Spil Extra Chilli hos LeoVegas 

Extra Chilli Online

Spil det her:LeoVegas
Extra Chilli ekstra spins: 200 ekstra spins
Velkomstbonus: 50kr uden indbetaling plus 125% op til 10000kr
For dette bonustilbud gælder:18+ år / Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder
Modtag din bonus her: Aktiver din bonus via vores link!
Spil Extra Chilli hos LeoVegas* 
*Reklame link

Det er en god idé at oprette en LeoVegas konto, for ikke nok med at du kan få en 125% velkomstbonus til nye spillere som indbetaler 100kr eller mere, det kræver heller ingen LeoVegas bonuskode. Du kan højst få 10000kr med denne LeoVegas bonus, men så kan du prøve Extra Chilli eller andre Big Time Gaming spilleautomater for rigtige penge.

Foruden den 125% velkomstbonus på op til 10000kr, kan du få 200 LeoVegas gratis spins.

Træt af at lede efter en LeoVegas bonuskode? Ingen grund til at lede længere, for du behøver ikke en for at få en LeoVegas bonus. Du kan alligevel få en 125% LeoVegas velkomstbonus samt en 50kr gratis bonus som kan bruges på Extra Chilli spilleautomat.

Spil Extra Chilli hos LeoVegas 

Få en LeoVegas velkomstbonus ved oprettelse

Skræddersyede velkomstbonusser er vist en af LeoVegas’s specialiteter. Nye kunder kan nemlig prøve Big Time Gaming spil ved at bruge en 50kr LeoVegas No Deposit Bonus. Vælger du derefter at indbetale til din LeoVegas konto, vil der komme flere bonus tilbud din vej.

Men der er flere kampagnetilbud til Big Time Gaming spil. Hvorfor ikke bruge de gratis penge som LeoVegas tilbyder på Extra Chilli spillemaskine? Du skal blot indbetale et minimum af 100kr så vil du blive belønnet med en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i dit eget indskud.

Spil Extra Chilli hos LeoVegas 

Spiloversigt

Hvis du er på udkig efter en eventyrlig oplevelse på en 117649 måder at vinde spillemaskine, så er Extra Chilli måske noget for dig. Med fin grafik, forskellige bonus funktioner, 6 hjul og 117649 betalingslinjer som udbetaler op til 1250000kr, vil du uden tvivl blive underholdt. Spil Extra Chilli online – en af Big Time Gaming’s mest elskede spil, med et Adventure tema som er blandt Festival fans favoritter.

Extra Chilli spillemaskine giver dig chancen for at få ganget din indsats med 50, vinde free spins, få kontante gevinster på op til 1250000, nyd Extra Reel og Feature Drop feature, eller vind endnu mere under Reactions spillet, alt sammen med en utrolig lav indsats per linje fra .

Extra Chilli Funktioner

Extra Chilli er meget mere end blot en spillemaskine som kun Festival fans vil holde af. Lad os se nærmere på hvad Extra Chilli rent faktisk tilbyder.

Her finder du masser af spændende funktioner såsom bonus free spins samt 16 symboler med en wild og en scatter på denne 117649 måder at vinde spillemaskine.

Jackpotten udløser gevinst på 50 gange din linjeindsats. Du kan forvente en tilbagebetalingsprocenten på mellem 96.15 og 96.82%.

Spil Extra Chilli online og vind kontante præmier hos LeoVegas. Det er gratis at oprette en spilkonto og hvem ved – måske heldet er med dig i dag. Det er også muligt at downloade og spille Extra Chilli app version, direkte fra din mobil hos LeoVegas. Du kan ovenikøbet få en god velkomstbonus.

Spil Extra Chilli hos LeoVegas 

Bag om Extra Chilli

Extra Chilli blev lavet af Big Time Gaming tilbage i 2018. Big Time Gaming opdaterer regelmæssigt dette 117649 måder at vinde spil, for at det altid er den bedste version af Extra Chilli der er tilgængelig.

Regler

Du ser her en liste over reglerne for Extra Chilli:

 • For at få gevinst, skal du have mindst 2 af samme slags på en af de 117649 måder at vinde
 • Gevinster udbetales for alle kombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på enhver placering
 • Wild symbolet kan erstatte enhver af de andre 16 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på aktiv spillelinje bliver udbetalt
 • Free spins funktionen på Extra Chilli omfatter 24 free spins
 • Free spins kan genudløses under free spins
 • Minimum indsats er
 • Fejl under spillet annullerer alle indsats og udbetalinger

Sådan spiller du Extra Chilli

Hvis du er ny i verden af online spillemaskiner eller bare på dette Big Time Gaming spil, så vil denne Extra Chilli anmeldelse give dig en gennemgang af hvordan du kan spille Extra Chilli spillemaskine online og vinde kontanter. På Extra Chilli, er det først og fremmest målet at få mindst 2 sammenhængende symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre.

Før du kan gå i gang, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. Du kan modtage en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

Det er mest populært at spille Extra Chilli for rigtige penge, da det giver chancen for at vinde op til 1250000kr. Så hvorfor ikke prøve Extra Chilli hos LeoVegas, direkte på deres website også på mobilen.

Hvis du bare vil spille Extra Chilli for sjov, måske for at øve dig, så er det gratis at gøre det på LeoVegas’s site eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt med LeoVegas download.

Man kan ændre størrelsen af indsatsen ved at benytte indsats indstillingerne. På denne måde kan du øge din indsats, men samtidig også din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 2 ens symboler på en aktiv linje, og får du hele 6 af de samme symboler udløses den største gevinst. Har du først åbnet spillet, skal man bare klikke på Spin for at starte hjulene.

Når du satser på flere linjer, jo større er din chance for at få 6 ens symboler på en gevinstlinje. Du behøver ikke at bekymre sig om dette på Extra Chilli, da du altid vil satse på 117649 måder at vinde.

Spil Extra Chilli online 

Følg disse trin til hvordan du spiller Extra Chilli:

 • Først skal du beslutte hvor mange spillelinjer du vil satse på.

På Extra Chilli finder du 117649 måder at vinde fordelt over 6 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 117649, hvilket betyder at du ikke selv kan vælge antallet. Dette gør ikke Extra Chilli mindre attraktiv at spille. Spil Extra Chilli online og sats stort på de 117649 måder at vinde, fordi det betyder større vinderchance.

Spillelinjerne her udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest almindelige på 117649 måder at vinde spillemaskiner. Udbetalingerne er ikke sjældne, hvilket de fleste mennesker tænker når de ser et spil med så mange spillelinjer her. Extra Chilli’s gevinster kommer ligeså ofte som på de bedste online 117649 måder at vinde spillemaskiner.

 • Bagefter skal du vælge møntværdi.

Vil du spille Extra Chilli for rigtige penge, eller andre Big Time Gaming spillemaskiner hos LeoVegas, skal du indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. Dette gælder dog ikke for Extra Chilli – her er der nemlig en fast møntværdi på kr per mønt.

Med en fast møntværdi, skal du ikke bekymre dig om indstillingerne. I stedet, kan du koncentrere dig om at vinde Extra Chilli’s jackpot på 50 gange din indsats.

 • Har du fået indstillet møntværdien, så gå videre til valg af indsats per linje.

Big Time Gaming har fastsat antal mønter på Extra Chilli – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Når du spiller Extra Chilli vil alle 117649 måder at vinde. Big Time Gaming har nemlig ikke gjort det muligt at ændre det. Måske det vil blive muligt i en anden version af Extra Chilli.

For at finjustere din indsats på Extra Chilli, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

 • Når du vil starte spillet, klik på Spin knappen.

På denne måde vil de 6 hjul starte, mens indstillingerne på Extra Chilli forbliver som du valgte dem. Du kan også starte Extra Chilli ved at bruge autospil. Således behøver du ikke bruge Spin knappen, men kan læne dig tilbage nyde at de 6 hjul automatisk spinder op til 100 gange i træk.

På Extra Chilli kan du spille fra 5 til 100 auto spins i træk. Så bare sæt antallet alt efter hvad der passer dig bedst.

Bare rolig, Extra Chilli auto spins ‘spiser’ ikke din saldo op. Big Time Gaming har indbygget en smart feature – i Extra Chilli spil menu kan du nemlig sætte en beløbsgrænse. Autospil vil så stoppe når dette beløb er nået.

 • Der er desuden to funktioner mere at overveje, inden du vælger at starte Extra Chilli spillemaskine. Det er om du vil spille i fuld skærm samt hvordan lydniveauet skal være.

Extra Chilli har desværre ikke en fuld skærm funktion. Dette burde Big Time Gaming rette, så vi kan få lov at spille Extra Chilli efter hensigten.

Et enkelt klik på mute-knappen vil slukke for lyden på Extra Chilli, så du kan spille i fred og ro.

På Extra Chilli kan du ikke skrue op og ned for lydstyrken. Du kan kun skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Højeste Udbetaling på Extra Chilli

Hvor store gevinster kan du så forvente på Extra Chilli? Tjek gevinstoversigten for dette Big Time Gaming’s spil ved at klikke på yes. Her fremgår det at Purple Chilli er det bedst betalende symbol – med en gevinst på 50 gange din indsats per linje. Er din indsats på 1 mønter per linje med møntværdi på kr, så vil din samlede gevinst være mønter med 6 Purple Chilli symboler på en gevinstlinje.

Kan man vinde en fast Extra Chilli Jackpot?

Det er meget almindeligt, at 117649 måder at vinde spil ikke har en jackpot. Der findes for eksempel ingen fast Extra Chilli jackpot. Men til gengæld er der Purple Chilli symbolet som udløser en stor gevinst på 50 gange din indsats. Det betyder at du kan vinde op til 1250000kr i kontanter for maks. indsats i mønter.

Big Time Gaming’s Progressive Jackpot

Du har ikke mulighed for at vinde en progressiv Extra Chilli jackpot. Men det kan dog være, at et af de casinoer som har dette Big Time Gaming spil tilbyder deres egen progressive jackpot.

Tilbagebetalingsprocent

Har du planer om at spille denne 117649 måder at vinde spillemaskine bør du kende tilbagebetalingsprocenten. Det er den gennemsnitlige udbetaling over tid, som vises i procent. Extra Chilli udbetaler i gennemsnit 93% til spilleren, hvilket vil sige 96kr for hver 100kr.

På Extra Chilli’s finder du en af de bedste tilbagebetalingsprocenter – på intet mindre end 96.15% til 96.82%.

Skal man downloade LeoVegas software?

Et af de casinoer der udbyder Big Time Gaming’s spil, er det populære casino; LeoVegas. En af fordelene ved dette casino er at du ikke behøver at downloade LeoVegas software, for at spille Extra Chilli. Hos de fleste casinoer som udbyder Extra Chilli kan du prøve spillet gratis, for at se om det er noget for dig. Du kan prøve Extra Chilli gratis eller skifte til spil for rigtige penge på Extra Chilli.

Findes Extra Chilli mobil spillemaskine hos LeoVegas?

Det kan du tro. LeoVegas har udviklet en brugervenlig app som kan bruges på samtlige iOS, Android, Windows enheder. Download app’en til din mobil og få adgang til mange sjove spilleautomater samt andre spil. Efter et par klik er du klar til at spille Extra Chilli app version, som byder på den samme kvalitets oplevelse som på din computer.

Har du en Apple enhed kan du spille i en brugervenlig LeoVegas iOS app, som kan downloades i iTunes. Den ultimative mobile LeoVegas oplevelse er altså kun et par klik væk.

Selvfølgelig har LeoVegas lavet en Android app. Du skal bare downloade den i Google Play eller på LeoVegas’s website. Før du får set dig om, er du klar til at spille LeoVegas på din Android enhed.

Selv uden en LeoVegas app, kan du spille hos LeoVegas på både Windows og Blackberry mobiler via din internet browser.

Pas på du ikke bliver narret af en hjemmeside der vil sælge dig en LeoVegas eller Extra Chilli app, fordi den rigtige koster ikke noget.

Alle Extra Chilli’s Symboler

På Extra Chilli spilleautomat er der i alt 16 symboler. De højst betalende ses i listen herunder:

 • Purple Chilli
 • Red Chilli
 • Blue og Green Chilli
 • Ace og King
 • Queen og Jack
 • 9

Oven i dem, finder du også:

 • Firecrackers wild symbol
 • H, O & T og Chilli-bowl scatter symbol
 • Feature Drop symbol
 • H, O & T og Chilli-bowl freespins symbol

Det symbol der udbetaler den største gevinst, det er et slags jackpot symbol, er Purple Chilli. Ser du Purple Chilli 6 gange på samtlige 117649 måder at vinde vil du få 50 gange din indsats udbetalt. Satser du på alle 117649 måder at vinde, vil 6 Purple Chilli symboler nemlig udbetale 50 gange din indsats – eller mønter.

Billedet her viser Extra Chilli’s bedst udbetalende symbol:

Det næstbedste at få er Red Chilli symbolet. Satser du kr per linje, kan du vinde op til 7.5 gange din indsats, men satser du kr per linje og får 6 af disse symboler, kan du vinde helt op til kr. Efter Red Chilli er der også Blue og Green Chilli symbolet, som udbetaler 2 gange din indsats selv ved mindste indsats på kr per linje, men kan give dig en gevinst på kr hvis du satser maks. og 6 af dem fremkommer på en aktiv spillelinje.

Får du Ace og King eller Queen og Jack vil din indsats blive ganget med henholdsvis 1.75 og 1. Extra Chilli’s Feature Drop symbol kan give dig -gange din indsats per linje. Det symbol der er lavest betalende er 9, men selv her kan du få 0.8 gange din indsats, hvis du får 6 9.

Ikke nok med du at Extra Chilli har et wild symbol, ydermere får du scatter symbolet H, O & T og Chilli-bowl. Det kan fuldende samtlige Extra Chilli vinderkombinationer. Alene kan H, O & T og Chilli-bowl symbolet give dig en gevinst på gange din indsats.

H, O & T og Chilli-bowl symbolet på Extra Chilli udløser også free spins.

Særlige Funktioner på Extra Chilli

Dem der er interesseret i Extra Chilli, vil blive glade for at høre at spillet både har et wild og scatter symbol. Læs nedenfor, for mere info om dem. Et fotrin ved Extra Chilli i forhold til andre 117649 måder at vinde spil, er det unikke Feature Drop symbol som udløser en gavmild gange linje mutiplikator.

Scatter

Er du heldig at få Extra Chilli’s scatter symbol som hedder H, O & T og Chilli-bowl. Så udløses en gevinst på gange din indsats. Det kan give masser af free spins, så bare bliv ved med at start de 6 hjul.

På billedet ses scatter symbolet:

Wild

Hold øje med Wild symbolet Firecrackers , det vil hjælpe dig når du står og mangler et symbol i en vinderkombination. Firecrackers symbolet erstatter nemlig alle andre symboler på Extra Chilli.

Ovenfor ses et billede af Firecrackers wild symbol.

Ekspanderende Wild

Den Ekspanderende Wild er en rigtig god funktion, men på Extra Chilli finder du ikke sådan en. Der er til gengæld mange andre underholdende elementer.

Stacked Wild

Extra Chilli har ikke noget stablet wild symbol, men mange andre features der kan gange din linjeindsats op til 50 gange.

Overlay Wild

Extra Chilli spillere kan kun ønske, at Big Time Gaming ville tilføje et Overlay Wild symbol i dette 117649 måder at vinde spil. Måske ønsket går i opfyldelse en skønne dag.

Extra Chilli’s Gevinstlinjer

Extra Chilli er en 117649 måder at vinde spillemaskine.

Dette betyder, at der ikke er nogen egentlige betalingslinjer i Extra Chilli. I stedet, får du meget mere – 117649 gevinstlinjer. 117649 måder at vinde spil er simple. Enhver kombination med mindst 2 ens symboler på række, udbetaler, uanset hvor på de 6 hjul de lander. Det er næsten som om alle de 16 symboler er blevet scatter symboler.

På dette 117649 måder at vinde spil behøver du ikke at slå betalingslinjer til og fra. De 117649 måder at vinde på Extra Chilli er altid aktive.

Hvordan virker Extra Chilli’s betalingslinjer:

 • Betalingslinjerne udbetaler altid gevinst fra venstre til højre.
 • 2 ens symboler på en betalingslinje udbetaler gevinst.
 • På en spillelinje erstatter wild symbolet alle andre symboler for at give vindende kombinationer.
 • Scatter symboler giver gevinst på samtlige linjer.
 • Får du flere gevinster på samme betalingslinje er det kun den største der giver gevinst. Har du for eksempel fået to vinderkombinationer, er det kun den største af dem der bliver udbetalt.
 • Samtlige af de 117649 måder at vinde på Extra Chilli er fastlagte. Det betyder at man ikke deaktivere dem, og at de derfor altid er aktive. Fordi alle spillelinjerne er aktive, vil der også blive udbetalt hver gang du får 2 ens symboler på en spillelinje.

Kort om Extra Chilli’s Hjul

Foretrækker du ways to win spil der er ligetil, så er Extra Chilli noget for dig. Her spinder de 6 hjul nemlig ned mod bunden af skærmen, hvilket er det mest normale på Big Time Gaming’s spil.

Hvad der venter dig i dette spil er 16 standard symboler herunder et wild og et scatter symbol. Big Time Gaming har også tilføjet det helt særlige Feature Drop symbol, som får din saldo til at stige på Extra Chilli.

Big Time Gaming’s Spilleautomater & Spillemaskiner

På Extra Chilli er der ikke almindelige betalingslinjer, som på andre spillemaskiner. I stedet har Extra Chilli ikke mindre end 117649 måder at vinde. Vil du vide mere om hvordan det fungere med 117649 måder at vinde betalingslinjer, så læs forrige afsnit.

Er Big Time Gaming’s Extra Chilli en 3D Spillemaskine?

Extra Chilli er godt nok ikke en 3D spillemaskine, men det er ikke nødvendigvis en ulempe. Du finder stadig masser af sjove features på dette Big Time Gaming spil, selvom grafikken måske ikke er så levende som på 3D spillemaskiner. Den rigtige forskel ser du først hvis du spiller på en klassisk spilleautomat – her er det mere end bare udseende der er anderledes.

Knapperne på Extra Chilli

Her finder du en uddybende forklaring af hvordan Extra Chilli’s knapper fungerer:

Start Knappen

Den mest brugte knap i ethvert 117649 måder at vinde spil er knappen der starter spillet. I Extra Chilli er det Spin. Når man klikker på den begynder de 6 hjul at spinde, og dermed er du et skridt tættere på at vinde mønter som udbetalt er 1250000kr i kontanter. Det er så simpelt: klik, spin, og vind. Udover Spin knappen, finder du også følgende knapper på Extra Chilli:

 • Klik på info ikonet for at lære mere om Extra Chilli
 • Juster lydstyrken på Extra Chilli

Turbo Knappen

Foretrækker du at de 6 hjul spinder hurtigere? Så er Turbo knappen lavet til dig.

Big Time Gaming har valgt ikke at give Extra Chilli en Turbo knap

Information Fanen

Klik på Information fanen for at læse mere om Extra Chilli’s spilleregler. Hold dig informeret om, hvordan du spiller denne Big Time Gaming 117649 måder at vinde spillemaskine og få mest muligt ud af din Extra Chilli oplevelse hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan man virkelig nyde spillet. Du slipper helt for at klikke på Spin ved hvert et spin. I stedet kan du fokusere på de 16 symboler og vinderkombinationerne. Big Time Gaming har for din bekvemmelighed inkluderet en autospil knap på Extra Chilli. Læn dig blot tilbage og ny spændingen.

Autospil knappen bruges som sagt i stedet for Spin. Big Time Gaming har gjort funktionen meget fleksibel, så du tilpasser den selv til dine præferencer. Derfor kan Extra Chilli’s autospil indstilles til mellem 5-100 spins per session.

Big Time Gaming har sørget for, at man kan indstille autospil til at afbryde når der udløses en speciel feature.

En god indstilling er at sætte en beløbsgrænse; altså vælge det nøjagtige beløb du vil bruge som indsats.

Min. Indsats

Før du åbner en LeoVegas konto samt gør krav på din 10000kr bonus, bør du tjekke hvad casinoet’s minimums indsats krav er, for at spille Extra Chilli for rigtige penge.

Uden en Sats En knap, skal du selv indstille indsatsen til minimum på Extra Chilli ved hjælp af indstillingerne på Extra Chilli.

På Extra Chilli er betalingslinjerne faste, du er derfor tvunget til at satse på 117649 linjer. Du kan i stedet, justere din indsats ved at ændre antallet af mønter til 1 mønter per linje. Så har du størst chance for at vinde Extra Chilli’s bonus features.

Maks. Indsats

Hvis du gerne vil spille Extra Chilli for maks. indsats, og udløse alle de store gevinster samt ekstra features, bliver du nødt til at indstille den manuelt. For der er ingen Maks. Indsats knap på Extra Chilli. Selvom det ikke er en stor ulempe, kunne Big Time Gaming godt lave dette 117649 måder at vinde spil endnu bedre ved at tilføje en Maks. Indsats knap. Maks. indsats på Extra Chilli er mønter – 1 mønter på hver af de 117649 måder at vinde betalingslinjer. Den maksimale indsats i kontant afhænger af din møntværdi. Med den maksimale møntværdi på kr, er maks. indsats 400kr.

Gevinstoversigt

Hvis du vil vide mere om hvor meget de 16 symboler udbetaler, så kig på Extra Chilli’s gevinstoversigten. Her fremgår det blandt andet, at 6 Purple Chilli symboler udbetaler 50 gange din linjeindsats. Samt at Red Chilli symbolet kan gange din vindende linjeindsats med op til 7.5. Bestemt ikke dårligt! Efterfølgende kommer Blue og Green Chilli symbolet, som kan give dig 2 gange din indsats – hvis du altså får 6 af dem. Med en gevinstlinje fyldt af Ace og King symboler kan du vinde 1.75 gange din indsats per linje. Og med 6 Queen og Jack symboler belønnes du med en gevinst på 1 gange din indsats. Selv det mindst generøse af de 16 symboler, 9 symbolet, giver en fin gevinst på 0.8 gange din linjeindsats.

Indsats Størrelse

Vælg din indsats ved hjælp af forskellige parametre – Big Time Gaming har gjort det let for Extra Chilli spillere.

 • Indsats niveau indstillingen

På Extra Chilli kan du ikke ændre på antallet af linjer – der spilles altid med 117649 aktive gevinstlinjer.

Du kan vælge niveauet af din indsats – eller hvor mange mønter du vil satse per linje. Dette vil have direkte indflydelse på størrelsen af din indsats. Du kan indstille din indsats til enhver værdi mellem 1 og 1 mønter på hver af de 117649 måder at vinde. Hvis du for eksempel vælger en indsats på 1 per linje, vil du med 117649 måder at vinde på Extra Chilli, have en samlet indsats på mønter per spin.

Er der en fast møntværdi?

Fastsættelse af møntværdi er en god måde at holde styr på dine indsatser. Det kræver kun et par klik eller niveauet af din indsats.

LeoVegas Udbetaling

Pengene du vinder når du spiller Extra Chilli for rigtige penge vises øjeblikkeligt på din LeoVegas konto. Du kan udbetale penge via hurtigt og sikkert gennem Skrill. Hver har en grænse, som du bør tjekke med casinoet’s support.

Vælger du at tage imod den 125% LeoVegas velkomstbonus, vil din bonus blive underlagt et omsætningskrav på 35, som skal opfyldes før du kan udbetale din Extra Chilli gevinst. Du finder flere oplysninger under LeoVegas’s Vilkår & Betingelser. Men du behøver ikke kigge i Extra Chilli’s Info sektion, da det ikke er en del af spillet.

Bonusspil, Bonus Features og andet

Kan jeg få gratis spins og bonusspil på Extra Chilli?

Info om Extra Chilli’s Bonus Runde

Der er ingen bonus runde på Extra Chilli. Du får 24 free spins, hvilket er ligesom gratis penge, så – næsten bedre.

Dobbelt eller Intet Funktion på Extra Chilli

Du kan ikke satse din gevinst i en gamble runde på Extra Chilli. I stedet har Big Time Gaming valgt ikke at friste dig, men snarere lade Extra Chilli vise dig sin fulde generøsitet.

Kan man udløse Gratis Spins på Extra Chilli?

Man kan sagtens komme til at forveksle de gratis spins der bliver udløst i et spil, og en gratis spins bonus fra et casino. Men når du tilmelder dig et nyt online casino som LeoVegas, kan man blive tilbudt en bonus med gratis spins. Det kan du få af LeoVegas – hele 200 spins, men de kan ikke bruges på Extra Chilli. Så derfor er det heldigt at, Big Time Gaming har inkluderet et bonusspil på Extra Chilli som indeholder gratis spins. Yderligere, kan man prøve en spillemaskine i en gratis version. Men det kalder man ikke for gratis spins, og får du en vinderkombination – vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din spilkonto.

Er du ny bruger, kan du også få 200 spins på Witchcraft Academy, Dazzle Me, Warlords: Crystals of Power, Swipe and Roll, Starburst, Twin Spin når du tilmelder dig.

Du kan forvente et udmærket antal LeoVegas free spins på Extra Chilli – hele 24 spins. Disse kan hjælpe dig til at få den store gevinst på De fleste LeoVegas spillere ville bestemt blive glade for det beløb!

Gevinst med Extra Chilli’s multiplikator

På nogle 117649 måder at vinde spil er der en multiplikator som kan gange dine almindelige linjegevinster yderligere. Extra Chilli har i stedet en anden funktion – Reactions cascading hjul, som giver dig flere gevinstchancer i et spin.

Extra Chilli’s Visuelle Features

En af de væsentlige kvaliteter ved Extra Chilli som en 117649 måder at vinde spillemaskine, er at den giver gevinst ret ofte. Men den har også meget andet at byde på, såsom flot Big Time Gaming grafik og et antal af knapper som kan hjælpe dig med at:

 • Se gevinst tabellen
 • Vælge størrelsen af din indsats
 • Vælge auto spil
 • Slå lyden fra med mute
 • Læse spillet’s regler i under Info fanen

Kort sagt, er alt ved dette Big Time Gaming spil farvet af Festival temaet, inklusiv lyden. Derfor leverer Extra Chilli en autentisk stemning som mange LeoVegas spillere ikke kan modstå. Oven i det, kan du vinde 50 gange din indsats. Så forstår du måske hvorfor Extra Chilli er så attraktiv. Men hvis du ikke bryder dig om Festival lyden, kan du klikke på mute knappen.

Spil med Rigtige Penge

Det er ikke grafikken der kommer til at stjæle dit fokus på Extra Chilli. Men det betyder at du kan fokusere på de 117649 måder at vinde’s gevinster. Du kan vinde op til 50 gange din indsats per linje, hvilket holder din LeoVegas saldo kørende.

Sådan spiller man Extra Chilli online for rigtige penge:

Opret en LeoVegas konto og spil Extra Chilli online for rigtige penge. Det kræver ikke mere end et par minutter. Således får du oprettet din LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 200 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Extra Chilli med LeoVegas’s casino penge

Spil Extra Chilli For Sjov

Spil Extra Chilli online for sjov. LeoVegas har nemlig lavet en gratis prøveversion, til folk som gerne vil teste Big Time Gaming spilleautomater på PC eller mobil enhed.

Det er god idé at lære Extra Chilli at kende først med LeoVegas’s gratis prøveversion. Bagefter kan du spille for rigtige penge. Det kræver at du indbetaler 100kr eller mere, men med en møntværdi på kr kan du godt blive underholdt af Extra Chilli et stykke tid. Men med en 125% LeoVegas velkomstbonus, varer underholdningen endnu længere – og du behøver ingen LeoVegas bonuskode.

Spil på Mobil Enhed og Modtag Bonus

Mobile spillemaskiner er kommet for at blive, hvilket gør det endnu mere mærkeligt at LeoVegas ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Som de fleste Big Time Gaming fans ved, er bonus til mobil spil en standard del af velkomstbonus tilbudet hos de mange casinoer. Lad os vente og se om LeoVegas i fremtiden vil inkludere en mobil bonus til Extra Chilli samt andre Adventure tema spil.

Findes der Extra Chilli tips til at vinde mest muligt?

En Extra Chilli strategi kan ikke give dig gevinst. Men Extra Chilli’s udbetalingsprocent samt LeoVegas’s house edge kan give dig en idé om hvad chancen er for at få gevinst. Udbetalingsprocenten indikerer hvor meget Extra Chilli’s 6 hjul og 117649 måder at vinde i gennemsnit udbetaler, mens LeoVegas’s house edge viser casinoets avance.

Extra Chilli har en rigtig fin udbetalingsprocent på 96.82%, hvilket gør at den er blandt de bedste.

Med hensyn til Extra Chilli’s volatilitet, udbetaler den hyppigt mindre beløb. Med en udbetalingsprocent på 96.82%, betyder det at dine vinder odds på de 117649 gevinstlinjer er ganske udmærket. Men selvfølgelig, er det LeoVegas’s mål at få profit, men det opnår de vist også på millioner af Extra Chilli spins.

Fakta om Big Time Gaming:

 • Stifter: Nik Robinson
 • Hjemmeside:http://www.bigtimegaming.com/
 • Forretnings Speciale: IGaming Software til Computer, 3D Software, IGaming Software til Mobil
 • Adresse: 203/50 Holt St, Surry Hills NSW 2010
 • Grundlagt: 2011
Spil Extra Chilli hos LeoVegas