platooners hos LeoVegas 

LeoVegas velkomstbonus til nye spillere

Gode nyheder til alle nye LeoVegas kunder! Ved tilmelding får du en attraktiv 50kr LeoVegas No Deposit Bonus som du kan bruge til at teste Platooners spillemaskine. din bonus vil blive tilføjet. Du kan få en LeoVegas velkomstbonus på 125% hvis du foretager en indbetaling til din spilkonto.

Platooners spillere har endnu mere at se frem til: en 10000kr bonus. Hvordan udløser man den 125% LeoVegas velkomstbonus? Det er ikke så svært. Indbetal 100kr eller mere. Med denne, kan du prøve ELK Studios spil helt gratis, inklusiv Platooners hvor du kan vinde 250000 mønter eller 2500000kr i kontanter.

Spil Platooners hos LeoVegas 

Overblik

Leder du efter spænding på en 178 måder at vinde spillemaskine, så er Platooners et rigtig godt valg. Med flot grafik, gode bonus funktioner, 5 hjul og 178 måder at vinde som udbetaler op til 2500000kr, er du sikret en spændende oplevelse. Spil Platooners online – den er blandt ELK Studios’s mest populære spillemaskiner og har et Funny tema som Action fans er helt vilde med.

Platooners spillemaskine giver dig muligheden for at få en gevinst på 1000 gange din indsats, få gode gevinster i bonus runden, få kontante gevinster på op til 2500000, nyde Action Spins! feature, alt det med en indsats fra per linje.

Platooners Spilfunktioner

Platooners er bestemt ikke kun henvendt til Action fans. Men lad os se nærmere på hvad det gør Platooners til noget helt særligt.

Der er mange underholdende features blandt andet en interessant Platooners bonus runde, samt 10 symboler med en wild og en scatter på denne 178 måder at vinde spillemaskine.

Udløses jackpotten bliver din indsats per linje ganget med 1000. Spillet har en god udbetalingsprocent på 96.3%.

Spil Platooners online hos LeoVegas med en gratis spilkonto, så du kan vinde store gevinster. Du kan endvidere benytte LeoVegas download og spille Platooners app spilleautomat på din mobil. Du kan samtidig få en flot velkomstbonus.

Spil Platooners hos LeoVegas 

Platooners’s Historie

Da Platooners udkom i 2018, var det ELK Studios der stod bag spillet. Efterfølgende har ELK Studios jævnligt opdateret dette 178 måder at vinde spil, for at Platooners altid lever op til det efterspurgte niveau.

Spillets Regler

Her ser du en oversigt over reglerne for Platooners:

 • For at få gevinst, skal du have mindst 3 af samme slags på en af de 178 måder at vinde
 • Gevinster udbetales for alle kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på enhver placering
 • Wild symbolet kan erstatte enhver af de andre 10 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på aktiv spillelinje bliver udbetalt
 • Minimum indsats er 100
 • Fejl under spillet annullerer alle indsats og udbetalinger

Sådan spiller man Platooners

På Platooners er målet at få minimum 3 og op til 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er du er ny på online spilleautomater, eller bare på dette ELK Studios spil, vil denne Platooners anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Platooners spilleautomat online og vinde rigtige penge.

Før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Du kan modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

Langt de fleste foretrækker at spille Platooners for rigtige penge, da du så kan vinde op til 2500000kr. Så hvorfor ikke besøge LeoVegas og prøve Platooners, på deres website også fra mobil.

Ønsker du kun at spille Platooners for sjov, eller vil øve dig, så er der mulighed for at gøre det gratis på LeoVegas’s website eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt at downloade LeoVegas software.

Når du vil starte spillet, skal du blot klikke på Spin. Det er muligt at ændre din indsats ved at justere indsats størrelsen. Således kan du øge din indsats samt beløbet du kan vinde. Det gælder om at få mindst 3 ens symboler på en spillelinje, og med 5 symboler opnår du den største gevinst.

Spiller du på flere linjer, vil du have større chance for at få 5 af de samme symboler på række. På Platooners behøver du ikke tænke over dette, da du altid vil satse på 178 måder at vinde.

Spil Platooners online 

Følg disse trin til hvordan du spiller Platooners:

 • Beslut først, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Her på Platooners er der 178 måder at vinde fordelt over 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 178, dette vil sige at du ikke kan fravælge nogle af dem. Spil Platooners online og der er god chance for at du vinder helt op til 2500000kr på de 178 måder at vinde.

Linjerne her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på 178 måder at vinde spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke nærige, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Platooners gevinsterne er ligeså store som på de bedste online 178 måder at vinde spillemaskiner.

 • Herefter skal du vælge størrelsen af møntværdien.

På nogle spilleautomater kaldes det i stedet møntstørrelse. Her giver ELK Studios dig lov at vælge værdien af hver mønt på Platooners. Standardindstillingerne starter ved 0.02kr, hvilket er den mindste møntværdi, op til 10kr – den største møntværdi.

Med spillelinjerne indstillet til 178 som er standard, kan du vælge den møntværdi ønsker og udløse jackpot gevinst på Platooners på og stadig få din linjeindsats ganget med 1000.

 • Efter din ønskede møntværdi er indstillet, vælg så din indsats per linje.

ELK Studios har i Platooners valgt at have en fast mønt indstilling på per linje.

Når du spiller Platooners vil de 178 måder at vinde. ELK Studios har nemlig ikke givet muligheden for at indstille dette. Måske de vil gøre det på en anden version af Platooners.

Juster din indsats på Platooners ved at bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

 • Start spillet manuelt ved at klikke på Spin knappen.

Sådan kan du starte de 5 hjul, mens du beholder indstillingerne på Platooners fra før. Du kan også starte Platooners ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du sætte dig tilbage og se på de 5 hjul der spinder op til 100 gange i træk.

Synes du det er for mange med 100 spins? Så kan du sætte antallet af gentagne spins ned. Du kan gå ned til 10 på Platooners.

 • Du bør også overveje indstillingerne for lyden og fuld skærm, inden du går i gang med at spille Platooners spillemaskine.

Det er ikke muligt at spille Platooners i fuld skærm. Det er en skam at ELK Studios ikke har gjort det muligt, men vi kan håbe det vil blive rettet i en opdatering af Platooners.

Vil du slukke for lyden på Platooners, kan du gøre det ved at klikke på mute.

Lydindstillingerne på Platooners er simple, du kan enten skrue helt op eller sætte den på lydløs. Det er ikke muligt at skrue op/ned for lydstyrken.

Hvad er den største gevinst på Platooners?

Hvor store gevinster kan du så forvente på Platooners? Tjek gevinstoversigten for dette ELK Studios’s spil ved at klikke på yes. Her fremgår det at Dog Tags er det bedst betalende symbol – med en gevinst på 1000 gange din indsats per linje. Er din indsats på mønter per linje med møntværdi på 10kr, så vil din samlede gevinst være 250000 mønter med 5 Dog Tags symboler på en gevinstlinje.

Alt du skal vide om den faste Platooners Jackpot

Du kan ikke vinde en fast Platooners jackpot, men der er stadig masser af gode gevinster. Dog Tags symbolet kan for eksempel gange din indsats med 1000. Så du har chancen for at vinde op til 2500000kr for maks. indsats.

Progressiv Jackpot

Du har ikke mulighed for at vinde en progressiv Platooners jackpot. Men det kan dog være, at et af de casinoer som har dette ELK Studios spil tilbyder deres egen progressive jackpot.

Tilbagebetalingsprocent

Mange spillere forstår ikke hvordan Platooners’s tilbagebetalingsprocenten fungerer. Baseret på udbetalinger over tid, udbetaler 178 måder at vinde spillemaskiner i gennemsnit 93% til 96%. Platooners har en tilbagebetalingsprocent på 96%. Så i gennemsnit udbetaler den 96kr for hver gang der er satset 100kr.

Tilbagebetalingsprocenten på Platooners er klart en af de højeste – med en virkelig flot 96.3%.

Skal man downloade LeoVegas software?

Nogle gange er det for besværligt at skulle downloade et spil, hvis man bare lige vil prøve det. Derfor kan du spille Platooners direkte på deres website, uden du behøver downloade LeoVegas software. Du kan også prøve spillet helt gratis hos LeoVegas.Eller hvis du er selvsikker nok spille Platooners for rigtige penge.

Er Platooners tilgængelig på LeoVegas mobil?

Ja, du kan blive underholdt af Platooners mobil i en app som er tilgængelig til samtlige iOS, Android, Windows enheder. Download LeoVegas app til din mobile enhed og få adgang til et hav af spilleautomater på din mobil. Platooners tilbyder den samme gode oplevelse som på din computer. De 5 hjul giver den samme fine udbetalingsprocent på 96.3%, det eneste der er ændret er størrelsen af designet.

Har du en Apple enhed kan du spille i en brugervenlig LeoVegas iOS app, som kan downloades i iTunes. Den ultimative mobile LeoVegas oplevelse er altså kun et par klik væk.

LeoVegas app er tilgængelig til samtlige Android enheder, enten via Google Play eller LeoVegas’s hjemmeside. Så kan du få kontante gevinster direkte på mobilen.

Selvom der ikke er en LeoVegas app, kan du stadig spille fra Windows og Blackberry enheder via browseren.

Vær på vagt, hvis en website prøver at få dig til at købe en Platooners eller LeoVegas app, da de nok er falske. Deres app er gratis til alle enheder, så du kan bruge dine penge på Platooners.

Symboler på Platooners

Der er 10 symboler på Platooners spilleautomat. Her er en liste over dem med en høj udbetaling:

 • Dog Tags
 • Knife
 • Binoculars
 • Medical Bag
 • Ace, King, Queen og Jack

Du finder yderligere disse symboler:

 • Platooners wild symbol
 • Snake scatter symbol
 • Snake bonus symbol

Dog Tags er det bedst udbetalende, et jackpot symbol kan man godt sige, . Får du Dog Tags 5 gange på alle de 178 måder at vinde vil du få udbetalt 1000 gange din indsats. Med en indsats på 100 på alle 178 måder at vinde, vil 5 Dog Tags symboler udbetale 1000 gange din indsats – eller 250000 mønter.

Herunder ses det højst betalende symbol på Platooners:

Det næstbedst udbetalende symbol er Knife. Satser du kr per linje, kan du få udbetalt en gevinst på op til 500 gange din indsats, men satser du kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde kr. Efter Knife er der det gavmilde symbol Binoculars, som belønner dig med 200 gange din indsats selv ved mindste indsats på kr per linje, men kan forøge din saldo med en gevinst på kr når du spiller med maks. indsats og 5 af disse lander på en aktiv spillelinje.

Får du Medical Bag vil din indsats blive ganget med henholdsvis 150. Det symbol der er lavest betalende er Ace, King, Queen og Jack, men selv her kan du få 120 gange din indsats, hvis du får 5 Ace, King, Queen og Jack.

Sammen med wild symbolet, får du her et Snake symbol. Det fuldender enhver gevinst chance på Platooners. Symbolet Snake kan alene give en gevinst på gange din indsats.

Særlige Funktioner på Platooners

Platooners har både et wild og scatter symbol, som du læse mere om herunder. Bonusspillet har sit eget symbol.

Scatter

Et af de bedste symboler på Platooners er scatter symbolet, som også kaldes for Snake. Det kan give en gevinst på gange din indsats. Platooners’s Snake symbol udløser samtidig bonusspil.

Sådan kan du genkende det:

Wild

Wild symbolet erstatter Platooners’s almindelige symboler. Hvis du skal bruge 5 ens symboler men i stedet får 4 Knife symboler. Så kan Wild symbolet stå i stedet for det sidste, og derved udløse 500 gange din linjeindsats.

Dette symbol er Platooners’s wild symbol.

Ekspanderende Wild

At have et ekspanderende wild symbol er fantastisk, men det har dette Action spil ikke. Men der er så mange andre features på Platooners så du vil ikke engang komme til at savne det.

Stacked Wild

ELK Studios har ikke inkluderet et stablet wild symbol på disse 5 hjul, men du finder mange andre lukrative præmier.

Overlay Wild

På Platooners har ELK Studios ikke tilføjet et overlay wild symbol, men du kan stadig vinde op til 1000 gange din linjeindsats i et enkelt spin.

Platooners’s Udbetalingslinjer

Platooners er en spillemaskine med 178 måder at vinde.

Møntværdi kan indstilles for sig selv.

På Platooners er der ikke normale betalingslinjer. Du får i stedet 178 gevinstlinjer – nemlig 178 måder at vinde. Det betyder at alle vinderkombinationer med minimum 3 ens symboler, giver gevinst uanset hvor på de 5 hjul de lander. Der er altså mange måder hvorpå de 10 symboler kan give gevinst.

Med 178 måder at vinde spil som Platooners behøver du ikke bekymre dig om at slå betalingslinjer til eller fra. De 178 vinderkombinationer er altid aktive.

Du kan bruge møntværdi knappen på Platooners til at indstille beløbet for din indsats.

Hvordan virker Platooners’s betalingslinjer:

 • Alle betalingslinjer udbetaler fra venstre til højre på Platooners.
 • Få mindst 3 ens symboler på en spillelinje og så er der gevinst.
 • Alle almindelige symboler kan erstattes af wild symbolet.
 • Snake udbetaler gevinst på enhver linje.
 • Den eneste gevinst der udbetales er den største på hver betalingslinje. Det betyder altså, at får du flere gevinster på samme spillelinje er det kun den største der udbetales.
 • På Platooners er alle 178 måder at vinde er faste. Du satser derfor automatisk på dem alle. Men du får til gengæld gevinst hver gang 3 ens symboler lander på en spillelinje.

Spillets Hjul

ELK Studios har valgt den almindelige retning for hjulene på Platooners, altså nedad mod bunden af skærmen. Det betyder at det er let at følge de 5 hjul på denne ways to win, når du spiller for rigtige penge og spændt venter på gevinst.

Her finder du 10 symboler bestående af blandt andet et wild og et scatter symbol.

Er det en Klassisk eller 3D Spillemaskine?

Platooners er en spillemaskine hvor du har chancen for at få gevinst på intet mindre end 178 måder at vinde betalingslinjer. Ovenfor er det forklaret, hvordan du får mest muligt ud af betalingslinjer i spillet.

Er ELK Studios’s Platooners en 3D Spillemaskine?

Nej bestemt ikke. ELK Studios har ikke investeret så meget i Platooners, men det er stadig et interessant spil med gode gevinster. Faktisk giver ELK Studios’s spillemaskiner og klassiske spilleautomater bedre gevinster end deres 3D spillemaskiner.

Info om Platooners’s Knapper

I dette afsnit kan du lære mere om knappernes funktioner på Platooners og de fleste andre ELK Studios spil:

Start Knappen

Den knap som uden tvivl bliver brugt mest på LeoVegas, hedder som oftest Spin eller Start. På Platooners kaldes den Spin. Et klik på den og de 5 hjul begynder at dreje, hvilket betyder at du har chancen for at vinde 250000 mønter som forøger din saldo med 2500000kr. Klik på Spin og du er et skridt nærmere gevinsten. Der er mange andre knapper på Platooners inklusiv:

 • Lydstyrke indstillingen på Platooners
 • Info funktion med yderligere information om spilleregler og gevinster på Platooners

Turbo Knappen

Vil du have fart på spillets hjul? Så kan du benytte Turbo funktionen.

Der er desværre ikke en Turbo knap på Platooners.

Information Fanen

Info fanen er din genvej til Platooners’s spilleregler og gevinstoversigt. Vi anbefaler at du læser disse informationer, så du ved hvordan spillet fungerer.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der får de 5 hjul til automatisk at rotere. Det eneste du behøver at gøre, er at læne dig tilbage og nyde vinderkombinationerne. På Platooners kan du slippe helt for at skulle røre en finger, bare sæt autospil i gang og nyd spillet.

På Platooners kan du bruge denne nyttige funktion, i stedet for for Spin knappen. Og du kan selv slå autospil til/fra som du har lyst. Du vælger selv hvor mange spins fra 10 til 100.

Min. Indsats

Har du planer om at åbne en LeoVegas konto samt gøre krav på din bonus på 10000kr, kan det være en god idé, at finde ud af hvad minimums indsatsen er på Platooners, når du spiller for rigtige penge.

Uden en Sats En knap, er du nødt til selv at vælge minimum værdi.

Den laveste møntværdi på Platooners er 0.02kr. Så i stedet for at satse 1000kr per spin, hvilket du ville gøre hvis du efterlod møntværdien på 10kr, kan du sænke den til 178 X 0.02 – hvilket kun er 2kr per spin.

ELK Studios har valgt at have fastlagte betalingslinjer på Platooners. Så vil du ændre på din indsats, kan du i stedet sænke antallet af mønter ned til mønter per spillelinje. Men fordelen ved at satse på samtlige 178 måder at vinde er at, dine chancer for at udløse Platooners’s bonusspil samt free spins er større. Foretrækker du at satse småt kan du starte med en indsats på 2kr, og samtidig have mulighed for at udløse ELK Studios’s bonus funktioner.

Maks. Indsats

Eftersom ELK Studios ikke har inkluderet en Maks. Indsats knap, kræver Platooners at du selv forhøjer din indsats. I menuen på dette 5-hjuls spil, kan du vælge mønter per linje, hvilket er 100 mønter per spin når 178 måder at vinde er aktive. I kontanter, er det 1000kr hvis du vælger maks. mønt indsats på kr10.

Gevinstoversigt

På gevinstoversigten findes alle informationer om Platooners’s symboler og deres udbetalinger. Du kan blandt andet se at Platooners’s størst udbetalende symbol er Dog Tags. Er du heldig at få 5 af dem, vil du blive belønnet med en gevinst på 1000 gange din linjeindsats. Dernæst kommer Knife symbolet med en attraktiv gevinst på 500 gange din indsats per spillelinje. Men de stopper ikke der! Får du 5 Binoculars symboler på en aktiv spillelinje, vil din LeoVegas konto stige med 200 gange din indsats . Næste i rækken er Medical Bag, som giver 150 gange indsatsen hvis du fylder en hel gevinstlinje. Det dårligst udbetalende af de 10 symboler er Ace, King, Queen og Jack. Men selv det, kan stadig gange din indsats på en vindende linje med 120.

Indsats Størrelse

Platooners lader dig vælge størrelsen af din indsats, og der er adskillige måder at gøre det på:

 • Indstil dit indsats niveau
 • Brug møntværdi indstillingen

På Platooners er du nødsaget til at satse på alle 178 måder at vinde. Men til gengæld, er dine vinderchancer større, jo flere linjer du satser på.

Du kan vælge niveauet af din indsats – eller hvor mange mønter du vil satse per linje. Dette vil have direkte indflydelse på størrelsen af din indsats. Du kan indstille din indsats til enhver værdi mellem og mønter på hver af de 178 måder at vinde. Hvis du for eksempel vælger en indsats på per linje, vil du med 178 måder at vinde på Platooners, have en samlet indsats på 100 mønter per spin.

Værdien af Platooners’s mønter

Du kan også indstille din indsats ved hjælp af møntværdien. Det er ligeså nemt som at justere lyden eller indstille indsats niveau.

Platooners’s mønter er fra 0.02kr til 10kr værd i kontanter. Du kan give hvert mønt en værdi fra 0.02kr til 10kr. Et par simple beregninger der omfatter gevinstlinjer og antal mønter fortæller os, at den samlede Platooners indsats går fra 2kr til 1000kr.

LeoVegas’s Udbetalingsmetoder

Pengene du vinder når du spiller Platooners for rigtige penge vises øjeblikkeligt på din LeoVegas konto. Du kan udbetale penge via hurtigt og sikkert gennem Skrill. Hver har en grænse, som du bør tjekke med casinoet’s support.

Hvis du vælger at modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 35, før din Platooners gevinst kan udbetales. Vil du vide mere om LeoVegas’s omsætningskrav, bør du tjekke deres Vilkår & Betingelser. Du finder ikke disse informationer i Platooners’s Info sektion.

Bonus Features på Platooners

Hvilke bonus features har ELK Studios inkluderet?

Er der en Bonus Runde?

Jep! Er du klar til at vinde på Platooners? Der gemmer sig nogle fantastiske gevinster i Platooners vs Snakes of Fortune runden. Få dem ved at ramme Snake symboler på dette 178 måder at vinde spil’s hjul.

Dobbelt op på din Platooners gevinst

Du har måske se en gamble funktion på nogle spil med 178 måder at vinde. Men det finder du ikke her. Dette er et sjovt Action spil der vil ikke friste dig til at miste det hele i ét klik.

Kan man få Platooners Free Spins?

Der er to forskellige typer gratis spins. ELK Studios har inkluderet gratis spins i nogle af deres spil, mens de gratis spins casinoer tilbyder er en anden slags. LeoVegas tilbyder gratis spins til nye kunder. Alle der opretter en LeoVegas konto, kan få 200 gratis spins, men de kan ikke bruges på Platooners. Derfor er det heldigt at ELK Studios lavet en gratis spins feature på Platooners. Samtidig, kan du prøve Platooners i en gratis version, det kaldes dog ikke gratis spins og du får heller ikke lov til at beholde gevinsten.

Platooners har ingen free spins inkluderet. Men til gengæld kan du nyde godt af 200 LeoVegas free spins til Witchcraft Academy, Dazzle Me, Warlords: Crystals of Power, Swipe and Roll, Starburst, Twin Spin. I første omgang, skal du dog tilmelde dig og indbetale til din spilkonto.

Multiplikator Gevinst

På nogle 178 måder at vinde spil er der en multiplikator som kan gange dine almindelige linjegevinster yderligere. Det er der dog ikke på Platooners, men du kan stadig udløse Action Spins! bonusspillet.

Foruden den almindelige linjegevinst hvor din indsats bliver ganget med mellem 120 og 1000, kan du være heldig også at få en multiplikator gevinst. Desværre, finder du ikke sådan en på Platooners, men der er den sjove Action Spins! feature.

Design & Layout

Du vil opdage, at Platooners vil belønne dig med gevinster der vil øge din saldo betydeligt. Brug kontrolpanelet for at:

 • Åbne gevinstoversigten
 • Justere din indsats
 • Starte auto funktion
 • Mute Platooners
 • Tjekke Platooners’s info sektion

På en 178 måder at vinde spilleautomat, er lyden vigtige. ELK Studios har sørget for at den passer fint til Platooners’s tema. Men hvis det er for meget, kan du slukke det med et enkelt klik på mute.

Platooners for Rigtige Penge

Platooners har en flot grafik der tager udgangspunkt i Action-temaet. Men vælger du at spille Platooners for rigtige penge, har du en chance for at vinde en af de store gevinster.

Sådan spiller man Platooners online for rigtige penge:

Spil Platooners online med en spilkonto hos LeoVegas. Det tager kun 5 minutter. Sådan her opretter du en LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 200 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Platooners med LeoVegas’s casino penge

Hvordan kan jeg spille Platooners gratis?

Vil du spille ELK Studios spilleautomater gratis? Spil Platooners online i LeoVegas gratis prøveversion – også på mobil.

Spil med Mobil Bonus

De fleste folk bruger efterhånden deres mobil til alt. Men det har LeoVegas valgt at ignorere, de tilbyder i hvert fald ingen mobil bonus. Så vil du spille Platooners eller andre Funny tema spil på LeoVegas mobil, må du betale af egen lomme.

Findes der Platooners tricks til at få gevinst?

Ingen Platooners strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette 178 måder at vinde spil afhænger nemlig af Platooners’s tilbagebetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Platooners’s 5 hjul og 178 måder at vinde udbetaler over en periode, hvor house edge viser LeoVegas’s udbytte.

ELK Studios har givet dette spil en fin udbetalingsprocent på 96.3%. Der er derfor gode chancer for gevinst på Platooners.

På Platooners udløses der store gevinster, dog kan der gå lidt tid mellem dem. Udbetalingsprocenten er på 96.3%, hvilket betyder at din chance for gevinst er i top.

Om ELK Studios:

 • Website: https://www.elk-studios.com/
 • Speciale: IGaming Software til Computer, IGaming Software til Mobil
 • Etableret: 2013
 • Grundlægger: Group Effort
 • Hovedkontor: Centralplan 15, 111 20 Stockholm
Spil Platooners nu