Orient Express Online Spilleautomat Anmeldelse

Spil Orient Express nu 

Spil Orient Express nu hos Vera&John

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:Vera&John
Velkomstbonus: 200% op til 900kr
Orient Express Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Vera&John bonus code

Håbede du på at finde en Vera&John bonuskode, til at prøve Orient Express spilleautomat online? Så er det heldigt at du kan få en 200% Vera&John bonus, men det kræver ingen bonuskode.

Få en Vera&John Velkomstbonus

For at modtage en 200% Vera&John velkomstbonus, kræver det en indbetaling. Bare brug Skrill, indbetal minimum 100kr og din saldo vil stige med 900kr som kan bruges til få flere spins på Orient Express spillemaskine.

Spil Orient Express ved Vera&John 

Oversigt

Hvis du er på udkig efter et eventyrligt twist på en spillemaskine, så er Orient Express lige det du kigger efter. Med fængende grafik, gode bonus funktioner, 5 hjul og 20 betalingslinjer som udbetaler op til 1000000kr. Så spil Orient Express online – du vil ikke blive skuffet. Den er en af Yggdrasil Gaming’s bedste spillemaskiner, med et Adventure tema som Crime & Mystery fans holder meget af. På Orient Express spillemaskine har du chancen for at udløse en gevinst på 1000 gange din indsats, vinde gratis spins, få kontante gevinster på op til 1000000, nyde godt af tilfældig linje multiplikator og City Game Modes feature, det hele med en lav minimums indsats på 0.1 per linje.

Orient Express Features i Spillet

Orient Express er meget mere end blot en spillemaskine som kun Crime & Mystery fans vil sætte pris på. Lad os kigge på hvad Orient Express kan tilbyde.

Du finder en masse sjove features som gratis bonus spins samt 14 symboler, herunder forskellige typer wilds på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 1000 gange din indsats per linje. Udbetaling til spilleren ligger på 96.2%.

Spil Orient Express online – for eksempel hos Vera&John med en gratis spilkonto, så har du chancen for at vinde kontante gevinster. Hos Vera&John kan du også downloade en Vera&John app, så du kan spille fra din mobil. Du kan endda få en god velkomstbonus.

Baggrundshistorien

Yggdrasil Gaming udgav Orient Express i 2017, og har stadig rettighederne til spillet i dag. Yggdrasil Gaming opdaterer løbende dette video spil, så Orient Express altid er den bedste udgave.

Spilleregler

Her er en liste over reglerne for Orient Express:

 • For at få gevinst, skal du have mindst 3 af samme slags på en af de 20 aktive spillelinjer
 • Gevinster udbetales for alle kombinationer fra højre til venstre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på enhver placering
 • Wild symbolet kan erstatte enhver af de andre 14 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på aktiv spillelinje bliver udbetalt
 • Free spins funktionen på Orient Express omfatter 30 free spins
 • Free spins kan genudløses under free spins
 • Minimum indsats er 20
 • Fejl under spillet annullerer alle indsats og udbetalinger

Sådan spiller man Orient Express

Det handler om at få mindst 3 symboler på række, og op til et maks. af 5 ens på række fra højre til venstre. Hvis du er ny på online spillemaskiner, eller bare på Orient Express, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Orient Express online og få store gevinster.

Vælg først, hvordan og hvor du ønsker spille. Du bliver tilbudt en 200% Vera&John velkomstbonus, på op til 900kr.

Det er mest populært at spille Orient Express for rigtige penge, da det giver chancen for at vinde op til 1000000kr. Så hvorfor ikke prøve Orient Express hos Vera&John, direkte på deres website også på mobilen.

Vil du prøve Orient Express for sjov, for at se om det er noget for dig, så kan du gøre det gratis hos Vera&John også på mobilen. Du behøver ikke Vera&John download.

Du ændrer din indsats ved at indstille møntværdien. Dette kan forhøje din indsats, samt beløbet du kan vinde. Du skal have mindst 3 af de samme symboler på en aktiv spillelinje, og får du 5 ens symboler udløser du den største gevinst. Når du har åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at starte Orient Express.

Jo flere linjer du spiller på, jo større er din chance for at få 5 ens symboler på en gevinstlinje. På Orient Express behøver du ikke tænke over dette, da du altid vil satse på 20 spillelinjer. Det er også muligt at slå Turbo tilstand til og fra.

Her er en guide til at spille Orient Express:

 • Du skal først vælge hvor mange spillelinjer du vil spille på.

Spil Orient Express online med så mange aktive spillelinjer som muligt, for at øge muligheden for at vinde 1000000kr. Vi anbefaler derfor at du beholder alle 20 spillelinjer aktive i dette Yggdrasil Gaming spil. På Orient Express er der 20 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Der er 20 faste spillelinjer, hvilket betyder at du ikke kan vælge færre end det. Spil Orient Express online – der er god chance for at vinde 1000000kr på Orient Express’s 20 linjer.

Linjerne her udbetaler fra højre til venstre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Orient Express gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Næste skridt er at du skal vælge værdien af hver mønt.

Nogle gange, bliver det også kaldet møntstørrelse. På Orient Express lader Yggdrasil Gaming dig vælge værdien af hver mønt. Det er super nemt – et par klik på de rigtige knapper. Standardindstillingerne starter fra 0.1kr hvilket er den mindste møntværdi, og op til 50kr – den største møntværdi.

Med spillelinjerne sat til 20 som er standard, kan du vælge hvilken som helst møntværdi og udløse Orient Express’s jackpot gevinst på og stadig få din gevinstlinje indsats ganget med 1000.

 • Når du har indstillet møntværdien til den ønskede værdi, vælg så indsats per linje.

Yggdrasil Gaming har besluttet at holde mønt indstillingen i Orient Express fast – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Spiller du Orient Express vil det altid være med samtlige 20 spillelinjer. Yggdrasil Gaming giver dig ikke lov til at vælge mere eller mindre end det. Måske de vil gøre det i en anden version af Orient Express.

For at indstille alt ved et klik, brug ‘Maks. Indsats’ knappen.

Du kan på denne måde styre din indsats, og vælge at satse alt fra 0.1kr til 50kr per linje. Den forholdsvis høje maks. indsats på hele 50kr per linje, tyder på at Yggdrasil Gaming har målrettet Orient Express spillet mod høje indsats.

 • Ved at klikke på Spin knappen, starter du spillet.

Det vil starte de 5 hjul, mens indstillingerne på Orient Express forbliver som du før satte dem. Du kan også bruge autospil til at starte Orient Express. På den måde behøver du ikke bruge Spin knappen, men kan i stedet læne dig tilbage og se de 5 hjul spinde op til 1000 gange i træk.

 • Du bør også overveje indstillingerne for lyden og fuld skærm, inden du går i gang med at spille Orient Express spillemaskine.

Orient Express har ikke en fuld skærm funktion. Hvilket Yggdrasil Gaming burde tilføje, så man virkelig kan nyde Orient Express spillet.

Lyden på Orient Express kan afbrydes hvis du trykker på mute, så du bedre kan fokusere på spillet.

På Orient Express er der ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned for lydniveauet. Du må nøjes med enten at skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Orient Express Symboler

På Orient Express spilleautomat finder du 14 symboler. Nedenfor er de højst betalende listet:

 • Mrs. Hubbard
 • Count Andrenyi
 • Mr. Ratchett
 • Hercule Poirot
 • Suit of Hearts
 • Suit of Clubs og Suit of Diamonds

Derudover vil du også finde:

 • Orient Express, Conductor og Postcard from Istanbul wild symbol
 • Train – the expanding wild
 • Orient Express scatter symbol
 • Scatter freespins symbol

Det bedst udbetalende, et slags jackpot symbol kan man sige, er Mrs. Hubbard. Fremkommer Mrs. Hubbard 5 gange på samtlige de 20 spillelinjer vil du få 1000 gange din indsats udbetalt. Er din indsats 20 på de 20 spillelinjer, vil 5 Mrs. Hubbard symboler udbetale 1000 gange din indsats – eller 20000 mønter.

Her er et billede af Orient Express’s højst betalende symbol:

Count Andrenyi er det næstbedste symbol at få. Hvis du spiller med en indsats på 0.1kr per linje, kan du vinde 900 gange din indsats, men satser du 50kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du få en gevinst på 45000kr. Efter Count Andrenyi er der også det gavmilde Mr. Ratchett symbol, som kan give dig 800 gange din indsats selv når du spiller med mindste indsats på 0.1kr per linje, men som kan forøge din saldo med 40000kr hvis din indsats er maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Får du Hercule Poirot eller Suit of Hearts vil din indsats blive ganget med henholdsvis 750 og 100. Det symbol der er lavest betalende er Suit of Clubs og Suit of Diamonds, men selv her kan du få 75 gange din indsats, hvis du får 5 Suit of Clubs og Suit of Diamonds.

Sammen med wild symbolet, får du her et Scatter symbol. Det fuldender enhver gevinst chance på Orient Express. Symbolet Scatter kan alene give en gevinst på gange din indsats.

På Orient Express er der et Scatter symbol, specielt til free spins.

Orient Express Betalingslinjer

Orient Express er en video spillemaskine med 5 hjul og 20 linjer.

De linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet kaldes også for betalingslinjer. De afgør om en vinderkombinationer giver gevinst.

På Orient Express kan du ikke selv vælge at slå gevinstlinjerne til eller fra – de 20 gevinstlinjer er nemlig altid aktive.

Vælg selv din møntværdi ved at indstille møntværdien på spillet.

Du kan selv vælge indsatsen på dette Yggdrasil Gaming spil ved at bruge møntværdi funktionen.

Spil Orient Express ved Vera&John 

Info om Orient Express’s betalingslinjer:

 • På Orient Express udbetales gevinster fra højre til venstre.
 • Bare du har mindst 3 ens symboler på en spillelinje.
 • Orient Express’s wild kan erstatte de almindelige symboler på en spillelinje.
 • Får du den ekspanderende wild vil den sprede sig over spillelinjerne så du får flere vinderchancer.
 • Scatter giver gevinst uanset hvor den lander.
 • Du får kun udbetalt den højeste gevinst på en spillelinje. Så er der flere vinderkombinationer på en linje, er det kun den største som giver gevinst.
 • Enhver af de 20 spillelinjer er fastsat. Du satser derfor automatisk på dem alle. Men det betyder også at hver gang du får 3 matchende symboler udbetales der gevinst.

Info om Spillets Hjul

Her har vi en video hvor de 5 hjul på traditionel vis spinder nedad. Yggdrasil Gaming udviklede Orient Express med en klar intention om at holde den simpel, så du kan koncentrere dig om at vinde.

Det spændende spil Orient Express har 14 standard symboler, herunder et wild og et scatter symbol. Du finder en særlig Train symbol, som kan dække et helt hjul.

Alt du skal vide om den faste Orient Express Jackpot

Det er meget almindeligt, at video spil ikke har en jackpot. Der findes for eksempel ingen fast Orient Express jackpot. Men til gengæld er der Mrs. Hubbard symbolet som udløser en stor gevinst på 1000 gange din indsats. Det betyder at du kan vinde op til 1000000kr i kontanter for maks. indsats på 50kr per linje som er 20 i mønter.

Om Den Progressive Jackpot

Der er ingen progressiv Orient Express jackpot som standard. Men det er muligt, at et af de casinoer som har dette Yggdrasil Gaming spil vil tilføje det til deres progressive jackpot præmiepulje.

Hvad er fordelen ved Video Spillemaskiner fremfor Spilleautomater?

Orient Express har en interessant grafik. Der er ikke sparet på detaljerne eller animationerne. Yggdrasil Gaming har nok netop udviklet Orient Express med den hensigt, at levere en oplevelse som ikke er muligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat.

Er Orient Express en 3D Spillemaskine?

Nej, men det betyder ikke at den udbetaler mindre. Mange Yggdrasil Gaming fans holder af dette spil, og det er der god grund til. Med en gevinst på 1000 gange din linje indsats, bliver Orient Express hurtigt din favorit.

Er Orient Express download nødvendigt?

Et af de casinoer der udbyder Yggdrasil Gaming’s spil, er det populære casino; Vera&John. En af fordelene ved dette casino er at du ikke behøver at downloade Vera&John software, for at spille Orient Express. Hos de fleste casinoer som udbyder Orient Express kan du prøve spillet gratis, for at se om det er noget for dig. Du kan prøve Orient Express gratis eller skifte til spil for rigtige penge på Orient Express.

Vera&John download findes ikke , så spil Orient Express på Vera&John’s website i stedet. Hvis du gerne vil lære Orient Express at kende, før du spiller for rigtige penge, tilbyder Vera&John samtlige Yggdrasil Gaming spilleautomater i en gratis prøve version. Helt uden krav om at du opretter en konto.

Hvilke Knapper Bruges Til Hvad?

Her er et overblik over knappernes funktioner på Orient Express:

Start Knappen

De 5 hjul spinder ikke af sig selv, du skal klikke på Spin knappen. Men ligeså snart du har startet spillet, kan Orient Express udbetale 1000gange din indsats. Yggdrasil Gaming har også inkluderet følgende knapper:

 • Maks. Indsats knap til at indstille indsatsen i et enkelt klik
 • Turbo knappen – der kan få de 5 hjul til at løbe hurtigt
 • Lydstyrke indstillingen på Orient Express
 • Mønter
 • Info funktion med yderligere information om spilleregler og gevinster på Orient Express

Turbo Knappen

Foretrækker du at de 5 hjul spinder hurtigere? Så er Turbo knappen lavet til dig.

Hvis du er for utålmodig til at vente på Orient Express’s gevinster, så er Turbo funktionen lige noget for dig. Yggdrasil Gaming har tilføjet denne knap så du kan få de 5 hjul til at løbe hurtigere. Start funktionen ved at trykke på Orient Express’s Turbo knap, og afbryd den ved at klikke igen.

Information Fanen

Info fanen er din genvej til Orient Express’s spilleregler og gevinstoversigt. Vi anbefaler at du læser disse informationer, så du ved hvordan spillet fungerer.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan man virkelig nyde spillet. Du slipper helt for at klikke på Spin ved hvert et spin. I stedet kan du fokusere på de 14 symboler og vinderkombinationerne. Yggdrasil Gaming har for din bekvemmelighed inkluderet en autospil knap på Orient Express. Læn dig blot tilbage og ny spændingen.

Yggdrasil Gaming inkluderede denne funktion, så du ikke behøver at trykke på Spin knappen igen og igen. Ydermere, kan du selv indstille autospil som du har lyst.

Min. Indsats

Selvom det er sjovest at spille Orient Express for rigtige penge. Bør du altid orientere dig om minimum indsatsen, før du opretter en spilkonto for at gøre krav på din 900kr bonus, bør du finde ud af hvad min. indsatsen er på Orient Express.

Yggdrasil Gaming har desværre ikke givet Orient Express en knap til at indstille indsatsen til minimum, så det du må selv gøre ved hjælp af antal mønter.

Den laveste møntværdi på Orient Express er 0.1kr. Så i stedet for at satse 1000kr per spin, hvilket du ville gøre hvis du efterlod møntværdien på 50kr, kan du sænke den til 20 X 0.1 – hvilket kun er 2kr per spin.

Yggdrasil Gaming har valgt at have fastlagte betalingslinjer på Orient Express. Så vil du ændre på din indsats, kan du i stedet sænke antallet af mønter ned til 1 mønter per spillelinje. Men fordelen ved at satse på samtlige 20 betalingslinjer er at, dine chancer for at udløse Orient Express’s bonusspil samt free spins er større. Foretrækker du at satse småt kan du starte med en indsats på 2kr, og samtidig have mulighed for at udløse Yggdrasil Gaming’s bonus funktioner.

Maks. Indsats

Du vil jo nok gerne have mest muligt ud af Orient Express, derfor har Yggdrasil Gaming inkluderet en Maks. Indsats knap. Klik på yes og din indsats er sat til maksimal værdi. Den maksimale indsats på Orient Express er 1 mønter på hver af de 20 spillelinjer, hvilket svarer til 1000kr.

Tilbagebetalingsprocent

På spillemaskiner er tilbagebetalingsprocenten normalt 93% til 96%. Dette betyder dog ikke at du altid vinder mellem 93% og 96%. Orient Express’s tilbagebetalingsprocent er beregnet ud fra Orient Express’s udbetalinger, statistisk set over en lang periode. For hver gang der er satset 100kr på Orient Express, udbetales der i gennemsnit gevinster for 96kr.

Orient Express tilbyder en af de bedste tilbagebetalingsprocenter – 96.2%.

Særlige Funktioner på Orient Express

Dette Yggdrasil Gaming spil har et wild og scatter symbol, som er beskrevet herunder.

Scatter

Yggdrasil Gaming har givet Orient Express et scatter symbol, som de har kaldt Scatter. Det kan udløse gevinst på gange din indsats. Orient Express’s funktion er at give dig free spins, så det er bestemt et af favorit symbolerne.

Orient Express’s scatter ser således ud:

Wild

Wild symbolet Orient Express, Conductor og Postcard from Istanbul erstatter Orient Express’s almindelige symboler. Hvis du skal bruge 5 ens symboler men i stedet får 4 Count Andrenyi symboler. Så kan Orient Express, Conductor og Postcard from Istanbul symbolet stå i stedet for det sidste, og derved udløse 900 gange din linjeindsats.

Her kan du se Orient Express, Conductor og Postcard from Istanbul symbolet.

Ekspanderende Wild

En af fordelene ved Orient Express er, udover den almindelige wild, Train symbolet, der kan udvide sig så den dækker flere linjer, og derved udløser gevinst på gange din indsats.

Stacked Wild

Du kan desværre ikke få stablede wilds på Orient Express. Dog kan du nyde en gevinst på 1000 gange din linjeindsats.

Overlay Wild

Du bliver måske skuffet over at der ikke er en overlay wild på de 5 hjul. Men det kan jo være at Yggdrasil Gaming beslutter sig for at give Orient Express et i en af deres opdateringer.

Gevinstoversigt

Alt information om Orient Express’s udbetalinger finder du i gevinstoversigten, som kan tilgås med et enkelt klik, den indeholder specifikationer om Yggdrasil Gaming’s spilfunktioner, og allervigtigst – de 14 symbolers udbetalinger. Får du minimum 3 ens symboler på række vil du få gevinst, men 5 af dem på en af de 20 gevinstlinjer belønner dig med op til 1000 gange linjeindsatsen – som udløses af det bedst betalende symbol Mrs. Hubbard. Så kryds fingre for at du får mange af disse Orient Express symboler! Det næstbedst betalende symbol, Count Andrenyi, giver også gode gevinster, med 5 af dem får du en flot gevinst på 900 gange din indsats per linje. At vinde 800 gange din indsats er heller ikke dårligt, det er præcis hvad Mr. Ratchett vil give dig for 5 af dem på en aktiv linje. Hercule Poirot og Suit of Hearts fremkommer oftere, men udbetalingerne er også noget lavere, med henholdsvis 750 og 100 gange linjeindsatsen. Og selv det lavest betalende ud af de 14 symboler – Suit of Clubs og Suit of Diamonds symbolet udbetaler 75 gange din indsats per linje.

Spil Orient Express hos Vera&John 

Indsats Størrelse

For at indstille størrelsen af din indsats på Orient Express, har du et par valgmuligheder:

 • Vælg hvor meget en mønt er værd
 • Angiv beløb for din indsats per linje

Vi vil vædde på, at Yggdrasil Gaming tænkte: det er bedre at satse stort hvis man vil vinde stort. Derfor har Orient Express, et forudbestemt antal linjer du kan satse på – nemlig 20 linjer.

Er der en fast møntværdi?

Møntværdien er en af de vigtigste Vera&John indstillinger at kende.

En god måde at holde styr på din indsats, er ved at bestemme møntværdien. Du kan sætte den til 0.1kr eller helt op på maks. som er 50kr. Det er let at gøre, brug bare yes indstillingen. Dette spil har 20 linjer, hvilket betyder at hvis du sætter møntværdien til 50kr, vil din totale indsats være 1000kr.

Har Orient Express multiplikator funktion?

Med Orient Express’s multiplikator Clock kan du virkelig høste store gevinster, hvilket er en fin feature da Orient Express ikke har en jackpot.

Her kan du læse hvordan Orient Express’s Clock funktion virker: får gevinst på Orient Express mens Clock er aktiveret, kan din gevinst ganget med 5. Men Orient Express’s multiplikator starter fra 2 gange din gevinst. Endvidere, hvis Orient Express udbetaler den ene gevinst efter den anden, vil Clock stige med 1 gange for hver gevinst, helt op til 5 gange. Dette er sandsynligvis den mest nyttige funktion Yggdrasil Gaming har inkluderet på dette spil.

Særlige Funktioner, Free Spins og Bonusspil

Hvilke bonus features har Yggdrasil Gaming inkluderet?

Bonus Funktioner på Orient Express

Der er ingen bonus runde på Orient Express. Du får 30 free spins, hvilket er ligesom gratis penge, så – næsten bedre.

Spil Orient Express nu 

Orient Express Gamble Funktion

Desværre, er der ingen gamble feature på Orient Express. Så er du en af dem der elsker at tage chancer, kan du i stedet skrue op for din indsats på dette Yggdrasil Gaming spil.

Har Orient Express Gratis Spins?

Det kan godt være forvirrende, hvad der helt præcis menes med free spins. Når man spiller video spil, vil du nogle gange se free spins som et bonusspil. Når tilmelder dig et nyt online casino, såsom Vera&John, kan du være heldig at få 200 free spins for at byde dig velkommen til Vera&John. Når man kigger på video spil’s free spins tilbud, kan du måske finde dem som en saldo booster på Orient Express. Derudover, kan man komme til at forveksle free spins med spillemaskiners gratis prøve afspilning. Her er forskellen, at selvom dine spins er gratis vil gevinsten ikke blive tilføjet din spilkonto hvis du får en vinderkombination.

De 30 gratis spins under spillet er en fantastisk funktion. Det betyder nemlig at du kan få endnu flere gevinster på Orient Express.

Du kan vinde et pænt beløb på Orient Express med dine Vera&John gratis spins. Yggdrasil Gaming har nemlig valgt at inkludere 30 gratis spins, til at hjælpe dig med at vinde. er på højkant, hvis du altså er heldig nok med dine gratis spins på Orient Express.

Orient Express’s Design & Grafik

Orient Express er en af de typiske Yggdrasil Gaming video spillemaskiner, med flot billed grafik som mange Vera&John spillere elsker. Bortset fra visuel autencitet, tilbyder denne Adventure spillemaskine forskellige spillemuligheder, der gør dig i stand til:

 • Se gevinst tabellen
 • Indstille møntværdien
 • Vælge auto spil
 • Vælge maks. indsats
 • Slå lyden fra med mute
 • Slå TURBO spin til
 • Læse spillet’s regler i under Info fanen

Vil du spille Orient Express for rigtige penge?

Uden tvivl skulle, Orient Express’s fantastiske kvaliteter, såsom levende grafik og ekstra funktioner, holde dig underholdt selv når du spiller for sjov. Men denne video spillemaskine udbetaler ikke rigtige gevinster som – 20000 mønter medmindre du spiller hos Vera&John for rigtige penge.

Sådan kan Orient Express spilleautomat spilles for rigtig indsats:

Opret en Vera&John konto og spil Orient Express online for rigtige penge. Det kræver ikke mere end 5 minutter. Således får du oprettet din Vera&John konto:

 • Gå til Vera&John’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 200% velkomstbonus på op til 900kr på din første indbetaling samt 200 free spins
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Orient Express med Vera&John’s casino penge

Udbetal din Vera&John Gevinst

Hvis du vinder på Orient Express tilføjes pengene din Vera&John konto med det samme. Udbetaling kan ske via nemt og sikkert gennem Skrill. Bare husk at tjek beløbsgrænsen for din valgte betalingsmetode.

Vælger du at tage imod den 200% Vera&John velkomstbonus, vil din bonus blive underlagt et omsætningskrav på 40, som skal opfyldes før du kan udbetale din Orient Express gevinst. Du finder flere oplysninger under Vera&John’s Vilkår & Betingelser. Men du behøver ikke kigge i Orient Express’s Info sektion, da det ikke er en del af spillet.

Kan jeg prøve Orient Express gratis?

Til dem der bare vil prøve Orient Express uden at bruge penge, har Vera&John en gratis test version. Spil Orient Express online for sjov på din PC eller mobil.

Kan man vinde rigtige penge når Orient Express spilles i en gratis version?

Vind rigtige penge på Orient Express spillemaskine, uden at bruge en krone. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? på kr som hurtigt kan udløse store gevinster. Bare læs videre for mere info.

Vera&John Gratis Bonus uden Indbetaling

Selvom der ikke er en Vera&John gratis bonus, kan Yggdrasil Gaming fans stadig nyde godt af deres 900kr indbetalingsbonus. Du kan selvfølgelig forvente at vi opdaterer denne Orient Express anmeldelse hvis Vera&John tilføjer et bonus tilbud uden indbetaling.

Findes der en Vera&John App med Orient Express?

Ja, Vera&John har en app som kan bruges til at spille på iOS, Android, Windows. Det betyder at du kan nyde Orient Express mobil – når som helst, hvor som helst. Borset fra at designet er mindre på Orient Express app version, så får du det samme kvalitets oplevelse. Alt andet, fra de 5 hjul til udbetalingsprocenten på 96.2%, er præcis det samme.

Alle brugere af en iOS enhed, som en iPhone eller iPad, kan spille Orient Express via en fed Vera&John app som kan hentes på iTunes eller Vera&John’s eget site.

Selvfølgelig har Vera&John lavet en Android app. Du skal bare downloade den i Google Play eller på Vera&John’s website. Før du får set dig om, er du klar til at spille Vera&John på din Android enhed.

Pas på du ikke bliver narret af en hjemmeside der vil sælge dig en Vera&John eller Orient Express app, fordi den rigtige koster ikke noget.

Spil med Mobil Bonus

Man ser ikke mange mobile casinoer uden en mobil bonus. Men Vera&John er en af dem, der ikke har nogen form for mobil bonus. Med et godt udbud af Yggdrasil Gaming mobil spil, ville man forvente en Vera&John bonus til at prøve dem for. Forhåbentligt, vil Vera&John tilføje det så du har mulighed for at prøve Orient Express på mobil.

Største Gevinst på Orient Express

Når det kommer til gevinsterne på Orient Express, kan du få et overblik over hvor meget Orient Express’s 14 symboler udbetaler i gevinstoversigten, se den ved at klikke på yes. Her kan du se, at Mrs. Hubbard symbolet er det bedste at få – det kan nemlig gange din indsats på hver gevinstlinje med 1000. Spiller du med en indsats på 1 mønter på hver linje og en møntværdi på 50kr, kan du altså vinde 20000 mønter forudsat at 5 af disse symboler lander på en aktiv gevinstlinje.

Kan Orient Express tips forbedre dine odds for at vinde?

En Orient Express strategi kan ikke give dig gevinst. Men Orient Express’s udbetalingsprocent samt Vera&John’s house edge kan give dig en idé om hvad chancen er for at få gevinst. Udbetalingsprocenten indikerer hvor meget Orient Express’s 5 hjul og 20 linjer i gennemsnit udbetaler, mens Vera&John’s house edge viser casinoets avance.

Det er forskelligt fra spil til spil hvor høj udbetalingsprocenten er. På Orient Express er den 96.2%, hvilket ganske fint.

Orient Express udbetaler hyppigt mindre beløb. Med en tilbagebetalingsprocent på 96.2%, er dine vinder odds på de 20 linjer helt fine.

Introduktion til Yggdrasil Gaming:

 • Grundlægger: Fredrik Elmqvist
 • Grundlagt: 2013
 • Adresse: Tagliaferro Business Centre, Level 2 High Street c/w Gaiety Lane Sliema, SLM 1551
 • Forretnings Speciale: Online & Mobil Gaming, Casino, Lotto & Skrabespil
 • Hjemmeside: http://yggdrasilgaming.com/
Spil Orient Express ved Vera&John