Spil Heart of the Jungle Online

Spil Heart of the Jungle ved LeoVegas 

Spil Heart of the Jungle hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Heart of the Jungle Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Foruden den 125% bonus på op til 10000kr, kan nye spillere også få 50 LeoVegas free spins.

Lad være med at bekymre dig om bonuskoder, for der er ingen LeoVegas bonuskode! Bare opret en konto og få en 125% LeoVegas bonus samt en bonus uden krav om indskud helt op til 50kr, uden at bruge en bonuskode.

LeoVegas Velkomstbonus

Skræddersyede velkomstbonusser er vist en af LeoVegas’s specialiteter. Nye kunder kan nemlig prøve Playtech spil ved at bruge en 50kr LeoVegas No Deposit Bonus. Vælger du derefter at indbetale til din LeoVegas konto, vil der komme flere bonus tilbud din vej.

Hvad med en LeoVegas velkomstbonus? 125% mere oven i det beløb du indbetaler – er det LeoVegas tilbyder når du opretter dig og foretager et indskud på mindst 50kr. Det er let at indbetale til din LeoVegas konto, en Skrill konto kan bruges. LeoVegas giver dig mulighed for bruge disse penge på Playtech spil, blandt andet Heart of the Jungle spillemaskine som har en minimum linjeindsats på 0.1kr. Spil løs til din 125% bonus er sluppet op.

Spil Heart of the Jungle hos LeoVegas 

Overblik

Søger du et eventyr på en spillemaskine? Så spil Heart of the Jungle online – det vil give dig det du søger. Med simpel men flot grafik, forskellige bonus funktioner, 5 hjul og 50 betalingslinjer som udbetaler op til 1000000kr, er du sikker på at blive underholdt. Heart of the Jungle er en af Playtech’s populæreste spillemaskiner, med et Jungle tema som kan tryllebinde de fleste.

Heart of the Jungle spillemaskine giver dig en chance for at vinde 500 gange din indsats, få free spins, få kontante gevinster på op til 1000000, nyde Achievements feature, eller blive underholdt af de eksklusive symboler alt sammen med en lav min. indsats på bare 0.1 per linje.

Heart of the Jungle Funktioner i Spillet

Heart of the Jungle er meget mere end blot en spillemaskine som kun Wilderness fans vil sætte pris på. Lad os kigge på hvad Heart of the Jungle kan tilbyde.

Du finder en masse sjove features som gratis bonus spins samt 14 symboler, herunder forskellige typer wilds på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 500 gange din linjeindsats. Tilbagebetaling til spilleren er på 96.97%.

Spil Heart of the Jungle online hos LeoVegas med en gratis spilkonto, så du kan vinde store gevinster. Du kan endvidere benytte LeoVegas download og spille Heart of the Jungle app spilleautomat på din mobil. Du kan samtidig få en flot velkomstbonus.

Historien bag Spillet

Heart of the Jungle blev oprindeligt udgivet i 2014, af Playtech som stadig har licens på spillet nu. Desuden opdaterer Playtech regelmæssigt denne video, så du altid får den bedste version af Heart of the Jungle.

Grundregler

Samtlige regler for Heart of the Jungle ses herunder:

 • Der skal som min. være 3 af samme symbol på en af de 50 spillelinjer før du får gevinst
 • Alle kombinationer fra venstre til højre udløser gevinst, dog ikke for Scatter symbolet
 • Scatter symboler giver gevinst ved enhver placering
 • Et wild symbol kan erstatte de 14 andre symboler undtagen scatter symbolet
 • På hver spillelinje udløses kun den største gevinst
 • Gratis spins funktionen på Heart of the Jungle giver 25 gratis spins
 • Gratis spins kan tildeles igen under gratis spins runde
 • Mindste indsats er
 • Alle spil og gevinster annulleres ved fejl i spillet

Hvordan kommer jeg i gang med at spille?

På Heart of the Jungle, er målet at få mindst 3 ens symboler, og helt op til 5 på række fra venstre til højre. Hvis du er ny i universet af online spillemaskiner, eller blot på spillet her, så vil denne Heart of the Jungle anmeldelse give dig en hurtig gennemgang af hvordan du spiller Heart of the Jungle spillemaskine online og vinder rigtige penge.

Før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Du kan modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

For de fleste er det sjovest at spille Heart of the Jungle for rigtige penge, fordi du så har chancen for at vinde op til 1000000kr. Vind store gevinster på Heart of the Jungle hos LeoVegas, direkte på deres site samt mobile site.

Har du lyst vil prøvespille Heart of the Jungle for sjov, er det muligt helt gratis på LeoVegas også på mobilen. Her er det ikke nødvendigt med LeoVegas download.

Man kan ændre størrelsen af indsatsen ved at benytte indsats indstillingerne. På denne måde kan du øge din indsats, men samtidig også din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 3 ens symboler på en aktiv linje, og får du hele 5 af de samme symboler udløses den største gevinst. Har du først åbnet spillet, skal man bare klikke på Spin for at starte hjulene.

Når du satser på flere linjer, jo større er din chance for at få 5 ens symboler på en gevinstlinje. Du behøver ikke at bekymre sig om dette på Heart of the Jungle, da du altid vil satse på 50 spillelinjer. Det er også muligt at slå Turbo tilstand til og fra.

Følg disse trin til hvordan du spiller Heart of the Jungle:

 • Du skal først vælge hvor mange spillelinjer du vil spille på.

Heart of the Jungle har 50 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Aktive spillelinjer er fastsat til 50, hvilket betyder at du ikke selv kan ændre på det. Det betyder dog ikke at Heart of the Jungle begrænser dit spil. Spil Heart of the Jungle online med alle 50 linjer, så har du størst chance for at vinde top gevinsten på 1000000kr.

Her udbetales gevinsterne fra venstre til højre på linjerne, som er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er bestemt ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Heart of the Jungle udbetalinjerne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Derefter skal møntværdien indstilles.

Hos LeoVegas, når du vil spille Heart of the Jungle for rigtige penge, eller et andet Playtech spil, skal møntværdien indstilles til en kontantværdi per mønt. Dette er dog ikke tilfældet på Heart of the Jungle – her er der nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Du slipper for at rode med indstillingerne,med en fast møntværdi. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Heart of the Jungle’s jackpot på 500 gange din linjeindsats.

 • Når din ønskede møntværdi er sat, så gå videre til valg af indsats per linje.

Playtech har besluttet at holde antal mønter fastsat til 1 per linje på Heart of the Jungle.

Når du spiller Heart of the Jungle vil det altid være med alle 50 spillelinjer. For her har Playtech valgt, at det ikke skal være muligt at ændre på antallet. Man kan håbe på det vil blive muligt i en anden version af Heart of the Jungle.

Juster din indsats på Heart of the Jungle ved at bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

På denne måde kan du styre din indsats, og vælge at satse fra 0.1kr til 20kr per linje. Med en høje maks. indsats på 20kr per betalingslinje, antyder Playtech at de har sigtet Heart of the Jungle spillet mod dem derude som satser stort.

 • Ved at klikke på Spin knappen, starter du spillet.

Sådan kan de 5 hjul startes, mens indstillingerne på Heart of the Jungle forbliver som før. En anden måde hvorpå du kan starte Heart of the Jungle er ved at bruge autospil. Så er det ikke nødvendigt at trykke på Spin, i stedet kan du blot se på imens de 5 hjul selv spinder op til 99 gange i træk.

 • Der er desuden to funktioner mere at overveje, inden du vælger at starte Heart of the Jungle spillemaskine. Det er om du vil spille i fuld skærm samt hvordan lydniveauet skal være.

Heart of the Jungle har ingen fuld skærm funktion. Dette burde Playtech få fixet, så man kan nyde Heart of the Jungle spillet i fuld skærm.

Et enkelt klik på mute-knappen vil slukke for lyden på Heart of the Jungle, så du kan spille i fred og ro. Når man tænker på hvor meget Heart of the Jungle larmer, vil du højst sandsynligt bruge funktionen ofte.

Playtech har sørget for at inkludere en lydstyrke funktion, så du kan tilpasse lyden på Heart of the Jungle.

Alle Symbolerne på Heart of the Jungle

Heart of the Jungle spilleautomat har 14 symboler. Her finder du en liste over de bedst betalende:

 • Jungle Man
 • Jungle Girl
 • Chimpanzee
 • Elephant
 • Leopard
 • 9

Udover disse, finder du også:

 • Heart of Jungle Logo wild symbol
 • Heart of Jungle Logo stacked symbol
 • Heart of Jungle Logo – the expanding wild
 • Mask scatter symbol
 • Mask freespins symbol

Det højst betalende, et slags jackpot symbol kan man vel sige, er Jungle Man. Ser du Jungle Man 5 gange på en af de 50 spillelinjer vil det give dig 500 gange din indsats. Med en indsats på på alle 50 spillelinjer, vil 5 Jungle Man symboler give dig 500 gange din indsats – eller mønter.

Dette billede viser Heart of the Jungle’s bedst betalende symbol:

Det næstbedste symbol at få er Jungle Girl. Satser du 0.1kr per linje, kan du få udbetalt op til 200 gange din indsats, men hvis du vælger at satse 20kr per linje og får 5 af disse, kan du vinde 4000kr. Efter Jungle Girl kommer det gavmilde Chimpanzee symbol, som giver dig 100 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.1kr per linje, men kan forøge din spilkonto med en gevinst på 2000kr hvis du satser maks. og 5 af disse fremkommer på en aktiv spillelinje.

Får du Elephant eller Leopard vil din indsats blive ganget med henholdsvis 50 og 40. Det symbol der er lavest betalende er 9, men selv her kan du få 5 gange din indsats, hvis du får 5 9.

Selvom Heart of Jungle Logo er det bedste symbol, er scatter symbolet Mask også værd at holde øje med. Det kan nemlig erstatte Heart of the Jungle’s andre symboler, så du får flere gevinster. Men alene, kan Mask symbolet gange din indsats med .

Der er et Mask symbol, specielt til free spins på Heart of the Jungle.

Heart of the Jungle’s Gevinstlinjer

På Heart of the Jungle video spillemaskine er der 5 hjul og 50 linjer.

Linjerne som går på tværs af de 5 hjul på spillet kaldes også for udbetalingslinjer. De afgør hvilke kombinationer der udbetaler gevinst.

På Heart of the Jungle kan du ikke slå udbetalingslinjerne til eller fra – der vil altid være 50 aktive linjer.

Indstil dit indsats niveau ved hjælp af linjerne, som forklaret ovenfor.

play Heart of the Jungle online Spil Heart of the Jungle nu 

Sådan får du mest ud af Heart of the Jungle’s betalingslinjer:

 • På Heart of the Jungle udbetales gevinster fra venstre til højre.
 • Bare du har mindst 3 ens symboler på en spillelinje.
 • Heart of the Jungle’s wild kan erstatte de almindelige symboler på en spillelinje.
 • Stablede wild symboler giver gevinst på mere end en spillelinje.
 • Får du den ekspanderende wild vil den sprede sig over spillelinjerne så du får flere vinderchancer.
 • Mask giver gevinst uanset hvor den lander.
 • Du får kun udbetalt den højeste gevinst på en spillelinje. Så er der flere vinderkombinationer på en linje, er det kun den største som giver gevinst.
 • Enhver af de 50 spillelinjer er fastsat. Du satser derfor automatisk på dem alle. Men det betyder også at hver gang du får 3 matchende symboler udbetales der gevinst.

Hvor mange hjul er der på Heart of the Jungle?

Denne video skulle give dig en velkendt fornemmelse. De 5 hjul kører nemlig nedad, hvilket er den mest almindelige retning på Playtech spil. Så alt du behøver at koncentrere dig om er symbolerne.

Hjulene har 14 standard symboler der fremkommer tilfældigt inklusive et wild og et scatter symbol. Heart of the Jungle har en specielt Heart of Jungle Logo stablet wild.

Alt du skal vide om den faste Heart of the Jungle Jackpot

Selvom du ikke kan vinde en fast Heart of the Jungle jackpot, er der mange andre goder som hyppige gevinster,, herunder 500 gange linjeindsats. I mønter er maks. indsats som kan udbetale gevinst på op til mønter. Så i kontanter kan du altså vinde 1000000kr for maks. indsats på 20kr per linje og mønter per spin.

Progressiv Jackpot

Du finder ingen progressiv Heart of the Jungle jackpot. Det kan dog være at, Heart of the Jungle er inkluderet i en progressive jackpot på et af de casinoer som har dette Playtech spil.

Klassisk Spilleautomat eller 3D Spillemaskine?

Heart of the Jungle har en interessant grafik. Den er ikke overvældende men alligevel underholdende. Playtech har nok netop udviklet Heart of the Jungle med den hensigt, at levere en oplevelse som ikke er muligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat.

Er dette Playtech spil en 3D Spillemaskine?

Dette Playtech spil er ikke en 3D spillemaskine. Men en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med bedre grafik. Så selvom de kan være utrolig flotte, betyder det ikke at de har flere funktioner. Den helt store forskel vil du til gengæld kunne se på spillemaskiner og klassiske spilleautomater – her det ikke kun grafikken men også selve spillet der er anderledes.

Er Heart of the Jungle download nødvendigt?

Vil du gerne prøve denne spillemaskine, er det lettest hos et online casino der ikke kræver Heart of the Jungle download – som for eksempel LeoVegas. Langt de fleste casinoer med Heart of the Jungle er Mac samt PC kompatible, og hos LeoVegas kan du desuden prøve spillet inden du satser dine egne penge. Spil Heart of the Jungle gratis – eller satse rigtige penge på Heart of the Jungle.

Du behøver ikke LeoVegas download, i stedet spiller du bare direkte på LeoVegas’s site. Det betyder, du bare et par klik fra at vinde 1000000kr. Og du kan endda prøve Heart of the Jungle helt gratis hos LeoVegas. Men så længe du kun spiller for sjov, vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din LeoVegas konto.

Hvilke Knapper Bruges Til Hvad?

Lær hvordan du bruger knapperne på Heart of the Jungle:

Start Knappen

For at starte Heart of the Jungle eller ethvert andet spil på LeoVegas, skal du trykke på en knap. Som på mange andre Playtech spil hedder denne knap Spin. Ikke nok med at det er den der får hjulene til at spinde, så kan den også indbringe en gevinst på 1000000kr. Andre knapper som du måske kan få brug for på Heart of the Jungle er:

 • Turbo knappen – der kan få de 5 hjul til at løbe hurtigt
 • Lydstyrke indstillingen på Heart of the Jungle
 • Info funktion med yderligere information om spilleregler og gevinster på Heart of the Jungle

Turbo Knappen

Kunne du godt tænke dig at spillet gik lidt hurtigere, eller at dine gratis spins hurtigt blev afgjort, så vil du blive glad for Turbo funktionen.

Brug Heart of the Jungle’s Turbo knap hvis du vil have mere tempo i spillet. Du kan altid afbryde Turbo funktionen ved at klikke på knappen igen.

Information Fanen

Vil du læse mere om Heart of the Jungle’s spilleregler eller bare se udbetalingstabellen, så klik på Info ikonet. Der finder du flere detaljer om denne Playtech video, så du kan få mest ud af din Heart of the Jungle oplevelse hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Et klik på Autospil får de 5 hjul til at spinde, uden du behøver at klikke på Spin knappen ved hver spin. Men får du en vinderkombination vil den stoppe, så du ikke går glip Heart of the Jungle’s sjove features. Sæt Heart of the Jungle på autospil og læn dig tilbage og nyd underholdningen.

Som nævnt ovenfor, er autospil en erstatning for Spin knappen. Og du kan selv slå autospil fra når du ikke vil spille mere.

Min. Indsats

Inden du benytter din bonus på 10000kr, bør du vide hvad LeoVegas’s minimum indsats er på Heart of the Jungle.

Foretrækker du at satse småt, kommer du til at mangle Sats En knappen på Heart of the Jungle. Så vil du indstille din indsats til minimum, skal du selv ændre antallet af mønter du satser.

Den laveste linjeindsats er 0.1. Gang det med 50 linjer og du får 5kr i alt, som er minimum indsats

På Heart of the Jungle er der faste betalingslinjer. Så du vil altid satse på 50 linjer, med en min. indsats på – 1 på hver betalingslinje. Vælger du at spille på samtlige 50 betalingslinjer, har du størst chance for at udløse Heart of the Jungle’s ekstra features og free spins. Med min. indsats på 5kr, kan du starte stille og roligt men stadig kunne udløse all de sjove ekstra funktioner.

Maks. Indsats

For at spille med maksimal indsats på Heart of the Jungle, er du nødsaget til selv at indstille møntværdien. Den maksimale indsats på Heart of the Jungle er 1 mønter på hver af de 50 spillelinjer, hvilket svarer til 1000kr.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra Heart of the Jungle’s gennemsnitlige udbetalinger over en lang periode, og vises altid i procent. I spillemaskine spil ligger den sædvanligvis på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du nødvendigvis vinder 93% eller 96%. Men for hver 100kr der er satset på Heart of the Jungle, udbetaler den i gennemsnit 96kr til spilleren.

Du behøver ikke lede længere, Heart of the Jungle har en af de flotteste tilbagebetalingsprocenter på 96.97%.

Særlige Funktioner på Heart of the Jungle

At spille dette hyppige udbetalende spil er en fornøjelse takket være symbolerne; Mask og Heart of Jungle Logo, som booster din casino saldo.

Scatter

På Heart of the Jungle kan du glæde dig over scatter symbolet der hedder Mask. Det ganger nemlig hele din indsats med . Det kan starte en runde af free spins, og det er jo det vi alle venter spændt på.

Heart of the Jungle’s scatter ser således ud:

spil Heart of the Jungle gratis

Wild

At få flere gevinst kombinationer er nemt på Heart of the Jungle, med Heart of Jungle Logo symbolet der erstatter samtlige andre symboler. Så får du 4 Jungle Girl symboler, kan et Heart of Jungle Logo symbol erstatte det manglende Jungle Girl, og alligevel udløse gevinst på 200 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Heart of the Jungle

Herover kan du se Heart of the Jungle’s Heart of Jungle Logo symbol.

Ekspanderende Wild

Heart of the Jungle har, foruden en almindelig wild, et Heart of Jungle Logo symbol, som breder sig over hjulene, og smider penge efter dig – hele 2000 gange din linjeindsats.

Stacked Wild

En anden god detalje ved Heart of the Jungle, er de stablede wild symboler. Heart of Jungle Logo udbetaler 2000 gange din linjeindsats, når de stabler sig på de 5 hjul.

Overlay Wild

Heart of the Jungle spillere kan kun ønske, at Playtech ville tilføje et Overlay Wild symbol i dette video spil. Måske ønsket går i opfyldelse en skønne dag.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten viser hvor meget du får udbetalt af de forskellige symboler. Blot klik på knappen for at se en komplet liste over alle 14 symboler og deres gevinstudbetaling. For at få gevinst på Heart of the Jungle, skal du minimum have 3 ens på linje. Men du kan ikke få mere end 5 symboler, en på hvert hjul. De største gevinster får du med 5 ens symboler. Det højeste betalende standard symbol på Heart of the Jungle er Jungle Man. Det fremgår tydeligt af gevinstoversigten, at Jungle Man symbolet udbetaler 500 gange din linjeindsats, hvis du får alle 5. Det næstbedste symbol, Jungle Girl, vil udbetale en gevinst på 200 gange din indsats per linje. Slet ikke dårligt! Får du Chimpanzee symbolet, kan du få udbetalt op til 100 gange din indsats – med 5 Chimpanzee symboler på linje. Næste i rækken er Elephant. For en vindende linje fyldt med Elephant symboler kan du forvente 50 gange din indsats. Mens 5 Leopard symboler, vil belønne dig med 40 gange indsatsen. Det mindst generøse af de 14 symboler er 9. Men du vil blive glad for at høre, at selv dette – det laveste betalende symbol på Heart of the Jungle – stadig kan gange din linjeindsats med 5.

Heart of the Jungle online gratis Spil Heart of the Jungle hos LeoVegas 

Indsats Størrelse

For at indstille størrelsen af din indsats på Heart of the Jungle, har du et par valgmuligheder:

 • Indstilling af indsats niveau
 • Indstilling af beløb for indsats per linje

På Heart of the Jungle kan du ikke ændre på antallet af linjer – der spilles altid med 50 aktive gevinstlinjer.

En hurtig måde at indstille din indsats på Heart of the Jungle er via indsats niveau. Det starter fra 1 og op til 1, derved kan du let kan ændre din samlede indsats fra til . Vær opmærksom på, at ændringerne gælder for alle 50 linjer.

Hvad er LeoVegas’s mønter værd?

Heart of the Jungle giver dig muligheden for at vælge den kontante værdi af hver mønt du satser. Du kan gå helt ned til kr, eller du kan vælge at satse maks. på kr.

Heart of the Jungle’s Gevinst Multiplikator

Nogle video spil har en multiplikator funktion, som fungerer sammen med de almindelige 5 til 500 gange linjegevinster. Du finder ikke denne funktion på Heart of the Jungle, men der er en Achievements bonus runde.

Som du nok ved, er der spil med 50 betalingslinjer som udløser linjegevinster, normalt fra 5 til 500 gange indsatsen, men en multiplikator feature falder ikke ind under denne kategori. Dette Wilderness spil har Achievements featuren som et alternativ til multiplikatoren.

Bonusspil, Bonus Features og andet

Hvilke særlige features og bonusspil kan jeg se frem til på Heart of the Jungle?

Heart of the Jungle’s Bonus Features

Spil Heart of the Jungle ved LeoVegas 

Gamble Funktion

Desværre, er der ingen gamble feature på Heart of the Jungle. Så er du en af dem der elsker at tage chancer, kan du i stedet skrue op for din indsats på dette Playtech spil.

Hvordan fungerer Heart of the Jungle Free Spins?

Free spins er bare spins, som du ikke skal betale for. Men de Heart of the Jungle free spins som er en bonus funktion i spillet, bør ikke forveksles med LeoVegas free spins. Selvom LeoVegas giver 50 spins til alle der opretter en ny konto, kan du ikke bruge dine free spins på Heart of the Jungle. Men bare rolig, Playtech har sørget for at inkludere et ekstra Heart of the Jungle free spins spil. De free spins, eller gratis spins som de også kaldes, adskiller sig fra bare at spille den gratis version af Heart of the Jungle, fordi der betaler du ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten hvis du får en vinderkombination.

Jep, det er korrekt. Jungle Trail er navnet på free spins runden på Heart of the Jungle. Spil Heart of the Jungle online og du kan blive belønnet med 25 ekstra spins når du spiller.

Er du ny bruger, kan du også få 50 spins på Starburst når du tilmelder dig.

I forhold til mulige gevinster på Heart of the Jungle, kan sigte efter de 25 LeoVegas gratis spins, hvor Hvilket absolut er en god sum penge at tilføje din LeoVegas saldo.

Grafiske Oplevelse

Heart of the Jungle er en af de typiske Playtech video spillemaskiner, med flot billed grafik som mange LeoVegas spillere elsker. Bortset fra visuel autencitet, tilbyder denne Jungle spillemaskine forskellige spillemuligheder, der gør dig i stand til:

 • Se Heart of the Jungle’s gevinstoversigt
 • Indstille værdien af din indsats
 • Sætte Auto Spin i gang
 • Hæve/sænke lydstyrken
 • Mute Heart of the Jungle’s lydeffekter
 • Vælge Turbo tilstand
 • Få adgang til Heart of the Jungle’s spilleregler

Heart of the Jungle’s Baggrundslyd

Da denne video spilleautomat har så frygtelige lydeffekter, anbefaler vi kraftigt at du fokuserer på de hyppige Heart of the Jungle gevinster. Du har også mulighed for at sætte Heart of the Jungle på mute eller justere lydstyrken lidt.

Spil for Rigtige Penge

Flere af Playtech’s video spilleautomater er visuelt virkelig flotte, men Heart of the Jungle er ikke en af dem. I stedet kan du holde fokus på at vinde jackpot gevinsten.

Således kan du spille Heart of the Jungle online for rigtig indsats:

Opret din LeoVegas konto og spil Heart of the Jungle online med det samme. Du skal bare bruge 5 minutter. Således får du hurtigt oprettet en LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Heart of the Jungle med LeoVegas’s casino penge

LeoVegas Udbetaling

Din LeoVegas konto bliver automatisk forhøjet med din Heart of the Jungle gevinst, hvis du vinder. Derefter kan du udbetale beløbet ved at bruge Skrill. De kan dog have forskellige beløbsgrænser, du bør derfor kontakte LeoVegas kundeservice hvis du har spørgsmål.

Endvidere, hvis du tog imod den 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du sørge for at opfylde omsætningskravet på henholdsvis 35 før du udbetaler din Heart of the Jungle gevinst. Før du foretager en udbetaling, så tjek LeoVegas’s Vilkår & Betingelser, hvor du finder detaljer om udbetalingskrav. Du skal ikke kigge efter dem i Heart of the Jungle’s Info sektion.

Kan jeg spille Heart of the Jungle gratis hos LeoVegas?

Hvis du er nysgerrig efter at prøve Heart of the Jungle, kan du hos LeoVegas teste det for sjov. Spil Heart of the Jungle online på din PC eller mobil.

Hos LeoVegas’s kan du prøve samtlige Playtech spil for sjov, uden at indbetale. Men får du lyst til at spille Heart of the Jungle for rigtige penge, skal du foretage en indbetaling på minimum 50kr. Du kan spille for en møntværdi helt ned til kr, og så holder din saldo længere. Men med en 125% LeoVegas bonus får du endnu længere spilletid – og den kræver ikke engang en LeoVegas bonuskode.

Kan man virkelig spille Heart of the Jungle spillemaskine gratis, og stadig få udbetalt kontante gevinster? Hos LeoVegas kan du ved at bruge din LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus til at spille Heart of the Jungle

Med en LeoVegas gratis bonus uden krav om indskud på 50kr kan du spille dette Playtech spil helt gratis. Spin de 5 hjul et stykke tid, efter du har åbnet en LeoVegas konto og aktiveret bonussen. Med den 50kr gratis bonus kan du endda udbetale din Heart of the Jungle gevinst efter du er nået det 35x omsætningskrav. Du kan heller ikke udbetale den 50kr bonus – men de kan hjælpe dig på vej mod gevinsten.

Findes Heart of the Jungle på LeoVegas mobil casino?

Ja, du kan spille Heart of the Jungle mobil på din iOS, Android, Windows enhed via en app. Den skal bare downloades først, men så får du også adgang til et godt udvalg af Playtech spil. LeoVegas’s app giver dig en kanon mobil casino oplevelse. Og Heart of the Jungle app version kommer heller ikke til at skulle dig.

Har du en iPhone eller iPad, kan du spille i en super fed LeoVegas app. Den kan downloades til samtlige iOS enheder i iTunes eller på LeoVegas hjemmeside.

Det er intet problem at spille Playtech spilleautomater på en Android enhed, bare download LeoVegas app i Google Play både til telefoner og tablets.

LeoVegas har lavet en gratis app hvor du kan spille Playtech spil, bare hold øje med at det er den rigtige LeoVegas app du får downloadet.

Findes der en Mobil Bonus?

De fleste folk bruger efterhånden deres mobil til alt. Men det har LeoVegas valgt at ignorere, de tilbyder i hvert fald ingen mobil bonus. Så vil du spille Heart of the Jungle eller andre Jungle tema spil på LeoVegas mobil, må du betale af egen lomme.

Hvad er den største gevinst på Heart of the Jungle?

Når det kommer til gevinsterne på Heart of the Jungle, kan du få et overblik over hvor meget Heart of the Jungle’s 14 symboler udbetaler i gevinstoversigten, se den ved at klikke på yes. Her kan du se, at Jungle Man symbolet er det bedste at få – det kan nemlig gange din indsats på hver gevinstlinje med 500. Spiller du med en indsats på 1 mønter på hver linje og en møntværdi på kr, kan du altså vinde mønter forudsat at 5 af disse symboler lander på en aktiv gevinstlinje.

Hvordan kan Heart of the Jungle tips forbedre gevinstchancen?

Lige meget hvor mange Heart of the Jungle tricks du har i ærmet, vil de ikke være afgørende for din gevinstchance. Du kan i stedet vurdere din gevinstchance på dette video spil ved at kigge på Heart of the Jungle’s udbetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Udbetalingsprocenten er den procentdel som Heart of the Jungle udbetaler i gevinster over en længere periode, mens house edge er den procentdel som LeoVegas i gennemsnit beholder.

Det er forskelligt fra spil til spil hvor høj udbetalingsprocenten er. På Heart of the Jungle er den 96.97%, hvilket ganske fint.

Heart of the Jungle har en udbetalingsprocent på 96.97%, så disse 50 gevinstlinjer er bestemt dine penge værd. Gevinsterne på Heart of the Jungle kommer hyppigt, dog er beløbene ikke så store.

Info om Playtech:

 • Website: www.Playtech.com
 • Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
 • Etableret: 1999
 • Grundlægger: Teddy Sagi
 • Hovedkontor: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Spil Heart of the Jungle hos LeoVegas