Vind på Lightning Gems Online

Spil Lightning Gems hos LeoVegas 

Spil Lightning Gems og vind hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Lightning Gems Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Spil Lightning Gems online med et kampagnetilbud helt uden brug af LeoVegas bonuskode. Du kan få deres 125% LeoVegas bonus på din første indbetaling op til 10000kr uden brug af LeoVegas bonuskode. Du skal blot indbetale via din Skrill konto og så vil du være klar til at bruge dem på NYX spil.

LeoVegas bonus code

Træt af at lede efter en LeoVegas bonuskode? Ingen grund til at lede længere, for du behøver ikke en for at få en LeoVegas bonus. Du kan alligevel få en 125% LeoVegas velkomstbonus samt en 50kr gratis bonus som kan bruges på Lightning Gems spilleautomat.

Få en LeoVegas velkomstbonus ved oprettelse

De fleste har en forventning om at få en bonus når man åbner en ny casino konto. Og her får nye kunder en gratis LeoVegas bonus. Du får en 50kr LeoVegas No Deposit Bonus til at prøve LeoVegas’s spillemaskiner. Nye spillere får den, efter deres konto er aktiveret. LeoVegas kræver ingen indbetaling for at du kan få de 50kr gratis penge, men hvis du foretager en, vil du yderligere få en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i din egen indbetaling.

Hvis du indbetaler minimum 50kr til din spilkonto ved første indskud, kan du få en LeoVegas velkomstbonus. De tilbyder nemlig en 125% bonus på op til 10000kr. Indbetal minimum 50kr og din spilkonto vil stige med en 125% LeoVegas velkomstbonus.

Spil Lightning Gems hos LeoVegas 

Introduktion

Vil du have spænding for alle pengene på en spillemaskine, så spil Lightning Gems online. Med fabelagtig grafik, flere bonus funktioner, 5 hjul og 10 betalingslinjer som udbetaler op til 3000000kr, er du sikret en underholdende oplevelse. NYX har udviklet Lightning Gems med et Luxury tema, som særligt henvender sig til Gems fans. Du får chancen for at vinde 125 gange din indsats på Lightning Gems spillemaskine eller udløse gratis spins, få udbetalt gevinster på op til 3000000, nyde Wild Nudge og Wild Wins feature, for en lav minimums indsats på 0.15 per linje.

Lightning Gems Features

Lightning Gems er mere end bare en spillemaskine som kun Gems fans vil være glade for. Lad os kigge på hvad Lightning Gems kan tilbyde.

Her er mange fremragende features som for eksempel bonus free spins samt 10 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Jackpot gevinsten er 125 gange din linjeindsats. Udbetalingsprocenten på spillet er 96.48%.

Spil Lightning Gems online og vind kontante præmier hos LeoVegas. Det er gratis at oprette en spilkonto og hvem ved – måske heldet er med dig i dag. Det er også muligt at downloade og spille Lightning Gems app version, direkte fra din mobil hos LeoVegas. Du kan ovenikøbet få en god velkomstbonus.

Historien bag Lightning Gems

Oprindeligt blev Lightning Gems udgivet og udviklet i 2017, af NYX som stadig har licens på spillet. NYX opdaterer regelmæssigt denne video, så spilleren altid får en god Lightning Gems oplevelse.

Spille Information

Lightning Gems reglerne ses i oversigten herunder:

 • For at få gevinst, skal du have mindst 3 af samme slags på en af de 10 aktive spillelinjer
 • Gevinster udbetales for alle kombinationer fra begge veje, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på enhver placering
 • Wild symbolet kan erstatte enhver af de andre 10 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på aktiv spillelinje bliver udbetalt
 • Free spins funktionen på Lightning Gems omfatter 10 free spins
 • Free spins kan genudløses under free spins
 • Minimum indsats er 15
 • Fejl under spillet annullerer alle indsats og udbetalinger

Hvordan virker Lightning Gems?

På Lightning Gems er målet at få mellem 3 og 5 ens symboler på række fra begge veje. Er online spillemaskiner nyt for dig eller bare Lightning Gems, vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Lightning Gems online og vinde kontante gevinster.

Vælg først, hvordan og hvor du vil spille. Du bliver budt velkommen med en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

Flertallet vil gerne spille Lightning Gems for rigtige penge, fordi man kan vinde op til 3000000kr. Hos LeoVegas, kan du spille Lightning Gems direkte på deres site eller mobil site.

Har du lyst vil prøvespille Lightning Gems for sjov, er det muligt helt gratis på LeoVegas også på mobilen. Her er det ikke nødvendigt med LeoVegas download.

Når du vil starte spillet, skal du blot klikke på Spin. Det er muligt at ændre din indsats ved at justere indsats størrelsen samt møntværdien. Således kan du øge din indsats samt beløbet du kan vinde. Det gælder om at få mindst 3 ens symboler på en spillelinje, og med 5 symboler opnår du den største gevinst.

Spiller du på flere linjer, vil du have større chance for at få 5 af de samme symboler på række. På Lightning Gems behøver du ikke tænke over dette, da du altid vil satse på 10 spillelinjer.

Her er en guide til at spille Lightning Gems:

 • Først skal du beslutte hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Lightning Gems har 10 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Antallet af spillelinjer er fastsat til 10, hvilket betyder at du ikke kan vælge en eller flere linjer fra. Det betyder ikke at Lightning Gems spillemaskine begrænser dine valg. Spil Lightning Gems online med 10 linjer – så er du garanteret den bedste chance for at vinde 3000000kr.

Her udbetales gevinsterne fra begge veje på linjerne, som er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke nærige, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Der findes mange spillemaskiner med flere linjer, som udbetaler langt mindre end disse 10 linjer.

 • Næste skridt er at indstille din møntværdi.

Sommetider kaldes det også møntstørrelse. Men NYX lader dig selv vælge værdien af hver mønt i Lightning Gems. Det er ganske let, du skal bare øge og sænke den ved at trykke på møntværdi knapperne. Standardindstillingerne starter ved 0.1kr, hvilket er mindste møntværdi, op til 100kr – den største møntværdi.

Med spillelinjerne indstillet til 10 som er standard, kan du vælge den møntværdi ønsker og udløse jackpot gevinst på Lightning Gems på og stadig få din linjeindsats ganget med 125.

 • Når din ønskede møntværdi er sat, så gå videre til valg af indsats per linje.

NYX har besluttet at have en fast mønt indstilling på Lightning Gems – du kan derfor kun satse per linje.

Når du spiller Lightning Gems vil alle 10 spillelinjer altid være aktive. NYX har nemlig ikke gjort det muligt at ændre det. Måske det vil blive muligt i en anden version af Lightning Gems.

Vil du indstille alt på en gang, så brug ‘Maks. Indsats’ knappen. For at justere din indsats på Lightning Gems, kan du bruge indsats størrelse/møntværdi knap.

Du kan selv styre din indsats, og satse alt fra 0.15kr til 150kr per linje. Med en forholdsvis høj maks. indsats på 150kr per linje, ser det ud til at NYX har lavet Lightning Gems til spillere der foretrækker høje indsatser.

 • Klik på Spin knappen for manuelt at starte spillet.

Sådan kan de 5 hjul startes, mens indstillingerne på Lightning Gems forbliver som før. En anden måde hvorpå du kan starte Lightning Gems er ved at bruge autospil. Så er det ikke nødvendigt at trykke på Spin, i stedet kan du blot se på imens de 5 hjul selv spinder op til 100 gange i træk.

 • Der er yderligere to valgmuligheder du bør overveje inden du går i gang med at spille Lightning Gems spillemaskine, hvorvidt du vil spille i fuld skærm samt lyd indstillingen.

Lightning Gems har desværre ikke en fuld skærm knap. Det burde NYX tilføje, så man rigtig kan nyde Lightning Gems.

Med et klik på mute-knappen kan du slukke helt for lyden på Lightning Gems.

Lightning Gems har ikke en lydstyrke funktion hvor du kan skrue op/ned. Du kan enten skrue helt op eller slukke for lyden.

Lightning Gems’s Symboler

Der er 10 symboler på Lightning Gems spilleautomat. Her er de bedst udbetalende:

 • Ruby
 • Topaz
 • Sapphire og Emerald
 • Heart, Club, Diamond og Spade

Udover disse, er der også:

 • Golden Sundial wild symbol
 • Lightning Gems scatter symbol
 • Scatter freespins symbol

Det symbol der giver den bedste gevinst, et jackpot symbol kan man kalde det, er Ruby. Er du så heldig at få Ruby 5 gange på alle 10 spillelinjer kan du få udbetalt 125 gange din indsats. Med en indsats på 15 på alle 10 spillelinjer, vil 5 Ruby symboler udbetale 125 gange din indsats – eller 30000 mønter.

På billedet her ses Lightning Gems’s højst udbetalende symbol:

Det næstbedste symbol at få er Topaz. Satser du 0.15kr per linje, kan du få udbetalt op til 50 gange din indsats, men hvis du vælger at satse 150kr per linje og får 5 af disse, kan du vinde 7500kr. Efter Topaz kommer det gavmilde Sapphire og Emerald symbol, som giver dig 40 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.15kr per linje, men kan forøge din spilkonto med en gevinst på 6000kr hvis du satser maks. og 5 af disse fremkommer på en aktiv spillelinje.

Får du det dårligst betalende symbol: Heart, Club, Diamond og Spade 5 gange, udløses en gevinst på 25 gange din indsats.

Sammen med wild symbolet, får du her et Scatter symbol. Det fuldender enhver gevinst chance på Lightning Gems. Symbolet Scatter kan alene give en gevinst på 2000 gange din indsats.

Der er et Scatter symbol, specielt til free spins på Lightning Gems.

Udbetalingslinjer

Lightning Gems er en video spillemaskine med 5 hjul og 10 linjer.

De linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet kaldes også for betalingslinjer. De afgør om en vinderkombinationer giver gevinst.

Du vælger ikke selv hvor mange aktive betalingslinjer der er på Lightning Gems – der vil nemlig altid være 10 aktive linjer.

Som forklaret ovenfor, kan du indstille din indsats ved hjælp af linjerne.

Du kan heldivis selv indstille møntværdien, bare brug knappen for møntværdi.

Spil Lightning Gems nu 

Råd til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • På Lightning Gems udbetales gevinster fra begge veje.
 • Bare du har mindst 3 ens symboler på en spillelinje.
 • Lightning Gems’s wild kan erstatte de almindelige symboler på en spillelinje.
 • Scatter giver gevinst uanset hvor den lander.
 • Du får kun udbetalt den højeste gevinst på en spillelinje. Så er der flere vinderkombinationer på en linje, er det kun den største som giver gevinst.
 • Enhver af de 10 spillelinjer er fastsat. Du satser derfor automatisk på dem alle. Men det betyder også at hver gang du får 3 matchende symboler udbetales der gevinst.

Info om Spillets Hjul

På Lightning Gems kører de 5 hjul nedad, hvilket også er det mest normale på NYX’s spil. Det gør dog ikke denne video kedelig, tværtimod betyder det at det er let for spilleren der ønsker at spille for rigtige penge.

Her finder du 10 symboler bestående af blandt andet et wild og et scatter symbol.

Alt du skal vide om den faste Lightning Gems Jackpot

Nogle vil måske blive skuffet over at der ikke er nogen fast Lightning Gems jackpot, men til gengæld er der Ruby symbolet som kan gange din indsats med 125. Du kan altså vinde op til 3000000kr hvis du spiller for maks. indsats på 150kr per linje eller 15 mønter.

Den Progressive Jackpot

Du kan ikke vinde en progressiv Lightning Gems jackpot. Det kan dog være at, dette NYX spil er tilføjet til en progressiv jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Om NYX’s Spilleautomater

NYX står bag spillemaskinen her. Som har meget detaljeretgrafik og sjove animationer. Lightning Gems er en af de flottere spillemaskiner på markedet. Den tilbyder sjove features, som du aldrig ville kunne finde på en klassisk spilleautomat. Hvilket er med til at gøre Lightning Gems anbefalingsværdig, om du så vil prøve spillet for sjov eller for rigtige penge.

Er NYX’s Lightning Gems en 3D Spillemaskine?

Nej, Lightning Gems er ikke en 3D spillemaskine. Men der er ikke den store forskel, en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med et bedre design. Så selvom de æstetisk er tiltalende, er det sjældent de bringer nye vigtige features på banen. De er altså ikke så anderledes end almindelige spillemaskiner. Det er forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der er stor – ikke blot udseende men også selve spillet.

Er LeoVegas download et must?

Skal du vælge et sted at spille Lightning Gems, er det altid bedre hos et casino som dette hvor det ikke er nødvendigt med Lightning Gems download, da det tager tid og er besværligt. På de fleste online casinoer kan du prøve Lightning Gems gratis, og hos LeoVegas kan både spille gratis og for rigtige penge. Prøv NYX’s spil gratis – eller spille for penge på Lightning Gems.

Hos LeoVegas får du hurtigt og nemt adgang til spillene, det er nemlig ikke nødvendigt med LeoVegas download. Så bare spil Lightning Gems direkte i din internet browser. Besøg LeoVegas for at teste Lightning Gems på forhånd, uden at oprette en konto. Men der er selvfølgelig fordele ved også at oprette en konto, så går du ikke glip af LeoVegas’s attraktive kampagner.

Guide Til Hvordan Knapperne Bruges

Her finder du mere information om hvordan du bruger knapperne på Lightning Gems:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige video spil er start knappen. På Lightning Gems hedder den Spin. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 5 hjul, med chance for at vinde op til 30000 3000000kr i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på Lightning Gems:

 • Maks. Indsats knappen – indstiller din indsats til den maksimale værdi
 • Knapperne der justerer lydstyrken på Lightning Gems
 • Mønter
 • Info knap for mere information om Lightning Gems’s spilleregler og gevinstoversigt

Turbo Knappen

Turbo funktion er lavet til dem der er for utålmodige til at vente på spillets udfald.

Du finder desværre ikke denne funktion på Lightning Gems, men det tager intet væk fra spilleglæden på Lightning Gems.

Information Fanen

På Lightning Gems finder du en gevinstoversigt, men derudover har NYX ikke inkluderet en Info knap. Så du bliver nødt til at kontakte LeoVegas’s support, hvis du vil vide mere om Lightning Gems’s regler.

Hvad er Autospil?

Autospil er til for din bekvemmelighed. Et klik på Autospil, og de 5 hjul vil fortsætte med at dreje. Dog stopper spillet hvis du får gevinst, så du går ikke glip af vinderkombinationerne. Så vil du have hænderne fri, kan du på Lightning Gems benytte dig af autospil funktionen.

Autospil knappen bruges som sagt i stedet for Spin. NYX har gjort funktionen meget fleksibel, så du tilpasser den selv til dine præferencer.

Min. Indsats

Har du lyst til at oprette en LeoVegas konto, som for eksempel de 10000kr, vil vi anbefale at du først orienterer dig om minimum indsatsen på Lightning Gems.

Dette særlige Gems spil har ikke en Sats En knap, men du kan selv indstille den til 0.15kr.

NYX har været så venlige, at man kan spille for en indsats helt ned til 0.1kr. Hvilket er perfekt hvis man er lidt usikker på Lightning Gems, og gerne lige vil prøve spillet for en lav indsats.

På Lightning Gems er der faste betalingslinjer. Så du vil altid satse på 10 linjer, med en min. indsats på – på hver betalingslinje. Vælger du at spille på samtlige 10 betalingslinjer, har du størst chance for at udløse Lightning Gems’s ekstra features og free spins. Med min. indsats på 1.5kr, kan du starte stille og roligt men stadig kunne udløse all de sjove ekstra funktioner.

Maks. Indsats

På Lightning Gems kan du spille med en maks. indsats på mønter per 10 linje. I kontant svarer det til 1500kr. NYX har gjort det let at indstille dit spil til maks., du skal bare klikke på yes knappen.

Tilbagebetalingsprocent

En af de ting der er værd at vide, er spillets tilbagebetalingsprocent. Det vil give dig en idé om hvor meget du kan forvente Lightning Gems udbetaler over en given periode. Med andre ord, fortæller den om spillet er værd at spille. Her har du en spillemaskine med en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, så du vil have en tilbagebetaling på 96kr for hver 100kr. Men husk på, det betyder ikke at du vinder 96% hele tiden.

Med en af højeste tilbagebetalingsprocenter på markedet, er Lightning Gems et rigtig godt valg – hele 96.48%.

Særlige Funktioner på Lightning Gems

Lightning Gems har både et wild og scatter symbol, som du læse mere om herunder.

Scatter

NYX har givet Lightning Gems et scatter symbol, som de har kaldt Scatter. Det kan udløse gevinst på 2000 gange din indsats. Lightning Gems’s funktion er at give dig free spins, så det er bestemt et af favorit symbolerne.

Lightning Gems’s scatter ses her:

Wild

Wild symbolet Golden Sundial erstatter Lightning Gems’s almindelige symboler. Hvis du skal bruge 5 ens symboler men i stedet får 4 Topaz symboler. Så kan Golden Sundial symbolet stå i stedet for det sidste, og derved udløse 50 gange din linjeindsats.

Billedet her viser Lightning Gems’s Golden Sundial symbol.

Ekspanderende Wild

Det er ikke unormalt at 5-hjuls spil har en ekspanderende wild, men det er ikke tilfældet på Lightning Gems. Heldigvis har NYX givet den mange andre funktioner, som du helt sikkert vil holde af.

Stacked Wild

Du kan desværre ikke få stablede wilds på Lightning Gems. Dog kan du nyde en gevinst på 125 gange din linjeindsats.

Overlay Wild

Vi beklager at NYX ikke har inkluderet et overlay wild symbol. Måske de vil gøre det i en fremtidig version af Lightning Gems.

Gevinstoversigt

For mere information om Lightning Gems’s symboler og gevinster, åben NYX’s gevinstoversigt ved at klikke på knappen. Der vil du se de 10 symboler med detaljer om dine potentielle Lightning Gems gevinster, som starter fra 3 ens symboler. NYX har gjort gevinstoversigten meget klar, især omkring Ruby, som er det højst udbetalende symbol, med en gevinst på 125 gange linjeindsatsen for 5 ens symboler på en af de 10 linjer. Dernæst, er der det generøse Topaz symbol, som kan gange din linjeindsats med 50. Men det stopper ikke der. NYX tildeler også gode gevinster for 5 ens Sapphire og Emerald symboler. Hvis heldet er med dig, kan Sapphire og Emerald belønne dig med op til 40 gange din indsats, hvilket er god sum. er det næste i rækken, og giver gange indsatsen for 5 ens symboler. Noget mindre gevinster får du fra , men her kan du stadig få gange din linjeindsats. Selv Heart, Club, Diamond og Spade, som er det lavest betalende ud af de 10 symboler, tilbyder 25 gange linjeindsatsen.

Spil Lightning Gems ved LeoVegas 

Indsats Størrelse

For at indstille størrelsen af din indsats på Lightning Gems, har du et par valgmuligheder:

 • Fastsæt indsats niveauet
 • Vælg værdien af mønter
 • Fastsæt din indsats i kontantbeløb

På dette NYX spil, vil de 10 linjer altid være aktive. Du kan altså ikke ændre din indsats på Lightning Gems ved hjælp af linjerne.

Du kan vælge niveauet af din indsats – eller hvor mange mønter du vil satse per linje. Dette vil have direkte indflydelse på størrelsen af din indsats. Du kan indstille din indsats til enhver værdi mellem og mønter på hver af de 10 linjer. Hvis du for eksempel vælger en indsats på per linje, vil du med 10 linjer på Lightning Gems, have en samlet indsats på 15 mønter per spin.

Er der en fast møntværdi?

Det er vigtigt at vide hvor meget du står til at vinde, derfor har NYX gjort det muligt for dig at bestemme værdien af dine mønter i dette interessante spil.

Du kan tildele hver mønt en værdi fra 0.1kr til 100kr. Bare brug knapperne til at sænke eller forhøje værdien af hver mønt. Husk, at møntværdien fra 0.1kr til 100kr referer til værdien af en enkelt mønt. Ved beregning af din samlede Lightning Gems indsats, skal du stadig overvej antallet af betalingslinjer , og gang møntværdien med 10. Kort sagt, når du spiller Lightning Gems hos LeoVegas, kan du satse fra 1.5kr til 1500kr i kontanter.

Lightning Gems’s Gevinst Multiplikator

Nogle video spil har en multiplikator funktion, som fungerer sammen med de almindelige 25 til 125 gange linjegevinster. Du finder ikke denne funktion på Lightning Gems, men der er en Wild Nudge og Wild Wins bonus runde.

Gratis Spins og Bonusspil på Lightning Gems

Hvad kan vi forvente af dette NYX spil?

Information om Lightning Gems’s Bonusspil

Der er intet bonusspil på Lightning Gems. Dog er der 10 gratis spins, som ofte bliver udløst.

Spil Lightning Gems hos LeoVegas 

Få dobbelt gevinst udbetalt

Dette er en moderne spillemaskine. Men den har ingen gamble funktion, så Lightning Gems vil ikke tilbyde dig at forvandle din gevinst til dobbelt eller intet.

Hvad er Lightning Gems Free Spins?

Det er meget normalt, at folk forveksler gratis spins som en bonus med gratis spins bonus funktionen i et spil. Online casinoer, såsom LeoVegas kunne tilbyde gratis spins som en bonus. De 50 gratis spins du får af LeoVegas når du opretter en ny konto, kan ikke bruges på Lightning Gems. Men til gengæld, har NYX lavet en gratis spins funktion på Lightning Gems. De gratis spins, eller free spins som de også bliver kaldt, er ikke det samme som når du spiller Lightning Gems i en gratis version, der betaler du godt nok ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten udbetalt.

Du har en god chance for at øge din LeoVegas saldo på dette NYX spil. De har nemlig inkluderet 10 gratis spins som en regelmæssig bonus funktion når du spiller.

Du synes måske NYX har været lidt tarvelig da de lavede Lightning Gems, da de kun tilbyder 10 LeoVegas free spins. Måske er det derfor LeoVegas tilbyder 50 LeoVegas free spins til nye spillere. Det kan være, at spillet’s 10 linjer kan hjælpe med at opveje de sølle 10 free spins ved at udbetale godt når du bruger dem. For eksempel, en gevinst på

Den Visuelle Oplevelse

NYX designede dette spil som en video spillemaskine. Den har 10 almindelige symboler. Brug kontrolpanelet for at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Indstille din indsats
 • Justere møntværdien
 • Starte auto funktion
 • Vælge Lightning Gems’s maks. indsats
 • Sætte spillet på mute

Når man tænker på Gems-tema spilleautomater, tænker man på NYX’s gennemførste visuelle- samt lydeffekter. Og Lightning Gems kommer bestemt ikke til at skuffe dig. Men der er en mute knap hvis du får brug for den.

Prøv Lightning Gems med Rigtige Penge

Når Lightning Gems nu har sådan en gennemført grafik og særlige features, bør man virkelig spille for rigtige penge. Det kan medføre et boost af din LeoVegas saldo såsom 30000 mønter.

Således spilles Lightning Gems spillemaskine med rigtig indsats:

Spil Lightning Gems online med en spilkonto hos LeoVegas. Opret din LeoVegas konto i løbet af 5 minutter. Sådan gør du:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Lightning Gems med LeoVegas’s casino penge

Udbetal din Lightning Gems Gevinst

Gevinsten du får på Lightning Gems, kan med det samme ses på din LeoVegas konto. Beløbet kan derefter udbetales ved at bruge Skrill. Der vil normalt være en beløbsgrænse, du kan forhøre dig hos LeoVegas support hvis du er i tvivl.

Endvidere, hvis du tog imod den 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du sørge for at opfylde omsætningskravet på henholdsvis 35 før du udbetaler din Lightning Gems gevinst. Før du foretager en udbetaling, så tjek LeoVegas’s Vilkår & Betingelser, hvor du finder detaljer om udbetalingskrav. Det er ikke noget du kan finde i NYX spilleregler.

Spil Lightning Gems For Sjov Hos LeoVegas

En af grundene til vi elsker LeoVegas er at de lader os spille dette avancerede spil for sjov. Spil Lightning Gems online på din computer eller på din mobil.

Få en forsmag på Lightning Gems med LeoVegas’s gratis prøveversion. Beslutter du dig for at spille Lightning Gems rigtigt, skal du blot skifte til spil for penge. Foretag en indbetaling på minimum 50kr og spil med en møntværdi på ned til 0.1kr. Vil du have flere penge at spille for, kan du tage imod en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i dit eget indskud – uden du behøver benytte en LeoVegas bonuskode.

Er det muligt at udbetale gevinster når man spiller Lightning Gems for sjov?

Kan man spille Lightning Gems gratis online, uden at indbetale, og stadig vinde penge? Hos LeoVegas, er selv det muligt. Du kan bruge din LeoVegas gratis bonus

Helt ærligt, hvilket online casino gør det? LeoVegas kræver en indbetaling på 50kr for at du kan spille. Men med en tilbagebetalingsprocent på 96.48%, og linjegevinst på 125x, er det jo ikke noget.

LeoVegas Gratis Bonus til at spille Lightning Gems

Det er let at få en LeoVegas gratis bonus – bare åben en konto og du vil få 50kr til at satse på Lightning Gems. Bonussens gennemspilnings krav er 35x bonus beløbet. Og du kan ikke udbetale bonus pengene før dette er nået. LeoVegas giver dig derfor gratis penge til at spille på dette video spil, men med visse begrænsninger. Hvilket er helt rimeligt.

Er Lightning Gems mobil tilgængelig hos LeoVegas?

Ja, du kan spille Lightning Gems mobil på din iOS, Android, Windows enhed via en app. Den skal bare downloades først, men så får du også adgang til et godt udvalg af NYX spil. LeoVegas’s app giver dig en kanon mobil casino oplevelse. Og Lightning Gems app version kommer heller ikke til at skulle dig.

Vil du spille LeoVegas på din iPhone eller iPad? Så får du den bedste oplevelse hvis du downloader LeoVegas app til iOS på iTunes eller deres eget site.

Hvis du vælger at prøve Lightning Gems på Android enhed, så download LeoVegas app i Google Play eller på deres site.

Lad være med at spild din tid på websites der forsøger at sælge dig en Lightning Gems eller LeoVegas app, fordi de er altid gratis til samtlige enheder.

Kan man få Mobil Bonus?

Mobile spillemaskiner er kommet for at blive, hvilket gør det endnu mere mærkeligt at LeoVegas ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Som de fleste NYX fans ved, er bonus til mobil spil en standard del af velkomstbonus tilbudet hos de mange casinoer. Lad os vente og se om LeoVegas i fremtiden vil inkludere en mobil bonus til Lightning Gems samt andre Luxury tema spil.

Højeste Udbetaling på Lightning Gems

Når det kommer til gevinsterne på Lightning Gems, kan du få et overblik over hvor meget Lightning Gems’s 10 symboler udbetaler i gevinstoversigten, se den ved at klikke på yes. Her kan du se, at Ruby symbolet er det bedste at få – det kan nemlig gange din indsats på hver gevinstlinje med 125. Spiller du med en indsats på mønter på hver linje og en møntværdi på 100kr, kan du altså vinde 30000 mønter forudsat at 5 af disse symboler lander på en aktiv gevinstlinje.

Kan en Lightning Gems strategi give gevinst?

Ligegyldigt hvor mange Lightning Gems tips du får, vil dine odds for at vinde på dette video spil altid afhænge af Lightning Gems’s tilbagebetalingsprocent samt LeoVegas’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten er den gevinst som Lightning Gems’s i gennemsnit udbetaler over længere tid, mens house edge er den procentdel som LeoVegas beholder.

Ligesom alle andre spilleautomater, har dette NYX spil sin egen udbetalingsprocent. På Lightning Gems er der en gennemsnitlig på 96.48%, hvilket er ganske flot.

På Lightning Gems får du en god udbetalingsprocent på 96.48%, samtidig udbetaler den store gevinster, dog knap så ofte.

Om NYX:

 • Grundlagt: 1999
 • Stifter: Matthew Davey
 • Hovedkontor: 400 S Rampart Blvd #220, 89145
 • Website: http://www.nyxgaminggroup.com/
 • Speciale: Digital Gaming Løsninger, Cross-Platform Management System, Online & Mobil Gaming
Spil Lightning Gems ved LeoVegas