Spil Fairytale Legends: Mirror Mirror hos Casumo 

Spil Fairytale Legends: Mirror Mirror Online

Spil det her:Casumo
Fairytale Legends: Mirror Mirror ekstra spins: 200 ekstra spins
Velkomstbonus: 200% op til 1200€
For dette bonustilbud gælder:18+ år / Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder
Modtag din bonus her: Aktiver din bonus via vores link!
Spil Fairytale Legends: Mirror Mirror hos Casumo* 
*Reklame link

Normalt skal man bruge en bonuskode for at udløse en Casumo bonus. Men sådan er det ikke hos Casumo. Selvom de tilbyder op til 1200€ i velkomstbonus, behøver du ingen Casumo bonuskode for at få denne 200% bonus. Spil Fairytale Legends: Mirror Mirror online efter du har oprettet en Casumo konto, og foretaget din første indbetaling ved at bruge Skrill og få en 200% bonus op til 1200.

Foruden den 200% velkomstbonus på op til 1200€, kan du få 200 Casumo gratis spins.

Hvis du ikke er bekendt med hvilke Casumo bonus tilbud der er, så kan vi fortælle dig at du kan få en Casumo velkomstbonus på 200% op til 1200€, samt loyaltets bonusser der kan ende på din spilkonto uden en bestemt Casumo bonuskode.

Spil Fairytale Legends: Mirror Mirror hos Casumo 

Modtag en Casumo velkomstbonus

Hvis du indbetaler minimum 10€ til din spilkonto ved første indskud, kan du få en Casumo velkomstbonus. De tilbyder nemlig en 200% bonus på op til 1200€. Indbetal minimum 10€ og din spilkonto vil stige med en 200% Casumo velkomstbonus.

Spil Fairytale Legends: Mirror Mirror hos Casumo 

Oversigt

Leder du efter en eventyrlig oplevelse på en 243 måder at vinde spillemaskine, så spil Fairytale Legends: Mirror Mirror online lige nu. Med god grafik, mange bonus funktioner, 5 hjul og 243 måder at vinde som kan udbetale op til 2250000€, er du sikret et eventyr uden lige. Fairytale Legends: Mirror Mirror er nok en af de populæreste NetEnt spillemaskiner. Med et Magic tema som selv Fairy-tale fans aldrig bliver trætte af.

Fairytale Legends: Mirror Mirror spillemaskine giver dig mulighed for at vinde 150 gange din indsats, udløse free spins samt bonus runde, få kontante gevinster på op til 2250000, nyde Coin Win, Fairy Magic Spin, Fairy Surprise og Fairy Mirror feature, alt sammen med en lav indsats per linje på .

Fairytale Legends: Mirror Mirror Online Funktioner

Fairytale Legends: Mirror Mirror er bestemt ikke kun henvendt til Fairy-tale fans. Men lad os se nærmere på hvad det gør Fairytale Legends: Mirror Mirror til noget helt særligt.

Her er mange fremragende features som for eksempel bonus free spins og en attraktiv bonus runde, samt 13 symboler, hvoraf det ene er en scatter på denne 243 måder at vinde spillemaskine.

Jackpotten er 150 gange din indsats per linje. Tilbagebetaling til spilleren er 96.48%.

Find et online casino som Casumo, hvor du kan åbne en konto helt gratis. Spil Fairytale Legends: Mirror Mirror online hos Casumo og vind kolde kontanter. Desuden kan du få en god velkomstbonus.

Spil Fairytale Legends: Mirror Mirror hos Casumo 

Bag om Fairytale Legends: Mirror Mirror

Oprindeligt blev Fairytale Legends: Mirror Mirror udgivet og udviklet i 2018, af NetEnt som stadig har licens på spillet. NetEnt opdaterer regelmæssigt denne 243 måder at vinde spillemaskine, så spilleren altid får en god Fairytale Legends: Mirror Mirror oplevelse.

Information om Fairytale Legends: Mirror Mirror

Fairytale Legends: Mirror Mirror reglerne ses i oversigten herunder:

 • Der skal som min. være 3 af samme symbol på en af de 243 måder at vinde betalingslinjer
 • Alle kombinationer fra venstre til højre udløser gevinst, dog ikke for Scatter symbolet
 • Scatter symboler giver gevinst ved enhver placering
 • På hver spillelinje udløses kun den største gevinst
 • Gratis spins funktionen på Fairytale Legends: Mirror Mirror giver 10 gratis spins
 • Gratis spins kan tildeles igen under gratis spins runde
 • Mindste indsats er 10
 • Alle spil og gevinster annulleres ved fejl i spillet

Sådan spiller man Fairytale Legends: Mirror Mirror

I Fairytale Legends: Mirror Mirror spillet gælder det om at få mindst 3 ens symboler, og op til 5 på en gevinstlinje fra venstre til højre. Er online spilleautomater nyt for dig, eller er du bare ny på Fairytale Legends: Mirror Mirror, så vil du her få et hurtigt overblik over hvordan du spiller Fairytale Legends: Mirror Mirror spilleautomat online og vinder kontanter.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du ønsker at spille. Du kan få en 200% Casumo bonus, på op til 1200€.

Flertallet foretrækker at spille for rigtige penge på Fairytale Legends: Mirror Mirror, da du så kan vinde op til 2250000€. Hos Casumo, kan du prøve Fairytale Legends: Mirror Mirror på deres website samt mobile site.

Vil du kun spille Fairytale Legends: Mirror Mirror for sjov eller bare øve dig, så kan du prøve spillet gratis hos Casumo eller på din mobil. Du behøver ikke at downloade Casumo software.

Når du først har startet spillet, skal du bare klikke på Spin knappen for at få dit første spin. Du kan ændre indsats størrelsen ved at indstille værdien af hver mønt, dette vil øge din indsats og samtidig også beløbet du kan vinde. Det er formålet at få mindst 3 identiske symboler på linje, men med 5 symboler udløses den største gevinst.

Spiller du på flere linjer, vil du have større chance for at få 5 af de samme symboler på række. På Fairytale Legends: Mirror Mirror behøver du ikke tænke over dette, da du altid vil satse på 243 måder at vinde. Det er også muligt at slå Turbo tilstand til eller fra.

Spil Fairytale Legends: Mirror Mirror online 

Fairytale Legends: Mirror Mirror trin for trin guide:

 • Vælg først, hvor mange spillelinjer du gerne vil satse på.

Det bedste er selvfølgelig at spille Fairytale Legends: Mirror Mirror med så mange spillelinjer som muligt, for at øge chancen for at vinde 2250000€. Du finder 243 måder at vinde fordelt over de 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 243, hvilket betyder at du ikke selv kan vælge en eller flere linjer fra. Men det betyder kun at der er større gevinstchance. Så spil Fairytale Legends: Mirror Mirror online med 243 måder at vinde, så har du samtidig stor chance for at vinde 2250000€.

Her udbetaler spillelinjerne fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på 243 måder at vinde spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke alt for sjældne, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. Fairytale Legends: Mirror Mirror gevinsterne er ligeså gode som på de bedste online 243 måder at vinde spillemaskiner.

 • Herefter skal du vælge størrelsen af møntværdien.

På Fairytale Legends: Mirror Mirror har NetEnt gjort det muligt at vælge værdien af hver mønt. Til tider kaldes møntværdi også for møntstørrelse. Men det er nemt at indstille, bare klik dig frem til din ønskede møntværdi. Standardindstillingerne starter fra 0.1€, hvilket er den laveste møntværdi, op til 10€ – den højeste møntværdi.

Med spillelinjerne indstillet til 243 som er standard, kan du vælge den møntværdi ønsker og udløse jackpot gevinst på Fairytale Legends: Mirror Mirror på og stadig få din linjeindsats ganget med 150.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, skal du vælge indsats per linje.

NetEnt har i Fairytale Legends: Mirror Mirror valgt at have en fast mønt indstilling på per linje.

Når du spiller Fairytale Legends: Mirror Mirror vil alle 243 måder at vinde. NetEnt har nemlig ikke gjort det muligt at ændre det. Måske det vil blive muligt i en anden version af Fairytale Legends: Mirror Mirror.

For at indstille alt ved et klik, brug ‘Maks. Indsats’ knappen.

 • Start spillet ved at klikke på Spin knappen.

Det vil starte de 5 hjul, mens indstillingerne på Fairytale Legends: Mirror Mirror forbliver som du før satte dem. Du kan også bruge autospil til at starte Fairytale Legends: Mirror Mirror. På den måde behøver du ikke bruge Spin knappen, men kan i stedet læne dig tilbage og se de 5 hjul spinde op til 1000 gange i træk.

Er det for mange med 1000 spins i træk? Så sæt antallet af gentagne spins ned. Du kan på Fairytale Legends: Mirror Mirror, gå helt ned til 10.

 • Der er desuden to funktioner mere at overveje, inden du vælger at starte Fairytale Legends: Mirror Mirror spillemaskine. Det er om du vil spille i fuld skærm samt hvordan lydniveauet skal være.

Fairytale Legends: Mirror Mirror har desværre ikke en fuld skærm funktion. Dette burde NetEnt rette, så vi kan få lov at spille Fairytale Legends: Mirror Mirror efter hensigten.

Lyden på Fairytale Legends: Mirror Mirror kan afbrydes hvis du trykker på mute, så du bedre kan fokusere på spillet.

På Fairytale Legends: Mirror Mirror kan du tilpasse lyden som du ønsker. NetEnt har nemlig inkluderet en lydstyrke funktion.

Bedste Gevinst på Fairytale Legends: Mirror Mirror

Vil du gerne vide mere om Fairytale Legends: Mirror Mirror’s bedste gevinster? Så tjek gevinstoversigten – klik på yes for at se den fulde oversigt. Her vil du se Fairytale Legends Logo som udbetaler den højeste gevinst på 150 gange linjeindsatsen når 5 af dem lander på række. Det er den Fairytale Legends: Mirror Mirror gevinst du skal holde øje med hvis du er til store gevinster.

Fastsat Fairytale Legends: Mirror Mirror Jackpot

Der er ingen fastsat Fairytale Legends: Mirror Mirror jackpot. Men i stedet har NetEnt inkluderet et Fairytale Legends Logo symbol som kan gange din indsats med 150. Du kan altså løbe afsted med en gevinst på op til 2250000€ hvis du satser maks. på 100 mønter.

Info om Den Progressive Jackpot

Der findes ingen progressiv Fairytale Legends: Mirror Mirror jackpot på dette NetEnt spil. Men måske du er heldig at, Casumo har tilføjet deres egen progressive jackpot til dette spil.

Tilbagebetalingsprocent

Måske er du bekendt med, at tilbagebetalingsprocenten på 243 måder at vinde spil normalt ligger i intervallet fra 93% til 96%. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra statistiske udbetalinger over en længere periode, og vises altid i procent. På Fairytale Legends: Mirror Mirror’s tilbagebetalingsprocent er 96%, men det betyder ikke at du kan forvente at få 96€ for hver 100€ du har satset.

På Fairytale Legends: Mirror Mirror’s finder du en af de bedste tilbagebetalingsprocenter – på intet mindre end 96.48%.

Kan Fairytale Legends: Mirror Mirror spilles uden Casumo software?

Et af de casinoer der udbyder NetEnt’s spil, er det populære casino; Casumo. En af fordelene ved dette casino er at du ikke behøver at downloade Casumo software, for at spille Fairytale Legends: Mirror Mirror. Hos de fleste casinoer som udbyder Fairytale Legends: Mirror Mirror kan du prøve spillet gratis, for at se om det er noget for dig. Du kan prøve Fairytale Legends: Mirror Mirror gratis eller brug yes knappen for at skifte til spil for rigtige penge på Fairytale Legends: Mirror Mirror.

Findes der en Casumo App med Fairytale Legends: Mirror Mirror?

Nej, der er ingen Casumo app, men der er noget bedre Casumo’s mobil site. Her kan du spille Fairytale Legends: Mirror Mirror mobil, bare åben Casumo direkte i din browser på din mobile enhed. Og det bedste er at det Casumo mobil site virker på samtlige mobile enheder – alt fra iPhone, iPad til Android, Windows, og Blackberry.

Du kan spille Fairytale Legends: Mirror Mirror når du er på farten, direkte på din iOS enhed. Bare en download Casumo’s app i iTunes, så har du alle de underholdende spillemaskiner lige ved hånden.

Du finder mange NetEnt spilleautomater hvis du downloader Casumo’s Android app i Google Play. I løbet af få minutter har du adgang til dem alle direkte på din Android enhed.

Casumo har ikke gjort sin app tilgængelig på Windows og Blackberry, men i stedet kan du spille direkte i internet browseren.

Lad være med at spild din tid på websites der forsøger at sælge dig en Fairytale Legends: Mirror Mirror eller Casumo app, fordi de er altid gratis til samtlige enheder.

Symbolerne på Fairytale Legends: Mirror Mirror

På Fairytale Legends: Mirror Mirror spilleautomat finder du 13 symboler. Nedenfor er de højst betalende listet:

 • Fairytale Legends Logo
 • Princess og Queen
 • Crystal og Lantern
 • Ace, King, Queen og Jack
 • 10 og 9

Udover disse, finder du også:

 • Bonus scatter symbol
 • Mirror symbol
 • Fairytale Legends: Mirror Mirror bonus symbol
 • Bonus freespins symbol

Det symbol som giver den største gevinst , et slags jackpot symbol kan man sige, er Fairytale Legends Logo. Får du Fairytale Legends Logo 5 gange på de 243 måder at vinde kan du få 150 gange din indsats udbetalt. Med en indsats på 100 på alle 243 måder at vinde, giver 5 Fairytale Legends Logo symboler dig nemlig 150 gange din indsats – eller 225000 mønter.

Her er et billede af Fairytale Legends: Mirror Mirror’s højst betalende symbol:

Princess og Queen er det næstbedste symbol. Satser du € per linje, kan du få en gevinst på 75 gange, men satser du € per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til €. Efter Princess og Queen er der det gavmilde Crystal og Lantern symbol, som belønner dig med en gevinst på 50 gange din indsats selv ved min. indsats på € per linje, men som kan give op til € når du satser maks. og 5 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Ace, King, Queen og Jack ganger din indsats med henholdsvis 25. Mirror symbolet på Fairytale Legends: Mirror Mirror vil gange din indsats med per gevinstlinje. Og selv 10 og 9 som er det lavest betalende, vil give dig 15 gange din indsats, hvis du får 5 på række.

Scatter symbolet Bonus vil altid være godt at få. Symbolet kan alene gange din indsats med , og som Fairytale Legends: Mirror Mirror scatter kan Bonus erstatte alle 13 symboler.

Imellem de mange symboler på Fairytale Legends: Mirror Mirror finder du nogle som ikke er så almindelige i ways to win spil. Blandt andet Bonus symbolet der udløser free spins på Fairytale Legends: Mirror Mirror, og Bonus symbolet der udløser bonusspillet.

Særlige Funktioner på Fairytale Legends: Mirror Mirror

Mellem de 13 symboler, har Fairytale Legends: Mirror Mirror også et wild symbol. Bonusspil samt gratis spins har deres egne udløsende symboler. Som noget helt særligt har dette 243 måder at vinde spil, et Mirror symbol der udløser en gavmild mutiplikator på gange din indsats per linje.

Scatter

Fairytale Legends: Mirror Mirror har et scatter symbol som hedder Bonus. Det kan gange din indsats med . På Fairytale Legends: Mirror Mirror kan scatter symbolet udløse free spins, og bonus runde hvilket gør det endnu bedre.

Det ser sådan her ud:

Wild

Wild symbolet kan erstatte ethvert af de andre symboler, så får du 4 ens Princess og Queen symboler og så et symbol, anse det som at du har fået 5 ens Princess og Queen symboler, og forvent 75 gange din linjeindsats.

Mens du kan vinde gode summer af penge på Fairytale Legends: Mirror Mirror, bliver det ikke ved hjælp af wild symbolet. NetEnt har nemlig ikke tilføjet et wild symbol, men måske de vil gøre det i fremtiden.

Ekspanderende Wild

Fairytale Legends: Mirror Mirror ville nok have været sjovere hvis NetEnt havde givet den en ekspanderende wild, men det har den desværre ikke. I stedet, har NetEnt inkluderet andre specielle features til at booste saldoen på din Casumo konto.

Stacked Wild

Du har måske allerede opdaget det, men Fairytale Legends: Mirror Mirror har intet stablet wild symbol. Imidlertid, vil en gevinst på 150 gange din linjeindsats måske alligevel være årsag nok til at spille dette NetEnt spil.

Overlay Wild

Overlay wild symbolet på Fairytale Legends: Mirror Mirror er desværre ønsketænkning, men hvem ved måske vil NetEnt vil tilføje det i en opdatering.

Om Fairytale Legends: Mirror Mirror’s Linjer

Fairytale Legends: Mirror Mirror er en spillemaskine som har 243 måder at vinde.

Du kan ændre møntværdi ved at benytte møntværdi knappen.

Her på spillet er der ingen egentlige betalingslinjer, i stedet får du 243 måder at vinde. Enhver vinderkombination bestående af mindst 3 ens symboler på række, giver gevinst uanset hvor på de 5 hjul de lander. Der er altså stor chance for gevinst med de 13 symboler på Fairytale Legends: Mirror Mirror.

På Fairytale Legends: Mirror Mirror hvor der er 243 måder at vinde, behøver du ikke bekymre dig om at slå betalingslinjer til eller fra. De 243 vinderkombinationer vil nemlig altid aktive. Indsats ændres ved at klikke på maks. indsats knappen.

Du kan bruge møntværdi knappen på Fairytale Legends: Mirror Mirror til at indstille beløbet for din indsats.

Sådan får du mest ud af Fairytale Legends: Mirror Mirror’s betalingslinjer:

 • På Fairytale Legends: Mirror Mirror udbetales gevinster fra venstre til højre.
 • Bare du har mindst 3 ens symboler på en spillelinje.
 • Bonus giver gevinst uanset hvor den lander.
 • Du får kun udbetalt den højeste gevinst på en spillelinje. Så er der flere vinderkombinationer på en linje, er det kun den største som giver gevinst.
 • Enhver af de 243 måder at vinde er fastsat. Du satser derfor automatisk på dem alle. Men det betyder også at hver gang du får 3 matchende symboler udbetales der gevinst.

Info om Fairytale Legends: Mirror Mirror’s Hjul

Når det kommer til hjulene på Fairytale Legends: Mirror Mirror, har NetEnt holdt det traditionelt. De 5 hjul spinder nemlig nedad, hvilket er det mest almindelige. Men selvom der ikke er noget specielt ved hjulene på denne ways to win, er gevinsterne stadig det hele værd.

Her finder du 13 symboler. Samtidig er der et Mirror symbol, som designet til at udløse seriøse gevinster.

Klassisk Spilleautomat eller 3D Spillemaskine?

Fairytale Legends: Mirror Mirror er en spillemaskine med ikke mindre end 243 måder at vinde i stedet for traditionelle betalingslinjer. Læs mere om hvordan betalingslinjerne på Fairytale Legends: Mirror Mirror fungere i afsnittet ovenfor.

Er NetEnt’s Fairytale Legends: Mirror Mirror en 3D Spillemaskine?

Nej, Fairytale Legends: Mirror Mirror er ikke en 3D spillemaskine. Men der er ikke den store forskel, en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med et bedre design. Så selvom de æstetisk er tiltalende, er det sjældent de bringer nye vigtige features på banen. De er altså ikke så anderledes end almindelige spillemaskiner. Det er forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der er stor – ikke blot udseende men også selve spillet.

Knapperne på Fairytale Legends: Mirror Mirror

Her er et overblik over knappernes funktioner på Fairytale Legends: Mirror Mirror:

Start Knappen

Den mest brugte knap i ethvert 243 måder at vinde spil er knappen der starter spillet. I Fairytale Legends: Mirror Mirror er det Spin. Når man klikker på den begynder de 5 hjul at spinde, og dermed er du et skridt tættere på at vinde 225000 mønter som udbetalt er 2250000€ i kontanter. Det er så simpelt: klik, spin, og vind. Udover Spin knappen, finder du også følgende knapper på Fairytale Legends: Mirror Mirror:

 • Du kan bruge Maks. Indsats til at indstille indsatsen til maks. værdi
 • Turbo funktionen – kan du lære mere om nedenfor
 • Indstil mønter
 • Find uddybende forklaring af Fairytale Legends: Mirror Mirror’s regler ved at bruge info ikonet
 • Indstil lyden på Fairytale Legends: Mirror Mirror

Turbo Knappen

Kunne du godt tænke dig at spillet gik lidt hurtigere, eller at dine gratis spins samt bonusrunde hurtigt blev afgjort, så vil du blive glad for Turbo funktionen.

Turbo knappen er til dem, der gerne vil have Fairytale Legends: Mirror Mirror’s gevinster med det samme. NetEnt har tilføjet denne funktion for at få de 5 hjul til at spinde hurtigere. Klik på Fairytale Legends: Mirror Mirror’s Turbo knap for at aktivere den, og afslut ved at klikke på den igen.

Information Fanen

Søger du mere dybdegående oplysninger om Fairytale Legends: Mirror Mirror, så kan du bruge Info knappen. Her har NetEnt inkluderet de vigtigste informationer, så du kan få mest muligt ud af dit spil.

Hvad er Autospil?

Autospil er en funktion der får de 5 hjul til automatisk at rotere. Det eneste du behøver at gøre, er at læne dig tilbage og nyde vinderkombinationerne. På Fairytale Legends: Mirror Mirror kan du slippe helt for at skulle røre en finger, bare sæt autospil i gang og nyd spillet.

Denne nyttige funktion gør præcis, hvad navnet antyder – den gør dig fri for at skulle klikke på Spin knappen igen og igen. Hvad der er særligt praktisk, er at du kan tilpasse autospil til dine præferencer. Du kan vælge antallet af automatiske gentagelser fra 10 til 1000.

De 5 hjul kan programmeres til at stoppe, hvis der udløses en bonus feature.

Min. Indsats

Inden du opretter en Casumo konto og gør krav på din 1200€ bonus, er det en god idé at tjekke hvor meget man minimum skal satse på Fairytale Legends: Mirror Mirror, når man spiller for rigtige penge.

Fairytale Legends: Mirror Mirror har desværre ikke denne funktion, derfor må du indstille din indsats til minimum ved hjælp af Fairytale Legends: Mirror Mirror’s indstillinger.

Hvis er forsigtig med din indsats, kan du på Fairytale Legends: Mirror Mirror satse helt ned til 0.1 mønter på de 243 spillelinjer – hvilket kun er 1€ per spin.

På Fairytale Legends: Mirror Mirror er der faste betalingslinjer. Så du vil altid satse på 243 linjer, med en min. indsats på – på hver betalingslinje. Vælger du at spille på samtlige 243 måder at vinde, har du størst chance for at udløse Fairytale Legends: Mirror Mirror’s ekstra features og free spins. Med min. indsats på 1€, kan du starte stille og roligt men stadig kunne udløse all de sjove ekstra funktioner.

Maks. Indsats

Vil du have mest ud af Fairytale Legends: Mirror Mirror – store jackpotgevinster og ekstra features, så skal du benytte dig af Maks. Indsats knappen. Alt du skal gøre er at klikke på Maks. Indsats. På Fairytale Legends: Mirror Mirror er maks. indsats 100 mønter, altså mønter på samtlige 243 måder at vinde linjer. Den maksimale indsats i kontanter er 1000€.

Gevinstoversigt

For mere information om Fairytale Legends: Mirror Mirror’s symboler og gevinster, åben NetEnt’s gevinstoversigt ved at klikke på knappen. Der vil du se de 13 symboler med detaljer om dine potentielle Fairytale Legends: Mirror Mirror gevinster, som starter fra 3 ens symboler. NetEnt har gjort gevinstoversigten meget klar, især omkring Fairytale Legends Logo, som er det højst udbetalende symbol, med en gevinst på 150 gange linjeindsatsen for 5 ens symboler på en af de 243 måder at vinde. Dernæst, er der det generøse Princess og Queen symbol, som kan gange din linjeindsats med 75. Men det stopper ikke der. NetEnt tildeler også gode gevinster for 5 ens Crystal og Lantern symboler. Hvis heldet er med dig, kan Crystal og Lantern belønne dig med op til 50 gange din indsats, hvilket er god sum. Ace, King, Queen og Jack er det næste i rækken, og giver 25 gange indsatsen for 5 ens symboler. Noget mindre gevinster får du fra , men her kan du stadig få gange din linjeindsats. Selv 10 og 9, som er det lavest betalende ud af de 13 symboler, tilbyder 15 gange linjeindsatsen.

Indsats Størrelse

Fairytale Legends: Mirror Mirror lader dig vælge størrelsen af din indsats, og der er adskillige måder at gøre det på:

 • Indstil værdien af mønter

På dette NetEnt spil, vil de 243 måder at vinde altid være aktive. Du kan altså ikke ændre din indsats på Fairytale Legends: Mirror Mirror ved hjælp af linjerne.

Møntværdien på Fairytale Legends: Mirror Mirror

Fastsættelse af møntværdi er en god måde at holde styr på dine indsatser. Det kræver kun et par klik.

Møntværdien går fra 0.1€ til 10€. Du kan altså give hver mønt en værdi fra 0.1€ til 10€. Den er let at indstille – bare klik på op og ned knapperne. Det er dog ikke det endelige beløb for din indsats – du skal stadig medregne de 243 måder at vinde og antallet af mønter. I alt vil du komme til at satse fra 1€ og helt op til 1000€.

Hvordan kan jeg udbetale min gevinst?

Når du gerne vil udbetale din Fairytale Legends: Mirror Mirror gevinst fra din Casumo konto, kan du benytte følgende betalingsmetoder: Skrill. Kontakt Casumo kundeservice support, hvis du oplever problemer.

For at kunne udbetale din Fairytale Legends: Mirror Mirror gevinst efter at have modtaget den 200% Casumo velkomstbonus, skal du opfylde et gennemspilningskrav på 45. For din egen skyld, bør du altid læse Casumo’s Vilkår & Betingelser igennem inden du modtager din Casumo bonus. Du finder ingen information om dette i Fairytale Legends: Mirror Mirror’s Info afsnit.

Gratis Spins og Bonus Funktioner

Kan Fairytale Legends: Mirror Mirror belønne mig med bonusspil?

Fairytale Legends: Mirror Mirror’s Bonus Features

Ja, der er et bonusspil. Fairytale Legends: Mirror Mirror har et interessant bonusspil ved navn Mining. Det er en god afveksling mellem dine spins. Mining udløser også flotte gevinster – 5000 mønter eller 50000€ lyder ikke dårligt, vel?Mining udløses når bonussymbolet – Bonus – vises på hjulene.

Dobbelt op på din Fairytale Legends: Mirror Mirror gevinst

Med 243 måder at vinde som kan udbetale gevinster, kan Fairytale Legends: Mirror Mirror bestemt være indbringende, bortset fra at NetEnt ikke gav dig en gamble funktion. Så man kan sige at Fairytale Legends: Mirror Mirror ikke er for dem der tør satse alt.

Har Fairytale Legends: Mirror Mirror Gratis Spins?

Der er to forskellige typer gratis spins. NetEnt har inkluderet gratis spins i nogle af deres spil, mens de gratis spins casinoer tilbyder er en anden slags. Casumo tilbyder gratis spins til nye kunder. Alle der opretter en Casumo konto, kan få 200 gratis spins, men de kan ikke bruges på Fairytale Legends: Mirror Mirror. Derfor er det heldigt at NetEnt lavet en gratis spins feature på Fairytale Legends: Mirror Mirror. Samtidig, kan du prøve Fairytale Legends: Mirror Mirror i en gratis version, det kaldes dog ikke gratis spins og du får heller ikke lov til at beholde gevinsten.

Multiplikator

Der findes mange 243 måder at vinde spil som har en ekstra gevinst multiplikator. På Fairytale Legends: Mirror Mirror kaldes denne funktion for . Der findes ingen ekstra multiplikator funktion på Fairytale Legends: Mirror Mirror, men du kan udløse bonusspillet Coin Win, Fairy Magic Spin, Fairy Surprise og Fairy Mirror.

Som du nok ved, er der spil med 243 måder at vinde som udløser linjegevinster, normalt fra 15 til 150 gange indsatsen, men en multiplikator feature falder ikke ind under denne kategori. Dette Fairy-tale spil har Coin Win, Fairy Magic Spin, Fairy Surprise og Fairy Mirror featuren som et alternativ til multiplikatoren.

Grafiske Oplevelse

Med 243 måder at vinde, har du chancer nok til at få gevinst. Fairytale Legends: Mirror Mirror har 13 symboler og knapper som kan bruges til at:

 • Vælge at spille for rigtige penge
 • Se gevinst tabellen
 • Indstille møntværdien
 • Vælge antal mønter du vil satse
 • Vælge auto spil
 • Vælge maks. indsats
 • Justere niveauet af baggrundsmusikken
 • Slå lyden fra med mute
 • Slå TURBO spin til
 • Læse spillet’s regler i under Info fanen

Når man tænker på Fairy-tale-tema spilleautomater, tænker man på NetEnt’s gennemførste visuelle- samt lydeffekter. Og Fairytale Legends: Mirror Mirror kommer bestemt ikke til at skuffe dig. Men der er en mute knap hvis du får brug for den. Alternativt, kan du justere lyden på dette avancerede spil.

Spil Fairytale Legends: Mirror Mirror Online for Penge

Man bliver hurtigt fanget af Fairytale Legends: Mirror Mirror’s flotte grafik, men det er jo gevinsterne vi er interesserede i. Så hold fokus på at vinde top gevinsten på 225000 mønter i hvert spin.

Spil Fairytale Legends: Mirror Mirror online for rigtige penge:

Spil Fairytale Legends: Mirror Mirror online hos Casumo, hvis du vil spille denne NetEnt spilleautomat for rigtige penge. Det tager blot 5 minutter at oprette en spilkonto. Sådan opretter du en Casumo spilkonto:

 • Gå til Casumo’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 200% velkomstbonus på op til 1200€ på din første indbetaling samt 200 free spins
 • Foretag en indbetaling på minimum 10€
 • Nu er du klar til at spille Fairytale Legends: Mirror Mirror med Casumo’s casino penge

Spil Fairytale Legends: Mirror Mirror For Sjov

Hos Casumo kan du prøve samtlige NetEnt spilleautomater i en gratis prøveversion. Spil Fairytale Legends: Mirror Mirror online for sjov på din computer eller mobil.

Bliv introduceret til denne NetEnt spillemaskine, ved hjælp af spil for sjov funktionen hos Casumo eller du kan klikke på yes for at skifte til rigtige penge. Det kræver desuden at du indbetaler minimum 10€, og vælger at du vælger din linjeindsats – minimum € per linje. Og glem ikke, at du kan nyde en Casumo velkomstbonus på 200% oven i dit eget indskud – uden brug af Casumo bonuskode.

Spil på Mobil Enhed og Modtag Bonus

Det er ærgeligt at Casumo ikke tilbyder en mobil bonus, så man kan prøve Fairytale Legends: Mirror Mirror på sin mobile enhed. Men dette NetEnt spil, tilbyder stadig mange sjove features og en top gevinst på hele 2250000€.

Er der Fairytale Legends: Mirror Mirror tricks som giver større gevinstchance?

Ingen Fairytale Legends: Mirror Mirror strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette 243 måder at vinde spil afhænger nemlig af Fairytale Legends: Mirror Mirror’s tilbagebetalingsprocent og Casumo’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Fairytale Legends: Mirror Mirror’s 5 hjul og 243 måder at vinde udbetaler over en periode, hvor house edge viser Casumo’s udbytte.

NetEnt var ikke nærrige da de gav dette spil en fin udbetalingsprocent på 96.48%. Derfor er dine gevinstchancer på Fairytale Legends: Mirror Mirror statistisk set gode.

Fairytale Legends: Mirror Mirror’s udbetalingsprocent er på 96.48%, hvilket betyder at din chance for gevinst er ganske udmærket. Du kan forvente at udløse gevinster på Fairytale Legends: Mirror Mirror hyppigt, dog i mindre summer.

Intro til NetEnt:

 • Grundlagt: 1996
 • Stifter: Pontus Lindwall
 • Hovedkontor: Vasagatan 16, 111 20, Stockholm
 • Website: https://www.netent.com/
 • Speciale: Online & Mobil Gaming, Digitale Gaming Løsninger, Underholdning
Spil Fairytale Legends: Mirror Mirror nu