Elven Magic Online Spilleautomat Anmeldelse

Spil Elven Magic nu 

Spil Elven Magic og vind hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Elven Magic Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

Spil Elven Magic online med et kampagnetilbud helt uden brug af LeoVegas bonuskode. Du kan få deres 125% LeoVegas bonus på din første indbetaling op til 10000kr uden brug af LeoVegas bonuskode. Du skal blot indbetale via din Skrill konto og så vil du være klar til at bruge dem på Red Tiger Gaming spil.

Håbede du på at finde en LeoVegas bonuskode, til at prøve Elven Magic spilleautomat online? Så er det heldigt at du kan få en 125% LeoVegas bonus og en 50kr gratis bonus, men det kræver ingen bonuskode.

Tilmeld dig og få en LeoVegas velkomstbonus

De fleste online casinoer giver nye kunder en tilmeldingsbonus, så her får du selvfølgelig en LeoVegas velkomstbonus. Du kan lige nu få en LeoVegas bonus på 50kr. Opret en konto, så får du LeoVegas bonus på 50kr uden krav om indskud. Men LeoVegas har mange andre kampagner.

Men ikke nok med det, så kan du også få en 125% LeoVegas velkomstbonus på din første indbetaling. LeoVegas kræver kun at du indbetaler minimum 50kr, men du kan modtage en LeoVegas bonus helt op til 10000kr, alt efter hvor meget du indbetaler. Indbetaler du 50kr, vil din saldo straks blive forøget med en LeoVegas velkomstbonus på 125%.

Get a125% up to kr10000 + kr50 No Deposit Bonus now Spil Elven Magic nu 

Overblik

Vil du have spænding for alle pengene på en spillemaskine, så spil Elven Magic online. Med fabelagtig grafik, flere bonus funktioner, 5 hjul og 20 betalingslinjer som udbetaler op til 250000kr, er du sikret en underholdende oplevelse. Red Tiger Gaming har udviklet Elven Magic med et Fantasy tema, som særligt henvender sig til Fairy Tale fans.

På Elven Magic spillemaskine kan du vinde 300 gange din linjeindsats, udløse store gevinster i en bonus runden, få kontante gevinster på op til 250000, nyde Arrows of Wind, Nature, Ice og Fire feature, alt sammen med en lav minimums indsats på 0.1 per gevinstlinje.

Elven Magic Online Features

Elven Magic er meget mere end bare en spillemaskine som kun Fairy Tale fans vil være vilde med. Lad os se nærmere på hvilke funktioner der gør Elven Magic til noget helt særligt.

Der er masser af fremragende funktioner blandt andet en spændende Elven Magic bonus runde, samt 10 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Jackpotten er 300 gange din indsats per linje. Tilbagebetaling til spilleren er 95.55%.

Opret en gratis LeoVegas konto og spil Elven Magic online. Så er du kun et par spins fra de kontante gevinster. Du kan spille Elven Magic app spilleautomat direkte fra mobilen med LeoVegas download. Du kan desuden få en flot velkomstbonus.

Derfor blev Elven Magic udviklet

Elven Magic blev lavet af Red Tiger Gaming tilbage i 2017. Red Tiger Gaming opdaterer regelmæssigt dette video spil, for at det altid er den bedste version af Elven Magic der er tilgængelig.

Spil Information

Elven Magic reglerne ses i oversigten herunder:

 • Der skal som min. være 3 af samme symbol på en af de 20 spillelinjer før du får gevinst
 • Alle kombinationer fra venstre til højre udløser gevinst, dog ikke for Scatter symbolet
 • Scatter symboler giver gevinst ved enhver placering
 • Et wild symbol kan erstatte de 10 andre symboler undtagen scatter symbolet
 • På hver spillelinje udløses kun den største gevinst
 • Mindste indsats er
 • Alle spil og gevinster annulleres ved fejl i spillet

Hvordan kommer jeg i gang med at spille?

På Elven Magic er målet at få minimum 3 og op til 5 ens symboler på række fra venstre til højre. Er du er ny på online spilleautomater, eller bare på dette Red Tiger Gaming spil, vil denne Elven Magic anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Elven Magic spilleautomat online og vinde rigtige penge.

Vælg først, hvordan og hvor du ønsker spille. Du bliver tilbudt en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

Langt de fleste foretrækker at spille Elven Magic for rigtige penge, da du så kan vinde op til 250000kr. Så hvorfor ikke besøge LeoVegas og prøve Elven Magic, på deres website også fra mobil.

Hvis du kun vil prøve Elven Magic for sjov eller øve dig, er det muligt helt gratis på LeoVegas’s website eller på din mobil. Her behøver du ikke LeoVegas download.

Når du først har startet spillet, skal du bare klikke på Spin knappen for at få dit første spin. Du kan ændre indsats størrelsen ved at bruge indsats knapperne, dette vil øge din indsats og samtidig også beløbet du kan vinde. Det er formålet at få mindst 3 identiske symboler på linje, men med 5 symboler udløses den største gevinst.

Vil du have større chance for at få 5 ens symboler på række, skal du spille på så mange spillelinjer som muligt. På Elven Magic er det ikke nødvendigt at tænke på dette, da du altid vil satse på 20 spillelinjer.

Trin for trin guide til at spille Elven Magic:

 • Først skal du vælge, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

I Elven Magic spillet er der 20 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Antallet af aktive spillelinjer er fastsat til 20, hvilket betyder at du ikke kan ændre på antallet. Dette gør ikke Elven Magic mindre attraktiv at spille. Spil Elven Magic online med indsats på 20 linjer, og du er et skridt nærmere gevinsten på 250000kr.

Gevinster på spillelinjerne udbetales fra venstre til højre, som er det mest almindelige på spillemaskiner. Gevinsterne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. Elven Magic gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Derefter skal møntværdien indstilles.

Hos LeoVegas, når du skal spille Elven Magic for rigtige penge, eller andre LeoVegas spillemaskiner, skal møntværdien sættes til en kontantværdi per mønt. På Elven Magic er dette meget enkelt – der er nemlig kun en møntværdi på kr per mønt.

Her er der en standard møntværdi, så du behøver at rode med indstillingerne. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Elven Magic’s jackpot på 300 gange din indsats.

 • Efter at have sat møntværdi til ønskede beløb, vælg da indsats per linje.

Red Tiger Gaming har sat en fast mønt indstilling på Elven Magic – hvilket betyder der kun kan satses 1 per linje.

Når du spiller Elven Magic vil det altid være med alle 20 spillelinjer. For her har Red Tiger Gaming valgt, at det ikke skal være muligt at ændre på antallet. Man kan håbe på det vil blive muligt i en anden version af Elven Magic.

Juster din indsats på Elven Magic ved at bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

Således kan du ændre din indsats, og vælge at satse på mellem 0.1kr og 250kr per linje. Den ganske høje maks. indsats per linje på 250kr, antyder at Red Tiger Gaming har målrettet Elven Magic mod alle jer der altid satser stort.

 • Klik på Spin knappen for manuelt at starte spillet.

Sådan kan du starte de 5 hjul, mens du beholder indstillingerne på Elven Magic fra før. Du kan også starte Elven Magic ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du sætte dig tilbage og se på de 5 hjul der spinder op til 100 gange i træk.

 • Der er desuden to funktioner mere at overveje, inden du vælger at starte Elven Magic spillemaskine. Det er om du vil spille i fuld skærm samt hvordan lydniveauet skal være.

Den første giver dig mulighed for at udvide spilleskærmen så du kan nyde Elven Magic spillet uden forstyrrelser.

Et enkelt klik på mute-knappen vil slukke for lyden på Elven Magic, så du kan spille i fred og ro.

Når det kommer til lydindstillingerne, kan du kun skrue helt op eller sætte den på lydløs. På Elven Magic er der nemlig ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned.

Alle Elven Magic Symboler

Elven Magic spilleautomat har 10 symboler. Herunder er de højst betalende listet:

 • Elven Archer
 • Golden Arrows
 • Amethyst Necklace
 • Amethyst Ring
 • Spade, Heart, Diamond og Club

Du finder yderligere disse symboler:

 • Elven Magic wild symbol
 • Bonus scatter symbol
 • Elven Magic bonus symbol

Det symbol der udbetaler den største gevinst, det er et slags jackpot symbol, er Elven Archer. Ser du Elven Archer 5 gange på samtlige 20 spillelinjer vil du få 300 gange din indsats udbetalt. Satser du på alle 20 spillelinjer, vil 5 Elven Archer symboler nemlig udbetale 300 gange din indsats – eller mønter.

Det bedst udbetalende symbol på Elven Magic ses på billedet her:

Golden Arrows er det næstbedst betalende symbol. Med en indsats på 0.1kr per linje, kan du få op til 200 gange din indsats, men hvis vælger du at satse 250kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du få udbetalt en gevinst på 50000kr. Amethyst Necklace er det tredje bedste symbol, som belønner dig med 120 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.1kr per linje, men kan forøge din saldo med 30000kr hvis du spiller for maks. indsats og får 5 på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Amethyst Ring kan give dig henholdsvis 60 gange din indsats. Mens det lavest udbetalende symbol som er Spade, Heart, Diamond og Club, vil give dig 30 gange din indsats, hvis du får 5 af dem.

Elven Magic er attraktiv fordi den både har Wild symbolet samt et scatter symbol. Bonus symbolet vil erstatte de andre symboler i en vinderkombination. Alene, kan Bonus symbolet gange din indsats med .

Gevinstlinjer

På Elven Magic video spillemaskine finder du 5 hjul og 20 betalingslinjer.

De linjer der løber på tværs af de 5 hjul på denne video kaldes betalingslinjer. Alle vinderkombinationer på disse giver gevinst.

Du vælger ikke selv hvor mange aktive betalingslinjer der er på Elven Magic – der vil nemlig altid være 20 aktive linjer.

Som forklaret ovenfor, kan du indstille din indsats ved hjælp af linjerne.

play Elven Magic online Spil Elven Magic hos LeoVegas 

Tips til hvordan du bruger betalingslinjerne:

 • Du læser betalingslinjerne fra venstre til højre.
 • Man skal mindst have 3 ens symboler på en betalingslinje for at få gevinst.
 • Et wild/joker symbol erstatter ethvert andet symbol på en betalingslinje.
 • Scatter symboler giver gevinst på alle linje.
 • Kun de største gevinster på betalingslinjerne giver gevinst. Har du for eksempel fået to gevinster på en betalingslinje, vil kun den største af de to blive udbetalt.
 • Alle de 20 betalingslinjer på Elven Magic er fastsat. Det vil sige at du ikke kan deaktivere dem, de vil derfor altid være aktive. Da alle betalingslinjerne er aktive, vil du også få gevinst hver gang du får 3 ens symboler på en linje.

Overblik over Elven Magic’s Hjul

Red Tiger Gaming har givet denne video 5 hjul som spinder nedad, hvilket også er det mest almindelige. Elven Magic henvender sig derfor til spilleren som gerne vil spille og vinde rigtige penge.

Dette Red Tiger Gaming spil har 10 standard symboler deriblandt et wild og et scatter symbol.

Alt du skal vide om den faste Elven Magic Jackpot

Du kan ikke vinde en fast Elven Magic jackpot, men der er stadig masser af gode gevinster. Elven Archer symbolet kan for eksempel gange din indsats med 300. Så du har chancen for at vinde op til 250000kr for maks. indsats på 250kr per gevinstlinje.

Red Tiger Gaming’s Progressive Jackpot

Man kan ikke vinde en progressiv Elven Magic jackpot. Dog er det er muligt at, der findes en jackpot på et af de casinoer som udbyder dette Red Tiger Gaming spil, så du stadig har chancen for at vinde en jackpot præmie.

Er Elven Magic en Klassisk eller Video Spilleautomat?

Elven Magic er en spillemaskine. Med detaljeret grafik og særlige animerede ikoner. Red Tiger Gaming står bag nogle af de flotteste spillemaskiner, herunder Elven Magic. På Elven Magic finder du en række af funktioner, der ville være umuligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat. Nogle vil måske mene, at dette har intet at gøre med, hvorfor du skal prøve at spille Elven Magic for rigtige penge.

Er Red Tiger Gaming’s Elven Magic en 3D Spillemaskine?

Nej, men der er ikke stor forskel på Red Tiger Gaming’s almindelige spillemaskiner og 3D spillemaskine. Forskellen er meget større mellem deres spillemaskiner og klassiske spilleautomater. Elven Magic er i hvert fald god kvalitet, så Red Tiger Gaming har uden tvivl investeret en del i dette spil.

Er Elven Magic download nødvendigt?

Leder du efter et casino hvor det ikke er nødvendigt med Elven Magic download eller LeoVegas software? Så prøv LeoVegas, her kan du nemlig spille direkte på sitet. Hvis du har lyst til at prøve andre Red Tiger Gaming spil, kan du hos LeoVegas prøve dem i en gratis version. Her kan du for eksempel prøve Elven Magic gratis eller satse rigtige penge på Elven Magic.

Nej, bare spil Elven Magic direkte på LeoVegas’s website. Du finder Elven Magic under spillemaskiner, og starter spillet direkte i din internet browser. På LeoVegas kan du prøve Elven Magic helt gratis, uden at oprette en spilkonto. Men det er selvfølgelig bedre hvis du gør, så du kan tilmelde dig LeoVegas’s nyhedsbrev med kampagner og bonusser.

Elven Magic’s Knapper

Lær hvordan du bruger knapperne på Elven Magic:

Start Knappen

Du kan ikke starte spillet uden en start knap, derfor finder du sådan en på alle video spil. På Elven Magic hedder den Spin. Klik på den, og så er du i gang! Denne lille knap giver dig chancen for at vinde 250000kr kontant. Men Elven Magic har andre knapper du også kan få brug for:

 • Fuld skærm funktion
 • Kontrol til at justere lyden på Elven Magic
 • Info fane hvor du finder mere information om Elven Magic’s regler og en gevinsttabel

Turbo Knappen

Kunne du godt tænke dig at spillet gik lidt hurtigere, selv under bonusspil, så vil du blive glad for Turbo funktionen.

Red Tiger Gaming har dog ikke tilføjet denne funktion, men det begrænser ikke de 5 hjuls effektivitet.

Information Fanen

Hvis du klikker på Info knappen, kan du læse mere om reglerne for Elven Magic. Her finder du en uddybende forklaring af hvordan du spiller denne Red Tiger Gaming video og således kan du få mest ud af din Elven Magic spilleoplevelse hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

En af de mest brugbare funktioner er autospil. Autospil sørger for at hjulene bare drejer, så du kan fokusere på vinderkombinationerne. Spillet bliver en smule sjovere, når du ikke hele tiden skal klikke på Spin. Læn dig i stedet tilbage og nyd synet af de 5 hjul, der automatisk løber afsted.

Hvis du vælger at bruge Elven Magic’s autospil funktion, slipper du helt for at klikke på Spin. Hvad der er bedre endnu, er at du selv vælger antallet af automatiske gentagelser.

I forhold til indstillingen af autospil på Elven Magic, kan du vælge at spillet skal stoppe hvis der udløses en bonus feature.

Min. Indsats

Inden du benytter din bonus på 10000kr, bør du vide hvad LeoVegas’s minimum indsats er på Elven Magic.

Red Tiger Gaming har ikke tilføjet en særlig knap til at indstille indsatsen til minimum, derfor skal du selv sænke antallet af mønter.

Med den mindste linjeindsats på 0.1. Spiller du for en beskeden indsats på 2kr per spin.

På Elven Magic er spillelinjerne faste. Det laveste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per linje. Du kan ikke sænke din indsats ved at slå en af de 20 linjer fra. Det en god nyhed – fordi spiller du på alle 20 linjer garanterer det dig, at du kan udløse alle Elven Magic’s bonus runder, ekstra features og free spins. Med minimums indsats på 2kr, tillader Red Tiger Gaming dig muligheden for at du kan starte langsomt og samtidig have adgang til alle de ekstra features.

Maks. Indsats

Hvis du gerne vil spille Elven Magic for maks. indsats, og udløse alle de store gevinster samt ekstra features, bliver du nødt til at indstille den manuelt. For der er ingen Maks. Indsats knap på Elven Magic. Selvom det ikke er en stor ulempe, kunne Red Tiger Gaming godt lave dette video spil endnu bedre ved at tilføje en Maks. Indsats knap. Maks. indsats på Elven Magic er mønter – 1 mønter på hver af de 20 betalingslinjer. Den maksimale indsats i kontant afhænger af din møntværdi. Med den maksimale møntværdi på kr, er maks. indsats 5000kr.

Tilbagebetalingsprocent

Mange spillere forstår ikke hvordan Elven Magic’s tilbagebetalingsprocenten fungerer. Baseret på udbetalinger over tid, udbetaler spillemaskiner i gennemsnit 93% til 96%. Elven Magic har en tilbagebetalingsprocent på 96%. Så i gennemsnit udbetaler den 96kr for hver gang der er satset 100kr.

Elven Magic tilbyder dig en fin tilbagebetalingsprocent på 95.55%.

Særlige Funktioner på Elven Magic

Red Tiger Gaming har givet spillet her et wild samt scatter symbol. Herunder kan du læse mere om dem. For at udløse bonusspillet kræver det, det helt rigtige symbol.

Scatter

Red Tiger Gaming har givet Elven Magic et scatter symbol, som de har kaldt Bonus. Det kan udløse gevinst på gange din indsats. Men ikke nok med det, så kan Bonus også give dig bonusspil.

Her ses scatter symbolet:

spil Elven Magic gratis

Wild

Hold øje med wild symbolet, det vil hjælpe dig når du står og mangler et symbol i en vinderkombination. Wild symbolet erstatter nemlig alle andre symboler på Elven Magic.

vind rigtige penge på Elven Magic

Sådan her ser wild symbolet ud.

Ekspanderende Wild

Trist men sandt, Elven Magic har ingen ekspanderende wild. Men til gengæld har Red Tiger Gaming givet den mange andre underholdende funktioner.

Stacked Wild

Elven Magic har ikke noget stablet wild symbol, men mange andre features der kan gange din linjeindsats op til 300 gange.

Overlay Wild

Gevinstoversigt

For flere informationer om de 10 symbolers udbetalinger, kan du tjekke Elven Magic’s gevinstoversigt. Den største belønning opnår du med 5 Elven Archer symboler. De vil nemlig udbetale en gevinst på 300 gange din indsats per linje. Så det er dem du skal stræbe efter! Men Golden Arrows symbolet kan også bringe glæde med sig. Her vil du få ganget din vindende linjeindsats med 200. Får du fyldt en gevinstlinje med Amethyst Necklace symboler, vil du få udbetalt 120 gange din indsats. Efterfølgende er der Amethyst Ring som giver dig 60 gange din indsats. Det symbol der udbetaler den laveste gevinst er Spade, Heart, Diamond og Club. Men selv en gevinst på 30 gange din indsats, er da værd at få med.

Elven Magic online gratis Spil Elven Magic nu 

Indsats Størrelse

Vælg din indsats ved hjælp af forskellige parametre – Red Tiger Gaming har gjort det let for Elven Magic spillere.

 • Indstil dit indsats niveau
 • Vælg din indsats ud fra den kontante værdi

På dette Red Tiger Gaming spil, vil de 20 linjer altid være aktive. Du kan altså ikke ændre din indsats på Elven Magic ved hjælp af linjerne.

Indsats niveau eller værdi henviser til din samlede indsats per linje. Du kan selv indstille denne til en værdi mellem 1 og 1 mønter på alle de 20 linjer. Vælger du at satse 1 per linje, på Elven Magic’s samtlige 20 linjer, vil din indsats være mønter per spin.

Værdien af Elven Magic’s mønter

Du kan også indstille din indsats ved hjælp af møntværdien. Det er ligeså nemt som at justere lyden eller indstille indsats niveau.

Elven Magic’s Gevinst Multiplikator

Der er mange video spil som har en gevinst multiplikator. Elven Magic’s 30-300 gange linjeindsats multiplikator er ikke det samme – er en ekstra feature. Elven Magic har ingen multiplikator feature, men der er Arrows of Wind, Nature, Ice og Fire, som er et bonusspil.

Gratis Chancer, Bonusspil og andet

Kan Elven Magic belønne mig med bonusspil?

Information om Elven Magic’s Bonusspil

Ja der er en bonusrunde, også kaldet Archery, og det er bestemt en af de mest spændende funktioner på Elven Magic. er 5000000kr som er den største kontante gevinst for Archery featuren.

Spil Elven Magic nu 

Elven Magic’s Gamble Runde

Med 20 betalingslinjer som kan udbetale gevinster, kan Elven Magic bestemt være indbringende, bortset fra at Red Tiger Gaming ikke gav dig en gamble funktion. Så man kan sige at Elven Magic ikke er for dem der tør satse alt.

Kan jeg få Elven Magic Free Spins?

Man kan sagtens komme til at forveksle de gratis spins der bliver udløst i et spil, og en gratis spins bonus fra et casino. Men når du tilmelder dig et nyt online casino som LeoVegas, kan man blive tilbudt en bonus med gratis spins. Det kan du få af LeoVegas – hele 50 spins, men de kan ikke bruges på Elven Magic. Så derfor er det heldigt at, Red Tiger Gaming har inkluderet et bonusspil på Elven Magic som indeholder gratis spins. Yderligere, kan man prøve en spillemaskine i en gratis version. Men det kalder man ikke for gratis spins, og får du en vinderkombination – vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din spilkonto.

Desværre, er ingen free spins på Elven Magic. Dog kan du gøre krav på 50 LeoVegas free spins til Starburst, når du har åbnet en spilkonto og lavet en indbetaling.

Elven Magic’s Design & Grafik

Red Tiger Gaming designede dette spil som en video spillemaskine. Den har 10 almindelige symboler. Brug kontrolpanelet for at:

 • Se Elven Magic’s gevinstoversigt
 • Indstille værdien af din indsats
 • Sætte Auto Spin i gang
 • Udvide spillet til fuldskærm
 • Mute Elven Magic’s lydeffekter
 • Få adgang til Elven Magic’s spilleregler

Kort sagt, er alt ved dette Red Tiger Gaming spil farvet af Fairy Tale temaet, inklusiv lyden. Derfor leverer Elven Magic en autentisk stemning som mange LeoVegas spillere ikke kan modstå. Oven i det, kan du vinde 300 gange din indsats. Så forstår du måske hvorfor Elven Magic er så attraktiv. Men hvis du ikke bryder dig om Fairy Tale lyden, kan du klikke på mute knappen.

Prøv Elven Magic med Rigtige Penge

Når Elven Magic nu har sådan en gennemført grafik og særlige features, bør man virkelig spille for rigtige penge. Det kan medføre et boost af din LeoVegas saldo på 250000kr.

Sådan spiller man Elven Magic online for rigtige penge:

Opret en LeoVegas konto og spil Elven Magic online for rigtige penge. Det kræver ikke mere end 5 minutter. Således får du oprettet din LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Elven Magic med LeoVegas’s casino penge

LeoVegas Udbetaling

Lykkes det dig at vinde på Elven Magic, blive beløbet automatisk overført til din LeoVegas spilkonto. Derfra kan de udbetales gennem Skrill. Da hver betalingsmetode har en grænse, bør du tjekke casinoet’s site eller forhøre deres kundeservice hvis du oplever problemer.

Vælger du at tage imod den 125% LeoVegas velkomstbonus, vil din bonus blive underlagt et omsætningskrav på 35, som skal opfyldes før du kan udbetale din Elven Magic gevinst. Du finder flere oplysninger under LeoVegas’s Vilkår & Betingelser. Men du behøver ikke kigge i Elven Magic’s Info sektion, da det ikke er en del af spillet.

Skal jeg indbetale for at spille Elven Magic?

Hvis det er første gang du skal prøve Elven Magic, tilbyder LeoVegas at du kan prøve dette Red Tiger Gaming spil i en gratis version. Spil Elven Magic online på mobil eller computer.

Kan man spille for sjov men vinde rigtige penge?

Kan man spille Elven Magic gratis online, uden at indbetale, og stadig vinde penge? Hos LeoVegas, er selv det muligt. Du kan bruge din LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus til at spille Elven Magic

Det er let at få en LeoVegas gratis bonus – bare åben en konto og du vil få 50kr til at satse på Elven Magic. Bonussens gennemspilnings krav er 35x bonus beløbet. Og du kan ikke udbetale bonus pengene før dette er nået. LeoVegas giver dig derfor gratis penge til at spille på dette video spil, men med visse begrænsninger. Hvilket er helt rimeligt.

Er Elven Magic tilgængelig på LeoVegas mobil?

Svaret er ja. Der er en LeoVegas app som brugere kan bruge for at få adgang til spilleautomater og andre spil via deres mobil. Den er nem at downloade, så du kan spille Elven Magic mobil på iOS, Android, Windows. Du får den samme kvalitets oplevelse som LeoVegas på din computer. De 5 hjul spinder som smurt i den mobile version, og flashy grafikken er fejlfri. Det er den samme 95.55% udbetalingsprocent, samme generøse Elven Magic – bare i en mindre version.

Har du en Apple enhed kan du spille i en brugervenlig LeoVegas iOS app, som kan downloades i iTunes. Den ultimative mobile LeoVegas oplevelse er altså kun et par klik væk.

LeoVegas app er tilgængelig til samtlige Android enheder, enten via Google Play eller LeoVegas’s hjemmeside. Så kan du få kontante gevinster direkte på mobilen.

Bare et lille råd: lad være med at købe en Elven Magic eller LeoVegas app, da de er falske. Deres app er nemlig gratis, og du kan finde et link på LeoVegas.

Spil på Mobil Enhed og Modtag Bonus

Markedet for mobil spil bliver kun større, derfor er det sært at LeoVegas ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Det betyder at Elven Magic fans ikke kan få lov at bruge deres velkomstbonus på deres mobile enhed. Forhåbentlig, vil LeoVegas ændre det i nærmeste fremtid, så Red Tiger Gaming fans kan drage gavn af deres loyalitet til LeoVegas.

Største Gevinst Elven Magic Kan Udbetale

Den er ikke let at få, men Elven Magic’s topgevinst på 300 gange din indsats per betalingslinje, får du med 5 Elven Archer symboler. Satser du 1 mønter på hver linje med en møntværdi på kr, kan du vinde hele mønter. Du kan få et overblik over Elven Magic’s gevinster i gevinstoversigten som du kan finde med et enkelt klik.

Findes der Elven Magic tips til at vinde mest muligt?

Ingen Elven Magic strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette moderne spil afhænger nemlig af Elven Magic’s tilbagebetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Elven Magic’s 5 hjul og 20 linjer udbetaler over en periode, hvor house edge viser LeoVegas’s udbytte.

Red Tiger Gaming var ikke nærrige da de gav dette spil en fin udbetalingsprocent på 95.55%. Derfor er dine gevinstchancer på Elven Magic statistisk set gode.

Når det kommer til Elven Magic’s udbetalinger, kan du forvente hyppige små gevinster. Med en udbetalingsprocent på 95.55%, er dine gevinstchancer på de 20 linjer ganske fine. Dog, er det selvfølgelig LeoVegas’s mål at opnå profit, hvilket de også får på millioner af Elven Magic spins.

Hurtige Fakta om Red Tiger Gaming:

 • Grundlagt: 2014
 • Adresse: 2nd Floor, Athol House, 21a – 23 Athol Street, Douglas, IM1 1LB
 • Forretnings Speciale: Spilleautomater til Computer og Mobil, Bordspil til Computer og Mobil, MIS, IT og Kommunikation
 • Hjemmeside: www.Red Tiger Gaming.com
Spil Elven Magic ved LeoVegas