Prøv lykken på Northern Sky Online

Spil Northern Sky nu 

Spil Northern Sky hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Northern Sky Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Det kræver ofte en bonuskode, hvis man vil have en LeoVegas bonus til Quickspin spillemaskiner. Men her behøver du ingen LeoVegas bonuskode for at få en bonus. Det nuværende tilbud er en 125% bonus op til 10000kr. Spil Northern Sky online med din bonus, først skal du blot foretage en indbetaling til din LeoVegas konto ved at overføre penge med Skrill og du kan blive underholdt af Northern Sky og andre kvalitets spillemaskiner kort efter. Hvis du godt kan lide gratis ting, vil du helt sikkert elske LeoVegas for deres gavmildhed. Du får nemlig ikke bare en 10000kr 125% bonus, men også nogle LeoVegas gratis spins.

LeoVegas bonus code

Håbede du på at finde en LeoVegas bonuskode, til at prøve Northern Sky spilleautomat online? Så er det heldigt at du kan få en 125% LeoVegas bonus og en 50kr gratis bonus, men det kræver ingen bonuskode.

Modtag en LeoVegas velkomstbonus

Når man tilmelder sig et ny casino, er man altid ivrig efter at se deres velkomsttilbud. Hos LeoVegas er der meget at se frem til. Deres bedste tilbud er 50kr gratis bonus. Denne LeoVegas bonus aktiveres når du åbner en spilkonto, men du behøver ikke at indbetale. Og oven i det, får du en LeoVegas velkomstbonus på din første indbetaling på 125%.

Hvis du indbetaler minimum 100kr til din spilkonto ved første indskud, kan du få en LeoVegas velkomstbonus. De tilbyder nemlig en 125% bonus på op til 10000kr. Indbetal minimum 100kr og din spilkonto vil stige med en 125% LeoVegas velkomstbonus.

Spil Northern Sky nu 

Præsentation

Hvis du er på udkig efter en god spillemaskine, så spil Northern Sky online hos LeoVegas. Med fantastisk grafik, sjove bonus funktioner, 5 hjul og 9 betalingslinjer, samt gevinster på 400000kr, er du sikker på at blive underholdt. Det er Northern Sky’s sjove Nature-tema med til at sørge for. På Northern Sky spillemaskine kan du vinde 400 gange din linjeindsats, vinde gratis spins, få kontante gevinster på op til 400000, alt sammen med en lav minimums indsats på per gevinstlinje.

Northern Sky Spilfunktioner

Northern Sky er meget mere end bare en spillemaskine som kun Scandinavia fans vil være vilde med. Lad os se nærmere på hvilke funktioner der gør Northern Sky til noget helt særligt.

Der er et utal af gode features for eksempel bonus free spins samt 8 symboler, hvoraf det ene er en scatter på denne video spillemaskine.

Jackpot gevinsten er 400 gange din linjeindsats. Udbetalingsprocenten på spillet er 95.57%.

Spil Northern Sky online hos LeoVegas med en gratis spilkonto, så du kan vinde store gevinster. Du kan endvidere benytte LeoVegas download og spille Northern Sky app spilleautomat på din mobil. Du kan samtidig få en flot velkomstbonus.

Baggrund

I 2018 blev Northern Sky udviklet af Quickspin, som også i dag har licens på spillet. Quickspin opdaterer jævnligt dettee video spil, for at holde Northern Sky så gnidningsløst som muligt.

Grundregler

Samtlige regler for Northern Sky ses herunder:

 • Hvis du skal kvalificere dig til gevinst, skal du min. have 3 af samme symbol på en af de 9 aktive spillelinjer
 • Samtlige gevinster gælder for kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved enhver placering
 • Kun den største gevinst på hver spillelinje giver gevinst
 • Gratis spins featuren på Northern Sky giver 10 gratis spins
 • Gratis spins kan tildeles igen under gratis spins runde
 • Mindste indsats er
 • Fejl i spillet annullerer alle spil og udbetalinger

Hvordan fungerer Northern Sky?

På Northern Sky, er målet at få mindst 3 ens symboler, og helt op til 5 på række fra venstre til højre. Hvis du er ny i universet af online spillemaskiner, eller blot på spillet her, så vil denne Northern Sky anmeldelse give dig en hurtig gennemgang af hvordan du spiller Northern Sky spillemaskine online og vinder rigtige penge.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. En 125% LeoVegas velkomstbonus på op til 10000kr, kan blive din.

Langt de fleste foretrækker at spille Northern Sky for rigtige penge, da du så kan vinde op til 400000kr. Så hvorfor ikke besøge LeoVegas og prøve Northern Sky, på deres website også fra mobil.

Hvis du kun vil spille Northern Sky for sjov eller bare øve dig, så kan du gøre det gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Du behøver ikke at downloade LeoVegas software.

Når du vil starte spillet, skal du blot klikke på Spin. Det er muligt at ændre din indsats ved at justere indsats størrelsen. Således kan du øge din indsats samt beløbet du kan vinde. Det gælder om at få mindst 3 ens symboler på en spillelinje, og med 5 symboler opnår du den største gevinst.

Jo flere linjer du satser på, jo flere chancer er der for at få 5 ens symboler på en spillelinje. På Northern Sky er det ikke nødvendigt at tænke over dette, da du altid vil satse på 9 spillelinjer. Du kan samtidig slå Turbo tilstand til eller fra.

Trin for trin guide til Northern Sky:

 • Beslut dig først for, hvor mange spillelinjer du vil spille på.

Northern Sky har 9 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Antallet af aktive spillelinjer er fastsat til 9, hvilket betyder at du ikke kan ændre antallet af linjer. Spil Northern Sky online, så er du et skridt nærmere top gevinsten på 400000kr på de 9 linjer.

Spillelinjerne her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket de fleste mennesker tænker når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Endvidere findes der spillemaskiner med mange flere spillelinjer, der udbetaler langt mindre end disse 9 linjer.

 • Efterfølgende skal du vælge møntværdien.

Hos LeoVegas, når du vil spille Northern Sky for rigtige penge, eller et andet Quickspin spil, skal møntværdien indstilles til en kontantværdi per mønt. Dette er dog ikke tilfældet på Northern Sky – her er der nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Med en standard møntværdi, slipper du for at rode med indstillingerne. Du kan i stedet, fokusere på at vinde Northern Sky’s jackpot på 400 gange din linjeindsats.

 • Når du har valgt din ønskede møntværdi, skal du vælge din indsats per linje.

Quickspin har besluttet at have en fast mønt indstilling på Northern Sky – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Spiller du Northern Sky vil det altid være med samtlige 9 spillelinjer. Quickspin giver dig ikke lov til at vælge mere eller mindre end det. Måske de vil gøre det i en anden version af Northern Sky.

Juster din indsats på Northern Sky ved at bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

 • For at starte spillet klik på Spin knappen.

Således kan du starte de 5 hjul, og samtidig beholde indstillingerne på Northern Sky som du før indstillede. Man kan også starte Northern Sky ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, men kan bare læne dig tilbage mens de 5 hjul selv spinder helt op til 1000 gange i træk.

Du skal ikke bekymre om at Northern Sky autospil bruger hele din saldo op. Quickspin har indbygget en smart feature – i Northern Sky spil menu kan du nemlig indstille en beløbsgrænse. Dine auto spins vil stoppe når dette beløb er nået.

 • Der er yderligere to valgmuligheder du bør overveje inden du går i gang med at spille Northern Sky spillemaskine, hvorvidt du vil spille i fuld skærm samt lyd indstillingen.

På Northern Sky er det desværre ikke muligt, at spille i fuld skærm. Quickspin burde tilføje denne funktion, så man virkelig kan nyde Northern Sky spillet.

For at afbryde lyden på Northern Sky skal du blot trykke på mute, dermed kan du spille i fred og ro.

På Northern Sky er der ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned for lydniveauet. Du må nøjes med enten at skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Alle Northern Sky’s Symboler

På Northern Sky spilleautomat er der 8 symboler. Herunder er en liste over dem der udbetaler bedst:

 • Deer
 • Bear
 • Fox
 • Owl
 • Red Gem
 • Blue Gem

Sammen med disse, finder du også:

 • Bonus scatter symbol
 • Bonus freespins symbol

Deer er det højst udbetalende, et jackpot symbol kan man sige. Skulle du få Deer 5 gange på de 9 spillelinjer vil gevinsten være 400 gange din indsats. Spiller du med en indsats på på samtlige 9 spillelinjer, vil 5 Deer symboler udbetale 400 gange din indsats – eller mønter.

Her er et billede af Northern Sky’s højst betalende symbol:

Det næstbedste at få er Bear symbolet. Satser du kr per linje, kan du vinde op til 100 gange din indsats, men satser du kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til kr. Efter Bear er der også Fox symbolet, som udbetaler 50 gange din indsats selv ved mindste indsats på kr per linje, men kan give dig en gevinst på kr hvis du satser maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Owl og Red Gem kan gange din indsats med henholdsvis 40 og 20. Men selv det dårligst betalende symbol Blue Gem, giver dig 10 gange din indsats, hvis du får 5 på en aktiv linje.

Bonus symbolet er scatter og derfor altid godt at få. Symbolet kan alene gange din indsats med , og som scatter på Northern Sky, kan Bonus erstatte enhver af de 8 andre symboler.

Der er et Bonus symbol, til at udløse Northern Sky’s free spins.

Gevinstlinjer

Northern Sky video spillemaskine har 5 hjul og 9 udbetalingslinjer.

Gevinstlinjer er linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet. Kun vinderkombinationer på disse udbetaler gevinst.

Der er ikke mulighed for at slå betalingslinjerne til eller fra på Northern Sky – de 9 betalingslinjer er altid aktive.

Indstil dit indsats niveau ved hjælp af linjerne, som forklaret ovenfor.

Spil Northern Sky hos LeoVegas 

Kort om betalingslinjer:

 • På Northern Sky udbetales gevinster fra venstre til højre.
 • Bare du har mindst 3 ens symboler på en spillelinje.
 • Bonus giver gevinst uanset hvor den lander.
 • Du får kun udbetalt den højeste gevinst på en spillelinje. Så er der flere vinderkombinationer på en linje, er det kun den største som giver gevinst.
 • Enhver af de 9 spillelinjer er fastsat. Du satser derfor automatisk på dem alle. Men det betyder også at hver gang du får 3 matchende symboler udbetales der gevinst.

Info om Northern Sky’s Hjul

Denne video skulle give dig en velkendt fornemmelse. De 5 hjul kører nemlig nedad, hvilket er den mest almindelige retning på Quickspin spil. Så alt du behøver at koncentrere dig om er symbolerne.

Du kan vinde med 8 symboler på Northern Sky.

Alt du skal vide om den faste Northern Sky Jackpot

Det er korrekt at der ikke er nogen fast Northern Sky jackpot, men det betyder ikke at Quickspin ikke har inkluderet gode gevinster. Deer symbolet udløser den største gevinst – 400 gange din linjeindsats, hvilket er helt op til 400000kr med maks. indsats i mønter.

Quickspin’s Progressive Jackpot

Der er desværre ingen progressiv Northern Sky jackpot. Dog kan det være at, dette Quickspin spil er tilføjet til en jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Er Northern Sky en Klassisk eller Video Spilleautomat?

Northern Sky har en interessant grafik. Der er ikke sparet på detaljerne eller animationerne. Quickspin har nok netop udviklet Northern Sky med den hensigt, at levere en oplevelse som ikke er muligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat.

Er Northern Sky en 3D Spillemaskine?

Nej, Northern Sky er ikke en 3D spillemaskine. Men der er ikke den store forskel, en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med et bedre design. Så selvom de æstetisk er tiltalende, er det sjældent de bringer nye vigtige features på banen. De er altså ikke så anderledes end almindelige spillemaskiner. Det er forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der er stor – ikke blot udseende men også selve spillet.

Behøver man bruge LeoVegas download?

Hvis du gerne vil spille Northern Sky, så prøv at find et casino som dette hvor det ikke er nødvendigt at downloade LeoVegas software. For vi kan godt blive enige om, at det både er trættende og tager tid. Hos LeoVegas kan du endda drage nytte af at det er gratis at prøve spillet inden du satser dine egne penge. Så spil Northern Sky gratis – eller spille for rigtige penge på Northern Sky.

LeoVegas casino kommer i form af et flash site, så blot spil Northern Sky og andre Quickspin spillemaskiner direkte i din internet browser. Så nej, du behøver ikke LeoVegas download, kun hvis du vil bruge LeoVegas’s mobil app. En anden fordel ved LeoVegas er at de tilbyder gratis prøvespil, også på Northern Sky, hvilket ikke kræver at du tilmelder dig. Men du kan kun gøre krav på LeoVegas’s bonusser og Northern Sky’s mange gevinster hvis du spiller for rigtige penge.

Hvad Bruges Northern Sky’s Knapper Til?

Forklaring af knappernes funktioner på Northern Sky:

Start Knappen

Du kommer uden tvivl til at bruge Spin knappen mest på Northern Sky. Som på de fleste andre Quickspin spil, er det den der får hjulene til at spinde. Northern Sky kan få din saldo vokse med 400000kr, hvis du får den helt rigtige kombination. Dette Quickspin spil har andre brugbare knapper som for eksempel:

 • Turbo knappen – du finder en uddybende forklaring herunder
 • Kontrol til at justere lydniveauet på Northern Sky
 • Info ikon som viser dig Northern Sky’s spilleregler og gevinstoversigten

Turbo Knappen

Hvis du ikke kan vente med at få dine gratis spins afgjort, så brug Turbo funktionen.

Brug Northern Sky’s Turbo knap hvis du vil have mere tempo i spillet. Du kan altid afbryde Turbo funktionen ved at klikke på knappen igen.

Information Fanen

Søger du mere dybdegående oplysninger om Northern Sky, så kan du bruge Info knappen. Her har Quickspin inkluderet de vigtigste informationer, så du kan få mest muligt ud af dit spil.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan man virkelig nyde spillet. Du slipper helt for at klikke på Spin ved hvert et spin. I stedet kan du fokusere på de 8 symboler og vinderkombinationerne. Quickspin har for din bekvemmelighed inkluderet en autospil knap på Northern Sky. Læn dig blot tilbage og ny spændingen.

Denne nyttige funktion gør præcis, hvad navnet antyder – den gør dig fri for at skulle klikke på Spin knappen igen og igen. Hvad der er særligt praktisk, er at du kan tilpasse autospil til dine præferencer.

På Northern Sky kan du indstille autospil til at stoppe på et givet tidspunkt.

En god indstilling er at sætte en beløbsgrænse; altså vælge det nøjagtige beløb du vil bruge som indsats.

Min. Indsats

Hvis du beslutter dig for at åbne en spilkonto, i form af 10000kr, bør du først tjekke Northern Sky’s minimums indsats.

Uden en Sats En knap, er du nødt til selv at vælge minimum værdi.

Northern Sky har faste betalingslinjer. Det mindste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per betalingslinje. Du har altså ikke mulighed for at ændre din indsats ved at slå nogle af de 9 linjer fra. Hvis du spiller på alle 9 linjer garanterer det dig, at du kan udløse Northern Sky’s bonus runder, ekstra features samt free spins. Med laveste indsats på 1kr, har du mulighed for at starte forsigtigt mens du stadig kan udløse samtlige ekstra funktioner.

Maks. Indsats

For at spille med maksimal indsats på Northern Sky, er du nødsaget til selv at indstille møntværdien. Den maksimale indsats på Northern Sky er 1 mønter på hver af de 9 spillelinjer, hvilket svarer til 1000kr.

Tilbagebetalingsprocent

En af de ting der er værd at vide, er spillets tilbagebetalingsprocent. Det vil give dig en idé om hvor meget du kan forvente Northern Sky udbetaler over en given periode. Med andre ord, fortæller den om spillet er værd at spille. Her har du en spillemaskine med en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, så du vil have en tilbagebetaling på 96kr for hver 100kr. Men husk på, det betyder ikke at du vinder 96% hele tiden.

Northern Sky tilbyder dig en fin tilbagebetalingsprocent på 95.57%.

Særlige Funktioner på Northern Sky

Northern Sky’s wild card symbol kan booste din casino saldo.

Scatter

På Northern Sky kan du glæde dig over scatter symbolet der hedder Bonus. Det ganger nemlig hele din indsats med . Det kan starte en runde af free spins, og det er jo det vi alle venter spændt på.

Her ses scatter symbolet:

Wild

Northern Sky har et symbol der kan hjælpe dig til at få flere vinderkombinationer, det er symbolet. Mangler du et enkelt Fox symbol for at have 5 på linje, kan symbolet erstatte det sidste og udløse gevinst på 100 gange din linjeindsats.

Spillemaskiner har ikke nødvendigvis et wild symbol, og Quickspin har heller ikke inkluderet en på Northern Sky.

Ekspanderende Wild

Du finder mange underholdende funktioner på Northern Sky, men den ekspanderende wild er ikke en af dem. Men hvad så? Northern Sky har så mange andre funktioner der kan få din saldo til at vokse.

Stacked Wild

Northern Sky har ikke noget stablet wild symbol, men mange andre features der kan gange din linjeindsats op til 400 gange.

Overlay Wild

Desværre har Northern Sky ikke et overlay wild symbol, men man kan altid håbe det bliver tilføjet dag.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten viser hvor meget du får udbetalt af de forskellige symboler. Blot klik på knappen for at se en komplet liste over alle 8 symboler og deres gevinstudbetaling. For at få gevinst på Northern Sky, skal du minimum have 3 ens på linje. Men du kan ikke få mere end 5 symboler, en på hvert hjul. De største gevinster får du med 5 ens symboler. Det højeste betalende standard symbol på Northern Sky er Deer. Det fremgår tydeligt af gevinstoversigten, at Deer symbolet udbetaler 400 gange din linjeindsats, hvis du får alle 5. Det næstbedste symbol, Bear, vil udbetale en gevinst på 100 gange din indsats per linje. Slet ikke dårligt! Får du Fox symbolet, kan du få udbetalt op til 50 gange din indsats – med 5 Fox symboler på linje. Næste i rækken er Owl. For en vindende linje fyldt med Owl symboler kan du forvente 40 gange din indsats. Mens 5 Red Gem symboler, vil belønne dig med 20 gange indsatsen. Det mindst generøse af de 8 symboler er Blue Gem. Men du vil blive glad for at høre, at selv dette – det laveste betalende symbol på Northern Sky – stadig kan gange din linjeindsats med 10.

Spil Northern Sky ved LeoVegas 

Indsats Størrelse

Er du i tvivl om hvordan du indstiller din indsats? Quickspin har gjort det super enkelt, og du har endda flere muligheder.

 • Vælg niveauet af din indsats

På dette Quickspin spil, vil de 9 linjer altid være aktive. Du kan altså ikke ændre din indsats på Northern Sky ved hjælp af linjerne.

Du har muligheden for at vælge niveauet af din indsats. Det betyder, at du kan bestemme værdien af din indsats. På disse 9 linjer skal du minimum satse 1 per linje og op til 1. Så vælger du maks. på 1, vil din indsats på alle linjer være mønter per spin.

Er møntværdien fastsat?

Hver mønt du satser har en kontant værdi. Det er vigtigt at du ved hvordan du kan indstille den:

Northern Sky’s Gevinst Multiplikator

På nogle video spil er der en multiplikator som kan gange dine almindelige linjegevinster yderligere. Northern Sky har desværre ikke denne funktion. Selvom nogle Quickspin spilleautomater har en multiplikator funktion, har Northern Sky desværre ikke sådan en.

Bonus Features på Northern Sky

Hvad kan vi forvente af dette Quickspin spil?

Har Northern Sky et Bonusspil?

Northern Sky har intet bonusspil. Til gengæld kan du få 10 gratis spins.

Spil Northern Sky ved LeoVegas 

Sådan fordobler du din Northern Sky gevinst

Med 9 betalingslinjer som kan udbetale gevinster, kan Northern Sky bestemt være indbringende, bortset fra at Quickspin ikke gav dig en gamble funktion. Så man kan sige at Northern Sky ikke er for dem der tør satse alt.

Hvordan fungerer Northern Sky Free Spins?

Det kan godt være forvirrende, hvad der helt præcis menes med free spins. Når man spiller video spil, vil du nogle gange se free spins som et bonusspil. Når tilmelder dig et nyt online casino, såsom LeoVegas, kan du være heldig at få 50 free spins for at byde dig velkommen til LeoVegas. Når man kigger på video spil’s free spins tilbud, kan du måske finde dem som en saldo booster på Northern Sky. Derudover, kan man komme til at forveksle free spins med spillemaskiners gratis prøve afspilning. Her er forskellen, at selvom dine spins er gratis vil gevinsten ikke blive tilføjet din spilkonto hvis du får en vinderkombination.

Ja! Du vil helt sikkert få det sjovt med de 10 free spins som du kan vinde på Northern Sky.

Northern Sky’s Grafik

Foruden Northern Sky’s flotte grafik, der virkelig understøtter Nature-temaet, er der nogle gode valgmuligheder som giver LeoVegas spillere lov til at:

 • Se gevinst tabellen
 • Vælge størrelsen af din indsats
 • Vælge auto spil
 • Slå lyden fra med mute
 • Slå TURBO spin til
 • Læse spillet’s regler i under Info fanen

Kort sagt, er alt ved dette Quickspin spil farvet af Scandinavia temaet, inklusiv lyden. Derfor leverer Northern Sky en autentisk stemning som mange LeoVegas spillere ikke kan modstå. Oven i det, kan du vinde 400 gange din indsats. Så forstår du måske hvorfor Northern Sky er så attraktiv. Men hvis du ikke bryder dig om Scandinavia lyden, kan du klikke på mute knappen.

Vil du spille Northern Sky for rigtige penge?

Det er alt for sjovt at spille Northern Sky med den’s levende billeder, fantastiske funktioner og gode gevinster på maks. 400000kr. Men hvis du spiller for sjov, vil denne Quickspin spillemaskine ikke udbetale kontanter. Du bliver nødt til at spille for rigtige penge hos LeoVegas, hvis du vil vinde Northern Sky’s gevinster.

Sådan kan Northern Sky spilleautomat spilles for rigtig indsats:

Opret en LeoVegas konto og spil Northern Sky online for rigtige penge. Det kræver ikke mere end 5 minutter. Således får du oprettet din LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Northern Sky med LeoVegas’s casino penge

Sådan foretager du en LeoVegas udbetaling

Lykkes det dig at vinde på Northern Sky, blive beløbet automatisk overført til din LeoVegas spilkonto. Derfra kan de udbetales gennem Skrill. Da hver betalingsmetode har en grænse, bør du tjekke casinoet’s site eller forhøre deres kundeservice hvis du oplever problemer.

Du kan godt udbetale din Northern Sky gevinst med en 125% LeoVegas velkomstbonus, det kræver bare at du først opfylder et gennemspilningskrav på 35. Læs alt om gennemspilningskravet under LeoVegas Bonus Betingelser & Vilkår, det nytter ikke noget at kigge i Northern Sky’s Info afsnit.

Northern Sky Gratis Version

Til dem der bare vil prøve Northern Sky uden at bruge penge, har LeoVegas en gratis test version. Spil Northern Sky online for sjov på din PC eller mobil.

Er det muligt at spille Northern Sky gratis og stadig vinde rigtige penge?

Spil Northern Sky gratis og vind rigtige penge! Kan det virkelig lade sig gøre? Ja, hos LeoVegas kan det. Du kan nemlig få en LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus

Hvis du vil bruge din LeoVegas gratis bonus til at spille dette video spil, skal du vide at den generøse 50kr bonus kan give dig kontante udbetalinger. LeoVegas kræver dog at du gennemspiller denne bonus 35 gange, og det der er tilbage efter de 50kr er fratrukket, forbliver dine at spille med. Gratis spil og gevinst? Det bliver ikke meget bedre!

Er Northern Sky tilgængelig på LeoVegas mobil?

Ja, du kan blive underholdt af Northern Sky mobil i en app som er tilgængelig til samtlige iOS, Android, Windows enheder. Download LeoVegas app til din mobile enhed og få adgang til et hav af spilleautomater på din mobil. Northern Sky tilbyder den samme gode oplevelse som på din computer. De 5 hjul giver den samme fine udbetalingsprocent på 95.57%, det eneste der er ændret er størrelsen af designet.

Til jer der bruger en iOS enhed, så kan I downloade LeoVegas’s iOS app i iTunes eller på LeoVegas’s website. Northern Sky er altså kun et par klik væk ligemeget om bruger iPhone eller iPad.

Du finder mange Quickspin spilleautomater hvis du downloader LeoVegas’s Android app i Google Play. I løbet af få minutter har du adgang til dem alle direkte på din Android enhed.

Pas på du ikke bliver narret af en hjemmeside der vil sælge dig en LeoVegas eller Northern Sky app, fordi den rigtige koster ikke noget.

Spil med Mobil Bonus

De fleste folk bruger efterhånden deres mobil til alt. Men det har LeoVegas valgt at ignorere, de tilbyder i hvert fald ingen mobil bonus. Så vil du spille Northern Sky eller andre Nature tema spil på LeoVegas mobil, må du betale af egen lomme.

Hvad er det største beløb man kan vinde?

Den er ikke let at få, men Northern Sky’s topgevinst på 400 gange din indsats per betalingslinje, får du med 5 Deer symboler. Satser du 1 mønter på hver linje med en møntværdi på kr, kan du vinde hele mønter. Du kan få et overblik over Northern Sky’s gevinster i gevinstoversigten som du kan finde med et enkelt klik.

Er der en Northern Sky strategi til at vinde?

Dine gevinstchancer på Northern Sky afhænger af spillets udbetalingsprocent og LeoVegas’s house edge, selv den bedste Northern Sky strategi kan ikke ændre dette. Northern Sky’s udbetalingsprocent fortæller hvor meget der udbetales i gevinster over tid, hvor house edge er den del LeoVegas beholder.

Ligesom alle andre spilleautomater, har dette Quickspin spil sin egen udbetalingsprocent. På Northern Sky er der en trist gennemsnitlig udbetaling på 95.57%.

Northern Sky tilbyder en fin tilbagebetalingsprocent på 95.57%, så du vil blive belønnet med hyppige små gevinster.

Intro til Quickspin:

 • Stifter: Daniel Lindberg
 • Speciale: Online Gaming, Gaming Produkter & Software Løsninger, Mobil Gaming
 • Etableret: 2011
 • Hjemmeside:http://quickspin.com/
 • Hovedkontor: Drottninggatan 95 A Stockholm, 11360
Spil Northern Sky ved LeoVegas