Spil Jade Butterfly hos LeoVegas 

Spil Jade Butterfly Online

Spil det her:LeoVegas
Jade Butterfly ekstra spins: 200 ekstra spins
Velkomstbonus: 50kr uden indbetaling plus 125% op til 10000kr
For dette bonustilbud gælder:18+ år / Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder
Modtag din bonus her: Aktiver din bonus via vores link!
Spil Jade Butterfly med LeoVegas bonus* 
*Reklame link

Spil Jade Butterfly online med et kampagnetilbud helt uden brug af LeoVegas bonuskode. Du kan få deres 125% LeoVegas bonus på din første indbetaling op til 10000kr uden brug af LeoVegas bonuskode. Du skal blot indbetale via din Skrill konto og så vil du være klar til at bruge dem på Pragmatic Play spil.

Oven i den 125% velkomstbonus på op til 10000kr får du 200 LeoVegas free spins.

Håbede du på at finde en LeoVegas bonuskode, til at prøve Jade Butterfly spilleautomat online? Så er det heldigt at du kan få en 125% LeoVegas bonus og en 50kr gratis bonus, men det kræver ingen bonuskode.

Spil Jade Butterfly hos LeoVegas 

Ny bruger LeoVegas velkomstbonus

Gode nyheder til alle nye LeoVegas kunder! Ved tilmelding får du en attraktiv 50kr LeoVegas No Deposit Bonus som du kan bruge til at teste Jade Butterfly spillemaskine. din bonus vil blive tilføjet. Du kan få en LeoVegas velkomstbonus på 125% hvis du foretager en indbetaling til din spilkonto.

Jade Butterfly spillere har endnu mere at se frem til: en 10000kr bonus. Hvordan udløser man den 125% LeoVegas velkomstbonus? Det er ikke så svært. Indbetal 100kr eller mere. Med denne, kan du prøve Pragmatic Play spil helt gratis, inklusiv Jade Butterfly hvor du kan vinde 300000 mønter eller 1500000kr i kontanter.

Spil Jade Butterfly hos LeoVegas 

Intro

Hvis du er på udkig efter spænding på en 1024 måder at vinde spillemaskine, så er Jade Butterfly lige det du leder efter. Med fantastisk grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 1024 måder at vinde som udbetaler op til 1500000kr, vil du med sikkerhed blive underholdt. Spil Jade Butterfly online – en af Pragmatic Play’s sjoveste spil, med et Asian tema som ikke kun Nature fans holder af.

Jade Butterfly spillemaskine giver dig mulighed for at vinde 4000 gange din indsats, udløse free spins, få kontante gevinster på op til 1500000, alt sammen med en lav indsats per linje på .

Jade Butterfly Online Funktioner

Jade Butterfly er meget mere end bare en spillemaskine som kun Nature fans vil kunne lide. Men lad os se nærmere på hvilke features Jade Butterfly kan tilbyde.

Her er mange fremragende features som for eksempel bonus free spins samt 13 symboler med en wild og en scatter på denne 1024 måder at vinde spillemaskine.

Jackpotten er 4000 gange din indsats per linje. Tilbagebetaling til spilleren er 96.47%.

Prøv LeoVegas og spil Jade Butterfly online – så kan du vinde kontante præmier. Hos LeoVegas kan du også prøve Jade Butterfly app spilleautomat direkte på din mobil. Du har endda mulighed for at få en god velkomstbonus.

Spil Jade Butterfly hos LeoVegas 

Historien bag Jade Butterfly

Pragmatic Play udgav Jade Butterfly i 2018, og har stadig rettighederne til spillet i dag. Pragmatic Play opdaterer løbende dette 1024 måder at vinde spil, så Jade Butterfly altid er den bedste udgave.

Spilleregler

Herunder er en liste over reglerne for Jade Butterfly:

 • Der skal som min. være 2 af samme symbol på en af de 1024 måder at vinde betalingslinjer
 • Alle kombinationer fra venstre til højre udløser gevinst, dog ikke for Scatter symbolet
 • Scatter symboler giver gevinst ved enhver placering
 • Et wild symbol kan erstatte de 13 andre symboler undtagen scatter symbolet
 • På hver spillelinje udløses kun den største gevinst
 • Gratis spins funktionen på Jade Butterfly giver 13 gratis spins
 • Gratis spins kan tildeles igen under gratis spins runde
 • Mindste indsats er 30
 • Alle spil og gevinster annulleres ved fejl i spillet

Hvordan kan jeg spille Jade Butterfly?

På Jade Butterfly gælder det om at få mindst 2 og op til 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er online spillemaskiner nyt for dig eller kender du bare ikke Jade Butterfly, så vil du her få en gennemgang af hvordan du kan spille Jade Butterfly spillemaskine online og vinde store beløb.

Men før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Her tilbydes du en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

De fleste folk foretrækker at spille Jade Butterfly for rigtige penge, mest fordi at du kan vinde op til 1500000kr. Hos LeoVegas, kan du spille Jade Butterfly på deres website samt på mobil.

Hvis du kun vil prøve Jade Butterfly for sjov eller øve dig, er det muligt helt gratis på LeoVegas’s website eller på din mobil. Her behøver du ikke LeoVegas download.

Har du først åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at sætte gang i hjulene. Du kan ændre din indsats ved at bruge indsats eller møntværdi knapperne. Dette vil øge din indsats, samt beløbet du har mulighed for at vinde. Det gælder om at få et min. af 2 ens symboler på en gevinstlinje, og med 5 symboler udløser du den største gevinst.

For at få 5 ens symboler på en gevinstlinje, bør du spille på så mange gevinstlinjer som muligt. På Jade Butterfly behøver du ikke tænke over dette, da du helst skal satse på 1024 måder at vinde. Du kan også slå Turbo tilstand til og fra.

Spil Jade Butterfly online 

Følg disse trin til hvordan du spiller Jade Butterfly:

 • Vælg først, hvor mange spillelinjer du gerne vil satse på.

Spil Jade Butterfly online med så mange aktive spillelinjer som muligt, for at øge muligheden for at vinde 1500000kr. Vi anbefaler derfor at du beholder alle 1024 spillelinjer aktive i dette Pragmatic Play spil. På Jade Butterfly er der 1024 måder at vinde fordelt over 5 hjul. Der er 1024 faste spillelinjer, hvilket betyder at du ikke kan vælge færre end det. Spil Jade Butterfly online – der er god chance for at vinde 1500000kr på Jade Butterfly’s 1024 måder at vinde.

Her vil gevinsterne blive udbetalt fra venstre til højre, hvilket er det mest normale på 1024 måder at vinde spillemaskiner. Gevinsterne er alt andet end sjældne, hvilket mange tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Jade Butterfly gevinsterne er ligeså store som på de bedste online 1024 måder at vinde spillemaskiner.

 • Næste skridt er at indstille din møntværdi.

På nogle spilleautomater kaldes det i stedet møntstørrelse. Her giver Pragmatic Play dig lov at vælge værdien af hver mønt på Jade Butterfly. Det er ganske let – bare klik på den rigtige knap. Standardindstillingerne starter ved 0.1kr, hvilket er den mindste møntværdi, op til 5kr – den største møntværdi.

Her er spillelinjerne som standard sat til 1024, men du kan vælge at indstille møntværdien som du vil og stadig kunne udløse jackpot gevinsten på Jade Butterfly på beløbet og stadig få din indsats ganget med 4000 ved gevinst.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, skal du vælge indsats per linje.

Pragmatic Play har valgt at holde mønt indstillingen på Jade Butterfly låst – du kan altså kun satse per linje.

Spiller du Jade Butterfly vil det altid være med samtlige 1024 måder at vinde. Pragmatic Play giver dig ikke lov til at vælge mere eller mindre end det. Måske de vil gøre det i en anden version af Jade Butterfly.

Vil du finindstille din indsats på Jade Butterfly, skal du bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

 • For at starte spillet klik på Spin knappen.

Således kan du starte de 5 hjul på Jade Butterfly, samtidig med at indstillingerne ikke ændrer sig. Du kan også starte Jade Butterfly ved at bruge autospil knappen. Så behøver du ikke hele tiden trykke på Spin, men kan i stedet læne dig tilbage og nyde at de 5 hjul automatisk spinder op til 100 gange i træk.

På Jade Butterfly kan du spille op til 100 auto spins af gangen. Synes du det er for mange, kan du sætte antallet helt ned til 10.

 • Inden du begynder at spille Jade Butterfly spilleautomat, er der to valgmuligheder mere du skal overveje: fuld skærm samt lydstyrken.

På Jade Butterfly er det desværre ikke muligt, at spille i fuld skærm. Pragmatic Play burde tilføje denne funktion, så man virkelig kan nyde Jade Butterfly spillet.

Du kan med et klik på mute slukke for lyden på Jade Butterfly, og spille uden at forstyrre andre.

Pragmatic Play har inkluderet en lydstyrke funktion, så du selv kan indstille lydniveauet uden Jade Butterfly er helt lydløs.

Største Gevinst på Jade Butterfly

Vil du gerne vide mere om Jade Butterfly’s bedste gevinster? Så tjek gevinstoversigten – klik på yes for at se den fulde oversigt. Her vil du se Gold Lotus som udbetaler den højeste gevinst på 4000 gange linjeindsatsen når 5 af dem lander på række. Det er den Jade Butterfly gevinst du skal holde øje med hvis du er til store gevinster.

Fastsat Jade Butterfly Jackpot

Selvom du ikke kan vinde en fastsat Jade Butterfly jackpot, er der andre fordele som Gold Lotus symbolet der udløser gevinst på 4000 gange din linjeindsats. Det vil sige at du kan vinde op til 1500000kr i kontanter for maks. indsats på 300 i mønter.

Spillet’s Progressive Jackpot

Man kan ikke vinde en progressiv Jade Butterfly jackpot. Dog er det er muligt at, der findes en jackpot på et af de casinoer som udbyder dette Pragmatic Play spil, så du stadig har chancen for at vinde en jackpot præmie.

Tilbagebetalingsprocent

Kort sagt er tilbagebetalingsprocenten Jade Butterfly’s udbetalingsprocent registreret over tid. 5-hjuls spil har normalt en der spænder mellem 93% til 96%.Hvilket vil sige at når du bruger 100kr, vil din gennemsnitlige gevinst være 96kr. Det betyder dog ikke at du vinder 96% af dine spins.

Leder du efter en rigtig god tilbagebetalingsprocent, så er Jade Butterfly et godt valg med 96.47%.

Er LeoVegas download et must?

Her er der virkelig tænkt over brugervenlighed, du behøver ingen LeoVegas software og derfor kan du spille alle Pragmatic Play’s spil uden du behøver at skulle downloade. Du kan også spinde Jade Butterfly’s 5 hjul helt gratis hos LeoVegas. Eller hvis du er modig nok skifte til spil for penge på Jade Butterfly.

Findes der en LeoVegas App?

Hvis du har lyst til at spille Jade Butterfly mobil på din iOS, Android, Windows enhed, kan det lade sig gøre hos LeoVegas. Download deres app, og et par minutter senere har du et godt udvalg af spil lige ved hånden. De 5 hjul på Jade Butterfly app versionen kører som smurt, og du får den samme gode udbetalingsprocent på 96.47%.

Har du en iPhone eller iPad, kan du spille i en super fed LeoVegas app. Den kan downloades til samtlige iOS enheder i iTunes eller på LeoVegas hjemmeside.

Selvfølgelig har LeoVegas lavet en Android app. Du skal bare downloade den i Google Play eller på LeoVegas’s website. Før du får set dig om, er du klar til at spille LeoVegas på din Android enhed.

Selvom LeoVegas’s app ikke virker på Windows og Blackberry enheder, kan du dog stadig spille på din mobil. Det kan du nemlig via internet browseren.

Vær på vagt, hvis en website prøver at få dig til at købe en Jade Butterfly eller LeoVegas app, da de nok er falske. Deres app er gratis til alle enheder, så du kan bruge dine penge på Jade Butterfly.

Alle Symbolerne på Jade Butterfly

På Jade Butterfly spilleautomat er der i alt 13 symboler. De højst betalende ses i listen herunder:

 • Gold Lotus
 • Purple Flower
 • Red Flower
 • Green Flower
 • Blue Flower
 • 10 og 9

Oven i dem, finder du også:

 • Jade Butterfly wild symbol
 • Free Spins scatter symbol
 • Free Spins freespins symbol

Gold Lotus er det højst udbetalende, et jackpot symbol kan man sige. Skulle du få Gold Lotus 5 gange på de 1024 måder at vinde vil gevinsten være 4000 gange din indsats. Spiller du med en indsats på 300 på samtlige 1024 måder at vinde, vil 5 Gold Lotus symboler udbetale 4000 gange din indsats – eller 300000 mønter.

På billedet herunder ses Jade Butterfly’s størst udbetalende symbol:

Purple Flower er det næstbedste symbol at få. Hvis du spiller med en indsats på kr per linje, kan du vinde 1200 gange din indsats, men satser du kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du få en gevinst på kr. Efter Purple Flower er der også det gavmilde Red Flower symbol, som kan give dig 600 gange din indsats selv når du spiller med mindste indsats på kr per linje, men som kan forøge din saldo med kr hvis din indsats er maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Green Flower og Blue Flower kan gange din indsats med henholdsvis 200 og 100. Det lavest betalende symbol er 10 og 9, men selv det vil give dig 40 gange din indsats, hvis du får 5 af 10 og 9.

Sammen med Jade Butterfly symbolet kan Free Spins symbolet hælpe dig til at få flere gevinster. Det fuldender nemlig enhver Jade Butterfly gevinst kombination. Alene kan Free Spins symbolet gange din indsats med 3000.

Jade Butterfly har et Free Spins symbol, specielt til free spins.

Særlige Funktioner på Jade Butterfly

Dette Pragmatic Play spil har et wild og scatter symbol, som er beskrevet herunder.

Scatter

Jade Butterfly har et scatter symbol som hedder Free Spins. Det kan gange din indsats med 3000. På Jade Butterfly kan scatter symbolet udløse free spins, hvilket gør det endnu bedre.

Her ses et billede af scatter symbolet:

Wild

Wild symbolet Jade Butterfly kan erstatte ethvert af de andre symboler, så får du 4 ens Purple Flower symboler og så et Jade Butterfly symbol, anse det som at du har fået 5 ens Purple Flower symboler, og forvent 1200 gange din linjeindsats.

Billedet her viser Jade Butterfly’s Jade Butterfly symbol.

Udvidende Wild

At have et ekspanderende wild symbol er fantastisk, men det har dette Nature spil ikke. Men der er så mange andre features på Jade Butterfly så du vil ikke engang komme til at savne det.

Stacked Wild

Stablede wild symboler kan skabe flere gevinst chancer, men det finder du desværre ikke på Jade Butterfly. Til gengæld du kan vinde op til 4000 gange din indsats i et enkelt spin.

Overlay Wild

Mens der ingen overlay wild er på de 5 hjul, kan du drage fordel af Jade Butterfly’s andre funktioner. Som chancen for at løbe afsted med en gevinst på kr1500000.

Jade Butterfly Betalingslinjer

Jade Butterfly er en spillemaskine hvorpå der er 1024 måder at vinde.

Møntværdien kan du selv indstille med møntværdi knapperne.

På Jade Butterfly er der ikke normale betalingslinjer. Du får i stedet 1024 gevinstlinjer – nemlig 1024 måder at vinde. Det betyder at alle vinderkombinationer med minimum 2 ens symboler, giver gevinst uanset hvor på de 5 hjul de lander. Der er altså mange måder hvorpå de 13 symboler kan give gevinst.

Når man spiller et 1024 måder at vinde spil, som Jade Butterfly, er det ikke nødvendigt at slå betalingslinjer til og fra. Alle 1024 vinderkombinationer er altid slået til.

Brug møntværdi knappen til at indstille beløbet for din indsats.

Tips om betalingslinjer:

 • Gevinstlinjerne aflæses altid fra venstre til højre.
 • Man skal minimum have 2 af de samme symboler på linje for at få gevinst.
 • Wild symbolet kan erstatter samtlige andre symboler på en gevinstlinje.
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på samtlige linjer.
 • Du får kun udbetalt den største gevinst på en gevinstlinje. Det vil altså sige at hvis du får to gevinster, vil kun den største af dem blive udbetalt.
 • På Jade Butterfly er de 1024 måder at vinde faste. Du kan altså ikke deaktivere dem, og vil derfor automatisk satse på dem alle. Da alle gevinstlinjerne er aktive, vil 2 matchende symboler altid give gevinst.

Jade Butterfly’s Hjul

På denne ways to win drejer de 5 hjul nedad mod bunden af skærmen. Hvilket er det mest almindelige på Pragmatic Play spil. Men bare fordi hjulene på Jade Butterfly kører nedad betyder det ikke at gevinsterne er dårlige – tværtimod!

Det spændende spil Jade Butterfly har 13 standard symboler, herunder et wild og et scatter symbol.

Kan man sammenligne Klassiske og Video Spillemaskiner?

Jade Butterfly er ikke en traditionel spillemaskine med 5 hjul og 13 betalingslinjer, men i stedet får du intet mindre end 1024 måder at vinde. Du kan læse mere om hvordan spillemaskiner med 1024 måder at vinde betalingslinjer virker ovenfor.

Er dette spil en 3D Spillemaskine?

Nej bestemt ikke. Pragmatic Play har ikke investeret så meget i Jade Butterfly, men det er stadig et interessant spil med gode gevinster. Faktisk giver Pragmatic Play’s spillemaskiner og klassiske spilleautomater bedre gevinster end deres 3D spillemaskiner.

Info om Jade Butterfly’s Knapper

Her finder du mere information om hvordan du bruger knapperne på Jade Butterfly:

Start Knappen

Du kan ikke starte spillet uden en start knap, derfor finder du sådan en på alle 1024 måder at vinde spil. På Jade Butterfly hedder den Spin. Klik på den, og så er du i gang! Denne lille knap giver dig chancen for at vinde 1500000kr kontant. Men Jade Butterfly har andre knapper du også kan få brug for:

 • Klik på info ikonet for at lære mere om Jade Butterfly
 • Benyt turbo knappen hvis du synes det går for langsomt
 • Juster lydstyrken på Jade Butterfly
 • Indstil mønter

Turbo Knappen

Har du travlt med at få dine free spins afgjort, så kan du benytte dig af Turbo funktion.

Hvis du ønsker at spille hurtigere, så brug Jade Butterfly’s Turbo funktion. For at afbryde den, klik på Turbo knappen igen.

Information Fanen

På Jade Butterfly finder du en gevinstoversigt, men derudover har Pragmatic Play ikke inkluderet en Info knap. Så du bliver nødt til at kontakte LeoVegas’s support, hvis du vil vide mere om Jade Butterfly’s regler.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der får de 5 hjul til automatisk at rotere. Det eneste du behøver at gøre, er at læne dig tilbage og nyde vinderkombinationerne. På Jade Butterfly kan du slippe helt for at skulle røre en finger, bare sæt autospil i gang og nyd spillet.

Hvis du vælger at bruge Jade Butterfly’s autospil funktion, slipper du helt for at trykke på Spin. Hvad der er bedre endnu, er at du selv vælger antallet af automatiske gentagelser. I stedet kan du indstille Jade Butterfly til at spinde mellem 10 og 100 gange i træk.

De 5 hjul kan programmeres til at stoppe, hvis der udløses en bonus feature.

Min. Indsats

Før du åbner en LeoVegas konto samt gør krav på din 10000kr bonus, bør du tjekke hvad casinoet’s minimums indsats krav er, for at spille Jade Butterfly for rigtige penge.

Da der ikke er nogen særlig knap på Jade Butterfly til at indstille indsatsen til minimum, bliver du nødt til gøre dette ved hjælp af indstillingerne på Jade Butterfly.

Jade Butterfly har en minimums indsatsgrænse på 0.1 mønter . Hvis det skulle ske at du efterlader møntværdien på 5kr, så satser du 1500kr per spin. Men hvis du indstiller indsatsen til 1024 X 0.1, så satser du kun 3kr per spin.

På Jade Butterfly er der faste betalingslinjer. Så du vil altid satse på 1024 linjer, med en min. indsats på – på hver betalingslinje. Vælger du at spille på samtlige 1024 måder at vinde, har du størst chance for at udløse Jade Butterfly’s ekstra features og free spins. Med min. indsats på 3kr, kan du starte stille og roligt men stadig kunne udløse all de sjove ekstra funktioner.

Maks. Indsats

På Jade Butterfly kan du spille med en maks. indsats på mønter per 1024 måder at vinde. I kontant svarer det til 1500kr. Da Pragmatic Play ikke har tilføjet en Maks. Indsats knap, er du tvunget til selv at rode med indstillingerne på Jade Butterfly, for at vælge maks. indsats.

Gevinstoversigt

For flere informationer om de 13 symbolers udbetalinger, kan du tjekke Jade Butterfly’s gevinstoversigt. Den største belønning opnår du med 5 Gold Lotus symboler. De vil nemlig udbetale en gevinst på 4000 gange din indsats per linje. Så det er dem du skal stræbe efter! Men Purple Flower symbolet kan også bringe glæde med sig. Her vil du få ganget din vindende linjeindsats med 1200. Får du fyldt en gevinstlinje med Red Flower symboler, vil du få udbetalt 600 gange din indsats. Efterfølgende er der Green Flower som giver dig 200 gange din indsats. Dernæst kan 5 Blue Flower symboler, give dig ganske fin gevinst på 100 gange din linjeindsats. Det symbol der udbetaler den laveste gevinst er 10 og 9. Men selv en gevinst på 40 gange din indsats, er da værd at få med.

Indsats Størrelse

Er du i tvivl om hvordan du indstiller din indsats? Pragmatic Play har gjort det super enkelt, og du har endda flere muligheder.

 • Indstil størrelsen af din indsats
 • Vælg hvor meget en mønt er værd

Mens mange andre Pragmatic Play spil har fleksible betalingslinjer, er Jade Butterfly’s linjer fastsat til 1024. Det er dog ikke en ulempe. Jade Butterfly, ligesom andre spil, udbetaler nemlig bedst med maks. antal linjer.

Jade Butterfly giver dig frihed til at indstille niveauet af din indsats, så du selv kan vælge hvor meget du vil satse per linje. Du kan sætte antallet af mønter til mellem og på hver af de 1024 måder at vinde. Men husk på, med satser du kun 30 per spin, hvilket også har direkte indflydelse på hvor meget du kan vinde.

Er møntværdien fastsat?

Jade Butterfly giver dig muligheden for at vælge den kontante værdi af hver mønt du satser. Du kan gå helt ned til 0.1kr, eller du kan vælge at satse maks. på 5kr.

Jade Butterfly’s mønter er fra 0.1kr til 5kr værd i kontanter. Du kan give hvert mønt en værdi fra 0.1kr til 5kr. For at vælge den møntværdi du ønsker, skal du bare klikke på plus og minus knapperne. Et par simple beregninger der omfatter gevinstlinjer og antal mønter fortæller os, at den samlede Jade Butterfly indsats går fra 3kr til 1500kr.

Hvordan udbetaler jeg hos LeoVegas?

Pengene du vinder når du spiller Jade Butterfly for rigtige penge vises øjeblikkeligt på din LeoVegas konto. Du kan udbetale penge via hurtigt og sikkert gennem Skrill. Hver har en grænse, som du bør tjekke med casinoet’s support.

Vælger du at tage imod den 125% LeoVegas velkomstbonus, vil din bonus blive underlagt et omsætningskrav på 35, som skal opfyldes før du kan udbetale din Jade Butterfly gevinst. Du finder flere oplysninger under LeoVegas’s Vilkår & Betingelser. Men du behøver ikke kigge i Pragmatic Play spilleregler, da det ikke er en del af spillet.

Bonusspil og Særlige Features

Hvad kan vi forvente af dette Pragmatic Play spil?

Har Jade Butterfly et Bonusspil?

Du får intet bonusspil på Jade Butterfly. Men får du kan stadig udløse 13 gratis spins.

Jade Butterfly Gamble Runde

Nogle Pragmatic Play spil har en Dobbelt eller Intet runde, hvor du kan satse din gevinst og forhåbentligt fordoble den. Jade Butterfly har dog ikke denne funktion. Så du kan trygt beholde din gevinst efter hvert et spin.

Hvad er Jade Butterfly Free Spins?

Man kan sagtens komme til at forveksle de gratis spins der bliver udløst i et spil, og en gratis spins bonus fra et casino. Men når du tilmelder dig et nyt online casino som LeoVegas, kan man blive tilbudt en bonus med gratis spins. Det kan du få af LeoVegas – hele 200 spins, men de kan ikke bruges på Jade Butterfly. Så derfor er det heldigt at, Pragmatic Play har inkluderet et bonusspil på Jade Butterfly som indeholder gratis spins. Yderligere, kan man prøve en spillemaskine i en gratis version. Men det kalder man ikke for gratis spins, og får du en vinderkombination – vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din spilkonto.

Du kan vinde et pænt beløb på Jade Butterfly med dine LeoVegas gratis spins. Pragmatic Play har nemlig valgt at inkludere 13 gratis spins, til at hjælpe dig med at vinde. er på højkant, hvis du altså er heldig nok med dine gratis spins på Jade Butterfly.

Multiplikator

Mens mange Pragmatic Play spil har en multiplikator, som adskiller sig fra Jade Butterfly’s 4000 gange linjegevinst, har Jade Butterfly ikke denne funktion. Det er ærgerligt, fordi dette 1024 måder at vinde spil ville virkelig havde været bedre med.

Den Visuelle Oplevelse

Selvom måder at vinde spilleautomater som dette LeoVegas spil altid fokusere mere på hyppige gevinster, vil Jade Butterfly’s grafik uden tvivl fange din interesse. Foruden de 13 sjove symboler, er der forskellige funktioner der gør dig i stand til:

 • Se Jade Butterfly’s gevinstoversigt
 • Indstille værdien af din indsats
 • Indstille værdien af hver mønt
 • Indstille antal mønter per linje
 • Sætte Auto Spin i gang
 • Hæve/sænke lydstyrken
 • Mute Jade Butterfly’s lydeffekter
 • Vælge Turbo tilstand

Når man tænker på Nature-tema spilleautomater, tænker man på Pragmatic Play’s gennemførste visuelle- samt lydeffekter. Og Jade Butterfly kommer bestemt ikke til at skuffe dig. Men der er en mute knap hvis du får brug for den. Alternativt, kan du justere lyden på dette avancerede spil.

Spil Jade Butterfly Online for Penge

Jade Butterfly har et temmeligt cool design og en masse bonus funktioner. Og hvis man tager hyppigheden af gevinst i betragtning, er det let at se hvorfor LeoVegas spillere kan lide det.

Sådan spiller man Jade Butterfly med rigtige penge:

Spil Jade Butterfly online for rigtige penge, med en LeoVegas spilkonto. Det tager ikke mere end 5 minutter. Sådan kan du nemt kan oprette din LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 200 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Jade Butterfly med LeoVegas’s casino penge

Kan jeg prøve Jade Butterfly gratis?

Hvis du er nysgerrig efter at prøve Jade Butterfly, kan du hos LeoVegas teste det for sjov. Spil Jade Butterfly online på din PC eller mobil.

Vil du prøve Jade Butterfly gratis? Så benyt LeoVegas’s spil for sjov funktion, og kan du godt lide Jade Butterfly kan du altid skifte til rigtige penge. Indbetal derefter minimum 100kr. Spiller du for den laveste møntværdi på 0.1kr, kan du sagtens nå at blive underholdt. Specielt med en 125% LeoVegas velkomstbonus, som ikke kræver en LeoVegas bonuskode.

Findes der en Mobil Bonus?

De fleste folk bruger efterhånden deres mobil til alt. Men det har LeoVegas valgt at ignorere, de tilbyder i hvert fald ingen mobil bonus. Så vil du spille Jade Butterfly eller andre Asian tema spil på LeoVegas mobil, må du betale af egen lomme.

Er der en Jade Butterfly strategi til at vinde?

En Jade Butterfly strategi kan ikke give dig gevinst. Men Jade Butterfly’s udbetalingsprocent samt LeoVegas’s house edge kan give dig en idé om hvad chancen er for at få gevinst. Udbetalingsprocenten indikerer hvor meget Jade Butterfly’s 5 hjul og 1024 måder at vinde i gennemsnit udbetaler, mens LeoVegas’s house edge viser casinoets avance.

Pragmatic Play var ikke nærrige da de gav dette spil en fin udbetalingsprocent på 96.47%. Derfor er dine gevinstchancer på Jade Butterfly statistisk set gode.

På Jade Butterfly får du en god udbetalingsprocent på 96.47%, samtidig udbetaler den hyppigt mindre gevinster.

Introduktion til Pragmatic Play:

 • Stifter: Anna Yakovlieva
 • Hjemmeside:https://www.pragmaticplay.com
 • Forretnings Speciale: Spilleautomater til stationær Computer og Mobil enhed, Online Bordspil og Video Poker
 • Adresse: Villia Seminia, 8 Sir Temi Zammit Avenue Ta’ Xbiex, XBX 1011
 • Grundlagt: 2007
Spil Jade Butterfly nu