Anmeldelse af Ice Cave Online Spilleautomat

Spil Ice Cave nu 

Spil Ice Cave og vind hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Ice Cave Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

For at få en LeoVegas bonus, skal du ikke bruge en LeoVegas bonuskode. Spil Ice Cave online i længere tid med en 125% velkomstbonus når du opretter en LeoVegas konto og indbetaler gennem Skrill, for eksempel. Så kan du nyde godt af op til 10000kr, som du kan bruge til at spille Playtech’s Ice Cave i ekstra lang tid.

Hvis du ikke er bekendt med hvilke LeoVegas bonus tilbud der er, så kan vi fortælle dig at du kan få en LeoVegas velkomstbonus på 125% op til 10000kr, og en gratis LeoVegas bonus på 50kr, samt loyaltets bonusser der kan ende på din spilkonto uden en bestemt LeoVegas bonuskode.

Få en LeoVegas velkomstbonus som ny bruger

Når man tilmelder sig et ny casino, er man altid ivrig efter at se deres velkomsttilbud. Hos LeoVegas er der meget at se frem til. Deres bedste tilbud er 50kr gratis bonus. Denne LeoVegas bonus aktiveres når du åbner en spilkonto, men du behøver ikke at indbetale. Og oven i det, får du en LeoVegas velkomstbonus på din første indbetaling på 125%.

Men ikke nok med det, så kan du også få en 125% LeoVegas velkomstbonus på din første indbetaling. LeoVegas kræver kun at du indbetaler minimum 50kr, men du kan modtage en LeoVegas bonus helt op til 10000kr, alt efter hvor meget du indbetaler. Indbetaler du 50kr, vil din saldo straks blive forøget med en LeoVegas velkomstbonus på 125%.

Spil Ice Cave hos LeoVegas 

Introduktion

Søger du et eventyr på en spillemaskine? Så spil Ice Cave online – det vil give dig det du søger. Med fængende grafik, forskellige bonus funktioner, 5 hjul og 20 betalingslinjer som udbetaler op til 120000kr, er du sikker på at blive underholdt. Ice Cave er en af Playtech’s populæreste spillemaskiner, med et Legend tema som kan tryllebinde de fleste.

Du får chancen for at vinde 250 gange din indsats på Ice Cave spillemaskine eller få udbetalt gevinster på op til 120000, nyde Wild Symbol feature, for en lav minimums indsats på 0.1 per linje.

Ice Cave Spil Funktioner

Ice Cave er meget mere end bare en spillemaskine som kun Norse Mythology fans vil kunne lide. Men lad os se nærmere på hvilke features Ice Cave kan tilbyde.

Der er mange underholdende features blandt andet samt 12 symboler og et wild symbol kendt som joker på denne video spillemaskine.

Jackpot gevinsten er 250 gange din linjeindsats. Udbetalingsprocenten på spillet er 96.13%.

Spil Ice Cave online – for eksempel hos LeoVegas med en gratis spilkonto, så har du chancen for at vinde kontante gevinster. Hos LeoVegas kan du også downloade en LeoVegas app, så du kan spille fra din mobil. Du kan endda få en god velkomstbonus.

Derfor blev Ice Cave udviklet

Da Ice Cave udkom i 2017, var det Playtech der stod bag spillet. Efterfølgende har Playtech jævnligt opdateret dette video spil, for at Ice Cave altid lever op til det efterspurgte niveau.

Ice Cave’s Regler

Herunder ses en oversigt over reglerne for Ice Cave:

 • Du skal have minimum 3 af samme symbol på en af de 20 spillelinjer, for at kvalificere dig til en gevinst
 • Samtlige gevinster er for vinderkombinationer fra venstre til højre
 • Gevinster udbetales kun for de spillelinjer som du har valgt
 • Wild symbolet erstatter alle de 12 symboler
 • Kun den største gevinstkombination på hver spillelinje giver gevinst
 • Mindste indsats er
 • Opstår der fejl under spillet annulleres samtlige indsats og udbetalinger

Sådan spiller du Ice Cave

På Ice Cave er målet at få mellem 3 og 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er online spillemaskiner nyt for dig eller bare Ice Cave, vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Ice Cave online og vinde kontante gevinster.

Vælg først, hvordan og hvor du ønsker spille. Du bliver tilbudt en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

De fleste kan bedst lide at spille Ice Cave for rigtige penge, af den simple grund at gevinsten på op til 120000kr kan blive din. Spil hos LeoVegas og vind Ice Cave’s top gevinst, direkte på deres website også på mobilen.

Hvis du kun vil prøve Ice Cave for sjov eller øve dig, er det muligt helt gratis på LeoVegas’s website eller på din mobil. Her behøver du ikke LeoVegas download.

Når du først har startet spillet, skal du bare klikke på Spin knappen for at få dit første spin. Du kan ændre indsats størrelsen ved at bruge indsats knapperne, dette vil øge din indsats og samtidig også beløbet du kan vinde. Det er formålet at få mindst 3 identiske symboler på linje, men med 5 symboler udløses den største gevinst.

Vil du have større chance for at få 5 ens symboler på række, skal du spille på så mange spillelinjer som muligt. På Ice Cave video kan du selv indstille antallet af aktive spillelinjer. For største gevinst chance, skal du spille på alle 20 spillelinjer. Du kan også selv slå Turbo tilstand til eller fra.

Her er en guide til hvordan du spiller Ice Cave:

 • Vælg først, hvor mange spillelinjer du gerne vil satse på.

Ice Cave har 20 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Du kan vælge imellem 10 til 20 linjer. Spil Ice Cave online med så mange aktive spillelinjer som muligt, for at øge dine chancer for at vinde 120000kr. Vi kan varmt anbefale at du beholder 20 aktive spillelinjer i Playtech’s Ice Cave.

Linjerne udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er ikke nærige, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. Ice Cave gevinsterne er bestemt ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Næste skridt er at du skal vælge værdien af hver mønt.

Skal du spille Ice Cave med rigtige penge hos LeoVegas, eller et andet Playtech spil, skal du indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Ice Cave er dette dog ikke nødvendigt – da der kun er en møntværdi på kr per mønt.

Du behøver ikke bekymre dig om detaljerne, når det kommer til betalingslinjerne. I stedet, kan du holde dit fokus på at vinde Ice Cave’s jackpot på 250 gange din linjeindsats.

 • Når din ønskede møntværdi er sat, så gå videre til valg af indsats per linje.

Playtech har valgt at holde mønt indstillingen i Ice Cave låst – så du kan kun satse 1 per linje.

Du kan vælge at spille på op til 20 linjer, eller sætte antallet ned til 10. Brug spillelinje knapperne til at slå dem til eller fra.

Vil du finindstille din indsats på Ice Cave, skal du bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

Du kan selv styre din indsats, og satse alt fra 0.1kr til 50kr per linje. Med en forholdsvis høj maks. indsats på 50kr per linje, ser det ud til at Playtech har lavet Ice Cave til spillere der foretrækker høje indsatser.

 • Ved at klikke på Spin knappen, starter du spillet.

På denne måde vil de 5 hjul starte, mens indstillingerne på Ice Cave forbliver som du valgte dem. Du kan også starte Ice Cave ved at bruge autospil. Således behøver du ikke bruge Spin knappen, men kan læne dig tilbage nyde at de 5 hjul automatisk spinder op til 99 gange i træk.

 • Før du begynder at spille Ice Cave spilleautomat, er der yderligere to funktioner at overveje: fuld skærm samt lyd knapperne.

På Ice Cave er der desværre ikke en fuld skærm funktion. Det burde Playtech burde få tilføjet, så man fuldt ud kan nyde Ice Cave spillet.

Vil du slukke for lyden på Ice Cave, kan du gøre det ved at klikke på mute. Da lyden på Ice Cave er ret irriterende, vil du højst sandsynligt for brug for denne funktion.

Playtech har også tilføjet en lydstyrke funktion på Ice Cave, så du selv kan tilpasse lyden.

Alle Symbolerne på Ice Cave

Du har 12 symboler på Ice Cave spilleautomat. De bedst betalende ses i listen nedenfor:

 • Jarl
 • Valkyrie og Fenrir
 • Raven og Longship
 • Wealth
 • Joy og Protection
 • Victory og Power

Sammen med disse, finder du desuden:

 • Ice og Hammer wild symbol

Det højst betalende, et slags jackpot symbol kan man vel sige, er Jarl. Ser du Jarl 5 gange på en af de 20 spillelinjer vil det give dig 250 gange din indsats. Med en indsats på på alle 20 spillelinjer, vil 5 Jarl symboler give dig 250 gange din indsats – eller mønter.

Herunder ses det højst betalende symbol på Ice Cave:

Det næste symbol du skal håbe på at få er Valkyrie og Fenrir. Satser du 0.1kr per linje, kan du nemlig vinde 100 gange din indsats, og satser 50kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til 5000kr. Derefter er der det gavmilde Raven og Longship symbol, som belønner dig med en gevinst på 75 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.1kr per linje, men som kan forøge din saldo med 3750kr hvis du satser maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Får du Wealth eller Joy og Protection vil din indsats blive ganget med henholdsvis 50 og 25. Det symbol der er lavest betalende er Victory og Power, men selv her kan du få 15 gange din indsats, hvis du får 5 Victory og Power.

Udbetalingslinjer

Ice Cave video spillemaskine har 5 hjul og 20 udbetalingslinjer.

Linjerne som går på tværs af de 5 hjul på spillet kaldes også for udbetalingslinjer. De afgør hvilke kombinationer der udbetaler gevinst.Du vælger selv hvor mange linjer du vil satse på ved at indstille antallet af aktive udbetalingslinjer.

play Ice Cave online Spil Ice Cave hos LeoVegas 

Info om Ice Cave’s betalingslinjer:

 • Betalingslinjerne udbetaler altid gevinst fra venstre til højre.
 • 3 ens symboler på en betalingslinje udbetaler gevinst.
 • På en spillelinje erstatter wild symbolet alle andre symboler for at give vindende kombinationer.
 • Får du flere gevinster på samme betalingslinje er det kun den største der giver gevinst. Har du for eksempel fået to vinderkombinationer, er det kun den største af dem der bliver udbetalt.
 • Husk at slå spillelinjerne til for at få gevinst på dem. Lander en vindende kombination på en spillelinje som du ikke har satset på, får du nemlig ikke gevinst udbetalt.

Info om Ice Cave’s Hjul

Playtech har valgt den almindelige retning for hjulene på Ice Cave, altså nedad mod bunden af skærmen. Det betyder at det er let at følge de 5 hjul på denne video, når du spiller for rigtige penge og spændt venter på gevinst.

Det spændende spil Ice Cave har 12 standard symboler, herunder et wild symbol.

Ice Cave Jackpot

Det er ikke unormalt, at video spil ikke har en jackpot. Der findes heller ingen fast Ice Cave jackpot, men i stedet kan du nyde godt af Jarl symbolet der giver dig en gevinst på 250 gange din indsats. Så du kan altså vinde helt op til 120000kr for maks. indsats på 50kr per linje eller mønter.

Spillet’s Progressive Jackpot

Du finder ingen progressiv Ice Cave jackpot. Men måske har et af de casinoer som har dette Playtech spil, tilføjet det til deres progressive egen jackpot pulje.

Om Playtech’s Spilleautomater

Playtech står bag spillemaskinen her. Som har meget detaljeretgrafik og sjove animationer. Ice Cave er en af de flottere spillemaskiner på markedet. Den tilbyder sjove features, som du aldrig ville kunne finde på en klassisk spilleautomat. Hvilket er med til at gøre Ice Cave anbefalingsværdig, om du så vil prøve spillet for sjov eller for rigtige penge.

Er dette spil en 3D Spillemaskine?

Nej, Ice Cave er ikke en 3D spillemaskine. Men der er ikke den store forskel, en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med et bedre design. Så selvom de æstetisk er tiltalende, er det sjældent de bringer nye vigtige features på banen. De er altså ikke så anderledes end almindelige spillemaskiner. Det er forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der er stor – ikke blot udseende men også selve spillet.

Kan Ice Cave spilles uden LeoVegas software?

Hvis du ikke gider at spille Ice Cave download, så spil hos LeoVegas hvor du spiller direkte på sitet. Prøv spillet gratis hos LeoVegas, som giver dig valget om at spille for sjov eller for rigtige penge. Så du kan teste Ice Cave først eller satse dine egne penge på Ice Cave.

Nej, bare spil Ice Cave direkte på LeoVegas’s website. Du finder Ice Cave under spillemaskiner, og starter spillet direkte i din internet browser. På LeoVegas kan du prøve Ice Cave helt gratis, uden at oprette en spilkonto. Men det er selvfølgelig bedre hvis du gør, så du kan tilmelde dig LeoVegas’s nyhedsbrev med kampagner og bonusser.

Guide til Knapperne på Ice Cave

Her er et overblik over knappernes funktioner på Ice Cave:

Start Knappen

Den vigtigste knap på Ice Cave er Spin. Det er den, der er første skridt på vejen til at nå gevinsten på 120000kr. De andre knapper på Ice Cave som du bør kende er:

 • Turbo funktion – du kan læse mere denne herunder
 • Kontrol til at justere lyden på Ice Cave
 • Info fane hvor du finder mere information om Ice Cave’s regler og en gevinsttabel

Turbo Knappen

Har du travlt med at få afgjort, så kan du benytte dig af Turbo funktion.

Brug Turbo funktionen på Ice Cave, for at sætte farten op

Information Fanen

Info ikonet vil åbne en side med Ice Cave’s regler og udbetalingstabel. Det er altid en god idé at læse disse informationer, så du får den bedste spilleoplevelse.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der får de 5 hjul til automatisk at rotere. Det eneste du behøver at gøre, er at læne dig tilbage og nyde vinderkombinationerne. På Ice Cave kan du slippe helt for at skulle røre en finger, bare sæt autospil i gang og nyd spillet.

Denne nyttige funktion gør præcis, hvad navnet antyder – den gør dig fri for at skulle klikke på Spin knappen igen og igen. Hvad der er særligt praktisk, er at du kan tilpasse autospil til dine præferencer.

Min. Indsats

Det er sjovest at spille Ice Cave for rigtige penge. Men før du åbner en konto samt bruger de 10000kr, er det bedst du orienterer om Ice Cave’s minimums indsats.

På Ice Cave er der ingen Sats En knap, derfor bliver du nødt til selv at din ændre antallet af mønter.

Med den mindste linjeindsats på 0.1. Spiller du for en beskeden indsats på 1kr per spin. Hvis du satser på alle 20 spillelinjer.

I dette flotte spil kan du sætte de aktive betalingslinjer til 10. Men du bør efterlade alle 20 linjer aktive, da Ice Cave’s gevinster så bliver mere lukrative, hvilket betyder du kan score nogle bonus features og måske endda en jackpot.

Maks. Indsats

Du kan spille for en maksimal indsats på 1 mønter på hver alle de 20 linjer. Det svarer til en maksimale indsats på 1500kr. Hvis du vil spille med maksimal indsats på Ice Cave, skal du selv rode med indstillingerne. Da der ikke er en Maks. Indsats knap på Ice Cave.

Tilbagebetalingsprocent

En af de ting der er værd at vide, er spillets tilbagebetalingsprocent. Det vil give dig en idé om hvor meget du kan forvente Ice Cave udbetaler over en given periode. Med andre ord, fortæller den om spillet er værd at spille. Her har du en spillemaskine med en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, så du vil have en tilbagebetaling på 96kr for hver 100kr. Men husk på, det betyder ikke at du vinder 96% hele tiden.

Her er en af markedets højeste tilbagebetalingsprocenter – på en rigtig flot 96.13%.

Særlige Funktioner på Ice Cave

Scatter

Kedeligt nok er der ingen Scatter på Ice Cave.

Wild

Ice og Hammer symbolet er et særligt symbol der kan erstatte Ice Cave’s andre symboler. Det vil sige, at får du 4 ens symboler kan Ice og Hammer erstatte det manglende symbol, så du alligevel får gevinst.

vind rigtige penge på Ice Cave

På billedet herover ses Ice Cave’s Ice og Hammer symbol.

Ekspanderende Wild

Det er ikke unormalt at 5-hjuls spil har en ekspanderende wild, men det er ikke tilfældet på Ice Cave. Heldigvis har Playtech givet den mange andre funktioner, som du helt sikkert vil holde af.

Stacked Wild

Af en eller anden grund, har Playtech ikke inkluderet et stablet wild symbol på disse 20 betalingslinjer. Heldigvis, var Playtech storsindet nok til at give den en linjegevinst på 250 gange din indsats.

Overlay Wild

Gevinstoversigt

Hvis du vil vide mere om hvor meget de 12 symboler udbetaler, så kig på Ice Cave’s gevinstoversigten. Her fremgår det blandt andet, at 5 Jarl symboler udbetaler 250 gange din linjeindsats. Samt at Valkyrie og Fenrir symbolet kan gange din vindende linjeindsats med op til 100. Bestemt ikke dårligt! Efterfølgende kommer Raven og Longship symbolet, som kan give dig 75 gange din indsats – hvis du altså får 5 af dem. Med en gevinstlinje fyldt af Wealth symboler kan du vinde 50 gange din indsats per linje. Og med 5 Joy og Protection symboler belønnes du med en gevinst på 25 gange din indsats. Selv det mindst generøse af de 12 symboler, Victory og Power symbolet, giver en fin gevinst på 15 gange din linjeindsats.

Ice Cave online gratis Spil Ice Cave nu 

Indsats Størrelse

For at indstille størrelsen af din indsats på Ice Cave, har du et par valgmuligheder:

 • Aktiver det ønskede antal af linjer
 • Indstil dit indsats niveau
 • Vælg din indsats ud fra den kontante værdi

På Ice Cave kan du satse på samtlige 20 linjer. Men du kan også vælge at slå nogle af linjerne fra, helt ned til 10.

På Ice Cave kan indstille indsats niveau til mellem 1 og 1 mønter på hver af de 20 linjer. Med maks. indsats på 1 per linje, kommer din samlede indsats op på mønter per spin. Men husk, jo mere du større din Ice Cave indsats er, jo større en gevinst kan du vinde!

Er møntværdien fastsat?

En anden måde at finindstille din indsats er ved at sætte møntværdien. Det er ikke mere kompliceret end at justere lyden eller vælge antallet af betalingslinjer du vil satse på.

Ice Cave’s Gevinst Multiplikator

Der er mange video spil som har en gevinst multiplikator. Ice Cave’s 15-250 gange linjeindsats multiplikator er ikke det samme – er en ekstra feature. Ice Cave har ingen multiplikator feature, men der er Wild Symbol, som er et bonusspil.

Foruden den almindelige linjegevinst hvor din indsats bliver ganget med mellem 15 og 250, kan du være heldig også at få en multiplikator gevinst. Desværre, finder du ikke sådan en på Ice Cave, men der er den sjove Wild Symbol feature.

Ice Cave’s Bonusspil og Free Spins

Hvilke bonusser kan jeg forvente på Ice Cave?

Er der en Bonus Runde?

Spil Ice Cave hos LeoVegas 

Gamble Funktion

Du har måske se en gamble funktion på nogle spil med 20 betalingslinjer. Men det finder du ikke her. Dette er et sjovt Norse Mythology spil der vil ikke friste dig til at miste det hele i ét klik.

Hvordan får man Ice Cave Gratis Spins?

Det er meget normalt, at folk forveksler gratis spins som en bonus med gratis spins bonus funktionen i et spil. Online casinoer, såsom LeoVegas kunne tilbyde gratis spins som en bonus. De 50 gratis spins du får af LeoVegas når du opretter en ny konto, kan ikke bruges på Ice Cave. Men til gengæld, har Playtech lavet en gratis spins funktion på Ice Cave. De gratis spins, eller free spins som de også bliver kaldt, er ikke det samme som når du spiller Ice Cave i en gratis version, der betaler du godt nok ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten udbetalt.

Du kan ikke få free spins til Ice Cave, men i stedet kan du få 50 LeoVegas free spins til Starburst. Men først, skal du tilmelde dig LeoVegas og foretage et indskud.

Ice Cave’s Visuelle Effekter

Playtech designede dette spil som en video spillemaskine. Den har 12 almindelige symboler. Brug kontrolpanelet for at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Vælge antal betalingslinjer
 • Indstille din indsats
 • Starte auto funktion
 • Indstille lydstyrken
 • Sætte spillet på mute
 • Starte Turbo funktion
 • Åbne Info for at se Ice Cave’s regler

Ice Cave’s Baggrundslyd

Da denne video spilleautomat har så frygtelige lydeffekter, anbefaler vi kraftigt at du fokuserer på de gavmilde gevinster. Du har også mulighed for at sætte Ice Cave på mute eller justere lydstyrken lidt.

Spil Ice Cave Online for Penge

Ice Cave’s fængende grafik og bonus features, giver en lyst til at spille for rigtige penge. Det betyder samtidig at man har en chance for at vinde kæmpe præmier – så spil Ice Cave online for rigtige penge og udbetal de kontante gevinster.

Sådan kan du spille Ice Cave for rigtige penge:

Opret din LeoVegas konto og spil Ice Cave online med det samme. Du skal bare bruge 5 minutter. Således får du hurtigt oprettet en LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Lav et indskud på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Ice Cave med LeoVegas’s casino penge

LeoVegas’s Udbetalingsmetoder

Når du gerne vil udbetale din Ice Cave gevinst fra din LeoVegas konto, kan du benytte følgende betalingsmetoder: Skrill. Kontakt LeoVegas kundeservice support, hvis du oplever problemer.

Hvis du vælger at modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 35, før din Ice Cave gevinst kan udbetales. Vil du vide mere om LeoVegas’s omsætningskrav, bør du tjekke deres Vilkår & Betingelser. Du finder ikke disse informationer i Ice Cave’s Info sektion.

Kan jeg prøve Ice Cave gratis?

En af grundene til vi elsker LeoVegas er at de lader os spille dette avancerede spil for sjov. Spil Ice Cave online på din computer eller på din mobil.

Få en forsmag på Ice Cave med LeoVegas’s gratis prøveversion. Beslutter du dig for at spille Ice Cave rigtigt, skal du blot skifte til spil for penge. Foretag en indbetaling på minimum 50kr og spil med en møntværdi på ned til kr. Vil du have flere penge at spille for, kan du tage imod en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i dit eget indskud – uden du behøver benytte en LeoVegas bonuskode.

Er det muligt at spille Ice Cave gratis og stadig vinde rigtige penge?

Kan man virkelig spille Ice Cave spillemaskine gratis, og stadig få udbetalt kontante gevinster? Hos LeoVegas kan du ved at bruge din LeoVegas gratis bonus

Helt ærligt, hvilket online casino gør det? LeoVegas kræver en indbetaling på 50kr for at du kan spille. Men med en tilbagebetalingsprocent på 96.13%, og linjegevinst på 250x, er det jo ikke noget.

LeoVegas Gratis Bonus uden Indskud

Lige nu kan du få en LeoVegas gratis bonus på 50kr til at bruge på dette video spil. Med denne bonus uden krav om indskud, kan du spille Playtech spil helt gratis. Alt du skal gøre, er at oprette en LeoVegas konto – gå til spillemaskiner, og brug dine 50kr på at vinde flere penge. Husk dog, at før du kan udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde gennemspilningskravet. Ice Cave kan give gevinster på op til 120000kr, men du kan ikke udbetale gevinst før du har gennemspillet bonussen 35 gange.

Findes der en LeoVegas App med Ice Cave?

Jep, LeoVegas har gjort dette spil tilgængeligt til ejere af iOS, Android, Windows enheder via deres app. Du skal blot downloade den, så har du underholdningen lige ved hånden. Ice Cave mobil er mere eller mindre identisk med den version du finder på din computer. Det er de samme 5 hjul, og den samme 96.13% udbetalingsprocent, der kommer til at underholde dig i Ice Cave app versionen.

Hvis du bruger en iOS enhed, såsom en iPhone, skal du besøge iTunes eller download LeoVegas’s iOS app direkte på deres website. Det er præcis samme fremgangsmåde hvis du vil spille Ice Cave på din iPad.

Hvis du vælger at prøve Ice Cave på Android enhed, så download LeoVegas app i Google Play eller på deres site.

Bare et lille råd: lad være med at købe en Ice Cave eller LeoVegas app, da de er falske. Deres app er nemlig gratis, og du kan finde et link på LeoVegas.

Mobil Bonus Tilbud

Det er ærgeligt at LeoVegas ikke tilbyder en mobil bonus, så man kan prøve Ice Cave på sin mobile enhed. Men dette Playtech spil, tilbyder stadig mange sjove features og en top gevinst på hele 120000kr.

Ice Cave’s Store Gevinst

Vil du gerne vide mere om Ice Cave’s bedste gevinster? Så tjek gevinstoversigten – klik på yes for at se den fulde oversigt. Her vil du se Jarl som udbetaler den højeste gevinst på 250 gange linjeindsatsen når 5 af dem lander på række. Det er den Ice Cave gevinst du skal holde øje med hvis du er til store gevinster.

Hvordan kan Ice Cave tips forbedre gevinstchancen?

Ingen Ice Cave strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette moderne spil afhænger nemlig af Ice Cave’s tilbagebetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Ice Cave’s 5 hjul og 20 linjer udbetaler over en periode, hvor house edge viser LeoVegas’s udbytte.

Bare husk på, hvis du vil styrke dine gevinstchancer – skal du satse på så mange gevinstlinjer som muligt. Så husk at aktivere alle Ice Cave’s 5 linjer for at booste din chance for gevinst. Det virker på Ice Cave samt andre Playtech spil.

Ice Cave udbetaler ikke så ofte gevinster, men når de kommer vil du ikke blive skuffet. Med en tilbagebetalingsprocent på 96.13%, er dine vinder odds på de 20 linjer helt fine.

Hurtigt overblik over Playtech:

 • Stifter: Teddy Sagi
 • Hjemmeside: www.Playtech.com
 • Forretnings Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
 • Adresse: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
 • Grundlagt: 1999
Spil Ice Cave hos LeoVegas