Spil Ho Ho Tower Online

Spil Ho Ho Tower nu 

Spil Ho Ho Tower online hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Ho Ho Tower Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Det er en god idé at oprette en LeoVegas konto, for ikke nok med at du kan få en 125% velkomstbonus til nye spillere som indbetaler 50kr eller mere, det kræver heller ingen LeoVegas bonuskode. Du kan højst få 10000kr med denne LeoVegas bonus, men så kan du prøve Ho Ho Tower eller andre NYX spilleautomater for rigtige penge.

LeoVegas bonus code

På udkig efter en LeoVegas bonuskode, så du kan teste Ho Ho Tower spilleautomat for rigtige penge? Til dit held, kan du få en 125% LeoVegas bonus samt en gratis bonus på 50kr , og du behøver ikke en bonuskode.

Tilmeld dig og få en LeoVegas velkomstbonus

Gode nyheder til alle nye LeoVegas kunder! Ved tilmelding får du en attraktiv 50kr LeoVegas No Deposit Bonus som du kan bruge til at teste Ho Ho Tower spillemaskine. din bonus vil blive tilføjet. Du kan få en LeoVegas velkomstbonus på 125% hvis du foretager en indbetaling til din spilkonto.

Men ikke nok med det, så kan du også få en 125% LeoVegas velkomstbonus på din første indbetaling. LeoVegas kræver kun at du indbetaler minimum 50kr, men du kan modtage en LeoVegas bonus helt op til 10000kr, alt efter hvor meget du indbetaler. Indbetaler du 50kr, vil din saldo straks blive forøget med en LeoVegas velkomstbonus på 125%.

Spil Ho Ho Tower nu 

Oversigt

Vil du have spænding for alle pengene på en spillemaskine, så spil Ho Ho Tower online. Med fabelagtig grafik, flere bonus funktioner, 5 hjul og 99 betalingslinjer som udbetaler op til 1530750kr, er du sikret en underholdende oplevelse. NYX har udviklet Ho Ho Tower med et Holidays tema, som særligt henvender sig til Christmas fans. På Ho Ho Tower spillemaskine har du chancen for at udløse en gevinst på 1000 gange din indsats, få bonusspil med attraktive gevinster, få kontante gevinster på op til 1530750, det hele med en lav minimums indsats på per linje.

Ho Ho Tower Features i Spillet

Ho Ho Tower er bestemt ikke kun henvendt til Christmas fans. Men lad os se nærmere på hvad det gør Ho Ho Tower til noget helt særligt.

Her er et spil med mange fantastiske features såsom en underholdende Ho Ho Tower bonus runde, samt 8 symboler og et wild symbol også kaldet joker på denne video spillemaskine.

Jackpotten udløser gevinst på 1000 gange din indsats per linje. Du kan forvente en tilbagebetaling på 96.4%.

Besøg LeoVegas og spil Ho Ho Tower online, så chancen for at vinde store gevinster lige om hjørnet. Du kan også downloade LeoVegas app, hvis du prøve Ho Ho Tower app spilleautomat på din mobil. Samtidig kan få en attraktiv velkomstbonus.

Sådan kom Ho Ho Tower til

NYX står bag udviklingen af Ho Ho Tower, som blev udgivet tilbage i 2017. Desuden opdateres denne video regelmæssigt af NYX, så man altid får den bedste Ho Ho Tower oplevelse.

Spillets Regler

Ho Ho Tower reglerne ses i oversigten herunder:

 • Der skal som min. være 3 af samme symbol på en af de 99 spillelinjer før du får gevinst
 • Alle kombinationer fra venstre til højre
 • Et wild symbol kan erstatte de 8 andre symboler
 • På hver spillelinje udløses kun den største gevinst
 • Mindste indsats er 100
 • Alle spil og gevinster annulleres ved fejl i spillet

Hvorledes spiller man Ho Ho Tower?

På Ho Ho Tower er det målet at få min. 3 ens symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre. Er du er ny på online spillemaskiner, eller bare på spillet her, kan vores Ho Ho Tower anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Ho Ho Tower online og vinde rigtige penge.

Først bør du vælge hvordan og hvor du vil spille. Dette online casino tilbyder dig en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

For langt de fleste er det sjovest at spille Ho Ho Tower for rigtige penge, da dette giver muligheden for at vinde op til 1530750kr. Prøv Ho Ho Tower hos LeoVegas, på deres hjemmeside på din computer eller mobil.

Hvis du kun vil spille Ho Ho Tower for sjov eller bare øve dig, så kan du gøre det gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Du behøver ikke at downloade LeoVegas software.

Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at bruge indsats indstillingerne. Dette vil forhøje din indsats, og samtidig din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 3 ens symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst. For at få dit første spin skal du blot klikke på Spin knappen, når du har åbnet spillet.

For størst chance for at få 5 ens symboler på linje, gælder det om at spille på så mange betalingslinjer som muligt. På Ho Ho Tower skal du ikke overveje dette, da du altid vil satse på 99 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til eller fra.

Din trin for trin guide til at spille Ho Ho Tower:

 • Beslut dig først for, hvor mange spillelinjer du vil spille på.

Det bedste er selvfølgelig at spille Ho Ho Tower med så mange spillelinjer som muligt, for at øge chancen for at vinde 1530750kr. Du finder 99 spillelinjer på Ho Ho Tower, fordelt over de 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 99, hvilket betyder at du ikke selv kan vælge en eller flere linjer fra. Men det betyder kun at der er større gevinstchance. Så spil Ho Ho Tower online med 99 linjer, så har du samtidig stor chance for at vinde 1530750kr.

Gevinster udbetales fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke sjældne, hvilket de fleste folk tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Ho Ho Tower gevinsterne er ligeså gode som på de bedste online spillemaskiner.

 • Bagefter skal du vælge møntværdi.

Det kaldes for det meste møntværdi, men til tider også for møntstørrelse. NYX lader dig vælge værdien af hver mønt i Ho Ho Tower. Standardindstillingerne starter fra 0.01kr, hvilket er den laveste møntværdi, op til 5kr – den højeste møntværdi.

På spillet er der som standard 99 spillelinjer, men du kan selv vælge den møntværdi som du ønsker og stadig kunne udløse Ho Ho Tower’s jackpot gevinst på og stadig få din indsats på en gevinstlinje ganget 1000 gange.

 • Når du har valgt din ønskede møntværdi, skal du vælge din indsats per linje.

NYX har valgt at holde mønt indstillingen i Ho Ho Tower låst – så du kan kun satse per linje.

Når du spiller Ho Ho Tower vil alle 99 spillelinjer altid være aktive. NYX har nemlig ikke gjort det muligt at ændre det. Måske det vil blive muligt i en anden version af Ho Ho Tower.

For at justere din indsats på Ho Ho Tower, kan du bruge indsats størrelse/møntværdi knap.

 • Klik på Spin knappen når du vil starte spillet.

Sådan kan de 5 hjul startes, mens indstillingerne på Ho Ho Tower forbliver som før. En anden måde hvorpå du kan starte Ho Ho Tower er ved at bruge autospil. Så er det ikke nødvendigt at trykke på Spin, i stedet kan du blot se på imens de 5 hjul selv spinder op til 100 gange i træk.

 • Der er yderligere to funktioner at overveje, inden du går i gang med at spille Ho Ho Tower spilleautomat. Det er lyd- samt fuld skærm indstillingen.

På Ho Ho Tower er der desværre ikke en fuld skærm funktion. Det burde NYX burde få tilføjet, så man fuldt ud kan nyde Ho Ho Tower spillet.

Vil du slukke for lyden på Ho Ho Tower, kan du gøre det ved at klikke på mute.

Der er ingen lydstyrke funktion på Ho Ho Tower til at skrue op/ned. Så du kan kun skrue helt op for lyden eller sætte den på lydløs.

Alle Ho Ho Tower Symboler

På Ho Ho Tower spilleautomat er der 8 symboler. Herunder er en liste over dem der udbetaler bedst:

 • Golden Seven
 • Red Flowers
 • Christmas Bonsai Tree
 • Candy

Udover disse, finder du også:

 • Mystery wild symbol
 • Ho Ho Tower bonus symbol

Golden Seven er det bedst udbetalende, et jackpot symbol kan man godt sige, . Får du Golden Seven 5 gange på alle de 99 spillelinjer vil du få udbetalt 1000 gange din indsats. Med en indsats på 100 på alle 99 spillelinjer, vil 5 Golden Seven symboler udbetale 1000 gange din indsats – eller 306150 mønter.

På billedet herunder ses Ho Ho Tower’s størst udbetalende symbol:

Det næstbedste at få er Red Flowers symbolet. Satser du kr per linje, kan du vinde op til 500 gange din indsats, men satser du kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til kr. Efter Red Flowers er der også Christmas Bonsai Tree symbolet, som udbetaler 200 gange din indsats selv ved mindste indsats på kr per linje, men kan give dig en gevinst på kr hvis du satser maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Får du det dårligst betalende symbol: Candy 5 gange, udløses en gevinst på 80 gange din indsats.

Ho Ho Tower Spillelinjer

Ho Ho Tower er en video spillemaskine der har 5 hjul og 99 linjer.

Betalingslinjer er linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet. De afgør hvilke kombinationer der giver gevinst.

Du vælger ikke selv hvor mange aktive betalingslinjer der er på Ho Ho Tower – der vil nemlig altid være 99 aktive linjer.

Styr din indsats ved at vælge antallet af aktive linjer, som forklaret ovenfor.

Du kan selv ændre møntværdien.

Spil Ho Ho Tower nu 

Tips om betalingslinjer:

 • Gevinst udbetales fra venstre til højre på betalingslinjerne.
 • Der skal minimum være 3 matchende symboler for at give gevinst.
 • På en gevinstlinje kan et wild symbol erstatte alle andre symboler.
 • Det er kun den største gevinst på en betalingslinje som bliver udbetalt. Får du for eksempel vindende kombinationer på en gevinstlinje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Alle 99 linjer på Ho Ho Tower er faste. Man kan derfor ikke deaktivere dem, så de vil altid være aktive. Fordi alle betalingslinjerne er slået til, vil 3 ens symboler automatisk udbetale gevinst.

Om Ho Ho Tower’s Hjul

Foretrækker du video spil der er ligetil, så er Ho Ho Tower noget for dig. Her spinder de 5 hjul nemlig ned mod bunden af skærmen, hvilket er det mest normale på NYX’s spil.

Hvad der venter dig i dette spil er 8 standard symboler herunder et wild symbol.

Info om den faste Ho Ho Tower Jackpot

Selvom du ikke kan vinde en fastsat Ho Ho Tower jackpot, er der andre fordele som Golden Seven symbolet der udløser gevinst på 1000 gange din linjeindsats. Det vil sige at du kan vinde op til 1530750kr i kontanter for maks. indsats på 100 i mønter.

Progressiv Jackpot på Ho Ho Tower

Du har ikke mulighed for at vinde en progressiv Ho Ho Tower jackpot. Men det kan dog være, at et af de casinoer som har dette NYX spil tilbyder deres egen progressive jackpot.

Hvad er fordelen ved Video Spillemaskiner fremfor Spilleautomater?

Ho Ho Tower er en spillemaskine. NYX har udviklet mange flotte spillemaskiner, inklusiv Ho Ho Tower. På Ho Ho Tower finder du flere funktioner, som du aldrig vil se på klassiske spilleautomater. Hvilket bare er en af grundene, til at du bør prøve Ho Ho Tower spillet for rigtige penge.

Er NYX’s Ho Ho Tower en 3D Spillemaskine?

Ho Ho Tower er ikke en 3D spillemaskine. 3D spillemaskiner er kendt for at have et bedre design end almindelige spillemaskiner. Men selvom du får en flot grafisk oplevelse, får du sjældent nye vigtige funktioner. Det er i stedet forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der kan være afgørende for om du kan lide spillet. Her er nemlig ikke kun grafikken, men også selve spillet der er meget anderledes.

Kan Ho Ho Tower spilles uden LeoVegas software?

Nogle gange er det for besværligt at skulle downloade et spil, hvis man bare lige vil prøve det. Derfor kan du spille Ho Ho Tower direkte på deres website, uden du behøver downloade LeoVegas software. Du kan også prøve spillet helt gratis hos LeoVegas.Eller hvis du er selvsikker nok spille Ho Ho Tower for rigtige penge.

LeoVegas casino kommer i form af et flash site, så blot spil Ho Ho Tower og andre NYX spillemaskiner direkte i din internet browser. Så nej, du behøver ikke LeoVegas download, kun hvis du vil bruge LeoVegas’s mobil app. En anden fordel ved LeoVegas er at de tilbyder gratis prøvespil, også på Ho Ho Tower, hvilket ikke kræver at du tilmelder dig. Men du kan kun gøre krav på LeoVegas’s bonusser og Ho Ho Tower’s mange gevinster hvis du spiller for rigtige penge.

Knapperne på Ho Ho Tower

Sådan bruger du Ho Ho Tower’s knapper bedst muligt:

Start Knappen

De 5 hjul spinder ikke af sig selv, du skal klikke på Spin knappen. Men ligeså snart du har startet spillet, kan Ho Ho Tower udbetale 1000gange din indsats. NYX har også inkluderet følgende knapper:

 • Turbo knappen – er uddybet nedenfor
 • Knapperne der indstiller lydstyrken på Ho Ho Tower
 • Ho Ho Tower’s Info der fortæller mere om Ho Ho Tower’s regler og gevinster

Turbo Knappen

Kunne du godt tænke dig at spillet gik lidt hurtigere, selv under bonusspil, så vil du blive glad for Turbo funktionen.

Brug Ho Ho Tower’s Turbo knap hvis du vil have mere tempo i spillet. Du kan altid afbryde Turbo funktionen ved at klikke på knappen igen.

Information Fanen

Du kan klikke på Info ikonet for at se Ho Ho Tower’s spilleregler. Læs her mere om, hvordan du spiller denne NYX video og få mest muligt ud af at spille Ho Ho Tower hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan du spille helt uden at skulle røre en finger. Autospil funktionen får nemlig spillet til at køre af sig selv. Men bare rolig, det stopper hvis du får gevinst, så du kommer ikke til at gå glip af noget. NYX har været så betænksom at give Ho Ho Tower en autospil knap, hvilket vi er godt tilfredse med.

Som nævnt ovenfor, er autospil en erstatning for Spin knappen. Og du kan selv slå autospil fra når du ikke vil spille mere.

Min. Indsats

Før du åbner en LeoVegas konto samt gør krav på din 10000kr bonus, bør du tjekke hvad casinoet’s minimums indsats krav er, for at spille Ho Ho Tower for rigtige penge.

Uden en Sats En knap, skal du selv indstille indsatsen til minimum på Ho Ho Tower ved hjælp af indstillingerne på Ho Ho Tower.

NYX har været så venlige, at man kan spille for en indsats helt ned til 0.01kr. Hvilket er perfekt hvis man er lidt usikker på Ho Ho Tower, og gerne lige vil prøve spillet for en lav indsats.

NYX har valgt at fastsætte antallet af betalingslinjer til 99 linjer. Det betyder ikke du bliver nødt til at satse store beløb, du kan vælge så din kontante indsats vil være 1kr. Den vigtigste frynsegode ved at have faste linjer er, at det øger sandsynligheden for at udløse særlige features.

Maks. Indsats

Da NYX ikke har valgt at give Ho Ho Tower en Maks. Indsats knap, skal du selv indstille din indsats. Du kan satse op til mønter per spillelinje, hvilket svarer til 100 mønter per spin når alle 99 linje er aktive. Kontant, er det 500kr når du vælger maks. indsats på kr5.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten er beregnet ud fra Ho Ho Tower’s gennemsnitlige udbetalinger, og vises altid i procent. Almindeligvis, udbetaler spillemaskiner mellem 93% og 96%. Ho Ho Tower har en gennemsnitlig tilbagebetalingsprocent på 96%, hvilket vil sige at for hver 100kr der satses, udbetales der i gennemsnit 96kr.

Leder du efter en rigtig god tilbagebetalingsprocent, så er Ho Ho Tower et godt valg med 96.4%.

Særlige Funktioner på Ho Ho Tower

På Ho Ho Tower kan du se frem til bonusspil når du får Bonus symbolet.

Scatter

Vi er kede af at fortælle, at NYX ikke inkluderet et Scatter symbol på Ho Ho Tower. Dog har de givet Ho Ho Tower andre kvaliteter som en bonus runde med masser sjove features og kontante præmier.

Wild

Wild symbolet også kaldet Mystery, erstatter alle de andre symboler i en vindende kombination. Så får du 4 ens Red Flowers symboler plus et Mystery symbol, svarer det til 5 ens Red Flowers symboler, og vil blive belønnet med 500 gange din linjeindsats.

Dette symbol er Ho Ho Tower’s Mystery symbol.

Ekspanderende Wild

Ho Ho Tower ville nok have været sjovere hvis NYX havde givet den en ekspanderende wild, men det har den desværre ikke. I stedet, har NYX inkluderet andre specielle features til at booste saldoen på din LeoVegas konto.

Stacked Wild

Stablede wild symboler kan skabe flere gevinst chancer, men det finder du desværre ikke på Ho Ho Tower. Til gengæld du kan vinde op til 1000 gange din indsats i et enkelt spin.

Overlay Wild

Desværre har Ho Ho Tower ikke et overlay wild symbol, men man kan altid håbe det bliver tilføjet dag.

Gevinstoversigt

For flere informationer om de 8 symbolers udbetalinger, kan du tjekke Ho Ho Tower’s gevinstoversigt. Den største belønning opnår du med 5 Golden Seven symboler. De vil nemlig udbetale en gevinst på 1000 gange din indsats per linje. Så det er dem du skal stræbe efter! Men Red Flowers symbolet kan også bringe glæde med sig. Her vil du få ganget din vindende linjeindsats med 500. Får du fyldt en gevinstlinje med Christmas Bonsai Tree symboler, vil du få udbetalt 200 gange din indsats. Det symbol der udbetaler den laveste gevinst er Candy. Men selv en gevinst på 80 gange din indsats, er da værd at få med.

Spil Ho Ho Tower nu 

Indsats Størrelse

Vælg din indsats ved hjælp af forskellige parametre – NYX har gjort det let for Ho Ho Tower spillere.

 • Juster indsats niveauet
 • Benyt møntværdi indstillingen

Det er ikke muligt at ændre på antallet af aktive betalingslinjer på dette video spil.

En hurtig måde at indstille din indsats på Ho Ho Tower er via indsats niveau. Det starter fra og op til , derved kan du let kan ændre din samlede indsats fra 100 til 100. Vær opmærksom på, at ændringerne gælder for alle 99 linjer.

Hvor meget er Ho Ho Tower’s mønter værd?

Du kan også indstille din indsats ved hjælp af møntværdien. Det er ligeså nemt som at justere lyden eller indstille indsats niveau.

Den laveste indstilling for LeoVegas’s mønter er 0.01kr og maks. er 5kr. Men husk, du skal gange med 99 linjer, samt antallet af mønter du satser, din samlede indsats vil så ligge på mellem 1kr og 500kr.

Ho Ho Tower’s Gevinst Multiplikator

Nogle video spil har en multiplikator funktion, som fungerer sammen med de almindelige 80 til 1000 gange linjegevinster. Leder du efter denne multiplikator på Ho Ho Tower? Så finder du den desværre ikke. Du finder denne ekstra multiplikator på nogle NYX spil, bare ikke Ho Ho Tower.

Gratis Spins og Bonus Funktioner

Hvilke særlige features og bonusspil kan jeg se frem til på Ho Ho Tower?

Har Ho Ho Tower et Bonusspil?

Selvfølgelig! Der er denne fede feature på Ho Ho Tower – Wheels of the Sky; som kan rette op på tingene hvis din LeoVegas saldo er ved at løbe tør. NYX har inkluderet gevinster der er yderst attraktive. Wheels of the Sky vil blive udløst af Bonus symbolet, så hold øje med dette bonus symbol.

Spil Ho Ho Tower hos LeoVegas 

Få din Ho Ho Tower gevinst fordoblet

Desværre, er der ingen gamble feature på Ho Ho Tower. Så er du en af dem der elsker at tage chancer, kan du i stedet skrue op for din indsats på dette NYX spil.

Findes der Free Spins på Ho Ho Tower?

Man kan sagtens komme til at forveksle de gratis spins der bliver udløst i et spil, og en gratis spins bonus fra et casino. Men når du tilmelder dig et nyt online casino som LeoVegas, kan man blive tilbudt en bonus med gratis spins. Det kan du få af LeoVegas – hele 50 spins, men de kan ikke bruges på Ho Ho Tower. Så derfor er det heldigt at, NYX har inkluderet et bonusspil på Ho Ho Tower som indeholder gratis spins. Yderligere, kan man prøve en spillemaskine i en gratis version. Men det kalder man ikke for gratis spins, og får du en vinderkombination – vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din spilkonto.

Du kan ikke få free spins til Ho Ho Tower, men i stedet kan du få 50 LeoVegas free spins til Starburst. Men først, skal du tilmelde dig LeoVegas og foretage et indskud.

Grafikken på Ho Ho Tower

Foruden Ho Ho Tower’s flotte grafik, der virkelig understøtter Holidays-temaet, er der nogle gode valgmuligheder som giver LeoVegas spillere lov til at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Indstille din indsats
 • Starte auto funktion
 • Sætte spillet på mute
 • Starte Turbo funktion
 • Åbne Info for at se Ho Ho Tower’s regler

På en video spilleautomat, er lyden vigtige. NYX har sørget for at den passer fint til Ho Ho Tower’s tema. Men hvis det er for meget, kan du slukke det med et enkelt klik på mute.

Spil med Rigtige Penge

Ho Ho Tower er sådan et fantatisk spil! Levende grafik og temmelig hyppige gevinster, hvad mere kan man bede om.

Sådan kan Ho Ho Tower spilleautomat spilles for rigtig indsats:

Spil Ho Ho Tower online med en spilkonto hos LeoVegas. Opret din LeoVegas konto i løbet af 5 minutter. Sådan gør du:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Ho Ho Tower med LeoVegas’s casino penge

Hvordan Udbetales Gevinst?

Din LeoVegas konto bliver automatisk forhøjet med din Ho Ho Tower gevinst, hvis du vinder. Derefter kan du udbetale beløbet ved at bruge Skrill. De kan dog have forskellige beløbsgrænser, du bør derfor kontakte LeoVegas kundeservice hvis du har spørgsmål.

Vælger du at tage imod den 125% LeoVegas velkomstbonus, vil din bonus blive underlagt et omsætningskrav på 35, som skal opfyldes før du kan udbetale din Ho Ho Tower gevinst. Du finder flere oplysninger under LeoVegas’s Vilkår & Betingelser. Men du behøver ikke kigge i Ho Ho Tower’s Info sektion, da det ikke er en del af spillet.

Kan jeg prøve Ho Ho Tower gratis?

En af grundene til vi elsker LeoVegas er at de lader os spille dette avancerede spil for sjov. Spil Ho Ho Tower online på din computer eller på din mobil.

Det kan være underholdende at spille LeoVegas’s spillemaskiner for sjov. Men hvis du vil vinde rigtige penge på Ho Ho Tower, er du nødt til at satse rigtige penge. Du vælger bare at skifte til spil for penge. Indbetal et minimum af 50kr og spil for ned til kr per linje. Dine penge kan vare et stykke tid. LeoVegas vil forlænge dit spil med en 125% LeoVegas bonus til nye spillere, uden du skal indtaste en LeoVegas bonuskode.

Hvis jeg spiller gratis, kan jeg så stadig vinde kontanter?

Spil Ho Ho Tower gratis og vind rigtige penge! Kan det virkelig lade sig gøre? Ja, hos LeoVegas kan det. Du kan nemlig få en LeoVegas gratis bonus

Info Om Ho Ho Tower Gratis Bonus

Hvis du vil bruge din LeoVegas gratis bonus til at spille dette video spil, skal du vide at den generøse 50kr bonus kan give dig kontante udbetalinger. LeoVegas kræver dog at du gennemspiller denne bonus 35 gange, og det der er tilbage efter de 50kr er fratrukket, forbliver dine at spille med. Gratis spil og gevinst? Det bliver ikke meget bedre!

Findes Ho Ho Tower mobil spillemaskine hos LeoVegas?

Jep, LeoVegas har gjort dette spil tilgængeligt til ejere af iOS, Android, Windows enheder via deres app. Du skal blot downloade den, så har du underholdningen lige ved hånden. Ho Ho Tower mobil er mere eller mindre identisk med den version du finder på din computer. Det er de samme 5 hjul, og den samme 96.4% udbetalingsprocent, der kommer til at underholde dig i Ho Ho Tower app versionen.

Hvis du bruger en iOS enhed, såsom en iPhone, skal du besøge iTunes eller download LeoVegas’s iOS app direkte på deres website. Det er præcis samme fremgangsmåde hvis du vil spille Ho Ho Tower på din iPad.

Som Android mobil bruger, kan du finde LeoVegas app i Google Play eller på LeoVegas’s site. Det tager kun et øjeblik at downloade den og så kan du spille NYX’s spil .

En ting du skal være opmærksom på hvis du vil downloade LeoVegas’s app, er at du får den officielle som desuden er gratis.

Ekstra Mobil Bonus

Markedet for mobil spil bliver kun større, derfor er det sært at LeoVegas ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Det betyder at Ho Ho Tower fans ikke kan få lov at bruge deres velkomstbonus på deres mobile enhed. Forhåbentlig, vil LeoVegas ændre det i nærmeste fremtid, så NYX fans kan drage gavn af deres loyalitet til LeoVegas.

Største Gevinst på Ho Ho Tower

Når det kommer til gevinsterne på Ho Ho Tower, kan du få et overblik over hvor meget Ho Ho Tower’s 8 symboler udbetaler i gevinstoversigten, se den ved at klikke på yes. Her kan du se, at Golden Seven symbolet er det bedste at få – det kan nemlig gange din indsats på hver gevinstlinje med 1000. Spiller du med en indsats på mønter på hver linje og en møntværdi på 5kr, kan du altså vinde 306150 mønter forudsat at 5 af disse symboler lander på en aktiv gevinstlinje.

Hvordan kan Ho Ho Tower tips forbedre gevinstchancen?

Ingen Ho Ho Tower strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette moderne spil afhænger nemlig af Ho Ho Tower’s tilbagebetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Ho Ho Tower’s 5 hjul og 99 linjer udbetaler over en periode, hvor house edge viser LeoVegas’s udbytte.

NYX har givet dette spil en fin udbetalingsprocent på 96.4%. Der er derfor gode chancer for gevinst på Ho Ho Tower.

Ho Ho Tower tilbyder en fin tilbagebetalingsprocent på 96.4%, så du vil blive belønnet med hyppige små gevinster.

Introduktion til NYX:

 • Stifter: Matthew Davey
 • Speciale: Digital Gaming Løsninger, Cross-Platform Management System, Online & Mobil Gaming
 • Etableret: 1999
 • Hjemmeside:http://www.nyxgaminggroup.com/
 • Hovedkontor: 400 S Rampart Blvd #220, 89145
Spil Ho Ho Tower hos LeoVegas