Vind på Enchanting Spells Online

Spil Enchanting Spells ved LeoVegas 

Spil Enchanting Spells hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Enchanting Spells Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Når du beslutter dig for at starte Enchanting Spells’s 8 hjul, så kan du ligeså godt tage et smut forbi LeoVegas’s mobil eller online casino og tjekke deres kampagner. For en indbetaling på bare 50kr via din Skrill konto, og uden en LeoVegas bonuskode, kan få en LeoVegas bonus på 125%. Du kan få helt op til 10000kr gratis penge som kan bruges på Enchanting Spells. Foruden den 125% bonus på op til 10000kr, kan nye spillere også få 50 LeoVegas free spins.

På udkig efter en LeoVegas bonuskode, så du kan teste Enchanting Spells spilleautomat for rigtige penge? Til dit held, kan du få en 125% LeoVegas bonus samt en gratis bonus på 50kr , og du behøver ikke en bonuskode.

Opret en konto og få en LeoVegas velkomstbonus

Der intet bedre end at prøve Enchanting Spells spillemaskine for gratis penge. Som ny spiller, har du chancen for det med en LeoVegas bonus som består af en 50kr gratis bonus, der kan bruges på samtlige 2 By 2 Gaming spil. Endnu federe er det, at denne LeoVegas bonus ikke kræver noget indskud – du får de 50kr helt gratis. Indbetaler du minimum 50kr til din nye spilkonto, vil du få en 125% LeoVegas velkomstbonus. Alt du har brug for, er en ny spilkonto, og lyst til at spille på spilleautomater.

Hvad med en LeoVegas velkomstbonus? 125% mere oven i det beløb du indbetaler – er det LeoVegas tilbyder når du opretter dig og foretager et indskud på mindst 50kr. Det er let at indbetale til din LeoVegas konto, en Skrill konto kan bruges. LeoVegas giver dig mulighed for bruge disse penge på 2 By 2 Gaming spil, blandt andet Enchanting Spells spillemaskine som har en minimum linjeindsats på kr. Spil løs til din 125% bonus er sluppet op.

Spil Enchanting Spells ved LeoVegas 

Spil Introduktion

Vil du have spænding for alle pengene på en spillemaskine, så spil Enchanting Spells online. Med simpel grafik, flere bonus funktioner, 8 hjul og 60 betalingslinjer som udbetaler op til 3600000kr, er du sikret en underholdende oplevelse. 2 By 2 Gaming har udviklet Enchanting Spells med et Fantasy tema, som særligt henvender sig til Spellcraft fans. Enchanting Spells spillemaskine giver dig chancen for at få ganget din indsats med 500, vinde free spins, få kontante gevinster på op til 3600000, nyd Wizard feature, eller have det sjovt med nogle eksklusive symboler alt sammen med en utrolig lav indsats per linje fra .

Enchanting Spells Features i Spillet

Enchanting Spells er meget mere end bare en spillemaskine som kun Spellcraft fans vil sætte pris på. Lad os se nærmere på hvad Enchanting Spells kan tilbyde.

Her finder du mange spændende funktioner såsom bonus free spins samt 13 symboler herunder forskellige typer wilds på denne video spillemaskine.

Jackpotten udløser gevinst på 500 gange din linjeindsats. Tilbagebetaling til spilleren ligger på 96.03%.

Med gratis LeoVegas konto har du chancen for at vinde kolde kontanter. Tilmeld dig LeoVegas i dag og spil Enchanting Spells online. LeoVegas har deres helt egen app, hvor du kan spille Enchanting Spells app spilleautomat direkte på din mobil. Du kan ovenikøbet få en flot velkomstbonus.

Derfor blev Enchanting Spells udviklet

Enchanting Spells udkom i 2017, spillet blev den gang udviklet af 2 By 2 Gaming, som stadig den dag i dag har licens på spillet. 2 By 2 Gaming opdaterer regelmæssigt dette video spil, for at Enchanting Spells altid lever op til forventningerne.

Information om Enchanting Spells

Enchanting Spells reglerne er i listen herunder:

 • Det kræver min. 3 ens symboler på en af de 60 aktiverede spillelinjer at kvalificere sig til en gevinst
 • Gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst uanset placering på skærmen
 • Får du wild symbolet kan det erstatte de 13 øvrige symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på en spillelinje udbetales
 • Free spins featuren på Enchanting Spells udløser 30 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Gældende min. indsats er 40
 • Skulle der opstå fejl annulleres alle indsats og udbetalinger

Sådan virker Enchanting Spells

På Enchanting Spells er målet at få minimum 3 og op til 8 ens symboler på række fra venstre til højre. Er du er ny på online spilleautomater, eller bare på dette 2 By 2 Gaming spil, vil denne Enchanting Spells anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Enchanting Spells spilleautomat online og vinde rigtige penge.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du ønsker at spille. Du kan få en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

For langt de fleste er det sjovest at spille Enchanting Spells for rigtige penge, da dette giver muligheden for at vinde op til 3600000kr. Prøv Enchanting Spells hos LeoVegas, på deres hjemmeside på din computer eller mobil.

Ønsker du kun at spille Enchanting Spells for sjov, eller vil øve dig, så er der mulighed for at gøre det gratis på LeoVegas’s website eller på din mobil. Det er ikke nødvendigt at downloade LeoVegas software.

Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at bruge indsats og møntværdi indstillingerne. Dette vil forhøje din indsats, og samtidig din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 3 ens symboler på linje, og med 8 symboler kan du udløse den største gevinst. For at få dit første spin skal du blot klikke på Spin knappen, når du har åbnet spillet.

For at få 8 ens symboler på en gevinstlinje, bør du spille på så mange gevinstlinjer som muligt. På Enchanting Spells behøver du ikke tænke over dette, da du helst skal satse på 60 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til og fra.

Følg guiden her for at spille Enchanting Spells:

 • Vælg først, hvor mange spillelinjer du ønsker at spille på.

I Enchanting Spells spillet er der 60 spillelinjer fordelt over 8 hjul. Antallet af aktive spillelinjer er fastsat til 60, hvilket betyder at du ikke kan ændre på antallet. Dette gør ikke Enchanting Spells mindre attraktiv at spille. Spil Enchanting Spells online med indsats på 60 linjer, og du er et skridt nærmere gevinsten på 3600000kr.

Spillelinjerne udbetaler fra venstre til højre, som også er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er bestemt ikke sjældne, hvilket er hvad de fleste ellers tænker når de ser et spil med så mange linjer her. Enchanting Spells gevinsterne er ligeså attraktive som på de bedste online spillemaskiner.

 • Herefter skal du vælge størrelsen af møntværdien.

På Enchanting Spells kan vælge værdien af hver mønt. Dette kaldes for det meste for møntværdi, men andre gange figurere det som møntstørrelse. Det er dog ligetil – et par klik og så har du valgt din møntværdi. Standardindstillingerne begynder ved 0.1kr, hvilket er den mindste møntværdi, op til 20kr – den største møntværdi.

Med 60 spillelinjer som er standard og en møntværdi du selv kan du vælge, kan du udløse Enchanting Spells’s jackpot gevinst på kan du få din indsats på en gevinstlinje ganget med 500.

 • Når du har valgt din ønskede møntværdi, skal du vælge din indsats per linje.

2 By 2 Gaming har valgt at holde mønt indstillingen på Enchanting Spells låst – du kan altså kun satse per linje.

Som tidligere nævnt, når du spiller Enchanting Spells vil det altid være med alle 60 spillelinjer. 2 By 2 Gaming har ikke gjort det muligt at vælge mindre end det. Måske de vil gøre det i en anden version af Enchanting Spells.

For at justere din indsats på Enchanting Spells, kan du bruge indsats størrelse/møntværdi knap.

 • For at starte spillet klik på Spin knappen.

Det vil starte spillet og de 8 hjul, men indstillingerne på Enchanting Spells vil forblive som du tidligere indstillede dem.Desværre, har 2 By 2 Gaming ikke inkluderet autospil funktion på denne video. Så du skal selv blive ved med at klikke på Spin, for at hjulene på Enchanting Spells bliver ved med at spinde.

 • Der er yderligere to valgmuligheder du bør overveje inden du går i gang med at spille Enchanting Spells spillemaskine, hvorvidt du vil spille i fuld skærm samt lyd indstillingen.

Enchanting Spells har desværre ikke en fuld skærm funktion. Dette burde 2 By 2 Gaming rette, så vi kan få lov at spille Enchanting Spells efter hensigten.

Du kan med et klik på mute slukke for lyden på Enchanting Spells, og spille uden at forstyrre andre. Da de fleste nok vil finde Enchanting Spells’s lyde distraherende, er det en funktion der vil glæde mange.

Lydindstillingerne på Enchanting Spells er meget simple, du kan enten skrue helt op eller sætte den på lydløs. Der er ikke muligt at skrue op og ned for lydstyrke.

Alle Enchanting Spells Symbolerne

Enchanting Spells spilleautomat har 13 symboler. Her finder du en liste over de bedst betalende:

 • Wizard’s Apprentice
 • Spellbook
 • Staff og Potion
 • Wizard’s Hat og Magic Mirror
 • Ace og King
 • Queen, Jack og 10

Du vil derudover også finde:

 • Enchanting Spells wild symbol
 • Wild stacked symbol
 • Enchanting Spells scatter symbol
 • Scatter freespins symbol

Den største gevinst får du med Wizard’s Apprentice, som er et slags jackpot symbol kan man vel sige. Får du Wizard’s Apprentice 8 gange på de 60 spillelinjer vil det udbetale 500 gange din indsats. Satser du 40 på alle 60 spillelinjer, kan 8 Wizard’s Apprentice symboler nemlig give dig 500 gange din indsats – eller 180000 mønter.

Herunder ses det højst betalende symbol på Enchanting Spells:

Det næstbedst betalende symbol er Spellbook. Hvis du satser kr per linje, kan du få udbetalt op til 300 gange din indsats, men hvis du beslutter at satse kr per linje og får 8 af disse symboler, vil du vinde kr. Efter Spellbook er der også det gavmilde Staff og Potion, som belønner dig med 120 gange din indsats selv ved minimum på kr per linje, men kan øge din saldo med kr hvis du satser med og de 8 symboler fremkommer på en aktiv spillelinje.

Wizard’s Hat og Magic Mirror og Ace og King ganger din indsats med henholdsvis 80 og 75. Det lavest udbetalende symbol er Queen, Jack og 10, men selv her kan du få 40 gange din indsats, hvis du får 8 af Queen, Jack og 10.

Det er fedt med et Wild symbol, men Scatter symbolet er endnu bedre! Det vil fuldende enhver gevinst kombination på Enchanting Spells. Symbolet Scatter kan alene gange din indsats med 3000.

På Enchanting Spells er der et Scatter symbol, specielt til free spins.

Enchanting Spells Spillelinjer

Enchanting Spells video spillemaskine har 8 hjul og 60 udbetalingslinjer.

Linjerne som går på tværs af de 8 hjul på spillet kaldes også for udbetalingslinjer. De afgør hvilke kombinationer der udbetaler gevinst.

På Enchanting Spells kan du ikke selv vælge at slå gevinstlinjerne til eller fra – de 60 gevinstlinjer er nemlig altid aktive.

Du kan altid styre din indsats, ved at vælge hvor mange betalingslinjer du satser på.

Møntværdien kan du selv indstille med møntværdi knapperne.

Spil Enchanting Spells nu 

Tips til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Gevinst på betalingslinjerne læses fra venstre til højre.
 • Du skal som minimum have 3 ens symboler på en linje for at vinde.
 • Et wild symbol kan stå i stedet for samtlige andre symboler på en betalingslinje.
 • De stablede wild symboler kan dække mere end en linje.
 • Scatter symbolet giver gevinst på alle aktive linjer.
 • Du vil kun få udbetalt den højeste gevinst på en gevinstlinje. Hvis du for eksempel får to vinderkombinationer på en linje, vil du kun få udbetalt den største af dem.
 • Samtlige 60 linjer på Enchanting Spells er faste. Det vil sige at du ikke kan slå nogle af dem fra, du spiller derfor automatisk på dem alle. Fordi alle gevinstlinjerne er aktive, vil du få gevinst hver gang du får 3 matchende symboler.

Om Enchanting Spells’s Hjul

På denne video drejer de 8 hjul nedad mod bunden af skærmen. Hvilket er det mest almindelige på 2 By 2 Gaming spil. Men bare fordi hjulene på Enchanting Spells kører nedad betyder det ikke at gevinsterne er dårlige – tværtimod!

Dette 2 By 2 Gaming spil har 13 standard symboler deriblandt et wild og et scatter symbol. Samtidig har Enchanting Spells en specielt Wild stablet wild.

Detaljer om den faste Enchanting Spells Jackpot

Selvom du ikke kan vinde en fastsat Enchanting Spells jackpot, er der andre fordele som Wizard’s Apprentice symbolet der udløser gevinst på 500 gange din linjeindsats. Det vil sige at du kan vinde op til 3600000kr i kontanter for maks. indsats på 40 i mønter.

Spillet’s Progressive Jackpot

Der findes ingen progressiv Enchanting Spells jackpot på dette 2 By 2 Gaming spil. Men måske du er heldig at, LeoVegas har tilføjet deres egen progressive jackpot til dette spil.

2 By 2 Gaming’s Spilleautomater & Spillemaskiner

2 By 2 Gaming har udviklet spillemaskinen Enchanting Spells. Som er utrolig nem at spille samt visuelt interessant. 2 By 2 Gaming har givet Enchanting Spells en række af funktioner, som ikke ville være muligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat. Hvilket blot er en af grundene til, at man bør prøve at spille Enchanting Spells for rigtige penge.

Er dette 2 By 2 Gaming spil en 3D Spillemaskine?

Det er ikke altid udseende der afgør om spillet er underholdende. Så selvom Enchanting Spells ikke er en 3D spillemaskine, er den bestemt stadig værd at prøve. Der er nemlig ikke nødvendigvis flere features på en 3D spillemaskine fremfor en almindelig spillemaskine. Den store forskel er mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater – ikke kun grafikken men også spillet differentier meget.

Er Enchanting Spells download nødvendigt?

Her er der virkelig tænkt over brugervenlighed, du behøver ingen LeoVegas software og derfor kan du spille alle 2 By 2 Gaming’s spil uden du behøver at skulle downloade. Du kan også spinde Enchanting Spells’s 8 hjul helt gratis hos LeoVegas. Eller hvis du er modig nok skifte til spil for penge på Enchanting Spells.

Der er ingen grund til at bekymre sig om LeoVegas download. Hos LeoVegas spiller man nemlig bare i internet browseren. Spil Enchanting Spells gratis, inden du satser dine egne penge. For hos LeoVegas kan du prøve en gratis version af samtlige 2 By 2 Gaming spil, så du kan teste spillene inden du går i gang.

Guide Til Hvordan Knapperne Bruges

Her er et par tips til hvordan du bruger Enchanting Spells’s knapper:

Start Knappen

Du kommer uden tvivl til at bruge Spin knappen mest på Enchanting Spells. Som på de fleste andre 2 By 2 Gaming spil, er det den der får hjulene til at spinde. Enchanting Spells kan få din saldo vokse med 3600000kr, hvis du får den helt rigtige kombination. Dette 2 By 2 Gaming spil har andre brugbare knapper som for eksempel:

 • Turbo funktion – du kan læse mere denne herunder
 • Kontrol til at justere lyden på Enchanting Spells
 • Mønt
 • Info fane hvor du finder mere information om Enchanting Spells’s regler og en gevinsttabel

Turbo Knappen

Hvis du vil have hjulene til at spinde hurtigere, eller dine free spins til at tage lidt mindre tid, så kan du bruge Turbo knappen.

Enchanting Spells har en Turbo knap der kan få de 8 til at løbe hurtigere, enten under selve spillet, eller bonus funktionerne, såsom gratis spins. Får du klikket på Turbo ved en fejl eller bryder du dig ikke om det tempofyldte spil, kan du altid klikke på den igen for at afslutte Turbo.

Information Fanen

De fleste video spil har en Info funktion. Men 2 By 2 Gaming har ikke tilføjet en Info knap på Enchanting Spells. Til gengæld er gevinstoversigten at finde på spillet her finder du de vigtige oplysninger. Er der yderligere informationer du mangler, er du nødsaget til at kontakte LeoVegas’s support.

Hvad er Autospil?

Der er ingen tvivl om at autospil er en nyttig funktion. Den lader spilleren slappe af mens de 8 hjul spinder af sig selv. Det eneste tidspunkt de stopper, er når du får en vindene kombination. 2 By 2 Gaming har desværre ikke inkluderet en autospil knap på Enchanting Spells. Så du skal forsat trykke på Spin ved hver spin.

Min. Indsats

Selvom det er sjovest at spille Enchanting Spells for rigtige penge. Bør du altid orientere dig om minimum indsatsen, før du opretter en spilkonto for at gøre krav på din 10000kr bonus, bør du finde ud af hvad min. indsatsen er på Enchanting Spells.

Uden en Sats En knap, skal du selv indstille indsatsen til minimum på Enchanting Spells ved hjælp af indstillingerne på Enchanting Spells.

På Enchanting Spells kan du sætte møntværdien helt ned til 0.1, hvilket er den laveste værdi. Dette er en god mulighed, især hvis du ikke er vant til at spille video spil.

På Enchanting Spells er spillelinjerne faste. Det laveste antal mønter du kan satseer 40 mønter – per linje. Du kan ikke sænke din indsats ved at slå en af de 60 linjer fra. Det en god nyhed – fordi spiller du på alle 60 linjer garanterer det dig, at du kan udløse alle Enchanting Spells’s bonus runder, ekstra features og free spins. Med minimums indsats på 4kr, tillader 2 By 2 Gaming dig muligheden for at du kan starte langsomt og samtidig have adgang til alle de ekstra features.

Maks. Indsats

Vil du gerne spille Enchanting Spells med maks. indsats – for at vinde store gevinster og ekstra features, så skal du manuelt indstille den din indsats til maks. værdi. På Enchanting Spells er maks. indsats 40 mønter, altså mønter på samtlige 60 linjer. Den maksimale indsats i kontanter er 800kr.

Tilbagebetalingsprocent

Måske er du bekendt med, at tilbagebetalingsprocenten på spillemaskiner normalt ligger i intervallet fra 93% til 96%. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra statistiske udbetalinger over en længere periode, og vises altid i procent. På Enchanting Spells’s tilbagebetalingsprocent er 96%, men det betyder ikke at du kan forvente at få 96kr for hver 100kr du har satset.

Du behøver ikke lede længere, Enchanting Spells har en af de flotteste tilbagebetalingsprocenter på 96.03%.

Særlige Funktioner på Enchanting Spells

At spille dette hyppige udbetalende spil er en fornøjelse takket være symbolerne; Scatter og Wild, som booster din casino saldo.

Scatter

Et af de bedste symboler på Enchanting Spells er scatter symbolet, som også kaldes for Scatter. Det kan give en gevinst på 3000 gange din indsats. En anden funktion som Enchanting Spells’s scatter symbol har er, at udløse free spins, hvilket vi alle venter på.

Sådan kan du genkende det:

Wild

Det er altid godt at få wild symbolet, det kan nemlig erstatte Enchanting Spells’s andre symboler. Så hvis du får 7 Staff og Potion symboler, kan Wild symbolet stå i stedet for det sidste Staff og Potion symbol, og udbetale gevinst på 120 gange din linjeindsats.

Her kan du se hvordan wild symbolet ser ud.

Ekspanderende Wild

Enchanting Spells ville nok have været sjovere hvis 2 By 2 Gaming havde givet den en ekspanderende wild, men det har den desværre ikke. I stedet, har 2 By 2 Gaming inkluderet andre specielle features til at booste saldoen på din LeoVegas konto.

Stacked Wild

Enchanting Spells har heldigvis et stablet wild symbol, der kan få din saldo til at stige markant. Med en gevinst 750 gange din indsats, kan du glæde dig til at se Wild symbolerne stable sig.

Overlay Wild

Desværre har Enchanting Spells ikke et overlay wild symbol, men man kan altid håbe det bliver tilføjet dag.

Gevinstoversigt

For flere informationer om de 13 symbolers udbetalinger, kan du tjekke Enchanting Spells’s gevinstoversigt. Den største belønning opnår du med 8 Wizard’s Apprentice symboler. De vil nemlig udbetale en gevinst på 500 gange din indsats per linje. Så det er dem du skal stræbe efter! Men Spellbook symbolet kan også bringe glæde med sig. Her vil du få ganget din vindende linjeindsats med 300. Får du fyldt en gevinstlinje med Staff og Potion symboler, vil du få udbetalt 120 gange din indsats. Efterfølgende er der Wizard’s Hat og Magic Mirror som giver dig 80 gange din indsats. Dernæst kan 8 Ace og King symboler, give dig ganske fin gevinst på 75 gange din linjeindsats. Det symbol der udbetaler den laveste gevinst er Queen, Jack og 10. Men selv en gevinst på 40 gange din indsats, er da værd at få med.

Spil Enchanting Spells ved LeoVegas 

Indsats Størrelse

Vælg din indsats ved hjælp af forskellige parametre – 2 By 2 Gaming har gjort det let for Enchanting Spells spillere.

 • Indsats niveau indstillingen
 • Valg af møntværdi

På dette 2 By 2 Gaming spil, vil de 60 linjer altid være aktive. Du kan altså ikke ændre din indsats på Enchanting Spells ved hjælp af linjerne.

Indsats niveau eller værdi henviser til din samlede indsats per linje. Du kan selv indstille denne til en værdi mellem og mønter på alle de 60 linjer. Vælger du at satse per linje, på Enchanting Spells’s samtlige 60 linjer, vil din indsats være 40 mønter per spin.

Er der en fast møntværdi?

Hver mønt du satser har en kontant værdi. Det er vigtigt at du ved hvordan du kan indstille den:

Møntværdien går fra 0.1kr til 20kr. Du kan altså give hver mønt en værdi fra 0.1kr til 20kr. Den er let at indstille – bare klik på op og ned knapperne. Det er dog ikke det endelige beløb for din indsats – du skal stadig medregne de 60 linjer og antallet af mønter. I alt vil du komme til at satse fra 4kr og helt op til 800kr.

Kan jeg forvente en multiplikator funktion?

Enchanting Spells har desværre ikke en multiplikator funktion, til gengæld har Enchanting Spells et Wizard bonusspil som ikke bare er underholdende men også giver gode gevinster.

Foruden den almindelige linjegevinst hvor din indsats bliver ganget med mellem 40 og 500, kan du være heldig også at få en multiplikator gevinst. Desværre, finder du ikke sådan en på Enchanting Spells, men der er den sjove Wizard feature.

Bonus Features på Enchanting Spells

Hvilke bonus features har 2 By 2 Gaming inkluderet?

Har Enchanting Spells en Bonus Runde?

Spil Enchanting Spells ved LeoVegas 

Enchanting Spells Gamble Funktion

På nogle 2 By 2 Gaming spil, er der en såkaldt Gamble funktion. Dette mini-spil giver dig chancen for at fordoble din sidste gevinst, ved hjælp af en simpel form for lodtrækning eller ved at du skal gætte farven på det næste kort i bunken. Det er udelukkende baseret på held, og derfor kaldes det gamble – eller risiko, dobbelt-op, plat eller krone, rød eller sort… Hvis du gætter rigtigt, vil din sidste gevinst blive fordoblet, hvis ikke, mister du din gevinst som du valgte at gamble. Enchanting Spells tilbyder ikke Dobbelt eller Intet funktionen, hvilket er en skam, for det er så sjovt. Det betyder dog, at der er intet der kommer mellem dig og din gevinst på Enchanting Spells.

Kan man udløse Gratis Spins på Enchanting Spells?

Det kan godt være forvirrende, hvad der helt præcis menes med free spins. Når man spiller video spil, vil du nogle gange se free spins som et bonusspil. Når tilmelder dig et nyt online casino, såsom LeoVegas, kan du være heldig at få 50 free spins for at byde dig velkommen til LeoVegas. Når man kigger på video spil’s free spins tilbud, kan du måske finde dem som en saldo booster på Enchanting Spells. Derudover, kan man komme til at forveksle free spins med spillemaskiners gratis prøve afspilning. Her er forskellen, at selvom dine spins er gratis vil gevinsten ikke blive tilføjet din spilkonto hvis du får en vinderkombination.

Ja! Du vil helt sikkert få det sjovt med de 30 free spins som du kan vinde på Enchanting Spells.

Endvidere, får alle nye kunder 50 spins på Starburst for at oprette en konto.

Det er noget af en sum penge du kan vinde med de 30 LeoVegas free spins, som kan vindes på Enchanting Spells. Du kan forvente hvis heldet tilsmiler dig.

Enchanting Spells’s Grafik

Som andre 2 By 2 Gaming video spillemaskiner, har (slot) en flot grafik der komplementerer Fantasy-temaet super godt, samt et antal af knapper som kan bruges til at:

 • Tjekke gevinstoversigten
 • Indstille din indsats
 • Justere møntværdien
 • Sætte spillet på mute
 • Starte Turbo funktion

Lyd Funktion på Enchanting Spells

Når det går op for dig hvor irriterende lyden på Enchanting Spells er, så bare tænk på at denne video spilleautomat give dig gevinst ofte. Heldigt for dig, har 2 By 2 Gaming inkluderet en mute-knap på Enchanting Spells.

Spil Enchanting Spells for Penge

LeoVegas har et godt udvalg af video spilleautomater med prangende grafik, men Enchanting Spells er ikke en af dem. Derfor vil intet stjæle dit fokus fra at vinde top gevinst på 180000 mønter i hvert spin.

Sådan kan du spille Enchanting Spells for rigtige penge:

Opret en LeoVegas konto og spil Enchanting Spells online med rigtige penge. Processen tager ikke mere end nogle minutter. Således kommer du i gang:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Enchanting Spells med LeoVegas’s casino penge

Udbetal din LeoVegas Gevinst

Når du vinder penge på Enchanting Spells, bliver beløbet automatisk tilføjet din LeoVegas spilkonto. Derfra kan du udbetale dem via Skrill. Bare husk at tjek hvad beløbsgrænsen er for udbetaling.

Endvidere, hvis du tog imod den 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du sørge for at opfylde omsætningskravet på henholdsvis 35 før du udbetaler din Enchanting Spells gevinst. Før du foretager en udbetaling, så tjek LeoVegas’s Vilkår & Betingelser, hvor du finder detaljer om udbetalingskrav. Det er ikke noget du kan finde i 2 By 2 Gaming spilleregler.

Spil Enchanting Spells For Sjov

Spil Enchanting Spells online for sjov. Hos LeoVegas tilbydes der nemlig en gratis prøveversion til alle der vil teste 2 By 2 Gaming spilleautomater, enten på computer eller mobil.

Kan man udbetale kontante gevinster under gratis spil?

Spil Enchanting Spells gratis og vind rigtige penge! Kan det virkelig lade sig gøre? Ja, hos LeoVegas kan det. Du kan nemlig få en LeoVegas gratis bonus

Kan man spille Enchanting Spells med en LeoVegas gratis bonus?

Det er let at få en LeoVegas gratis bonus – bare åben en konto og du vil få 50kr til at satse på Enchanting Spells. Bonussens gennemspilnings krav er 35x bonus beløbet. Og du kan ikke udbetale bonus pengene før dette er nået. LeoVegas giver dig derfor gratis penge til at spille på dette video spil, men med visse begrænsninger. Hvilket er helt rimeligt.

Har LeoVegas et mobil casino med Enchanting Spells mobil?

Ja, LeoVegas har en app som kan bruges til at spille på iOS, Android, Windows. Det betyder at du kan nyde Enchanting Spells mobil – når som helst, hvor som helst. Borset fra at designet er mindre på Enchanting Spells app version, så får du det samme kvalitets oplevelse. Alt andet, fra de 8 hjul til udbetalingsprocenten på 96.03%, er præcis det samme.

Til jer der bruger en iOS enhed, så kan I downloade LeoVegas’s iOS app i iTunes eller på LeoVegas’s website. Enchanting Spells er altså kun et par klik væk ligemeget om bruger iPhone eller iPad.

Android bruger? Skynd dig at hent LeoVegas app i Google Play – både til Android mobil og tablet. Få minutter efter vil du kunne nyde 2 By 2 Gaming spilleautomater direkte på din Android enhed.

Bare så du ved det – hvis en website prøver at sælge en LeoVegas eller Enchanting Spells app, så er det fup. App’s er gratis, så lad være med at spild dine penge forgæves.

Spil med Mobil Bonus

Vil du spinde de 8 hjul på din mobile enhed? Så må du gøre det uden en bonus, fordi LeoVegas vil ikke give dig en. Det virker som en fejl fra LeoVegas side, så vi håber de vil rette den en skønne dag.

Den Største Gevinst

Når det kommer til gevinsterne på Enchanting Spells, kan du få et overblik over hvor meget Enchanting Spells’s 13 symboler udbetaler i gevinstoversigten, se den ved at klikke på yes. Her kan du se, at Wizard’s Apprentice symbolet er det bedste at få – det kan nemlig gange din indsats på hver gevinstlinje med 500. Spiller du med en indsats på mønter på hver linje og en møntværdi på 20kr, kan du altså vinde 180000 mønter forudsat at 8 af disse symboler lander på en aktiv gevinstlinje.

Er der en Enchanting Spells strategi til at vinde?

Der er med garanti ingen Enchanting Spells tips og tricks der kan give dig gevinst. Men når du skal vurdere dine vinder odds på dette video spil, kan du kigge på tilbagebetalingsprocenten og LeoVegas’s house edge. Enchanting Spells’s tilbagebetalingsprocent viser hvor meget der bliver udbetalt til spilleren, mens house edge er den del som LeoVegas beholder.

Tilbagebetalingsprocenten varierer fra spil til spil. Enchanting Spells har en anstændig gennemsnitlig udbetaling på 96.03%, hvilket er et pænt beløb.

Enchanting Spells har en tilbagebetalingsprocent på 96.03%, derudover kan du forvente at få gevinst ofte, men mindre summer.

Information om 2 By 2 Gaming:

 • Grundlægger: Shridhar Joshi
 • Grundlagt: 2012
 • Adresse: 2777 Finley Road #10, Downers Grove, IL 60515
 • Forretnings Speciale: IGaming Software til Computer og Mobil, Landbaserede Casino-Spilleautomater, Gratis Social-Gaming, Consulting, Konvertering service
 • Hjemmeside: www.2 By 2 Gaming.com
Spil Enchanting Spells hos LeoVegas