Spil Legend of Fortune hos LeoVegas 

Legend of Fortune Spilleautomat

Spil det her:LeoVegas
Legend of Fortune ekstra spins: 200 ekstra spins
Velkomstbonus: 50kr uden indbetaling plus 125% op til 10000kr
For dette bonustilbud gælder:18+ år / Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder
Modtag din bonus her: Aktiver din bonus via vores link!
Spil Legend of Fortune nu: LeoVegas bonuskode* 
*Reklame link

Det kræver ofte en bonuskode, hvis man vil have en LeoVegas bonus til SG Digital spillemaskiner. Men her behøver du ingen LeoVegas bonuskode for at få en bonus. Det nuværende tilbud er en 125% bonus op til 10000kr. Spil Legend of Fortune online med din bonus, først skal du blot foretage en indbetaling til din LeoVegas konto ved at overføre penge med Skrill og du kan blive underholdt af Legend of Fortune og andre kvalitets spillemaskiner kort efter.

Foruden den 125% bonus på op til 10000kr, kan nye spillere også få 200 LeoVegas free spins.

På udkig efter en LeoVegas bonuskode, så du kan teste Legend of Fortune spilleautomat for rigtige penge? Til dit held, kan du få en 125% LeoVegas bonus samt en gratis bonus på 50kr , og du behøver ikke en bonuskode.

Spil Legend of Fortune hos LeoVegas 

Få en LeoVegas velkomstbonus ved oprettelse

Der intet bedre end at prøve Legend of Fortune spillemaskine for gratis penge. Som ny spiller, har du chancen for det med en LeoVegas bonus som består af en 50kr gratis bonus, der kan bruges på samtlige SG Digital spil. Endnu federe er det, at denne LeoVegas bonus ikke kræver noget indskud – du får de 50kr helt gratis. Indbetaler du minimum 100kr til din nye spilkonto, vil du få en 125% LeoVegas velkomstbonus. Alt du har brug for, er en ny spilkonto, og lyst til at spille på spilleautomater.

Legend of Fortune spillere har endnu mere at se frem til: en 10000kr bonus. Hvordan udløser man den 125% LeoVegas velkomstbonus? Det er ikke så svært. Indbetal 100kr eller mere. Med denne, kan du prøve SG Digital spil helt gratis, inklusiv Legend of Fortune 2500000kr i kontanter.

Spil Legend of Fortune hos LeoVegas 

Spil Introduktion

Leder du efter en eventyrlig oplevelse på en spillemaskine, så spil Legend of Fortune online lige nu. Med god grafik, mange bonus funktioner, 5 hjul og 20 betalingslinjer som kan udbetale op til 2500000kr, er du sikret et eventyr uden lige. Legend of Fortune er nok en af de populæreste SG Digital spillemaskiner. Med et Mystery tema som selv Adventure fans aldrig bliver trætte af.

På Legend of Fortune spillemaskine kan du vinde 200 gange din linjeindsats, udløse gratis spins samt en bonus runde, få kontante gevinster på op til 2500000, nyde Wild Walls feature, alt sammen med en lav minimums indsats på 0.1 per gevinstlinje.

Legend of Fortune Online Funktioner

Legend of Fortune er meget mere end en spillemaskine som kun Adventure fans vil holde af. Lad os kigge nærmere på hvad Legend of Fortune tilbyder af særlige funktioner.

Der er mange underholdende features blandt andet bonus free spins og en sjov bonus runde, samt 11 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 200 gange din indsats per linje. Udbetaling til spilleren ligger på 95.9%.

Prøv LeoVegas og spil Legend of Fortune online – så kan du vinde kontante præmier. Hos LeoVegas kan du også prøve Legend of Fortune app spilleautomat direkte på din mobil. Du har endda mulighed for at få en god velkomstbonus.

Spil Legend of Fortune hos LeoVegas 

Legend of Fortune’s Historie

I 2018 blev Legend of Fortune udviklet af SG Digital, som også i dag har licens på spillet. SG Digital opdaterer jævnligt dettee video spil, for at holde Legend of Fortune så gnidningsløst som muligt.

Spille Information

Legend of Fortune reglerne er i listen herunder:

 • Der skal som min. være 3 af samme symbol på en af de 20 spillelinjer før du får gevinst
 • Alle kombinationer fra venstre til højre udløser gevinst, dog ikke for Scatter symbolet
 • Scatter symboler giver gevinst ved enhver placering
 • Et wild symbol kan erstatte de 11 andre symboler undtagen scatter symbolet
 • På hver spillelinje udløses kun den største gevinst
 • Gratis spins funktionen på Legend of Fortune giver 10 gratis spins
 • Gratis spins kan tildeles igen under gratis spins runde
 • Mindste indsats er
 • Alle spil og gevinster annulleres ved fejl i spillet

Hvordan fungerer Legend of Fortune?

Er online spilleautomater nyt for dig eller kender du bare ikke Legend of Fortune, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Legend of Fortune spilleautomat online og vinde rigtige penge. I Legend of Fortune spillet udbetaler symbolerne fra venstre til højre – hvis du har min. 3 sammenhængende.

Men før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Her tilbydes du en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

Flertallet foretrækker at spille for rigtige penge på Legend of Fortune, da du så kan vinde op til 2500000kr. Hos LeoVegas, kan du prøve Legend of Fortune på deres website samt mobile site.

Hvis du kun vil prøve Legend of Fortune for sjov eller øve dig, er det muligt helt gratis på LeoVegas’s website eller på din mobil. Her behøver du ikke LeoVegas download.

Når du vil starte spillet, skal du blot klikke på Spin. Det er muligt at ændre din indsats ved at justere indsats størrelsen. Således kan du øge din indsats samt beløbet du kan vinde. Det gælder om at få mindst 3 ens symboler på en spillelinje, og med 5 symboler opnår du den største gevinst.

Jo flere linjer du spiller på, jo større er chancen har for at få 5 ens symboler på en aktiv betalingslinje. På Legend of Fortune er der ikke behov for at bekymre sig om dette, da du altid vil satse på 20 spillelinjer.

Spil Legend of Fortune online 

Følg guiden trin for trin for at spille Legend of Fortune:

 • Først skal du vælge, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

I Legend of Fortune spillet er der 20 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Antallet af aktive spillelinjer er fastsat til 20, hvilket betyder at du ikke kan ændre på antallet. Dette gør ikke Legend of Fortune mindre attraktiv at spille. Spil Legend of Fortune online med indsats på 20 linjer, og du er et skridt nærmere gevinsten på 2500000kr.

Linjerne på spillet her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Legend of Fortune gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Herefter skal du vælge størrelsen af møntværdien.

Når du vil spille Legend of Fortune med rigtige penge hos LeoVegas, eller andre LeoVegas spilleautomater, skal møntværdien indstilles til en kontantværdi per mønt. På Legend of Fortune er dette meget enkelt – der er nemlig kun en møntværdi på kr.

Her er der en standard møntværdi, så du behøver at rode med indstillingerne. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Legend of Fortune’s jackpot på 200 gange din indsats.

 • Når du har indstillet møntværdien til den ønskede værdi, vælg så indsats per linje.

SG Digital har valgt at holde mønt indstillingen i Legend of Fortune fast – så der kan kun satse 1 per linje.

Spiller du Legend of Fortune vil det altid være med samtlige 20 spillelinjer. SG Digital giver dig ikke lov til at vælge mere eller mindre end det. Måske de vil gøre det i en anden version af Legend of Fortune.

For at finjustere din indsats på Legend of Fortune, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

På denne måde kan du styre din indsats, og vælge at satse fra 0.1kr til 125kr per linje. Med en høje maks. indsats på 125kr per betalingslinje, antyder SG Digital at de har sigtet Legend of Fortune spillet mod dem derude som satser stort.

 • Ved at klikke på Spin knappen, starter du spillet.

Dette vil starte de 5 hjul, og samtidig beholde indstillingerne på Legend of Fortune som du tidligere indstillede. Desværre, har SG Digital ikke inkluderet en autospil funktion på denne video. Hvis du vil have et spin mere på Legend of Fortune, bliver du nødt til at blive ved med at klikke på Spin.

 • Der er to valgmuligheder mere at overveje inden du begynder at spille Legend of Fortune spilleautomat, det er fuld skærm og lyd indstillingen.

Det er ikke muligt at spille Legend of Fortune i fuld skærm. Det er en skam at SG Digital ikke har gjort det muligt, men vi kan håbe det vil blive rettet i en opdatering af Legend of Fortune.

Du kan med et klik på mute slukke for lyden på Legend of Fortune, og spille uden at forstyrre andre.

På Legend of Fortune kan du ikke skrue op og ned for lydstyrken. Du kan kun skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Bedste Gevinst på Legend of Fortune

Når det kommer til gevinsterne på Legend of Fortune, kan du få et overblik over hvor meget Legend of Fortune’s 11 symboler udbetaler i gevinstoversigten, se den ved at klikke på yes. Her kan du se, at Legend of Fortune Logo symbolet er det bedste at få – det kan nemlig gange din indsats på hver gevinstlinje med 200. Spiller du med en indsats på 1 mønter på hver linje og en møntværdi på kr, kan du altså vinde mønter forudsat at 5 af disse symboler lander på en aktiv gevinstlinje.

Findes der en fastsat Legend of Fortune Jackpot?

Der er ingen fast Legend of Fortune jackpot, men SG Digital har valgt at give spillet et Legend of Fortune Logo symbol som udbetaler en gevinst på 200 gange. Det vil sige at du kan vinde op til 2500000kr i kolde kontanter for maks. indsats på 125kr per linje.

Progressiv Jackpot på Legend of Fortune

Du finder ingen progressiv Legend of Fortune jackpot. Men måske har et af de casinoer som har dette SG Digital spil, tilføjet det til deres progressive egen jackpot pulje.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra Legend of Fortune’s gennemsnitlige udbetalinger over en lang periode, og vises altid i procent. I spillemaskine spil ligger den sædvanligvis på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du nødvendigvis vinder 93% eller 96%. Men for hver 100kr der er satset på Legend of Fortune, udbetaler den i gennemsnit 96kr til spilleren.

Det kan næsten ikke blive bedre, Legend of Fortune’s tilbagebetalingsprocenten er næsten på branchens maks. – med en fin 95.9%.

Behøver man bruge LeoVegas download?

Her er der virkelig tænkt over brugervenlighed, du behøver ingen LeoVegas software og derfor kan du spille alle SG Digital’s spil uden du behøver at skulle downloade. Du kan også spinde Legend of Fortune’s 5 hjul helt gratis hos LeoVegas. Eller hvis du er modig nok skifte til spil for penge på Legend of Fortune.

Kan man spille Legend of Fortune mobil spilleautomat hos LeoVegas?

Hvis du har lyst til at spille Legend of Fortune mobil på din iOS, Android, Windows enhed, kan det lade sig gøre hos LeoVegas. Download deres app, og et par minutter senere har du et godt udvalg af spil lige ved hånden. De 5 hjul på Legend of Fortune app versionen kører som smurt, og du får den samme gode udbetalingsprocent på 95.9%.

Hvis du bruger en iOS enhed, såsom en iPhone, skal du besøge iTunes eller download LeoVegas’s iOS app direkte på deres website. Det er præcis samme fremgangsmåde hvis du vil spille Legend of Fortune på din iPad.

Det er intet problem at spille SG Digital spilleautomater på en Android enhed, bare download LeoVegas app i Google Play både til telefoner og tablets.

Selvom der ikke er en LeoVegas app, kan du stadig spille fra Windows og Blackberry enheder via browseren.

En ting du skal være opmærksom på hvis du vil downloade LeoVegas’s app, er at du får den officielle som desuden er gratis.

Symbolerne på Legend of Fortune

Du har 11 symboler på Legend of Fortune spilleautomat. De bedst betalende ses i listen nedenfor:

 • Legend of Fortune Logo
 • Toucan
 • Tome
 • Frog
 • Amulet og Ace
 • King, Queen og Jack

Oven i dem, finder du også:

 • Compass wild symbol
 • Totem scatter symbol
 • Totem bonus symbol
 • Totem freespins symbol

Legend of Fortune Logo er det højst udbetalende, et jackpot symbol kan man sige. Skulle du få Legend of Fortune Logo 5 gange på de 20 spillelinjer vil gevinsten være 200 gange din indsats. Spiller du med en indsats på på samtlige 20 spillelinjer, vil 5 Legend of Fortune Logo symboler udbetale 200 gange din indsats – eller mønter.

Billedet her viser Legend of Fortune’s bedst udbetalende symbol:

Toucan er det næstbedste symbol. Satser du 0.1kr per linje, kan du få en gevinst på 175 gange, men satser du 125kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til 21875kr. Efter Toucan er der det gavmilde Tome symbol, som belønner dig med en gevinst på 150 gange din indsats selv ved min. indsats på 0.1kr per linje, men som kan give op til 18750kr når du satser maks. og 5 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Frog og Amulet og Ace ganger din indsats med henholdsvis 125 og 100. Og selv King, Queen og Jack som er det lavest betalende, vil give dig 80 gange din indsats, hvis du får 5 på række.

Legend of Fortune er attraktiv fordi den både har Compass symbolet samt et scatter symbol. Totem symbolet vil erstatte de andre symboler i en vinderkombination. Alene, kan Totem symbolet gange din indsats med .

Imellem de mange symboler på Legend of Fortune finder du nogle som ikke er så almindelige i video spil. Blandt andet Totem symbolet der udløser free spins på Legend of Fortune, og Totem symbolet der udløser bonusspillet.

Særlige Funktioner på Legend of Fortune

Når det kommer til de særlige funktioner, har Legend of Fortune et wild og scatter symbol som du kan læse mere om nedenfor. Free spins udløses kun hvis du får Totem symbolet.

Scatter

På Legend of Fortune kan du glæde dig over scatter symbolet der hedder Totem. Det ganger nemlig hele din indsats med . Det kan starte en runde af free spins eller bonusspil, og det er jo det vi alle venter spændt på.

Legend of Fortune’s scatter ser således ud:

Wild

Legend of Fortune har et symbol der kan hjælpe dig til at få flere vinderkombinationer, det er Compass symbolet. Mangler du et enkelt Tome symbol for at have 5 på linje, kan Compass symbolet erstatte det sidste og udløse gevinst på 175 gange din linjeindsats.

Billedet her viser Legend of Fortune’s Compass symbol.

Ekspanderende Wild

Den Ekspanderende Wild er en rigtig god funktion, men på Legend of Fortune finder du ikke sådan en. Der er til gengæld mange andre underholdende elementer.

Stacked Wild

Selvom der ikke er et stablet wild symbol på Legend of Fortune, kan du stadig få gode gevinster helt op til 200 gange din indsats per linje.

Overlay Wild

Du bliver måske skuffet over at der ikke er en overlay wild på de 5 hjul. Men det kan jo være at SG Digital beslutter sig for at give Legend of Fortune et i en af deres opdateringer.

Gevinstlinjer

Legend of Fortune video spillemaskine har 5 hjul og 20 betalingslinjer.

Udbetalingslinjer er de linjer der går på tværs af de 5 hjul på spillet. Disse afgør om en vinderkombinationer giver gevinst.

På Legend of Fortune kan du ikke slå udbetalingslinjerne til eller fra – der vil altid være 20 aktive linjer.

Du kan vælge indsats niveau som forklaret ovenfor, og på den måde styre din indsats.

Sådan bruger du Legend of Fortune’s betalingslinjer:

 • Gevinst på betalingslinjerne læses fra venstre til højre.
 • Du skal som minimum have 3 ens symboler på en linje for at vinde.
 • Et wild symbol kan stå i stedet for samtlige andre symboler på en betalingslinje.
 • Scatter symbolet giver gevinst på alle aktive linjer.
 • Du vil kun få udbetalt den højeste gevinst på en gevinstlinje. Hvis du for eksempel får to vinderkombinationer på en linje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Samtlige 20 linjer på Legend of Fortune er faste. Det vil sige at du ikke kan slå nogle af dem fra, du spiller derfor automatisk på dem alle. Fordi alle gevinstlinjerne er aktive, vil du få gevinst hver gang du får 3 matchende symboler.

Info om Legend of Fortune’s Hjul

Foretrækker du video spil der er ligetil, så er Legend of Fortune noget for dig. Her spinder de 5 hjul nemlig ned mod bunden af skærmen, hvilket er det mest normale på SG Digital’s spil.

Når du spiller på Legend of Fortune er der 11 symboler deriblandt et wild og et scatter symbol.

Info om SG Digital’s Spillemaskiner

Hos LeoVegas finder du blandt andet spillemaskinen Legend of Fortune. Den har mange fine detaljer og flot grafik. SG Digital er kendt for lave flotte spillemaskiner, herunder Legend of Fortune. På Legend of Fortune vil du blive underholdt af de mange funktioner, som du umuligt vil finde på en klassisk spilleautomat.

Er dette SG Digital spil en 3D Spillemaskine?

Nej, men det betyder ikke at den udbetaler mindre. Mange SG Digital fans holder af dette spil, og det er der god grund til. Med en gevinst på 200 gange din linje indsats, bliver Legend of Fortune hurtigt din favorit.

Legend of Fortune’s Knapper

Sådan bruger du Legend of Fortune’s knapper bedst muligt:

Start Knappen

Den vigtigste knap på Legend of Fortune er Spin. Det er den, der er første skridt på vejen til at nå gevinsten på 2500000kr. De andre knapper på Legend of Fortune som du bør kende er:

 • Klik på info ikonet for at lære mere om Legend of Fortune
 • Juster lydstyrken på Legend of Fortune

Turbo Knappen

Turbo funktion er lavet til dem der er for utålmodige til at vente på spillets udfald.

Desværre har SG Digital ikke tilføjet Turbo funktion på Legend of Fortune, men den har en god tilbagebetalingsprocent på 95.9%.

Information Fanen

Du kan klikke på Info ikonet for at se Legend of Fortune’s spilleregler. Læs her mere om, hvordan du spiller denne SG Digital video og få mest muligt ud af at spille Legend of Fortune hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Et klik på Autospil får de 5 hjul til at spinde, uden du behøver at klikke på Spin knappen ved hver spin. Men får du en vinderkombination vil den stoppe, så du ikke går glip Legend of Fortune’s sjove features. På Legend of Fortune er der ingen autospil. Så du bliver nødt til at klikke på Spin for at få de 5 hjul til at spinde.

Min. Indsats

Selvom det er sjovest at spille Legend of Fortune for rigtige penge. Bør du altid orientere dig om minimum indsatsen, før du opretter en spilkonto for at gøre krav på din 10000kr bonus, bør du finde ud af hvad min. indsatsen er på Legend of Fortune.

Foretrækker du at satse småt, kommer du til at mangle Sats En knappen på Legend of Fortune. Så vil du indstille din indsats til minimum, skal du selv ændre antallet af mønter du satser.

Den laveste linjeindsats er 0.1. Gang det med 20 linjer og du får 2kr i alt, som er minimum indsats

På Legend of Fortune er der faste betalingslinjer. Så du vil altid satse på 20 linjer, med en min. indsats på – 1 på hver betalingslinje. Vælger du at spille på samtlige 20 betalingslinjer, har du størst chance for at udløse Legend of Fortune’s ekstra features og free spins. Med min. indsats på 2kr, kan du starte stille og roligt men stadig kunne udløse all de sjove ekstra funktioner.

Maks. Indsats

For at spille med maksimal indsats på Legend of Fortune, er du nødsaget til selv at indstille møntværdien. Den maksimale indsats på Legend of Fortune er 1 mønter på hver af de 20 spillelinjer, hvilket svarer til 2500kr.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten viser hvor meget du får udbetalt af de forskellige symboler. Blot klik på knappen for at se en komplet liste over alle 11 symboler og deres gevinstudbetaling. For at få gevinst på Legend of Fortune, skal du minimum have 3 ens på linje. Men du kan ikke få mere end 5 symboler, en på hvert hjul. De største gevinster får du med 5 ens symboler. Det højeste betalende standard symbol på Legend of Fortune er Legend of Fortune Logo. Det fremgår tydeligt af gevinstoversigten, at Legend of Fortune Logo symbolet udbetaler 200 gange din linjeindsats, hvis du får alle 5. Det næstbedste symbol, Toucan, vil udbetale en gevinst på 175 gange din indsats per linje. Slet ikke dårligt! Får du Tome symbolet, kan du få udbetalt op til 150 gange din indsats – med 5 Tome symboler på linje. Næste i rækken er Frog. For en vindende linje fyldt med Frog symboler kan du forvente 125 gange din indsats. Mens 5 Amulet og Ace symboler, vil belønne dig med 100 gange indsatsen. Det mindst generøse af de 11 symboler er King, Queen og Jack. Men du vil blive glad for at høre, at selv dette – det laveste betalende symbol på Legend of Fortune – stadig kan gange din linjeindsats med 80.

Indsats Størrelse

For at indstille størrelsen af din indsats på Legend of Fortune, har du et par valgmuligheder:

 • Vælg niveauet af din indsats
 • Indstil den kontante værdi af din indsats per linje

I modsætning til andre SG Digital spil, vil de 20 linjer på Legend of Fortune altid være aktive. Du kan altså ikke vælge at satse på, for eksempel 18 linjer.

Du kan vælge niveauet af din indsats – eller hvor mange mønter du vil satse per linje. Dette vil have direkte indflydelse på størrelsen af din indsats. Du kan indstille din indsats til enhver værdi mellem 1 og 1 mønter på hver af de 20 linjer. Hvis du for eksempel vælger en indsats på 1 per linje, vil du med 20 linjer på Legend of Fortune, have en samlet indsats på mønter per spin.

Hvor meget er Legend of Fortune’s mønter værd?

Møntværdien er en af de vigtigste LeoVegas indstillinger at kende.

Hvordan udbetaler jeg hos LeoVegas?

Pengene du vinder når du spiller Legend of Fortune for rigtige penge vises øjeblikkeligt på din LeoVegas konto. Du kan udbetale penge via hurtigt og sikkert gennem Skrill. Hver har en grænse, som du bør tjekke med casinoet’s support.

Endvidere, hvis du tog imod den 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du sørge for at opfylde omsætningskravet på henholdsvis 35 før du udbetaler din Legend of Fortune gevinst. Før du foretager en udbetaling, så tjek LeoVegas’s Vilkår & Betingelser, hvor du finder detaljer om udbetalingskrav. Du skal ikke kigge efter dem i Legend of Fortune’s Info sektion.

Gratis Spins og Bonusspil på Legend of Fortune

Hvilke bonusser kan jeg forvente på Legend of Fortune?

Har Legend of Fortune et Bonusspil?

Ja, der er et bonusspil. Legend of Fortune har et interessant bonusspil ved navn Stepping Stones. Det er en god afveksling mellem dine spins. Stepping Stones udløser også flotte gevinster – 2500000kr lyder ikke dårligt, vel?Stepping Stones udløses når bonussymbolet – Totem – vises på hjulene.

Legend of Fortune Gamble Runde

Du kan ikke satse din gevinst i en gamble runde på Legend of Fortune. I stedet har SG Digital valgt ikke at friste dig, men snarere lade Legend of Fortune vise dig sin fulde generøsitet.

Hvordan får jeg Gratis Spins på Legend of Fortune?

Free spins er bare spins, som du ikke skal betale for. Men de Legend of Fortune free spins som er en bonus funktion i spillet, bør ikke forveksles med LeoVegas free spins. Selvom LeoVegas giver 200 spins til alle der opretter en ny konto, kan du ikke bruge dine free spins på Legend of Fortune. Men bare rolig, SG Digital har sørget for at inkludere et ekstra Legend of Fortune free spins spil. De free spins, eller gratis spins som de også kaldes, adskiller sig fra bare at spille den gratis version af Legend of Fortune, fordi der betaler du ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten hvis du får en vinderkombination.

Du vil nok ikke blive imponeret over de 10 LeoVegas gratis spins, man kan få på Legend of Fortune. Bare rolig, LeoVegas har prøvet at kompensere ved at tilbyde 200 gratis spins i deres velkomstbonus. På den anden side, kan dette spil’s 20 linjer mindske skuffelsen over de 10 gratis spins, ved at udbetale ganske fint. Trods alt, er en gevinst på

Multiplikator Funktion på Legend of Fortune

Nogle video spil har en multiplikator funktion, som fungerer sammen med de almindelige 80 til 200 gange linjegevinster. Du finder ikke denne funktion på Legend of Fortune, men der er en Wild Walls bonus runde.

Design & Layout

Legend of Fortune er en af de typiske SG Digital video spillemaskiner, med flot billed grafik som mange LeoVegas spillere elsker. Bortset fra visuel autencitet, tilbyder denne Mystery spillemaskine forskellige spillemuligheder, der gør dig i stand til:

 • Se Legend of Fortune’s gevinstoversigt
 • Indstille værdien af din indsats
 • Mute Legend of Fortune’s lydeffekter
 • Få adgang til Legend of Fortune’s spilleregler

Når man tænker på Adventure-tema spilleautomater, tænker man på SG Digital’s gennemførste visuelle- samt lydeffekter. Og Legend of Fortune kommer bestemt ikke til at skuffe dig. Men der er en mute knap hvis du får brug for den.

Legend of Fortune for Rigtige Penge

Den levende grafik og interessante features, giver en lyst til at spille Legend of Fortune for rigtige penge. Det er også det hele værd, da de 5 hjul udbetaler attraktive gevinster – så spil Legend of Fortune online hos LeoVegas og kryds fingre for at det er dig der løber med den store gevinst!

Sådan spiller man Legend of Fortune med rigtige penge:

Opret en LeoVegas konto og spil Legend of Fortune online for rigtige penge. Det kræver ikke mere end 5 minutter. Således får du oprettet din LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 200 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Legend of Fortune med LeoVegas’s casino penge

Skal jeg indbetale for at spille Legend of Fortune?

Hos LeoVegas kan du prøve samtlige SG Digital spilleautomater i en gratis prøveversion. Spil Legend of Fortune online for sjov på din computer eller mobil.

Kan man få Mobil Bonus?

Der må være en grund til at LeoVegas ikke tilbyder en mobil bonus, men vi ved ikke hvorfor. Derfor må man spille Legend of Fortune for egne penge. Og måske vil LeoVegas introducere en mobil bonus en dag.

Er der en Legend of Fortune strategi til at vinde?

Der er med garanti ingen Legend of Fortune tips og tricks der kan give dig gevinst. Men når du skal vurdere dine vinder odds på dette video spil, kan du kigge på tilbagebetalingsprocenten og LeoVegas’s house edge. Legend of Fortune’s tilbagebetalingsprocent viser hvor meget der bliver udbetalt til spilleren, mens house edge er den del som LeoVegas beholder.

Bare husk på, hvis du vil styrke dine gevinstchancer – skal du satse på så mange gevinstlinjer som muligt. Så husk at aktivere alle Legend of Fortune’s 5 linjer for at booste din chance for gevinst. Det virker på Legend of Fortune samt andre SG Digital spil.

Legend of Fortune udbetaler ofte mindre gevinster. Med en flot udbetalingsprocent på 95.9%, vil det sige at din gevinstchance på Legend of Fortune er ganske fin.

Information om SG Digital:

 • Website: https://www.sgdigital.com/
 • Speciale: Spil Terminaler og Spil Terminal Indhold, IGaming Software til Computer, Mobil og Social, Øjeblikkeligt, Interaktivt og Lotterispil, Lotteri og Gaming Operations Management, Lotteri Systemer
 • Etableret: 2018
 • Hovedkontor: 6650 S. El Camino Road Las Vegas, NV 89118
Spil Legend of Fortune ved LeoVegas