Vind på Hugo 2 Online

Spil Hugo 2 ved LeoVegas 

Spil Hugo 2 nu hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Hugo 2 Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

LeoVegas bonus code

Bare rolig, hvis du ikke har en LeoVegas bonuskode betyder det ikke noget. Du kan nemlig få en LeoVegas velkomstbonus på 125% og en gratis LeoVegas bonus på 50kr til at bruge på Hugo 2 spilleautomat – uden at bruge en LeoVegas bonuskode.

Tilmeld dig og få en LeoVegas velkomstbonus

Gode nyheder til alle nye LeoVegas kunder! Ved tilmelding får du en attraktiv 50kr LeoVegas No Deposit Bonus som du kan bruge til at teste Hugo 2 spillemaskine. din bonus vil blive tilføjet. Du kan få en LeoVegas velkomstbonus på 125% hvis du foretager en indbetaling til din spilkonto.

Vil du have en LeoVegas bonus? For at modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, kræver det en indbetaling. Bare brug Skrill, indbetal minimum 50kr og din saldo vil stige med 10000kr som kan bruges til få flere spins på Hugo 2 spillemaskine.

Spil Hugo 2 ved LeoVegas 

Spilpræsentation

Leder du efter en eventyrlig oplevelse på en spillemaskine, så spil Hugo 2 online lige nu. Med god grafik, mange bonus funktioner, 5 hjul og 10 betalingslinjer som kan udbetale op til 5000000kr, er du sikret et eventyr uden lige. Hugo 2 er nok en af de populæreste Play’n GO spillemaskiner. Med et Treasure tema som selv Cartoon fans aldrig bliver trætte af. På Hugo 2 spillemaskine har du chancen for at udløse en gevinst på 350 gange din indsats, få gratis spins og bonusspil, få kontante gevinster på op til 5000000, det hele med en lav minimums indsats på 0.1 per linje.

Hugo 2 Funktioner i Spillet

Hugo 2 er mere end bare en spillemaskine som kun Cartoon fans vil være glade for. Lad os kigge på hvad Hugo 2 kan tilbyde.

Du finder en masse sjove features som gratis bonus spins og en gavmild bonus runde, samt 11 symboler herunder et wild og scatter symbol på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 350 gange din indsats per linje. Tilbagebetaling til spilleren er 96.53%.

Spil Hugo 2 online og vind kontante præmier hos LeoVegas. Det er gratis at oprette en spilkonto og hvem ved – måske heldet er med dig i dag. Det er også muligt at downloade og spille Hugo 2 app version, direkte fra din mobil hos LeoVegas. Du kan ovenikøbet få en god velkomstbonus.

Hugo 2’s Historie

Oprindeligt blev Hugo 2 udgivet og udviklet i 2017, af Play’n GO som stadig har licens på spillet. Siden da har de udgivet flere spil ved samme navn, som Hugo, dog med visse forskelligheder og udbedringer. Play’n GO opdaterer regelmæssigt denne video, så spilleren altid får en god Hugo 2 oplevelse.

Information om Hugo 2

Her er en liste over reglerne for Hugo 2:

 • Der skal som min. være 3 af samme symbol på en af de 10 spillelinjer før du får gevinst
 • Alle kombinationer fra venstre til højre udløser gevinst, dog ikke for Scatter symbolet
 • Scatter symboler giver gevinst ved enhver placering
 • Et wild symbol kan erstatte de 11 andre symboler undtagen scatter symbolet
 • På hver spillelinje udløses kun den største gevinst
 • Gratis spins funktionen på Hugo 2 giver 10 gratis spins
 • Gratis spins kan tildeles igen under gratis spins runde
 • Mindste indsats er
 • Alle spil og gevinster annulleres ved fejl i spillet

Hvordan virker Hugo 2?

På Hugo 2 er det målet at få min. 3 ens symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre. Er du er ny på online spillemaskiner, eller bare på spillet her, kan vores Hugo 2 anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Hugo 2 online og vinde rigtige penge.

Men før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Her tilbydes du en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

For de fleste er det sjovest at spille Hugo 2 for rigtige penge, fordi du så har chancen for at vinde op til 5000000kr. Vind store gevinster på Hugo 2 hos LeoVegas, direkte på deres site samt mobile site.

Hvis du kun vil spille Hugo 2 for sjov eller bare øve dig, så kan du gøre det gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Du behøver ikke at downloade LeoVegas software.

Du kan starte med at ændre størrelsen af din indsats ved at benytte indsats knapperne. Det kan få din indsats samt beløbet du kan vinde til at stige. Det gælder om at få mindst 3 af de samme symboler på en spillelinje, og med 5 symboler udløses den største gevinst. Når du har åbnet spillet skal du blot bruge Spin, så sætter de 5 hjul i gang.

Spiller du på flere linjer, vil du have større chance for at få 5 af de samme symboler på række. På Hugo 2 behøver du ikke tænke over dette, da du altid vil satse på 10 spillelinjer. Det er også muligt at slå Turbo tilstand til eller fra.

Hugo 2 trin for trin guide:

 • Først skal du beslutte hvor mange spillelinjer du vil satse på.

I Hugo 2 spillet er der 10 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Antallet af aktive spillelinjer er fastsat til 10, hvilket betyder at du ikke kan ændre på antallet. Dette gør ikke Hugo 2 mindre attraktiv at spille. Spil Hugo 2 online med indsats på 10 linjer, og du er et skridt nærmere gevinsten på 5000000kr.

Linjerne udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er ikke nærige, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Du kan finde mange andre spillemaskiner med flere spillelinjer, som udbetaler langt mindre end disse 10 linjer.

 • Efterfølgende skal du vælge møntværdien.

For at spille Hugo 2 med rigtige penge hos LeoVegas, eller andre LeoVegas spillemaskiner, skal du indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Hugo 2 er dette meget simpelt – der er nemlig kun en møntværdi på kr.

Du slipper for at rode med indstillingerne,med en fast møntværdi. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Hugo 2’s jackpot på 350 gange din linjeindsats.

 • Når din ønskede møntværdi er sat, så gå videre til valg af indsats per linje.

Play’n GO har fastsat antal mønter på Hugo 2 – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Som tidligere omtalt, på Hugo 2 vil man altid spille på alle 10 spillelinjer. Play’n GO har ikke gjort det muligt for dig, selv at ændre på dette. Måske det vil blive ændret på en anden version af Hugo 2.

Vil du finjustere din indsats på Hugo 2, kan dette gøres ved at bruge indsats størrelse/møntværdi knapperne.

Sådan kan du styre din indsats og satse på mellem 0.1kr og 100kr per linje. Den relative store maks. indsats på 100kr per linje, antyder at Play’n GO har rettet Hugo 2 spillet mod folk som satser stort.

 • Klik på Spin knappen for at starte spillet.

Sådan kan de 5 hjul startes, mens indstillingerne på Hugo 2 forbliver som før. En anden måde hvorpå du kan starte Hugo 2 er ved at bruge autospil. Så er det ikke nødvendigt at trykke på Spin, i stedet kan du blot se på imens de 5 hjul selv spinder op til 500 gange i træk.

 • Før du vælger at starte Hugo 2 spillemaskine, er der to valgmuligheder mere at indstille: fuld skærm og lydniveauet.

På Hugo 2 kan man desværre ikke spille i fuld skærm. Play’n GO burde dette, så man kan rigtig kan få lov at nyde Hugo 2 spillet.

For at afbryde lyden på Hugo 2 skal du blot trykke på mute, dermed kan du spille i fred og ro.

Lydindstillingerne på Hugo 2 er meget simple, du kan enten skrue helt op eller sætte den på lydløs. Der er ikke muligt at skrue op og ned for lydstyrke.

Alle Symbolerne på Hugo 2

Der er 11 symboler på Hugo 2 spilleautomat. Her er en liste over de højst udbetalende:

 • Diamond
 • Bag of Gold
 • Golden Bars
 • Skull Key
 • Mining Cart og Hugo’s Hat
 • Lever og Whistle

Sammen med disse, vil du også finde:

 • Hugo wild symbol
 • Beaver scatter symbol
 • Afskylia bonus symbol
 • Beaver freespins symbol

Det bedst betalende, et jackpot symbol kan man sige, er Diamond. Får du Diamond 5 gange på alle de 10 spillelinjer vil du få 350 gange din indsats. Med maks. indsats på på alle 10 spillelinjer, vil 5 Diamond symboler give dig 350 gange din indsats – eller mønter.

Her er et billede af Hugo 2’s højst betalende symbol:

Bag of Gold er det næstbedste symbol. Satser du 0.1kr per linje, kan du få en gevinst på 250 gange, men satser du 100kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til 25000kr. Efter Bag of Gold er der det gavmilde Golden Bars symbol, som belønner dig med en gevinst på 200 gange din indsats selv ved min. indsats på 0.1kr per linje, men som kan give op til 20000kr når du satser maks. og 5 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Får du Skull Key eller Mining Cart og Hugo’s Hat vil din indsats blive ganget med henholdsvis 100 og 75. Det symbol der er lavest betalende er Lever og Whistle, men selv her kan du få 50 gange din indsats, hvis du får 5 Lever og Whistle.

Udover Hugo symbolet, har Hugo 2 et scatter symbol. Det fuldender enhver vinderkombination på Hugo 2. Men alene kan Beaver symbolet gange din indsats med .

Blandt Hugo 2’s symboler, er der også nogle man ikke ser så ofte på video spil. Såsom Beaver symbolet der giver free spins på Hugo 2, samt Afskylia der sætter bonusspillet i gang.

Hugo 2’s Gevinstlinjer

Den anmeldte version af Hugo 2 er en video, med 5 hjul og 10 linjer. Der er også en Hugo versionsom har de samme 5 hjul og 10 betalingslinjer. Det er mere eller mindre standard layout på dette Play’n GO spil.

Spillelinjer er linjer som går på tværs af de 5 hjul på spillet. Du får gevinst når en vinderkombination lander på disse.

Man kan ikke slå spillelinjerne til eller fra på Hugo 2 – de 10 spillelinjer er nemlig altid aktive.

Du kan vælge indsats niveau som forklaret ovenfor, og på den måde styre din indsats.

Spil Hugo 2 hos LeoVegas 

Info om Hugo 2’s betalingslinjer:

 • Betalingslinjerne udbetaler altid gevinst fra venstre til højre.
 • 3 ens symboler på en betalingslinje udbetaler gevinst.
 • På en spillelinje erstatter wild symbolet alle andre symboler for at give vindende kombinationer.
 • Scatter symboler giver gevinst på samtlige linjer.
 • Får du flere gevinster på samme betalingslinje er det kun den største der giver gevinst. Har du for eksempel fået to vinderkombinationer, er det kun den største af dem der bliver udbetalt.
 • Samtlige af de 10 linjer på Hugo 2 er fastlagte. Det betyder at man ikke deaktivere dem, og at de derfor altid er aktive. Fordi alle spillelinjerne er aktive, vil der også blive udbetalt hver gang du får 3 ens symboler på en spillelinje.

Hvor mange hjul er der på Hugo 2?

På denne video drejer de 5 hjul nedad mod bunden af skærmen. Hvilket er det mest almindelige på Play’n GO spil. Men bare fordi hjulene på Hugo 2 kører nedad betyder det ikke at gevinsterne er dårlige – tværtimod!

Dette Play’n GO spil har 11 standard symboler deriblandt et wild og et scatter symbol.

Alt du skal vide om den faste Hugo 2 Jackpot

Det er ikke unormalt, at video spil ikke har en jackpot. Der findes heller ingen fast Hugo 2 jackpot, men i stedet kan du nyde godt af Diamond symbolet der giver dig en gevinst på 350 gange din indsats. Så du kan altså vinde helt op til 5000000kr for maks. indsats på 100kr per linje eller mønter.

Spillet’s Progressive Jackpot

Du finder ingen progressiv Hugo 2 jackpot. Det kan dog være at, Hugo 2 er inkluderet i en progressive jackpot på et af de casinoer som har dette Play’n GO spil.

Om Play’n GO’s Spilleautomater

Hugo 2 er en spillemaskine fra Play’n GO. På Hugo 2 finder du mange underholdende funktioner, der umuligt ville være på en klassisk spilleautomat. Hvilket blot er nogle af grundene til hvorfor Hugo 2 er så eftertragtet.

Er dette en 3D Spillemaskine?

Hugo 2 er desværre ikke en 3D spillemaskine. Men det betyder ikke at Hugo 2’s design er kedeligt. Play’n GO er kendt for god grafik, og Hugo 2 er ingen undtagelse. Derudover kan du også få gode gevinster – op til 5000000kr. Ikke dårligt, vel?!

Er LeoVegas download et must?

Vil du gerne prøve denne spillemaskine, er det lettest hos et online casino der ikke kræver Hugo 2 download – som for eksempel LeoVegas. Langt de fleste casinoer med Hugo 2 er Mac samt PC kompatible, og hos LeoVegas kan du desuden prøve spillet inden du satser dine egne penge. Spil Hugo 2 gratis – eller satse rigtige penge på Hugo 2.

Bare rolig, du behøver ikke LeoVegas download for at spille Hugo 2. I stedet spiller du bare direkte i din internet browser hos LeoVegas, det kræver kun et par klik at finde spillet. Spil Hugo 2 i en gratis prøve version, helt uden at oprette en LeoVegas konto. Men husk at der er fordele ved at tilmelde sig LeoVegas, så modtager du nemlig deres særlige bonusser og kampagner.

Hvad Bruges Hugo 2’s Knapper Til?

Sådan bruger du Hugo 2’s knapper bedst muligt:

Start Knappen

For at starte Hugo 2 eller ethvert andet spil på LeoVegas, skal du trykke på en knap. Som på mange andre Play’n GO spil hedder denne knap Spin. Ikke nok med at det er den der får hjulene til at spinde, så kan den også indbringe en gevinst på 5000000kr. Andre knapper som du måske kan få brug for på Hugo 2 er:

 • Indstil lydniveauet på Hugo 2
 • Brug info ikonet for at læse mere om Hugo 2, såsom regler og gevinster
 • Får fart på spillet med turbo funktion

Turbo Knappen

Hvis du vil have hjulene til at spinde hurtigere, eller dine free spins og bonus runde til at tage lidt mindre tid, så kan du bruge Turbo knappen.

Brug Turbo funktionen på Hugo 2, for at sætte farten op – enten under det almindelige spil, eller bonus funktionerne, som for eksempel free spins eller bonusspillet. Kommer du til at klikke på Turbo uden det var meningen, eller bryder du dig ikke om det hurtige spil, kan du bare klikke på den igen for at afslutte turbo tempoet.

Information Fanen

For mere information om Hugo 2’s spilleregler og gevinstoversigt, kan du klikke på Info knappen. Her kan du læse om hvordan du spiller denne Play’n GO video og dermed få den bedste spilleoplevelse på Hugo 2 hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Autospil er til for din bekvemmelighed. Et klik på Autospil, og de 5 hjul vil fortsætte med at dreje. Dog stopper spillet hvis du får gevinst, så du går ikke glip af vinderkombinationerne. Så vil du have hænderne fri, kan du på Hugo 2 benytte dig af autospil funktionen.

Hvis du vælger at bruge Hugo 2’s autospil funktion, slipper du helt for at trykke på Spin. Hvad der er bedre endnu, er at du selv vælger antallet af automatiske gentagelser.

På Hugo 2 kan du indstille autospil til at stoppe på et givet tidspunkt.

Min. Indsats

Vil du oprette en LeoVegas konto, for eksempel de 10000kr, er det smart at tjekke casinoet’s minimums indsats på Hugo 2.

Play’n GO har desværre ikke givet Hugo 2 en knap til at indstille indsatsen til minimum, så det du må selv gøre ved hjælp af antal mønter.

Du skal minimum spille for en linjeindsats på 0.1. Det kan du gange med de 10 betalingslinjer og derved får du 1kr i alt.

Play’n GO har valgt at have fastlagte betalingslinjer på Hugo 2. Så vil du ændre på din indsats, kan du i stedet sænke antallet af mønter ned til 1 mønter per spillelinje. Men fordelen ved at satse på samtlige 10 betalingslinjer er at, dine chancer for at udløse Hugo 2’s bonusspil samt free spins er større. Foretrækker du at satse småt kan du starte med en indsats på 1kr, og samtidig have mulighed for at udløse Play’n GO’s bonus funktioner.

Maks. Indsats

Da Play’n GO ikke har valgt at give Hugo 2 en Maks. Indsats knap, skal du selv indstille din indsats. Du kan satse op til 1 mønter per spillelinje, hvilket svarer til mønter per spin når alle 10 linje er aktive. Kontant, er det 1000kr når du vælger maks. indsats på kr.

Tilbagebetalingsprocent

Kort sagt er tilbagebetalingsprocenten Hugo 2’s udbetalingsprocent registreret over tid. 5-hjuls spil har normalt en der spænder mellem 93% til 96%.Hvilket vil sige at når du bruger 100kr, vil din gennemsnitlige gevinst være 96kr. Det betyder dog ikke at du vinder 96% af dine spins.

Hugo 2 tilbyder en af de bedste tilbagebetalingsprocenter – 96.53%.

Særlige Funktioner på Hugo 2

Blandt Hugo 2’s de særlige funktioner, er det nok vigtigst at kende wild og scatter symbolerne, derfor kan du se flere detaljer herunder. Du kan nemlig vinde bonusspil og gratis spins, hvis Afskylia og Beaver lander til din fordel.

Scatter

Scatter symbolet på Hugo 2 kaldes for Beaver. Det ganger din indsats med . Hugo 2’s scatter har en anden funktion: at udløse en runde af free spins, som alle jo gerne vil have.

Her ses scatter symbolet:

Wild

Hugo 2 har et symbol der kan hjælpe dig til at få flere vinderkombinationer, det er Hugo symbolet. Mangler du et enkelt Golden Bars symbol for at have 5 på linje, kan Hugo symbolet erstatte det sidste og udløse gevinst på 250 gange din linjeindsats.

Herover kan du se Hugo 2’s Hugo symbol.

Ekspanderende Wild

Vær opmærksom på at Hugo 2 ikke har en ekspanderende wild. Ikke desto mindre, finder du andre elementer der nok skal fylde dine lommer.

Stacked Wild

Hugo 2 har ikke noget stablet wild symbol, men mange andre features der kan gange din linjeindsats op til 350 gange.

Overlay Wild

Hugo 2 har ikke dette særlige wild symbol, men til gengæld finder du andre underholdende features.

Gevinstoversigt

Hvis du er interesseret i alle Hugo 2’s udbetalingsdetaljer, så tjek gevinstoversigten, som Play’n GO har gjort let tilgængelig ved et klik på yes knappen. Hvad du vil få at se der er de 11 symboler samt en forklaring af deres udbetalinger. Det symbol der er mest værd er Diamond, som vil belønne dig med 350 gange din indsats ligeså snart du får 5 af dem. Får du det samme antal Bag of Gold symboler på en af de 10 linjer, vil din saldo stige med 250 gange din indsats per linje. Der er også mindre gevinster, som Golden Bars der stadig udbetaler fint, med 200 gange linjeindsatsen for 5 af de samme symboler. Selv symboler som Skull Key og Mining Cart og Hugo’s Hat er ganske indbringende – med gevinster på henholdsvis 100 og 75 gange indsatsen. Men også hvis du får 5 af det lavest betalende symbol; Lever og Whistle, vil du nyde godt af en LeoVegas’s spilkonto booster på 50 gange indsatsen per linje. Hvilket bestemt ikke er dårligt, mange andre video spil udbetaler ikke nær så godt.

Spil Hugo 2 nu 

Indsats Størrelse

Vil du spinde de 5 hjul på Hugo 2? Skal du først indstille værdien af din indsats – hertil har Play’n GO givet dig et par valgmuligheder.

 • Fastsæt indsats niveauet
 • Fastsæt din indsats i kontantbeløb

På dette Play’n GO spil, vil de 10 linjer altid være aktive. Du kan altså ikke ændre din indsats på Hugo 2 ved hjælp af linjerne.

Indsats niveau eller værdi henviser til din samlede indsats per linje. Du kan selv indstille denne til en værdi mellem 1 og 1 mønter på alle de 10 linjer. Vælger du at satse 1 per linje, på Hugo 2’s samtlige 10 linjer, vil din indsats være mønter per spin.

Møntværdien på Hugo 2

Når du får gevinst hos LeoVegas, vil du få et antal mønter udbetalt. Derfor skal du vide hvordan man indstiller møntværdien:

Multiplikator Funktionen

På nogle video spil er der en multiplikator som kan gange dine almindelige linjegevinster yderligere. Hugo 2 har desværre ikke denne funktion. Selvom nogle Play’n GO spilleautomater har en multiplikator funktion, har Hugo 2 desværre ikke sådan en.

Gratis Spins og Bonusspil på Hugo 2

Kan jeg se frem til free spins og andre bonus funktioner på Hugo 2?

Information om Hugo 2’s Bonusspil

Selvfølgelig! Der er denne fede feature på Hugo 2 – Skull Cavern; som kan rette op på tingene hvis din LeoVegas saldo er ved at løbe tør. Play’n GO har inkluderet gevinster der er yderst attraktive. Skull Cavern vil blive udløst af Afskylia symbolet, så hold øje med dette bonus symbol.

Men du får 10 free spins, så næsten ligeså godt.

Spil Hugo 2 nu 

Sådan fordobler du din Hugo 2 gevinst

Dette er en moderne spillemaskine. Men den har ingen gamble funktion, så Hugo 2 vil ikke tilbyde dig at forvandle din gevinst til dobbelt eller intet.

Hvordan fungerer Hugo 2 Free Spins?

Det er ikke unormalt, at spillere forveksler free spins som et bonusspil med free spins som en bonus. Nogle online casinoer som LeoVegas kunne have free spins som del af deres kampagnetilbud. 50 af dem vil være tilgængelige for dig ligeså snart du har tilmeldt dig LeoVegas. Måske kan du endda vinde nok på Play’n GO’s spillemaskiner til at få en god udbetaling. Samtidig, kan du normalt prøve en spillemaskine for sjov. Hvis du prøver Hugo 2 i en gratis version, vil gevinsterne heller ikke ende på din LeoVegas konto. Men hvis du spiller Play’n GO spillemaskiner for rigtige penge og udløser free spins, vil du helt sikkert vinde rigtige penge.

Du kan vinde Troll Race og Beaver Cleaver free spins på Hugo 2, bare hold øje med 10 spillet.

Det er ikke sikkert at du vil være tilfreds med de 50 LeoVegas gratis spins, som man kan vinde på Hugo 2.Det positive ved disse gratis spins er dog at de giver en god gevinst: Er du ny bruger, kan du også få 50 spins på Starburst når du tilmelder dig.

Hugo 2’s Design & Grafik

Mange LeoVegas spillere foretrækker video spillemaskiner på grund af det moderne design. Dette spil’s knapper kan bruges til at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Indstille din indsats
 • Starte auto funktion
 • Sætte spillet på mute
 • Starte Turbo funktion
 • Åbne Info for at se Hugo 2’s regler

Hugo 2 for Rigtige Penge

Hugo 2 har en fine grafik er baseret på Cartoon-temaet. Men det vigtigste er vel Hugo 2’s gevinster. Her har du en chance for at vinde store men knap så hyppige gevinster.

Spil Hugo 2 med rigtige penge:

Spil Hugo 2 online hos LeoVegas, hvis du vil spille denne Play’n GO spilleautomat for rigtige penge. Det tager blot 5 minutter at oprette en spilkonto. Sådan opretter du en LeoVegas spilkonto:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Hugo 2 med LeoVegas’s casino penge

LeoVegas’s Udbetalingsmetoder

Hvis du vinder på Hugo 2 tilføjes pengene din LeoVegas konto med det samme. Udbetaling kan ske via nemt og sikkert gennem Skrill. Bare husk at tjek beløbsgrænsen for din valgte betalingsmetode.

Hvis du ønsker at benytte den 125% LeoVegas bonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 35, før du kan anmode om en udbetaling af din Hugo 2 gevinst. Vi anbefaler at du altid læser LeoVegas’s Vilkår & Betingelser inden modtager en bonus, så du ved hvilke krav der er. Hugo 2’s Info kan ikke hjælpe dig, det har nemlig ikke noget med spillet at gøre.

Kan jeg spille Hugo 2 online gratis?

Hvis det er første gang du skal prøve Hugo 2, tilbyder LeoVegas at du kan prøve dette Play’n GO spil i en gratis version. Spil Hugo 2 online på mobil eller computer.

Det er god idé at lære Hugo 2 at kende først med LeoVegas’s gratis prøveversion. Bagefter kan du spille for rigtige penge. Det kræver at du indbetaler 50kr eller mere, men med en møntværdi på kr kan du godt blive underholdt af Hugo 2 et stykke tid. Men med en 125% LeoVegas velkomstbonus, varer underholdningen endnu længere – og du behøver ingen LeoVegas bonuskode.

Kan man udbetale kontante gevinster under gratis spil?

Kan man spille Hugo 2 gratis online, uden at indbetale, og stadig vinde penge? Hos LeoVegas, er selv det muligt. Du kan bruge din LeoVegas gratis bonus

Kan man spille Hugo 2 med en LeoVegas gratis bonus?

Hvis du vil bruge din LeoVegas gratis bonus til at spille dette video spil, skal du vide at den generøse 50kr bonus kan give dig kontante udbetalinger. LeoVegas kræver dog at du gennemspiller denne bonus 35 gange, og det der er tilbage efter de 50kr er fratrukket, forbliver dine at spille med. Gratis spil og gevinst? Det bliver ikke meget bedre!

Har LeoVegas et mobil casino med Hugo 2 mobil?

Ja, der findes en LeoVegas app som spillere kan bruge på deres iOS, Android, Windows mobil. Det er super nemt at downloade den, så du kan spille Hugo 2 et par minutter efter. Hugo 2 mobil har den samme flotte grafik, samme udbetalingsprocent på 96.53% – blot i en mindre udgave.

Hvis du tænkte på om LeoVegas har en app til Apple enheder, så er svaret ja. Du kan downloade den til din iPhone eller iPad i iTunes eller på LeoVegas’s website.

Hvis du vælger at prøve Hugo 2 på Android enhed, så download LeoVegas app i Google Play eller på deres site.

En ting du skal være opmærksom på hvis du vil downloade LeoVegas’s app, er at du får den officielle som desuden er gratis.

LeoVegas Mobil App Bonus

De fleste folk bruger efterhånden deres mobil til alt. Men det har LeoVegas valgt at ignorere, de tilbyder i hvert fald ingen mobil bonus. Så vil du spille Hugo 2 eller andre Treasure tema spil på LeoVegas mobil, må du betale af egen lomme.

Bedste Gevinst på Hugo 2

Hvor store gevinster kan du så forvente på Hugo 2? Tjek gevinstoversigten for dette Play’n GO’s spil ved at klikke på yes. Her fremgår det at Diamond er det bedst betalende symbol – med en gevinst på 350 gange din indsats per linje. Er din indsats på 1 mønter per linje med møntværdi på kr, så vil din samlede gevinst være mønter med 5 Diamond symboler på en gevinstlinje.

Kan Hugo 2 tips forbedre dine odds for at vinde?

Der er med garanti ingen Hugo 2 tips og tricks der kan give dig gevinst. Men når du skal vurdere dine vinder odds på dette video spil, kan du kigge på tilbagebetalingsprocenten og LeoVegas’s house edge. Hugo 2’s tilbagebetalingsprocent viser hvor meget der bliver udbetalt til spilleren, mens house edge er den del som LeoVegas beholder.

Play’n GO har givet dette spil en fin udbetalingsprocent på 96.53%. Der er derfor gode chancer for gevinst på Hugo 2.

Hugo 2 har en udbetalingsprocent på 96.53%, så disse 10 gevinstlinjer er bestemt dine penge værd. Gevinsterne på Hugo 2 kommer ikke så ofte, men til gengæld er de værd at vente på.

Detaljer om Play’n GO:

 • Grundlægger: En gruppe venner
 • Grundlagt: 1997
 • Adresse: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36
 • Forretnings Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, E-Gaming Platform, Casino & Bingo
 • Hjemmeside: http://www.playngo.com/
Spil Hugo 2 ved LeoVegas