Vind på Not Enough Kittens Online

Spil Not Enough Kittens hos LeoVegas 

Spil Not Enough Kittens hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Not Enough Kittens Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

For at få en LeoVegas bonus, skal du ikke bruge en LeoVegas bonuskode. Spil Not Enough Kittens online i længere tid med en 125% velkomstbonus når du opretter en LeoVegas konto og indbetaler gennem Skrill, for eksempel. Så kan du nyde godt af op til 10000kr, som du kan bruge til at spille Thunderkick’s Not Enough Kittens i ekstra lang tid.

LeoVegas bonus code

Hvad siger du til at få en LeoVegas bonus uden du skal bruge en LeoVegas bonuskode? På den måde kan du prøve Not Enough Kittens spilleautomat for LeoVegas’s penge. Her kan du se hvad de tilbyder: en velkomstbonus på 125%, en 50kr gratis bonus, underholdende Thunderkick spil og attraktive bonusser til loyale kunder.

Attraktiv LeoVegas Velkomstbonus

De fleste folk foretrækker et casino med en god bonus, det ved LeoVegas, så en LeoVegas bonus byder på gratis penge i form af 50kr som du ikke behøver at indbetale for at få. Du skal blot åbne en LeoVegas konto samt aktivere tilbudet, og vælger du at indbetale derefter, vil du modtage en 125% velkomstbonus.

Lige så snart du har åbnet en LeoVegas konto, kan du foretage din første indbetaling. De beder kun om 50kr til at starte med, og vil matche din indtaling med en 125% LeoVegas velkomstbonus på op til 10000kr. Din indbetaling på 50kr vil automatisk vokse med 125% – din LeoVegas bonus.

Spil Not Enough Kittens hos LeoVegas 

Indledning

Hvis du er på udkig efter en eventyrlig oplevelse på en spillemaskine, så er Not Enough Kittens måske noget for dig. Med fantastisk grafik, forskellige bonus funktioner, 5 hjul og 35 betalingslinjer som udbetaler op til 3650000kr, vil du uden tvivl blive underholdt. Spil Not Enough Kittens online – en af Thunderkick’s mest elskede spil, med et Cats tema som er blandt Pets fans favoritter. Not Enough Kittens spillemaskine giver dig muligheden for at få en gevinst på 5000 gange din indsats, vinde free spins, få kontante gevinster på op til 3650000, nyde Double Symbols feature, alt det med en indsats fra per linje.

Not Enough Kittens Funktioner

Not Enough Kittens er bestemt ikke kun henvendt til Pets fans. Men lad os se nærmere på hvad det gør Not Enough Kittens til noget helt særligt.

Her finder du mange spændende funktioner såsom bonus free spins samt 17 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 5000 gange din indsats per linje. Udbetaling til spilleren ligger på 96.1%.

Spil Not Enough Kittens online hos LeoVegas med en gratis spilkonto, så du kan vinde store gevinster. Du kan endvidere benytte LeoVegas download og spille Not Enough Kittens app spilleautomat på din mobil. Du kan samtidig få en flot velkomstbonus.

Udgivelse af Not Enough Kittens

Thunderkick står bag udviklingen af Not Enough Kittens, som blev udgivet tilbage i 2017. Desuden opdateres denne video regelmæssigt af Thunderkick, så man altid får den bedste Not Enough Kittens oplevelse.

Not Enough Kittens’s Regler

Her finder du en liste over reglerne for Not Enough Kittens:

 • Hvis du skal kvalificere dig til gevinst, skal du min. have 3 af samme symbol på en af de 35 aktive spillelinjer
 • Samtlige gevinster gælder for kombinationer fra højre til venstre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved enhver placering
 • Wild symbolet kan her erstatte alle 17 af symbolerne undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på hver spillelinje giver gevinst
 • Gratis spins featuren på Not Enough Kittens giver 25 gratis spins
 • Gratis spins kan tildeles igen under gratis spins runde
 • Mindste indsats er
 • Fejl i spillet annullerer alle spil og udbetalinger

Hvordan spiller man Not Enough Kittens?

Er online spilleautomater nyt for dig eller kender du bare ikke Not Enough Kittens, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Not Enough Kittens spilleautomat online og vinde rigtige penge. I Not Enough Kittens spillet udbetaler symbolerne fra højre til venstre – hvis du har min. 3 sammenhængende.

Vælg først, hvordan og hvor du vil spille. Du bliver budt velkommen med en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

For de fleste er det sjovest at spille Not Enough Kittens for rigtige penge, fordi du så har chancen for at vinde op til 3650000kr. Vind store gevinster på Not Enough Kittens hos LeoVegas, direkte på deres site samt mobile site.

Vil du prøve Not Enough Kittens for sjov, for at se om det er noget for dig, så kan du gøre det gratis hos LeoVegas også på mobilen. Du behøver ikke LeoVegas download.

Du ændrer din indsats ved at bruge indsats størrelse knapperne. Dette kan forhøje din indsats, samt beløbet du kan vinde. Du skal have mindst 3 af de samme symboler på en aktiv spillelinje, og får du 5 ens symboler udløser du den største gevinst. Når du har åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at starte Not Enough Kittens.

For størst chance for at få 5 ens symboler på linje, gælder det om at spille på så mange betalingslinjer som muligt. På Not Enough Kittens skal du ikke overveje dette, da du altid vil satse på 35 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til eller fra.

Trin for trin guide til at spille Not Enough Kittens:

 • Først skal du bestemme dig for, hvor mange spillelinjer du ønsker at satse på.

På Not Enough Kittens finder du 35 spillelinjer fordelt over 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 35, hvilket betyder at du ikke selv kan vælge antallet. Dette gør ikke Not Enough Kittens mindre attraktiv at spille. Spil Not Enough Kittens online og sats stort på de 35 linjer, fordi det betyder større vinderchance.

Gevinster udbetales fra højre til venstre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke sjældne, hvilket de fleste folk tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Not Enough Kittens gevinsterne er ligeså gode som på de bedste online spillemaskiner.

 • Næste skridt er at indstille din møntværdi.

Hos LeoVegas, når du skal spille Not Enough Kittens for rigtige penge, eller andre LeoVegas spillemaskiner, skal møntværdien sættes til en kontantværdi per mønt. På Not Enough Kittens er dette meget enkelt – der er nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Du slipper for at rode med indstillingerne,med en fast møntværdi. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Not Enough Kittens’s jackpot på 5000 gange din linjeindsats.

 • Har du fået indstillet møntværdien, så gå videre til valg af indsats per linje.

Thunderkick har besluttet at holde mønt indstillingen i Not Enough Kittens fast – du kan derfor kun satse 1 per linje.

På Not Enough Kittens vil man altid spille med alle 35 spillelinjer aktive. Thunderkick har nemlig ikke gjort det muligt at vælge mindre. Måske vil de gøre det i en anden version af Not Enough Kittens.

For at justere din indsats på Not Enough Kittens, kan du bruge indsats størrelse/møntværdi knap.

 • For at starte spillet klik på Spin knappen.

Det vil starte spillet og de 5 hjul, men indstillingerne på Not Enough Kittens vil forblive som du tidligere indstillede dem. En anden måde du kan starte Not Enough Kittens er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du blot sætte dig tilbage mens de 5 hjul automatisk spinder op til 5000 gange i træk.

Hvis du udløser et bonusspil, såsom free spins under autospil, vil denne video stoppe autospil og fortsætte med bonusspil.

 • Før du begynder at spille Not Enough Kittens spilleautomat, er der yderligere to funktioner at overveje: fuld skærm samt lyd knapperne.

Not Enough Kittens har desværre ikke en fuld skærm knap. Det burde Thunderkick tilføje, så man rigtig kan nyde Not Enough Kittens.

Vil du slukke for lyden på Not Enough Kittens, kan du gøre det ved at klikke på mute.

På Not Enough Kittens er der ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned for lydniveauet. Du må nøjes med enten at skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Not Enough Kittens Symboler

Not Enough Kittens spilleautomat har 17 symboler. Her finder du en liste over de bedst betalende:

 • Black Cats
 • White Cats
 • Yellow Cats
 • Siamese Cats
 • Yellow Woolen Ball
 • Blue Woolen Ball

Sammen med disse, finder du også:

 • Not Enough Kittens wild symbol
 • Not Enough Kittens scatter symbol
 • Scatter freespins symbol

Det bedst betalende, et jackpot symbol kan man sige, er Black Cats. Får du Black Cats 5 gange på alle de 35 spillelinjer vil du få 5000 gange din indsats. Med maks. indsats på på alle 35 spillelinjer, vil 5 Black Cats symboler give dig 5000 gange din indsats – eller mønter.

Her er et billede af det bedst udbetalende symbol på Not Enough Kittens:

Det næstbedste at få er White Cats symbolet. Satser du kr per linje, kan du vinde op til 3750 gange din indsats, men satser du kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til kr. Efter White Cats er der også Yellow Cats symbolet, som udbetaler 3000 gange din indsats selv ved mindste indsats på kr per linje, men kan give dig en gevinst på kr hvis du satser maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Siamese Cats og Yellow Woolen Ball kan gange din indsats med henholdsvis 2500 og 110. Det lavest betalende symbol er Blue Woolen Ball, men selv det vil give dig 75 gange din indsats, hvis du får 5 af Blue Woolen Ball.

Udover Wild symbolet, har Not Enough Kittens et scatter symbol. Det fuldender enhver vinderkombination på Not Enough Kittens. Men alene kan Scatter symbolet gange din indsats med .

På Not Enough Kittens finder du et Scatter symbol, der udløser free spins.

Gevinstlinjer

Not Enough Kittens er en video spillemaskine der har 5 hjul og 35 linjer.

De linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet kaldes også for betalingslinjer. De afgør om en vinderkombinationer giver gevinst.

Der er ikke mulighed for at slå betalingslinjerne til eller fra på Not Enough Kittens – de 35 betalingslinjer er altid aktive.

Ved at indstille antallet linjer som forklaret ovenfor, kan du styre din indsats.

Spil Not Enough Kittens nu 

Betalingslinjerne kort fortalt:

 • Gevinstlinjerne aflæses altid fra højre til venstre.
 • Man skal minimum have 3 af de samme symboler på linje for at få gevinst.
 • Wild symbolet kan erstatter samtlige andre symboler på en gevinstlinje.
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på samtlige linjer.
 • Du får kun udbetalt den største gevinst på en gevinstlinje. Det vil altså sige at hvis du får to gevinster, vil kun den største af dem blive udbetalt.
 • På Not Enough Kittens er de 35 linjer faste. Du kan altså ikke deaktivere dem, og vil derfor automatisk satse på dem alle. Da alle gevinstlinjerne er aktive, vil 3 matchende symboler altid give gevinst.

Kort om Not Enough Kittens’s Hjul

De 5 hjul på Not Enough Kittens spinder fra top ned mod bunden af skærmen, hvilket er det mest almindelige. Det viser at Thunderkick har udviklet denne video med en klar intention om at appellerer til spilleren der ønsker at spille og vinde rigtige penge.

Her finder du 17 symboler bestående af blandt andet et wild og et scatter symbol.

Fastsat Not Enough Kittens Jackpot

Nogle vil måske blive skuffet over at der ikke er nogen fast Not Enough Kittens jackpot, men til gengæld er der Black Cats symbolet som kan gange din indsats med 5000. Du kan altså vinde op til 3650000kr hvis du spiller for maks. indsats på mønter.

Den Progressive Jackpot

Der er ingen progressiv Not Enough Kittens jackpot som standard. Men det er muligt, at et af de casinoer som har dette Thunderkick spil vil tilføje det til deres progressive jackpot præmiepulje.

Klassisk eller Video Spillemaskine – Hvad er bedst?

Not Enough Kittens er en spillemaskine. Med detaljeret grafik og særlige animerede ikoner. Thunderkick står bag nogle af de flotteste spillemaskiner, herunder Not Enough Kittens. På Not Enough Kittens finder du en række af funktioner, der ville være umuligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat. Nogle vil måske mene, at dette har intet at gøre med, hvorfor du skal prøve at spille Not Enough Kittens for rigtige penge.

Er Not Enough Kittens en 3D Spillemaskine?

Not Enough Kittens er godt nok ikke en 3D spillemaskine, men det er ikke nødvendigvis en ulempe. Du finder stadig masser af sjove features på dette Thunderkick spil, selvom grafikken måske ikke er så levende som på 3D spillemaskiner. Den rigtige forskel ser du først hvis du spiller på en klassisk spilleautomat – her er det mere end bare udseende der er anderledes.

Skal man downloade LeoVegas software?

Gider du ikke bruge for meget tid når du skal prøve et spil. Så er LeoVegas et rigtigt godt valg, her er det nemlig ikke nødvendigt med Not Enough Kittens download. Prøv Not Enough Kittens eller et af Thunderkick’s andre interessante spil, gratis hos LeoVegas. Eller hvis du har mod på det så sats dine egne penge på Not Enough Kittens.

Nej, du kan ikke spille Not Enough Kittens via LeoVegas download. I stedet kan du besøge LeoVegas online. Gå til spillemaskiner og spil Not Enough Kittens, så starter spillet direkte i din internet browser. Et godt råd er, at være på vagt overfor ethvert online casino som foreslår dig at downloade Not Enough Kittens gratis til Android, PC or iPhone. Hos LeoVegas behøver du ikke engang at oprette en konto for at prøve Not Enough Kittens gratis. Det er selvfølgelig altid bedre hvis du gør, så du ikke går glip af LeoVegas’s kampagner og bonusser.

Hvad Bruges Not Enough Kittens’s Knapper Til?

Lær hvordan du bruger knapperne på Not Enough Kittens:

Start Knappen

For at starte de 5 hjul på dette Thunderkick spil, skal du selvfølgelig bruge start knappen. I Not Enough Kittens er det Spin knappen. Et enkelt tryk på den og din saldo kan stige med hele 3650000kr. Hvis du altså er heldig nok. Dette 5-hjuls spil har også andre knapper du kan få brug for:

 • Turbo knappen – er forklaret nedenfor
 • Knapperne der justerer lydstyrken på Not Enough Kittens
 • Info knap for mere information om Not Enough Kittens’s spilleregler og gevinstoversigt

Turbo Knappen

Vil du have fart på spillets hjul? Så kan du benytte Turbo funktionen.

Ved at trykke på Turbo knappen på Not Enough Kittens, kan du fremskynde spillet – enten under selve spillet, eller bonus funktionerne, såsom free spins. Hvis du får trykket på Turbo knappen ved en fejl eller ikke kan lide det hurtige spil, skal du bare trykke på den igen for at vende tilbage til standard tempo.

Information Fanen

Den mest oversete funktion på Not Enough Kittens, er nok Info fanen. Her finder du spillereglerne og andre vigtige informationer, så husk at klikke på den.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan man virkelig nyde spillet. Du slipper helt for at klikke på Spin ved hvert et spin. I stedet kan du fokusere på de 17 symboler og vinderkombinationerne. Thunderkick har for din bekvemmelighed inkluderet en autospil knap på Not Enough Kittens. Læn dig blot tilbage og ny spændingen.

Autospil knappen bruges som sagt i stedet for Spin. Thunderkick har gjort funktionen meget fleksibel, så du tilpasser den selv til dine præferencer.

De 5 hjul kan indstilles til at, afbryde autospil på et hvert forudbestemt tidspunkt. Så vil spillet automatisk stoppe når du vinder free spins.

Min. Indsats

Har du planer om at åbne en LeoVegas konto samt gøre krav på din bonus på 10000kr, kan det være en god idé, at finde ud af hvad minimums indsatsen er på Not Enough Kittens, når du spiller for rigtige penge.

Dette særlige Pets spil har ikke en Sats En knap, så derfor må du selv rode med indstillingerne på Not Enough Kittens for at finde den laveste indsats.

Thunderkick har valgt at have fastlagte betalingslinjer på Not Enough Kittens. Så vil du ændre på din indsats, kan du i stedet sænke antallet af mønter ned til 1 mønter per spillelinje. Men fordelen ved at satse på samtlige 35 betalingslinjer er at, dine chancer for at udløse Not Enough Kittens’s bonusspil samt free spins er større. Foretrækker du at satse småt kan du starte med en indsats på 1kr, og samtidig have mulighed for at udløse Thunderkick’s bonus funktioner.

Maks. Indsats

Uden en Maks. Indsats knap, er du nødt til at indstille din indsats manuelt. Vil du satse maks. er det mønter i alt, hvilket er 1 mønter på hver af de 35 betalingslinjer. I kontant er det en indsats på 1000kr.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra Not Enough Kittens’s gennemsnitlige udbetalinger over en lang periode, og vises altid i procent. I spillemaskine spil ligger den sædvanligvis på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du nødvendigvis vinder 93% eller 96%. Men for hver 100kr der er satset på Not Enough Kittens, udbetaler den i gennemsnit 96kr til spilleren.

Tilbagebetalingsprocenten på Not Enough Kittens er klart en af de højeste – med en virkelig flot96.1%.

Særlige Funktioner på Not Enough Kittens

Som mange andre spil, har Not Enough Kittens både et wild og scatter symbol. Du finder en uddybende beskrivelse om dem herunder.

Scatter

Symbolet der udløser gevinst lige meget hvor det lander – er scatter symbolet som også kaldes Scatter. Det ganger din indsats med . Scatter symbolet på Not Enough Kittens belønner dig med gratis spins, og derfor er det et af vores favorit symboler.

Her ses et billede af scatter symbolet:

Wild

At få flere gevinst kombinationer er nemt på Not Enough Kittens, med wild symbolet der erstatter samtlige andre symboler. Så får du 4 White Cats symboler, kan et Wild symbol erstatte det manglende White Cats, og alligevel udløse gevinst på 3750 gange din linjeindsats.

Ovenfor ses et billede af Not Enough Kittens’s wild symbol.

Ekspanderende Wild

Den Ekspanderende Wild er sådan en god funktion. Men den findes ikke på Not Enough Kittens. Så du må lade dig underholde af de mange andre features.

Stacked Wild

Thunderkick har ikke inkluderet et stablet wild symbol på disse 5 hjul, men du finder mange andre lukrative præmier.

Overlay Wild

Du bliver måske skuffet over at der ikke er en overlay wild på de 5 hjul. Men det kan jo være at Thunderkick beslutter sig for at give Not Enough Kittens et i en af deres opdateringer.

Gevinstoversigt

For mere information om Not Enough Kittens’s symboler og gevinster, åben Thunderkick’s gevinstoversigt ved at klikke på knappen. Der vil du se de 17 symboler med detaljer om dine potentielle Not Enough Kittens gevinster, som starter fra 3 ens symboler. Thunderkick har gjort gevinstoversigten meget klar, især omkring Black Cats, som er det højst udbetalende symbol, med en gevinst på 5000 gange linjeindsatsen for 5 ens symboler på en af de 35 linjer. Dernæst, er der det generøse White Cats symbol, som kan gange din linjeindsats med 3750. Men det stopper ikke der. Thunderkick tildeler også gode gevinster for 5 ens Yellow Cats symboler. Hvis heldet er med dig, kan Yellow Cats belønne dig med op til 3000 gange din indsats, hvilket er god sum. Siamese Cats er det næste i rækken, og giver 2500 gange indsatsen for 5 ens symboler. Noget mindre gevinster får du fra Yellow Woolen Ball, men her kan du stadig få 110 gange din linjeindsats. Selv Blue Woolen Ball, som er det lavest betalende ud af de 17 symboler, tilbyder 75 gange linjeindsatsen.

Spil Not Enough Kittens hos LeoVegas 

Indsats Størrelse

På Not Enough Kittens er et par måder at indstille størrelsen af din indsats – læs mere her:

 • Bestem niveauet af din indsats

På Not Enough Kittens kan du kun spille på 35 gevinstlinjer. Men det er faktisk godt, fordi Not Enough Kittens’s gevinster er bedst når der spilles med maks. antal linjer.

En hurtig måde at indstille din indsats på Not Enough Kittens er via indsats niveau. Det starter fra 1 og op til 1, derved kan du let kan ændre din samlede indsats fra til . Vær opmærksom på, at ændringerne gælder for alle 35 linjer.

Møntværdi på Not Enough Kittens

Hver mønt du satser har en kontant værdi. Det er vigtigt at du ved hvordan du kan indstille den:

Har Not Enough Kittens multiplikator funktion?

Der findes mange video spil som har en ekstra gevinst multiplikator, men ikke Not Enough Kittens. Der findes ingen ekstra multiplikator funktion på Not Enough Kittens, men du kan udløse bonusspillet Double Symbols.

Som du nok ved, er der spil med 35 betalingslinjer som udløser linjegevinster, normalt fra 75 til 5000 gange indsatsen, men en multiplikator feature falder ikke ind under denne kategori. Dette Pets spil har Double Symbols featuren som et alternativ til multiplikatoren.

Gratis Chancer, Bonusspil og andet

Hvad kan vi forvente af dette Thunderkick spil?

Bonusser på Not Enough Kittens

Du får intet bonusspil på Not Enough Kittens. Men får du kan stadig udløse 25 gratis spins.

Spil Not Enough Kittens nu 

Not Enough Kittens Gamble Funktion

Desværre, er der ingen gamble feature på Not Enough Kittens. Så er du en af dem der elsker at tage chancer, kan du i stedet skrue op for din indsats på dette Thunderkick spil.

Hvad er Not Enough Kittens Gratis Spins?

Det er meget normalt, at folk forveksler gratis spins som en bonus med gratis spins bonus funktionen i et spil. Online casinoer, såsom LeoVegas kunne tilbyde gratis spins som en bonus. De 50 gratis spins du får af LeoVegas når du opretter en ny konto, kan ikke bruges på Not Enough Kittens. Men til gengæld, har Thunderkick lavet en gratis spins funktion på Not Enough Kittens. De gratis spins, eller free spins som de også bliver kaldt, er ikke det samme som når du spiller Not Enough Kittens i en gratis version, der betaler du godt nok ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten udbetalt.

Mens du spiller Not Enough Kittens vil du højst sandsynlig lægge mærke til Bonus Game featuren. Denne giver dig ret til 25 gratis spins, hvilket giver dig flere chancer for at vinde.

Endvidere, får alle nye kunder 50 spins på Starburst for at oprette en konto.

I forhold til mulige gevinster på Not Enough Kittens, kan sigte efter de 25 LeoVegas gratis spins, hvor Hvilket absolut er en god sum penge at tilføje din LeoVegas saldo.

Not Enough Kittens’s Visuelle Effekter

Foruden Not Enough Kittens’s flotte grafik, der virkelig understøtter Cats-temaet, er der nogle gode valgmuligheder som giver LeoVegas spillere lov til at:

 • Se Not Enough Kittens’s gevinstoversigt
 • Indstille værdien af din indsats
 • Sætte Auto Spin i gang
 • Mute Not Enough Kittens’s lydeffekter
 • Vælge Turbo tilstand
 • Få adgang til Not Enough Kittens’s spilleregler

Kort sagt, er alt ved dette Thunderkick spil farvet af Pets temaet, inklusiv lyden. Derfor leverer Not Enough Kittens en autentisk stemning som mange LeoVegas spillere ikke kan modstå. Oven i det, kan du vinde 5000 gange din indsats. Så forstår du måske hvorfor Not Enough Kittens er så attraktiv. Men hvis du ikke bryder dig om Pets lyden, kan du klikke på mute knappen.

Not Enough Kittens for Rigtige Penge

Med utrolig flot grafik og sjove funktioner, er Not Enough Kittens virkelig noget for sig. Men det der nok fanger din interesse, er chancen for at vinde kontante gevinster. Så hvad venter du på? Besøg LeoVegas og forsøg dit held på Not Enough Kittens.

Spil Not Enough Kittens online for rigtige penge:

Spil Not Enough Kittens online for rigtige penge efter du har oprettet din LeoVegas konto. Det vil ikke tage mere end 5 minutter. Følg blot trinene her:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Not Enough Kittens med LeoVegas’s casino penge

Hvordan Udbetales Gevinst?

LeoVegas registrerer dine Not Enough Kittens gevinster øjeblikkeligt. Derefter kan pengene udbetales med Skrill. Der kan være en udbetalingsgrænse, så forhør LeoVegas kundeservice support vedrørende dette.

Vælger du at tage imod den 125% LeoVegas velkomstbonus, vil din bonus blive underlagt et omsætningskrav på 35, som skal opfyldes før du kan udbetale din Not Enough Kittens gevinst. Du finder flere oplysninger under LeoVegas’s Vilkår & Betingelser. Men du behøver ikke kigge i Not Enough Kittens’s Info sektion, da det ikke er en del af spillet.

Spil Not Enough Kittens For Sjov

Hos LeoVegas kan du prøve samtlige Thunderkick spilleautomater i en gratis prøveversion. Spil Not Enough Kittens online for sjov på din computer eller mobil.

Med LeoVegas’s spil for sjov funktion, behøver du ikke indbetale. Og er Not Enough Kittens noget for dig, kan du altid foretage en indbetaling. 50kr er det laveste beløb du kan indbetale, men med en møntværdi på kr kan de vare forholdvis længe. Særligt sammen med en 125% LeoVegas bonus uden krav om LeoVegas bonuskode.

Kan jeg spille Not Enough Kittens gratis og stadig vinde rigtige penge?

Kan man spille Not Enough Kittens gratis online, uden at indbetale, og stadig vinde penge? Hos LeoVegas, er selv det muligt. Du kan bruge din LeoVegas gratis bonus

Info Om Not Enough Kittens Gratis Bonus

Det er let at få en LeoVegas gratis bonus – bare åben en konto og du vil få 50kr til at satse på Not Enough Kittens. Bonussens gennemspilnings krav er 35x bonus beløbet. Og du kan ikke udbetale bonus pengene før dette er nået. LeoVegas giver dig derfor gratis penge til at spille på dette video spil, men med visse begrænsninger. Hvilket er helt rimeligt.

Findes der en LeoVegas App?

Det kan du tro. LeoVegas har udviklet en brugervenlig app som kan bruges på samtlige iOS, Android, Windows enheder. Download app’en til din mobil og få adgang til mange sjove spilleautomater samt andre spil. Efter et par klik er du klar til at spille Not Enough Kittens app version, som byder på den samme kvalitets oplevelse som på din computer.

Har du en iPhone eller iPad, kan du spille i en super fed LeoVegas app. Den kan downloades til samtlige iOS enheder i iTunes eller på LeoVegas hjemmeside.

Som Android mobil bruger, kan du finde LeoVegas app i Google Play eller på LeoVegas’s site. Det tager kun et øjeblik at downloade den og så kan du spille Thunderkick’s spil .

Vær på vagt, hvis en website prøver at få dig til at købe en Not Enough Kittens eller LeoVegas app, da de nok er falske. Deres app er gratis til alle enheder, så du kan bruge dine penge på Not Enough Kittens.

LeoVegas Mobil App Bonus

Man ser ikke mange mobile casinoer uden en mobil bonus. Men LeoVegas er en af dem, der ikke har nogen form for mobil bonus. Med et godt udbud af Thunderkick mobil spil, ville man forvente en LeoVegas bonus til at prøve dem for. Forhåbentligt, vil LeoVegas tilføje det så du har mulighed for at prøve Not Enough Kittens på mobil.

Hvad er den største gevinst på Not Enough Kittens?

Vil du vide hvad den maksimale gevinst er på dette Cats spil? Så kig nærmere på Not Enough Kittens’s gevinstoversigt ved at trykke på knappen. Her finder du Black Cats symbolet, som er det bedst betalende, det vil gange hver mønt du satser per gevinstlinje med 5000. Satser du 1 mønter per linje med kr som møntværdi, vil du få udbetalt mønter hvis 5 af disse symboler lander på en udbetalingslinje.

Kan en Not Enough Kittens strategi give gevinst?

Ingen Not Enough Kittens strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette moderne spil afhænger nemlig af Not Enough Kittens’s tilbagebetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Not Enough Kittens’s 5 hjul og 35 linjer udbetaler over en periode, hvor house edge viser LeoVegas’s udbytte.

Not Enough Kittens har en rigtig fin udbetalingsprocent på 96.1%, hvilket gør at den er blandt de bedste.

Not Enough Kittens’s udbetalingsprocent er på 96.1%, hvilket betyder at din chance for gevinst er ganske udmærket. Du kan forvente at udløse gevinster på Not Enough Kittens hyppigt, dog i mindre summer.

Intro til Thunderkick:

 • Grundlagt: 2012
 • Stifter: Grundlagt af et Team
 • Hovedkontor: Kungstensgatan 12, 113 57 Stockholm, Sweden
 • Website: https://www.thunderkick.com/
 • Speciale: Online Gaming, Fjernleverandør af Gaming Server, Mobil Spil
Spil Not Enough Kittens hos LeoVegas