Spil House of Doom hos LeoVegas 

Spil House of Doom

Spil det her:LeoVegas
House of Doom ekstra spins: 200 ekstra spins
Velkomstbonus: 50kr uden indbetaling plus 125% op til 10000kr
For dette bonustilbud gælder:18+ år / Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder
Modtag din bonus her: Aktiver din bonus via vores link!
Spil House of Doom med LeoVegas bonus* 
*Reklame link

En fantastisk ting ved at registrere sig hos LeoVegas, er at det ikke er nødvendigt med en LeoVegas bonuskode, heller ikke hvis du vil have en 125% LeoVegas bonus. Hertil kræver LeoVegas kun et mindre indskud på 100kr via din Skrill konto. Afhængigt af dit indskud, kan du få op til 10000kr som du for eksempel kan bruge på House of Doom.

Hvis du godt kan lide gratis ting, vil du helt sikkert elske LeoVegas for deres gavmildhed. Du får nemlig ikke bare en 10000kr 125% bonus, men også nogle LeoVegas gratis spins.

Lad være med at bekymre dig om bonuskoder, for der er ingen LeoVegas bonuskode! Bare opret en konto og få en 125% LeoVegas bonus samt en bonus uden krav om indskud helt op til 50kr, uden at bruge en bonuskode.

Spil House of Doom hos LeoVegas 

Opret en konto og få en LeoVegas velkomstbonus

Der intet bedre end at prøve House of Doom spillemaskine for gratis penge. Som ny spiller, har du chancen for det med en LeoVegas bonus som består af en 50kr gratis bonus, der kan bruges på samtlige Play’n GO spil. Endnu federe er det, at denne LeoVegas bonus ikke kræver noget indskud – du får de 50kr helt gratis. Indbetaler du minimum 100kr til din nye spilkonto, vil du få en 125% LeoVegas velkomstbonus. Alt du har brug for, er en ny spilkonto, og lyst til at spille på spilleautomater.

Lige så snart du har åbnet en LeoVegas konto, kan du foretage din første indbetaling. De beder kun om 100kr til at starte med, og vil matche din indtaling med en 125% LeoVegas velkomstbonus på op til 10000kr. Din indbetaling på 100kr vil automatisk vokse med 125% – din LeoVegas bonus.

Spil House of Doom hos LeoVegas 

Oversigt

Hvis du er på udkig efter et eventyrligt twist på en spillemaskine, så er House of Doom lige det du kigger efter. Med fængende grafik, gode bonus funktioner, 5 hjul og 10 betalingslinjer som udbetaler op til 2500000kr. Så spil House of Doom online – du vil ikke blive skuffet. Den er en af Play’n GO’s bedste spillemaskiner, med et Spooky tema som Horror fans holder meget af.

Du har muligheden for at løbe afsted med en linjegevinst på 700 gange din indsats på House of Doom spillemaskine, eller udløse bonusspil og gratis spins, få kontante gevinster på op til 2500000, nyde Hellgate feature, det kan du få med en min. indsats på bare 0.1 per betalingslinje.

House of Doom Funktioner i Spillet

House of Doom er meget mere end bare en spillemaskine som kun Horror fans vil kunne lide. Men lad os se nærmere på hvilke features House of Doom kan tilbyde.

Du finder mange underholdende features som bonus free spins og en attraktiv bonus runde, samt 13 symboler inklusiv en wild og scatter på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 700 gange din indsats per linje. Tilbagebetaling til spilleren er 96%.

Prøv LeoVegas og spil House of Doom online – så kan du vinde kontante præmier. Hos LeoVegas kan du også prøve House of Doom app spilleautomat direkte på din mobil. Du har endda mulighed for at få en god velkomstbonus.

Spil House of Doom hos LeoVegas 

Baggrundshistorien

Oprindeligt blev House of Doom udgivet og udviklet i 2018, af Play’n GO som stadig har licens på spillet. Play’n GO opdaterer regelmæssigt denne video, så spilleren altid får en god House of Doom oplevelse.

Spilleinformation

House of Doom reglerne er i listen herunder:

 • For at kvalificere sig til en gevinst, skal du have mindst 2 af samme symbol på en af de 10 spillelinjer
 • Alle gevinster er for kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler ved enhver placering på skærmen
 • Wild symbolet kan erstatte samtlige 13 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på en spillelinje bliver udbetalt Free spins funktionen på House of Doom indeholder 10 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Minimum indsats er
 • Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil

Hvordan spiller man House of Doom?

I House of Doom spillet gælder det om at få mindst 2 ens symboler, og op til 5 på en gevinstlinje fra venstre til højre. Er online spilleautomater nyt for dig, eller er du bare ny på House of Doom, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du spiller House of Doom spilleautomat online og vinder kontanter.

Men før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Her tilbydes du en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

Flertallet vil gerne spille House of Doom for rigtige penge, fordi man kan vinde op til 2500000kr. Hos LeoVegas, kan du spille House of Doom direkte på deres site eller mobil site.

Har du lyst vil prøvespille House of Doom for sjov, er det muligt helt gratis på LeoVegas også på mobilen. Her er det ikke nødvendigt med LeoVegas download.

Har du først åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at sætte gang i hjulene. Du kan ændre din indsats ved at bruge indsats knapperne. Dette vil øge din indsats, samt beløbet du har mulighed for at vinde. Det gælder om at få et min. af 2 ens symboler på en gevinstlinje, og med 5 symboler udløser du den største gevinst.

Når du spiller på flere linjer i hvert spin, vil du også have større chance for at få 5 ens symboler på en aktiv spillelinje. På House of Doom skal du ikke bekymre dig om dette, da du altid vil satse på 10 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til eller fra.

Spil House of Doom online 

Følg guiden trin for trin for at spille House of Doom:

 • Bestem dig først for, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

På House of Doom finder du 10 spillelinjer fordelt over 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 10, hvilket betyder at du ikke selv kan vælge antallet. Dette gør ikke House of Doom mindre attraktiv at spille. Spil House of Doom online og sats stort på de 10 linjer, fordi det betyder større vinderchance.

Her udbetales gevinsterne fra venstre til højre på linjerne, som er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med mindre end 20 spillelinjer. Der findes mange spillemaskiner med flere linjer, som udbetaler langt mindre end disse 10 linjer.

 • Dernæst skal du indstille din møntværdi.

Hvis du vil spille House of Doom med rigtige penge hos LeoVegas, eller en anden Play’n GO’s spilleautomat, skal møntværdien indstilles til en kontantværdi per mønt. På House of Doom er dette dog ikke nødvendigt – der er nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Med en standard møntværdi, slipper du for at rode med indstillingerne. Du kan i stedet, fokusere på at vinde House of Doom’s jackpot på 700 gange din linjeindsats.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, gå videre til valg af indsats per linje.

Play’n GO har valgt at holde mønt indstillingen i House of Doom låst – så du kan kun satse 1 per linje.

Når du spiller House of Doom vil de 10 spillelinjer altid være aktive. Play’n GO har nemlig ikke givet muligheden for at indstille dette. Måske de vil gøre det på en anden version af House of Doom.

Juster din indsats på House of Doom ved at bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

Sådan kan du styre din indsats og satse på mellem 0.1kr og 100kr per linje. Den relative store maks. indsats på 100kr per linje, antyder at Play’n GO har rettet House of Doom spillet mod folk som satser stort.

 • Klik på Spin knappen når du vil starte spillet.

Sådan kan du starte de 5 hjul, mens du beholder indstillingerne på House of Doom fra før. Du kan også starte House of Doom ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du sætte dig tilbage og se på de 5 hjul der spinder op til 500 gange i træk.

Hvis 500 spins er for mange til dig. Så kan du ændre på antallet af gentagne spins. På House of Doom, kan du sætte antallet helt ned til 20.

 • Der er yderligere to valgmuligheder du bør overveje inden du går i gang med at spille House of Doom spillemaskine, hvorvidt du vil spille i fuld skærm samt lyd indstillingen.

På House of Doom er der desværre ikke en fuld skærm funktion. Det burde Play’n GO burde få tilføjet, så man fuldt ud kan nyde House of Doom spillet.

Med mute knappen kan du afbrude lyden med et enkelt klik, så kan du spille House of Doom hele natten uden at forstyrre andre.

Når det kommer til lydindstillingerne på House of Doom, kan du enten skrue helt op eller sætte den på lydløs. Der er ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned.

Hvad er det største beløb man kan vinde?

Vil du vide hvad den maksimale gevinst er på dette Spooky spil? Så kig nærmere på House of Doom’s gevinstoversigt ved at trykke på knappen. Her finder du Horned Beast symbolet, som er det bedst betalende, det vil gange hver mønt du satser per gevinstlinje med 700. Satser du 1 mønter per linje med kr som møntværdi, vil du få udbetalt mønter hvis 5 af disse symboler lander på en udbetalingslinje.

Hvor stor er den faste House of Doom Jackpot?

Det er meget almindeligt, at video spil ikke har en jackpot. Der findes for eksempel ingen fast House of Doom jackpot. Men til gengæld er der Horned Beast symbolet som udløser en stor gevinst på 700 gange din indsats. Det betyder at du kan vinde op til 2500000kr i kontanter for maks. indsats på 100kr per linje som er i mønter.

Om Den Progressive Jackpot

Der er desværre ingen progressiv House of Doom jackpot. Dog kan det være at, dette Play’n GO spil er tilføjet til en jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Tilbagebetalingsprocent

En af de ting der er værd at vide, er spillets tilbagebetalingsprocent. Det vil give dig en idé om hvor meget du kan forvente House of Doom udbetaler over en given periode. Med andre ord, fortæller den om spillet er værd at spille. Her har du en spillemaskine med en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, så du vil have en tilbagebetaling på 96kr for hver 100kr. Men husk på, det betyder ikke at du vinder 96% hele tiden.

House of Doom tilbyder en tilbagebetalingsprocent et godt stykke over middel – med 96%.

Skal man downloade LeoVegas software?

Hvis du ikke gider at spille House of Doom download, så spil hos LeoVegas hvor du spiller direkte på sitet. Prøv spillet gratis hos LeoVegas, som giver dig valget om at spille for sjov eller for rigtige penge. Så du kan teste House of Doom først eller satse dine egne penge på House of Doom.

Kan man spille House of Doom mobil?

Hvis du har lyst til at spille House of Doom mobil på din iOS, Android, Windows enhed, kan det lade sig gøre hos LeoVegas. Download deres app, og et par minutter senere har du et godt udvalg af spil lige ved hånden. De 5 hjul på House of Doom app versionen kører som smurt, og du får den samme gode udbetalingsprocent på 96%.

Hvis du bruger en iOS enhed, såsom en iPhone, skal du besøge iTunes eller download LeoVegas’s iOS app direkte på deres website. Det er præcis samme fremgangsmåde hvis du vil spille House of Doom på din iPad.

Du finder mange Play’n GO spilleautomater hvis du downloader LeoVegas’s Android app i Google Play. I løbet af få minutter har du adgang til dem alle direkte på din Android enhed.

LeoVegas har ingen app til Windows og Blackberry enheder, men til gengæld kan du spille direkte i internet browseren.

Lad vær med at køb en LeoVegas eller House of Doom app på en ukendt hjemmeside. Deres app er gratis – du finder den på LeoVegas.

Symbolerne på House of Doom

Der er 13 symboler på House of Doom spilleautomat. Her er en liste over de højst udbetalende:

 • Horned Beast
 • Flaming Rose
 • Barbed Cross
 • Pentagram
 • Ace, King og Queen
 • Jack og 10

Oven i dem, finder du også:

 • Seer wild symbol
 • Flaming Skull og House of Doom Logo scatter symbol
 • Flaming Skull bonus symbol
 • House of Doom Logo freespins symbol

Det symbol der giver den bedste gevinst, et jackpot symbol kan man kalde det, er Horned Beast. Er du så heldig at få Horned Beast 5 gange på alle 10 spillelinjer kan du få udbetalt 700 gange din indsats. Med en indsats på på alle 10 spillelinjer, vil 5 Horned Beast symboler udbetale 700 gange din indsats – eller mønter.

Her er et billede af House of Doom’s højst betalende symbol:

Det næstbedst udbetalende symbol er Flaming Rose. Satser du 0.1kr per linje, kan du få udbetalt en gevinst på op til 500 gange din indsats, men satser du 100kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde 50000kr. Efter Flaming Rose er der det gavmilde symbol Barbed Cross, som belønner dig med 400 gange din indsats selv ved mindste indsats på 0.1kr per linje, men kan forøge din saldo med en gevinst på 40000kr når du spiller med maks. indsats og 5 af disse lander på en aktiv spillelinje.

Pentagram og Ace, King og Queen ganger din indsats med henholdsvis 350 og 100. Og selv Jack og 10 som er det lavest betalende, vil give dig 75 gange din indsats, hvis du får 5 på række.

House of Doom er attraktiv fordi den både har Seer symbolet samt et scatter symbol. Flaming Skull og House of Doom Logo symbolet vil erstatte de andre symboler i en vinderkombination. Alene, kan Flaming Skull og House of Doom Logo symbolet gange din indsats med .

Iblandt de mange symboler på House of Doom, finder du nogle der ikke er helt almindelige på video spil. Dette er for eksempel House of Doom Logo symbolet der giver dig free spins på House of Doom, og bonusspillet som startes af Flaming Skull symbolet.

Særlige Funktioner på House of Doom

Blandt House of Doom’s de særlige funktioner, er det nok vigtigst at kende wild og scatter symbolerne, derfor kan du se flere detaljer herunder. Du kan nemlig vinde bonusspil og gratis spins, hvis Flaming Skull og House of Doom Logo lander til din fordel.

Scatter

På House of Doom kan du glæde dig over scatter symbolet der hedder Flaming Skull og House of Doom Logo. Det ganger nemlig hele din indsats med .

Sådan ser House of Doom’s scatter ud:

Wild

Det er altid godt at få Seer symbolet, det kan nemlig erstatte House of Doom’s andre symboler. Så hvis du får 4 Barbed Cross symboler, kan Seer symbolet stå i stedet for det sidste Barbed Cross symbol, og udbetale gevinst på 400 gange din linjeindsats.

Sådan her ser Seer symbolet ud.

Udvidende Wild

Det er ikke unormalt at 5-hjuls spil har en ekspanderende wild, men det er ikke tilfældet på House of Doom. Heldigvis har Play’n GO givet den mange andre funktioner, som du helt sikkert vil holde af.

Stacked Wild

Du har måske allerede opdaget det, men House of Doom har intet stablet wild symbol. Imidlertid, vil en gevinst på 700 gange din linjeindsats måske alligevel være årsag nok til at spille dette Play’n GO spil.

Overlay Wild

Desværre har House of Doom ikke et overlay wild symbol, men man kan altid håbe det bliver tilføjet dag.

House of Doom’s Udbetalingslinjer

House of Doom video spillemaskine har 5 hjul hvorpå de 10 betalingslinjer er fordelt.

Gevinstlinjer er linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet. Kun vinderkombinationer på disse udbetaler gevinst.

Du kan ikke selv slå gevinstlinjerne til eller fra på House of Doom – der er altid 10 aktive linjer.

Styr din indsats ved at vælge antallet af aktive linjer, som forklaret ovenfor.

Råd til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Gevinst udbetales fra venstre til højre på betalingslinjerne.
 • Der skal minimum være 2 matchende symboler for at give gevinst.
 • På en gevinstlinje kan et wild symbol erstatte alle andre symboler.
 • På enhver betalingslinje udbetaler scatter symboler gevinst.
 • Det er kun den største gevinst på en betalingslinje som bliver udbetalt. Får du for eksempel vindende kombinationer på en gevinstlinje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Alle 10 linjer på House of Doom er faste. Man kan derfor ikke deaktivere dem, så de vil altid være aktive. Fordi alle betalingslinjerne er slået til, vil 2 ens symboler automatisk udbetale gevinst.

Info om House of Doom’s Hjul

Her har vi en video hvor de 5 hjul på traditionel vis spinder nedad. Play’n GO udviklede House of Doom med en klar intention om at holde den simpel, så du kan koncentrere dig om at vinde.

Der er 13 almindelige symboler på House of Doom herunder et wild og et scatter symbol.

Info om Play’n GO’s Spillemaskiner

Spillemaskinen House of Doom har en god grafik. Med flotte detaljer og sjove animerede ikoner. Dette Play’n GO spil har mange funktioner, som du umuligt vil finde på klassiske spilleautomater. Hvilket gør det spændende at spille House of Doom for rigtige penge.

Hvad er en 3D Spillemaskine?

Nej bestemt ikke. Play’n GO har ikke investeret så meget i House of Doom, men det er stadig et interessant spil med gode gevinster. Faktisk giver Play’n GO’s spillemaskiner og klassiske spilleautomater bedre gevinster end deres 3D spillemaskiner.

Sådan bruges Knapperne

Dette afsnit er dedikeret til House of Doom’s knapper:

Start Knappen

Du kan ikke starte spillet uden en start knap, derfor finder du sådan en på alle video spil. På House of Doom hedder den Spin. Klik på den, og så er du i gang! Denne lille knap giver dig chancen for at vinde 2500000kr kontant. Men House of Doom har andre knapper du også kan få brug for:

 • Indstil lydniveauet på House of Doom
 • Brug info ikonet for at læse mere om House of Doom, såsom regler og gevinster
 • Får fart på spillet med turbo funktion

Turbo Knappen

Nogle Spooky spil har en Turbo funktion der sætter fart på de 5 hjul. Den får både spillet og bonus runden til at gå hurtigere.

Det er muligt på House of Doom, takket været Turbo knappen. Play’n GO har gjort det super nemt – et klik på den og House of Doom’s tempofyldte spil går i gang, hvilket betyder at gevinsterne kommer hurtigere.

Information Fanen

For mere information om House of Doom’s spilleregler og gevinstoversigt, kan du klikke på Info knappen. Her kan du læse om hvordan du spiller denne Play’n GO video og dermed få den bedste spilleoplevelse på House of Doom hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan man virkelig nyde spillet. Du slipper helt for at klikke på Spin ved hvert et spin. I stedet kan du fokusere på de 13 symboler og vinderkombinationerne. Play’n GO har for din bekvemmelighed inkluderet en autospil knap på House of Doom. Læn dig blot tilbage og ny spændingen.

Autospil knappen bruges som sagt i stedet for Spin. Play’n GO har gjort funktionen meget fleksibel, så du tilpasser den selv til dine præferencer. Derfor kan House of Doom’s autospil indstilles til mellem 20-500 spins per session.

Bare rolig – du kommer ikke til at gå glip af de særlige features på grund af autospil.

Min. Indsats

Vil du oprette en LeoVegas konto, for eksempel de 10000kr, er det smart at tjekke casinoet’s minimums indsats på House of Doom.

På House of Doom er der ingen Sats En knap, derfor bliver du nødt til selv at din ændre antallet af mønter.

Med den mindste linjeindsats på 0.1. Spiller du for en beskeden indsats på 1kr per spin.

Play’n GO har valgt at fastsætte antallet af betalingslinjer til 10 linjer. Det betyder ikke du bliver nødt til at satse store beløb, du kan vælge så din kontante indsats vil være 1kr. Den vigtigste frynsegode ved at have faste linjer er, at det øger sandsynligheden for at udløse særlige features.

Maks. Indsats

På House of Doom kan du spille med en maks. indsats på 1 mønter per 10 linje. I kontant svarer det til 1000kr. Da Play’n GO ikke har tilføjet en Maks. Indsats knap, er du tvunget til selv at rode med indstillingerne på House of Doom, for at vælge maks. indsats.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten viser hvor meget du får udbetalt af de forskellige symboler. Blot klik på knappen for at se en komplet liste over alle 13 symboler og deres gevinstudbetaling. For at få gevinst på House of Doom, skal du minimum have 2 ens på linje. Men du kan ikke få mere end 5 symboler, en på hvert hjul. De største gevinster får du med 5 ens symboler. Det højeste betalende standard symbol på House of Doom er Horned Beast. Det fremgår tydeligt af gevinstoversigten, at Horned Beast symbolet udbetaler 700 gange din linjeindsats, hvis du får alle 5. Det næstbedste symbol, Flaming Rose, vil udbetale en gevinst på 500 gange din indsats per linje. Slet ikke dårligt! Får du Barbed Cross symbolet, kan du få udbetalt op til 400 gange din indsats – med 5 Barbed Cross symboler på linje. Næste i rækken er Pentagram. For en vindende linje fyldt med Pentagram symboler kan du forvente 350 gange din indsats. Mens 5 Ace, King og Queen symboler, vil belønne dig med 100 gange indsatsen. Det mindst generøse af de 13 symboler er Jack og 10. Men du vil blive glad for at høre, at selv dette – det laveste betalende symbol på House of Doom – stadig kan gange din linjeindsats med 75.

Indsats Størrelse

På House of Doom er et par måder at indstille størrelsen af din indsats – læs mere her:

 • Indsats niveau indstillingen
 • Den kontante værdi af din indsats

Vi vil vædde på, at Play’n GO tænkte: det er bedre at satse stort hvis man vil vinde stort. Derfor har House of Doom, et forudbestemt antal linjer du kan satse på – nemlig 10 linjer.

Indsats niveau eller værdi henviser til din samlede indsats per linje. Du kan selv indstille denne til en værdi mellem 1 og 1 mønter på alle de 10 linjer. Vælger du at satse 1 per linje, på House of Doom’s samtlige 10 linjer, vil din indsats være mønter per spin.

Værdien af House of Doom’s mønter

Du kan også indstille din indsats ved hjælp af møntværdien. Det er ligeså nemt som at justere lyden eller indstille indsats niveau.

Sådan foretager du en LeoVegas udbetaling

Lykkes det dig at vinde på House of Doom, blive beløbet automatisk overført til din LeoVegas spilkonto. Derfra kan de udbetales gennem Skrill. Da hver betalingsmetode har en grænse, bør du tjekke casinoet’s site eller forhøre deres kundeservice hvis du oplever problemer.

Vælger du at tage imod den 125% LeoVegas velkomstbonus, vil din bonus blive underlagt et omsætningskrav på 35, som skal opfyldes før du kan udbetale din House of Doom gevinst. Du finder flere oplysninger under LeoVegas’s Vilkår & Betingelser. Men du behøver ikke kigge i House of Doom’s Info sektion, da det ikke er en del af spillet.

Gratis Spins og Bonusspil på House of Doom

Hvad kan vi forvente af dette Play’n GO spil?

Bonusser på House of Doom

Ja der er en bonusrunde, også kaldet Skull of Abyss, og det er bestemt en af de mest spændende funktioner på House of Doom.

Dobbelt op på din House of Doom gevinst

House of Doom har ikke en Dobbelt eller Intet runde. Men den udbetaler gevinster regelmæssigt. Så ligegyldigt hvad de 13 symboler udbetaler, kan du beholde din gevinst.

Hvordan fungerer House of Doom Free Spins?

Der er to forskellige typer gratis spins. Play’n GO har inkluderet gratis spins i nogle af deres spil, mens de gratis spins casinoer tilbyder er en anden slags. LeoVegas tilbyder gratis spins til nye kunder. Alle der opretter en LeoVegas konto, kan få 200 gratis spins, men de kan ikke bruges på House of Doom. Derfor er det heldigt at Play’n GO lavet en gratis spins feature på House of Doom. Samtidig, kan du prøve House of Doom i en gratis version, det kaldes dog ikke gratis spins og du får heller ikke lov til at beholde gevinsten.

Multiplikator

Der findes mange video spil som har en ekstra gevinst multiplikator. På House of Doom kaldes denne funktion for . Der findes ingen ekstra multiplikator funktion på House of Doom, men du kan udløse bonusspillet Hellgate.

House of Doom’s Visuelle Effekter

Play’n GO designede dette spil som en video spillemaskine. Den har 13 almindelige symboler. Brug kontrolpanelet for at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Indstille din indsats
 • Starte auto funktion
 • Sætte spillet på mute
 • Starte Turbo funktion
 • Åbne Info for at se House of Doom’s regler

Folk der elsker Horror tema’et, får en autentisk oplevelse på House of Doom, dels takket være dens lyd som Play’n GO har skræddersyet til at passe til temaet. Foruden denne spilleautomat’s fantatiske grafik, skaber lyden en unik stemning. Men hvis du ønsker at sigte efter de 2500000kr uden at blive distraheret, så brug House of Doom’s mute indstilling til at gøre noget ved det.

Spil House of Doom for Rigtige Penge

House of Doom har et temmeligt cool design og en masse bonus funktioner. Og hvis man tager hyppigheden af gevinst i betragtning, er det let at se hvorfor LeoVegas spillere kan lide det.

Sådan spiller man House of Doom med rigtige penge:

Spil House of Doom online med en spilkonto hos LeoVegas. Det tager kun 5 minutter. Sådan her opretter du en LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 200 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille House of Doom med LeoVegas’s casino penge

Hvordan kan jeg spille House of Doom gratis?

Hvis det er første gang du skal prøve House of Doom, tilbyder LeoVegas at du kan prøve dette Play’n GO spil i en gratis version. Spil House of Doom online på mobil eller computer.

Det er god idé at lære House of Doom at kende først med LeoVegas’s gratis prøveversion. Bagefter kan du spille for rigtige penge. Det kræver at du indbetaler 100kr eller mere, men med en møntværdi på kr kan du godt blive underholdt af House of Doom et stykke tid. Men med en 125% LeoVegas velkomstbonus, varer underholdningen endnu længere – og du behøver ingen LeoVegas bonuskode.

Kan man få Mobil Bonus?

De fleste folk bruger efterhånden deres mobil til alt. Men det har LeoVegas valgt at ignorere, de tilbyder i hvert fald ingen mobil bonus. Så vil du spille House of Doom eller andre Spooky tema spil på LeoVegas mobil, må du betale af egen lomme.

Kan House of Doom tips forbedre dine odds for at vinde?

Ligegyldigt hvor mange House of Doom tips du får, vil dine odds for at vinde på dette video spil altid afhænge af House of Doom’s tilbagebetalingsprocent samt LeoVegas’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten er den gevinst som House of Doom’s i gennemsnit udbetaler over længere tid, mens house edge er den procentdel som LeoVegas beholder.

Play’n GO har givet dette spil en fin udbetalingsprocent på 96%. Der er derfor gode chancer for gevinst på House of Doom.

Med hensyn til House of Doom’s volatilitet, udbetaler den hyppigt mindre beløb. Med en udbetalingsprocent på 96%, betyder det at dine vinder odds på de 10 gevinstlinjer er ganske udmærket. Men selvfølgelig, er det LeoVegas’s mål at få profit, men det opnår de vist også på millioner af House of Doom spins.

Fakta om Play’n GO:

 • Grundlægger: En gruppe venner
 • Grundlagt: 1997
 • Adresse: Industrigatan 9 Växjö, SE-352 36
 • Forretnings Speciale: Online Gaming, Video Lotteri Terminal, Mobil Spil, iGaming Platforms, Casino & Bingo
 • Hjemmeside: http://www.playngo.com/
Spil House of Doom nu