Anmeldelse af Jungle Books Online Spilleautomat

Spil Jungle Books ved Vera&John 

Spil Jungle Books online hos Vera&John

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:Vera&John
Velkomstbonus: 200% op til 900kr
Jungle Books Free Spins: 200
Bonuskode: Brug Vores Link!

Du behøver ingen bonuskoder til Yggdrasil Gaming spilleautomater for at få en Vera&John bonus. Spil Jungle Books online – Vera&John har gjort det nemt med deres 200% bonus op til 900kr uden brug af Vera&John bonuskode. For at aktivere den, skal du blot åbne en Vera&John konto, logge ind og indbetale minimum 100kr med din Skrill konto og nyd din ekstra tid med Jungle Books. Foruden den 200% velkomstbonus på op til 900kr, kan du få 200 Vera&John gratis spins.

Vera&John bonus code

Håbede du på at finde en Vera&John bonuskode, til at prøve Jungle Books spilleautomat online? Så er det heldigt at du kan få en 200% Vera&John bonus, men det kræver ingen bonuskode.

Få en Vera&John Velkomstbonus

Som ny bruger får du en attraktiv Vera&John velkomstbonus.

Hvorfor ikke bruge de gratis penge som Vera&John tilbyder på Jungle Books spillemaskine? Du skal blot indbetale et minimum af 100kr så vil du blive belønnet med en Vera&John velkomstbonus på 200% oven i dit eget indskud.

Spil Jungle Books hos Vera&John 

Spilpræsentation

Hvis du er på udkig efter spænding på en 3D spillemaskine, så er Jungle Books lige det du leder efter. Med fantastisk grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 68 betalingslinjer som udbetaler op til 5000000kr, vil du med sikkerhed blive underholdt. Spil Jungle Books online – en af Yggdrasil Gaming’s sjoveste spil, med et Tropical tema som ikke kun Jungle fans holder af. Jungle Books spillemaskine giver dig mulighed for at vinde 300 gange din indsats, vinde stort i en bonus runde, få kontante gevinster på op til 5000000, nyde den tilfældige linje multiplikator og Character Realms, Hosts & Guests, Wild Fruit, Synced Reels, Stacked Symbol og Win Both Ways feature, alt sammen med en lav indsats per linje på .

Jungle Books Spil Features

Jungle Books er meget mere end bare en spillemaskine som kun Jungle fans vil være vilde med. Lad os se nærmere på hvilke funktioner der gør Jungle Books til noget helt særligt.

Der er masser af fremragende funktioner blandt andet en spændende Jungle Books bonus runde, samt 13 symboler inklusiv forskellige typer wilds på denne 3D spillemaskine.

Jackpotten er 300 gange din indsats per linje. Tilbagebetaling til spilleren er 96.1%.

Besøg Vera&John og spil Jungle Books online, så chancen for at vinde store gevinster lige om hjørnet. Du kan også downloade Vera&John app, hvis du prøve Jungle Books app spilleautomat på din mobil. Samtidig kan få en attraktiv velkomstbonus.

Jungle Books’s Historie

Jungle Books blev udgivet i 2017 af spiludviklere fra Yggdrasil Gaming, som stadig i dag har licens på spillet. Yggdrasil Gaming opdaterer samtidig regelmæssigt denne 3D, så man altid får en god oplevelse på Jungle Books.

Information om Jungle Books

Herunder er en liste over reglerne for Jungle Books:

 • Det kræver min. 3 af samme symbol på en af de 68 betalingslinjer, at udløse gevinst
 • Gevinst gives for kombinationer fra venstre til højre
 • Gevinst udbetales kun for de valgte spillelinjer
 • Wild symbolet erstatter samtlige 13 symboler
 • Kun den største gevinst udbetales for hver en valgt spillelinje
 • Minimum indsats er fastsat til
 • Fejl i spillet medfører annullering af alle indsats og udbetalinger

Sådan spiller man Jungle Books

På Jungle Books, er målet at få mindst 3 ens symboler, og helt op til 5 på række fra venstre til højre. Hvis du er ny i universet af online spillemaskiner, eller blot på spillet her, så vil denne Jungle Books anmeldelse give dig en hurtig gennemgang af hvordan du spiller Jungle Books spillemaskine online og vinder rigtige penge.

Vælg først, hvordan og hvor du vil spille. Du bliver budt velkommen med en 200% Vera&John bonus, på op til 900kr.

Det er uden tvivl sjovest at spille Jungle Books for egne penge, da man så har chancen for at stikke af med en gevinst på 5000000kr. Spil Jungle Books hos Vera&John, på deres site eller på din mobil.

Ønsker du kun at spille Jungle Books for sjov, eller vil øve dig, så er der mulighed for at gøre det gratis på Vera&John’s website eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt at downloade Vera&John software.

Når du har åbnet spillet, skal du klikke på Spin knappen for at få dit første spin. Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at justere møntværdien, dette øger din indsats men også beløbet du kan vinde. Det gælder om at få min. 3 identiske symboler på linje, og med 5 symboler udløses den største gevinst.

Jo flere linjer du satser på, jo flere chancer er der for at få 5 ens symboler på en spillelinje. Du kan samtidig slå Turbo tilstand til eller fra.

Trin for trin guide til at spille Jungle Books:

 • Vælg først, hvor mange spillelinjer du gerne vil satse på.

Du finder 68 spillelinjer på Jungle Books, fordelt over 5 hjul. Hvilket vil sige at du kan vælge imellem 58 til 68 linjer. Det er altid bedst at aktivere så mange spillelinjer som der er tilgængelig, for at øge chancen for at vinde 5000000kr. Så spil Jungle Books online med 68 aktive spillelinjer.

Linjerne udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest normale på 3D spillemaskiner. Gevinsterne er ikke nærige, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. Jungle Books gevinsterne er bestemt ligeså store som på de bedste online 3D spillemaskiner.

 • Bagefter skal du vælge møntværdi.

Yggdrasil Gaming lader dig vælge værdien af mønterne på Jungle Books. Det kaldes også nogle gange for møntstørrelse. Det er simpelt – bare klik på møntværdi indstillingen. Standardindstillingerne starter fra 0.02kr, hvilket er den laveste møntværdi, op til 20kr – den højeste møntværdi.

Spillelinjerne bør altid indstilles til maks. antal hvis du vil vinde Jungle Books’s jackpot, men du kan sætte møntværdien til hvad som helst og stadig få din indsats på en vinderlinje ganget med 300.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, gå videre til valg af indsats per linje.

Yggdrasil Gaming har valgt at holde mønt indstillingen i Jungle Books låst – så du kan kun satse per linje.

Her kan du satse på op til 68 linjer, eller sænke antallet helt ned til 58.

Du kan indstille alt med et klik på ‘Maks. Indsats’ knappen.

 • Klik på Spin knappen for manuelt at starte spillet.

Således kan du starte de 5 hjul på Jungle Books, samtidig med at indstillingerne ikke ændrer sig. Du kan også starte Jungle Books ved at bruge autospil knappen. Så behøver du ikke hele tiden trykke på Spin, men kan i stedet læne dig tilbage og nyde at de 5 hjul automatisk spinder op til 1000 gange i træk.

Jungle Books autospil ‘spiser’ ikke hele din saldo op. Yggdrasil Gaming har nemlig indbygget en smart funktion – indstil en beløbsgrænse i Jungle Books spil menu. Så stopper autospil når beløbet er nået.

 • Der er også en lyd og fuld skærm funktion, du bør indstille inden du går i gang med at spille Jungle Books spillemaskine.

Jungle Books har desværre ingen fuld skærm funktion. Det burde Yggdrasil Gaming få rettet, så man virkelig kan nyde Jungle Books spillet.

Når det kommer til lydstyrken på Jungle Books, kan du slukke helt for den med et enkelt klik på mute knappen.

På Jungle Books har Yggdrasil Gaming inkluderet en lydstyrke funktion, så du kan tilpasse lyden uden at sætte den på lydløs.

Alle Jungle Books’s Symboler

Der er 13 symboler på Jungle Books spilleautomat. Her er de bedst udbetalende:

 • Jungle Pear
 • Blueberry
 • Star Apple
 • Sour Sop
 • Mangosteen
 • Heart, Spade, Club og Diamond

Udover disse, finder du også:

 • Jungle Books wild symbol
 • Spreading Wild – the overlay wild
 • x3 Wild symbol
 • Honeycomb bonus symbol

Det højst betalende, et slags jackpot symbol kan man vel sige, er Jungle Pear. Ser du Jungle Pear 5 gange på en af de 68 spillelinjer vil det give dig 300 gange din indsats. Med en indsats på på alle 68 spillelinjer, vil 5 Jungle Pear symboler give dig 300 gange din indsats – eller 250000 mønter.

Herunder ses det højst betalende symbol på Jungle Books:

Det næstbedst symbol er Blueberry. Når du satser kr per linje, får du udbetalt 100 gange din indsats, men du vælger at satse kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde kr. Der er også det gavmilde Star Apple symbol, som giver dig 80 gange din indsats selv ved min. indsats på kr per linje, men som kan øge din saldo med kr, hvis 5 af dem lander på en aktiv spillelinje og du spiller med maks. indsats.

Hvis du får Sour Sop eller Mangosteen, kan din indsats blive ganget med henholdsvis 60 og 50. x3 Wild symbolet på Jungle Books kan give dig -gange din indsats per linje. Mens det lavest betalende symbol Heart, Spade, Club og Diamond, vil give dig 25 gange din indsats, hvis du får 5 af dem.

Gevinstlinjer

Jungle Books er en spillemaskine med 5 hjul og 68 linjer.

Udbetalingslinjer er de linjer der går på tværs af de 5 hjul på spillet. Disse afgør om en vinderkombinationer giver gevinst.Du kan vælge hvor mange linjer du vil satse på ved at klikke på hver udbetalingslinje for at slå den til eller fra.

I dette Yggdrasil Gaming spil kan du bruge maks. indsats knappen til hurtigt at indstille antallet af linjer. Men husk, at hvor mange betalingslinjer du spiller på bestemmer størrelsen af din gevinst på Jungle Books. Jo flere linjer du vælger, desto større bliver gevinsten.

Møntværdien kan du selv ændre på møntværdi indstillingen.

Spil Jungle Books hos Vera&John 

Tips til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Betalingslinjerne udbetaler altid gevinst fra venstre til højre.
 • 3 ens symboler på en betalingslinje udbetaler gevinst.
 • På en spillelinje erstatter wild symbolet alle andre symboler for at give vindende kombinationer.
 • De overlappende wild symboler kan brede sig over flere linjer.
 • Får du flere gevinster på samme betalingslinje er det kun den største der giver gevinst. Har du for eksempel fået to vinderkombinationer, er det kun den største af dem der bliver udbetalt.
 • Husk at slå spillelinjerne til for at få gevinst på dem. Lander en vindende kombination på en spillelinje som du ikke har satset på, får du nemlig ikke gevinst udbetalt.

Om Jungle Books’s Hjul

På Jungle Books kører de 5 hjul nedad, hvilket også er det mest normale på Yggdrasil Gaming’s spil. Det gør dog ikke denne 3D kedelig, tværtimod betyder det at det er let for spilleren der ønsker at spille for rigtige penge.

Hjulene har 13 standard symboler der fremkommer tilfældigt inklusive et wild symbol. Jungle Books har en specielt som kan dække et helt hjul eller sprede sig over hele skærmen ligesom Spreading Wild wild.. Der er også et x3 Wild symbol, som du kun finder på Jungle Books.

Info om den faste Jungle Books Jackpot

Mange spil uden jackpot, bliver ofte undervurderet. Det kan godt være at der ikke er en fastsat Jungle Books jackpot, men i stedet er der det særlige Jungle Pear symbol som udløser en multiplikator på 300 gange. Du kan altså vinde helt op til 5000000kr når du satser maks. på mønter.

Progressiv Jackpot på Jungle Books

Du finder ingen progressiv Jungle Books jackpot. Det kan dog være at, Jungle Books er inkluderet i en progressive jackpot på et af de casinoer som har dette Yggdrasil Gaming spil.

Er det en Klassisk eller 3D Spillemaskine?

Grafikken på Yggdrasil Gaming spil er altid super flot, ligesom på Jungle Books. Læs mere om forskellen mellem klassiske spilleautomater og spillemaskiner, i afsnitet herunder.

Er dette Yggdrasil Gaming spil en 3D Spillemaskine?

Jungle Books er en 3D spillemaskine, og du kan derfor forvente en grafisk levende oplevelse på dette Yggdrasil Gaming spil.

Er Jungle Books download nødvendigt?

Nogle gange er det for besværligt at skulle downloade et spil, hvis man bare lige vil prøve det. Derfor kan du spille Jungle Books direkte på deres website, uden du behøver downloade Vera&John software. Du kan også prøve spillet helt gratis hos Vera&John.Eller hvis du er selvsikker nok spille Jungle Books for rigtige penge.

Der er ingen grund til at bekymre sig om Vera&John download. Hos Vera&John spiller man nemlig bare i internet browseren. Spil Jungle Books gratis, inden du satser dine egne penge. For hos Vera&John kan du prøve en gratis version af samtlige Yggdrasil Gaming spil, så du kan teste spillene inden du går i gang.

Hvad Bruges Jungle Books’s Knapper Til?

Her finder du mere information om hvordan du bruger knapperne på Jungle Books:

Start Knappen

Den mest brugte knap i ethvert 3D spil er knappen der starter spillet. I Jungle Books er det Spin. Når man klikker på den begynder de 5 hjul at spinde, og dermed er du et skridt tættere på at vinde 250000 mønter som udbetalt er 5000000kr i kontanter. Det er så simpelt: klik, spin, og vind. Udover Spin knappen, finder du også følgende knapper på Jungle Books:

 • Maks. Indsats knap til at indstille indsatsen i et enkelt klik
 • Turbo knappen – der kan få de 5 hjul til at løbe hurtigt
 • Lydstyrke indstillingen på Jungle Books
 • Mønter
 • Info funktion med yderligere information om spilleregler og gevinster på Jungle Books

Turbo Knappen

Turbo funktion er lavet til dem der er for utålmodige til at vente på spillets udfald.

Brug Turbo funktionen på Jungle Books, for at sætte farten op – enten under det almindelige spil, eller bonus funktionerne, som for eksempel bonusspillet med sjove effekter. Kommer du til at klikke på Turbo uden det var meningen, eller bryder du dig ikke om det hurtige spil, kan du bare klikke på den igen for at afslutte turbo tempoet.

Information Fanen

For mere information om Jungle Books’s spilleregler og gevinstoversigt, kan du klikke på Info knappen. Her kan du læse om hvordan du spiller denne Yggdrasil Gaming 3D og dermed få den bedste spilleoplevelse på Jungle Books hos Vera&John.

Hvad er Autospil?

Autospil lader dig spille, uden at skulle klikke på Spin ved hvert et spin. Men vær ikke bange for at gå glip af noget. Spillet stopper nemlig hvis du får en vinderkombination. På Jungle Books kan du vælge om du vil spille automatisk, eller selv gerne vil klikke på start knappen.

På Jungle Books kan du bruge denne nyttige funktion, i stedet for for Spin knappen. Og du kan selv slå autospil til/fra som du har lyst.

Stop Jungle Books’s hjul hvis du får en speciel feature.

Hvis du sætter en beløbsgrænse, vil autospil blive afbrudt når dette beløb er nået.

Min. Indsats

Når du har besluttet dig for at oprette en Vera&John konto, samt få en bonus på 900kr, bør du først finde ud af hvad minimums indsatsen er på Jungle Books, hvis du vil spille for rigtige penge.

Dette særlige Jungle spil har ikke en Sats En knap, så derfor må du selv rode med indstillingerne på Jungle Books for at finde den laveste indsats.

På Jungle Books kan du sætte møntværdien helt ned til 0.02, hvilket er den laveste værdi. Dette er en god mulighed, især hvis du ikke er vant til at spille 3D spil.

Det er korrekt at du kan slå nogle af de 68 linjer fra for at få en mindre indsats. Du skal minimum spille på 58 linjer, men vælger du det bliver din chance for at vinde Jungle Books’s jackpot eller bonusspil også mindre.

Maks. Indsats

Du vil jo nok gerne have mest muligt ud af Jungle Books, derfor har Yggdrasil Gaming inkluderet en Maks. Indsats knap. Klik på yes og din indsats er sat til maksimal værdi. Den maksimale indsats på Jungle Books er mønter på hver af de 68 spillelinjer, hvilket svarer til 1000kr.

Tilbagebetalingsprocent

Kort sagt er tilbagebetalingsprocenten Jungle Books’s udbetalingsprocent registreret over tid. 5-hjuls spil har normalt en der spænder mellem 93% til 96%.Hvilket vil sige at når du bruger 100kr, vil din gennemsnitlige gevinst være 96kr. Det betyder dog ikke at du vinder 96% af dine spins.

Du behøver ikke lede længere, Jungle Books har en af de flotteste tilbagebetalingsprocenter på 96.1%.

Særlige Funktioner på Jungle Books

På Jungle Books kan du vinde sjove features med Wild symbolet. Som noget helt særligt har Yggdrasil Gaming inkluderet bonusspillet; Honeycomb . Dette 5-hjuls spil bliver endnu bedre takket være x3 Wild symbolet og den usædvanlige wild.

Scatter

Det havde selvfølgelig været rart med et scatter symbol, men det er der ikke på Jungle Books. Du kan i stedet udløse bonus runde med et hav af funktioner og flotte gevinster. Og som noget helt særligt kan du udløse den specielle feature Character Realms, Hosts & Guests, Wild Fruit, Synced Reels, Stacked Symbol og Win Both Ways.

Wild

Jungle Books har et symbol der kan hjælpe dig til at få flere vinderkombinationer, det er wild symbolet. Mangler du et enkelt Star Apple symbol for at have 5 på linje, kan Wild symbolet erstatte det sidste og udløse gevinst på 100 gange din linjeindsats.

Ovenfor ses et billede af Jungle Books’s wild symbol.

Ekspanderende Wild

Den Ekspanderende Wild er sådan en god funktion. Men den findes ikke på Jungle Books. Så du må lade dig underholde af de mange andre features.

Stacked Wild

Jungle Books har ikke noget stablet wild symbol, men mange andre features der kan gange din linjeindsats op til 300 gange.

Overlay Wild

Yggdrasil Gaming har deres egen version af en overlay wild på Jungle Books, den hedder Spreading Wild og udbetaler op til gange din indsats. Spreading Wild symbolet kan kombineres med andre wild symboler – så længe de ikke er på samme hjul.

Gevinstoversigt

For mere information om Jungle Books’s symboler og gevinster, åben Yggdrasil Gaming’s gevinstoversigt ved at klikke på knappen. Der vil du se de 13 symboler med detaljer om dine potentielle Jungle Books gevinster, som starter fra 3 ens symboler. Yggdrasil Gaming har gjort gevinstoversigten meget klar, især omkring Jungle Pear, som er det højst udbetalende symbol, med en gevinst på 300 gange linjeindsatsen for 5 ens symboler på en af de 68 linjer. Dernæst, er der det generøse Blueberry symbol, som kan gange din linjeindsats med 100. Men det stopper ikke der. Yggdrasil Gaming tildeler også gode gevinster for 5 ens Star Apple symboler. Hvis heldet er med dig, kan Star Apple belønne dig med op til 80 gange din indsats, hvilket er god sum. Sour Sop er det næste i rækken, og giver 60 gange indsatsen for 5 ens symboler. Noget mindre gevinster får du fra Mangosteen, men her kan du stadig få 50 gange din linjeindsats. Selv Heart, Spade, Club og Diamond, som er det lavest betalende ud af de 13 symboler, tilbyder 25 gange linjeindsatsen.

Spil Jungle Books ved Vera&John 

Indsats Størrelse

Vælg din indsats ved hjælp af forskellige parametre – Yggdrasil Gaming har gjort det let for Jungle Books spillere.

 • Vælg hvor mange linjer du vil satse på
 • Indstil møntværdi

Jungle Books giver dig valget om, hvor mange betalingslinjer du vil spille på. I alt er der 68 linjer, men du kan vælge ned til 58.

Hvor meget er Jungle Books’s mønter værd?

Når du får gevinst hos Vera&John, vil du få et antal mønter udbetalt. Derfor skal du vide hvordan man indstiller møntværdien:

Det kontante beløb du kan satse på Jungle Books ligger i intervallet 1kr – 1000kr. For at finde den perfekte indsats, kan du give hver mønt en værdi fra 0.02kr til 20kr. Det er super nemt – bare klik indstillingsknapperne.

Random Multiplier Multiplikator

Med Jungle Books’s multiplikator Random Multiplier kan du virkelig høste store gevinster, hvilket er en fin feature da Jungle Books ikke har en jackpot.

Her er nogle detaljer omkring hvordan Random Multiplier virker: når du får gevinst på Jungle Books, og Random Multiplier kommer frem på skærmen, vin din gevinst blive ganget med op til 5. Du vil minimum få 2 gange din gevinst, hvilket stadig er flot. Derudover, for hver Jungle Books gevinst du får i træk vil du få en 1 gange højere multiplikator, indtil du når maks. på 5 gange. Random Multiplier funktionen giver dig mulighed for at nyde Jungle Books’s generøsitet op til 5 gange din almindelige gevinst!

Bonusser, Gratis Spins og andet

Hvilke features er der på Jungle Books?

Bonus Funktioner på Jungle Books

Selvfølgelig! Der er denne fede feature på Jungle Books – Honeycomb; som kan rette op på tingene hvis din Vera&John saldo er ved at løbe tør. Yggdrasil Gaming har inkluderet gevinster op til 50000 mønter eller 1000000kr. Honeycomb vil blive udløst af Honeycomb symbolet, så hold øje med dette bonus symbol.

Spil Jungle Books nu 

Dobbelt eller Intet Funktion på Jungle Books

Nogle Yggdrasil Gaming spil har en Dobbelt eller Intet runde, hvor du kan satse din gevinst og forhåbentligt fordoble den. Jungle Books har dog ikke denne funktion. Så du kan trygt beholde din gevinst efter hvert et spin.

Hvad er Jungle Books Free Spins?

Det kan godt være forvirrende, hvad der helt præcis menes med free spins. Når man spiller 3D spil, vil du nogle gange se free spins som et bonusspil. Når tilmelder dig et nyt online casino, såsom Vera&John, kan du være heldig at få 200 free spins for at byde dig velkommen til Vera&John. Når man kigger på 3D spil’s free spins tilbud, kan du måske finde dem som en saldo booster på Jungle Books. Derudover, kan man komme til at forveksle free spins med spillemaskiners gratis prøve afspilning. Her er forskellen, at selvom dine spins er gratis vil gevinsten ikke blive tilføjet din spilkonto hvis du får en vinderkombination.

Du finder ingen gratis spins på Jungle Books. I stedet kan du få Vera&John gratis spins til Viking Runecraft, Gold Lab, Second Strike, Flame Busters, Esqueleto Explosivo, 7 Sins, Gemix, Cloud Quest, Well of Wonders, Luchadora – hele 200 styks. Det kræver at du først opretter en Vera&John spilkonto og foretager et indskud. Dine gratis spins vil blive tilføjet din spilkonto hver dag, i portioner af 10 indtil de alle 200 er brugt.

Grafik & Design

De 13 symboler er næsten er kunstværk, ligesom resten af Jungle Books’s layout, der indeholder forskellige spillemuligheder som:

 • Se Jungle Books’s gevinstoversigt
 • Indstille værdien af hver mønt
 • Sætte Auto Spin i gang
 • Vælge maks. indsats i et klik
 • Hæve/sænke lydstyrken
 • Mute Jungle Books’s lydeffekter
 • Vælge Turbo tilstand
 • Få adgang til Jungle Books’s spilleregler

Når man tænker på Jungle-tema spilleautomater, tænker man på Yggdrasil Gaming’s gennemførste visuelle- samt lydeffekter. Og Jungle Books kommer bestemt ikke til at skuffe dig. Men der er en mute knap hvis du får brug for den. Alternativt, kan du justere lyden på dette avancerede spil.

Spil Jungle Books for Penge

Jungle Books har et temmeligt cool design og en masse bonus funktioner. Og hvis man tager de høje belønninger i betragtning, er det let at se hvorfor Vera&John spillere kan lide det.

Spil Jungle Books spilleautomat for rigtige penge:

Spil Jungle Books online for rigtige penge, med en Vera&John spilkonto. Opret din konto hos Vera&John i løbet af 5 minutter. Sådan kommer du i gang:

 • Gå til Vera&John’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 200% velkomstbonus på op til 900kr på dit første indskud samt 200 free spins
 • Lav et indskud på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Jungle Books med Vera&John’s casino penge

Hvordan Udbetales Gevinst?

Lykkes det dig at vinde på Jungle Books, blive beløbet automatisk overført til din Vera&John spilkonto. Derfra kan de udbetales gennem Skrill. Da hver betalingsmetode har en grænse, bør du tjekke casinoet’s site eller forhøre deres kundeservice hvis du oplever problemer.

For at kunne udbetale din Jungle Books gevinst efter at have modtaget den 200% Vera&John velkomstbonus, skal du opfylde et gennemspilningskrav på 40. For din egen skyld, bør du altid læse Vera&John’s Vilkår & Betingelser igennem inden du modtager din Vera&John bonus. Du finder ingen information om dette i Jungle Books’s Info afsnit.

Kan jeg spille Jungle Books gratis hos Vera&John?

Spil Jungle Books online for sjov. Hos Vera&John tilbydes der nemlig en gratis prøveversion til alle der vil teste Yggdrasil Gaming spilleautomater, enten på computer eller mobil.

Hvis jeg spiller gratis, kan jeg så stadig vinde kontanter?

Vind rigtige penge på Jungle Books spillemaskine, uden at bruge en krone. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? på kr som hurtigt kan udløse store gevinster. Bare læs videre for mere info.

Vera&John Gratis Bonus uden Indbetaling

Selvom der ikke er en Vera&John gratis bonus, kan Yggdrasil Gaming fans stadig nyde godt af deres 900kr indbetalingsbonus. Du kan selvfølgelig forvente at vi opdaterer denne Jungle Books anmeldelse hvis Vera&John tilføjer et bonus tilbud uden indbetaling.

Er Jungle Books mobil tilgængelig hos Vera&John?

Svaret er ja. Der er en Vera&John app som brugere kan bruge for at få adgang til spilleautomater og andre spil via deres mobil. Den er nem at downloade, så du kan spille Jungle Books mobil på iOS, Android, Windows. Du får den samme kvalitets oplevelse som Vera&John på din computer. De 5 hjul spinder som smurt i den mobile version, og flashy grafikken er fejlfri. Det er den samme 96.1% udbetalingsprocent, samme generøse Jungle Books – bare i en mindre version.

Hvis du tænkte på om Vera&John har en app til Apple enheder, så er svaret ja. Du kan downloade den til din iPhone eller iPad i iTunes eller på Vera&John’s website.

Du kan spille Yggdrasil Gaming spilleautomater på din Android enhed, hvis du downloader Vera&John app i Google Play.

Pas på du ikke bliver narret af en hjemmeside der vil sælge dig en Vera&John eller Jungle Books app, fordi den rigtige koster ikke noget.

Spil med Mobil Bonus

Der må være en grund til at Vera&John ikke tilbyder en mobil bonus, men vi ved ikke hvorfor. Derfor må man spille Jungle Books for egne penge. Og måske vil Vera&John introducere en mobil bonus en dag.

Den Største Gevinst

Når det kommer til gevinsterne på Jungle Books, kan du få et overblik over hvor meget Jungle Books’s 13 symboler udbetaler i gevinstoversigten, se den ved at klikke på yes. Her kan du se, at Jungle Pear symbolet er det bedste at få – det kan nemlig gange din indsats på hver gevinstlinje med 300. Spiller du med en indsats på mønter på hver linje og en møntværdi på 20kr, kan du altså vinde 250000 mønter forudsat at 5 af disse symboler lander på en aktiv gevinstlinje.

Hvordan kan Jungle Books tips forbedre gevinstchancen?

Ligegyldigt hvor mange Jungle Books tips du får, vil dine odds for at vinde på dette imponerende spil altid afhænge af Jungle Books’s tilbagebetalingsprocent samt Vera&John’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten er den gevinst som Jungle Books’s i gennemsnit udbetaler over længere tid, mens house edge er den procentdel som Vera&John beholder.

Yggdrasil Gaming og andre spiludviklere, indstiller en bestemt tilbagebetalingsprocent på deres 3D spil. På Jungle Books er udbetalingsprocenten 96.1% – slet ikke dårligt!

På Jungle Books får du en god udbetalingsprocent på 96.1%, samtidig udbetaler den store gevinster, dog knap så ofte.

Fakta om Yggdrasil Gaming:

 • Stifter: Fredrik Elmqvist
 • Hjemmeside:http://yggdrasilgaming.com/
 • Forretnings Speciale: Online & Mobil Gaming, Casino, Lotto & Skrabespil
 • Adresse: Tagliaferro Business Centre, Level 2 High Street c/w Gaiety Lane Sliema, SLM 1551
 • Grundlagt: 2013
Spil Jungle Books nu