Spil Moby Dick Online

Spil Moby Dick ved LeoVegas 

Spil Moby Dick online hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Moby Dick Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Spil Moby Dick online for gratis penge med en LeoVegas bonus, du behøver ingen LeoVegas bonuskode som på mange andre online casinoer. En 125% velkomstbonus vil blive tilføjet din nye LeoVegas konto efter du har indbetalt gennem din Skrill konto. Denne første indbetaling vil give dig en 125% bonus op til 10000kr som du kan bruge til at spille Moby Dick. Hvis du godt kan lide gratis ting, vil du helt sikkert elske LeoVegas for deres gavmildhed. Du får nemlig ikke bare en 10000kr 125% bonus, men også nogle LeoVegas gratis spins.

LeoVegas bonus code

Hvis du ikke er bekendt med hvilke LeoVegas bonus tilbud der er, så kan vi fortælle dig at du kan få en LeoVegas velkomstbonus på 125% op til 10000kr, og en gratis LeoVegas bonus på 50kr, samt loyaltets bonusser der kan ende på din spilkonto uden en bestemt LeoVegas bonuskode.

LeoVegas Velkomstbonus

Der intet bedre end at prøve Moby Dick spillemaskine for gratis penge. Som ny spiller, har du chancen for det med en LeoVegas bonus som består af en 50kr gratis bonus, der kan bruges på samtlige Microgaming spil. Endnu federe er det, at denne LeoVegas bonus ikke kræver noget indskud – du får de 50kr helt gratis. Indbetaler du minimum 50kr til din nye spilkonto, vil du få en 125% LeoVegas velkomstbonus. Alt du har brug for, er en ny spilkonto, og lyst til at spille på spilleautomater.

Vil du have en LeoVegas bonus? For at modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, kræver det en indbetaling. Bare brug Skrill, indbetal minimum 50kr og din saldo vil stige med 10000kr som kan bruges til få flere spins på Moby Dick spillemaskine.

Spil Moby Dick ved LeoVegas 

Præsentation

Leder du efter en eventyrlig oplevelse på en spillemaskine, så spil Moby Dick online lige nu. Med god grafik, mange bonus funktioner, 5 hjul og 25 betalingslinjer som kan udbetale op til 2500000kr, er du sikret et eventyr uden lige. Moby Dick er nok en af de populæreste Microgaming spillemaskiner. Med et Adventure tema som selv Adventure fans aldrig bliver trætte af. På Moby Dick spillemaskine kan du vinde 5000 gange din linjeindsats, vinde gratis spins, få kontante gevinster på op til 2500000, nyde Win Freezing feature, alt sammen med en lav minimums indsats på 0.1 per gevinstlinje.

Moby Dick Features i Spillet

Moby Dick er meget mere end bare en spillemaskine som kun Adventure fans vil være vilde med. Lad os se nærmere på hvilke funktioner der gør Moby Dick til noget helt særligt.

Her er et spil med mange fantastiske features såsom gratis bonus spins samt 11 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Udløser du jackpotten kan du forvente en gevinst på 5000 gange linjeindsatsen. Spillet har en fin udbetalingsprocent på 96.15%.

Opret en gratis LeoVegas konto og spil Moby Dick online. Så er du kun et par spins fra de kontante gevinster. Du kan spille Moby Dick app spilleautomat direkte fra mobilen med LeoVegas download. Du kan desuden få en flot velkomstbonus.

Derfor blev Moby Dick udviklet

Oprindeligt blev Moby Dick udgivet og udviklet i 2017, af Microgaming som stadig har licens på spillet. Microgaming opdaterer regelmæssigt denne video, så spilleren altid får en god Moby Dick oplevelse.

Spillets Regler

Herunder er en liste over reglerne for Moby Dick:

 • Det kræver min. 3 ens symboler på en af de 25 aktiverede spillelinjer at kvalificere sig til en gevinst
 • Gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst uanset placering på skærmen
 • Får du wild symbolet kan det erstatte de 11 øvrige symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på en spillelinje udbetales
 • Free spins featuren på Moby Dick udløser 20 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Gældende min. indsats er 25
 • Skulle der opstå fejl annulleres alle indsats og udbetalinger

Hvordan spiller man Moby Dick?

Hvis du er ny i verden af online spillemaskiner eller bare på dette Microgaming spil, så vil denne Moby Dick anmeldelse give dig en gennemgang af hvordan du kan spille Moby Dick spillemaskine online og vinde kontanter. På Moby Dick, er det først og fremmest målet at få mindst 3 sammenhængende symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre.

Vælg først, hvordan og hvor du ønsker spille. Du bliver tilbudt en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

Flertallet vil gerne spille Moby Dick for rigtige penge, fordi man kan vinde op til 2500000kr. Hos LeoVegas, kan du spille Moby Dick direkte på deres site eller mobil site.

Ønsker du blot at prøve Moby Dick for sjov, eller vil du øve dig lidt, så kan du gratis gøre det hos LeoVegas eller på din mobil. Du behøver ikke LeoVegas download.

Når du først har startet spillet, skal du bare klikke på Spin knappen for at få dit første spin. Du kan ændre indsats størrelsen ved at bruge indsats eller møntværdi knapperne, dette vil øge din indsats og samtidig også beløbet du kan vinde. Det er formålet at få mindst 3 identiske symboler på linje, men med 5 symboler udløses den største gevinst.

Vil du have større chance for at få 5 ens symboler på række, skal du spille på så mange spillelinjer som muligt. På Moby Dick er det ikke nødvendigt at tænke på dette, da du altid vil satse på 25 spillelinjer.

Din trin for trin guide til at spille Moby Dick:

 • Bestem dig først for, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Spil Moby Dick online med 25 spillelinjer fordelt over 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 25, hvilket betyder at du ikke kan spille på mindre end det. Spil Moby Dick online for din chance for at vinde 2500000kr på de 25 linjer.

Spillelinjerne udbetaler fra venstre til højre, som også er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er bestemt ikke nærige, hvilket er hvad de fleste ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Moby Dick gevinsterne er ligeså attraktive som på de bedste online spillemaskiner.

 • Derefter skal møntværdien indstilles.

På Moby Dick kan vælge værdien af hver mønt. Dette kaldes for det meste for møntværdi, men andre gange figurere det som møntstørrelse. Det er dog ligetil – et par klik og så har du valgt din møntværdi. Standardindstillingerne begynder ved 0.1kr, hvilket er den mindste møntværdi, op til 20kr – den største møntværdi.

Med spillelinjerne sat til 25 som er standard, kan du vælge hvilken som helst møntværdi og udløse Moby Dick’s jackpot gevinst på og stadig få din gevinstlinje indsats ganget med 5000.

 • Efter din ønskede møntværdi er indstillet, vælg så din indsats per linje.

Microgaming har valgt at holde mønt indstillingen i Moby Dick låst – så du kan kun satse 1 per linje.

Når du spiller Moby Dick vil alle 25 spillelinjer altid være aktive. Microgaming har nemlig ikke gjort det muligt at ændre det. Måske det vil blive muligt i en anden version af Moby Dick.

Alt kan indstilles på en gang, ved et klik på ‘Maks. Indsats’ knappen. Vil du finjustere din indsats på Moby Dick, kan dette gøres ved at bruge indsats størrelse/møntværdi knapperne.

Således kan du vælge at satse mellem 0.1kr og 20kr per linje. Den temmelig høje maks. indsats på 20kr per betalingslinje, kunne antyde at Microgaming har målrettet Moby Dick spillet mod storspillere.

 • Klik på Spin knappen for manuelt at starte spillet.

Sådan kan de 5 hjul startes, mens indstillingerne på Moby Dick forbliver som før. En anden måde hvorpå du kan starte Moby Dick er ved at bruge autospil. Så er det ikke nødvendigt at trykke på Spin, i stedet kan du blot se på imens de 5 hjul selv spinder op til 100 gange i træk.

 • Før du vælger at starte Moby Dick spillemaskine, er der to valgmuligheder mere at indstille: fuld skærm og lydniveauet.

Moby Dick har ingen fuld skærm funktion. Dette burde Microgaming få fixet, så man kan nyde Moby Dick spillet i fuld skærm.

Et enkelt klik på mute-knappen vil slukke for lyden på Moby Dick, så du kan spille i fred og ro.

På Moby Dick er lydindstillingerne enkle, du kan enten tænde eller slukke for lyden. Der er ingen lydstyrke funktion hvor du kan skrue op og ned.

Alle Moby Dick’s Symboler

Moby Dick spilleautomat har 11 symboler. Her finder du en liste over de bedst betalende:

 • Moby Dick
 • Captain Ahab
 • Anchor
 • Rum Mug
 • Ace
 • 10

Udover disse, finder du også:

 • Ship’s Wheel wild symbol
 • Free Spins scatter symbol
 • Free Spins freespins symbol

Moby Dick er det højst udbetalende, et jackpot symbol kan man sige. Skulle du få Moby Dick 5 gange på de 25 spillelinjer vil gevinsten være 5000 gange din indsats. Spiller du med en indsats på 25 på samtlige 25 spillelinjer, vil 5 Moby Dick symboler udbetale 5000 gange din indsats – eller 125000 mønter.

Nedenfor ses et billede af Moby Dick’s størst udbetalende symbol:

Captain Ahab er det næstbedste symbol. Satser du 0.1kr per linje, kan du få en gevinst på 1000 gange, men satser du 20kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til 20000kr. Efter Captain Ahab er der det gavmilde Anchor symbol, som belønner dig med en gevinst på 200 gange din indsats selv ved min. indsats på 0.1kr per linje, men som kan give op til 4000kr når du satser maks. og 5 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Rum Mug og Ace kan gange din indsats med henholdsvis 150 og 100. Det lavest betalende symbol er 10, men selv det vil give dig 10 gange din indsats, hvis du får 5 af 10.

Selvom Ship’s Wheel er det bedste symbol, er scatter symbolet Free Spins også værd at holde øje med. Det kan nemlig erstatte Moby Dick’s andre symboler, så du får flere gevinster. Men alene, kan Free Spins symbolet gange din indsats med .

Der er et Free Spins symbol, specielt til free spins på Moby Dick.

Om Moby Dick’s Betalingslinjer

Moby Dick video spillemaskine har 5 hjul og 25 udbetalingslinjer.

De linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet kaldes også for betalingslinjer. De afgør om en vinderkombinationer giver gevinst.

Du vælger ikke selv hvor mange aktive betalingslinjer der er på Moby Dick – der vil nemlig altid være 25 aktive linjer.

Du kan vælge indsats niveau som forklaret ovenfor, og på den måde styre din indsats.

Du kan selv ændre møntværdien ved at bruge knappen for møntværdi.

Spil Moby Dick nu 

Sådan bruger du Moby Dick’s betalingslinjer:

 • Gevinst på betalingslinjerne læses fra venstre til højre.
 • Du skal som minimum have 3 ens symboler på en linje for at vinde.
 • Et wild symbol kan stå i stedet for samtlige andre symboler på en betalingslinje.
 • Scatter symbolet giver gevinst på alle aktive linjer.
 • Du vil kun få udbetalt den højeste gevinst på en gevinstlinje. Hvis du for eksempel får to vinderkombinationer på en linje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Samtlige 25 linjer på Moby Dick er faste. Det vil sige at du ikke kan slå nogle af dem fra, du spiller derfor automatisk på dem alle. Fordi alle gevinstlinjerne er aktive, vil du få gevinst hver gang du får 3 matchende symboler.

Info om Spillets Hjul

Microgaming har valgt den almindelige retning for hjulene på Moby Dick, altså nedad mod bunden af skærmen. Det betyder at det er let at følge de 5 hjul på denne video, når du spiller for rigtige penge og spændt venter på gevinst.

På de 5 hjul, vil du se 11 standard symboler inklusive et wild og et scatter symbol.

Info om den faste Moby Dick Jackpot

Selvom du ikke kan vinde en fast Moby Dick jackpot, er der mange andre goder som generøse gevinster, herunder 5000 gange linjeindsats. I mønter er maks. indsats 1 per linje som kan udbetale gevinst på op til 125000 mønter. Så i kontanter kan du altså vinde 2500000kr for maks. indsats på 20kr per linje og 25 mønter per spin.

Progressiv Jackpot

Du finder ingen progressiv Moby Dick jackpot. Men måske har et af de casinoer som har dette Microgaming spil, tilføjet det til deres progressive egen jackpot pulje.

Er Moby Dick en Klassisk eller Video Spilleautomat?

Moby Dick er en spillemaskine fra Microgaming. På Moby Dick finder du mange underholdende funktioner, der umuligt ville være på en klassisk spilleautomat. Hvilket blot er nogle af grundene til hvorfor Moby Dick er så eftertragtet.

Er Microgaming’s Moby Dick en 3D Spillemaskine?

Nej, men der er ikke stor forskel på Microgaming’s almindelige spillemaskiner og 3D spillemaskine. Forskellen er meget større mellem deres spillemaskiner og klassiske spilleautomater. Moby Dick er i hvert fald god kvalitet, så Microgaming har uden tvivl investeret en del i dette spil.

Er Moby Dick download nødvendigt?

Nogle gange er det for besværligt at skulle downloade et spil, hvis man bare lige vil prøve det. Derfor kan du spille Moby Dick direkte på deres website, uden du behøver downloade LeoVegas software. Du kan også prøve spillet helt gratis hos LeoVegas.Eller hvis du er selvsikker nok spille Moby Dick for rigtige penge.

Der er ingen grund til at bekymre sig om LeoVegas download. Hos LeoVegas spiller man nemlig bare i internet browseren. Spil Moby Dick gratis, inden du satser dine egne penge. For hos LeoVegas kan du prøve en gratis version af samtlige Microgaming spil, så du kan teste spillene inden du går i gang.

Guide til Moby Dick’s Knapperne

Læs mere her om hvordan du bruger knapperne på Moby Dick:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige video spil er start knappen. På Moby Dick hedder den Spin. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 5 hjul, med chance for at vinde op til 125000 2500000kr i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på Moby Dick:

 • Kontrol til at justere lyden på Moby Dick
 • Mønt
 • Info fane hvor du finder mere information om Moby Dick’s regler og en gevinsttabel
 • Maks. Indsats knappen – der kan indstille din indsats til den maks. værdi

Turbo Knappen

Med Turbo funktionen kan fremskynde udfaldet af spillet. Men gevinsterne forbliver de samme.

Desværre har Microgaming ikke tilføjet Turbo funktion på Moby Dick, men den har en god tilbagebetalingsprocent på 96.15%.

Information Fanen

Du kan klikke på Info ikonet for at se Moby Dick’s spilleregler. Læs her mere om, hvordan du spiller denne Microgaming video og få mest muligt ud af at spille Moby Dick hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Autospil lader dig spille, uden at skulle klikke på Spin ved hvert et spin. Men vær ikke bange for at gå glip af noget. Spillet stopper nemlig hvis du får en vinderkombination. På Moby Dick kan du vælge om du vil spille automatisk, eller selv gerne vil klikke på start knappen.

Generelt er autospil en af de mest brugbare funktioner, fordi du slipper for at trykke på Spin igen og igen. På Moby Dick kan du slå autospil funktionen til og fra som det passer dig.

Min. Indsats

Før du åbner en LeoVegas konto samt gør krav på din 10000kr bonus, bør du tjekke hvad casinoet’s minimums indsats krav er, for at spille Moby Dick for rigtige penge.

Foretrækker du at satse småt, kommer du til at mangle Sats En knappen på Moby Dick. Så vil du indstille din indsats til minimum, skal du selv ændre antallet af mønter du satser.

Den laveste møntværdi på Moby Dick er 0.1kr. Så i stedet for at satse 500kr per spin, hvilket du ville gøre hvis du efterlod møntværdien på 20kr, kan du sænke den til 25 X 0.1 – hvilket kun er 2.5kr per spin.

Moby Dick har et fast antal betalingslinjer på 25 linjer. Det betyder altså, at der er større chance for at vinde Moby Dick’s bonusspil og free spins, samt større gevinster til dig.

Maks. Indsats

På Moby Dick finder du en Maks. Indsats knap. Microgaming har lavet denne funktion specielt til storspillere, så det kun kræver et enkelt klik at satse højeste værdi. Vil du satse maks. er det 25 mønter i alt, hvilket er 1 mønter på hver af de 25 betalingslinjer. I kontant er det en indsats på 500kr.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra Moby Dick’s gennemsnitlige udbetalinger over en lang periode, og vises altid i procent. I spillemaskine spil ligger den sædvanligvis på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du nødvendigvis vinder 93% eller 96%. Men for hver 100kr der er satset på Moby Dick, udbetaler den i gennemsnit 96kr til spilleren.

På Moby Dick’s finder du en af de bedste tilbagebetalingsprocenter – på intet mindre end 96.15%.

Særlige Funktioner på Moby Dick

Som mange andre spil, har Moby Dick både et wild og scatter symbol. Du finder en uddybende beskrivelse om dem herunder.

Scatter

Som mange andre spil, har Moby Dick et scatter symbol der kaldes for Free Spins. Det ganger din indsats med . På Moby Dick er scatter symbolets funktion at udløse gratis spins, som vi alle ønsker at få.

Moby Dick’s scatter ser således ud:

Wild

Wild symbolet Ship’s Wheel kan erstatte ethvert af de andre symboler, så får du 4 ens Captain Ahab symboler og så et Ship’s Wheel symbol, anse det som at du har fået 5 ens Captain Ahab symboler, og forvent 1000 gange din linjeindsats.

Her kan du se hvordan Ship’s Wheel symbolet ser ud.

Ekspanderende Wild

Den Ekspanderende Wild er en rigtig god funktion, men på Moby Dick finder du ikke sådan en. Der er til gengæld mange andre underholdende elementer.

Stacked Wild

Det er lidt nedern at Moby Dick ikke har et stablet wild symbol, men gevinster som 5000 gange linjeindsatsen bør alligevel gøre dagen lidt lysere.

Overlay Wild

Moby Dick har desværre ikke et overlay wild symbol. Men Microgaming har givet spillet mange andre sjove funktioner, der kan få din casino saldo til at vokse.

Gevinstoversigt

Vil du vide mere om symbolerne og gevinsterne på Moby Dick, skal du blot åbne Microgaming’s gevinstoversigt ved at klikke på knappen. Der kan du se flere detaljer om de 11 symboler, samt hvor meget du kan vinde hvis du får 3 ens. Det bedste symbol at få er Moby Dick, som udbetaler en gevinst på 5000 gange din linjeindsats for 5 ens symboler på en af de 25 linjer. Derefter, kommer det gavmilde Captain Ahab symbol, som belønner dig med 1000 gange din indsats. Men Microgaming har sørget for adskillige gode gevinster på de 5 hjul. Anchor symbolet kan for eksempel gange din indsats med 200 per linje, hvilket jo ikke er dårligt. Efterfølgende er der Rum Mug symbolet, som giver dig 150 gange din indsats når du får 5 på række. Lidt mindre får du med Ace, som tildeler en gevinst på 100 gange linjeindsatsen. Småt er også godt. Og selv det lavest betalende symbol; 10, udbetaler 10 gange linjeindsatsen.

Spil Moby Dick hos LeoVegas 

Indsats Størrelse

På Moby Dick er der adskillige måder at vælge din indsats:

 • Juster indsats niveauet
 • Benyt møntværdi indstillingen
 • Du kan angive beløb for indsats per linje

Mens mange andre Microgaming spil har fleksible betalingslinjer, er Moby Dick’s linjer fastsat til 25. Det er dog ikke en ulempe. Moby Dick, ligesom andre spil, udbetaler nemlig bedst med maks. antal linjer.

Størrelsen af din indsats afgør hvor stor en gevinst du får udbetalt. Spiller du med laveste indsats på 1 mønter per linje, vil din samlede indsats være 25 mønter per spin. Men går du efter de store gevinster, skal du satse 1 mønter per linje, hvilket er 25 mønter per spin.

Hvor meget er Moby Dick’s mønter værd?

Møntværdien er en af de vigtigste LeoVegas indstillinger at kende.

Moby Dick’s mønter er fra 0.1kr til 20kr værd i kontanter. Du kan give hvert mønt en værdi fra 0.1kr til 20kr. For at vælge den møntværdi du ønsker, skal du bare klikke på plus og minus knapperne. Et par simple beregninger der omfatter gevinstlinjer og antal mønter fortæller os, at den samlede Moby Dick indsats går fra 2.5kr til 500kr.

Moby Dick’s Multiplikator

Der er mange video spil som har en gevinst multiplikator. Moby Dick’s 10-5000 gange linjeindsats multiplikator er ikke det samme – er en ekstra feature. Moby Dick har ingen multiplikator feature, men der er Win Freezing, som er et bonusspil.

Bonus Features på Moby Dick

Kan Moby Dick belønne mig med bonusspil?

Bonusser på Moby Dick

Moby Dick har ingen bonus runde. Men du kan få 20 gratis spins, så næsten ligesom at spille gratis.

Spil Moby Dick hos LeoVegas 

Få dobbelt gevinst udbetalt

Du vil blive glad for at høre, at du kan fordoble din gevinst i Moby Dick’s gamble funktion: Gamble.

Her kan du se hvordan Gamble runden fungerer:Hver gang der udløses Moby Dick gevinst vil du skulle tage en beslutning mellem; at beholde din gevinst, eller satse den med chance for ar få den fordoblet. Bare klik på yes for at starte Gamble featuren. Du skal altså komme med et gæt ved at bruge Silver Tea Cup eller Copper Tea Cup knappen. Hvis dit gæt er rigtigt vil din gevinst blive fordoblet, men er det forkert mister du den. Gamble funktionen er utrolig gavmild, og du kan vinde 10000 mønter hvilket i kontanter svarer til 200000kr.

Kan man få Moby Dick Free Spins?

Det er ikke unormalt, at spillere forveksler free spins som et bonusspil med free spins som en bonus. Nogle online casinoer som LeoVegas kunne have free spins som del af deres kampagnetilbud. 50 af dem vil være tilgængelige for dig ligeså snart du har tilmeldt dig LeoVegas. Måske kan du endda vinde nok på Microgaming’s spillemaskiner til at få en god udbetaling. Samtidig, kan du normalt prøve en spillemaskine for sjov. Hvis du prøver Moby Dick i en gratis version, vil gevinsterne heller ikke ende på din LeoVegas konto. Men hvis du spiller Microgaming spillemaskiner for rigtige penge og udløser free spins, vil du helt sikkert vinde rigtige penge.

Du har en god chance for at øge din LeoVegas saldo på dette Microgaming spil. De har nemlig inkluderet 20 gratis spins som en regelmæssig bonus funktion når du spiller.

Når vi taler hvor meget du kan vinde på de forholdsvis gavmilde 20 LeoVegas gratis spins, ja så kan du forvente: Det er en sum de fleste LeoVegas spillere ville blive glad for.

Den Visuelle Oplevelse

Microgaming designede dette spil som en video spillemaskine. Den har 11 almindelige symboler. Brug kontrolpanelet for at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Indstille din indsats
 • Justere møntværdien
 • Starte auto funktion
 • Vælge Moby Dick’s maks. indsats
 • Sætte spillet på mute
 • Satse din gevinst i Gamble spillet
 • Åbne Info for at se Moby Dick’s regler

Klar til at spille Moby Dick med rigtige penge?

Moby Dick har et meget moderne design. Men de fleste LeoVegas spillere vil nok være mere interesserede i de 2500000kr som du kan vinde når du spinder de 5 hjul.

Sådan kan Moby Dick spilleautomat spilles for rigtig indsats:

Opret din LeoVegas konto og spil Moby Dick online med det samme. Du skal bare bruge 5 minutter. Således får du hurtigt oprettet en LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Moby Dick med LeoVegas’s casino penge

Udbetal din LeoVegas Gevinst

Når du gerne vil udbetale din Moby Dick gevinst fra din LeoVegas konto, kan du benytte følgende betalingsmetoder: Skrill. Kontakt LeoVegas kundeservice support, hvis du oplever problemer.

Når du tager imod den 125% LeoVegas bonus, skal du sørge for at opfylde gennemspilningskravet på 35, før du kan udbetale din Moby Dick gevinst. Du kan altid tjekke LeoVegas’s Vilkår & Betingelser, for flere informationer om gennemspilningskrav. Du finder det ikke under Moby Dick’s Info sektion.

Spil For Sjov Funktionen

Spil Moby Dick online for sjov. Hos LeoVegas tilbydes der nemlig en gratis prøveversion til alle der vil teste Microgaming spilleautomater, enten på computer eller mobil.

Er det muligt at udbetale gevinster når man spiller Moby Dick for sjov?

Kan man virkelig spille Moby Dick spillemaskine gratis, og stadig få udbetalt kontante gevinster? Hos LeoVegas kan du ved at bruge din LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus

Lige nu tilbydes der en LeoVegas gratis bonus på 50kr til dette perfekt strømlinede spil. Det er i bund og grund gratis penge, hvilket betyder at du kan spille Microgaming spil helt gratis. Du skal bare have en LeoVegas konto – opret en og gå til LeoVegas’s spillemaskiner, brug de gratis 50kr, og vind endnu flere penge ved at spille Moby Dick online. Men husk, for at kunne udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde betingelserne. Moby Dick kan udløse gevinst på op til 2500000kr, men de fleste casinoer vil kun lade dig udbetale et begrænset beløb minus 50kr, hvis du gennemspiller bonussen 35 gange. Gratis penge kommer næsten altid med begrænsninger.

Findes der en LeoVegas App?

Ja, LeoVegas har en app som kan bruges til at spille på iOS, Android, Windows. Det betyder at du kan nyde Moby Dick mobil – når som helst, hvor som helst. Borset fra at designet er mindre på Moby Dick app version, så får du det samme kvalitets oplevelse. Alt andet, fra de 5 hjul til udbetalingsprocenten på 96.15%, er præcis det samme.

Du kan spille Moby Dick når du er på farten, direkte på din iOS enhed. Bare en download LeoVegas’s app i iTunes, så har du alle de underholdende spillemaskiner lige ved hånden.

Android bruger? Skynd dig at hent LeoVegas app i Google Play – både til Android mobil og tablet. Få minutter efter vil du kunne nyde Microgaming spilleautomater direkte på din Android enhed.

En lille advarsel: pas på de hjemmesider der forsøger at sælge en Moby Dick eller LeoVegas app, da de højst sandsynligt er falske. En app er normalt gratis til alle enheder.

Modtag en Moby Dick Mobil Bonus

Markedet for mobil spil bliver kun større, derfor er det sært at LeoVegas ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Det betyder at Moby Dick fans ikke kan få lov at bruge deres velkomstbonus på deres mobile enhed. Forhåbentlig, vil LeoVegas ændre det i nærmeste fremtid, så Microgaming fans kan drage gavn af deres loyalitet til LeoVegas.

Den Største Gevinst

Vil du gerne vide mere om Moby Dick’s bedste gevinster? Så tjek gevinstoversigten – klik på yes for at se den fulde oversigt. Her vil du se Moby Dick som udbetaler den højeste gevinst på 5000 gange linjeindsatsen når 5 af dem lander på række. Det er den Moby Dick gevinst du skal holde øje med hvis du er til store gevinster.

Findes der en Moby Dick strategi?

Der er to faktorer der afgør hvor gode dine odds er for at få gevinst, ingen Moby Dick tricks kan ændre dette. Den første er Moby Dick’s udbetalingsprocent og den anden er LeoVegas’s house edge. Udbetalingsprocenten viser hvor meget Moby Dick udbetaler over en periode, mens house edge viser hvor meget LeoVegas i gennemsnit tjener.

Bare husk på, hvis du vil styrke dine gevinstchancer – skal du satse på så mange gevinstlinjer som muligt. Så husk at aktivere alle Moby Dick’s 5 linjer for at booste din chance for gevinst. Det virker på Moby Dick samt andre Microgaming spil.

Moby Dick har en udbetalingsprocent på 96.15%, så disse 25 gevinstlinjer er bestemt dine penge værd. Gevinsterne på Moby Dick kommer ikke så ofte, men til gengæld er de værd at vente på.

Detaljer om Microgaming:

 • Stifter: Martin Moshal
 • Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Gaming Drift, E-Gaming Platform
 • Etableret: 1994
 • Hjemmeside:https://www.microgaming.co.uk/
 • Hovedkontor: MGS House, Circular Road, Douglas IM1 1BL
Spil Moby Dick hos LeoVegas