Spil Fields of Fortune Online

Spil Fields of Fortune nu 

Spil Fields of Fortune online hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Fields of Fortune Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Det kræver ofte en bonuskode, hvis man vil have en LeoVegas bonus til Playtech spillemaskiner. Men her behøver du ingen LeoVegas bonuskode for at få en bonus. Det nuværende tilbud er en 125% bonus op til 10000kr. Spil Fields of Fortune online med din bonus, først skal du blot foretage en indbetaling til din LeoVegas konto ved at overføre penge med Skrill og du kan blive underholdt af Fields of Fortune og andre kvalitets spillemaskiner kort efter.

Du behøver du ikke bruge mere tid på at finde en LeoVegas bonuskode. Men du kan stadig få en 125% LeoVegas velkomstbonus og en gratis LeoVegas bonus på 50kr der kan bruges på Fields of Fortune spilleautomat.

LeoVegas velkomstbonus til nye spillere

De fleste folk foretrækker et casino med en god bonus, det ved LeoVegas, så en LeoVegas bonus byder på gratis penge i form af 50kr som du ikke behøver at indbetale for at få. Du skal blot åbne en LeoVegas konto samt aktivere tilbudet, og vælger du at indbetale derefter, vil du modtage en 125% velkomstbonus.

Hvis du indbetaler et minimum af 50kr, efter du har oprettet din spilkonto, kan du modtage en 125% LeoVegas bonus, op til 10000kr. Efter du har indbetalt 50kr, vil din saldo automatisk stige med 125% – i form af din LeoVegas velkomstbonus.

Spil Fields of Fortune nu 

Intro

Hvis du er på udkig efter spænding på en spillemaskine, så er Fields of Fortune lige det du leder efter. Med fængende grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 25 betalingslinjer som udbetaler op til 960000kr, er du sikker på at få det sjovt. Spil Fields of Fortune online – et af Playtech’s populæreste spil, med et Nature tema som Flower fans altid vender tilbage til.

Fields of Fortune spillemaskine giver dig en chance for at vinde 1000 gange din indsats, få free spins, få kontante gevinster på op til 960000, nyde Power Scatter Double Bet feature, alt sammen med en lav min. indsats på bare 0.1 per linje.

Fields of Fortune Funktioner i Spillet

Fields of Fortune er meget mere end bare en spillemaskine som kun Flower fans vil kunne lide. Men lad os se nærmere på hvilke features Fields of Fortune kan tilbyde.

Du finder mange underholdende features som bonus free spins samt 13 symboler herunder forskellige typer wilds på denne video spillemaskine.

Udløses jackpotten bliver din indsats per linje ganget med 1000. Spillet har en god udbetalingsprocent på 96.15%.

Prøv LeoVegas og spil Fields of Fortune online – så kan du vinde kontante præmier. Hos LeoVegas kan du også prøve Fields of Fortune app spilleautomat direkte på din mobil. Du har endda mulighed for at få en god velkomstbonus.

Derfor blev Fields of Fortune udviklet

Fields of Fortune udkom i 2017, spillet blev den gang udviklet af Playtech, som stadig den dag i dag har licens på spillet. Playtech opdaterer regelmæssigt dette video spil, for at Fields of Fortune altid lever op til forventningerne.

Grundregler

Du ser her en liste over reglerne for Fields of Fortune:

 • For at opnå gevinst, skal du minimum have 3 af de samme symboler på en af de 25 spillelinjer
 • Gevinster er for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udløser gevinst uanset placering
 • Alle symboler kan erstattes af Wild symbolet – samtlige 13 symboler undtagen scatter symbolet
 • På en spillelinje vil kun den største gevinst blive udbetalt
 • Free spins featuren på Fields of Fortune indeholder free spins
 • Free spins kan genudløses under free spins
 • Mindste indsats er
 • Fejl i spillet annullerer automatisk alle indsats og gevinster

Hvordan kan jeg spille Fields of Fortune?

Er online spilleautomater nyt for dig eller kender du bare ikke Fields of Fortune, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Fields of Fortune spilleautomat online og vinde rigtige penge. I Fields of Fortune spillet udbetaler symbolerne fra venstre til højre – hvis du har min. 3 sammenhængende.

Vælg først, hvordan og hvor du ønsker spille. Du bliver tilbudt en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

Flertallet foretrækker at spille for rigtige penge på Fields of Fortune, da du så kan vinde op til 960000kr. Hos LeoVegas, kan du prøve Fields of Fortune på deres website samt mobile site.

Hvis du blot vil spille Fields of Fortune for sjov, eller bare prøve spillet, så kan du gøre det gratis hos LeoVegas eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt at downloade LeoVegas software for at spille Fields of Fortune.

Når du vil starte spillet, skal du blot klikke på Spin. Det er muligt at ændre din indsats ved at justere indsats størrelsen. Således kan du øge din indsats samt beløbet du kan vinde. Det gælder om at få mindst 3 ens symboler på en spillelinje, og med 5 symboler opnår du den største gevinst.

Den bedste chance for at få 5 ens symboler på en spillelinje, får du ved at satse på så mange linjer som muligt. På Fields of Fortune er det dog ikke nødvendigt at tænke over dette, da du automatisk satser på 25 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til og fra.

Sådan du spiller Fields of Fortune:

 • Først skal du vælge, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Fields of Fortune har 25 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Aktive spillelinjer er fastsat til 25, hvilket betyder at du ikke selv kan ændre på det. Det betyder dog ikke at Fields of Fortune begrænser dit spil. Spil Fields of Fortune online med alle 25 linjer, så har du størst chance for at vinde top gevinsten på 960000kr.

Linjerne på spillet her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Fields of Fortune gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Nu skal du så til at vælge værdien af hver mønt.

Hos LeoVegas, når du skal spille Fields of Fortune for rigtige penge, eller andre LeoVegas spillemaskiner, skal møntværdien sættes til en kontantværdi per mønt. På Fields of Fortune er dette meget enkelt – der er nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Med en fast møntværdi, slipper du for at bekymre dig om detaljerne. I stedet, kan du fokusere på at vinde Fields of Fortune’s jackpot på 1000 gange din linjeindsats.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, gå videre til valg af indsats per linje.

Playtech har besluttet at have en fast mønt indstilling på Fields of Fortune – du kan derfor kun satse 1 per linje.

På Fields of Fortune vil man altid spille med alle 25 spillelinjer aktive. Playtech har nemlig ikke gjort det muligt at vælge mindre. Måske vil de gøre det i en anden version af Fields of Fortune.

Finjuster din indsats på Fields of Fortune ved at benytte indsats størrelse/møntværdi knappen.

Således kan du vælge at satse mellem 0.1kr og 50kr per linje. Den temmelig høje maks. indsats på 50kr per betalingslinje, kunne antyde at Playtech har målrettet Fields of Fortune spillet mod storspillere.

 • Start spillet manuelt ved at klikke på Spin knappen.

Det vil starte de 5 hjul, mens indstillingerne på Fields of Fortune forbliver som du før satte dem. Du kan også bruge autospil til at starte Fields of Fortune. På den måde behøver du ikke bruge Spin knappen, men kan i stedet læne dig tilbage og se de 5 hjul spinde op til 99 gange i træk.

 • Før du begynder at spille Fields of Fortune spilleautomat, er der yderligere to funktioner at overveje: fuld skærm samt lyd knapperne.

På Fields of Fortune er det desværre ikke muligt, at spille i fuld skærm. Playtech burde tilføje denne funktion, så man virkelig kan nyde Fields of Fortune spillet.

Med et klik på mute-knappen kan du slukke helt for lyden på Fields of Fortune.

På Fields of Fortune kan du tilpasse lyden som du ønsker. Playtech har nemlig inkluderet en lydstyrke funktion.

Alle Symboler på Fields of Fortune

Fields of Fortune spilleautomat har 13 symboler. Herunder er de højst betalende listet:

 • Dandy-Lion
 • Dragon-Lilly og Tortoise-Flower
 • Watering Can og Garden Tools
 • Ace
 • King og Queen
 • Jack og 10

Udover disse, er der også:

 • Red Rose wild symbol
 • Red Rose – the expanding wild
 • Scatter og Power Scatter scatter symbol
 • Scatter og Power Scatter freespins symbol

Det højst betalende, et slags jackpot symbol kan man vel sige, er Dandy-Lion. Ser du Dandy-Lion 5 gange på en af de 25 spillelinjer vil det give dig 1000 gange din indsats. Med en indsats på på alle 25 spillelinjer, vil 5 Dandy-Lion symboler give dig 1000 gange din indsats – eller mønter.

Dette billede viser Fields of Fortune’s bedst betalende symbol:

Det næstbedst symbol er Dragon-Lilly og Tortoise-Flower. Når du satser 0.1kr per linje, får du udbetalt 300 gange din indsats, men du vælger at satse 50kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde 15000kr. Der er også det gavmilde Watering Can og Garden Tools symbol, som giver dig 150 gange din indsats selv ved min. indsats på 0.1kr per linje, men som kan øge din saldo med 7500kr, hvis 5 af dem lander på en aktiv spillelinje og du spiller med maks. indsats.

Ace og King og Queen kan gange din indsats med henholdsvis 100 og 75. Det lavest betalende symbol er Jack og 10, men selv det vil give dig 50 gange din indsats, hvis du får 5 af Jack og 10.

Ikke nok med du at Fields of Fortune har et wild symbol, ydermere får du scatter symbolet Scatter og Power Scatter. Det kan fuldende samtlige Fields of Fortune vinderkombinationer. Alene kan Scatter og Power Scatter symbolet give dig en gevinst på gange din indsats.

Symbolet Scatter og Power Scatter på Fields of Fortune udløser free spins.

Fields of Fortune’s Udbetalingslinjer

På Fields of Fortune video spillemaskine finder du 5 hjul og 25 betalingslinjer.

Betalingslinjer er linjer som løber på tværs af de 5 hjul på spillet. De afgør hvilke kombinationer der giver gevinst.

På Fields of Fortune kan du ikke slå udbetalingslinjerne til eller fra – der vil altid være 25 aktive linjer.

Som beskrevet ovenfor, kan du styre din indsats ved at vælge antallet af aktive linjer.

play Fields of Fortune online Spil Fields of Fortune nu 

Info om Fields of Fortune’s betalingslinjer:

 • Gevinstlinjerne aflæses altid fra venstre til højre.
 • Man skal minimum have 3 af de samme symboler på linje for at få gevinst.
 • Wild symbolet kan erstatter samtlige andre symboler på en gevinstlinje.
 • Den ekspanderende wild breder sig over gevinstlinjerne for at hjælpe til flere vinderchancer.
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på samtlige linjer.
 • Du får kun udbetalt den største gevinst på en gevinstlinje. Det vil altså sige at hvis du får to gevinster, vil kun den største af dem blive udbetalt.
 • På Fields of Fortune er de 25 linjer faste. Du kan altså ikke deaktivere dem, og vil derfor automatisk satse på dem alle. Da alle gevinstlinjerne er aktive, vil 3 matchende symboler altid give gevinst.

Overblik over Fields of Fortune’s Hjul

Her har vi en video hvor de 5 hjul på traditionel vis spinder nedad. Playtech udviklede Fields of Fortune med en klar intention om at holde den simpel, så du kan koncentrere dig om at vinde.

Du kan vinde med 13 symboler på Fields of Fortune inklusive et wild og et scatter symbol. Endvidere findes der en specielt Red Rose symbol, som kan dække et helt hjul.

Alt du skal vide om den faste Fields of Fortune Jackpot

Der er ingen fast Fields of Fortune jackpot, men Playtech har valgt at give spillet et Dandy-Lion symbol som udbetaler en gevinst på 1000 gange. Det vil sige at du kan vinde op til 960000kr i kolde kontanter for maks. indsats på 50kr per linje.

Den Progressive Jackpot

Du har ikke mulighed for at vinde en progressiv Fields of Fortune jackpot. Men det kan dog være, at et af de casinoer som har dette Playtech spil tilbyder deres egen progressive jackpot.

Playtech’s Spilleautomater & Spillemaskiner

Playtech har udviklet spillemaskinen Fields of Fortune. Som er spækket med detaljeretgrafik og gode animationer samt lydeffekter der passer til temaet. Playtech har givet Fields of Fortune en række af funktioner, som ikke ville være muligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat. Hvilket blot er en af grundene til, at man bør prøve at spille Fields of Fortune for rigtige penge.

Er dette spil en 3D Spillemaskine?

Nej bestemt ikke. Playtech har ikke investeret så meget i Fields of Fortune, men det er stadig et interessant spil med gode gevinster. Faktisk giver Playtech’s spillemaskiner og klassiske spilleautomater bedre gevinster end deres 3D spillemaskiner.

Behøver man bruge LeoVegas download?

Hvis du ikke gider at spille Fields of Fortune download, så spil hos LeoVegas hvor du spiller direkte på sitet. Prøv spillet gratis hos LeoVegas, som giver dig valget om at spille for sjov eller for rigtige penge. Så du kan teste Fields of Fortune først eller satse dine egne penge på Fields of Fortune.

Nej, bare spil Fields of Fortune direkte på LeoVegas’s website. Du finder Fields of Fortune under spillemaskiner, og starter spillet direkte i din internet browser. På LeoVegas kan du prøve Fields of Fortune helt gratis, uden at oprette en spilkonto. Men det er selvfølgelig bedre hvis du gør, så du kan tilmelde dig LeoVegas’s nyhedsbrev med kampagner og bonusser.

Fields of Fortune’s Knapper

Her finder du mere information om hvordan du bruger knapperne på Fields of Fortune:

Start Knappen

Knappen som bruges allermest på samtlige video spil er start knappen. På Fields of Fortune hedder den Spin. Det er nemlig den du skal bruge hver gang du vil spinde de 5 hjul, med chance for at vinde op til 960000kr i kolde kontanter. Så simpelt er det: klik, spin, og vind. Du finder følgende andre knapper på Fields of Fortune:

 • Har du brug for mere information så klik på Fields of Fortune’s Info ikon
 • Juster lyden på Fields of Fortune ved hjælp af lydstyrke kontrollen
 • Brug turbo funktionen hvis du vil have fart på hjulene

Turbo Knappen

Hvis du ønsker at fremskynde udfaldet af dine gratis spins, så kan du bruge Turbo knappen.

Ved at trykke på Turbo knappen på Fields of Fortune, kan du fremskynde spillet – enten under selve spillet, eller bonus funktionerne, såsom free spins. Hvis du får trykket på Turbo knappen ved en fejl eller ikke kan lide det hurtige spil, skal du bare trykke på den igen for at vende tilbage til standard tempo.

Information Fanen

Den mest oversete funktion på Fields of Fortune, er nok Info fanen. Her finder du spillereglerne og andre vigtige informationer, så husk at klikke på den.

Hvad er Autospil?

Få hjulene til at automatisk at dreje rundt, ved at bruge autospil funktionen. Så slipper du for hele tiden at klikke på Spin knappen. Men bare rolig, du kommer ikke til at gå glip af vinderkombinationerne, spillet stopper nemlig når der er gevinst. Playtech har for din bekvemmelighed, tilføjet denne funktion på Fields of Fortune.

Vælger du at benytte autospil funktionen, slipper du fuldstændigt for at bruge Spin knappen. Samtidig tilpasser du selv, autospil til det ønskede antal.

Min. Indsats

Har du planer om at åbne en LeoVegas konto samt gøre krav på din bonus på 10000kr, kan det være en god idé, at finde ud af hvad minimums indsatsen er på Fields of Fortune, når du spiller for rigtige penge.

Foretrækker du at satse småt, kommer du til at mangle Sats En knappen på Fields of Fortune. Så vil du indstille din indsats til minimum, skal du selv ændre antallet af mønter du satser.

Du kan vælge den laveste linjeindsats på 0.1 på hver af de 25 linjer, hvilket i alt er 2.5kr,

På Fields of Fortune er betalingslinjerne faste, du er derfor tvunget til at satse på 25 linjer. Du kan i stedet, justere din indsats ved at ændre antallet af mønter til 1 mønter per linje. Så har du størst chance for at vinde Fields of Fortune’s bonus features.

Maks. Indsats

Du kan spille for en maksimal indsats på 1 mønter på hver alle de 25 linjer. Det svarer til en maksimale indsats på 1250kr. Hvis du vil spille med maksimal indsats på Fields of Fortune, skal du selv rode med indstillingerne. Da der ikke er en Maks. Indsats knap på Fields of Fortune.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten kaldes også for udbetalingsprocent, og er en procentvis udbetaling beregnet over en længere periode. På spillemaskiner varrierer den fra 93% til 96%. Det betyder at du gennemsnitligt kan vinde 96%, ikke at du vinder 96% af tiden.

Fields of Fortune tilbyder en af de bedste tilbagebetalingsprocenter – 96.15%.

Særlige Funktioner på Fields of Fortune

I Fields of Fortune spillet er der både et wild og scatter symbol. Dem kan du læse mere om herunder.

Scatter

Fields of Fortune’s scatter symbol hedder Scatter og Power Scatter. Det udløser gevinst på gange din indsats. Scatter symbolet på Fields of Fortune udløser en runde gratis spins,, som alle håber på at få.

Nu bør du kunne genkende det:

spil Fields of Fortune gratis

Wild

Det er altid godt at få Red Rose symbolet, det kan nemlig erstatte Fields of Fortune’s andre symboler. Så hvis du får 4 Watering Can og Garden Tools symboler, kan Red Rose symbolet stå i stedet for det sidste Watering Can og Garden Tools symbol, og udbetale gevinst på 150 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Fields of Fortune

Herover kan du se Fields of Fortune’s Red Rose symbol.

Ekspanderende Wild

På Fields of Fortune er der, foruden el normalt wild symbol, også et Red Rose symbol, som skaber flere gevinst kombinationer ved at sprede sig over hjulene, hvilket udløser en gevinst på gange din linjeindsats.

Stacked Wild

På Fields of Fortune finder du ikke et stablet wild symbol, men du kan stadig blive belønnet med en linjegevinst på 1000 gangen indsatsen.

Overlay Wild

Fields of Fortune har ikke dette særlige wild symbol, men til gengæld finder du andre underholdende features.

Gevinstoversigt

Hvis du vil vide mere om hvor meget de 13 symboler udbetaler, så kig på Fields of Fortune’s gevinstoversigten. Her fremgår det blandt andet, at 5 Dandy-Lion symboler udbetaler 1000 gange din linjeindsats. Samt at Dragon-Lilly og Tortoise-Flower symbolet kan gange din vindende linjeindsats med op til 300. Bestemt ikke dårligt! Efterfølgende kommer Watering Can og Garden Tools symbolet, som kan give dig 150 gange din indsats – hvis du altså får 5 af dem. Med en gevinstlinje fyldt af Ace symboler kan du vinde 100 gange din indsats per linje. Og med 5 King og Queen symboler belønnes du med en gevinst på 75 gange din indsats. Selv det mindst generøse af de 13 symboler, Jack og 10 symbolet, giver en fin gevinst på 50 gange din linjeindsats.

Fields of Fortune online gratis Spil Fields of Fortune ved LeoVegas 

Indsats Størrelse

På Fields of Fortune er et par måder at indstille størrelsen af din indsats – læs mere her:

 • Indstil indsats niveau som du ønsker
 • Vælg selv beløbet af din indsats per linje

På dette Playtech spil, vil de 25 linjer altid være aktive. Du kan altså ikke ændre din indsats på Fields of Fortune ved hjælp af linjerne.

Indsats niveau eller værdi henviser til din samlede indsats per linje. Du kan selv indstille denne til en værdi mellem 1 og 1 mønter på alle de 25 linjer. Vælger du at satse 1 per linje, på Fields of Fortune’s samtlige 25 linjer, vil din indsats være mønter per spin.

Er der en fast møntværdi?

Fastsættelse af møntværdi er en god måde at holde styr på dine indsatser. Det kræver kun et par klik eller niveauet af din indsats.

Multiplikator

Nogle video spil har en multiplikator funktion, som fungerer sammen med de almindelige 50 til 1000 gange linjegevinster. Du finder ikke denne funktion på Fields of Fortune, men der er en Power Scatter Double Bet bonus runde.

Som du nok ved, er der spil med 25 betalingslinjer som udløser linjegevinster, normalt fra 50 til 1000 gange indsatsen, men en multiplikator feature falder ikke ind under denne kategori. Dette Flower spil har Power Scatter Double Bet featuren som et alternativ til multiplikatoren.

Gratis Spins og Bonus Funktioner

Kan jeg få gratis spins og bonusspil på Fields of Fortune?

Har Fields of Fortune et Bonusspil?

Spil Fields of Fortune hos LeoVegas 

Dobbelt op på din Fields of Fortune gevinst

Playtech har ikke inkluderet en gamble funktion på Fields of Fortune. Det er ikke rigtig noget du vil mangle på en video spillemaskine, fordi så kan du spinde de 5 hjul uden at føle dig presset til at gamble din gevinst.

Kan man udløse Gratis Spins på Fields of Fortune?

Det er ikke unormalt, at spillere forveksler free spins som et bonusspil med free spins som en bonus. Nogle online casinoer som LeoVegas kunne have free spins som del af deres kampagnetilbud. 50 af dem vil være tilgængelige for dig ligeså snart du har tilmeldt dig LeoVegas. Måske kan du endda vinde nok på Playtech’s spillemaskiner til at få en god udbetaling. Samtidig, kan du normalt prøve en spillemaskine for sjov. Hvis du prøver Fields of Fortune i en gratis version, vil gevinsterne heller ikke ende på din LeoVegas konto. Men hvis du spiller Playtech spillemaskiner for rigtige penge og udløser free spins, vil du helt sikkert vinde rigtige penge.

Ja. Free spins runden på Fields of Fortune hedder Carrot og Parsnip, og spillet udløser spins uden betaling.

Du vil måske blive skuffet over at du kun kan få 50 LeoVegas free spins på Fields of Fortune.Men derudover, kan du få 50 spins på Starburst hvis du tilmelder dig. Fordelen ved disse free spins er dog, at du kan få en pæn gevinst:

Fields of Fortune’s Grafik

Foruden Fields of Fortune’s flotte grafik, der virkelig understøtter Nature-temaet, er der nogle gode valgmuligheder som giver LeoVegas spillere lov til at:

 • Se gevinst tabellen
 • Vælge størrelsen af din indsats
 • Vælge auto spil
 • Justere niveauet af baggrundsmusikken
 • Slå lyden fra med mute
 • Slå TURBO spin til
 • Læse spillet’s regler i under Info fanen

Spil med Rigtige Penge

Fields of Fortune’s fængende grafik og bonus features, giver en lyst til at spille for rigtige penge. Det betyder samtidig at man har en chance for at vinde kæmpe præmier – så spil Fields of Fortune online for rigtige penge og udbetal de kontante gevinster.

Således spilles Fields of Fortune spillemaskine med rigtig indsats:

Spil Fields of Fortune online hos LeoVegas, hvis du vil spille denne Playtech spilleautomat for rigtige penge. Det tager blot 5 minutter at oprette en spilkonto. Sådan opretter du en LeoVegas spilkonto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Fields of Fortune med LeoVegas’s casino penge

Hvordan udbetaler jeg hos LeoVegas?

Når du vinder penge på Fields of Fortune, bliver beløbet automatisk tilføjet din LeoVegas spilkonto. Derfra kan du udbetale dem via Skrill. Bare husk at tjek hvad beløbsgrænsen er for udbetaling.

Hvis du ønsker at benytte den 125% LeoVegas bonus, skal du opfylde et omsætningskrav på 35, før du kan anmode om en udbetaling af din Fields of Fortune gevinst. Vi anbefaler at du altid læser LeoVegas’s Vilkår & Betingelser inden modtager en bonus, så du ved hvilke krav der er. Fields of Fortune’s Info kan ikke hjælpe dig, det har nemlig ikke noget med spillet at gøre.

Kan jeg spille Fields of Fortune online gratis?

En af grundene til vi elsker LeoVegas er at de lader os spille dette avancerede spil for sjov. Spil Fields of Fortune online på din computer eller på din mobil.

Det er god idé at lære Fields of Fortune at kende først med LeoVegas’s gratis prøveversion. Bagefter kan du spille for rigtige penge. Det kræver at du indbetaler 50kr eller mere, men med en møntværdi på kr kan du godt blive underholdt af Fields of Fortune et stykke tid. Men med en 125% LeoVegas velkomstbonus, varer underholdningen endnu længere – og du behøver ingen LeoVegas bonuskode.

Er det muligt at spille Fields of Fortune gratis og stadig vinde rigtige penge?

Kan man spille Fields of Fortune gratis online, uden at indbetale, og stadig vinde penge? Hos LeoVegas, er selv det muligt. Du kan bruge din LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus til at spille Fields of Fortune

Med en LeoVegas gratis bonus uden krav om indskud på 50kr kan du spille dette Playtech spil helt gratis. Spin de 5 hjul et stykke tid, efter du har åbnet en LeoVegas konto og aktiveret bonussen. Med den 50kr gratis bonus kan du endda udbetale din Fields of Fortune gevinst efter du er nået det 35x omsætningskrav. Du kan heller ikke udbetale den 50kr bonus – men de kan hjælpe dig på vej mod gevinsten.

Findes der en LeoVegas App med Fields of Fortune?

Ja, der findes en LeoVegas app som spillere kan bruge på deres iOS, Android, Windows mobil. Det er super nemt at downloade den, så du kan spille Fields of Fortune et par minutter efter. Fields of Fortune mobil har den samme flotte grafik, samme udbetalingsprocent på 96.15% – blot i en mindre udgave.

Har du en iPhone eller iPad, kan du spille i en super fed LeoVegas app. Den kan downloades til samtlige iOS enheder i iTunes eller på LeoVegas hjemmeside.

Du kan spille Playtech spilleautomater på din Android enhed, hvis du downloader LeoVegas app i Google Play.

Bare et lille råd: lad være med at købe en Fields of Fortune eller LeoVegas app, da de er falske. Deres app er nemlig gratis, og du kan finde et link på LeoVegas.

Modtag en Mobil Bonus

Der må være en grund til at LeoVegas ikke tilbyder en mobil bonus, men vi ved ikke hvorfor. Derfor må man spille Fields of Fortune for egne penge. Og måske vil LeoVegas introducere en mobil bonus en dag.

Højeste Udbetaling på Fields of Fortune

Vil du vide hvad den maksimale gevinst er på dette Nature spil? Så kig nærmere på Fields of Fortune’s gevinstoversigt ved at trykke på knappen. Her finder du Dandy-Lion symbolet, som er det bedst betalende, det vil gange hver mønt du satser per gevinstlinje med 1000. Satser du 1 mønter per linje med kr som møntværdi, vil du få udbetalt mønter hvis 5 af disse symboler lander på en udbetalingslinje.

Findes der Fields of Fortune tips til at vinde mest muligt?

En Fields of Fortune strategi kan ikke give dig gevinst. Men Fields of Fortune’s udbetalingsprocent samt LeoVegas’s house edge kan give dig en idé om hvad chancen er for at få gevinst. Udbetalingsprocenten indikerer hvor meget Fields of Fortune’s 5 hjul og 25 linjer i gennemsnit udbetaler, mens LeoVegas’s house edge viser casinoets avance.

Fields of Fortune har en rigtig fin udbetalingsprocent på 96.15%, hvilket gør at den er blandt de bedste.

Med hensyn til Fields of Fortune’s volatilitet, udbetaler den hyppigt mindre beløb. Med en udbetalingsprocent på 96.15%, betyder det at dine vinder odds på de 25 gevinstlinjer er ganske udmærket. Men selvfølgelig, er det LeoVegas’s mål at få profit, men det opnår de vist også på millioner af Fields of Fortune spins.

Hurtige Fakta om Playtech:

 • Grundlagt: 1999
 • Stifter: Teddy Sagi
 • Hovedkontor: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
 • Website: www.Playtech.com
 • Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
Spil Fields of Fortune nu