Spil Hidden Online

Spil Hidden ved LeoVegas 

Spil Hidden og vind hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Hidden Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Du behøver ingen bonuskoder til NYX spilleautomater for at få en LeoVegas bonus. Spil Hidden online – LeoVegas har gjort det nemt med deres 125% bonus op til 10000kr uden brug af LeoVegas bonuskode. For at aktivere den, skal du blot åbne en LeoVegas konto, logge ind og indbetale minimum 50kr med din Skrill konto og nyd din ekstra tid med Hidden.

LeoVegas bonus code

Bare rolig, hvis du ikke har en LeoVegas bonuskode betyder det ikke noget. Du kan nemlig få en LeoVegas velkomstbonus på 125% og en gratis LeoVegas bonus på 50kr til at bruge på Hidden spilleautomat – uden at bruge en LeoVegas bonuskode.

LeoVegas Velkomstbonus

Der intet bedre end at prøve Hidden spillemaskine for gratis penge. Som ny spiller, har du chancen for det med en LeoVegas bonus som består af en 50kr gratis bonus, der kan bruges på samtlige NYX spil. Endnu federe er det, at denne LeoVegas bonus ikke kræver noget indskud – du får de 50kr helt gratis. Indbetaler du minimum 50kr til din nye spilkonto, vil du få en 125% LeoVegas velkomstbonus. Alt du har brug for, er en ny spilkonto, og lyst til at spille på spilleautomater.

Hvis du indbetaler minimum 50kr til din spilkonto ved første indskud, kan du få en LeoVegas velkomstbonus. De tilbyder nemlig en 125% bonus på op til 10000kr. Indbetal minimum 50kr og din spilkonto vil stige med en 125% LeoVegas velkomstbonus.

Spil Hidden nu 

Indledning

Hvis du er på udkig efter spænding på en 178 måder at vinde spillemaskine, så er Hidden lige det du leder efter. Med fantastisk grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 178 måder at vinde som udbetaler op til 2150000kr, vil du med sikkerhed blive underholdt. Spil Hidden online – en af NYX’s sjoveste spil, med et Egypt tema som ikke kun Exploration fans holder af. Hidden spillemaskine giver dig muligheden for at få en gevinst på 1000 gange din indsats, vinde free spins, få kontante gevinster på op til 2150000, alt det med en indsats fra per linje.

Hidden Features

Hidden er mere end bare en spillemaskine som kun Exploration fans vil være glade for. Lad os kigge på hvad Hidden kan tilbyde.

Der er masser af fremragende funktioner blandt andet bonus free spins, samt 11 symboler med en wild og en scatter på denne 178 måder at vinde spillemaskine.

Udløses jackpotten bliver din indsats per linje ganget med 1000. Spillet har en god udbetalingsprocent på 96.3%.

Leder du efter et online casino hvor du kan åbne en gratis konto og vinde store gevinster? Så spil Hidden online hos LeoVegas, der kan du både vinde kontante gevinster og åbne en gratis konto. Hos LeoVegas har du også mulighed for at downloade og spille Hidden app spilleautomat på mobilen. Du kan endda få en god velkomstbonus.

Historien bag Hidden

Hidden udkom i 2017, spillet blev den gang udviklet af NYX, som stadig den dag i dag har licens på spillet. NYX opdaterer regelmæssigt dette 178 måder at vinde spil, for at Hidden altid lever op til forventningerne.

Spilleinformation

Her er en liste over reglerne for Hidden:

 • Du skal minimum have 3 af de samme på en af de 178 måder at vinde gevinstlinjer for at kvalificere dig til gevinst
 • Samtlige gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved enhver placering på spillet
 • Med wild symbolet kan du få flere gevinster, fordi det erstartter alle 11 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst bliver udløst på hver en spillelinje
 • Gratis spins featuren på Hidden udløser 5 free spins
 • Gratis spins kan blive udløst igen under dine gratis spins
 • Laveste indsats er 100
 • Alle indsats og udbetalinger annulleres hvis der opstår fejl i spillet

Hvordan kommer jeg i gang med at spille?

I Hidden spillet gælder det om at få mindst 3 ens symboler, og op til 5 på en gevinstlinje fra venstre til højre. Er online spilleautomater nyt for dig, eller er du bare ny på Hidden, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du spiller Hidden spilleautomat online og vinder kontanter.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du ønsker at spille. Du kan få en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

Langt de fleste foretrækker at spille Hidden for rigtige penge, da du så kan vinde op til 2150000kr. Så hvorfor ikke besøge LeoVegas og prøve Hidden, på deres website også fra mobil.

Ønsker du kun at spille Hidden for sjov, eller vil øve dig, så er der mulighed for at gøre det gratis på LeoVegas’s website eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt at downloade LeoVegas software.

Du ændrer din indsats ved at bruge indsats størrelse knapperne. Dette kan forhøje din indsats, samt beløbet du kan vinde. Du skal have mindst 3 af de samme symboler på en aktiv spillelinje, og får du 5 ens symboler udløser du den største gevinst. Når du har åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at starte Hidden.

Jo flere linjer du satser på, jo flere chancer er der for at få 5 ens symboler på en spillelinje. På Hidden er det ikke nødvendigt at tænke over dette, da du altid vil satse på 178 måder at vinde. Du kan samtidig slå Turbo tilstand til eller fra.

Trin for trin guide til at spille Hidden:

 • Til at starte med, skal du vælge hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Hidden har 178 måder at vinde fordelt over 5 hjul. Antallet af aktive spillelinjer er fastsat til 178, hvilket betyder at du ikke kan ændre antallet af linjer. Spil Hidden online, så er du et skridt nærmere top gevinsten på 2150000kr på de 178 måder at vinde.

Gevinster på spillelinjerne udbetales fra venstre til højre, som er det mest almindelige på 178 måder at vinde spillemaskiner. Gevinsterne er ikke nærige, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. Hidden gevinsterne er ligeså store som på de bedste online 178 måder at vinde spillemaskiner.

 • Næste skridt er at indstille din møntværdi.

Nogle gange, bliver det også kaldet møntstørrelse. På Hidden lader NYX dig vælge værdien af hver mønt. Standardindstillingerne starter fra 0.02kr hvilket er den mindste møntværdi, og op til 10kr – den største møntværdi.

Med 178 spillelinjer som er standard og en møntværdi du selv kan du vælge, kan du udløse Hidden’s jackpot gevinst på kan du få din indsats på en gevinstlinje ganget med 1000.

 • Når du har indstillet møntværdien til den ønskede værdi, vælg så indsats per linje.

NYX har i Hidden valgt at have en fast mønt indstilling på per linje.

Når du spiller Hidden vil alle 178 måder at vinde. NYX har nemlig ikke gjort det muligt at ændre det. Måske det vil blive muligt i en anden version af Hidden.

Finjuster din indsats på Hidden ved at benytte indsats størrelse/møntværdi knappen.

 • Ved at klikke på Spin knappen, starter du spillet.

På denne måde vil de 5 hjul starte, mens indstillingerne på Hidden forbliver som du valgte dem. Du kan også starte Hidden ved at bruge autospil. Således behøver du ikke bruge Spin knappen, men kan læne dig tilbage nyde at de 5 hjul automatisk spinder op til 100 gange i træk.

 • Der er desuden to funktioner mere at overveje, inden du vælger at starte Hidden spillemaskine. Det er om du vil spille i fuld skærm samt hvordan lydniveauet skal være.

Det er ikke muligt at spille Hidden i fuld skærm. Det er en skam at NYX ikke har gjort det muligt, men vi kan håbe det vil blive rettet i en opdatering af Hidden.

Med et klik på mute-knappen kan du slukke helt for lyden på Hidden.

På Hidden er der ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned for lydniveauet. Du må nøjes med enten at skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Alle Symbolerne på Hidden

Der er 11 symboler på Hidden spilleautomat. Her er de bedst udbetalende:

 • Professor Taylor
 • Benjamin
 • Camel
 • Sphinx
 • Ace
 • Jack og 10

Sammen med disse, vil du også finde:

 • Hidden wild symbol
 • Magnifying Glass scatter symbol
 • Magnifying Glass freespins symbol

Den største gevinst får du med Professor Taylor, som er et slags jackpot symbol kan man vel sige. Får du Professor Taylor 5 gange på de 178 måder at vinde vil det udbetale 1000 gange din indsats. Satser du 100 på alle 178 måder at vinde, kan 5 Professor Taylor symboler nemlig give dig 1000 gange din indsats – eller 215000 mønter.

Herunder ses det højst betalende symbol på Hidden:

Det næstbedst symbol er Benjamin. Når du satser kr per linje, får du udbetalt 500 gange din indsats, men du vælger at satse kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde kr. Der er også det gavmilde Camel symbol, som giver dig 300 gange din indsats selv ved min. indsats på kr per linje, men som kan øge din saldo med kr, hvis 5 af dem lander på en aktiv spillelinje og du spiller med maks. indsats.

Sphinx og Ace ganger din indsats med henholdsvis 200 og 120. Det lavest udbetalende symbol er Jack og 10, men selv her kan du få 60 gange din indsats, hvis du får 5 af Jack og 10.

Det er fedt med et Wild symbol, men Magnifying Glass symbolet er endnu bedre! Det vil fuldende enhver gevinst kombination på Hidden. Symbolet Magnifying Glass kan alene gange din indsats med .

Der er et Magnifying Glass symbol, til at udløse Hidden’s free spins.

Hidden Betalingslinjer

Hidden er en spillemaskine med 178 måder at vinde.

Møntværdien kan du selv indstille.

Det betyder, at der er ingen rigtige betalingslinjer i Hidden. Men i stedet får 178 gevinstlinjer – nemlig 178 måder at vinde. Får du en gevinst kombination med minimum 3 ens symboler på række, udbetales der gevinst, uanset hvor på de 5 hjul de lander. Det føles næsten som om de 11 symboler er blevet scatter.

Med 178 måder at vinde spil skal man ikke bekymre sig om at slå betalingslinjer til og fra. På Hidden er de 178 måder at vinde altid aktive.

Møntværdi knappen på Hidden kan du bruge til at indstille beløbet for din indsats.

Spil Hidden ved LeoVegas 

Sådan får du mest ud af Hidden’s betalingslinjer:

 • Hidden’s aktive betalingslinjer udbetaler gevinst fra venstre til højre.
 • Det mindste antal af matchende symboler for at få gevinst er 3. De skal lande på en af de 178 måder at vinde.
 • Wild symbolet erstatter alle de 11 almindelige symboler for at give flere gevinst kombinationer.
 • Hidden’s scatter symbol udbetaler gevinst ligegyldigt hvor den lander.
 • Den største linjegevinst bliver udbetalt. Hvis du får to gevinster, vil Hidden’s betalingslinjer kun registrere den største af de to.
 • Du bliver nødt til at prøve dette 5-hjuls spil med 178 faste betalingslinjer. Det betyder at alle gevinster vil blive udbetalt.

Om Hidden’s Hjul

Denne ways to win skulle give dig en velkendt fornemmelse. De 5 hjul kører nemlig nedad, hvilket er den mest almindelige retning på NYX spil. Så alt du behøver at koncentrere dig om er symbolerne.

Der er 11 almindelige symboler på Hidden herunder et wild og et scatter symbol.

Hvor stor er den faste Hidden Jackpot?

Det er ikke unormalt, at 178 måder at vinde spil ikke har en jackpot. Der findes heller ingen fast Hidden jackpot, men i stedet kan du nyde godt af Professor Taylor symbolet der giver dig en gevinst på 1000 gange din indsats. Så du kan altså vinde helt op til 2150000kr for maks. indsats på 100 mønter.

Vind en Progressiv Jackpot

Her finder du ikke en progressiv Hidden jackpot. Men det kan være, at et casino som udbyder dette NYX spil har tilføjet deres progressive jackpot pulje.

Klassisk Spilleautomat eller 3D Spillemaskine?

Hidden er en særlig spillemaskine. Den har nemlig intet mindre end 178 måder at vinde, i stedet for traditionelle betalingslinjer. Ovenfor kan du læse mere om hvordan betalingslinjerne i dette 178 måder at vinde spil fungere.

Er dette spil en 3D Spillemaskine?

Hidden er desværre ikke en 3D spillemaskine. Men det betyder ikke at Hidden’s design er kedeligt. NYX er kendt for god grafik, og Hidden er ingen undtagelse. Derudover kan du også få gode gevinster – op til 2150000kr. Ikke dårligt, vel?!

Er LeoVegas download et must?

Leder du efter et casino hvor det ikke er nødvendigt med Hidden download eller LeoVegas software? Så prøv LeoVegas, her kan du nemlig spille direkte på sitet. Hvis du har lyst til at prøve andre NYX spil, kan du hos LeoVegas prøve dem i en gratis version. Her kan du for eksempel prøve Hidden gratis eller satse rigtige penge på Hidden.

Fordelen ved dette online casino er, at du ikke behøver LeoVegas download. Spil Hidden direkte i din browser i stedet. Sammen med andre NYX spil, kan du prøve Hidden i en gratis version. Men husk at du skal spille Hidden for rigtige penge, hvis du vil gøre krav på gevinsten hos LeoVegas.

Hidden’s Knapper

Her finder du en uddybende forklaring af hvordan Hidden’s knapper fungerer:

Start Knappen

Den vigtigste knap på Hidden er Spin. Det er den, der er første skridt på vejen til at nå gevinsten på 2150000kr. De andre knapper på Hidden som du bør kende er:

 • Turbo knappen – er forklaret nedenfor
 • Knapperne der justerer lydstyrken på Hidden
 • Info knap for mere information om Hidden’s spilleregler og gevinstoversigt

Turbo Knappen

Hvis du ønsker at fremskynde udfaldet af dine gratis spins, så kan du bruge Turbo knappen.

Hvis du er for utålmodig til at vente på Hidden’s gevinster, så er Turbo funktionen lige noget for dig. NYX har tilføjet denne knap så du kan få de 5 hjul til at løbe hurtigere. Start funktionen ved at trykke på Hidden’s Turbo knap, og afbryd den ved at klikke igen.

Information Fanen

Klik på Information fanen for at læse mere om Hidden’s spilleregler. Hold dig informeret om, hvordan du spiller denne NYX 178 måder at vinde spillemaskine og få mest muligt ud af din Hidden oplevelse hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Der er ingen tvivl om at autospil er en nyttig funktion. Den lader spilleren slappe af mens de 5 hjul spinder af sig selv. Det eneste tidspunkt de stopper, er når du får en vindene kombination. Du kan vælge at bruge auto funktionen på Hidden, selv hvis bare vil prøve spillet for sjov.

Som nævnt ovenfor, er autospil en erstatning for Spin knappen. Og du kan selv slå autospil fra når du ikke vil spille mere.

Min. Indsats

Har du planer om at åbne en LeoVegas konto samt gøre krav på din bonus på 10000kr, kan det være en god idé, at finde ud af hvad minimums indsatsen er på Hidden, når du spiller for rigtige penge.

NYX har desværre ikke givet Hidden en knap til at indstille indsatsen til minimum, så du er nødt til gøre dette ved hjælp af indstillingerne på Hidden.

Det er nemt at vælge den laveste møntværdi på Hidden, bare sænk møntværdien til 0.02kr. Hvis du også vælger at spille på det mindste antal betalingslinjer: 178, så vil din samlede indsats være 2kr per spin.

NYX har valgt at fastsætte antallet af betalingslinjer til 178 måder at vinde. Det betyder ikke du bliver nødt til at satse store beløb, du kan vælge så din kontante indsats vil være 2kr. Den vigtigste frynsegode ved at have faste linjer er, at det øger sandsynligheden for at udløse særlige features.

Maks. Indsats

Vil du gerne spille Hidden med maks. indsats – for at vinde store gevinster og ekstra features, så skal du manuelt indstille den din indsats til maks. værdi. På Hidden er maks. indsats 100 mønter, altså mønter på samtlige 178 måder at vinde linjer. Den maksimale indsats i kontanter er 1000kr.

Tilbagebetalingsprocent

På 178 måder at vinde spil er tilbagebetalingsprocenten normalt 93% til 96%. Dette betyder dog ikke at du altid vinder mellem 93% og 96%. Hidden’s tilbagebetalingsprocent er beregnet ud fra Hidden’s udbetalinger, statistisk set over en lang periode. For hver gang der er satset 100kr på Hidden, udbetales der i gennemsnit gevinster for 96kr.

Her er en af markedets højeste tilbagebetalingsprocenter – på en rigtig flot 96.3%.

Særlige Funktioner på Hidden

Dem der er interesseret i Hidden, vil blive glade for at høre at spillet både har et wild og scatter symbol. Læs nedenfor, for mere info om dem.

Scatter

På Hidden kan du glæde dig over scatter symbolet der hedder Magnifying Glass. Det ganger nemlig hele din indsats med . Det kan starte en runde af free spins, og det er jo det vi alle venter spændt på.

Her ses scatter symbolet:

Wild

Wild symbolet erstatter Hidden’s almindelige symboler. Hvis du skal bruge 5 ens symboler men i stedet får 4 Benjamin symboler. Så kan Wild symbolet stå i stedet for det sidste, og derved udløse 500 gange din linjeindsats.

Her kan du se wild symbolet.

Ekspanderende Wild

Trist men sandt, Hidden har ingen ekspanderende wild. Men til gengæld har NYX givet den mange andre underholdende funktioner.

Stacked Wild

Af en eller anden grund, har NYX ikke inkluderet et stablet wild symbol på disse 178 måder at vinde betalingslinjer. Heldigvis, var NYX storsindet nok til at give den en linjegevinst på 1000 gange din indsats.

Overlay Wild

Overlay wild symbolet på Hidden er desværre ønsketænkning, men hvem ved måske vil NYX vil tilføje det i en opdatering.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten viser hvor meget du får udbetalt af de forskellige symboler. Blot klik på knappen for at se en komplet liste over alle 11 symboler og deres gevinstudbetaling. For at få gevinst på Hidden, skal du minimum have 3 ens på linje. Men du kan ikke få mere end 5 symboler, en på hvert hjul. De største gevinster får du med 5 ens symboler. Det højeste betalende standard symbol på Hidden er Professor Taylor. Det fremgår tydeligt af gevinstoversigten, at Professor Taylor symbolet udbetaler 1000 gange din linjeindsats, hvis du får alle 5. Det næstbedste symbol, Benjamin, vil udbetale en gevinst på 500 gange din indsats per linje. Slet ikke dårligt! Får du Camel symbolet, kan du få udbetalt op til 300 gange din indsats – med 5 Camel symboler på linje. Næste i rækken er Sphinx. For en vindende linje fyldt med Sphinx symboler kan du forvente 200 gange din indsats. Mens 5 Ace symboler, vil belønne dig med 120 gange indsatsen. Det mindst generøse af de 11 symboler er Jack og 10. Men du vil blive glad for at høre, at selv dette – det laveste betalende symbol på Hidden – stadig kan gange din linjeindsats med 60.

Spil Hidden nu 

Indsats Størrelse

På Hidden er der adskillige måder at vælge din indsats:

 • Vælg indsats niveau
 • Indstil møntværdi

Det er ikke muligt at ændre på antallet af aktive betalingslinjer på dette 178 måder at vinde spil.

Du kan vælge niveauet af din indsats – eller hvor mange mønter du vil satse per linje. Dette vil have direkte indflydelse på størrelsen af din indsats. Du kan indstille din indsats til enhver værdi mellem og mønter på hver af de 178 måder at vinde. Hvis du for eksempel vælger en indsats på per linje, vil du med 178 måder at vinde på Hidden, have en samlet indsats på 100 mønter per spin.

Møntværdi på Hidden

Hidden giver dig muligheden for at vælge den kontante værdi af hver mønt du satser. Du kan gå helt ned til 0.02kr, eller du kan vælge at satse maks. på 10kr.

På Hidden kan du satse fra 2kr, op til 1000kr som er den højste indsats du kan vælge. For at tilpasse din indsats, kan du indstille møntværdien den starter fra 0.02kr og går op til 10kr.

Har Hidden multiplikator funktion?

Der findes mange 178 måder at vinde spil som har en ekstra gevinst multiplikator, men ikke Hidden. Hidden har ikke en ekstra gevinst multiplikator. Så selvom mange 178 måder at vinde spil har det, har NYX ikke tilføjet denne funktion på Hidden.

Bonus Runder og Free Spins

Kan jeg se frem til free spins og andre bonus funktioner på Hidden?

Hvilke Bonus Runder tilbyder Hidden?

Hidden har intet bonusspil. Til gengæld kan du få 5 gratis spins.

Spil Hidden ved LeoVegas 

Dobbelt eller Intet Funktion på Hidden

Du har måske se en gamble funktion på nogle spil med 178 måder at vinde. Men det finder du ikke her. Dette er et sjovt Exploration spil der vil ikke friste dig til at miste det hele i ét klik.

Kan man få Hidden Free Spins?

Det er ikke unormalt, at spillere forveksler free spins som et bonusspil med free spins som en bonus. Nogle online casinoer som LeoVegas kunne have free spins som del af deres kampagnetilbud. 50 af dem vil være tilgængelige for dig ligeså snart du har tilmeldt dig LeoVegas. Måske kan du endda vinde nok på NYX’s spillemaskiner til at få en god udbetaling. Samtidig, kan du normalt prøve en spillemaskine for sjov. Hvis du prøver Hidden i en gratis version, vil gevinsterne heller ikke ende på din LeoVegas konto. Men hvis du spiller NYX spillemaskiner for rigtige penge og udløser free spins, vil du helt sikkert vinde rigtige penge.

På Hidden kan du være heldig at få 5 gratis spins, når du udløser Treasure Room runden.

Du vil nok ikke blive imponeret over de 5 LeoVegas gratis spins, man kan få på Hidden. Bare rolig, LeoVegas har prøvet at kompensere ved at tilbyde 50 gratis spins i deres velkomstbonus. På den anden side, kan dette spil’s 178 måder at vinde mindske skuffelsen over de 5 gratis spins, ved at udbetale ganske fint. Trods alt, er en gevinst på

Den Visuelle Oplevelse

En af de væsentlige kvaliteter ved Hidden som en 178 måder at vinde spillemaskine, er at den giver gevinst ret ofte. Men den har også meget andet at byde på, såsom flot NYX grafik og et antal af knapper som kan hjælpe dig med at:

 • Se Hidden’s gevinstoversigt
 • Indstille værdien af din indsats
 • Sætte Auto Spin i gang
 • Mute Hidden’s lydeffekter
 • Vælge Turbo tilstand
 • Få adgang til Hidden’s spilleregler

Spil Hidden for Penge

Uden tvivl skulle, Hidden’s fantastiske kvaliteter, såsom levende grafik og ekstra funktioner, holde dig underholdt selv når du spiller for sjov. Men denne 178 måder at vinde spillemaskine udbetaler ikke rigtige gevinster som – 215000 mønter medmindre du spiller hos LeoVegas for rigtige penge.

Sådan spiller man Hidden online for rigtige penge:

Opret en LeoVegas konto og spil Hidden online for rigtige penge. Det kræver ikke mere end 5 minutter. Således får du oprettet din LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Hidden med LeoVegas’s casino penge

Hvordan kan jeg udbetale min gevinst?

LeoVegas registrerer dine Hidden gevinster øjeblikkeligt. Derefter kan pengene udbetales med Skrill. Der kan være en udbetalingsgrænse, så forhør LeoVegas kundeservice support vedrørende dette.

Endvidere, hvis du tog imod den 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du sørge for at opfylde omsætningskravet på henholdsvis 35 før du udbetaler din Hidden gevinst. Før du foretager en udbetaling, så tjek LeoVegas’s Vilkår & Betingelser, hvor du finder detaljer om udbetalingskrav. Du skal ikke kigge efter dem i Hidden’s Info sektion.

Hvordan kan jeg spille Hidden gratis?

En af grundene til vi elsker LeoVegas er at de lader os spille dette avancerede spil for sjov. Spil Hidden online på din computer eller på din mobil.

Spil Hidden gratis og vind rigtige penge! Kan det virkelig lade sig gøre? Ja, hos LeoVegas kan det. Du kan nemlig få en LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus uden krav om Indskud

Hvis du vil bruge din LeoVegas gratis bonus til at spille dette 178 måder at vinde spil, skal du vide at den generøse 50kr bonus kan give dig kontante udbetalinger. LeoVegas kræver dog at du gennemspiller denne bonus 35 gange, og det der er tilbage efter de 50kr er fratrukket, forbliver dine at spille med. Gratis spil og gevinst? Det bliver ikke meget bedre!

Kan man spille Hidden mobil?

Ja, du kan blive underholdt af Hidden mobil i en app som er tilgængelig til samtlige iOS, Android, Windows enheder. Download LeoVegas app til din mobile enhed og få adgang til et hav af spilleautomater på din mobil. Hidden tilbyder den samme gode oplevelse som på din computer. De 5 hjul giver den samme fine udbetalingsprocent på 96.3%, det eneste der er ændret er størrelsen af designet.

Til jer der bruger en iOS enhed, så kan I downloade LeoVegas’s iOS app i iTunes eller på LeoVegas’s website. Hidden er altså kun et par klik væk ligemeget om bruger iPhone eller iPad.

Du finder mange NYX spilleautomater hvis du downloader LeoVegas’s Android app i Google Play. I løbet af få minutter har du adgang til dem alle direkte på din Android enhed.

Bare et lille råd: lad være med at købe en Hidden eller LeoVegas app, da de er falske. Deres app er nemlig gratis, og du kan finde et link på LeoVegas.

Spil med Mobil Bonus

De fleste folk bruger efterhånden deres mobil til alt. Men det har LeoVegas valgt at ignorere, de tilbyder i hvert fald ingen mobil bonus. Så vil du spille Hidden eller andre Egypt tema spil på LeoVegas mobil, må du betale af egen lomme.

Hvad er den største gevinst på Hidden?

Vil du vide hvad den maksimale gevinst er på dette Egypt spil? Så kig nærmere på Hidden’s gevinstoversigt ved at trykke på knappen. Her finder du Professor Taylor symbolet, som er det bedst betalende, det vil gange hver mønt du satser per gevinstlinje med 1000. Satser du mønter per linje med 10kr som møntværdi, vil du få udbetalt 215000 mønter hvis 5 af disse symboler lander på en udbetalingslinje.

Kan en Hidden strategi give gevinst?

Din chance for at få gevinst kan ikke forbedres via en Hidden strategi. I stedet kan dette 178 måder at vinde spil’s udbetalingsprocent samt størrelsen af LeoVegas’s house edge give dig en idé om hvor gode gevinstchancer der er. Udbetalingsprocenten på Hidden viser hvor meget der bliver udbetalt i gevinster over en periode, hvor house edge viser hvor meget LeoVegas i gennemsnit tjener.

NYX var ikke nærrige da de gav dette spil en fin udbetalingsprocent på 96.3%. Derfor er dine gevinstchancer på Hidden statistisk set gode.

Hidden’s udbetalingsprocent er på 96.3%, hvilket betyder at din chance for gevinst er ganske udmærket. Du kan forvente at udløse gevinster på Hidden knap så ofte, men i store summer.

Fakta om NYX:

 • Stifter: Matthew Davey
 • Speciale: Digital Gaming Løsninger, Cross-Platform Management System, Online & Mobil Gaming
 • Etableret: 1999
 • Hjemmeside: http://www.nyxgaminggroup.com/
 • Hovedkontor: 400 S Rampart Blvd #220, 89145
Spil Hidden nu