Spil Frankie Dettori: Sporting Legends hos LeoVegas 

Frankie Dettori: Sporting Legends Online Spilleautomat

Spil det her:LeoVegas
Frankie Dettori: Sporting Legends ekstra spins: 200 ekstra spins
Velkomstbonus: 50kr uden indbetaling plus 125% op til 10000kr
For dette bonustilbud gælder:18+ år / Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder
Modtag din bonus her: Aktiver din bonus via vores link!
Spil Frankie Dettori: Sporting Legends med LeoVegas bonus* 
*Reklame link

Lad være med at bekymre dig om bonuskoder, for der er ingen LeoVegas bonuskode! Bare opret en konto og få en 125% LeoVegas bonus samt en bonus uden krav om indskud helt op til 50kr, uden at bruge en bonuskode.

Spil Frankie Dettori: Sporting Legends hos LeoVegas 

Attraktiv LeoVegas Velkomstbonus

Online casinoer tilbyder normalt et eller andet velkomsttilbud til nye brugere, så her kan du naturligvis få en LeoVegas velkomstbonus. Lige nu kan du få en en gratis LeoVegas bonus på 50kr. Bare opret dig for at få en 50kr LeoVegas No Deposit Bonus. Men det er ikke alt, hos LeoVegas får du endnu mere.

Men ikke nok med det, så kan du også få en 125% LeoVegas velkomstbonus på din første indbetaling. LeoVegas kræver kun at du indbetaler minimum 100kr, men du kan modtage en LeoVegas bonus helt op til 10000kr, alt efter hvor meget du indbetaler. Indbetaler du 100kr, vil din saldo straks blive forøget med en LeoVegas velkomstbonus på 125%.

Spil Frankie Dettori: Sporting Legends hos LeoVegas 

Indledning

Vil du underholdes af en spillemaskine, så spil Frankie Dettori: Sporting Legends online hos LeoVegas allerede i dag. Med fængende grafik, gavmilde bonus funktioner, 5 hjul og 25 betalingslinjer, samt gevinster på op til 1250000kr, er du sikret en underholdende oplevelse. Frankie Dettori: Sporting Legends er en elsket Playtech spillemaskine, med et sjovt Sports tema.

Frankie Dettori: Sporting Legends spillemaskine giver dig mulighed for at vinde 1500 gange din indsats, udløse free spins, få kontante gevinster på op til 1250000, nyde Sporting Legends Jackpot feature, eller blive underholdt af nogle eksklusive symboler alt sammen med en lav indsats per linje på 1.

Frankie Dettori: Sporting Legends Særlige Funktioner

Frankie Dettori: Sporting Legends er meget mere end en spillemaskine som kun Horse Racing fans vil holde af. Lad os kigge nærmere på hvad Frankie Dettori: Sporting Legends tilbyder af særlige funktioner.

Her er et spil med mange fantastiske features såsom gratis bonus spins samt 13 symboler inklusiv forskellige typer wilds på denne video spillemaskine.

På spillet finder du også en progressiv jackpot

Besøg LeoVegas og spil Frankie Dettori: Sporting Legends online, så chancen for at vinde store gevinster lige om hjørnet. Du kan også downloade LeoVegas app, hvis du prøve Frankie Dettori: Sporting Legends app spilleautomat på din mobil. Samtidig kan få en attraktiv velkomstbonus.

Spil Frankie Dettori: Sporting Legends hos LeoVegas 

Baggrund

Playtech udgav Frankie Dettori: Sporting Legends i 2018, og har stadig rettighederne til spillet i dag. Playtech opdaterer løbende dette video spil, så Frankie Dettori: Sporting Legends altid er den bedste udgave.

Spilleinformation

Frankie Dettori: Sporting Legends reglerne ses i oversigten herunder:

 • Hvis du skal kvalificere dig til gevinst, skal du min. have 2 af samme symbol på en af de 25 aktive spillelinjer
 • Samtlige gevinster gælder for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Gevinst vil kun blive udbetalt for de valgte spillelinjer
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved enhver placering
 • Wild symbolet kan her erstatte alle 13 af symbolerne undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på hver spillelinje giver gevinst
 • Gratis spins featuren på Frankie Dettori: Sporting Legends giver 10 gratis spins
 • Gratis spins kan tildeles igen under gratis spins runde
 • Mindste indsats er
 • Hele den progressive jackpot udbetales når jackpot udløses
 • Fejl i spillet annullerer alle spil og udbetalinger

Sådan virker Frankie Dettori: Sporting Legends

På Frankie Dettori: Sporting Legends er målet at få minimum 2 og op til 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er du er ny på online spilleautomater, eller bare på dette Playtech spil, vil denne Frankie Dettori: Sporting Legends anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Frankie Dettori: Sporting Legends spilleautomat online og vinde rigtige penge.

Vælg først, hvordan og hvor du ønsker spille. Du bliver tilbudt en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

Langt de fleste foretrækker at spille Frankie Dettori: Sporting Legends for rigtige penge, da du så kan vinde op til 1250000kr. Så hvorfor ikke besøge LeoVegas og prøve Frankie Dettori: Sporting Legends, på deres website også fra mobil.

Hvis du kun vil spille Frankie Dettori: Sporting Legends for sjov eller bare øve dig, så kan du gøre det gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Du behøver ikke at downloade LeoVegas software.

Når du først har startet spillet, skal du bare klikke på Spin knappen for at få dit første spin. Du kan ændre indsats størrelsen ved at bruge indsats knapperne, dette vil øge din indsats og samtidig også beløbet du kan vinde. Det er formålet at få mindst 2 identiske symboler på linje, men med 5 symboler udløses den største gevinst.

Når du satser på flere linjer, jo større er din chance for at få 5 ens symboler på en gevinstlinje. Du kan indstille antallet af aktive spillelinjer på Frankie Dettori: Sporting Legends video på knapperne. For største gevinst, skal du spille på alle 25 spillelinjer. Det er også muligt at slå Turbo tilstand til og fra.

Spil Frankie Dettori: Sporting Legends online 

Følg disse trin til hvordan du spiller Frankie Dettori: Sporting Legends:

 • Beslut først, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

På Frankie Dettori: Sporting Legends finder du 25 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Det vil sige at du kan vælge at spille på imellem 1 til 25 linjer. Spil Frankie Dettori: Sporting Legends online med så mange spillelinjer som muligt, for at øge din chance for at vinde 1250000kr. Vi anbefaler derfor at du beholder 25 aktive spillelinjer i Playtech’s Frankie Dettori: Sporting Legends.

Spillelinjerne her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke nærige, hvilket de fleste mennesker tænker når de ser et spil med så mange spillelinjer her. Frankie Dettori: Sporting Legends’s gevinster kommer ligeså ofte som på de bedste online spillemaskiner.

 • Bagefter skal du vælge møntværdi.

Hos LeoVegas når man spiller Frankie Dettori: Sporting Legends for rigtige penge, eller andre Playtech spillemaskiner, skal man normalt indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. Dette gælder dog ikke på Frankie Dettori: Sporting Legends – her er der nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Da der er faste betalingslinjer, skal du ikke bekymre dig om detaljerne. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Frankie Dettori: Sporting Legends’s progressive jackpot.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, gå videre til valg af indsats per linje.

Playtech har besluttet at holde antal mønter fastsat til 1 per linje på Frankie Dettori: Sporting Legends.

Du kan vælge at spille på op til 25 linjer, eller sætte antallet ned til 1. Brug spillelinje knapperne til at slå dem til eller fra.

For at finindstille din indsats på Frankie Dettori: Sporting Legends, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

Du kan således styre din indsats, og satse på mellem 1kr og 50kr per linje. Med en relative høj maks. indsats per spillelinje på 50kr, antyder Playtech at de har målrettet Frankie Dettori: Sporting Legends mod gavmilde indsatser.

 • For at starte spillet klik på Spin knappen.

Det vil starte spillet og de 5 hjul, men indstillingerne på Frankie Dettori: Sporting Legends vil forblive som du tidligere indstillede dem. En anden måde du kan starte Frankie Dettori: Sporting Legends er ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du blot sætte dig tilbage mens de 5 hjul automatisk spinder op til 99 gange i træk.

Er det for mange med 99 spins? Så sæt blot antallet af spins ned. Du kan gå ned til 10 på Frankie Dettori: Sporting Legends.Skulle du udløse bonusspil under autospil, såsom free spins, vil denne video stoppe og fortsætte med bonusspil.

 • Der er også en lyd og fuld skærm funktion, du bør indstille inden du går i gang med at spille Frankie Dettori: Sporting Legends spillemaskine.

Med den første kan du udvide spilleskærmen og nyde Frankie Dettori: Sporting Legends spillet i fuld skærm.

Et enkelt klik på mute-knappen vil slukke for lyden på Frankie Dettori: Sporting Legends, så du kan spille i fred og ro.

På Frankie Dettori: Sporting Legends kan du tilpasse lyden som du ønsker. Playtech har nemlig inkluderet en lydstyrke funktion.

Største Gevinst Frankie Dettori: Sporting Legends Kan Udbetale

Vil du vide hvad den maksimale gevinst er på dette Sports spil? Så kig nærmere på Frankie Dettori: Sporting Legends’s gevinstoversigt ved at trykke på knappen. Her finder du Frankie Dettori symbolet, som er det bedst betalende, det vil gange hver mønt du satser per gevinstlinje med 1500. Satser du 1 mønter per linje med kr som møntværdi, vil du få udbetalt mønter hvis 5 af disse symboler lander på en udbetalingslinje.

Kan man vinde en fast Frankie Dettori: Sporting Legends Jackpot?

Der er ingen fast Frankie Dettori: Sporting Legends jackpot, men Playtech har valgt at give spillet et Frankie Dettori symbol som udbetaler en gevinst på 1500 gange. Det vil sige at du kan vinde op til 1250000kr i kolde kontanter for maks. indsats på 50kr per linje.

Om Den Progressive Jackpot

Når der er en progressive jackpot, som på dette video spil, betyder det mere eller mindre at der ikke er nogen grænse for hvor meget du kan vinde. Gevinsten afhænger af beløbet der er i ‘puljen’. Frankie Dettori: Sporting Legends jackpot gevinsten vokser hele tiden, for hver gang der bliver satset på spillet. Efter den progressive jackpot er udløst, bliver puljen nulstillet. Som spillet fortsætter, stiger beløbet straks igen.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra Frankie Dettori: Sporting Legends’s gennemsnitlige udbetalinger over en lang periode, og vises altid i procent. I spillemaskine spil ligger den sædvanligvis på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du nødvendigvis vinder 93% eller 96%. Men for hver 100kr der er satset på Frankie Dettori: Sporting Legends, udbetaler den i gennemsnit 96kr til spilleren.

Det bliver næsten ikke bedre, tilbagebetalingsprocenten på Frankie Dettori: Sporting Legends er tæt på branchens maks. – 93.01 til 95.4%.

Er LeoVegas download et must?

Et af de casinoer der udbyder Playtech’s spil, er det populære casino; LeoVegas. En af fordelene ved dette casino er at du ikke behøver at downloade LeoVegas software, for at spille Frankie Dettori: Sporting Legends. Hos de fleste casinoer som udbyder Frankie Dettori: Sporting Legends kan du prøve spillet gratis, for at se om det er noget for dig. Du kan prøve Frankie Dettori: Sporting Legends gratis eller skifte til spil for rigtige penge på Frankie Dettori: Sporting Legends.

Findes Frankie Dettori: Sporting Legends mobil spillemaskine hos LeoVegas?

Hvis du har lyst til at spille Frankie Dettori: Sporting Legends mobil på din iOS, Android, Windows enhed, kan det lade sig gøre hos LeoVegas. Download deres app, og et par minutter senere har du et godt udvalg af spil lige ved hånden. De 5 hjul på Frankie Dettori: Sporting Legends app versionen kører som smurt, og du får den samme gode udbetalingsprocent på 95.4%.

Vil du spille LeoVegas på din iPhone eller iPad? Så får du den bedste oplevelse hvis du downloader LeoVegas app til iOS på iTunes eller deres eget site.

Hvis du vælger at prøve Frankie Dettori: Sporting Legends på Android enhed, så download LeoVegas app i Google Play eller på deres site.

Der findes ingen LeoVegas app til Blackberry og Windows. Men du kan spille LeoVegas mobil direkte i din browser i stedet.

Lad være med at spild din tid på websites der forsøger at sælge dig en Frankie Dettori: Sporting Legends eller LeoVegas app, fordi de er altid gratis til samtlige enheder.

Alle Symboler på Frankie Dettori: Sporting Legends

Frankie Dettori: Sporting Legends spilleautomat har 13 symboler. Herunder er de højst betalende listet:

 • Frankie Dettori
 • Horseback Frankie
 • Rosette
 • Helmet
 • Horseshoe
 • Queen, Jack og 10

Sammen med disse, finder du også:

 • Winner’s Cup wild symbol
 • Galloping stacked symbol
 • Frankie Dettori: Sporting Legends scatter symbol
 • Scatter freespins symbol

Det symbol der udbetaler den største gevinst, det er et slags jackpot symbol, er Frankie Dettori. Ser du Frankie Dettori 5 gange på samtlige 25 spillelinjer vil du få 1500 gange din indsats udbetalt. Satser du på alle 25 spillelinjer, vil 5 Frankie Dettori symboler nemlig udbetale 1500 gange din indsats – eller mønter.

Herunder ses det højst betalende symbol på Frankie Dettori: Sporting Legends:

Horseback Frankie er det næstbedste symbol at få. Hvis du spiller med en indsats på 1kr per linje, kan du vinde 1000 gange din indsats, men satser du 50kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du få en gevinst på 50000kr. Efter Horseback Frankie er der også det gavmilde Rosette symbol, som kan give dig 800 gange din indsats selv når du spiller med mindste indsats på 1kr per linje, men som kan forøge din saldo med 40000kr hvis din indsats er maks. og 5 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Helmet og Horseshoe ganger din indsats med henholdsvis 400 og 300. Det lavest udbetalende symbol er Queen, Jack og 10, men selv her kan du få 100 gange din indsats, hvis du får 5 af Queen, Jack og 10.

Et andet interessant symbol, foruden Winner’s Cup symbolet, er Scatter symbolet. Som kan erstatte de andre symboler på Frankie Dettori: Sporting Legends i en vinderkombination. Men alene, kan Scatter symbolet give en gevinst på 100 gange din indsats.

Frankie Dettori: Sporting Legends har et Scatter symbol, specielt til free spins.

Særlige Funktioner på Frankie Dettori: Sporting Legends

Frankie Dettori: Sporting Legends har både et wild og scatter symbol, som du læse mere om herunder.

Scatter

På Frankie Dettori: Sporting Legends kan du glæde dig over scatter symbolet der hedder Scatter. Det ganger nemlig hele din indsats med 100. Det kan starte en runde af free spins, og det er jo det vi alle venter spændt på.

På billedet ses scatter symbolet:

Wild

Wild symbolet også kaldet Winner’s Cup, erstatter alle de andre symboler i en vindende kombination. Så får du 4 ens Horseback Frankie symboler plus et Winner’s Cup symbol, svarer det til 5 ens Horseback Frankie symboler, og vil blive belønnet med 1000 gange din linjeindsats.

Herover kan du se et billede af Winner’s Cup symbolet.

Udvidende Wild

Den Ekspanderende Wild er en rigtig god funktion, men på Frankie Dettori: Sporting Legends finder du ikke sådan en. Der er til gengæld mange andre underholdende elementer.

Stacked Wild

Blandt de 13 symboler finder du et stablet wild symbol. Galloping symbolerne kan stable sig og øge din saldo med 10000 gange din indsats per linje.

Overlay Wild

På Frankie Dettori: Sporting Legends har Playtech ikke tilføjet et overlay wild symbol, men du kan stadig vinde op til 1500 gange din linjeindsats i et enkelt spin.

Om Frankie Dettori: Sporting Legends’s Linjer

Frankie Dettori: Sporting Legends er en video spillemaskine der har 5 hjul og 25 linjer.

De linjer der går på tværs af de 5 hjul på denne video kaldes for spillelinjer. Kun vinderkombinationer på disse giver gevinst.Vælg selv hvor mange linjer du vil spille på ved at ændre på antallet af aktive spillelinjer.

Tips til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Gevinst på betalingslinjerne læses fra venstre til højre.
 • Du skal som minimum have 2 ens symboler på en linje for at vinde.
 • Et wild symbol kan stå i stedet for samtlige andre symboler på en betalingslinje.
 • De stablede wild symboler kan dække mere end en linje.
 • Scatter symbolet giver gevinst på alle aktive linjer.
 • Du vil kun få udbetalt den højeste gevinst på en gevinstlinje. Hvis du for eksempel får to vinderkombinationer på en linje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Husk at gevinstlinjerne skal være slået til før du kan få gevinst på dem. Skulle du få en vinderkombination på en gevinstlinje som du ikke har aktiveret, vil du ikke få gevinst.

Spillets Hjul

Hjulene på Frankie Dettori: Sporting Legends følger tyngdekraften og spinder altså nedad, ligesom på de fleste andre spil af Playtech. Så er du vant til at spille video spil, skulle Frankie Dettori: Sporting Legends være ligetil for dig.

Når du spiller på Frankie Dettori: Sporting Legends er der 13 symboler deriblandt et wild og et scatter symbol. Samtidig findes der en Galloping stablet wild.

Er Spilleautomater og Spillemaskiner det samme?

Frankie Dettori: Sporting Legends er en spillemaskine fra Playtech. Med flotte grafiske detaljer og sjove animerede. På Frankie Dettori: Sporting Legends finder du mange underholdende funktioner, der umuligt ville være på en klassisk spilleautomat. Hvilket blot er nogle af grundene til hvorfor Frankie Dettori: Sporting Legends er så eftertragtet.

Er Frankie Dettori: Sporting Legends det man kalder en 3D Spillemaskine?

Nej bestemt ikke. Playtech har ikke investeret så meget i Frankie Dettori: Sporting Legends, men det er stadig et interessant spil med gode gevinster. Faktisk giver Playtech’s spillemaskiner og klassiske spilleautomater bedre gevinster end deres 3D spillemaskiner.

Frankie Dettori: Sporting Legends’s Knapper

Her er et overblik over knappernes funktioner på Frankie Dettori: Sporting Legends:

Start Knappen

Du kommer uden tvivl til at bruge Spin knappen mest på Frankie Dettori: Sporting Legends. Som på de fleste andre Playtech spil, er det den der får hjulene til at spinde. Frankie Dettori: Sporting Legends kan få din saldo vokse med 1250000kr, hvis du får den helt rigtige kombination. Dette Playtech spil har andre brugbare knapper som for eksempel:

 • Turbo funktion – du kan læse mere denne herunder
 • Fuld skærm funktion
 • Kontrol til at justere lyden på Frankie Dettori: Sporting Legends
 • Info fane hvor du finder mere information om Frankie Dettori: Sporting Legends’s regler og en gevinsttabel

Turbo Knappen

Hvis du ønsker at fremskynde udfaldet af dine gratis spins, så kan du bruge Turbo knappen.

Playtech har valgt at tilføje denne funktion på Frankie Dettori: Sporting Legends. Med et klik på Turbo knappen begynder Frankie Dettori: Sporting Legends’s hjul at løbe hurtigere, og med et klik mere vender spillet tilbage det normale tempo.

Information Fanen

Søger du mere dybdegående oplysninger om Frankie Dettori: Sporting Legends, så kan du bruge Info knappen. Her har Playtech inkluderet de vigtigste informationer, så du kan få mest muligt ud af dit spil.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der sætter spillet i gang, så du ikke behøver at klikke på Spin ved hver spin. Den stopper kun for at vise dig vinderkombinationerne, hvilket gør spillet endnu mere spændende, når du spiller Frankie Dettori: Sporting Legends for rigtige penge. Selv hvis du spiller Frankie Dettori: Sporting Legends for sjov, er det godt at vide at autospil funktionen er inkluderet som standard.

På Frankie Dettori: Sporting Legends kan du bruge denne nyttige funktion, i stedet for for Spin knappen. Og du kan selv slå autospil til/fra som du har lyst. Du vælger selv hvor mange spins fra 10 til 99.

Playtech har gjort det muligt at stoppe autospil automatisk, når du ønsker det. Du kan for eksempel vælge, at autospil skal afbrydes hvis der kommer gratis spins.

Min. Indsats

Inden du benytter din bonus på 10000kr, bør du vide hvad LeoVegas’s minimum indsats er på Frankie Dettori: Sporting Legends.

Playtech har desværre ikke givet Frankie Dettori: Sporting Legends en knap til at indstille indsatsen til minimum, så det du må selv gøre ved hjælp af antal mønter.

Den højeste indsats på Frankie Dettori: Sporting Legends er 50kr. Men er du lidt mere forsigtig med din indsats, har Playtech også inkluderet et minimums indsats på bare 1kr per betalingslinje. Du kan også have en linjeindsats på 1, men det betyder også at du ikke får Frankie Dettori: Sporting Legends’s største gevinster.

Du behøver ikke at spille på alle 25 linjer. Men hvis du vil vinde stort, skal du også satse stort. Hvis du kun vælger 1 af dem, vil det ikke være en fordel i forhold til at vinde Frankie Dettori: Sporting Legends’s jackpot eller bonusspil.

Maks. Indsats

Du kan spille for en maksimal indsats på 1 mønter på hver alle de 25 linjer. Det svarer til en maksimale indsats på 1250kr. Hvis du vil spille med maksimal indsats på Frankie Dettori: Sporting Legends, skal du selv rode med indstillingerne. Da der ikke er en Maks. Indsats knap på Frankie Dettori: Sporting Legends.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten viser hvor meget du får udbetalt af de forskellige symboler. Blot klik på knappen for at se en komplet liste over alle 13 symboler og deres gevinstudbetaling. For at få gevinst på Frankie Dettori: Sporting Legends, skal du minimum have 2 ens på linje. Men du kan ikke få mere end 5 symboler, en på hvert hjul. De største gevinster får du med 5 ens symboler. Det højeste betalende standard symbol på Frankie Dettori: Sporting Legends er Frankie Dettori. Det fremgår tydeligt af gevinstoversigten, at Frankie Dettori symbolet udbetaler 1500 gange din linjeindsats, hvis du får alle 5. Det næstbedste symbol, Horseback Frankie, vil udbetale en gevinst på 1000 gange din indsats per linje. Slet ikke dårligt! Får du Rosette symbolet, kan du få udbetalt op til 800 gange din indsats – med 5 Rosette symboler på linje. Næste i rækken er Helmet. For en vindende linje fyldt med Helmet symboler kan du forvente 400 gange din indsats. Mens 5 Horseshoe symboler, vil belønne dig med 300 gange indsatsen. Det mindst generøse af de 13 symboler er Queen, Jack og 10. Men du vil blive glad for at høre, at selv dette – det laveste betalende symbol på Frankie Dettori: Sporting Legends – stadig kan gange din linjeindsats med 100.

Indsats Størrelse

Indstilling af din indsats størrelse på Frankie Dettori: Sporting Legends er enkel, og der er et par forskellige måder at gøre det på:

 • Vælg hvor mange linjer du vil satse på
 • Vælg indsats niveau
 • Indstil din kontante indsats per linje

Frankie Dettori: Sporting Legends giver dig valget om, hvor mange betalingslinjer du vil spille på. I alt er der 25 linjer, men du kan vælge ned til 1.

Indsats niveau eller værdi henviser til din samlede indsats per linje. Du kan selv indstille denne til en værdi mellem 1 og 1 mønter på alle de 25 linjer. Vælger du at satse 1 per linje, på Frankie Dettori: Sporting Legends’s samtlige 25 linjer, vil din indsats være mønter per spin.

Er møntværdien fastsat?

Fastsættelse af møntværdi er en god måde at holde styr på dine indsatser. Det kræver kun et par klik, ligesom når du vælger antallet af betalingslinjer.

Udbetaling af Gevinst

Pengene du vinder når du spiller Frankie Dettori: Sporting Legends for rigtige penge vises øjeblikkeligt på din LeoVegas konto. Du kan udbetale penge via hurtigt og sikkert gennem Skrill. Hver har en grænse, som du bør tjekke med casinoet’s support.

Hvis du vil bruge den 125% LeoVegas bonus, beder LeoVegas dig opfylde et omsætningskrav på 35, før din Frankie Dettori: Sporting Legends gevinst kan udbetales. Det er altid en god idé at læse LeoVegas’s Vilkår & Betingelser, så du kender udbetalingskravet på forhånd. Playtech har intet at skulle have sagt, derfor finder du det ikke under Frankie Dettori: Sporting Legends’s Info afsnit.

Gratis Spins og Bonusspil på Frankie Dettori: Sporting Legends

Hvad kan vi forvente af dette Playtech spil?

Bonus Funktioner på Frankie Dettori: Sporting Legends

Du får intet bonusspil på Frankie Dettori: Sporting Legends. Men får du kan stadig udløse 10 gratis spins.

Runde

Du kan ikke satse din gevinst i en gamble runde på Frankie Dettori: Sporting Legends. I stedet har Playtech valgt ikke at friste dig, men snarere lade Frankie Dettori: Sporting Legends vise dig sin fulde generøsitet.

Hvordan fungerer Frankie Dettori: Sporting Legends Free Spins?

Free spins er bare spins, som du ikke skal betale for. Men de Frankie Dettori: Sporting Legends free spins som er en bonus funktion i spillet, bør ikke forveksles med LeoVegas free spins. Selvom LeoVegas giver 200 spins til alle der opretter en ny konto, kan du ikke bruge dine free spins på Frankie Dettori: Sporting Legends. Men bare rolig, Playtech har sørget for at inkludere et ekstra Frankie Dettori: Sporting Legends free spins spil. De free spins, eller gratis spins som de også kaldes, adskiller sig fra bare at spille den gratis version af Frankie Dettori: Sporting Legends, fordi der betaler du ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten hvis du får en vinderkombination.

Du vil nok ikke blive imponeret over de 10 LeoVegas gratis spins, man kan få på Frankie Dettori: Sporting Legends. Bare rolig, LeoVegas har prøvet at kompensere ved at tilbyde 200 gratis spins i deres velkomstbonus. På den anden side, kan dette spil’s 25 linjer mindske skuffelsen over de 10 gratis spins, ved at udbetale ganske fint. Trods alt, er en gevinst på

Det er nemt at udløse disse Frankie Dettori: Sporting Legends free spins. Får du Scatter symbolet, vil du se Frankie Dettori: Sporting Legends aktivere free spins funktionen og belønne dig med op til 10 free spins.

Frankie Dettori: Sporting Legends’s Multiplikator

Mens mange Playtech spil har en multiplikator, som adskiller sig fra Frankie Dettori: Sporting Legends’s 1500 gange linjegevinst, der er noget anderledes på Frankie Dettori: Sporting Legends – et unikt bonusspil som hedder: Sporting Legends Jackpot.

Du får normalt ganget din linjegevinst 100 og 1500 gange. Men multiplikator funktionen er noget andet men desværre har Frankie Dettori: Sporting Legends ikke sådan en. Heldigvis, har du den ekstra funktion Sporting Legends Jackpot som er inkluderet for at gøre spillet lukrativt.

Visuelle Oplevelse på Frankie Dettori: Sporting Legends

Frankie Dettori: Sporting Legends er en af de typiske Playtech video spillemaskiner, med flot billed grafik som mange LeoVegas spillere elsker. Bortset fra visuel autencitet, tilbyder denne Sports spillemaskine forskellige spillemuligheder, der gør dig i stand til:

 • Se udbetalingsoversigten
 • Vælge antal aktive gevinstlinjer
 • Justere din indsats
 • Starte en runde auto spins
 • Spille Frankie Dettori: Sporting Legends i fuldskærm
 • Justere Frankie Dettori: Sporting Legends’s lydstyrke
 • Bruge mute til at slukke for lyden
 • Aktivere Turbo tilstand
 • Se mere om Frankie Dettori: Sporting Legends under Info

Folk der elsker Horse Racing tema’et, får en autentisk oplevelse på Frankie Dettori: Sporting Legends, dels takket være dens lyd som Playtech har skræddersyet til at passe til temaet. Foruden denne spilleautomat’s fantatiske grafik, skaber lyden en unik stemning. Men hvis du ønsker at sigte efter de 1250000kr uden at blive distraheret, så brug Frankie Dettori: Sporting Legends’s mute eller lydstyrke indstilling til at gøre noget ved det.

Spil for Rigtige Penge

Med utrolig flot grafik og sjove funktioner, er Frankie Dettori: Sporting Legends virkelig noget for sig. Men det der nok fanger din interesse, er chancen for at vinde kontante gevinster. Så hvad venter du på? Besøg LeoVegas og forsøg dit held på Frankie Dettori: Sporting Legends.

Spil Frankie Dettori: Sporting Legends med rigtige penge:

Spil Frankie Dettori: Sporting Legends online hos LeoVegas, hvis du vil spille denne Playtech spilleautomat for rigtige penge. Det tager blot 5 minutter at oprette en spilkonto. Sådan opretter du en LeoVegas spilkonto:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 200 free spins og 50kr gratis bonus
 • Lav et indskud på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Frankie Dettori: Sporting Legends med LeoVegas’s casino penge

Spil Frankie Dettori: Sporting Legends online i gratis version

Selvfølgelig har LeoVegas en gratis prøveversion af Frankie Dettori: Sporting Legends. Spil Frankie Dettori: Sporting Legends online på din computer eller mobil.

Spil Frankie Dettori: Sporting Legends online med gratis kredit leveret af LeoVegas, og når du er til den rigtige oplevelse, skal du bare vælge at skifte til rigtige penge. LeoVegas beder dig kun indbetale 100kr, som kan holde dig kørende et stykke tid hvis du spiller Frankie Dettori: Sporting Legends med minimums indsats på 1kr. Derudover, kan du få en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i din egen indbetaling, uden at bruge en LeoVegas bonuskode.

Spil på Mobil Enhed og Modtag Bonus

Der må være en grund til at LeoVegas ikke tilbyder en mobil bonus, men vi ved ikke hvorfor. Derfor må man spille Frankie Dettori: Sporting Legends for egne penge. Og måske vil LeoVegas introducere en mobil bonus en dag.

Kan man forbedre sine odds for gevinst med en Frankie Dettori: Sporting Legends strategi?

En Frankie Dettori: Sporting Legends strategi kan ikke give dig gevinst. Men Frankie Dettori: Sporting Legends’s udbetalingsprocent samt LeoVegas’s house edge kan give dig en idé om hvad chancen er for at få gevinst. Udbetalingsprocenten indikerer hvor meget Frankie Dettori: Sporting Legends’s 5 hjul og 25 linjer i gennemsnit udbetaler, mens LeoVegas’s house edge viser casinoets avance.

Det er forskelligt fra spil til spil hvor høj udbetalingsprocenten er. På Frankie Dettori: Sporting Legends er den 95.4%, hvilket er acceptabelt.

Med hensyn til Frankie Dettori: Sporting Legends’s volatilitet, udbetaler den generøst, men ikke så ofte. Med en udbetalingsprocent på 95.4%, betyder det at dine vinder odds på de 25 gevinstlinjer er ganske udmærket. Men selvfølgelig, er det LeoVegas’s mål at få profit, men det opnår de vist også på millioner af Frankie Dettori: Sporting Legends spins.

Intro til Playtech:

 • Stifter: Teddy Sagi
 • Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
 • Etableret: 1999
 • Hjemmeside: https://www.playtech.com/
 • Hovedkontor: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Spil Frankie Dettori: Sporting Legends nu