Anmeldelse af Mild Rockers Online Spilleautomat

Spil Mild Rockers nu 

Spil Mild Rockers nu hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Mild Rockers Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Det er en god idé at oprette en LeoVegas konto, for ikke nok med at du kan få en 125% velkomstbonus til nye spillere som indbetaler 100kr eller mere, det kræver heller ingen LeoVegas bonuskode. Du kan højst få 10000kr med denne LeoVegas bonus, men så kan du prøve Mild Rockers eller andre NYX spilleautomater for rigtige penge. Foruden den 125% velkomstbonus på op til 10000kr, kan du få 50 LeoVegas gratis spins.

LeoVegas bonus code

Lad være med at bekymre dig om bonuskoder, for der er ingen LeoVegas bonuskode! Bare opret en konto og få en 125% LeoVegas bonus samt en bonus uden krav om indskud helt op til 50kr, uden at bruge en bonuskode.

Få en LeoVegas velkomstbonus ved oprettelse

Gode nyheder til alle nye LeoVegas kunder! Ved tilmelding får du en attraktiv 50kr LeoVegas No Deposit Bonus som du kan bruge til at teste Mild Rockers spillemaskine. din bonus vil blive tilføjet. Du kan få en LeoVegas velkomstbonus på 125% hvis du foretager en indbetaling til din spilkonto.

Hvad med en LeoVegas velkomstbonus? 125% mere oven i det beløb du indbetaler – er det LeoVegas tilbyder når du opretter dig og foretager et indskud på mindst 100kr. Det er let at indbetale til din LeoVegas konto, en Skrill konto kan bruges. LeoVegas giver dig mulighed for bruge disse penge på NYX spil, blandt andet Mild Rockers spillemaskine som har en minimum linjeindsats på kr. Spil løs til din 125% bonus er sluppet op.

Spil Mild Rockers hos LeoVegas 

Intro

Hvis du er på udkig efter et eventyrligt twist på en spillemaskine, så er Mild Rockers lige det du kigger efter. Med fin grafik, gode bonus funktioner, 6 hjul og 80 betalingslinjer som udbetaler op til 1562500kr. Så spil Mild Rockers online – du vil ikke blive skuffet. Den er en af NYX’s bedste spillemaskiner, med et Music tema som Rock Music fans holder meget af. Mild Rockers spillemaskine gør det muligt for dig at vinde 500 gange din linjeindsats, vinde gratis spins, få kontante gevinster på op til 1562500, alt det med en lav min. indsats på per spillelinje.

Mild Rockers Spilfunktioner

Mild Rockers er meget mere end bare en spillemaskine som kun Rock Music fans vil sætte pris på. Lad os se nærmere på hvad Mild Rockers kan tilbyde.

Her er et spil med mange fantastiske features såsom gratis bonus spins samt 12 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Jackpot gevinsten er 500 gange din linjeindsats. Udbetalingsprocenten på spillet er 95.57%.

Spil Mild Rockers online hos LeoVegas med en gratis spilkonto, så du kan vinde store gevinster. Du kan endvidere benytte LeoVegas download og spille Mild Rockers app spilleautomat på din mobil. Du kan samtidig få en flot velkomstbonus.

Mild Rockers’s Historie

Mild Rockers udkom i 2018, spillet blev den gang udviklet af NYX, som stadig den dag i dag har licens på spillet. NYX opdaterer regelmæssigt dette video spil, for at Mild Rockers altid lever op til forventningerne.

Information om Mild Rockers

Samtlige regler for Mild Rockers er oversigten her:

 • Du skal minimum have 3 af de samme på en af de 80 aktive gevinstlinjer for at kvalificere dig til gevinst
 • Samtlige gevinster udbetales for kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved enhver placering på spillet
 • Med wild symbolet kan du få flere gevinster, fordi det erstartter alle 12 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst bliver udløst på hver en spillelinje
 • Gratis spins featuren på Mild Rockers udløser 8 free spins
 • Gratis spins kan blive udløst igen under dine gratis spins
 • Laveste indsats er 50
 • Alle indsats og udbetalinger annulleres hvis der opstår fejl i spillet

Hvordan virker Mild Rockers?

Målet er at få mindst 3 sammenhængende symboler på betalingslinje fra venstre til højre, her på Mild Rockers. Vil du vide mere om online spillemaskiner eller kender du bare ikke Mild Rockers, så vil du her få en gennemgang af hvordan du kan spille Mild Rockers online og vinde stort.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du ønsker at spille. Du kan få en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

Flertallet foretrækker at spille for rigtige penge på Mild Rockers, da du så kan vinde op til 1562500kr. Hos LeoVegas, kan du prøve Mild Rockers på deres website samt mobile site.

Hvis du kun vil prøve Mild Rockers for sjov eller øve dig, er det muligt helt gratis på LeoVegas’s website eller på din mobil. Her behøver du ikke LeoVegas download.

Du ændrer din indsats ved at indstille møntværdien. Dette kan forhøje din indsats, samt beløbet du kan vinde. Du skal have mindst 3 af de samme symboler på en aktiv spillelinje, og får du 6 ens symboler udløser du den største gevinst. Når du har åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at starte Mild Rockers.

For at få 6 ens symboler på en gevinstlinje, bør du spille på så mange gevinstlinjer som muligt. På Mild Rockers behøver du ikke tænke over dette, da du helst skal satse på 80 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til og fra.

Følg disse trin til hvordan du spiller Mild Rockers:

 • Vælg først, hvor mange spillelinjer du gerne vil satse på.

Her på Mild Rockers er der 80 spillelinjer fordelt over 6 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 80, dette vil sige at du ikke kan fravælge nogle af dem. Spil Mild Rockers online og der er god chance for at du vinder helt op til 1562500kr på de 80 linjer.

Her udbetaler spillelinjerne fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke alt for sjældne, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. Mild Rockers gevinsterne er ligeså gode som på de bedste online spillemaskiner.

 • Efterfølgende skal du vælge møntværdien.

På Mild Rockers har NYX givet dig mulighed for at indstille værdien af hver mønt. Nogle gange kaldes det for møntværdi andre gange for møntstørrelse Men det er nemt at indstille møntværdien, du finder knapperne på kontrolpanet. Standardindstillingerne starter fra 0.1kr, hvilket er den laveste møntværdi, op til 25kr – den højeste møntværdi.

Med spillelinjerne sat til 80 som er standard, kan du vælge hvilken som helst møntværdi og udløse Mild Rockers’s jackpot gevinst på og stadig få din gevinstlinje indsats ganget med 500.

 • Når møntværdien er sat til ønskede værdi, skal du vælge beløb for indsats per linje.

NYX har besluttet at holde mønt indstillingen i Mild Rockers fast – du kan derfor kun satse per linje.

Du kan kun spille Mild Rockers med 80 aktive spillelinjer. NYX har nemlig fastsat antallet af spillelinjer. Vi kan håbe på at det vil blive ændret i en anden version af Mild Rockers.

 • Ved at klikke på Spin knappen, starter du spillet.

Det vil starte de 6 hjul, mens indstillingerne på Mild Rockers forbliver som du før satte dem. Du kan også bruge autospil til at starte Mild Rockers. På den måde behøver du ikke bruge Spin knappen, men kan i stedet læne dig tilbage og se de 6 hjul spinde op til 100 gange i træk.

 • Inden du begynder at spille Mild Rockers spilleautomat, er der to valgmuligheder mere du skal overveje: fuld skærm samt lydstyrken.

Mild Rockers har desværre ikke en fuld skærm knap. Det burde NYX tilføje, så man rigtig kan nyde Mild Rockers.

Du kan med et klik på mute slukke for lyden på Mild Rockers, og spille uden at forstyrre andre. Da de fleste nok vil finde Mild Rockers’s lyde distraherende, er det en funktion der vil glæde mange.

Lydindstillingerne på Mild Rockers er simple, du kan enten skrue helt op eller sætte den på lydløs. Det er ikke muligt at skrue op/ned for lydstyrken.

Alle Symboler på Mild Rockers

På Mild Rockers spilleautomat er der 12 symboler. Herunder er en liste over dem der udbetaler bedst:

 • Guitarist
 • Drums
 • Keyboards og Audience
 • Ace, King, Queen og Jack

Sammen med disse, finder du også:

 • Singer wild symbol
 • Red Lips scatter symbol
 • Red Lips freespins symbol

Det symbol der udbetaler den største gevinst, det er et slags jackpot symbol, er Guitarist. Ser du Guitarist 6 gange på samtlige 80 spillelinjer vil du få 500 gange din indsats udbetalt. Satser du 50 på alle 80 spillelinjer, vil 6 Guitarist symboler nemlig udbetale 500 gange din indsats – eller 62500 mønter.

På billedet herunder ses Mild Rockers’s størst udbetalende symbol:

Det næste symbol du skal ønske at få er Drums. For hvis du satser kr per linje, får du 250 gange din indsats, og satser du kr per linje og får 6 af disse symboler, vinder du kr. Derefter er der også det gavmilde symbol Keyboards og Audience, som giver dig 200 gange din indsats selv ved mindste indsats på kr per linje, men som kan øge din saldo med helt op til kr hvis du satser maks. og 6 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Får du 6 af det lavest betalende symbol: Ace, King, Queen og Jack, vil du blive beløbbet med 100 gange din indsats.

Selvom Singer er det bedste symbol, er scatter symbolet Red Lips også værd at holde øje med. Det kan nemlig erstatte Mild Rockers’s andre symboler, så du får flere gevinster. Men alene, kan Red Lips symbolet gange din indsats med 100.

Der er et Red Lips symbol, specielt til free spins på Mild Rockers.

Gevinstlinjer

Mild Rockers video spillemaskine har 6 hjul og 80 betalingslinjer.

Linjerne der løber hen over de 6 hjul på denne video kaldes også for gevinstlinjer. Kun vinderkombinationer på disse giver gevinst.

På Mild Rockers kan du ikke selv vælge at slå gevinstlinjerne til eller fra – de 80 gevinstlinjer er nemlig altid aktive.

Du indstiller selv møntværdi ved at bruge knapperne nederst.

Spil Mild Rockers hos LeoVegas 

Kort om betalingslinjer:

 • Mild Rockers’s aktive betalingslinjer udbetaler gevinst fra venstre til højre.
 • Det mindste antal af matchende symboler for at få gevinst er 3. De skal lande på en af de 80 linjer.
 • Wild symbolet erstatter alle de 12 almindelige symboler for at give flere gevinst kombinationer.
 • Mild Rockers’s scatter symbol udbetaler gevinst ligegyldigt hvor den lander.
 • Den største linjegevinst bliver udbetalt. Hvis du får to gevinster, vil Mild Rockers’s betalingslinjer kun registrere den største af de to.
 • Du bliver nødt til at prøve dette 6-hjuls spil med 80 faste betalingslinjer. Det betyder at alle gevinster vil blive udbetalt.

Mild Rockers’s Hjul

Når det kommer til hjulene på Mild Rockers, har NYX holdt det traditionelt. De 6 hjul spinder nemlig nedad, hvilket er det mest almindelige. Men selvom der ikke er noget specielt ved hjulene på denne video, er gevinsterne stadig det hele værd.

Dette NYX spil har 12 standard symboler deriblandt et wild og et scatter symbol.

Mild Rockers Jackpot

Nogle vil måske blive skuffet over at der ikke er nogen fast Mild Rockers jackpot, men til gengæld er der Guitarist symbolet som kan gange din indsats med 500. Du kan altså vinde op til 1562500kr hvis du spiller for maks. indsats på 50 mønter.

Progressiv Jackpot

Der er ingen progressiv Mild Rockers jackpot som standard. Men det er muligt, at et af de casinoer som har dette NYX spil vil tilføje det til deres progressive jackpot præmiepulje.

Hvad er fordelen ved Video Spillemaskiner fremfor Spilleautomater?

NYX står bag spillemaskinen her. Den er let at gå til samt visuelt fin. Mild Rockers er en af de flottere spillemaskiner på markedet. Den tilbyder sjove features, som du aldrig ville kunne finde på en klassisk spilleautomat. Hvilket er med til at gøre Mild Rockers anbefalingsværdig, om du så vil prøve spillet for sjov eller for rigtige penge.

Er dette NYX spil en 3D Spillemaskine?

Nej, men det betyder ikke at den udbetaler mindre. Mange NYX fans holder af dette spil, og det er der god grund til. Med en gevinst på 500 gange din linje indsats, bliver Mild Rockers hurtigt din favorit.

Spil Mild Rockers ved at downloade eller ej?

Hvis du ikke gider at spille Mild Rockers download, så spil hos LeoVegas hvor du spiller direkte på sitet. Prøv spillet gratis hos LeoVegas, som giver dig valget om at spille for sjov eller for rigtige penge. Så du kan teste Mild Rockers først eller satse dine egne penge på Mild Rockers.

Nej, det er ikke nødvendigt med LeoVegas download for at spille Mild Rockers. Bare spil Mild Rockers direkte i din internet browser. Desuden kan du prøve Mild Rockers gratis, helt uden at oprette en LeoVegas konto. Det er klart en fordel hvis du gør det, for så modtager du kampagne og bonus tilbud fra LeoVegas.

Info om Mild Rockers’s Knapper

Lær hvordan du bruger knapperne på Mild Rockers:

Start Knappen

For at starte de 6 hjul på dette NYX spil, skal du selvfølgelig bruge start knappen. I Mild Rockers er det Spin knappen. Et enkelt tryk på den og din saldo kan stige med hele 1562500kr. Hvis du altså er heldig nok. Dette 6-hjuls spil har også andre knapper du kan få brug for:

 • Turbo funktion – læs mere om den herunder
 • Lydstyrke indstillingen på Mild Rockers
 • Møntværdi
 • Info sektion der giver dig mere information om Mild Rockers spillet samt udbetalingstabel

Turbo Knappen

Nogle Music spil har en Turbo funktion der sætter fart på de 6 hjul. Den får både spillet og bonus runden til at gå hurtigere.

Information Fanen

De fleste video spil har en Info funktion. Men NYX har ikke tilføjet en Info knap på Mild Rockers. Til gengæld er gevinstoversigten at finde på spillet her finder du de vigtige oplysninger. Er der yderligere informationer du mangler, er du nødsaget til at kontakte LeoVegas’s support.

Hvad er Autospil?

Autospil er til for din bekvemmelighed. Et klik på Autospil, og de 6 hjul vil fortsætte med at dreje. Dog stopper spillet hvis du får gevinst, så du går ikke glip af vinderkombinationerne. Så vil du have hænderne fri, kan du på Mild Rockers benytte dig af autospil funktionen.

Autospil knappen bruges som sagt i stedet for Spin. NYX har gjort funktionen meget fleksibel, så du tilpasser den selv til dine præferencer.

Min. Indsats

Har du lyst til at oprette en LeoVegas konto, som for eksempel de 10000kr, vil vi anbefale at du først orienterer dig om minimum indsatsen på Mild Rockers.

NYX har ikke tilføjet en særlig knap til at indstille indsatsen til minimum, derfor skal du gøre det ved at ændre indstillingerne på Mild Rockers.

Hvis er forsigtig med din indsats, kan du på Mild Rockers satse helt ned til 0.1 mønter på de 80 spillelinjer – hvilket kun er 5kr per spin.

NYX har valgt at fastsætte antallet af betalingslinjer til 80 linjer. Det betyder ikke du bliver nødt til at satse store beløb, du kan vælge så din kontante indsats vil være 5kr. Den vigtigste frynsegode ved at have faste linjer er, at det øger sandsynligheden for at udløse særlige features.

Maks. Indsats

Hvis du gerne vil spille Mild Rockers for maks. indsats, og udløse alle de store gevinster samt ekstra features, bliver du nødt til at indstille den manuelt. For der er ingen Maks. Indsats knap på Mild Rockers. Selvom det ikke er en stor ulempe, kunne NYX godt lave dette video spil endnu bedre ved at tilføje en Maks. Indsats knap. Maks. indsats på Mild Rockers er 50 mønter – mønter på hver af de 80 betalingslinjer. Den maksimale indsats i kontant afhænger af din møntværdi. Med den maksimale møntværdi på 0.1kr, er maks. indsats 1250kr.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra Mild Rockers’s gennemsnitlige udbetalinger over en lang periode, og vises altid i procent. I spillemaskine spil ligger den sædvanligvis på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du nødvendigvis vinder 93% eller 96%. Men for hver 100kr der er satset på Mild Rockers, udbetaler den i gennemsnit 96kr til spilleren.

Det bliver næsten ikke bedre, tilbagebetalingsprocenten på Mild Rockers er tæt på branchens maks. – 95.57%.

Særlige Funktioner på Mild Rockers

NYX har givet spillet her et wild samt scatter symbol. Herunder kan du læse mere om dem.

Scatter

NYX har givet Mild Rockers et scatter symbol, som de har kaldt Red Lips. Det kan udløse gevinst på 100 gange din indsats. Mild Rockers’s funktion er at give dig free spins, så det er bestemt et af favorit symbolerne.

Her er Red Lips symbolet:

Wild

Mild Rockers har et symbol der kan hjælpe dig til at få flere vinderkombinationer, det er Singer symbolet. Mangler du et enkelt Keyboards og Audience symbol for at have 6 på linje, kan Singer symbolet erstatte det sidste og udløse gevinst på 250 gange din linjeindsats.

På billedet herover ses Mild Rockers’s Singer symbol.

Ekspanderende Wild

Det er ikke unormalt at 6-hjuls spil har en ekspanderende wild, men det er ikke tilfældet på Mild Rockers. Heldigvis har NYX givet den mange andre funktioner, som du helt sikkert vil holde af.

Stacked Wild

NYX har ikke inkluderet et stablet wild symbol på disse 6 hjul, men du finder mange andre lukrative præmier.

Overlay Wild

Mild Rockers har desværre ikke et overlay wild symbol. Men NYX har givet spillet mange andre sjove funktioner, der kan få din casino saldo til at vokse.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten viser hvor meget du får udbetalt af de forskellige symboler. Blot klik på knappen for at se en komplet liste over alle 12 symboler og deres gevinstudbetaling. For at få gevinst på Mild Rockers, skal du minimum have 3 ens på linje. Men du kan ikke få mere end 6 symboler, en på hvert hjul. De største gevinster får du med 6 ens symboler. Det højeste betalende standard symbol på Mild Rockers er Guitarist. Det fremgår tydeligt af gevinstoversigten, at Guitarist symbolet udbetaler 500 gange din linjeindsats, hvis du får alle 6. Det næstbedste symbol, Drums, vil udbetale en gevinst på 250 gange din indsats per linje. Slet ikke dårligt! Får du Keyboards og Audience symbolet, kan du få udbetalt op til 200 gange din indsats – med 6 Keyboards og Audience symboler på linje. Det mindst generøse af de 12 symboler er Ace, King, Queen og Jack. Men du vil blive glad for at høre, at selv dette – det laveste betalende symbol på Mild Rockers – stadig kan gange din linjeindsats med 100.

Spil Mild Rockers hos LeoVegas 

Indsats Størrelse

Mild Rockers lader dig vælge størrelsen af din indsats, og der er adskillige måder at gøre det på:

 • Brug møntværdi indstillingen

Vi vil vædde på, at NYX tænkte: det er bedre at satse stort hvis man vil vinde stort. Derfor har Mild Rockers, et forudbestemt antal linjer du kan satse på – nemlig 80 linjer.

Hvad er LeoVegas’s mønter værd?

Hver mønt du satser har en kontant værdi. Det er vigtigt at du ved hvordan du kan indstille den:

På Mild Rockers satser man med mønter. Men NYX har gjort det muligt for dig, at vælge hvor meget hver mønt skal svare til i kr. Dette enkle spil har en knap – yes – som du kan bruge til at indstille møntværdien. Du kan vælge en møntværdi fra 0.1kr op til 25kr. Fordi det er et spil med 80 linjer, kan din samlede indsats gå fra 5kr til 1250kr, afhængigt af møntværdien.

Gevinst med Mild Rockers’s multiplikator

Der findes mange video spil som har en ekstra gevinst multiplikator, men ikke Mild Rockers. Mild Rockers har ikke en ekstra gevinst multiplikator. Så selvom mange video spil har det, har NYX ikke tilføjet denne funktion på Mild Rockers.

Gratis Spins og Bonusspil på Mild Rockers

Hvilke features er der på Mild Rockers?

Er der en Bonus Runde?

Du får intet bonusspil på Mild Rockers. Men får du kan stadig udløse 8 gratis spins.

Spil Mild Rockers ved LeoVegas 

Gamble Funktion

Dette er en moderne spillemaskine. Men den har ingen gamble funktion, så Mild Rockers vil ikke tilbyde dig at forvandle din gevinst til dobbelt eller intet.

Hvad er Mild Rockers Free Spins?

Der er to forskellige typer gratis spins. NYX har inkluderet gratis spins i nogle af deres spil, mens de gratis spins casinoer tilbyder er en anden slags. LeoVegas tilbyder gratis spins til nye kunder. Alle der opretter en LeoVegas konto, kan få 50 gratis spins, men de kan ikke bruges på Mild Rockers. Derfor er det heldigt at NYX lavet en gratis spins feature på Mild Rockers. Samtidig, kan du prøve Mild Rockers i en gratis version, det kaldes dog ikke gratis spins og du får heller ikke lov til at beholde gevinsten.

Ja, heldigvis kan du få 8 free spins mens du spiller Mild Rockers.

NYX har mange spil der tilbyder flere gratis spins end de 8 du kan få på Mild Rockers. Måske er det grunden til at LeoVegas tilbyder en ekstra bonus, ved at give nye spillere 50 LeoVegas gratis spins som en velkomstbonus. Men selv med de få gratis spins, giver Mild Rockers en anstændig chance for gevinst. Med top gevinst på

Grafiske Oplevelse

NYX designede dette spil som en video spillemaskine. Den har 12 almindelige symboler. Brug kontrolpanelet for at:

 • Se udbetalingsoversigten
 • Vælge møntværdi
 • Starte en runde auto spins
 • Bruge mute til at slukke for lyden
 • Aktivere Turbo tilstand

Mild Rockers’s Lydindstilling

I betragtning af hvor forfærdelig lyden er på Mild Rockers, er det heldigt at NYX har indstillet denne spilleautomat’s udbetalinger til komme hyppigt. Så du får nok brug for Mild Rockers’s mute-knap som NYX heldigvis har tilføjet.

Spil for Rigtige Penge

NYX har mange spilleautomater med ganske enkel grafik, inklusiv Mild Rockers, men gevinstchancen er jo vigtigere. Derfor giver dette spil dig chancen for at vinde helt op til 62500 mønter i hvert spin. Og med en møntværdi på 25kr bliver det til noget af en gevinst.

Sådan spilles Mild Rockers for rigtige penge:

Spil Mild Rockers online for rigtige penge, med en LeoVegas spilkonto. Opret din konto hos LeoVegas i løbet af nogle minutter. Sådan kommer du i gang:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Mild Rockers med LeoVegas’s casino penge

Hvordan Udbetales Gevinst?

Når du gerne vil udbetale din Mild Rockers gevinst fra din LeoVegas konto, kan du benytte følgende betalingsmetoder: Skrill. Kontakt LeoVegas kundeservice support, hvis du oplever problemer.

Hvis du vil bruge den 125% LeoVegas bonus, beder LeoVegas dig opfylde et omsætningskrav på 35, før din Mild Rockers gevinst kan udbetales. Det er altid en god idé at læse LeoVegas’s Vilkår & Betingelser, så du kender udbetalingskravet på forhånd. NYX har intet at skulle have sagt, derfor finder du det ikke under spillereglerne.

Kan jeg prøve Mild Rockers gratis?

En af grundene til vi elsker LeoVegas er at de lader os spille dette enkle spil for sjov. Spil Mild Rockers online på din computer eller på din mobil.

Det kan være underholdende at spille LeoVegas’s spillemaskiner for sjov. Men hvis du vil vinde rigtige penge på Mild Rockers, er du nødt til at satse rigtige penge. Du vælger bare at skifte til spil for penge. Indbetal et minimum af 100kr og spil for ned til kr per linje. Dine penge kan vare et stykke tid. LeoVegas vil forlænge dit spil med en 125% LeoVegas bonus til nye spillere, uden du skal indtaste en LeoVegas bonuskode.

Hvis jeg spiller gratis, kan jeg så stadig vinde kontanter?

Kan man virkelig spille Mild Rockers spillemaskine gratis, og stadig få udbetalt kontante gevinster? Hos LeoVegas kan du ved at bruge din LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus

Lige nu kan du få en LeoVegas gratis bonus på 50kr til at bruge på dette video spil. Med denne bonus uden krav om indskud, kan du spille NYX spil helt gratis. Alt du skal gøre, er at oprette en LeoVegas konto – gå til spillemaskiner, og brug dine 50kr på at vinde flere penge. Husk dog, at før du kan udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde gennemspilningskravet. Mild Rockers kan give gevinster på op til 1562500kr, men du kan ikke udbetale gevinst før du har gennemspillet bonussen 35 gange.

Findes Mild Rockers mobil spillemaskine hos LeoVegas?

Ja, du kan blive underholdt af Mild Rockers mobil i en app som er tilgængelig til samtlige iOS, Android, Windows enheder. Download LeoVegas app til din mobile enhed og få adgang til et hav af spilleautomater på din mobil. Mild Rockers tilbyder den samme gode oplevelse som på din computer. De 6 hjul giver den samme fine udbetalingsprocent på 95.57%, det eneste der er ændret er størrelsen af designet.

Vil du have LeoVegas med dig på farten, og har du en iPhone eller iPad? Så kan du spille direkte i LeoVegas’s app der understøtter iOS. Download den i iTunes eller på LeoVegas’s hjemmeside, du er kun et par klik fra en verden af underholdning.

Har du en Android mobil eller tablet? Ikke noget problem! Du finder LeoVegas Android app i Google Play eller på LeoVegas’s hjemmeside. Og et par minutter senere er den downloadet.

Vær på vagt, hvis en website prøver at få dig til at købe en Mild Rockers eller LeoVegas app, da de nok er falske. Deres app er gratis til alle enheder, så du kan bruge dine penge på Mild Rockers.

Mobil Bonus Tilbud

Mobile spillemaskiner er kommet for at blive, hvilket gør det endnu mere mærkeligt at LeoVegas ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Som de fleste NYX fans ved, er bonus til mobil spil en standard del af velkomstbonus tilbudet hos de mange casinoer. Lad os vente og se om LeoVegas i fremtiden vil inkludere en mobil bonus til Mild Rockers samt andre Music tema spil.

Største Gevinst Mild Rockers Kan Udbetale

Den er ikke let at få, men Mild Rockers’s topgevinst på 500 gange din indsats per betalingslinje, får du med 6 Guitarist symboler. Satser du mønter på hver linje med en møntværdi på 25kr, kan du vinde hele 62500 mønter. Du kan få et overblik over Mild Rockers’s gevinster i gevinstoversigten som du kan finde med et enkelt klik.

Hvordan kan Mild Rockers tips forbedre gevinstchancen?

Ligegyldigt hvor mange Mild Rockers tips du får, vil dine odds for at vinde på dette video spil altid afhænge af Mild Rockers’s tilbagebetalingsprocent samt LeoVegas’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten er den gevinst som Mild Rockers’s i gennemsnit udbetaler over længere tid, mens house edge er den procentdel som LeoVegas beholder.

Bare husk på, hvis du vil styrke dine gevinstchancer – skal du satse på så mange gevinstlinjer som muligt. Så husk at aktivere alle Mild Rockers’s 6 linjer for at booste din chance for gevinst. Det virker på Mild Rockers samt andre NYX spil.

Mild Rockers’s udbetalingsprocent er på 95.57%, hvilket betyder at din chance for gevinst er ganske udmærket. Du kan forvente at udløse gevinster på Mild Rockers hyppigt, dog i mindre summer.

Intro til NYX:

 • Stifter: Matthew Davey
 • Hjemmeside:http://www.nyxgaminggroup.com/
 • Forretnings Speciale: Digital Gaming Løsninger, Cross-Platform Management System, Online & Mobil Gaming
 • Adresse: 400 S Rampart Blvd #220, 89145
 • Grundlagt: 1999
Spil Mild Rockers hos LeoVegas