Spil Imperial Opera hos LeoVegas 

Spil Imperial Opera

Spil det her:LeoVegas
Imperial Opera ekstra spins: 200 ekstra spins
Velkomstbonus: 50kr uden indbetaling plus 125% op til 10000kr
For dette bonustilbud gælder:18+ år / Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder
Modtag din bonus her: Aktiver din bonus via vores link!
Spil Imperial Opera nu: LeoVegas bonuskode* 
*Reklame link

Normalt skal man bruge en bonuskode for at udløse en LeoVegas bonus. Men sådan er det ikke hos LeoVegas. Selvom de tilbyder op til 10000kr i velkomstbonus, behøver du ingen LeoVegas bonuskode for at få denne 125% bonus. Spil Imperial Opera online efter du har oprettet en LeoVegas konto, og foretaget din første indbetaling ved at bruge Skrill og få en 125% bonus op til 10000.

Hvis du godt kan lide gratis ting, vil du helt sikkert elske LeoVegas for deres gavmildhed. Du får nemlig ikke bare en 10000kr 125% bonus, men også nogle LeoVegas gratis spins.

Bare rolig, hvis du ikke har en LeoVegas bonuskode betyder det ikke noget. Du kan nemlig få en LeoVegas velkomstbonus på 125% og en gratis LeoVegas bonus på 50kr til at bruge på Imperial Opera spilleautomat – uden at bruge en LeoVegas bonuskode.

Spil Imperial Opera hos LeoVegas 

LeoVegas velkomstbonus til nye spillere

Gode nyheder til alle nye LeoVegas kunder! Ved tilmelding får du en attraktiv 50kr LeoVegas No Deposit Bonus som du kan bruge til at teste Imperial Opera spillemaskine. din bonus vil blive tilføjet. Du kan få en LeoVegas velkomstbonus på 125% hvis du foretager en indbetaling til din spilkonto.

Der er en anden måde at booste din casino konto er med en 125% LeoVegas velkomstbonus på dit første indskud af minimum 100kr. Du skal blot bruge din Skrill konto og nyd den forlængede spilletid med op til 10000kr LeoVegas bonus som kan bruges på Imperial Operaspillemaskine.

Spil Imperial Opera hos LeoVegas 

Spil Introduktion

Vil du underholdes af en spillemaskine, så spil Imperial Opera online hos LeoVegas allerede i dag. Med fængende grafik, gavmilde bonus funktioner, 5 hjul og 20 betalingslinjer, samt gevinster på op til 500000kr, er du sikret en underholdende oplevelse. Imperial Opera er en elsket Play’n GO spillemaskine, med et sjovt Asian tema.

Du har muligheden for at løbe afsted med en linjegevinst på 125 gange din indsats på Imperial Opera spillemaskine, eller få gratis spins, få kontante gevinster på op til 500000, nyde Harmony, Crescendo og Showcase feature, det kan du få med en min. indsats på bare 0.1 per betalingslinje.

Imperial Opera Online Funktioner

Imperial Opera er meget mere end bare en spillemaskine som kun Chinese Culture fans vil være vilde med. Lad os se nærmere på hvilke funktioner der gør Imperial Opera til noget helt særligt.

Du finder en masse sjove features som gratis bonus spins samt 10 symboler herunder et wild og scatter symbol på denne video spillemaskine.

Ved jackpot gevinst ganges din linjeindsats med 125. Udbetaling til spilleren er 96%.

Med gratis LeoVegas konto har du chancen for at vinde kolde kontanter. Tilmeld dig LeoVegas i dag og spil Imperial Opera online. LeoVegas har deres helt egen app, hvor du kan spille Imperial Opera app spilleautomat direkte på din mobil. Du kan ovenikøbet få en flot velkomstbonus.

Spil Imperial Opera hos LeoVegas 

Baggrund

Play’n GO er spiludvikleren bag Imperial Opera, som blev udgivet i 2018. De har stadig licens på spillet. Desuden opdateres denne video regelmæssigt af Play’n GO, for altid at give dig den bedste spilleoplevelse på Imperial Opera.

Spillets Regler

Du ser her en liste over reglerne for Imperial Opera:

 • Det kræver min. 2 ens symboler på en af de 20 aktiverede spillelinjer at kvalificere sig til en gevinst
 • Gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst uanset placering på skærmen
 • Får du wild symbolet kan det erstatte de 10 øvrige symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på en spillelinje udbetales
 • Free spins featuren på Imperial Opera udløser 10 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Gældende min. indsats er
 • Skulle der opstå fejl annulleres alle indsats og udbetalinger

Hvorledes spiller man Imperial Opera?

På Imperial Opera gælder det om at få mindst 2 og op til 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er online spillemaskiner nyt for dig eller kender du bare ikke Imperial Opera, så vil du her få en gennemgang af hvordan du kan spille Imperial Opera spillemaskine online og vinde store beløb.

Men før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Her tilbydes du en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

Flertallet foretrækker at spille for rigtige penge på Imperial Opera, da du så kan vinde op til 500000kr. Hos LeoVegas, kan du prøve Imperial Opera på deres website samt mobile site.

Vil du kun spille Imperial Opera for sjov eller bare øve dig, så kan du prøve spillet gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Du behøver ikke at downloade LeoVegas software.

For at starte Imperial Opera skal du blot klikke på Spin når du åbner spillet. Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at bruge indsats indstillingerne. Således kan øge din indsats og samtidig beløbet du har mulighed for at vinde. Du skal dog mindst have 2 ens symboler på en spillelinje, og med 5 ens symboler udløses den største gevinst.

Vil du have større chance for at få 5 ens symboler på række, skal du spille på så mange spillelinjer som muligt. På Imperial Opera er det ikke nødvendigt at tænke på dette, da du altid vil satse på 20 spillelinjer. Du kan også selv slå Turbo tilstand til eller fra.

Spil Imperial Opera online 

Din trin for trin guide til at spille Imperial Opera:

 • Bestem dig først for, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Spil Imperial Opera online med 20 spillelinjer fordelt over 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 20, hvilket betyder at du ikke kan spille på mindre end det. Spil Imperial Opera online for din chance for at vinde 500000kr på de 20 linjer.

Linjerne her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Imperial Opera gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Næste skridt er at du skal vælge værdien af hver mønt.

Hvis du vil spille Imperial Opera med rigtige penge hos LeoVegas, eller en anden Play’n GO’s spilleautomat, skal møntværdien indstilles til en kontantværdi per mønt. På Imperial Opera er dette dog ikke nødvendigt – der er nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Med en fast møntværdi, skal du ikke bekymre dig om indstillingerne. I stedet, kan du koncentrere dig om at vinde Imperial Opera’s jackpot på 125 gange din indsats.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, gå videre til valg af indsats per linje.

Play’n GO har besluttet at holde antal mønter fastsat til 1 per linje på Imperial Opera.

Når du spiller Imperial Opera vil de 20 spillelinjer altid være aktive. Play’n GO har nemlig ikke givet muligheden for at indstille dette. Måske de vil gøre det på en anden version af Imperial Opera.

Finjuster din indsats på Imperial Opera ved at benytte indsats størrelse/møntværdi knappen.

Således kan du ændre din indsats, og vælge at satse på mellem 0.1kr og 50kr per linje. Den ganske høje maks. indsats per linje på 50kr, antyder at Play’n GO har målrettet Imperial Opera mod alle jer der altid satser stort.

 • For at starte spillet klik på Spin knappen.

Dette vil starte alle 5 hjul, mens indstillingerne forbliver som du tidligere valgte dem på Imperial Opera. Ved at bruge autospil knappen kan du også starte Imperial Opera. Så behøver du ikke hele tiden trykke på Spin, men kan i stedet læne dig tilbage og nyde de 5 hjul der selv spinder op til 500 gange i træk.

Er det for mange med 500 spins? Så sæt blot antallet af spins ned. Du kan gå ned til 20 på Imperial Opera.

 • Inden du begynder at spille Imperial Opera spilleautomat, er der to valgmuligheder mere du skal overveje: fuld skærm samt lydstyrken.

Imperial Opera har ingen fuld skærm funktion. Dette burde Play’n GO få fixet, så man kan nyde Imperial Opera spillet i fuld skærm.

For at afbryde lyden på Imperial Opera skal du blot trykke på mute, dermed kan du spille i fred og ro.

På Imperial Opera er lydindstillingerne enkle, du kan enten tænde eller slukke for lyden. Der er ingen lydstyrke funktion hvor du kan skrue op og ned.

Imperial Opera’s Store Gevinst

Hvad er den maksimale gevinst du kan få på Imperial Opera? Bare kig nærmere på dette Asian relaterede spil’s gevinstoversigt ved at klikke knappen. Hvad du vil se, er at Melodist in Golden – det størst udbetalende symbol – vil gange hver mønt du satser per betalingslinje med 125. Med en indsats på 1 mønter per linje og kr som møntværdi, vil du få mønter hvis 5 af disse symboler lander på en gevinstlinje.

Hvad er den faste Imperial Opera Jackpot?

Der er ingen fast Imperial Opera jackpot, men Play’n GO har valgt at give spillet et Melodist in Golden symbol som udbetaler en gevinst på 125 gange. Det vil sige at du kan vinde op til 500000kr i kolde kontanter for maks. indsats på 50kr per linje.

Progressiv Jackpot

Der findes ingen progressiv Imperial Opera jackpot på dette Play’n GO spil. Men måske du er heldig at, LeoVegas har tilføjet deres egen progressive jackpot til dette spil.

Tilbagebetalingsprocent

En af de ting der er værd at vide, er spillets tilbagebetalingsprocent. Det vil give dig en idé om hvor meget du kan forvente Imperial Opera udbetaler over en given periode. Med andre ord, fortæller den om spillet er værd at spille. Her har du en spillemaskine med en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, så du vil have en tilbagebetaling på 96kr for hver 100kr. Men husk på, det betyder ikke at du vinder 96% hele tiden.

Tilbagebetalingsprocenten på Imperial Opera er bestemt ikke dårlig – en fin 96%.

Spil Imperial Opera ved at downloade eller ej?

Her er der virkelig tænkt over brugervenlighed, du behøver ingen LeoVegas software og derfor kan du spille alle Play’n GO’s spil uden du behøver at skulle downloade. Du kan også spinde Imperial Opera’s 5 hjul helt gratis hos LeoVegas. Eller hvis du er modig nok skifte til spil for penge på Imperial Opera.

Er Imperial Opera tilgængelig på LeoVegas App?

Ja, du kan spille Imperial Opera mobil på din iOS, Android, Windows enhed via en app. Den skal bare downloades først, men så får du også adgang til et godt udvalg af Play’n GO spil. LeoVegas’s app giver dig en kanon mobil casino oplevelse. Og Imperial Opera app version kommer heller ikke til at skulle dig.

Du kan spille Imperial Opera når du er på farten, direkte på din iOS enhed. Bare en download LeoVegas’s app i iTunes, så har du alle de underholdende spillemaskiner lige ved hånden.

Hvis du er Android bruger, så kan du finde LeoVegas app i Google Play til både Android telefoner og tablets. Eller tjek LeoVegas’s website igen. Fremgangsmåden er ikke mere kompliceret end med en iPhone.

Hvis du har en Blackberry eller Windows telefon, kan du ikke downloade en LeoVegas app. I stedet kan du spille LeoVegas mobil direkte i din browser.

Bemærk at LeoVegas har en gratis app, men husk at vær opmærksom på at det er den officielle app du downloader.

Alle Imperial Opera’s Symboler

Der er 10 symboler på Imperial Opera spilleautomat. Her er en liste over de højst udbetalende:

 • Melodist in Golden
 • Melodist in Green
 • Melodist in Blue
 • Ace
 • King og Queen
 • Jack og 10

Du finder yderligere disse symboler:

 • Princess Soprano wild symbol
 • Free Spins scatter symbol
 • Mega Symbols symbol
 • Free Spins freespins symbol

Det bedst betalende, et jackpot symbol kan man sige, er Melodist in Golden. Får du Melodist in Golden 5 gange på alle de 20 spillelinjer vil du få 125 gange din indsats. Med maks. indsats på på alle 20 spillelinjer, vil 5 Melodist in Golden symboler give dig 125 gange din indsats – eller mønter.

Nedenfor ses et billede af Imperial Opera’s størst udbetalende symbol:

Melodist in Green er det næstbedst betalende symbol. Med en indsats på 0.1kr per linje, kan du få op til 100 gange din indsats, men hvis vælger du at satse 50kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du få udbetalt en gevinst på 5000kr. Melodist in Blue er det tredje bedste symbol, som belønner dig med 75 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.1kr per linje, men kan forøge din saldo med 3750kr hvis du spiller for maks. indsats og får 5 på en aktiv spillelinje.

Ace og King og Queen ganger din indsats med henholdsvis 50 og 40. Imperial Opera’s symbol Mega Symbols kan give dig op til -gange per linje. Det lavest udbetalende symbol er Jack og 10, men selv her kan du få 25 gange din indsats, hvis du får 5 af Jack og 10.

Sammen med Princess Soprano symbolet kan Free Spins symbolet hælpe dig til at få flere gevinster. Det fuldender nemlig enhver Imperial Opera gevinst kombination. Alene kan Free Spins symbolet gange din indsats med .

På Imperial Opera er der et Free Spins symbol, specielt til free spins.

Særlige Funktioner på Imperial Opera

Play’n GO har givet spillet her et wild samt scatter symbol. Herunder kan du læse mere om dem. Denne video har et særligt symbol, nemlig Mega Symbols symbolet som får din saldo til at vokse med en gange linje mutiplikator.

Scatter

Er du heldig at få Imperial Opera’s scatter symbol som hedder Free Spins. Så udløses en gevinst på gange din indsats. Det kan give masser af free spins, så bare bliv ved med at start de 5 hjul.

Sådan kan du genkende det:

Wild

Wild symbolet Princess Soprano kan erstatte ethvert af de andre symboler, så får du 4 ens Melodist in Green symboler og så et Princess Soprano symbol, anse det som at du har fået 5 ens Melodist in Green symboler, og forvent 100 gange din linjeindsats.

Herover kan du se et billede af Princess Soprano symbolet.

Udvidende Wild

Trist men sandt, Imperial Opera har ingen ekspanderende wild. Men til gengæld har Play’n GO givet den mange andre underholdende funktioner.

Stacked Wild

Imperial Opera har ikke noget stablet wild symbol, men mange andre features der kan gange din linjeindsats op til 125 gange.

Overlay Wild

Mens der ingen overlay wild er på de 5 hjul, kan du drage fordel af Imperial Opera’s andre funktioner. Som chancen for at løbe afsted med en gevinst på kr500000.

Om Imperial Opera’s Linjer

Imperial Opera er en video spillemaskine som har 5 hjul og 20 linjer.

De linjer der går på tværs af de 5 hjul på denne video kaldes for spillelinjer. Kun vinderkombinationer på disse giver gevinst.

Der er ikke mulighed for at slå betalingslinjerne til eller fra på Imperial Opera – de 20 betalingslinjer er altid aktive.

Ved at indstille antallet linjer som forklaret ovenfor, kan du styre din indsats.

Tips om betalingslinjer:

 • Alle betalingslinjer udbetaler fra venstre til højre på Imperial Opera.
 • Få mindst 2 ens symboler på en spillelinje og så er der gevinst.
 • Alle almindelige symboler kan erstattes af wild symbolet.
 • Free Spins udbetaler gevinst på enhver linje.
 • Den eneste gevinst der udbetales er den største på hver betalingslinje. Det betyder altså, at får du flere gevinster på samme spillelinje er det kun den største der udbetales.
 • På Imperial Opera er alle 20 spillelinjer er faste. Du satser derfor automatisk på dem alle. Men du får til gengæld gevinst hver gang 2 ens symboler lander på en spillelinje.

Hvad kan du forvente af spillets hjul?

De 5 hjul på Imperial Opera spinder fra top ned mod bunden af skærmen, hvilket er det mest almindelige. Det viser at Play’n GO har udviklet denne video med en klar intention om at appellerer til spilleren der ønsker at spille og vinde rigtige penge.

Dette Play’n GO spil har 10 standard symboler deriblandt et wild og et scatter symbol. Derudover er der et Mega Symbols symbol, som kan give dig nogle gode gevinster Imperial Opera.

Info om Play’n GO’s Spillemaskiner

Imperial Opera er en spillemaskine. Play’n GO står bag nogle af de flotteste spillemaskiner, herunder Imperial Opera. På Imperial Opera finder du en række af funktioner, der ville være umuligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat. Nogle vil måske mene, at dette har intet at gøre med, hvorfor du skal prøve at spille Imperial Opera for rigtige penge.

Er Play’n GO’s Imperial Opera en 3D Spillemaskine?

Imperial Opera er ikke en 3D spillemaskine. 3D spillemaskiner er kendt for at have et bedre design end almindelige spillemaskiner. Men selvom du får en flot grafisk oplevelse, får du sjældent nye vigtige funktioner. Det er i stedet forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der kan være afgørende for om du kan lide spillet. Her er nemlig ikke kun grafikken, men også selve spillet der er meget anderledes.

Guide til Knapperne på Imperial Opera

Dette afsnit er dedikeret til Imperial Opera’s knapper:

Start Knappen

Den vigtigste knap på Imperial Opera er Spin. Det er den, der er første skridt på vejen til at nå gevinsten på 500000kr. De andre knapper på Imperial Opera som du bør kende er:

 • Turbo funktion – læs mere om den herunder
 • Lydstyrke indstillingen på Imperial Opera
 • Info sektion der giver dig mere information om Imperial Opera spillet samt udbetalingstabel

Turbo Knappen

Hvis du vil have hjulene til at spinde hurtigere, eller dine free spins til at tage lidt mindre tid, så kan du bruge Turbo knappen.

Hvis du ønsker at spille hurtigere, så brug Imperial Opera’s Turbo funktion. For at afbryde den, klik på Turbo knappen igen.

Information Fanen

Info fanen er din genvej til Imperial Opera’s spilleregler og gevinstoversigt. Vi anbefaler at du læser disse informationer, så du ved hvordan spillet fungerer.

Hvad er Autospil?

Der er ingen tvivl om at autospil er en nyttig funktion. Den lader spilleren slappe af mens de 5 hjul spinder af sig selv. Det eneste tidspunkt de stopper, er når du får en vindene kombination. Du kan vælge at bruge auto funktionen på Imperial Opera, selv hvis bare vil prøve spillet for sjov.

Hvis du vælger at bruge Imperial Opera’s autospil funktion, slipper du helt for at klikke på Spin. Hvad der er bedre endnu, er at du selv vælger antallet af automatiske gentagelser. I stedet kan du indstille Imperial Opera til at spinde mellem 20 og 500 gange i træk.

Imperial Opera giver også mulighed for meget præcise indstillinger i forhold til at afbryde autospil.

Min. Indsats

Inden du benytter din bonus på 10000kr, bør du vide hvad LeoVegas’s minimum indsats er på Imperial Opera.

Foretrækker du at satse småt, kommer du til at mangle Sats En knappen på Imperial Opera. Så vil du indstille din indsats til minimum, skal du selv ændre antallet af mønter du satser.

Den højeste indsats på Imperial Opera er 50kr. Men er du lidt mere forsigtig med din indsats, har Play’n GO også inkluderet et minimums indsats på bare 0.1kr per betalingslinje.

Play’n GO har valgt at fastsætte antallet af betalingslinjer til 20 linjer. Det betyder ikke du bliver nødt til at satse store beløb, du kan vælge så din kontante indsats vil være 2kr. Den vigtigste frynsegode ved at have faste linjer er, at det øger sandsynligheden for at udløse særlige features.

Maks. Indsats

Uden en Maks. Indsats knap, er du nødt til at indstille din indsats manuelt. Vil du satse maks. er det mønter i alt, hvilket er 1 mønter på hver af de 20 betalingslinjer. I kontant er det en indsats på 1000kr.

Gevinstoversigt

På gevinstoversigten findes alle informationer om Imperial Opera’s symboler og deres udbetalinger. Du kan blandt andet se at Imperial Opera’s størst udbetalende symbol er Melodist in Golden. Er du heldig at få 5 af dem, vil du blive belønnet med en gevinst på 125 gange din linjeindsats. Dernæst kommer Melodist in Green symbolet med en attraktiv gevinst på 100 gange din indsats per spillelinje. Men de stopper ikke der! Får du 5 Melodist in Blue symboler på en aktiv spillelinje, vil din LeoVegas konto stige med 75 gange din indsats . Næste i rækken er Ace, som giver 50 gange indsatsen hvis du fylder en hel gevinstlinje. Og med King og Queen symbolet kan du forvente en gevinst på 40 gange linjeindsatsen. Det dårligst udbetalende af de 10 symboler er Jack og 10. Men selv det, kan stadig gange din indsats på en vindende linje med 25.

Indsats Størrelse

Hvis Imperial Opera har fanget din interesse, måske på grund af dens ret hyppige gevinster, bør du først finde ud af hvordan du indstiller din indsats.

 • Juster indsats niveauet
 • Du kan angive beløb for indsats per linje

På Imperial Opera er der ikke fleksible betalingslinjer. Du er derfor tvunget til at satse på alle 20 linjer.

Imperial Opera giver dig frihed til at indstille niveauet af din indsats, så du selv kan vælge hvor meget du vil satse per linje. Du kan sætte antallet af mønter til mellem 1 og 1 på hver af de 20 linjer. Men husk på, med 1 satser du kun per spin, hvilket også har direkte indflydelse på hvor meget du kan vinde.

Er møntværdien fastsat?

På Imperial Opera kan du vælge hvor meget hver mønt skal være værd. Dette er let at indstille og indsats niveau.

Hvordan udbetaler jeg hos LeoVegas?

Din LeoVegas konto bliver automatisk forhøjet med din Imperial Opera gevinst, hvis du vinder. Derefter kan du udbetale beløbet ved at bruge Skrill. De kan dog have forskellige beløbsgrænser, du bør derfor kontakte LeoVegas kundeservice hvis du har spørgsmål.

Hvis du ønsker at benytte den 125% LeoVegas bonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 35, før du kan anmode om en udbetaling af din Imperial Opera gevinst. Vi anbefaler at du altid læser LeoVegas’s Vilkår & Betingelser inden modtager en bonus, så du ved hvilke krav der er. Imperial Opera’s Info kan ikke hjælpe dig, det har nemlig ikke noget med spillet at gøre.

Gratis Spins og Bonus Funktioner

Kan Imperial Opera belønne mig med bonusspil?

Imperial Opera’s Bonus Features

Imperial Opera har intet bonusspil. Til gengæld kan du få 10 gratis spins.

Dobbelt eller Intet Funktion på Imperial Opera

Desværre, er der ingen gamble feature på Imperial Opera. Så er du en af dem der elsker at tage chancer, kan du i stedet skrue op for din indsats på dette Play’n GO spil.

Findes der Free Spins på Imperial Opera?

Det er meget normalt, at folk forveksler gratis spins som en bonus med gratis spins bonus funktionen i et spil. Online casinoer, såsom LeoVegas kunne tilbyde gratis spins som en bonus. De 200 gratis spins du får af LeoVegas når du opretter en ny konto, kan ikke bruges på Imperial Opera. Men til gengæld, har Play’n GO lavet en gratis spins funktion på Imperial Opera. De gratis spins, eller free spins som de også bliver kaldt, er ikke det samme som når du spiller Imperial Opera i en gratis version, der betaler du godt nok ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten udbetalt.

Det kan virke nærigt med de 200 LeoVegas gratis spins som Imperial Opera tilbyder.Men samtidig, kan du få 200 spins på Witchcraft Academy, Dazzle Me, Warlords: Crystals of Power, Swipe and Roll, Starburst, Twin Spin hvis du opretter en konto. Det gode ved disse gratis spins er at du kan opnå en flot gevinst: 2500000kr.

Multiplikator Funktionen

På nogle video spil er der en multiplikator som kan gange dine almindelige linjegevinster yderligere. Det er der dog ikke på Imperial Opera, men du kan stadig udløse Harmony, Crescendo og Showcase bonusspillet.

Grafikken på Imperial Opera

Play’n GO designede dette spil som en video spillemaskine. Den har 10 almindelige symboler. Brug kontrolpanelet for at:

 • Se Imperial Opera’s gevinstoversigt
 • Indstille værdien af din indsats
 • Sætte Auto Spin i gang
 • Mute Imperial Opera’s lydeffekter
 • Vælge Turbo tilstand
 • Få adgang til Imperial Opera’s spilleregler

Folk der elsker Chinese Culture tema’et, får en autentisk oplevelse på Imperial Opera, dels takket være dens lyd som Play’n GO har skræddersyet til at passe til temaet. Foruden denne spilleautomat’s fantatiske grafik, skaber lyden en unik stemning. Men hvis du ønsker at sigte efter de 500000kr uden at blive distraheret, så brug Imperial Opera’s mute indstilling til at gøre noget ved det.

Spil Imperial Opera Online med Rigtige Penge

Play’n GO må have brugt meget tid på at lave Chinese Culture-grafikken. Men det bedste ved Imperial Opera, er vist at du har chancen for at vinde mindre hyppige gevinster.

Spil Imperial Opera spilleautomat for rigtige penge:

Opret en LeoVegas konto og spil Imperial Opera online for rigtige penge. Det kræver ikke mere end 5 minutter. Således får du oprettet din LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 200 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Imperial Opera med LeoVegas’s casino penge

Kan jeg spille Imperial Opera gratis hos LeoVegas?

En af grundene til vi elsker LeoVegas er at de lader os spille dette avancerede spil for sjov. Spil Imperial Opera online på din computer eller på din mobil.

Imperial Opera Mobil Bonus

Mobile spillemaskiner er kommet for at blive, hvilket gør det endnu mere mærkeligt at LeoVegas ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Som de fleste Play’n GO fans ved, er bonus til mobil spil en standard del af velkomstbonus tilbudet hos de mange casinoer. Lad os vente og se om LeoVegas i fremtiden vil inkludere en mobil bonus til Imperial Opera samt andre Asian tema spil.

Findes der Imperial Opera tricks der forbedre gevinstchancen?

En Imperial Opera strategi kan ikke give dig gevinst. Men Imperial Opera’s udbetalingsprocent samt LeoVegas’s house edge kan give dig en idé om hvad chancen er for at få gevinst. Udbetalingsprocenten indikerer hvor meget Imperial Opera’s 5 hjul og 20 linjer i gennemsnit udbetaler, mens LeoVegas’s house edge viser casinoets avance.

Imperial Opera’s udbetalingsprocent på 96%, er okay uden at være rigtig god.

Med hensyn til Imperial Opera’s volatilitet, udbetaler den hyppigt mindre beløb. Med en udbetalingsprocent på 96%, betyder det at dine vinder odds på de 20 gevinstlinjer er ganske udmærket. Men selvfølgelig, er det LeoVegas’s mål at få profit, men det opnår de vist også på millioner af Imperial Opera spins.

Hurtigt overblik over Play’n GO:

 • Stifter: En gruppe venner
 • Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, iGaming Platforms, Casino & Bingo
 • Etableret: 1997
 • Hjemmeside: http://www.playngo.com/
 • Hovedkontor: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36
Spil Imperial Opera nu