Anmeldelse af Goldwyn’s Fairies Online Spilleautomat

Spil Goldwyn's Fairies nu 

Spil Goldwyn’s Fairies nu hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Goldwyn’s Fairies Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Normalt skal man bruge en bonuskode for at udløse en LeoVegas bonus. Men sådan er det ikke hos LeoVegas. Selvom de tilbyder op til 10000kr i velkomstbonus, behøver du ingen LeoVegas bonuskode for at få denne 125% bonus. Spil Goldwyn’s Fairies online efter du har oprettet en LeoVegas konto, og foretaget din første indbetaling ved at bruge Skrill og få en 125% bonus op til 10000.

Foruden den 125% velkomstbonus på op til 10000kr, kan du få 50 LeoVegas gratis spins.

Bare rolig, hvis du ikke har en LeoVegas bonuskode betyder det ikke noget. Du kan nemlig få en LeoVegas velkomstbonus på 125% og en gratis LeoVegas bonus på 50kr til at bruge på Goldwyn’s Fairies spilleautomat – uden at bruge en LeoVegas bonuskode.

LeoVegas Velkomstbonus

Der intet bedre end at prøve Goldwyn’s Fairies spillemaskine for gratis penge. Som ny spiller, har du chancen for det med en LeoVegas bonus som består af en 50kr gratis bonus, der kan bruges på samtlige Microgaming spil. Endnu federe er det, at denne LeoVegas bonus ikke kræver noget indskud – du får de 50kr helt gratis. Indbetaler du minimum 50kr til din nye spilkonto, vil du få en 125% LeoVegas velkomstbonus. Alt du har brug for, er en ny spilkonto, og lyst til at spille på spilleautomater.

Hvis du indbetaler et minimum af 50kr, efter du har oprettet din spilkonto, kan du modtage en 125% LeoVegas bonus, op til 10000kr. Efter du har indbetalt 50kr, vil din saldo automatisk stige med 125% – i form af din LeoVegas velkomstbonus.

Spil Goldwyn's Fairies ved LeoVegas 

Spiloversigt

Leder du efter spænding på en spillemaskine, så er Goldwyn’s Fairies et rigtig godt valg. Med flot grafik, gode bonus funktioner, 5 hjul og 20 betalingslinjer som udbetaler op til 750000kr, er du sikret en spændende oplevelse. Spil Goldwyn’s Fairies online – den er blandt Microgaming’s mest populære spillemaskiner og har et Fantasy tema som Magic fans er helt vilde med.

Goldwyn’s Fairies spillemaskine giver dig mulighed for at vinde 12.5 gange din indsats, udløse free spins, få kontante gevinster på op til 750000, nyde Returning Wild feature, alt sammen med en lav indsats per linje på 0.04.

Goldwyn’s Fairies Særlige Funktioner

Goldwyn’s Fairies er bestemt ikke kun henvendt til Magic fans. Men lad os se nærmere på hvad det gør Goldwyn’s Fairies til noget helt særligt.

Her finder du mange spændende funktioner såsom bonus free spins samt 13 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Jackpotten udløser gevinst på 12.5 gange din linjeindsats. Tilbagebetaling til spilleren ligger på 96.28%.

Opret en gratis LeoVegas konto og spil Goldwyn’s Fairies online. Så er du kun et par spins fra de kontante gevinster. Du kan spille Goldwyn’s Fairies app spilleautomat direkte fra mobilen med LeoVegas download. Du kan desuden få en flot velkomstbonus.

Baggrundshistorien

Goldwyn’s Fairies blev oprindeligt udgivet i 2017, af Microgaming som stadig har licens på spillet nu. Desuden opdaterer Microgaming regelmæssigt denne video, så du altid får den bedste version af Goldwyn’s Fairies.

Grundregler

Her finder du en liste over reglerne for Goldwyn’s Fairies:

 • For at opnå gevinst, skal du minimum have 3 af de samme symboler på en af de 20 spillelinjer
 • Gevinster er for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udløser gevinst uanset placering
 • Alle symboler kan erstattes af Wild symbolet – samtlige 13 symboler undtagen scatter symbolet
 • På en spillelinje vil kun den største gevinst blive udbetalt
 • Free spins featuren på Goldwyn’s Fairies indeholder 10 free spins
 • Free spins kan genudløses under free spins
 • Mindste indsats er
 • Fejl i spillet annullerer automatisk alle indsats og gevinster

Hvordan fungerer Goldwyn’s Fairies?

På Goldwyn’s Fairies gælder det om at få mindst 3 og op til 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er online spillemaskiner nyt for dig eller kender du bare ikke Goldwyn’s Fairies, så vil du her få en gennemgang af hvordan du kan spille Goldwyn’s Fairies spillemaskine online og vinde store beløb.

Men før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Her tilbydes du en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

For de fleste er det sjovest at spille Goldwyn’s Fairies for rigtige penge, fordi du så har chancen for at vinde op til 750000kr. Vind store gevinster på Goldwyn’s Fairies hos LeoVegas, direkte på deres site samt mobile site.

Hvis du kun vil spille Goldwyn’s Fairies for sjov eller bare øve dig, så kan du gøre det gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Du behøver ikke at downloade LeoVegas software.

Har du først åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at sætte gang i hjulene. Du kan ændre din indsats ved at bruge indsats knapperne. Dette vil øge din indsats, samt beløbet du har mulighed for at vinde. Det gælder om at få et min. af 3 ens symboler på en gevinstlinje, og med 5 symboler udløser du den største gevinst.

Vil du have større chance for at få 5 ens symboler på række, skal du spille på så mange spillelinjer som muligt. På Goldwyn’s Fairies er det ikke nødvendigt at tænke på dette, da du altid vil satse på 20 spillelinjer. Du kan også selv slå Turbo tilstand til eller fra.

Trin for trin guide til at spille Goldwyn’s Fairies:

 • Til at starte med, skal du vælge hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Det bedste er selvfølgelig at spille Goldwyn’s Fairies med så mange spillelinjer som muligt, for at øge chancen for at vinde 750000kr. Du finder 20 spillelinjer på Goldwyn’s Fairies, fordelt over de 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 20, hvilket betyder at du ikke selv kan vælge en eller flere linjer fra. Men det betyder kun at der er større gevinstchance. Så spil Goldwyn’s Fairies online med 20 linjer, så har du samtidig stor chance for at vinde 750000kr.

Linjerne på spillet her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke nærige, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Goldwyn’s Fairies gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Efterfølgende skal du vælge møntværdien.

For at spille Goldwyn’s Fairies med rigtige penge hos LeoVegas, eller en anden LeoVegas spilleautomat, skal du sætte møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Goldwyn’s Fairies er dette ganske enkelt – der er nemlig en fast møntværdi på kr per mønt.

Med en fast møntværdi, skal du ikke bekymre dig om indstillingerne. I stedet, kan du koncentrere dig om at vinde Goldwyn’s Fairies’s jackpot på 12.5 gange din indsats.

 • Efter at have sat møntværdi til ønskede beløb, vælg da indsats per linje.

Microgaming har valgt at holde mønt indstillingen på Goldwyn’s Fairies låst – du kan altså kun satse 1 per linje.

Når du spiller Goldwyn’s Fairies vil de 20 spillelinjer altid være aktive. Microgaming har nemlig ikke givet muligheden for at indstille dette. Måske de vil gøre det på en anden version af Goldwyn’s Fairies.

Finjuster din indsats på Goldwyn’s Fairies ved at benytte indsats størrelse/møntværdi knappen.

På denne måde kan du styre din indsats, og vælge at satse fra 0.04kr til 125kr per linje. Med en høje maks. indsats på 125kr per betalingslinje, antyder Microgaming at de har sigtet Goldwyn’s Fairies spillet mod dem derude som satser stort.

 • Spillet startes manuelt ved at klikke på Spin knappen.

Dette vil starte spillet med de 5 hjul, samtidig med at indstillingerne på Goldwyn’s Fairies forbliver som du tidligere satte dem. Du kan også benytte autospil til at starte Goldwyn’s Fairies. Derved behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du blot kigge på at de 5 hjul automatisk spinder op til 100 gange i træk.

 • Der er yderligere to funktioner at overveje, inden du går i gang med at spille Goldwyn’s Fairies spilleautomat. Det er lyd- samt fuld skærm indstillingen.

På Goldwyn’s Fairies er det desværre ikke muligt, at spille i fuld skærm. Microgaming burde tilføje denne funktion, så man virkelig kan nyde Goldwyn’s Fairies spillet.

Vil du slukke for lyden på Goldwyn’s Fairies, kan du gøre det ved at klikke på mute.

Goldwyn’s Fairies har ikke en lydstyrke funktion hvor du kan skrue op/ned. Du kan enten skrue helt op eller slukke for lyden.

Alle Goldwyn’s Fairies Symboler

Du har 13 symboler på Goldwyn’s Fairies spilleautomat. De bedst betalende ses i listen nedenfor:

 • Summer Fairy
 • Winter Fairy
 • Spring Fairy
 • Fall Fairy
 • Red og Pink Jewel
 • Yellow og Green Jewel

Sammen med disse, vil du også finde:

 • Classic, Re-spin og Free Spin wild symbol
 • Goldwyn’s Fairies Logo scatter symbol
 • Returning Wild symbol
 • Goldwyn’s Fairies Logo freespins symbol

Den største gevinst får du med Summer Fairy, som er et slags jackpot symbol kan man vel sige. Får du Summer Fairy 5 gange på de 20 spillelinjer vil det udbetale 12.5 gange din indsats. Satser du på alle 20 spillelinjer, kan 5 Summer Fairy symboler nemlig give dig 12.5 gange din indsats – eller mønter.

Det bedst udbetalende symbol på Goldwyn’s Fairies ses på billedet her:

Det næstbedst betalende symbol er Winter Fairy. Hvis du satser 0.04kr per linje, kan du få udbetalt op til 10 gange din indsats, men hvis du beslutter at satse 125kr per linje og får 5 af disse symboler, vil du vinde 1250kr. Efter Winter Fairy er der også det gavmilde Spring Fairy, som belønner dig med 9 gange din indsats selv ved minimum på 0.04kr per linje, men kan øge din saldo med 1125kr hvis du satser med og de 5 symboler fremkommer på en aktiv spillelinje.

Får du Fall Fairy eller Red og Pink Jewel bliver din indsats ganget med henholdsvis 7.5 og 5. Symbolet Returning Wild på Goldwyn’s Fairies vil gange din indsats med per gevinstlinje. Får du 5 af det lavest betalende symbol: Yellow og Green Jewel, vil du blive beløbbet med 4 gange din indsats.

Foruden wild symbolet, har Microgaming inkluderet et Goldwyn’s Fairies Logo symbol. Dette symbol fuldender enhver vinderkombination på Goldwyn’s Fairies. Men alene kan Goldwyn’s Fairies Logo symbolet udbetale en gevinst på gange din indsats.

På Goldwyn’s Fairies er der et Goldwyn’s Fairies Logo symbol, specielt til free spins.

Gevinstlinjer

Goldwyn’s Fairies er en video spillemaskine der har 5 hjul og 20 linjer.

De linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet kaldes også for betalingslinjer. De afgør om en vinderkombinationer giver gevinst.

På Goldwyn’s Fairies kan du ikke slå udbetalingslinjerne til eller fra – der vil altid være 20 aktive linjer.

Du kan indstille niveauet for din indsats som forklaret ovenfor, og derved styre din indsats.

play Goldwyn's Fairies online Spil Goldwyn's Fairies hos LeoVegas 

Kort om betalingslinjer:

 • Betalingslinjerne udbetaler altid gevinst fra venstre til højre.
 • 3 ens symboler på en betalingslinje udbetaler gevinst.
 • På en spillelinje erstatter wild symbolet alle andre symboler for at give vindende kombinationer.
 • Scatter symboler giver gevinst på samtlige linjer.
 • Får du flere gevinster på samme betalingslinje er det kun den største der giver gevinst. Har du for eksempel fået to vinderkombinationer, er det kun den største af dem der bliver udbetalt.
 • Samtlige af de 20 linjer på Goldwyn’s Fairies er fastlagte. Det betyder at man ikke deaktivere dem, og at de derfor altid er aktive. Fordi alle spillelinjerne er aktive, vil der også blive udbetalt hver gang du får 3 ens symboler på en spillelinje.

Hvor mange hjul er der på Goldwyn’s Fairies?

De 5 hjul på Goldwyn’s Fairies spinder fra top ned mod bunden af skærmen, hvilket er det mest almindelige. Det viser at Microgaming har udviklet denne video med en klar intention om at appellerer til spilleren der ønsker at spille og vinde rigtige penge.

Det spændende spil Goldwyn’s Fairies har 13 standard symboler, herunder et wild og et scatter symbol. Og kryds fingre for at du får Returning Wild symbolet, for så er der mulighed for at ramme den helt store gevinst.

Detaljer om den faste Goldwyn’s Fairies Jackpot

Selvom du ikke kan vinde en fastsat Goldwyn’s Fairies jackpot, er der andre fordele som Summer Fairy symbolet der udløser gevinst på 12.5 gange din linjeindsats. Det vil sige at du kan vinde op til 750000kr i kontanter for maks. indsats på 125kr per linje eller i mønter.

Microgaming’s Progressive Jackpot

Du finder ingen progressiv Goldwyn’s Fairies jackpot. Men måske har et af de casinoer som har dette Microgaming spil, tilføjet det til deres progressive egen jackpot pulje.

Info om Microgaming’s Spillemaskiner

Goldwyn’s Fairies er en spillemaskine. Med detaljeret grafik og særlige animerede ikoner samt spændende lydeffekter. Microgaming står bag nogle af de flotteste spillemaskiner, herunder Goldwyn’s Fairies. På Goldwyn’s Fairies finder du en række af funktioner, der ville være umuligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat. Nogle vil måske mene, at dette har intet at gøre med, hvorfor du skal prøve at spille Goldwyn’s Fairies for rigtige penge.

Er dette spil en 3D Spillemaskine?

Det er ikke altid udseende der afgør om spillet er underholdende. Så selvom Goldwyn’s Fairies ikke er en 3D spillemaskine, er den bestemt stadig værd at prøve. Der er nemlig ikke nødvendigvis flere features på en 3D spillemaskine fremfor en almindelig spillemaskine. Den store forskel er mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater – ikke kun grafikken men også spillet differentier meget.

Skal man downloade LeoVegas software?

Her er der virkelig tænkt over brugervenlighed, du behøver ingen LeoVegas software og derfor kan du spille alle Microgaming’s spil uden du behøver at skulle downloade. Du kan også spinde Goldwyn’s Fairies’s 5 hjul helt gratis hos LeoVegas. Eller hvis du er modig nok skifte til spil for penge på Goldwyn’s Fairies.

LeoVegas casino kommer i form af et flash site, så blot spil Goldwyn’s Fairies og andre Microgaming spillemaskiner direkte i din internet browser. Så nej, du behøver ikke LeoVegas download, kun hvis du vil bruge LeoVegas’s mobil app. En anden fordel ved LeoVegas er at de tilbyder gratis prøvespil, også på Goldwyn’s Fairies, hvilket ikke kræver at du tilmelder dig. Men du kan kun gøre krav på LeoVegas’s bonusser og Goldwyn’s Fairies’s mange gevinster hvis du spiller for rigtige penge.

Knapperne på Goldwyn’s Fairies

Lær hvordan du bruger knapperne på Goldwyn’s Fairies:

Start Knappen

Den vigtigste knap på Goldwyn’s Fairies er Spin. Det er den, der er første skridt på vejen til at nå gevinsten på 750000kr. De andre knapper på Goldwyn’s Fairies som du bør kende er:

 • Turbo knappen – er uddybet nedenfor
 • Knapperne der indstiller lydstyrken på Goldwyn’s Fairies
 • Goldwyn’s Fairies’s Info der fortæller mere om Goldwyn’s Fairies’s regler og gevinster

Turbo Knappen

Vil du have fart på spillets hjul? Så kan du benytte Turbo funktionen.

Hvis du ønsker at spille hurtigere, så brug Goldwyn’s Fairies’s Turbo funktion. For at afbryde den, klik på Turbo knappen igen.

Information Fanen

Den mest oversete funktion på Goldwyn’s Fairies, er nok Info fanen. Her finder du spillereglerne og andre vigtige informationer, så husk at klikke på den.

Hvad er Autospil?

En af de mest brugbare funktioner er autospil. Autospil sørger for at hjulene bare drejer, så du kan fokusere på vinderkombinationerne. Spillet bliver en smule sjovere, når du ikke hele tiden skal klikke på Spin. Læn dig i stedet tilbage og nyd synet af de 5 hjul, der automatisk løber afsted.

Fordi autospil er en erstatning for Spin knappen. Kan du spille helt uden pauser mellem hvert spin. Microgaming lader dig indstille, hvor mange automatiske spin du have i træk.

Min. Indsats

Før du åbner en LeoVegas konto samt gør krav på din 10000kr bonus, bør du tjekke hvad casinoet’s minimums indsats krav er, for at spille Goldwyn’s Fairies for rigtige penge.

Uden en Sats En knap, skal du selv indstille indsatsen til minimum på Goldwyn’s Fairies ved at ændre hvor mange mønter du satser per betalingslinje.

Med den mindste linjeindsats på 0.04. Spiller du for en beskeden indsats på 1kr per spin.

Goldwyn’s Fairies’s spillelinjer er faste. Derfor kan du ikke ændre din indsats ved hjælp af de 20 linjer. Det mindste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per linje. Det gode ved at satse på alle 20 linjer er, at du kan udløse alle Goldwyn’s Fairies’s bonusspil og free spins. Med minimum indsats på 1kr, giver Microgaming dig lov til at starte stille og roligt mens du stadig kan vinde særlige features.

Maks. Indsats

Da Microgaming ikke har valgt at give Goldwyn’s Fairies en Maks. Indsats knap, skal du selv indstille din indsats. Du kan satse op til 1 mønter per spillelinje, hvilket svarer til mønter per spin når alle 20 linje er aktive. Kontant, er det 2500kr når du vælger maks. indsats på kr.

Tilbagebetalingsprocent

Måske er du bekendt med, at tilbagebetalingsprocenten på spillemaskiner normalt ligger i intervallet fra 93% til 96%. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra statistiske udbetalinger over en længere periode, og vises altid i procent. På Goldwyn’s Fairies’s tilbagebetalingsprocent er 96%, men det betyder ikke at du kan forvente at få 96kr for hver 100kr du har satset.

På Goldwyn’s Fairies’s finder du en af de bedste tilbagebetalingsprocenter – på intet mindre end 96.28%.

Særlige Funktioner på Goldwyn’s Fairies

Goldwyn’s Fairies har både et wild og scatter symbol, som du læse mere om herunder. Modsat de fleste andre video spil, har Goldwyn’s Fairies et unikt symbol; Returning Wild som ganger din indsats med per spillelinje.

Scatter

Som mange andre spil, har Goldwyn’s Fairies et scatter symbol der kaldes for Goldwyn’s Fairies Logo. Det ganger din indsats med . På Goldwyn’s Fairies er scatter symbolets funktion at udløse gratis spins, som vi alle ønsker at få.

Goldwyn’s Fairies’s scatter ser således ud:

spil Goldwyn's Fairies gratis

Wild

Vi kender alle følelsen af at få 4 ens symboler, og bare mangle en mere for at få 5 på linje. Det er her du får brug for Goldwyn’s Fairies’s Classic, Re-spin og Free Spin symbol som kan erstatte det manglende symbol, så du stadig får gevinst.

vind rigtige penge på Goldwyn's Fairies

Se Goldwyn’s Fairies’s Classic, Re-spin og Free Spin symbol på billedet herover.

Ekspanderende Wild

Det er ikke unormalt at 5-hjuls spil har en ekspanderende wild, men det er ikke tilfældet på Goldwyn’s Fairies. Heldigvis har Microgaming givet den mange andre funktioner, som du helt sikkert vil holde af.

Stacked Wild

Du har måske allerede opdaget det, men Goldwyn’s Fairies har intet stablet wild symbol. Imidlertid, vil en gevinst på 12.5 gange din linjeindsats måske alligevel være årsag nok til at spille dette Microgaming spil.

Overlay Wild

På Goldwyn’s Fairies har Microgaming ikke tilføjet et overlay wild symbol, men du kan stadig vinde op til 12.5 gange din linjeindsats i et enkelt spin.

Gevinstoversigt

Hvis du vil vide mere om hvor meget de 13 symboler udbetaler, så kig på Goldwyn’s Fairies’s gevinstoversigten. Her fremgår det blandt andet, at 5 Summer Fairy symboler udbetaler 12.5 gange din linjeindsats. Samt at Winter Fairy symbolet kan gange din vindende linjeindsats med op til 10. Bestemt ikke dårligt! Efterfølgende kommer Spring Fairy symbolet, som kan give dig 9 gange din indsats – hvis du altså får 5 af dem. Med en gevinstlinje fyldt af Fall Fairy symboler kan du vinde 7.5 gange din indsats per linje. Og med 5 Red og Pink Jewel symboler belønnes du med en gevinst på 5 gange din indsats. Selv det mindst generøse af de 13 symboler, Yellow og Green Jewel symbolet, giver en fin gevinst på 4 gange din linjeindsats.

Goldwyn's Fairies online gratis Spil Goldwyn's Fairies hos LeoVegas 

Indsats Størrelse

På Goldwyn’s Fairies er et par måder at indstille størrelsen af din indsats – læs mere her:

 • Fastsæt indsats niveauet
 • Fastsæt din indsats i kontantbeløb

På Goldwyn’s Fairies kan du kun spille på 20 gevinstlinjer. Men det er faktisk godt, fordi Goldwyn’s Fairies’s gevinster er bedst når der spilles med maks. antal linjer.

Når du vælger indsats niveau betyder det at du kan bestemme hvor meget du vil satse på Goldwyn’s Fairies’s 20 betalingslinjer. Foretrækker du at satse lavt, kan du starte med 1 mønster per linje. Men er du mere modig, kan du satse op til 1. Hører du til de forsigtige, vil din samlede indsats komme op på . Det er selvfølgelig ikke værst, men hvis du sammenligner med den maksimale indsats på , er det måske værd at satse lidt mere, da du i sidste ende så kan vinde mere.

Hvad er værdien af en mønt?

Hver mønt du satser har en kontant værdi. Det er vigtigt at du ved hvordan du kan indstille den:

Gevinst med Goldwyn’s Fairies’s multiplikator

Der findes mange video spil som har en ekstra gevinst multiplikator, men ikke Goldwyn’s Fairies. Der findes ingen ekstra multiplikator funktion på Goldwyn’s Fairies, men du kan udløse bonusspillet Returning Wild.

Bonus Runder og Free Spins

Hvilke særlige features og bonusspil kan jeg se frem til på Goldwyn’s Fairies?

Bonusser på Goldwyn’s Fairies

Spil Goldwyn's Fairies nu 

Dobbelt op på din Goldwyn’s Fairies gevinst

Du kan ikke satse din gevinst i en gamble runde på Goldwyn’s Fairies. I stedet har Microgaming valgt ikke at friste dig, men snarere lade Goldwyn’s Fairies vise dig sin fulde generøsitet.

Findes der Free Spins på Goldwyn’s Fairies?

Det er ikke unormalt, at spillere forveksler free spins som et bonusspil med free spins som en bonus. Nogle online casinoer som LeoVegas kunne have free spins som del af deres kampagnetilbud. 50 af dem vil være tilgængelige for dig ligeså snart du har tilmeldt dig LeoVegas. Måske kan du endda vinde nok på Microgaming’s spillemaskiner til at få en god udbetaling. Samtidig, kan du normalt prøve en spillemaskine for sjov. Hvis du prøver Goldwyn’s Fairies i en gratis version, vil gevinsterne heller ikke ende på din LeoVegas konto. Men hvis du spiller Microgaming spillemaskiner for rigtige penge og udløser free spins, vil du helt sikkert vinde rigtige penge.

Du kan potentielt vinde 10 free spins på forskellige tidspunkter, mens du spiller Goldwyn’s Fairies.

Det kan lyde som et nærigt antal, især da mange andre Microgaming spillemaskiner tilbyder flere free spins.Desuden, kan du få 50 spins på Starburst for at tilmelde dig. Fordelen ved LeoVegas free spins er at de udbetaler temmelig godt:

Grafiske Oplevelse

Mange LeoVegas spillere foretrækker video spillemaskiner på grund af det moderne design. Dette spil’s knapper kan bruges til at:

 • Åbne gevinstoversigten
 • Justere din indsats
 • Starte auto funktion
 • Mute Goldwyn’s Fairies
 • Starte Turbo funktion
 • Tjekke Goldwyn’s Fairies’s info sektion

Spil Goldwyn’s Fairies for Rigtige Penge

Goldwyn’s Fairies har et temmeligt cool design og en masse bonus funktioner. Og hvis man tager de høje belønninger i betragtning, er det let at se hvorfor LeoVegas spillere kan lide det.

Således spilles Goldwyn’s Fairies spillemaskine med rigtig indsats:

Opret en LeoVegas konto og spil Goldwyn’s Fairies online for rigtige penge. Det kræver ikke mere end 5 minutter. Således får du oprettet din LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Goldwyn’s Fairies med LeoVegas’s casino penge

Udbetaling af Gevinst

Gevinsten du får på Goldwyn’s Fairies, kan med det samme ses på din LeoVegas konto. Beløbet kan derefter udbetales ved at bruge Skrill. Der vil normalt være en beløbsgrænse, du kan forhøre dig hos LeoVegas support hvis du er i tvivl.

Vælger du at tage imod den 125% LeoVegas velkomstbonus, vil din bonus blive underlagt et omsætningskrav på 35, som skal opfyldes før du kan udbetale din Goldwyn’s Fairies gevinst. Du finder flere oplysninger under LeoVegas’s Vilkår & Betingelser. Men du behøver ikke kigge i Goldwyn’s Fairies’s Info sektion, da det ikke er en del af spillet.

Skal jeg indbetale for at spille Goldwyn’s Fairies?

Hos LeoVegas kan du prøve samtlige Microgaming spilleautomater i en gratis prøveversion. Spil Goldwyn’s Fairies online for sjov på din computer eller mobil.

Det er god idé at lære Goldwyn’s Fairies at kende først med LeoVegas’s gratis prøveversion. Bagefter kan du spille for rigtige penge. Det kræver at du indbetaler 50kr eller mere, men med en møntværdi på kr kan du godt blive underholdt af Goldwyn’s Fairies et stykke tid. Men med en 125% LeoVegas velkomstbonus, varer underholdningen endnu længere – og du behøver ingen LeoVegas bonuskode.

Kan man vinde rigtige penge når Goldwyn’s Fairies spilles i en gratis version?

Spil Goldwyn’s Fairies gratis og vind rigtige penge! Kan det virkelig lade sig gøre? Ja, hos LeoVegas kan det. Du kan nemlig få en LeoVegas gratis bonus

Spil Goldwyn’s Fairies med en LeoVegas Gratis Bonus

Det er let at få en LeoVegas gratis bonus – bare åben en konto og du vil få 50kr til at satse på Goldwyn’s Fairies. Bonussens gennemspilnings krav er 35x bonus beløbet. Og du kan ikke udbetale bonus pengene før dette er nået. LeoVegas giver dig derfor gratis penge til at spille på dette video spil, men med visse begrænsninger. Hvilket er helt rimeligt.

Findes der en LeoVegas App med Goldwyn’s Fairies?

Svaret er ja. Der er en LeoVegas app som brugere kan bruge for at få adgang til spilleautomater og andre spil via deres mobil. Den er nem at downloade, så du kan spille Goldwyn’s Fairies mobil på iOS, Android, Windows. Du får den samme kvalitets oplevelse som LeoVegas på din computer. De 5 hjul spinder som smurt i den mobile version, og flashy grafikken er fejlfri. Det er den samme 96.28% udbetalingsprocent, samme generøse Goldwyn’s Fairies – bare i en mindre version.

Har du en iPhone eller iPad, kan du spille i en super fed LeoVegas app. Den kan downloades til samtlige iOS enheder i iTunes eller på LeoVegas hjemmeside.

Du finder mange Microgaming spilleautomater hvis du downloader LeoVegas’s Android app i Google Play. I løbet af få minutter har du adgang til dem alle direkte på din Android enhed.

Pas på du ikke bliver narret af en hjemmeside der vil sælge dig en LeoVegas eller Goldwyn’s Fairies app, fordi den rigtige koster ikke noget.

Kan man få Mobil Bonus?

Der må være en grund til at LeoVegas ikke tilbyder en mobil bonus, men vi ved ikke hvorfor. Derfor må man spille Goldwyn’s Fairies for egne penge. Og måske vil LeoVegas introducere en mobil bonus en dag.

Hvad er den største gevinst på Goldwyn’s Fairies?

Hvad er den maksimale gevinst du kan få på Goldwyn’s Fairies? Bare kig nærmere på dette Fantasy relaterede spil’s gevinstoversigt ved at klikke knappen. Hvad du vil se, er at Summer Fairy – det størst udbetalende symbol – vil gange hver mønt du satser per betalingslinje med 12.5. Med en indsats på 1 mønter per linje og kr som møntværdi, vil du få mønter hvis 5 af disse symboler lander på en gevinstlinje.

Findes der en Goldwyn’s Fairies strategi?

Lige meget hvor mange Goldwyn’s Fairies tricks du har i ærmet, vil de ikke være afgørende for din gevinstchance. Du kan i stedet vurdere din gevinstchance på dette video spil ved at kigge på Goldwyn’s Fairies’s udbetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Udbetalingsprocenten er den procentdel som Goldwyn’s Fairies udbetaler i gevinster over en længere periode, mens house edge er den procentdel som LeoVegas i gennemsnit beholder.

Tilbagebetalingsprocenten varierer fra spil til spil. Goldwyn’s Fairies har en anstændig gennemsnitlig udbetaling på 96.28%, hvilket er et pænt beløb.

På Goldwyn’s Fairies får du en god udbetalingsprocent på 96.28%, samtidig udbetaler den store gevinster, dog knap så ofte.

Introduktion til Microgaming:

 • Grundlægger: Martin Moshal
 • Grundlagt: 1994
 • Adresse: MGS House, Circular Road, Douglas IM1 1BL
 • Forretnings Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Gaming Drift, E-Gaming Platform
 • Hjemmeside: www.Microgaming.com
Spil Goldwyn's Fairies hos LeoVegas