Vind på Leprechaun Goes to Hell Online

Spil Leprechaun Goes to Hell hos bet365 

Spil Leprechaun Goes to Hell nu hos bet365

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:bet365
Velkomstbonus: 100% op til 1000kr
Leprechaun Goes to Hell Free Spins: Ingen
Bonuskode: Brug Vores Link!

Du behøver ingen bonuskoder til Play’n GO spilleautomater for at få en bet365 bonus. Spil Leprechaun Goes to Hell online – bet365 har gjort det nemt med deres 100% bonus op til 1000kr uden brug af bet365 bonuskode. For at aktivere den, skal du blot åbne en bet365 konto, logge ind og indbetale minimum 50kr med din Paypal eller Skrill og nyd din ekstra tid med Leprechaun Goes to Hell.

Det er altid svært at finde en bet365 bonuskode. Heldigvis, er der en 100% bet365 bonustil Leprechaun Goes to Hell som du ikke behøver en bonuskode for at udløse.

bet365 velkomstbonus til nye spillere

Lige så snart du har åbnet en bet365 konto, kan du foretage din første indbetaling. De beder kun om 50kr til at starte med, og vil matche din indtaling med en 100% bet365 velkomstbonus på op til 1000kr. Din indbetaling på 50kr vil automatisk vokse med 100% – din bet365 bonus.

Spil Leprechaun Goes to Hell hos bet365 

Spilpræsentation

Hvis du er på udkig efter spænding på en spillemaskine, så er Leprechaun Goes to Hell lige det du leder efter. Med fængende grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 25 betalingslinjer som udbetaler op til 2500000kr, er du sikker på at få det sjovt. Spil Leprechaun Goes to Hell online – et af Play’n GO’s populæreste spil, med et Horror tema som Treasure fans altid vender tilbage til. På Leprechaun Goes to Hell spillemaskine kan du vinde 700 gange din linjeindsats, udløse gratis spins samt en bonus runde, få kontante gevinster på op til 2500000, alt sammen med en lav minimums indsats på 0.1 per gevinstlinje.

Leprechaun Goes to Hell Features i Spillet

Leprechaun Goes to Hell er meget mere end blot en spillemaskine som kun Treasure fans vil holde af. Lad os se nærmere på hvad Leprechaun Goes to Hell rent faktisk tilbyder.

Her finder du masser af spændende funktioner såsom bonus free spins og en underholdende bonus runde, samt 12 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

På spillet finder du også en progressiv jackpot

Find et online casino som bet365, hvor du kan åbne en konto helt gratis. Spil Leprechaun Goes to Hell online hos bet365 og vind kolde kontanter. Ved bet365 kan du downloade og spille Leprechaun Goes to Hell app version, direkte på din mobil eller tablet. Desuden kan du få en god velkomstbonus.

Historien bag Spillet

Play’n GO udgav Leprechaun Goes to Hell i 2017, og har stadig rettighederne til spillet i dag. Play’n GO opdaterer løbende dette video spil, så Leprechaun Goes to Hell altid er den bedste udgave.

Leprechaun Goes to Hell’s Regler

Samtlige regler for Leprechaun Goes to Hell er oversigten her:

 • Du skal minimum have 2 af de samme på en af de 25 aktive gevinstlinjer for at kvalificere dig til gevinst
 • Samtlige gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved enhver placering på spillet
 • Med wild symbolet kan du få flere gevinster, fordi det erstartter alle 12 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst bliver udløst på hver en spillelinje
 • Gratis spins featuren på Leprechaun Goes to Hell udløser 10 free spins
 • Gratis spins kan blive udløst igen under dine gratis spins
 • Laveste indsats er
 • Hele beløbet i den progressive jackpot udbetales ved jackpot
 • Alle indsats og udbetalinger annulleres hvis der opstår fejl i spillet

Sådan spiller man Leprechaun Goes to Hell

På Leprechaun Goes to Hell, er målet at få mindst 2 ens symboler, og helt op til 5 på række fra venstre til højre. Hvis du er ny i universet af online spillemaskiner, eller blot på spillet her, så vil denne Leprechaun Goes to Hell anmeldelse give dig en hurtig gennemgang af hvordan du spiller Leprechaun Goes to Hell spillemaskine online og vinder rigtige penge.

Men før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Her tilbydes du en 100% bet365 velkomstbonus, på op til 1000kr.

For de fleste er det sjovest at spille Leprechaun Goes to Hell for rigtige penge, fordi du så har chancen for at vinde op til 2500000kr. Vind store gevinster på Leprechaun Goes to Hell hos bet365, direkte på deres site samt mobile site.

Det er ikke nødvendigt at downloade bet365 software, men hvis du vil – kan du installere bet365 spillene på din computer.

Når du har åbnet spillet, skal du klikke på Spin knappen for at få dit første spin. Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at benytte indsats knapperne, dette øger din indsats men også beløbet du kan vinde. Det gælder om at få min. 2 identiske symboler på linje, og med 5 symboler udløses den største gevinst.

Jo flere linjer du satser på, jo flere chancer er der for at få 5 ens symboler på en spillelinje. På Leprechaun Goes to Hell er det ikke nødvendigt at tænke over dette, da du altid vil satse på 25 spillelinjer.

Trin for trin guide til Leprechaun Goes to Hell:

 • Først skal du beslutte hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Leprechaun Goes to Hell har 25 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Aktive spillelinjer er fastsat til 25, hvilket betyder at du ikke selv kan ændre på det. Det betyder dog ikke at Leprechaun Goes to Hell begrænser dit spil. Spil Leprechaun Goes to Hell online med alle 25 linjer, så har du størst chance for at vinde top gevinsten på 2500000kr.

Her udbetales gevinsterne fra venstre til højre på linjerne, som er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke nærige, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Leprechaun Goes to Hell udbetalinjerne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Efterfølgende skal du vælge møntværdien.

Skal du spille Leprechaun Goes to Hell med rigtige penge hos bet365, eller et andet Play’n GO spil, skal du indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Leprechaun Goes to Hell er dette dog ikke nødvendigt – da der kun er en møntværdi på kr per mønt.

Med en standard møntværdi, slipper du for at rode med indstillingerne. Du kan i stedet, fokusere på at vinde Leprechaun Goes to Hell’s progressive jackpot.

 • Når du har valgt din ønskede møntværdi, skal du vælge din indsats per linje.

Play’n GO har besluttet at have en fast mønt indstilling på Leprechaun Goes to Hell – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Når man spiller Leprechaun Goes to Hell vil det altid være med alle 25 spillelinjer aktive. Play’n GO giver dig ikke mulighed for at ændre på det. Men måske det vil blive muligt på en anden version af Leprechaun Goes to Hell.

Vil du finjustere din indsats på Leprechaun Goes to Hell, kan dette gøres ved at bruge indsats størrelse/møntværdi knapperne.

Således kan du vælge at satse mellem 0.1kr og 2kr per linje. Hvilket antyder at, dette Play’n GO spil er målrettet spillere med lavt til mellem forbrug.

 • Start spillet manuelt ved at klikke på Spin knappen.

Sådan kan du starte de 5 hjul, mens du beholder indstillingerne på Leprechaun Goes to Hell fra før. Du kan også starte Leprechaun Goes to Hell ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du sætte dig tilbage og se på de 5 hjul der spinder op til 50 gange i træk.

 • Der er yderligere to funktioner at overveje, inden du går i gang med at spille Leprechaun Goes to Hell spilleautomat. Det er lyd- samt fuld skærm indstillingen.

På Leprechaun Goes to Hell er der desværre ikke en fuld skærm funktion. Det burde Play’n GO burde få tilføjet, så man fuldt ud kan nyde Leprechaun Goes to Hell spillet.

Du kan slukke for lyden med et klik på mute knappen, og spille Leprechaun Goes to Hell uden at forstyrre nogen.

På Leprechaun Goes to Hell er der ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned for lydniveauet. Du må nøjes med enten at skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Leprechaun Goes to Hell’s Symboler

På Leprechaun Goes to Hell spilleautomat finder du 12 symboler. Nedenfor er de højst betalende listet:

 • Skull & Bones Tophat
 • Pentagram Trinket
 • Skull Trident
 • Poison Potion
 • Ace
 • 10

Oven i dem, er der også:

 • Evilene og Leprechaun wild symbol
 • Leprechaun Goes to Hell scatter symbol
 • Evilene bonus symbol
 • Scatter freespins symbol

Den største gevinst får du med Skull & Bones Tophat, som er et slags jackpot symbol kan man vel sige. Får du Skull & Bones Tophat 5 gange på de 25 spillelinjer vil det udbetale 700 gange din indsats. Satser du på alle 25 spillelinjer, kan 5 Skull & Bones Tophat symboler nemlig give dig 700 gange din indsats – eller mønter.

Her på billedet ses Leprechaun Goes to Hell’s størst udbetalende symbol:

Pentagram Trinket er det næstbedste symbol at få. Hvis du spiller med en indsats på 0.1kr per linje, kan du vinde 400 gange din indsats, men satser du 2kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du få en gevinst på 800kr. Efter Pentagram Trinket er der også det gavmilde Skull Trident symbol, som kan give dig 250 gange din indsats selv når du spiller med mindste indsats på 0.1kr per linje, men som kan forøge din saldo med 500kr hvis din indsats er maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Poison Potion og Ace kan gange din indsats med henholdsvis 200 og 150. Men selv det dårligst betalende symbol 10, giver dig 50 gange din indsats, hvis du får 5 på en aktiv linje.

Ikke nok med du at Leprechaun Goes to Hell har et wild symbol, ydermere får du scatter symbolet Scatter. Det kan fuldende samtlige Leprechaun Goes to Hell vinderkombinationer. Alene kan Scatter symbolet give dig en gevinst på 1250 gange din indsats.

Mellem Leprechaun Goes to Hell symbolerne, finder du nogle der ikke er helt almindelige. Det er blandt andet Scatter som starter free spins på Leprechaun Goes to Hell, og Evilene som kan udløse bonusspil.

Gevinstlinjer

På Leprechaun Goes to Hell video spillemaskine finder du 5 hjul og 25 betalingslinjer.

Betalingslinjer er linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet. De afgør hvilke kombinationer der giver gevinst.

Man kan ikke ændre på antallet af aktive betalingslinjer på Leprechaun Goes to Hell – der er altid 25 betalingslinjer.

Som forklaret ovenfor, kan du indstille din indsats ved hjælp af linjerne.

Spil Leprechaun Goes to Hell hos bet365 

Kort om betalingslinjer:

 • Gevinst på betalingslinjerne læses fra venstre til højre.
 • Du skal som minimum have 2 ens symboler på en linje for at vinde.
 • Et wild symbol kan stå i stedet for samtlige andre symboler på en betalingslinje.
 • Scatter symbolet giver gevinst på alle aktive linjer.
 • Du vil kun få udbetalt den højeste gevinst på en gevinstlinje. Hvis du for eksempel får to vinderkombinationer på en linje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Samtlige 25 linjer på Leprechaun Goes to Hell er faste. Det vil sige at du ikke kan slå nogle af dem fra, du spiller derfor automatisk på dem alle. Fordi alle gevinstlinjerne er aktive, vil du få gevinst hver gang du får 2 matchende symboler.

Leprechaun Goes to Hell’s Hjul

Denne video skulle give dig en velkendt fornemmelse. De 5 hjul kører nemlig nedad, hvilket er den mest almindelige retning på Play’n GO spil. Så alt du behøver at koncentrere dig om er symbolerne.

Det vigtigeste på Leprechaun Goes to Hell er selvfølgelig de 12 symboler herunder et wild og et scatter symbol.

Detaljer om den faste Leprechaun Goes to Hell Jackpot

Nogle vil måske blive skuffet over at der ikke er nogen fast Leprechaun Goes to Hell jackpot, men til gengæld er der Skull & Bones Tophat symbolet som kan gange din indsats med 700. Du kan altså vinde op til 2500000kr hvis du spiller for maks. indsats på 2kr per linje eller mønter.

Spillet’s Progressive Jackpot

En af grundene til at mange spillere bliver ved med at spinde de 5 hjul på Leprechaun Goes to Hell, er fordi Leprechaun Goes to Hell jackpot ‘puljen’ stiger for hver en indsats. Den progressive jackpot indeholder nemlig den samlede værdi af alle indsatser, siden jackpotten sidst blev udløst. Når der er en som har vundet den progressive jackpot, bliver puljen nulstillet. Men den stiger hurtigt igen, som spillet fortsætter.

Klassisk Spilleautomat eller 3D Spillemaskine?

Leprechaun Goes to Hell er en spillemaskine fra Play’n GO. På Leprechaun Goes to Hell finder du mange underholdende funktioner, der umuligt ville være på en klassisk spilleautomat. Hvilket blot er nogle af grundene til hvorfor Leprechaun Goes to Hell er så eftertragtet.

Er Play’n GO’s Leprechaun Goes to Hell en 3D Spillemaskine?

Nej bestemt ikke. Play’n GO har ikke investeret så meget i Leprechaun Goes to Hell, men det er stadig et interessant spil med gode gevinster. Faktisk giver Play’n GO’s spillemaskiner og klassiske spilleautomater bedre gevinster end deres 3D spillemaskiner.

Behøver man bruge bet365 download?

bet365 flash casino er tilgængeligt både som download og online. Ligeså snart du har oprettet din bet365 konto, kan du enten downloade bet365 software, eller spille Leprechaun Goes to Hell samt flere andre Play’n GO spil direkte på websitet. Hvad end du vælger, kan gevinsten på op til 2500000kr blive din.

Hvad Bruges Leprechaun Goes to Hell’s Knapper Til?

Lær hvordan du bruger knapperne på Leprechaun Goes to Hell:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige video spil er start knappen. På Leprechaun Goes to Hell hedder den Spin. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 5 hjul, med chance for at vinde op til 2500000kr i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på Leprechaun Goes to Hell:

 • Klik på info ikonet for at lære mere om Leprechaun Goes to Hell
 • Juster lydstyrken på Leprechaun Goes to Hell

Turbo Knappen

Foretrækker du at de 5 hjul spinder hurtigere? Så er Turbo knappen lavet til dig.

Der er ingen Turbo knap på Leprechaun Goes to Hell. Ikke desto mindre, er Leprechaun Goes to Hell stadig et meget underholdende spil.

Information Fanen

Den mest oversete funktion på Leprechaun Goes to Hell, er nok Info fanen. Her finder du spillereglerne og andre vigtige informationer, så husk at klikke på den.

Hvad er Autospil?

Autospil er til for din bekvemmelighed. Et klik på Autospil, og de 5 hjul vil fortsætte med at dreje. Dog stopper spillet hvis du får gevinst, så du går ikke glip af vinderkombinationerne. Så vil du have hænderne fri, kan du på Leprechaun Goes to Hell benytte dig af autospil funktionen.

Det smarte ved autospil knappen er at, du slipper for at bruge Spin . Vil du stoppe de automatiske spin, klikker du blot på knappen igen.

Play’n GO har sørget for, at man kan indstille autospil til at afbryde når der udløses en speciel feature.

Min. Indsats

Har du planer om at åbne en bet365 konto samt gøre krav på din bonus på 1000kr, kan det være en god idé, at finde ud af hvad minimums indsatsen er på Leprechaun Goes to Hell, når du spiller for rigtige penge.

Foretrækker du at satse småt, kommer du til at mangle Sats En knappen på Leprechaun Goes to Hell. Så vil du indstille din indsats til minimum, skal du selv ændre antallet af mønter du satser.

På Leprechaun Goes to Hell kan du spille med en møntværdi helt ned til 0.1kr. Hvis du ganger det med 25 betalingslinjer får du en minimums indsats på 2.5kr,

På Leprechaun Goes to Hell er spillelinjerne faste. Det laveste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per linje. Du kan ikke sænke din indsats ved at slå en af de 25 linjer fra. Det en god nyhed – fordi spiller du på alle 25 linjer garanterer det dig, at du kan udløse alle Leprechaun Goes to Hell’s bonus runder, ekstra features og free spins. Med minimums indsats på 2.5kr, tillader Play’n GO dig muligheden for at du kan starte langsomt og samtidig have adgang til alle de ekstra features.

Maks. Indsats

Eftersom Play’n GO ikke har inkluderet en Maks. Indsats knap, kræver Leprechaun Goes to Hell at du selv forhøjer din indsats. I menuen på dette 5-hjuls spil, kan du vælge 1 mønter per linje, hvilket er mønter per spin når 25 linje er aktive. I kontanter, er det 50kr hvis du vælger maks. mønt indsats på kr.

Tilbagebetalingsprocent

En af de ting der er værd at vide, er spillets tilbagebetalingsprocent. Det vil give dig en idé om hvor meget du kan forvente Leprechaun Goes to Hell udbetaler over en given periode. Med andre ord, fortæller den om spillet er værd at spille. Her har du en spillemaskine med en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, så du vil have en tilbagebetaling på 96kr for hver 100kr. Men husk på, det betyder ikke at du vinder 96% hele tiden.

Med en af højeste tilbagebetalingsprocenter på markedet, er Leprechaun Goes to Hell et rigtig godt valg – hele 96.54%.

Særlige Funktioner på Leprechaun Goes to Hell

Play’n GO har givet spillet her et wild samt scatter symbol. Herunder kan du læse mere om dem. For at udløse bonusspil og gratis spins, kræver det helt specifikke symboler.

Scatter

Et af de bedste symboler på Leprechaun Goes to Hell er scatter symbolet, som også kaldes for Scatter. Det kan give en gevinst på 1250 gange din indsats. En anden funktion som Leprechaun Goes to Hell’s scatter symbol har er, at udløse free spins, hvilket vi alle venter på.

På billedet ses scatter symbolet:

Wild

Wild symbolet Evilene og Leprechaun erstatter Leprechaun Goes to Hell’s almindelige symboler. Hvis du skal bruge 5 ens symboler men i stedet får 4 Pentagram Trinket symboler. Så kan Evilene og Leprechaun symbolet stå i stedet for det sidste, og derved udløse 400 gange din linjeindsats.

Dette symbol er Leprechaun Goes to Hell’s Evilene og Leprechaun symbol.

Ekspanderende Wild

Trist men sandt, Leprechaun Goes to Hell har ingen ekspanderende wild. Men til gengæld har Play’n GO givet den mange andre underholdende funktioner.

Stacked Wild

Leprechaun Goes to Hell har ikke noget stablet wild symbol, men mange andre features der kan gange din linjeindsats op til 700 gange.

Overlay Wild

Vi beklager at Play’n GO ikke har inkluderet et overlay wild symbol. Måske de vil gøre det i en fremtidig version af Leprechaun Goes to Hell.

Gevinstoversigt

Hvis du er interesseret i alle Leprechaun Goes to Hell’s udbetalingsdetaljer, så tjek gevinstoversigten, som Play’n GO har gjort let tilgængelig ved et klik på yes knappen. Hvad du vil få at se der er de 12 symboler samt en forklaring af deres udbetalinger. Det symbol der er mest værd er Skull & Bones Tophat, som vil belønne dig med 700 gange din indsats ligeså snart du får 5 af dem. Får du det samme antal Pentagram Trinket symboler på en af de 25 linjer, vil din saldo stige med 400 gange din indsats per linje. Der er også mindre gevinster, som Skull Trident der stadig udbetaler fint, med 250 gange linjeindsatsen for 5 af de samme symboler. Selv symboler som Poison Potion og Ace er ganske indbringende – med gevinster på henholdsvis 200 og 150 gange indsatsen. Men også hvis du får 5 af det lavest betalende symbol; 10, vil du nyde godt af en bet365’s spilkonto booster på 50 gange indsatsen per linje. Hvilket bestemt ikke er dårligt, mange andre video spil udbetaler ikke nær så godt.

Spil Leprechaun Goes to Hell ved bet365 

Indsats Størrelse

Er du i tvivl om hvordan du indstiller din indsats? Play’n GO har gjort det super enkelt, og du har endda flere muligheder.

 • Bestem niveauet af din indsats
 • Indstil den efter hvor mange penge du vil satse per linje

På Leprechaun Goes to Hell er du nødsaget til at satse på alle 25 linjer. Men til gengæld, er dine vinderchancer større, jo flere linjer du satser på.

På Leprechaun Goes to Hell kan indstille indsats niveau til mellem 1 og 1 mønter på hver af de 25 linjer. Med maks. indsats på 1 per linje, kommer din samlede indsats op på mønter per spin. Men husk, jo mere du større din Leprechaun Goes to Hell indsats er, jo større en gevinst kan du vinde!

Hvor meget er Leprechaun Goes to Hell’s mønter værd?

Leprechaun Goes to Hell giver dig muligheden for at vælge den kontante værdi af hver mønt du satser. Du kan gå helt ned til kr, eller du kan vælge at satse maks. på kr.

Multiplikator Gevinst

Der findes mange video spil som har en ekstra gevinst multiplikator, men ikke Leprechaun Goes to Hell. Leprechaun Goes to Hell har ikke en ekstra gevinst multiplikator. Men til gengæld kan du vinde Leprechaun Goes to Hell’s progressive jackpot.

Som du nok ved, er der spil med 25 betalingslinjer som udløser linjegevinster, normalt fra 50 til 700 gange indsatsen, men en multiplikator feature falder ikke ind under denne kategori. Play’n GO har ikke inkluderet multiplikator feature på Leprechaun Goes to Hell. Heldigvis, er der chance for at dine gevinster vil være tilfredsstillende med dette video spil’s jackpot.

Bonusspil, Bonus Features og andet

Er der nogle særlige funktioner på Leprechaun Goes to Hell?

Bonus Funktioner på Leprechaun Goes to Hell

Ja, der er et bonusspil. Leprechaun Goes to Hell har et interessant bonusspil ved navn Infernal Spins. Det er en god afveksling mellem dine spins. Infernal Spins udløser også flotte gevinster – .Infernal Spins udløses når bonussymbolet – Evilene – vises på hjulene.

Spil Leprechaun Goes to Hell nu 

Dobbelt op på din Leprechaun Goes to Hell gevinst

Med 25 betalingslinjer som kan udbetale gevinster, kan Leprechaun Goes to Hell bestemt være indbringende, bortset fra at Play’n GO ikke gav dig en gamble funktion. Så man kan sige at Leprechaun Goes to Hell ikke er for dem der tør satse alt.

Kan jeg få Leprechaun Goes to Hell Free Spins?

Free spins er bare spins, som du ikke skal betale for. Men de Leprechaun Goes to Hell free spins som er en bonus funktion i spillet, bør ikke forveksles med de spins du får af et casino. De første er et specielt bonusspil på spillemaskinen, hvor den anden er et casino’s bonus tilbud. De free spins, eller gratis spins som de også kaldes, adskiller sig fra bare at spille den gratis version af Leprechaun Goes to Hell, fordi der betaler du ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten hvis du får en vinderkombination.

Du kan potentielt vinde 10 free spins på forskellige tidspunkter, mens du spiller Leprechaun Goes to Hell.

Visuelle Oplevelse på Leprechaun Goes to Hell

Som andre Play’n GO video spillemaskiner, har (slot) en flot grafik der komplementerer Horror-temaet super godt, samt et antal af knapper som kan bruges til at:

 • Se gevinst tabellen
 • Vælge størrelsen af din indsats
 • Vælge auto spil
 • Slå lyden fra med mute
 • Læse spillet’s regler i under Info fanen

Leprechaun Goes to Hell for Rigtige Penge

Leprechaun Goes to Hell’s Treasure-tema ser virkelig levende ud med den flotte grafik. Men Play’n GO har samtidig givet dig chancen for at vinde knap så ofte men enorme gevinster.

Således spilles Leprechaun Goes to Hell spillemaskine med rigtig indsats:

Opret en bet365 konto og spil Leprechaun Goes to Hell online med rigtige penge. Processen tager ikke mere end 5 minutter. Således kommer du i gang:

 • Gå til bet365’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 100% velkomstbonus på op til 1000kr på dit første indskud
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Leprechaun Goes to Hell med bet365’s casino penge

Udbetal din bet365 Gevinst

Når du gerne vil udbetale din Leprechaun Goes to Hell gevinst fra din bet365 konto, kan du benytte følgende betalingsmetoder: Paypal og Skrill blandt andre e-Wallets.. Kontakt bet365 kundeservice support, hvis du oplever problemer.

Du kan godt udbetale din Leprechaun Goes to Hell gevinst med en 100% bet365 velkomstbonus, det kræver bare at du først opfylder et gennemspilningskrav på 60. Læs alt om gennemspilningskravet under bet365 Bonus Betingelser & Vilkår, det nytter ikke noget at kigge i Leprechaun Goes to Hell’s Info afsnit.

Kan jeg prøve Leprechaun Goes to Hell gratis?

Hos bet365 kan du ikke teste Leprechaun Goes to Hell for sjov, hvilket er super ærgeligt. Så spil Leprechaun Goes to Hell online for rigtige penge – og vind op til 2500000kr.

Nej, det er stort set umuligt at finde et online casino der tilbyder det. Hos bet365 kræver det dog kun en indbetaling på 50kr, så kan du spille Leprechaun Goes to Hell og få chancen for at vinde op til 2500000kr.

bet365 Gratis Bonus

På nuværende tidspunkt kan du ikke få en bet365 gratis bonus, men man kan stadig spille Leprechaun Goes to Hell med deres 100% velkomstbonus og minimums indbetaling på 50kr. Skulle det ske, at bet365 tilbyder en gratis bonus kan forsikre dig, vi vil ændre denne Leprechaun Goes to Hell anmeldelse.

Findes der en bet365 App?

Hvis du har lyst til at spille Leprechaun Goes to Hell mobil på din Android enhed, kan det lade sig gøre hos bet365. Download deres app, og et par minutter senere har du et godt udvalg af spil lige ved hånden. De 5 hjul på Leprechaun Goes to Hell app versionen kører som smurt, og du får den samme gode udbetalingsprocent på 96.54%.

Der er ingen bet365 app til iPhone og iPad brugere, men i stedet lader bet365 dig tilgå deres site i Safari, Chrome eller en anden internet browser.

Det er intet problem at spille Play’n GO spilleautomater på en Android enhed, bare download bet365 app i Google Play både til telefoner og tablets.

Bemærk at bet365 har en gratis app, men husk at vær opmærksom på at det er den officielle app du downloader.

Kan man få Mobil Bonus?

Det er mærkeligt at bet365 har et mobilt casino men ikke tilbyder nogen mobil bonus. Det vil nok skuffe en del Play’n GO fans, så bet365 vil gøre klogt i at tilbyde en mobil bonus til Leprechaun Goes to Hell.

Hvad er det største beløb man kan vinde?

Vil du gerne vide mere om Leprechaun Goes to Hell’s bedste gevinster? Så tjek gevinstoversigten – klik på yes for at se den fulde oversigt. Her vil du se Skull & Bones Tophat som udbetaler den højeste gevinst på 700 gange linjeindsatsen når 5 af dem lander på række. Det er den Leprechaun Goes to Hell gevinst du skal holde øje med hvis du er til store gevinster.

Er der en Leprechaun Goes to Hell strategi til at vinde?

Lige meget hvor mange Leprechaun Goes to Hell tricks du har i ærmet, vil de ikke være afgørende for din gevinstchance. Du kan i stedet vurdere din gevinstchance på dette video spil ved at kigge på Leprechaun Goes to Hell’s udbetalingsprocent og bet365’s house edge. Udbetalingsprocenten er den procentdel som Leprechaun Goes to Hell udbetaler i gevinster over en længere periode, mens house edge er den procentdel som bet365 i gennemsnit beholder.

Ligesom alle andre spilleautomater, har dette Play’n GO spil sin egen udbetalingsprocent. På Leprechaun Goes to Hell er der en gennemsnitlig på 96.54%, hvilket er ganske flot.

Når det kommer til Leprechaun Goes to Hell’s udbetalinger, kan du forvente store, men knap så hyppige gevinster. Med en udbetalingsprocent på 96.54%, er dine gevinstchancer på de 25 linjer ganske fine. Dog, er det selvfølgelig bet365’s mål at opnå profit, hvilket de også får på millioner af Leprechaun Goes to Hell spins.

Hurtigt overblik over Play’n GO:

 • Grundlægger: En gruppe venner
 • Grundlagt: 1997
 • Adresse: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36
 • Forretnings Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, E-Gaming Platform, Casino & Bingo
 • Hjemmeside: www.Play’n GO.com
Spil Leprechaun Goes to Hell hos bet365