Spil Dwarfs Gone Wild hos LeoVegas 

Spil Dwarfs Gone Wild

Spil det her:LeoVegas
Dwarfs Gone Wild ekstra spins: 200 ekstra spins
Velkomstbonus: 50kr uden indbetaling plus 125% op til 10000kr
For dette bonustilbud gælder:18+ år / Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder
Modtag din bonus her: Aktiver din bonus via vores link!
Spil Dwarfs Gone Wild hos LeoVegas* 
*Reklame link

En fantastisk ting ved at registrere sig hos LeoVegas, er at det ikke er nødvendigt med en LeoVegas bonuskode, heller ikke hvis du vil have en 125% LeoVegas bonus. Hertil kræver LeoVegas kun et mindre indskud på 100kr via din Skrill konto. Afhængigt af dit indskud, kan du få op til 10000kr som du for eksempel kan bruge på Dwarfs Gone Wild.

Foruden den 125% bonus på op til 10000kr, kan nye spillere også få 200 LeoVegas free spins.

Lad være med at bekymre dig om bonuskoder, for der er ingen LeoVegas bonuskode! Bare opret en konto og få en 125% LeoVegas bonus samt en bonus uden krav om indskud helt op til 50kr, uden at bruge en bonuskode.

Spil Dwarfs Gone Wild hos LeoVegas 

Opret en konto og få en LeoVegas velkomstbonus

De fleste har en forventning om at få en bonus når man åbner en ny casino konto. Og her får nye kunder en gratis LeoVegas bonus. Du får en 50kr LeoVegas No Deposit Bonus til at prøve LeoVegas’s spillemaskiner. Nye spillere får den, efter deres konto er aktiveret. LeoVegas kræver ingen indbetaling for at du kan få de 50kr gratis penge, men hvis du foretager en, vil du yderligere få en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i din egen indbetaling.

Lige så snart du har åbnet en LeoVegas konto, kan du foretage din første indbetaling. De beder kun om 100kr til at starte med, og vil matche din indtaling med en 125% LeoVegas velkomstbonus på op til 10000kr. Din indbetaling på 100kr vil automatisk vokse med 125% – din LeoVegas bonus.

Spil Dwarfs Gone Wild hos LeoVegas 

Præsentation

Leder du efter spænding på en spillemaskine, så er Dwarfs Gone Wild et rigtig godt valg. Med flot grafik, gode bonus funktioner, 5 hjul og 20 betalingslinjer som udbetaler op til 1200000kr, er du sikret en spændende oplevelse. Spil Dwarfs Gone Wild online – den er blandt Quickspin’s mest populære spillemaskiner og har et Adventure tema som Fairy-tale fans er helt vilde med.

Du har muligheden for at løbe afsted med en linjegevinst på 1200 gange din indsats på Dwarfs Gone Wild spillemaskine, eller få gratis spins, få kontante gevinster på op til 1200000, det kan du få med en min. indsats på bare 0.1 per betalingslinje.

Dwarfs Gone Wild Spilfunktioner

Dwarfs Gone Wild er meget mere end blot en spillemaskine som kun Fairy-tale fans vil sætte pris på. Lad os kigge på hvad Dwarfs Gone Wild kan tilbyde.

Du finder en masse sjove features som gratis bonus spins samt 14 symboler herunder et wild og scatter symbol på denne video spillemaskine.

Udløses jackpotten bliver din indsats per linje ganget med 1200. Spillet har en god udbetalingsprocent på 96.38%.

Spil Dwarfs Gone Wild online hos LeoVegas med en gratis spilkonto, så du kan vinde store gevinster. Du kan endvidere benytte LeoVegas download og spille Dwarfs Gone Wild app spilleautomat på din mobil. Du kan samtidig få en flot velkomstbonus.

Spil Dwarfs Gone Wild hos LeoVegas 

Sådan blev Dwarfs Gone Wild udviklet

Da Dwarfs Gone Wild udkom i 2018, var det Quickspin der stod bag spillet. Efterfølgende har Quickspin jævnligt opdateret dette video spil, for at Dwarfs Gone Wild altid lever op til det efterspurgte niveau.

Spil Information

Her ser du en oversigt over reglerne for Dwarfs Gone Wild:

 • Du skal have minimum 3 af samme symbol på en af de 20 spillelinjer, for at kvalificere dig til en gevinst
 • Samtlige gevinster er for vinderkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler giver gevinst ved hvilken som helst placering på spillet
 • Wild symbolet erstatter alle de 14 symboler dog ikke scatter symbolet
 • Kun den største gevinstkombination på hver spillelinje giver gevinst
 • Gratis spins funktionen på Dwarfs Gone Wild indeholder 7 gratis spins
 • Gratis spins kan også udløses igen under dine gratis spins
 • Mindste indsats er
 • Opstår der fejl under spillet annulleres samtlige indsats og udbetalinger

Sådan spiller man Dwarfs Gone Wild

På Dwarfs Gone Wild er det målet at få min. 3 ens symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre. Er du er ny på online spillemaskiner, eller bare på spillet her, kan vores Dwarfs Gone Wild anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Dwarfs Gone Wild online og vinde rigtige penge.

Vælg først, hvordan og hvor du ønsker spille. Du bliver tilbudt en 125% LeoVegas velkomstbonus, på op til 10000kr.

Flertallet foretrækker at spille for rigtige penge på Dwarfs Gone Wild, da du så kan vinde op til 1200000kr. Hos LeoVegas, kan du prøve Dwarfs Gone Wild på deres website samt mobile site.

Har du lyst vil prøvespille Dwarfs Gone Wild for sjov, er det muligt helt gratis på LeoVegas også på mobilen. Her er det ikke nødvendigt med LeoVegas download.

Man kan ændre størrelsen af indsatsen ved at benytte indsats indstillingerne. På denne måde kan du øge din indsats, men samtidig også din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 3 ens symboler på en aktiv linje, og får du hele 5 af de samme symboler udløses den største gevinst. Har du først åbnet spillet, skal man bare klikke på Spin for at starte hjulene.

Jo flere linjer du spiller på, jo større er chancen har for at få 5 ens symboler på en aktiv betalingslinje. På Dwarfs Gone Wild er der ikke behov for at bekymre sig om dette, da du altid vil satse på 20 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til eller fra.

Spil Dwarfs Gone Wild online 

Følg guiden her for at spille Dwarfs Gone Wild:

 • Først skal du vælge, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Det bedste er selvfølgelig at spille Dwarfs Gone Wild med så mange spillelinjer som muligt, for at øge chancen for at vinde 1200000kr. Du finder 20 spillelinjer på Dwarfs Gone Wild, fordelt over de 5 hjul. De aktive spillelinjer er fastsat til 20, hvilket betyder at du ikke selv kan vælge en eller flere linjer fra. Men det betyder kun at der er større gevinstchance. Så spil Dwarfs Gone Wild online med 20 linjer, så har du samtidig stor chance for at vinde 1200000kr.

Gevinster på spillelinjerne udbetales fra venstre til højre, som er det mest almindelige på spillemaskiner. Gevinsterne er ikke nærige, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. Dwarfs Gone Wild gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Efterfølgende skal du vælge møntværdien.

For at spille Dwarfs Gone Wild for rigtige penge hos LeoVegas, eller andre Quickspin spilleautomater, skal man normalt indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. Dette gælder dog ikke på Dwarfs Gone Wild – her er der nemlig en fast møntværdi på kr per mønt.

Med en fast møntværdi, behøver du ikke at rode med indstillingerne. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Dwarfs Gone Wild’s jackpot på 1200 gange din linjeindsats.

 • Når din ønskede møntværdi er sat, så gå videre til valg af indsats per linje.

Quickspin har valgt at holde mønt indstillingen på Dwarfs Gone Wild låst – du kan altså kun satse 1 per linje.

Som tidligere nævnt, når du spiller Dwarfs Gone Wild vil det altid være med alle 20 spillelinjer. Quickspin har ikke gjort det muligt at vælge mindre end det. Måske de vil gøre det i en anden version af Dwarfs Gone Wild.

Vil du finindstille din indsats på Dwarfs Gone Wild, skal du bruge indsats størrelse/møntværdi knappen.

Det betyder at du styre din indsats, og vælge at satse på alt fra 0.1kr til 50kr per linje. Den ganske store maks. indsats på hele 50kr per linje, hentyder at Quickspin har lavet Dwarfs Gone Wild spillemaskine til storspillere.

 • Spillet startes manuelt ved at klikke på Spin knappen.

Det vil starte de 5 hjul, mens indstillingerne på Dwarfs Gone Wild forbliver som du før satte dem. Du kan også bruge autospil til at starte Dwarfs Gone Wild. På den måde behøver du ikke bruge Spin knappen, men kan i stedet læne dig tilbage og se de 5 hjul spinde op til 1000 gange i træk.

På Dwarfs Gone Wild kan du spille fra 10 til 1000 auto spins i træk. Så bare sæt antallet alt efter hvad der passer dig bedst.

Du behøver ikke bekymre dig om at Dwarfs Gone Wild autospil ‘spiser’ hele din saldo op. Quickspin har nemlig indbygget en smart funktion – gå blot til Dwarfs Gone Wild spil menu og sæt en beløbsgrænse. Så vil autospil vil stoppe når dette beløb er nået.

 • Inden du begynder at spille Dwarfs Gone Wild spilleautomat, er der to valgmuligheder mere du skal overveje: fuld skærm samt lydstyrken.

Dwarfs Gone Wild har ikke en fuld skærm funktion. Hvilket Quickspin burde tilføje, så man virkelig kan nyde Dwarfs Gone Wild spillet.

Når det kommer til lydstyrken på Dwarfs Gone Wild, kan du slukke helt for den med et enkelt klik på mute knappen.

På Dwarfs Gone Wild er der ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned for lydniveauet. Du må nøjes med enten at skrue helt op eller sætte den på lydløs.

Den Største Gevinst

Når det kommer til gevinsterne på Dwarfs Gone Wild, kan du få et overblik over hvor meget Dwarfs Gone Wild’s 14 symboler udbetaler i gevinstoversigten, se den ved at klikke på yes. Her kan du se, at Show White symbolet er det bedste at få – det kan nemlig gange din indsats på hver gevinstlinje med 1200. Spiller du med en indsats på 1 mønter på hver linje og en møntværdi på kr, kan du altså vinde mønter forudsat at 5 af disse symboler lander på en aktiv gevinstlinje.

Kan man vinde en fast Dwarfs Gone Wild Jackpot?

Det er ikke unormalt, at video spil ikke har en jackpot. Der findes heller ingen fast Dwarfs Gone Wild jackpot, men i stedet kan du nyde godt af Show White symbolet der giver dig en gevinst på 1200 gange din indsats. Så du kan altså vinde helt op til 1200000kr for maks. indsats på 50kr per linje eller mønter.

Spillet’s Progressive Jackpot

Der er ingen progressiv Dwarfs Gone Wild jackpot som standard. Men det er muligt, at et af de casinoer som har dette Quickspin spil vil tilføje det til deres progressive jackpot præmiepulje.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra Dwarfs Gone Wild’s gennemsnitlige udbetalinger over en lang periode, og vises altid i procent. I spillemaskine spil ligger den sædvanligvis på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du nødvendigvis vinder 93% eller 96%. Men for hver 100kr der er satset på Dwarfs Gone Wild, udbetaler den i gennemsnit 96kr til spilleren.

Med en af højeste tilbagebetalingsprocenter på markedet, er Dwarfs Gone Wild et rigtig godt valg – hele 96.38%.

Behøver man bruge LeoVegas download?

Nogle gange er det for besværligt at skulle downloade et spil, hvis man bare lige vil prøve det. Derfor kan du spille Dwarfs Gone Wild direkte på deres website, uden du behøver downloade LeoVegas software. Du kan også prøve spillet helt gratis hos LeoVegas.Eller hvis du er selvsikker nok spille Dwarfs Gone Wild for rigtige penge.

Er Dwarfs Gone Wild tilgængelig på LeoVegas App?

Svaret er ja. Der er en LeoVegas app som brugere kan bruge for at få adgang til spilleautomater og andre spil via deres mobil. Den er nem at downloade, så du kan spille Dwarfs Gone Wild mobil på iOS, Android, Windows. Du får den samme kvalitets oplevelse som LeoVegas på din computer. De 5 hjul spinder som smurt i den mobile version, og flashy grafikken er fejlfri. Det er den samme 96.38% udbetalingsprocent, samme generøse Dwarfs Gone Wild – bare i en mindre version.

Hvis du bruger en iOS enhed, såsom en iPhone, skal du besøge iTunes eller download LeoVegas’s iOS app direkte på deres website. Det er præcis samme fremgangsmåde hvis du vil spille Dwarfs Gone Wild på din iPad.

Du finder mange Quickspin spilleautomater hvis du downloader LeoVegas’s Android app i Google Play. I løbet af få minutter har du adgang til dem alle direkte på din Android enhed.

Der findes ingen LeoVegas app til Blackberry og Windows. Men du kan spille LeoVegas mobil direkte i din browser i stedet.

En lille advarsel: pas på de hjemmesider der forsøger at sælge en Dwarfs Gone Wild eller LeoVegas app, da de højst sandsynligt er falske. En app er normalt gratis til alle enheder.

Dwarfs Gone Wild’s Symboler

På Dwarfs Gone Wild spilleautomat er der i alt 14 symboler. De højst betalende ses i listen herunder:

 • Show White
 • Strongman og Bomber
 • Racer og Blacksmith
 • Huntsman, Wizard og Banker
 • Ace, King og Queen

Derudover vil du også finde:

 • Dwarfs Gone Wild Logo wild symbol
 • Bonus scatter symbol
 • Magic Mirror symbol
 • Bonus freespins symbol

Det symbol der udbetaler den største gevinst, det er et slags jackpot symbol, er Show White. Ser du Show White 5 gange på samtlige 20 spillelinjer vil du få 1200 gange din indsats udbetalt. Satser du på alle 20 spillelinjer, vil 5 Show White symboler nemlig udbetale 1200 gange din indsats – eller mønter.

Her på billedet ses Dwarfs Gone Wild’s størst udbetalende symbol:

Strongman og Bomber er det næstbedste symbol. Satser du 0.1kr per linje, kan du få en gevinst på 500 gange, men satser du 50kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde helt op til 25000kr. Efter Strongman og Bomber er der det gavmilde Racer og Blacksmith symbol, som belønner dig med en gevinst på 400 gange din indsats selv ved min. indsats på 0.1kr per linje, men som kan give op til 20000kr når du satser maks. og 5 af dem lander på en aktiv spillelinje.

Huntsman, Wizard og Banker ganger din indsats med henholdsvis 325. Dwarfs Gone Wild’s symbol Magic Mirror kan give dig op til -gange per linje. Det lavest udbetalende symbol er Ace, King og Queen, men selv her kan du få 100 gange din indsats, hvis du får 5 af Ace, King og Queen.

Dwarfs Gone Wild er attraktiv fordi den både har Dwarfs Gone Wild Logo symbolet samt et scatter symbol. Bonus symbolet vil erstatte de andre symboler i en vinderkombination. Alene, kan Bonus symbolet gange din indsats med .

Bonus symbolet på Dwarfs Gone Wild udløser også free spins.

Særlige Funktioner på Dwarfs Gone Wild

I Dwarfs Gone Wild spillet er der både et wild og scatter symbol. Dem kan du læse mere om herunder. I modsætning til de fleste video spil, tilbyder Dwarfs Gone Wild et unikt symbol, Magic Mirror som udbetaler op til gange din indsats per linje.

Scatter

Som mange andre spil, har Dwarfs Gone Wild et scatter symbol der kaldes for Bonus. Det ganger din indsats med . På Dwarfs Gone Wild er scatter symbolets funktion at udløse gratis spins, som vi alle ønsker at få.

Sådan kan du genkende det:

Wild

Hold øje med Wild symbolet Dwarfs Gone Wild Logo , det vil hjælpe dig når du står og mangler et symbol i en vinderkombination. Dwarfs Gone Wild Logo symbolet erstatter nemlig alle andre symboler på Dwarfs Gone Wild.

Sådan her ser Dwarfs Gone Wild Logo symbolet ud.

Udvidende Wild

At have et ekspanderende wild symbol er fantastisk, men det har dette Fairy-tale spil ikke. Men der er så mange andre features på Dwarfs Gone Wild så du vil ikke engang komme til at savne det.

Stacked Wild

Stablede wild symboler kan skabe flere gevinst chancer, men det finder du desværre ikke på Dwarfs Gone Wild. Til gengæld du kan vinde op til 1200 gange din indsats i et enkelt spin.

Overlay Wild

På Dwarfs Gone Wild har Quickspin ikke tilføjet et overlay wild symbol, men du kan stadig vinde op til 1200 gange din linjeindsats i et enkelt spin.

Dwarfs Gone Wild Betalingslinjer

På Dwarfs Gone Wild video spillemaskine finder du 5 hjul og 20 betalingslinjer.

Linjerne som går på tværs af de 5 hjul på spillet kaldes også for udbetalingslinjer. De afgør hvilke kombinationer der udbetaler gevinst.

Der er ikke mulighed for at slå betalingslinjerne til eller fra på Dwarfs Gone Wild – de 20 betalingslinjer er altid aktive.

Som forklaret ovenfor, kan du indstille din indsats ved hjælp af linjerne.

Sådan får du mest ud af Dwarfs Gone Wild’s betalingslinjer:

 • Du læser betalingslinjerne fra venstre til højre.
 • Man skal mindst have 3 ens symboler på en betalingslinje for at få gevinst.
 • Et wild/joker symbol erstatter ethvert andet symbol på en betalingslinje.
 • Scatter symboler giver gevinst på alle linje.
 • Kun de største gevinster på betalingslinjerne giver gevinst. Har du for eksempel fået to gevinster på en betalingslinje, vil kun den største af de to blive udbetalt.
 • Alle de 20 betalingslinjer på Dwarfs Gone Wild er fastsat. Det vil sige at du ikke kan deaktivere dem, de vil derfor altid være aktive. Da alle betalingslinjerne er aktive, vil du også få gevinst hver gang du får 3 ens symboler på en linje.

Spillets Hjul

Hjulene på Dwarfs Gone Wild følger tyngdekraften og spinder altså nedad, ligesom på de fleste andre spil af Quickspin. Så er du vant til at spille video spil, skulle Dwarfs Gone Wild være ligetil for dig.

Hjulene har 14 standard symboler der fremkommer tilfældigt inklusive et wild og et scatter symbol. Der er også et Magic Mirror symbol, som du kun finder på Dwarfs Gone Wild.

Quickspin’s Spilleautomater & Spillemaskiner

Dwarfs Gone Wild har en interessant grafik. Der er ikke sparet på detaljerne eller animationerne. Quickspin har nok netop udviklet Dwarfs Gone Wild med den hensigt, at levere en oplevelse som ikke er muligt at tilbyde på en klassisk spilleautomat.

Er Dwarfs Gone Wild en 3D Spillemaskine?

Dette Quickspin spil er ikke en 3D spillemaskine. Men en 3D spillemaskine er blot en spillemaskine med bedre grafik. Så selvom de kan være utrolig flotte, betyder det ikke at de har flere funktioner. Den helt store forskel vil du til gengæld kunne se på spillemaskiner og klassiske spilleautomater – her det ikke kun grafikken men også selve spillet der er anderledes.

Knapperne på Dwarfs Gone Wild

Sådan bruger du Dwarfs Gone Wild’s knapper bedst muligt:

Start Knappen

For at starte Dwarfs Gone Wild eller ethvert andet spil på LeoVegas, skal du trykke på en knap. Som på mange andre Quickspin spil hedder denne knap Spin. Ikke nok med at det er den der får hjulene til at spinde, så kan den også indbringe en gevinst på 1200000kr. Andre knapper som du måske kan få brug for på Dwarfs Gone Wild er:

 • Turbo funktion – du kan læse mere denne herunder
 • Kontrol til at justere lyden på Dwarfs Gone Wild
 • Info fane hvor du finder mere information om Dwarfs Gone Wild’s regler og en gevinsttabel

Turbo Knappen

Turbo funktion er lavet til dem der er for utålmodige til at vente på spillets udfald.

Hvis du er for utålmodig til at vente på Dwarfs Gone Wild’s gevinster, så er Turbo funktionen lige noget for dig. Quickspin har tilføjet denne knap så du kan få de 5 hjul til at løbe hurtigere. Start funktionen ved at trykke på Dwarfs Gone Wild’s Turbo knap, og afbryd den ved at klikke igen.

Information Fanen

Vil du læse mere om Dwarfs Gone Wild’s spilleregler eller bare se udbetalingstabellen, så klik på Info ikonet. Der finder du flere detaljer om denne Quickspin video, så du kan få mest ud af din Dwarfs Gone Wild oplevelse hos LeoVegas.

Hvad er Autospil?

Med autospil kan man virkelig nyde spillet. Du slipper helt for at klikke på Spin ved hvert et spin. I stedet kan du fokusere på de 14 symboler og vinderkombinationerne. Quickspin har for din bekvemmelighed inkluderet en autospil knap på Dwarfs Gone Wild. Læn dig blot tilbage og ny spændingen.

Quickspin inkluderede denne funktion, så du ikke behøver at trykke på Spin knappen igen og igen. Ydermere, kan du selv indstille autospil som du har lyst. I stedet kan du indstille Dwarfs Gone Wild til mellem 10 og 1000 gentagne spins.

Dwarfs Gone Wild giver også mulighed for meget præcise indstillinger i forhold til at afbryde autospil.

En mulighed på Dwarfs Gone Wild er at sætte en beløbsgrænse, så autospil bliver afbrudt når beløbet er nået.

Min. Indsats

Det er sjovest at spille Dwarfs Gone Wild for rigtige penge. Men før du åbner en konto samt bruger de 10000kr, er det bedst du orienterer om Dwarfs Gone Wild’s minimums indsats.

Da der ikke er nogen særlig knap på Dwarfs Gone Wild til at indstille indsatsen til minimum, skal du selv ændre antallet af mønter.

Med den mindste linjeindsats på 0.1. Spiller du for en beskeden indsats på 2kr per spin.

På Dwarfs Gone Wild er der faste betalingslinjer. Så du vil altid satse på 20 linjer, med en min. indsats på – 1 på hver betalingslinje. Vælger du at spille på samtlige 20 betalingslinjer, har du størst chance for at udløse Dwarfs Gone Wild’s ekstra features og free spins. Med min. indsats på 2kr, kan du starte stille og roligt men stadig kunne udløse all de sjove ekstra funktioner.

Maks. Indsats

Da Quickspin ikke har valgt at give Dwarfs Gone Wild en Maks. Indsats knap, skal du selv indstille din indsats. Du kan satse op til 1 mønter per spillelinje, hvilket svarer til mønter per spin når alle 20 linje er aktive. Kontant, er det 1000kr når du vælger maks. indsats på kr.

Gevinstoversigt

For flere informationer om de 14 symbolers udbetalinger, kan du tjekke Dwarfs Gone Wild’s gevinstoversigt. Den største belønning opnår du med 5 Show White symboler. De vil nemlig udbetale en gevinst på 1200 gange din indsats per linje. Så det er dem du skal stræbe efter! Men Strongman og Bomber symbolet kan også bringe glæde med sig. Her vil du få ganget din vindende linjeindsats med 500. Får du fyldt en gevinstlinje med Racer og Blacksmith symboler, vil du få udbetalt 400 gange din indsats. Efterfølgende er der Huntsman, Wizard og Banker som giver dig 325 gange din indsats. Det symbol der udbetaler den laveste gevinst er Ace, King og Queen. Men selv en gevinst på 100 gange din indsats, er da værd at få med.

Indsats Størrelse

Er du i tvivl om hvordan du indstiller din indsats? Quickspin har gjort det super enkelt, og du har endda flere muligheder.

 • Fastsæt indsats niveauet
 • Fastsæt din indsats i kontantbeløb

Mens mange andre Quickspin spil har fleksible betalingslinjer, er Dwarfs Gone Wild’s linjer fastsat til 20. Det er dog ikke en ulempe. Dwarfs Gone Wild, ligesom andre spil, udbetaler nemlig bedst med maks. antal linjer.

På Dwarfs Gone Wild kan indstille indsats niveau til mellem 1 og 1 mønter på hver af de 20 linjer. Med maks. indsats på 1 per linje, kommer din samlede indsats op på mønter per spin. Men husk, jo mere du større din Dwarfs Gone Wild indsats er, jo større en gevinst kan du vinde!

Dwarfs Gone Wild’s møntværdi

Når du får gevinst hos LeoVegas, vil du få et antal mønter udbetalt. Derfor skal du vide hvordan man indstiller møntværdien:

Hvordan udbetaler jeg hos LeoVegas?

Hvis du vinder på Dwarfs Gone Wild tilføjes pengene din LeoVegas konto med det samme. Udbetaling kan ske via nemt og sikkert gennem Skrill. Bare husk at tjek beløbsgrænsen for din valgte betalingsmetode.

For at kunne udbetale din Dwarfs Gone Wild gevinst efter at have modtaget den 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du opfylde et gennemspilningskrav på 35. For din egen skyld, bør du altid læse LeoVegas’s Vilkår & Betingelser igennem inden du modtager din LeoVegas bonus. Du finder ingen information om dette i Dwarfs Gone Wild’s Info afsnit.

Gratis Spins og Bonusspil på Dwarfs Gone Wild

Hvilke særlige features og bonusspil kan jeg se frem til på Dwarfs Gone Wild?

Har Dwarfs Gone Wild en Bonus Runde?

Dwarfs Gone Wild har intet bonusspil. Til gengæld kan du få 7 gratis spins.

Dobbelt eller Intet Funktion på Dwarfs Gone Wild

Quickspin har ikke inkluderet en gamble funktion på Dwarfs Gone Wild. Det er ikke rigtig noget du vil mangle på en video spillemaskine, fordi så kan du spinde de 5 hjul uden at føle dig presset til at gamble din gevinst.

Hvad er Dwarfs Gone Wild Free Spins?

Det kan godt være forvirrende, hvad der helt præcis menes med free spins. Når man spiller video spil, vil du nogle gange se free spins som et bonusspil. Når tilmelder dig et nyt online casino, såsom LeoVegas, kan du være heldig at få 200 free spins for at byde dig velkommen til LeoVegas. Når man kigger på video spil’s free spins tilbud, kan du måske finde dem som en saldo booster på Dwarfs Gone Wild. Derudover, kan man komme til at forveksle free spins med spillemaskiners gratis prøve afspilning. Her er forskellen, at selvom dine spins er gratis vil gevinsten ikke blive tilføjet din spilkonto hvis du får en vinderkombination.

Du synes måske Quickspin har været lidt tarvelig da de lavede Dwarfs Gone Wild, da de kun tilbyder 7 LeoVegas free spins. Måske er det derfor LeoVegas tilbyder 200 LeoVegas free spins til nye spillere. Det kan være, at spillet’s 20 linjer kan hjælpe med at opveje de sølle 7 free spins ved at udbetale godt når du bruger dem. For eksempel, en gevinst på

Multiplikator Gevinst

Mens mange Quickspin spil har en multiplikator, som adskiller sig fra Dwarfs Gone Wild’s 1200 gange linjegevinst, har Dwarfs Gone Wild ikke denne funktion. Det er ærgerligt, fordi dette video spil ville virkelig havde været bedre med.

Dwarfs Gone Wild’s Visuelle Effekter

Quickspin designede dette spil som en video spillemaskine. Den har 14 almindelige symboler. Brug kontrolpanelet for at:

 • Se Dwarfs Gone Wild’s gevinstoversigt
 • Indstille værdien af din indsats
 • Sætte Auto Spin i gang
 • Mute Dwarfs Gone Wild’s lydeffekter
 • Vælge Turbo tilstand
 • Få adgang til Dwarfs Gone Wild’s spilleregler

Folk der elsker Fairy-tale tema’et, får en autentisk oplevelse på Dwarfs Gone Wild, dels takket være dens lyd som Quickspin har skræddersyet til at passe til temaet. Foruden denne spilleautomat’s fantatiske grafik, skaber lyden en unik stemning. Men hvis du ønsker at sigte efter de 1200000kr uden at blive distraheret, så brug Dwarfs Gone Wild’s mute indstilling til at gøre noget ved det.

Spil Dwarfs Gone Wild Online med Rigtige Penge

Uden tvivl skulle, Dwarfs Gone Wild’s fantastiske kvaliteter, såsom levende grafik og ekstra funktioner, holde dig underholdt selv når du spiller for sjov. Men denne video spillemaskine udbetaler ikke rigtige gevinster som – 1200000kr medmindre du spiller hos LeoVegas for rigtige penge.

Sådan kan Dwarfs Gone Wild spilleautomat spilles for rigtig indsats:

Spil Dwarfs Gone Wild online for rigtige penge, med en LeoVegas spilkonto. Det tager ikke mere end 5 minutter. Sådan kan du nemt kan oprette din LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 200 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Dwarfs Gone Wild med LeoVegas’s casino penge

Skal jeg indbetale for at spille Dwarfs Gone Wild?

Til dem der bare vil prøve Dwarfs Gone Wild uden at bruge penge, har LeoVegas en gratis test version. Spil Dwarfs Gone Wild online for sjov på din PC eller mobil.

Dwarfs Gone Wild Mobil Bonus

De fleste folk bruger efterhånden deres mobil til alt. Men det har LeoVegas valgt at ignorere, de tilbyder i hvert fald ingen mobil bonus. Så vil du spille Dwarfs Gone Wild eller andre Adventure tema spil på LeoVegas mobil, må du betale af egen lomme.

Hvordan kan Dwarfs Gone Wild tips forbedre gevinstchancen?

Lige meget hvor mange Dwarfs Gone Wild tricks du har i ærmet, vil de ikke være afgørende for din gevinstchance. Du kan i stedet vurdere din gevinstchance på dette video spil ved at kigge på Dwarfs Gone Wild’s udbetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Udbetalingsprocenten er den procentdel som Dwarfs Gone Wild udbetaler i gevinster over en længere periode, mens house edge er den procentdel som LeoVegas i gennemsnit beholder.

Det er forskelligt fra spil til spil hvor høj udbetalingsprocenten er. På Dwarfs Gone Wild er den 96.38%, hvilket ganske fint.

På Dwarfs Gone Wild får du en god udbetalingsprocent på 96.38%, samtidig udbetaler den store gevinster, dog knap så ofte.

Kort om Quickspin:

 • Grundlagt: 2011
 • Stifter: Daniel Lindberg
 • Hovedkontor: Drottninggatan 95 A Stockholm, 11360
 • Website: http://quickspin.com/
 • Speciale: Online Gaming, Gaming Produkter & Software Løsninger, Mobil Gaming
Spil Dwarfs Gone Wild hos LeoVegas