Anmeldelse af Planet Fortune Online Spilleautomat

Spil Planet Fortune hos LeoVegas 

Spil Planet Fortune hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Planet Fortune Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

LeoVegas bonus code

Bare rolig, hvis du ikke har en LeoVegas bonuskode betyder det ikke noget. Du kan nemlig få en LeoVegas velkomstbonus på 125% og en gratis LeoVegas bonus på 50kr til at bruge på Planet Fortune spilleautomat – uden at bruge en LeoVegas bonuskode.

Attraktiv LeoVegas Velkomstbonus

De fleste online casinoer giver nye kunder en tilmeldingsbonus, så her får du selvfølgelig en LeoVegas velkomstbonus. Du kan lige nu få en LeoVegas bonus på 50kr. Opret en konto, så får du LeoVegas bonus på 50kr uden krav om indskud. Men LeoVegas har mange andre kampagner.

Lige så snart du har åbnet en LeoVegas konto, kan du foretage din første indbetaling. De beder kun om 100kr til at starte med, og vil matche din indtaling med en 125% LeoVegas velkomstbonus på op til 10000kr. Din indbetaling på 100kr vil automatisk vokse med 125% – din LeoVegas bonus.

Spil Planet Fortune ved LeoVegas 

Introduktion

Leder du efter en eventyrlig oplevelse på en spillemaskine, så spil Planet Fortune online lige nu. Med god grafik, mange bonus funktioner, 5 hjul og 40 betalingslinjer som kan udbetale op til 2500000kr, er du sikret et eventyr uden lige. Planet Fortune er nok en af de populæreste Play’n GO spillemaskiner. Med et Space tema som selv Sci-Fi fans aldrig bliver trætte af. Du har muligheden for at løbe afsted med en linjegevinst på 750 gange din indsats på Planet Fortune spillemaskine, eller få gratis spins, få kontante gevinster på op til 2500000, nyde Magnetic Mayhem feature, det kan du få med en min. indsats på bare 0.05 per betalingslinje.

Planet Fortune Spil Funktioner

Planet Fortune har meget mere at byde på end blot hvad Sci-Fi fans foretrækker. Lad os tage et kig på hvilke specifikke funktioner Planet Fortune kan tilbyde.

Du finder mange underholdende features som bonus free spins samt 11 symboler og et wild symbol også kendt som joker på denne video spillemaskine.

Jackpotten er på 750 gange din indsats per linje. Udbetaling til spilleren er 96.5%.

Spil Planet Fortune online – for eksempel hos LeoVegas med en gratis spilkonto, så har du chancen for at vinde kontante gevinster. Hos LeoVegas kan du også downloade en LeoVegas app, så du kan spille fra din mobil. Du kan endda få en god velkomstbonus.

Derfor blev Planet Fortune udviklet

Da Planet Fortune udkom i 2018, var det Play’n GO der stod bag spillet. Efterfølgende har Play’n GO jævnligt opdateret dette video spil, for at Planet Fortune altid lever op til det efterspurgte niveau.

Spil Information

Her er en liste over reglerne for Planet Fortune:

 • For at få gevinst, skal du have mindst 3 af samme slags på en af de 40 aktive spillelinjer
 • Gevinster udbetales for alle kombinationer fra venstre til højre
 • Wild symbolet kan erstatte enhver af de andre 11 symboler
 • Kun den største gevinst på aktiv spillelinje bliver udbetalt
 • Free spins funktionen på Planet Fortune omfatter 10 free spins
 • Free spins kan genudløses under free spins
 • Minimum indsats er
 • Fejl under spillet annullerer alle indsats og udbetalinger

Hvordan kan jeg spille Planet Fortune?

Hvis du er ny i verden af online spillemaskiner eller bare på dette Play’n GO spil, så vil denne Planet Fortune anmeldelse give dig en gennemgang af hvordan du kan spille Planet Fortune spillemaskine online og vinde kontanter. På Planet Fortune, er det først og fremmest målet at få mindst 3 sammenhængende symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre.

Du skal først vælge hvordan og hvor du vil spille. Du har mulighed for at få en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

Det er uden tvivl sjovest at spille Planet Fortune for egne penge, da man så har chancen for at stikke af med en gevinst på 2500000kr. Spil Planet Fortune hos LeoVegas, på deres site eller på din mobil.

Hvis du blot vil spille Planet Fortune for sjov, eller bare prøve spillet, så kan du gøre det gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt at downloade LeoVegas software for at spille Planet Fortune.

Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at bruge indsats indstillingerne. Dette vil forhøje din indsats, og samtidig din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 3 ens symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst. For at få dit første spin skal du blot klikke på Spin knappen, når du har åbnet spillet.

Spiller du på flere linjer, vil du have større chance for at få 5 af de samme symboler på række. På Planet Fortune behøver du ikke tænke over dette, da du altid vil satse på 40 spillelinjer. Det er også muligt at slå Turbo tilstand til eller fra.

Her er en guide til at spille Planet Fortune:

 • Beslut dig først for, hvor mange spillelinjer du vil spille på.

Planet Fortune har 40 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Antallet af aktive spillelinjer er fastsat til 40, hvilket betyder at du ikke kan ændre antallet af linjer. Spil Planet Fortune online, så er du et skridt nærmere top gevinsten på 2500000kr på de 40 linjer.

Her vil gevinsterne blive udbetalt fra venstre til højre, hvilket er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er alt andet end nærige, hvilket mange tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Planet Fortune gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Det næste skridt er at vælge din møntværdi.

Vil du spille Planet Fortune for rigtige penge, eller andre Play’n GO spillemaskiner hos LeoVegas, skal du indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. Dette gælder dog ikke for Planet Fortune – her er der nemlig en fast møntværdi på kr per mønt.

Med en fast møntværdi, behøver du ikke at rode med indstillingerne. I stedet, kan du fokusere på at vinde Planet Fortune’s jackpot på 750 gange din linjeindsats.

 • Har du fået indstillet møntværdien, så gå videre til valg af indsats per linje.

Play’n GO har besluttet at holde mønt indstillingen i Planet Fortune fast – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Som tidligere omtalt, på Planet Fortune vil man altid spille på alle 40 spillelinjer. Play’n GO har ikke gjort det muligt for dig, selv at ændre på dette. Måske det vil blive ændret på en anden version af Planet Fortune.

For at finjustere din indsats på Planet Fortune, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

Du kan således styre din indsats, og satse på mellem 0.05kr og 25kr per linje. Med en relative høj maks. indsats per spillelinje på 25kr, antyder Play’n GO at de har målrettet Planet Fortune mod gavmilde indsatser.

 • Klik på Spin knappen for at starte spillet.

Dette vil starte spillet med de 5 hjul, samtidig med at indstillingerne på Planet Fortune forbliver som du tidligere satte dem. Du kan også benytte autospil til at starte Planet Fortune. Derved behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du blot kigge på at de 5 hjul automatisk spinder op til 500 gange i træk.

 • Der er desuden to funktioner mere at overveje, inden du vælger at starte Planet Fortune spillemaskine. Det er om du vil spille i fuld skærm samt hvordan lydniveauet skal være.

Planet Fortune har desværre ikke en fuld skærm funktion. Dette burde Play’n GO rette, så vi kan få lov at spille Planet Fortune efter hensigten.

Du kan slukke for lyden med et klik på mute knappen, og spille Planet Fortune uden at forstyrre nogen.

Der er ingen lydstyrke funktion på Planet Fortune til at skrue op/ned. Så du kan kun skrue helt op for lyden eller sætte den på lydløs.

Alle Symboler på Planet Fortune

Du har 11 symboler på Planet Fortune spilleautomat. De bedst betalende ses i listen nedenfor:

 • Astro-Adam
 • Extragalactic-Eve
 • Purple Crystal-patch
 • Blue Crystal
 • Ace, King og Queen
 • Jack og 10

Udover disse, finder du også:

 • Green og Red Robot wild symbol
 • Green og Red Robot freespins symbol

Det størst udbetalende, et jackpot symbol kan man kalde det, er Astro-Adam. Fremkommer Astro-Adam 5 gange på alle 40 spillelinjer vil det udbetale 750 gange din indsats. Er din indsats på alle 40 spillelinjer, vil 5 Astro-Adam symboler nemlig give en gevinst på 750 gange din indsats – eller mønter.

Billedet her viser Planet Fortune’s bedst udbetalende symbol:

Det næstbedst udbetalende symbol er Extragalactic-Eve. Satser du 0.05kr per linje, kan du få udbetalt en gevinst på op til 500 gange din indsats, men satser du 25kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde 12500kr. Efter Extragalactic-Eve er der det gavmilde symbol Purple Crystal-patch, som belønner dig med 300 gange din indsats selv ved mindste indsats på 0.05kr per linje, men kan forøge din saldo med en gevinst på 7500kr når du spiller med maks. indsats og 5 af disse lander på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Blue Crystal og Ace, King og Queen ganger din indsats med henholdsvis 200 og 100. Og det lavest betalende symbol Jack og 10, kan give dig 50 gange din indsats, hvis du får 5 på en spillelinje.

Green og Red Robot symbolet på Planet Fortune udløser også free spins.

Planet Fortune’s Gevinstlinjer

Planet Fortune video spillemaskine og 5 hjul og 40 spillelinjer.

De linjer der løber på tværs af de 5 hjul på denne video kaldes betalingslinjer. Alle vinderkombinationer på disse giver gevinst.

Man kan ikke slå spillelinjerne til eller fra på Planet Fortune – de 40 spillelinjer er nemlig altid aktive.

Du kan styre din indsats ved at ændre antallet af linjer, som forklaret ovenfor.

Spil Planet Fortune ved LeoVegas 

Hvordan virker Planet Fortune’s betalingslinjer:

 • Betalingslinjerne udbetaler altid gevinst fra venstre til højre.
 • 3 ens symboler på en betalingslinje udbetaler gevinst.
 • På en spillelinje erstatter wild symbolet alle andre symboler for at give vindende kombinationer.
 • Får du flere gevinster på samme betalingslinje er det kun den største der giver gevinst. Har du for eksempel fået to vinderkombinationer, er det kun den største af dem der bliver udbetalt.
 • Samtlige af de 40 linjer på Planet Fortune er fastlagte. Det betyder at man ikke deaktivere dem, og at de derfor altid er aktive. Fordi alle spillelinjerne er aktive, vil der også blive udbetalt hver gang du får 3 ens symboler på en spillelinje.

Planet Fortune’s Hjul

Play’n GO har valgt den almindelige retning for hjulene på Planet Fortune, altså nedad mod bunden af skærmen. Det betyder at det er let at følge de 5 hjul på denne video, når du spiller for rigtige penge og spændt venter på gevinst.

Her finder du 11 symboler bestående af blandt andet et wild symbol.

Info om den faste Planet Fortune Jackpot

Du kan ikke vinde en fast Planet Fortune jackpot, men der er stadig masser af gode gevinster. Astro-Adam symbolet kan for eksempel gange din indsats med 750. Så du har chancen for at vinde op til 2500000kr for maks. indsats på 25kr per gevinstlinje.

Spillet’s Progressive Jackpot

Der findes ingen progressiv Planet Fortune jackpot. Men måske er der nogle online casinoer som har tilføjet dette Play’n GO spil til deres egen progressive jackpot pulje.

Klassisk eller Video Spillemaskine – Hvad er bedst?

Spillemaskinen Planet Fortune har en god grafik. Med flotte detaljer og sjove animerede ikoner. Dette Play’n GO spil har mange funktioner, som du umuligt vil finde på klassiske spilleautomater. Hvilket gør det spændende at spille Planet Fortune for rigtige penge.

Er dette en 3D Spillemaskine?

Nej, men der er ikke stor forskel på Play’n GO’s almindelige spillemaskiner og 3D spillemaskine. Forskellen er meget større mellem deres spillemaskiner og klassiske spilleautomater. Planet Fortune er i hvert fald god kvalitet, så Play’n GO har uden tvivl investeret en del i dette spil.

Kan man spille uden at downloade LeoVegas software?

Her er der virkelig tænkt over brugervenlighed, du behøver ingen LeoVegas software og derfor kan du spille alle Play’n GO’s spil uden du behøver at skulle downloade. Du kan også spinde Planet Fortune’s 5 hjul helt gratis hos LeoVegas. Eller hvis du er modig nok skifte til spil for penge på Planet Fortune.

Hos LeoVegas får du hurtigt og nemt adgang til spillene, det er nemlig ikke nødvendigt med LeoVegas download. Så bare spil Planet Fortune direkte i din internet browser. Besøg LeoVegas for at teste Planet Fortune på forhånd, uden at oprette en konto. Men der er selvfølgelig fordele ved også at oprette en konto, så går du ikke glip af LeoVegas’s attraktive kampagner.

Guide til Planet Fortune’s Knapperne

Dette afsnit er dedikeret til Planet Fortune’s knapper:

Start Knappen

Den mest brugte knap i ethvert video spil er knappen der starter spillet. I Planet Fortune er det Spin. Når man klikker på den begynder de 5 hjul at spinde, og dermed er du et skridt tættere på at vinde mønter som udbetalt er 2500000kr i kontanter. Det er så simpelt: klik, spin, og vind. Udover Spin knappen, finder du også følgende knapper på Planet Fortune:

 • Har du brug for mere information så klik på Planet Fortune’s Info ikon
 • Juster lyden på Planet Fortune ved hjælp af lydstyrke kontrollen
 • Brug turbo funktionen hvis du vil have fart på hjulene

Turbo Knappen

Hvis du vil have hjulene til at spinde hurtigere, eller dine free spins til at tage lidt mindre tid, så kan du bruge Turbo knappen.

Hvis du ønsker at spille hurtigere, så brug Planet Fortune’s Turbo funktion. For at afbryde den, klik på Turbo knappen igen.

Information Fanen

Du kan klikke på Info ikonet for at se Planet Fortune’s spilleregler. Læs her mere om, hvordan du spiller denne Play’n GO video og få mest muligt ud af at spille Planet Fortune hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der får de 5 hjul til automatisk at rotere. Det eneste du behøver at gøre, er at læne dig tilbage og nyde vinderkombinationerne. På Planet Fortune kan du slippe helt for at skulle røre en finger, bare sæt autospil i gang og nyd spillet.

Hvis du vælger at bruge Planet Fortune’s autospil funktion, slipper du helt for at trykke på Spin. Hvad der er bedre endnu, er at du selv vælger antallet af automatiske gentagelser.

De 5 hjul kan indstilles til at, afbryde autospil på et hvert forudbestemt tidspunkt.

Min. Indsats

Inden du opretter en LeoVegas konto og gør krav på din 10000kr bonus, er det en god idé at tjekke hvor meget man minimum skal satse på Planet Fortune, når man spiller for rigtige penge.

Uden en Sats En knap, skal du selv indstille indsatsen til minimum på Planet Fortune ved at ændre hvor mange mønter du satser per betalingslinje.

Med den mindste linjeindsats på 0.05. Spiller du for en beskeden indsats på 2kr per spin.

På Planet Fortune er spillelinjerne faste. Det laveste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per linje. Du kan ikke sænke din indsats ved at slå en af de 40 linjer fra. Det en god nyhed – fordi spiller du på alle 40 linjer garanterer det dig, at du kan udløse alle Planet Fortune’s bonus runder, ekstra features og free spins. Med minimums indsats på 2kr, tillader Play’n GO dig muligheden for at du kan starte langsomt og samtidig have adgang til alle de ekstra features.

Maks. Indsats

Du kan spille for en maksimal indsats på 1 mønter på hver alle de 40 linjer. Det svarer til en maksimale indsats på 1000kr. Hvis du vil spille med maksimal indsats på Planet Fortune, skal du selv rode med indstillingerne. Da der ikke er en Maks. Indsats knap på Planet Fortune.

Tilbagebetalingsprocent

En af de ting der er værd at vide, er spillets tilbagebetalingsprocent. Det vil give dig en idé om hvor meget du kan forvente Planet Fortune udbetaler over en given periode. Med andre ord, fortæller den om spillet er værd at spille. Her har du en spillemaskine med en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, så du vil have en tilbagebetaling på 96kr for hver 100kr. Men husk på, det betyder ikke at du vinder 96% hele tiden.

Du behøver ikke lede længere, Planet Fortune har en af de flotteste tilbagebetalingsprocenter på 96.5%.

Særlige Funktioner på Planet Fortune

Scatter

Dette Play’n GO spil har ingen Scatter.

Wild

Wild symbolet også kaldet Green og Red Robot, erstatter alle de andre symboler i en vindende kombination. Så får du 4 ens Extragalactic-Eve symboler plus et Green og Red Robot symbol, svarer det til 5 ens Extragalactic-Eve symboler, og vil blive belønnet med 500 gange din linjeindsats.

Billedet her viser Planet Fortune’s Green og Red Robot symbol.

Ekspanderende Wild

Det er ikke unormalt at 5-hjuls spil har en ekspanderende wild, men det er ikke tilfældet på Planet Fortune. Heldigvis har Play’n GO givet den mange andre funktioner, som du helt sikkert vil holde af.

Stacked Wild

Stablede wild symboler kan skabe flere gevinst chancer, men det finder du desværre ikke på Planet Fortune. Til gengæld du kan vinde op til 750 gange din indsats i et enkelt spin.

Overlay Wild

Du bliver måske skuffet over at der ikke er en overlay wild på de 5 hjul. Men det kan jo være at Play’n GO beslutter sig for at give Planet Fortune et i en af deres opdateringer.

Gevinstoversigt

Alt information om Planet Fortune’s udbetalinger finder du i gevinstoversigten, som kan tilgås med et enkelt klik, den indeholder specifikationer om Play’n GO’s spilfunktioner, og allervigtigst – de 11 symbolers udbetalinger. Får du minimum 3 ens symboler på række vil du få gevinst, men 5 af dem på en af de 40 gevinstlinjer belønner dig med op til 750 gange linjeindsatsen – som udløses af det bedst betalende symbol Astro-Adam. Så kryds fingre for at du får mange af disse Planet Fortune symboler! Det næstbedst betalende symbol, Extragalactic-Eve, giver også gode gevinster, med 5 af dem får du en flot gevinst på 500 gange din indsats per linje. At vinde 300 gange din indsats er heller ikke dårligt, det er præcis hvad Purple Crystal-patch vil give dig for 5 af dem på en aktiv linje. Blue Crystal og Ace, King og Queen fremkommer oftere, men udbetalingerne er også noget lavere, med henholdsvis 200 og 100 gange linjeindsatsen. Og selv det lavest betalende ud af de 11 symboler – Jack og 10 symbolet udbetaler 50 gange din indsats per linje.

Spil Planet Fortune hos LeoVegas 

Indsats Størrelse

For at indstille størrelsen af din indsats på Planet Fortune, har du et par valgmuligheder:

 • Vælg niveauet af din indsats
 • Indstil den kontante værdi af din indsats per linje

I modsætning til andre Play’n GO spil, vil de 40 linjer på Planet Fortune altid være aktive. Du kan altså ikke vælge at satse på, for eksempel 38 linjer.

En hurtig måde at indstille din indsats på Planet Fortune er via indsats niveau. Det starter fra 1 og op til 1, derved kan du let kan ændre din samlede indsats fra til . Vær opmærksom på, at ændringerne gælder for alle 40 linjer.

Er der en fast møntværdi?

Hver mønt du satser har en kontant værdi. Det er vigtigt at du ved hvordan du kan indstille den:

Kan jeg forvente en multiplikator funktion?

Planet Fortune har desværre ikke en multiplikator funktion, til gengæld har Planet Fortune et Magnetic Mayhem bonusspil som ikke bare er underholdende men også giver gode gevinster.

Bonus Runder og Free Spins

Hvilke særlige features og bonusspil kan jeg se frem til på Planet Fortune?

Bonus Funktioner på Planet Fortune

Desværre er der ingen bonus runde på Planet Fortune. Men du får 10 free spins, så næsten ligeså godt.

Spil Planet Fortune ved LeoVegas 

Planet Fortune’s Gamble Runde

Du har måske se en gamble funktion på nogle spil med 40 betalingslinjer. Men det finder du ikke her. Dette er et sjovt Sci-Fi spil der vil ikke friste dig til at miste det hele i ét klik.

Findes der Free Spins på Planet Fortune?

Det er meget normalt, at folk forveksler gratis spins som en bonus med gratis spins bonus funktionen i et spil. Online casinoer, såsom LeoVegas kunne tilbyde gratis spins som en bonus. De 50 gratis spins du får af LeoVegas når du opretter en ny konto, kan ikke bruges på Planet Fortune. Men til gengæld, har Play’n GO lavet en gratis spins funktion på Planet Fortune. De gratis spins, eller free spins som de også bliver kaldt, er ikke det samme som når du spiller Planet Fortune i en gratis version, der betaler du godt nok ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten udbetalt.

Du kan måske være heldigere end normalt på Planet Fortune, da den giver dig mulighed for at vinde 10 gratis spins hvis du udløser Robot Revolution under spillet.

Selvom det ikke er meget med de 50 LeoVegas gratis spins, som Planet Fortune tilbyder. Udbetaler disse gratis spins ganske pænt: Endvidere, får alle nye kunder 50 spins på Starburst for at oprette en konto.

Planet Fortune’s Design & Grafik

Planet Fortune er en af de typiske Play’n GO video spillemaskiner, med flot billed grafik som mange LeoVegas spillere elsker. Bortset fra visuel autencitet, tilbyder denne Space spillemaskine forskellige spillemuligheder, der gør dig i stand til:

 • Se Planet Fortune’s gevinstoversigt
 • Indstille værdien af din indsats
 • Sætte Auto Spin i gang
 • Mute Planet Fortune’s lydeffekter
 • Vælge Turbo tilstand
 • Få adgang til Planet Fortune’s spilleregler

Kort sagt, er alt ved dette Play’n GO spil farvet af Sci-Fi temaet, inklusiv lyden. Derfor leverer Planet Fortune en autentisk stemning som mange LeoVegas spillere ikke kan modstå. Oven i det, kan du vinde 750 gange din indsats. Så forstår du måske hvorfor Planet Fortune er så attraktiv. Men hvis du ikke bryder dig om Sci-Fi lyden, kan du klikke på mute knappen.

Spil for Rigtige Penge

Planet Fortune’s fængende grafik og bonus features, giver en lyst til at spille for rigtige penge. Det betyder samtidig at man har en chance for at vinde kæmpe præmier – så spil Planet Fortune online for rigtige penge og udbetal de kontante gevinster.

Sådan spiller man Planet Fortune online for rigtige penge:

Opret din LeoVegas konto og spil Planet Fortune online med det samme. Du skal bare bruge 5 minutter. Således får du hurtigt oprettet en LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Planet Fortune med LeoVegas’s casino penge

Udbetal din LeoVegas Gevinst

LeoVegas registrerer dine Planet Fortune gevinster øjeblikkeligt. Derefter kan pengene udbetales med Skrill. Der kan være en udbetalingsgrænse, så forhør LeoVegas kundeservice support vedrørende dette.

Du kan godt udbetale din Planet Fortune gevinst med en 125% LeoVegas velkomstbonus, det kræver bare at du først opfylder et gennemspilningskrav på 35. Læs alt om gennemspilningskravet under LeoVegas Bonus Betingelser & Vilkår, det nytter ikke noget at kigge i Planet Fortune’s Info afsnit.

Skal jeg indbetale for at spille Planet Fortune?

En af grundene til vi elsker LeoVegas er at de lader os spille dette avancerede spil for sjov. Spil Planet Fortune online på din computer eller på din mobil.

Hos LeoVegas’s kan du prøve samtlige Play’n GO spil for sjov, uden at indbetale. Men får du lyst til at spille Planet Fortune for rigtige penge, skal du foretage en indbetaling på minimum 100kr. Du kan spille for en møntværdi helt ned til kr, og så holder din saldo længere. Men med en 125% LeoVegas bonus får du endnu længere spilletid – og den kræver ikke engang en LeoVegas bonuskode.

Kan man spille Planet Fortune gratis og samtidig vinde rigtige penge?

Kan man spille Planet Fortune gratis online, uden at indbetale, og stadig vinde penge? Hos LeoVegas, er selv det muligt. Du kan bruge din LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus uden Indskud

Lige nu tilbydes der en LeoVegas gratis bonus på 50kr til dette perfekt strømlinede spil. Det er i bund og grund gratis penge, hvilket betyder at du kan spille Play’n GO spil helt gratis. Du skal bare have en LeoVegas konto – opret en og gå til LeoVegas’s spillemaskiner, brug de gratis 50kr, og vind endnu flere penge ved at spille Planet Fortune online. Men husk, for at kunne udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde betingelserne. Planet Fortune kan udløse gevinst på op til 2500000kr, men de fleste casinoer vil kun lade dig udbetale et begrænset beløb minus 50kr, hvis du gennemspiller bonussen 35 gange. Gratis penge kommer næsten altid med begrænsninger.

Har LeoVegas et mobil casino med Planet Fortune mobil?

Ja, du kan blive underholdt af Planet Fortune mobil i en app som er tilgængelig til samtlige iOS, Android, Windows enheder. Download LeoVegas app til din mobile enhed og få adgang til et hav af spilleautomater på din mobil. Planet Fortune tilbyder den samme gode oplevelse som på din computer. De 5 hjul giver den samme fine udbetalingsprocent på 96.5%, det eneste der er ændret er størrelsen af designet.

Til jer der bruger en iOS enhed, så kan I downloade LeoVegas’s iOS app i iTunes eller på LeoVegas’s website. Planet Fortune er altså kun et par klik væk ligemeget om bruger iPhone eller iPad.

Android bruger? Skynd dig at hent LeoVegas app i Google Play – både til Android mobil og tablet. Få minutter efter vil du kunne nyde Play’n GO spilleautomater direkte på din Android enhed.

En ting du skal være opmærksom på hvis du vil downloade LeoVegas’s app, er at du får den officielle som desuden er gratis.

Ekstra Mobil Bonus

En måde at sætte pris på en kunde i mobil casino er medbonusser. Men LeoVegas tilbyder ikke nogen mobil bonus, derfor vil Space-tema spil være udelukkende for egne midler. Der forventes mere af et casino med Play’n GO spil, så hvis der er behov for forbedring på LeoVegas, er det her.

Største Gevinst på Planet Fortune

Hvad er den maksimale gevinst du kan få på Planet Fortune? Bare kig nærmere på dette Space relaterede spil’s gevinstoversigt ved at klikke knappen. Hvad du vil se, er at Astro-Adam – det størst udbetalende symbol – vil gange hver mønt du satser per betalingslinje med 750. Med en indsats på 1 mønter per linje og kr som møntværdi, vil du få mønter hvis 5 af disse symboler lander på en gevinstlinje.

Findes der Planet Fortune tips til at vinde mest muligt?

Dine gevinstchancer på Planet Fortune afhænger af spillets udbetalingsprocent og LeoVegas’s house edge, selv den bedste Planet Fortune strategi kan ikke ændre dette. Planet Fortune’s udbetalingsprocent fortæller hvor meget der udbetales i gevinster over tid, hvor house edge er den del LeoVegas beholder.

Den gode nyhed er at Play’n GO gav dette spil en flot udbetalingsprocent på 96.5%, hvilket er blandt de bedste. Planet Fortune skulle derfor i gennemsnit udbetale 96.5kr for hver 100kr du bruger på det. Gode gevinst udsigter, ikke?

Med hensyn til Planet Fortune’s volatilitet, udbetaler den generøst, men ikke så ofte. Med en udbetalingsprocent på 96.5%, betyder det at dine vinder odds på de 40 gevinstlinjer er ganske udmærket. Men selvfølgelig, er det LeoVegas’s mål at få profit, men det opnår de vist også på millioner af Planet Fortune spins.

Om Play’n GO:

 • Grundlagt: 1997
 • Stifter: En gruppe venner
 • Hovedkontor: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36
 • Website: http://www.playngo.com/
 • Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, iGaming Platforms, Casino & Bingo
Spil Planet Fortune ved LeoVegas