Anmeldelse af Golden Chief Online Spilleautomat

Spil Golden Chief nu 

Spil Golden Chief nu hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Golden Chief Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

For at få en LeoVegas bonus, skal du ikke bruge en LeoVegas bonuskode. Spil Golden Chief online i længere tid med en 125% velkomstbonus når du opretter en LeoVegas konto og indbetaler gennem Skrill, for eksempel. Så kan du nyde godt af op til 10000kr, som du kan bruge til at spille SG Interactive’s Golden Chief i ekstra lang tid. Foruden den 125% bonus på op til 10000kr, kan nye spillere også få 50 LeoVegas free spins.

LeoVegas bonus code

Håbede du på at finde en LeoVegas bonuskode, til at prøve Golden Chief spilleautomat online? Så er det heldigt at du kan få en 125% LeoVegas bonus og en 50kr gratis bonus, men det kræver ingen bonuskode.

Få en LeoVegas Velkomstbonus

De fleste folk foretrækker et casino med en god bonus, det ved LeoVegas, så en LeoVegas bonus byder på gratis penge i form af 50kr som du ikke behøver at indbetale for at få. Du skal blot åbne en LeoVegas konto samt aktivere tilbudet, og vælger du at indbetale derefter, vil du modtage en 125% velkomstbonus.

Selvom du ikke mangler penge, kan det altid være rart med en LeoVegas bonus. LeoVegas spillere kan nyde godt af endnu et kampagne tilbud. Tag imod en 125% LeoVegas velkomstbonus når du indbetaler minimum 50kr gennem Skrill, og vil du kunne spille Golden Chief spillemaskine i længere tid, med mange flere gevinstchancer.

Spil Golden Chief ved LeoVegas 

Oversigt

Hvis du er på udkig efter spænding på en spillemaskine, så er Golden Chief lige det du leder efter. Med enkel men fin grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 100 betalingslinjer som udbetaler op til 2500000kr, vil du med sikkerhed blive underholdt. Spil Golden Chief online – en af SG Interactive’s sjoveste spil, med et Adventure tema som ikke kun Native American fans holder af. Et spin på Golden Chief spillemaskine kan give dig en linjegevinst på 80 gange din indsats, udløse free spins og bonus runde, udbetale gevinster på op til 2500000, nyd godt af en vilkårlig linje multiplikator og Big Bet og Mystery Symbol Upgrade featuren, eller hav det sjovt med nogle eksklusive symboler det kræver kun en min. indsats på per gevinstlinje.

Golden Chief Features

Golden Chief henvender sig ikke bare til Native American fans. Lad os se nærmere på hvad Golden Chief rent faktisk tilbyder.

Der er et utal af gode features for eksempel bonus free spins og en gavmild bonus runde, samt 11 symboler inklusiv forskellige typer wilds på denne video spillemaskine.

Udløses jackpotten bliver din indsats per linje ganget med 80. Udbetalingsprocenten varierer lidt, men ligger mellem 94.12-98.14%.

Prøv LeoVegas og spil Golden Chief online – så kan du vinde kontante præmier. Hos LeoVegas kan du også prøve Golden Chief app spilleautomat direkte på din mobil. Du har endda mulighed for at få en god velkomstbonus.

Golden Chief’s Historie

SG Interactive udgav Golden Chief i 2017, og har stadig rettighederne til spillet i dag. SG Interactive opdaterer løbende dette video spil, så Golden Chief altid er den bedste udgave.

Grundregler

Samtlige regler for Golden Chief ses herunder:

 • For at opnå gevinst, skal du minimum have 3 af de samme symboler på en af de 100 spillelinjer
 • Gevinster er for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Gevinster udbetales kun for de spillelinjer du har valgt
 • Scatter symboler udløser gevinst uanset placering
 • Alle symboler kan erstattes af Wild symbolet – samtlige 11 symboler undtagen scatter symbolet
 • På en spillelinje vil kun den største gevinst blive udbetalt
 • Free spins featuren på Golden Chief indeholder 10 free spins
 • Free spins kan genudløses under free spins
 • Mindste indsats er
 • Fejl i spillet annullerer automatisk alle indsats og gevinster

Hvordan virker Golden Chief?

På Golden Chief er målet at få mellem 3 og 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er online spillemaskiner nyt for dig eller bare Golden Chief, vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Golden Chief online og vinde kontante gevinster.

Vælg først, hvordan og hvor du ønsker spille. Du bliver tilbudt en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

Langt de fleste foretrækker at spille Golden Chief for rigtige penge, da du så kan vinde op til 2500000kr. Så hvorfor ikke besøge LeoVegas og prøve Golden Chief, på deres website også fra mobil.

Ønsker du kun at spille Golden Chief for sjov, eller vil øve dig, så er der mulighed for at gøre det gratis på LeoVegas’s website eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt at downloade LeoVegas software.

Du ændrer din indsats ved at bruge indsats størrelse knapperne. Dette kan forhøje din indsats, samt beløbet du kan vinde. Du skal have mindst 3 af de samme symboler på en aktiv spillelinje, og får du 5 ens symboler udløser du den største gevinst. Når du har åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at starte Golden Chief.

Når du satser på flere linjer, jo større er din chance for at få 5 ens symboler på en gevinstlinje.

Trin for trin guide til at spille Golden Chief:

 • Beslut dig først for, hvor mange spillelinjer du vil spille på.

I Golden Chief spillet er der 100 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Det betyder at du kan vælge at spille på imellem 10 til 100 linjer. For at øge din gevinstchance, så spil Golden Chief online med alle 100 spillelinjer aktiveret.

Linjerne på spillet her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke nærige, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Golden Chief gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Nu skal du så til at vælge værdien af hver mønt.

Hos LeoVegas når man spiller Golden Chief for rigtige penge, eller andre SG Interactive spillemaskiner, skal man normalt indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. Dette gælder dog ikke på Golden Chief – her er der nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Ligesom med betalingslinjerne, slipper du for at skulle bekymre dig om detaljerne. I stedet, kan du fokusere på at vinde Golden Chief’s jackpot på 80 gange din linjeindsats.

 • Når din ønskede møntværdi er sat, så gå videre til valg af indsats per linje.

SG Interactive har i Golden Chief valgt at have en fast mønt indstilling på 1 per linje.

Man kan vælge at spille på alle 100 linjer, eller sætte antallet ned til 10.

Finjuster din indsats på Golden Chief ved at benytte indsats størrelse/møntværdi knappen.

 • Klik på Spin knappen når du vil starte spillet.

Således kan du starte de 5 hjul, og samtidig beholde indstillingerne på Golden Chief som du før indstillede. SG Interactive har ikke inkluderet en autospil funktion på denne video. Du bliver derfor nødt til at blive ved med at klikke på Spin, hvis du vil have et spin mere på Golden Chief.

 • Der er yderligere to funktioner at overveje, inden du går i gang med at spille Golden Chief spilleautomat. Det er lyd- samt fuld skærm indstillingen.

Golden Chief har desværre ingen fuld skærm funktion. Det burde SG Interactive få rettet, så man virkelig kan nyde Golden Chief spillet.

For at afbryde lyden på Golden Chief skal du blot trykke på mute, dermed kan du spille i fred og ro.

Når det kommer til lydindstillingerne, kan du kun skrue helt op eller sætte den på lydløs. På Golden Chief er der nemlig ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned.

Alle Symbolerne på Golden Chief

På Golden Chief spilleautomat finder du 11 symboler. Nedenfor er de højst betalende listet:

 • Squaw
 • Bear og Totem
 • Ace
 • King, Queen, Jack og 10

Sammen med disse, finder du desuden:

 • Golden Chief wild symbol
 • Chief – the expanding wild
 • Golden Bonus scatter symbol
 • Golden Bonus bonus symbol
 • Golden Bonus freespins symbol

Det bedst udbetalende, et slags jackpot symbol kan man sige, er Squaw. Fremkommer Squaw 5 gange på samtlige de 100 spillelinjer vil du få 80 gange din indsats udbetalt. Er din indsats på de 100 spillelinjer, vil 5 Squaw symboler udbetale 80 gange din indsats – eller mønter.

Her er et billede af det bedst udbetalende symbol på Golden Chief:

Det næste symbol du skal håbe på at få er Bear og Totem. Satser du kr per linje, kan du nemlig vinde 60 gange din indsats, og satser kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til kr. Derefter er der det gavmilde Ace symbol, som belønner dig med en gevinst på 30 gange din indsats selv med minimums indsats på kr per linje, men som kan forøge din saldo med kr hvis du satser maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Mens det lavest betalende symbol King, Queen, Jack og 10, vil give dig 20 gange din indsats, hvis du får 5 af dem.

Det er fedt med et Wild symbol, men Golden Bonus symbolet er endnu bedre! Det vil fuldende enhver gevinst kombination på Golden Chief. Symbolet Golden Bonus kan alene gange din indsats med 500.

Imellem de mange symboler på Golden Chief finder du nogle som ikke er så almindelige i video spil. Blandt andet Golden Bonus symbolet der udløser free spins på Golden Chief, og Golden Bonus symbolet der udløser bonusspillet.

Om Golden Chief’s Betalingslinjer

På Golden Chief video spillemaskine finder du 5 hjul og 100 betalingslinjer.

Gevinstlinjer er linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet. Kun vinderkombinationer på disse udbetaler gevinst.Vælg hvor mange linjer du vil spille på ved at klikke på hver gevinstlinje for at slå den til eller fra.

Spil Golden Chief nu 

Det bør du vide om Golden Chief’s betalingslinjer:

 • Betalingslinjerne udbetaler altid gevinst fra venstre til højre.
 • 3 ens symboler på en betalingslinje udbetaler gevinst.
 • På en spillelinje erstatter wild symbolet alle andre symboler for at give vindende kombinationer.
 • Den ekspanderende wild kan give flere vinderchancer ved at brede sig over betalingslinjerne.
 • Scatter symboler giver gevinst på samtlige linjer.
 • Får du flere gevinster på samme betalingslinje er det kun den største der giver gevinst. Har du for eksempel fået to vinderkombinationer, er det kun den største af dem der bliver udbetalt.
 • Husk at slå spillelinjerne til for at få gevinst på dem. Lander en vindende kombination på en spillelinje som du ikke har satset på, får du nemlig ikke gevinst udbetalt.

Hvor mange hjul har spillet?

Her har vi en video hvor de 5 hjul på traditionel vis spinder nedad. SG Interactive udviklede Golden Chief med en klar intention om at holde den simpel, så du kan koncentrere dig om at vinde.

Du kan vinde med 11 symboler på Golden Chief inklusive et wild og et scatter symbol. Endvidere findes der en specielt Chief symbol, som kan dække et helt hjul.

Kan man vinde en fast Golden Chief Jackpot?

Du kan ikke vinde en fast Golden Chief jackpot, men der er stadig masser af gode gevinster. Squaw symbolet kan for eksempel gange din indsats med 80. Så du har chancen for at vinde op til 2500000kr for maks. indsats.

Vind en Progressiv Jackpot

Du har ikke mulighed for at vinde en progressiv Golden Chief jackpot. Men det kan dog være, at et af de casinoer som har dette SG Interactive spil tilbyder deres egen progressive jackpot.

Er det en Klassisk eller 3D Spillemaskine?

SG Interactive står bag spillemaskinen her. Den er let at gå til samt visuelt fin. Golden Chief er en af de flottere spillemaskiner på markedet. Den tilbyder sjove features, som du aldrig ville kunne finde på en klassisk spilleautomat. Hvilket er med til at gøre Golden Chief anbefalingsværdig, om du så vil prøve spillet for sjov eller for rigtige penge.

Er dette spil en 3D Spillemaskine?

Det er ikke altid udseende der afgør om spillet er underholdende. Så selvom Golden Chief ikke er en 3D spillemaskine, er den bestemt stadig værd at prøve. Der er nemlig ikke nødvendigvis flere features på en 3D spillemaskine fremfor en almindelig spillemaskine. Den store forskel er mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater – ikke kun grafikken men også spillet differentier meget.

Spil Golden Chief med eller uden download?

Leder du efter et casino hvor det ikke er nødvendigt med Golden Chief download eller LeoVegas software? Så prøv LeoVegas, her kan du nemlig spille direkte på sitet. Hvis du har lyst til at prøve andre SG Interactive spil, kan du hos LeoVegas prøve dem i en gratis version. Her kan du for eksempel prøve Golden Chief gratis eller satse rigtige penge på Golden Chief.

LeoVegas casino kommer i form af et flash site, så blot spil Golden Chief og andre SG Interactive spillemaskiner direkte i din internet browser. Så nej, du behøver ikke LeoVegas download, kun hvis du vil bruge LeoVegas’s mobil app. En anden fordel ved LeoVegas er at de tilbyder gratis prøvespil, også på Golden Chief, hvilket ikke kræver at du tilmelder dig. Men du kan kun gøre krav på LeoVegas’s bonusser og Golden Chief’s mange gevinster hvis du spiller for rigtige penge.

Guide til Golden Chief’s Knapperne

Her er et par tips til hvordan du bruger Golden Chief’s knapper:

Start Knappen

Hvis du vil spille Golden Chief, kan du ikke undgå at bruge Spin knappen. Da det er den der starter de 5 hjul. Lander de i din favør, kan du blive den heldige vinder af 2500000kr. Din chance for gevinst er kun et klik væk. Knapperne på Golden Chief omfatter også:

 • Lydstyrke indstillingen på Golden Chief
 • Info sektion der giver dig mere information om Golden Chief spillet samt udbetalingstabel

Turbo Knappen

Vil du have fart på spillets hjul? Så kan du benytte Turbo funktionen.

Dette SG Interactive spil har ingen Turbo funktion, men spilleoplevelsen er stadig i top.

Information Fanen

Klik på Information fanen for at læse mere om Golden Chief’s spilleregler. Hold dig informeret om, hvordan du spiller denne SG Interactive video og få mest muligt ud af din Golden Chief oplevelse hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Autospil er til for din bekvemmelighed. Et klik på Autospil, og de 5 hjul vil fortsætte med at dreje. Dog stopper spillet hvis du får gevinst, så du går ikke glip af vinderkombinationerne. Desværre har SG Interactive ikke inkluderet denne funktion på Golden Chief. Men det ville være rart hvis de gjorde det i en fremtidig opdatering.

Min. Indsats

Har du planer om at åbne en LeoVegas konto samt gøre krav på din bonus på 10000kr, kan det være en god idé, at finde ud af hvad minimums indsatsen er på Golden Chief, når du spiller for rigtige penge.

SG Interactive har desværre ikke givet Golden Chief en knap til at indstille indsatsen til minimum, så du er nødt til gøre dette ved hjælp af indstillingerne på Golden Chief.

På Golden Chief kan du selv vælge antallet af aktive betalingslinjer. Du kan vælge at aktivere bare 10, eller helt op til 100 linjer. Vælger du det mindste antal, er der heller ikke ligeså stor chance for at udløse Golden Chief’s gevinster, såsom bonusspil og andre sjove features.

Maks. Indsats

Vil du gerne spille Golden Chief med maks. indsats – for at vinde store gevinster og ekstra features, så skal du manuelt indstille den din indsats til maks. værdi. På Golden Chief er maks. indsats mønter, altså 1 mønter på samtlige 100 linjer. Den maksimale indsats i kontanter er 5000kr.

Tilbagebetalingsprocent

Golden Chief’s tilbagebetalingsprocent beregnes ud fra Golden Chief’s udbetalinger samlingnet med statistisk sporing af Golden Chief udbetalinger over en lang periode. Tilbagebetalingsprocenten vises altid i procent. I spillemaskine spil ligger den normalt på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du vil vinde 93% eller 96%. Det betyder at for hver 100kr der er satset, vil spillet tilbagebetale gennemsnitligt 96kr til spilleren.

På Golden Chief’s finder du en af de bedste tilbagebetalingsprocenter – på intet mindre end 94.12% til 98.14%.

Særlige Funktioner på Golden Chief

I Golden Chief spillet er der både et wild og scatter symbol. Dem kan du læse mere om herunder. Bonus og free spins spil har deres egne specifikke symboler.

Scatter

Som på de fleste andre spil, er der også et scatter symbol som kaldes Golden Bonus. Det udbetaler en gevinst på 500 gange din indsats. Det kan udløse gratis spins samt bonusspil, så hold godt øje med det.

Her ses et billede af scatter symbolet:

Wild

Golden Chief’s wild symbol erstatter alle de andre symboler i en vindende kombination. Så får du 4 ens Bear og Totem symboler plus et Wild symbol, svarer det til 5 ens Bear og Totem symboler, og vil blive belønnet med 60 gange din linjeindsats.

Se Golden Chief’s wild symbol på billedet herover.

Ekspanderende Wild

Det er fedt at Golden Chief, foruden den almindelige wild, har Chief symbolet. Det kan nemlig gange din linjeindsats med 500 når det udvider sig over linjer og hjul.

Stacked Wild

SG Interactive har ikke inkluderet et stablet wild symbol på disse 5 hjul, men du finder mange andre lukrative præmier.

Overlay Wild

Vi beklager at SG Interactive ikke har inkluderet et overlay wild symbol. Måske de vil gøre det i en fremtidig version af Golden Chief.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten indeholder alle nødvendige oplysninger om hvad de 11 symboler kan give dig. Klik på yes for at se hvilke symboler der er på Golden Chief og hvor meget de udbetaler. Den største gevinst får du hvis det lykkes at få 5 Squaw symboler, det udbetaler hele 80 gange linjeindsatsen. Bear og Totem er det andet bedste symbol i forhold til gevinsten, her får du ganget din indsats med 60, hvilket stadig er flot. Ace er det tredje højst betalende symbol som vil give dig 30 gange din indsats. King, Queen, Jack og 10 symbolet er det der udbetaler den lavest gevinst, men her får du stadig en fin gevinst på 20 gange din indsats per linje.

Spil Golden Chief hos LeoVegas 

Indsats Størrelse

Vil du spinde de 5 hjul på Golden Chief? Skal du først indstille værdien af din indsats – hertil har SG Interactive givet dig et par valgmuligheder.

 • Vælg antallet af aktive linjer
 • Vælg niveauet af din indsats

Golden Chief giver dig valget om, hvor mange betalingslinjer du vil spille på. I alt er der 100 linjer, men du kan vælge ned til 10.

Hvad er indsats niveau? Blot en anden måde at indstille din indsats af mønter på Golden Chief’s 100 linjer. Vælg fra 1 til 1, så du satser mellem og per omgang.

Er møntværdien fastsat?

Fastsættelse af møntværdi er en god måde at holde styr på dine indsatser. Det kræver kun et par klik eller niveauet af din indsats.

Totem Riches Multiplikator

Med Golden Chief’s multiplikator Totem Riches kan du virkelig høste store gevinster, hvilket er en fin feature da Golden Chief ikke har en jackpot.

Dette spil har en multiplikator feature som hedder Totem Riches. Der er ingen jackpot på Golden Chief, men til gengæld får du denne ekstra feature.

Særlige Funktioner, Free Spins og Bonusspil

Hvilke bonus features har SG Interactive inkluderet?

Bonusser på Golden Chief

Jep! Er du klar til at vinde på Golden Chief? Der gemmer sig nogle fantastiske gevinster i Cash Canyon runden 2500000kr i rigrige penge. Få dem ved at ramme Golden Bonus symboler på dette video spil’s hjul.

Til gengæld kan du få 10 gratis spins.

Spil Golden Chief hos LeoVegas 

Golden Chief’s Gamble Runde

Golden Chief har ikke en Dobbelt eller Intet runde. Men den udbetaler gevinster som virkelig kan mærkes. Så ligegyldigt hvad de 11 symboler udbetaler, kan du beholde din gevinst.

Kan jeg få Golden Chief Free Spins?

Det kan godt være forvirrende, hvad der helt præcis menes med free spins. Når man spiller video spil, vil du nogle gange se free spins som et bonusspil. Når tilmelder dig et nyt online casino, såsom LeoVegas, kan du være heldig at få 50 free spins for at byde dig velkommen til LeoVegas. Når man kigger på video spil’s free spins tilbud, kan du måske finde dem som en saldo booster på Golden Chief. Derudover, kan man komme til at forveksle free spins med spillemaskiners gratis prøve afspilning. Her er forskellen, at selvom dine spins er gratis vil gevinsten ikke blive tilføjet din spilkonto hvis du får en vinderkombination.

Der er en free spins feature på Golden Chief som hedder Free Spin Gamble. Den kan få de 5 til at spinde 10 gange.

Det kan virke nærigt med de 50 LeoVegas gratis spins som Golden Chief tilbyder.Men samtidig, kan du få 50 spins på Starburst hvis du opretter en konto. Det gode ved disse gratis spins er at du kan opnå en flot gevinst:

Golden Chief’s Design & Grafik

Golden Chief er en af de typiske SG Interactive video spillemaskiner, med flot billed grafik som mange LeoVegas spillere elsker. Bortset fra visuel autencitet, tilbyder denne Adventure spillemaskine forskellige spillemuligheder, der gør dig i stand til:

 • Åbne gevinstoversigten
 • Justere din indsats
 • Mute Golden Chief
 • Tjekke Golden Chief’s info sektion

Når man tænker på Native American-tema spilleautomater, tænker man på SG Interactive’s gennemførste visuelle- samt lydeffekter. Og Golden Chief kommer bestemt ikke til at skuffe dig. Men der er en mute knap hvis du får brug for den.

Klar til at spille Golden Chief med rigtige penge?

Ingen prangende grafik på Golden Chief. Så det første du lægger mærke til, er nok denne video spilleautomat’s gevinster – op til 80 gang din indsats per linje, hvilket din LeoVegas konto ville sætte pris på.

Sådan spilles Golden Chief for rigtige penge:

Vil du spille Golden Chief med rigtige penge? Så spil Golden Chief online hos LeoVegas. Det ikke tager mere end 5 minutter at oprette en spilkonto. Sådan her opretter du din LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Lav et indskud på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Golden Chief med LeoVegas’s casino penge

Hvordan Udbetales Gevinst?

LeoVegas registrerer dine Golden Chief gevinster øjeblikkeligt. Derefter kan pengene udbetales med Skrill. Der kan være en udbetalingsgrænse, så forhør LeoVegas kundeservice support vedrørende dette.

Endvidere, hvis du tog imod den 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du sørge for at opfylde omsætningskravet på henholdsvis 35 før du udbetaler din Golden Chief gevinst. Før du foretager en udbetaling, så tjek LeoVegas’s Vilkår & Betingelser, hvor du finder detaljer om udbetalingskrav. Du skal ikke kigge efter dem i Golden Chief’s Info sektion.

Kan jeg spille Golden Chief gratis hos LeoVegas?

Spil Golden Chief online for sjov. Hos LeoVegas tilbydes der nemlig en gratis prøveversion til alle der vil teste SG Interactive spilleautomater, enten på computer eller mobil.

Med LeoVegas’s spil for sjov funktion, behøver du ikke indbetale. Og er Golden Chief noget for dig, kan du altid foretage en indbetaling. 50kr er det laveste beløb du kan indbetale, men med en møntværdi på kr kan de vare forholdvis længe. Særligt sammen med en 125% LeoVegas bonus uden krav om LeoVegas bonuskode.

Kan man vinde rigtige penge når Golden Chief spilles i en gratis version?

Vind rigtige penge på Golden Chief spillemaskine, uden at bruge en krone. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men netop det er muligt med en LeoVegas gratis bonus

Info Om Golden Chief Gratis Bonus

Lige nu kan du få en LeoVegas gratis bonus på 50kr til at bruge på dette video spil. Med denne bonus uden krav om indskud, kan du spille SG Interactive spil helt gratis. Alt du skal gøre, er at oprette en LeoVegas konto – gå til spillemaskiner, og brug dine 50kr på at vinde flere penge. Husk dog, at før du kan udbetale gevinst med denne LeoVegas bonus, skal du opfylde gennemspilningskravet. Golden Chief kan give gevinster på op til 2500000kr, men du kan ikke udbetale gevinst før du har gennemspillet bonussen 35 gange.

Kan man spille Golden Chief mobil spilleautomat hos LeoVegas?

Det kan du tro. LeoVegas har udviklet en brugervenlig app som kan bruges på samtlige iOS, Android, Windows enheder. Download app’en til din mobil og få adgang til mange sjove spilleautomater samt andre spil. Efter et par klik er du klar til at spille Golden Chief app version, som byder på den samme kvalitets oplevelse som på din computer.

Hvis du tænkte på om LeoVegas har en app til Apple enheder, så er svaret ja. Du kan downloade den til din iPhone eller iPad i iTunes eller på LeoVegas’s website.

Som Android mobil bruger, kan du finde LeoVegas app i Google Play eller på LeoVegas’s site. Det tager kun et par minutter at downloade den og så kan du spille SG Interactive’s spil .

Bare så du ved det – hvis en website prøver at sælge en LeoVegas eller Golden Chief app, så er det fup. App’s er gratis, så lad være med at spild dine penge forgæves.

Findes der en Mobil Bonus?

Hvis du håbede på at få en bonus til at spille Golden Chief på din mobile enhed, så vil LeoVegas skuffe dig. Der er ingen mobil bonus. Men forhåbentligt, vil det i nærmeste fremtid være muligt at få en LeoVegas bonus til at bruge på SG Interactive’s mobil spil.

Hvad er det største beløb man kan vinde?

Når det kommer til gevinsterne på Golden Chief, kan du få et overblik over hvor meget Golden Chief’s 11 symboler udbetaler i gevinstoversigten, se den ved at klikke på yes. Her kan du se, at Squaw symbolet er det bedste at få – det kan nemlig gange din indsats på hver gevinstlinje med 80. Spiller du med en indsats på 1 mønter på hver linje og en møntværdi på kr, kan du altså vinde mønter forudsat at 5 af disse symboler lander på en aktiv gevinstlinje.

Findes der Golden Chief tricks til at få gevinst?

Da udfaldet af spillet altid er tilfældigt, findes der ingen Golden Chief tricks der kan hjælpe dig. Gevinstchancen på dette interessante spil afhænger af to ting, Golden Chief’s udbetalingsprocent samt LeoVegas’s house edge. Udbetalingsprocenten er Golden Chief’s gennemsnitlige udbetalinger over en given periode, hvor house edge er den procentdel som LeoVegas i gennemsnit beholder.

Den meget imponerende udbetalingsprocent på 98.14% gør Golden Chief til en favorit fra første møde. Det er ikke ofte du ser online spilleautomater der udbetaler så meget. Vi er meget taknemlige for at LeoVegas tilbyder os dette SG Interactive spil.

Når det kommer til Golden Chief’s udbetalinger, kan du forvente store, men knap så hyppige gevinster. Med en udbetalingsprocent på 98.14%, er dine gevinstchancer på de 100 linjer ganske fine. Dog, er det selvfølgelig LeoVegas’s mål at opnå profit, hvilket de også får på millioner af Golden Chief spins.

Detaljer om SG Interactive:

 • Website: http://www.scientificgames.com/
 • Speciale: Spil Terminaler og Spil Terminal Indhold, IGaming Software til Computer, Mobil og Social, Øjeblikkeligt, Interaktivt og Lotterispil, Lotteri og Gaming Operations Management, Lotteri Systemer
 • Etableret: 1973
 • Grundlægger: John Koza and Daniel Bower
 • Hovedkontor: 6650 S. El Camino Road Las Vegas, NV 89118
Spil Golden Chief nu