Spil Dragon's Fire hos LeoVegas 

Dragon’s Fire Spilleautomat

Spil det her:LeoVegas
Dragon’s Fire ekstra spins: 200 ekstra spins
Velkomstbonus: 50kr uden indbetaling plus 125% op til 10000kr
For dette bonustilbud gælder:18+ år / Gennemspilskrav, regler og vilkår gælder
Modtag din bonus her: Aktiver din bonus via vores link!
Spil Dragon's Fire hos LeoVegas* 
*Reklame link

Du behøver ingen bonuskoder til Red Tiger Gaming spilleautomater for at få en LeoVegas bonus. Spil Dragon’s Fire online – LeoVegas har gjort det nemt med deres 125% bonus op til 10000kr uden brug af LeoVegas bonuskode. For at aktivere den, skal du blot åbne en LeoVegas konto, logge ind og indbetale minimum 100kr med din Skrill konto og nyd din ekstra tid med Dragon’s Fire.

Det er altid svært at finde en LeoVegas bonuskode. Heldigvis, er der en 125% LeoVegas bonus samt en 50kr gratis bonus til Dragon’s Fire som du ikke behøver en bonuskode for at udløse.

Spil Dragon's Fire hos LeoVegas 

Modtag en LeoVegas velkomstbonus

Gode nyheder til alle nye LeoVegas kunder! Ved tilmelding får du en attraktiv 50kr LeoVegas No Deposit Bonus som du kan bruge til at teste Dragon’s Fire spillemaskine. din bonus vil blive tilføjet. Du kan få en LeoVegas velkomstbonus på 125% hvis du foretager en indbetaling til din spilkonto.

Men der er flere kampagnetilbud til Red Tiger Gaming spil. Hvorfor ikke bruge de gratis penge som LeoVegas tilbyder på Dragon’s Fire spillemaskine? Du skal blot indbetale et minimum af 100kr så vil du blive belønnet med en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i dit eget indskud.

Spil Dragon's Fire hos LeoVegas 

Spiloversigt

Vil du underholdes af en spillemaskine, så spil Dragon’s Fire online hos LeoVegas allerede i dag. Med fængende grafik, gavmilde bonus funktioner, 5 hjul og 40 betalingslinjer, samt gevinster på op til 1000000kr, er du sikret en underholdende oplevelse. Dragon’s Fire er en elsket Red Tiger Gaming spillemaskine, med et sjovt Dragons tema.

Dragon’s Fire spillemaskine giver dig muligheden for at få en gevinst på 200 gange din indsats, vinde free spins, få kontante gevinster på op til 1000000, nyde en vilkårlig linje multiplikator og Dragon’s Eye Boost og Fire Blast feature, alt det med en indsats fra 0.05 per linje.

Dragon’s Fire Online Funktioner

Dragon’s Fire henvender sig ikke bare til Fantasy fans. Lad os se nærmere på hvad Dragon’s Fire rent faktisk tilbyder.

Her er mange fremragende features som for eksempel bonus free spins samt 11 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Ved jackpot gevinst ganges din linjeindsats med 200. Udbetaling til spilleren er 96.07%.

Spil Dragon’s Fire online hos LeoVegas med en gratis spilkonto, så du kan vinde store gevinster. Du kan endvidere benytte LeoVegas download og spille Dragon’s Fire app spilleautomat på din mobil. Du kan samtidig få en flot velkomstbonus.

Spil Dragon's Fire hos LeoVegas 

Baggrundshistorien

Oprindeligt blev Dragon’s Fire udgivet og udviklet i 2018, af Red Tiger Gaming som stadig har licens på spillet. Red Tiger Gaming opdaterer regelmæssigt denne video, så spilleren altid får en god Dragon’s Fire oplevelse.

Spilleinformation

Her er en liste over reglerne for Dragon’s Fire:

 • Det kræver min. 3 ens symboler på en af de 40 aktiverede spillelinjer at kvalificere sig til en gevinst
 • Gevinster udbetales for gevinstkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst uanset placering på skærmen
 • Får du wild symbolet kan det erstatte de 11 øvrige symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst på en spillelinje udbetales
 • Free spins featuren på Dragon’s Fire udløser 10 free spins
 • Free spins kan også blive udløst under free spins runde
 • Gældende min. indsats er
 • Skulle der opstå fejl annulleres alle indsats og udbetalinger

Hvorledes spiller man Dragon’s Fire?

Målet er at få mindst 3 sammenhængende symboler på betalingslinje fra venstre til højre, her på Dragon’s Fire. Vil du vide mere om online spillemaskiner eller kender du bare ikke Dragon’s Fire, så vil du her få en gennemgang af hvordan du kan spille Dragon’s Fire online og vinde stort.

Først, skal du vælge hvordan og hvor du vil spille. En 125% LeoVegas velkomstbonus på op til 10000kr, kan blive din.

Flertallet foretrækker at spille for rigtige penge på Dragon’s Fire, da du så kan vinde op til 1000000kr. Hos LeoVegas, kan du prøve Dragon’s Fire på deres website samt mobile site.

Har du lyst vil prøvespille Dragon’s Fire for sjov, er det muligt helt gratis på LeoVegas også på mobilen. Her er det ikke nødvendigt med LeoVegas download.

Har du først åbnet spillet, skal du blot klikke på Spin for at sætte gang i hjulene. Du kan ændre din indsats ved at bruge indsats knapperne. Dette vil øge din indsats, samt beløbet du har mulighed for at vinde. Det gælder om at få et min. af 3 ens symboler på en gevinstlinje, og med 5 symboler udløser du den største gevinst.

Jo flere linjer du spiller på, jo større er din chance for at få 5 ens symboler på en gevinstlinje. På Dragon’s Fire behøver du ikke tænke over dette, da du altid vil satse på 40 spillelinjer.

Spil Dragon's Fire online 

Her er en guide til at spille Dragon’s Fire:

 • Først skal du vælge, hvor mange spillelinjer du vil satse på.

Dragon’s Fire har 40 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Antallet af spillelinjer er fastsat til 40, hvilket betyder at du ikke kan vælge en eller flere linjer fra. Det betyder ikke at Dragon’s Fire spillemaskine begrænser dine valg. Spil Dragon’s Fire online med 40 linjer – så er du garanteret den bedste chance for at vinde 1000000kr.

Linjerne udbetaler fra venstre til højre, hvilket er det mest normale på spillemaskiner. Gevinsterne er ikke sjældne, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. Dragon’s Fire gevinsterne er bestemt ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Derefter skal møntværdien indstilles.

For at spille Dragon’s Fire for rigtige penge hos LeoVegas, eller andre Red Tiger Gaming spilleautomater, skal man normalt indstille møntværdien til en kontantværdi per mønt. Dette gælder dog ikke på Dragon’s Fire – her er der nemlig en fast møntværdi på kr per mønt.

Her er der en standard møntværdi, så du behøver at rode med indstillingerne. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Dragon’s Fire’s jackpot på 200 gange din indsats.

 • Efter at have valgt din ønskede møntværdi, gå videre til valg af indsats per linje.

Red Tiger Gaming har besluttet at have en fast mønt indstilling på Dragon’s Fire – du kan derfor kun satse 1 per linje.

Når du spiller Dragon’s Fire vil de 40 spillelinjer altid være aktive. Red Tiger Gaming har nemlig ikke givet muligheden for at indstille dette. Måske de vil gøre det på en anden version af Dragon’s Fire.

Finjuster din indsats på Dragon’s Fire ved at benytte indsats størrelse/møntværdi knappen.

På denne måde kan du ændre din indsats, og satse på alt fra 0.05kr til 2.5kr per linje. Fra dette at dømme, ser det ud til at Red Tiger Gaming har målrettet spillet til lav til mellem indsats.

 • Start spillet ved at klikke på Spin knappen.

Sådan kan du starte de 5 hjul, mens du beholder indstillingerne på Dragon’s Fire fra før. Du kan også starte Dragon’s Fire ved at bruge autospil. Så behøver du ikke trykke på Spin knappen, i stedet kan du sætte dig tilbage og se på de 5 hjul der spinder op til 100 gange i træk.

Synes du 100 spins er for mange? Så bare sæt antallet af spins ned. Du kan sætte antallet ned til 10 på Dragon’s Fire.

 • Der er yderligere to funktioner at overveje, inden du går i gang med at spille Dragon’s Fire spilleautomat. Det er lyd- samt fuld skærm indstillingen.

Med den ene kan du gøre spilleskærmen større, så du kan nyde Dragon’s Fire spillet uden forstyrrelser.

For at afbryde lyden på Dragon’s Fire skal du blot trykke på mute, dermed kan du spille i fred og ro.

Lydindstillingerne på Dragon’s Fire er meget simple, du kan enten skrue helt op eller sætte den på lydløs. Der er ikke muligt at skrue op og ned for lydstyrke.

Hvad er den største gevinst på Dragon’s Fire?

Hvor store gevinster kan du så forvente på Dragon’s Fire? Tjek gevinstoversigten for dette Red Tiger Gaming’s spil ved at klikke på yes. Her fremgår det at Dragon’s Eye er det bedst betalende symbol – med en gevinst på 200 gange din indsats per linje. Er din indsats på 1 mønter per linje med møntværdi på kr, så vil din samlede gevinst være mønter med 5 Dragon’s Eye symboler på en gevinstlinje.

Fast Dragon’s Fire Jackpot

Det er ikke unormalt, at video spil ikke har en jackpot. Der findes heller ingen fast Dragon’s Fire jackpot, men i stedet kan du nyde godt af Dragon’s Eye symbolet der giver dig en gevinst på 200 gange din indsats. Så du kan altså vinde helt op til 1000000kr for maks. indsats på 2.5kr per linje eller mønter.

Progressive Jackpots på Red Tiger Gaming Spil

Du kan ikke vinde en progressiv Dragon’s Fire jackpot. Det kan dog være at, dette Red Tiger Gaming spil er tilføjet til en progressiv jackpot på et af de casinoer som udbyder spillet.

Tilbagebetalingsprocent

Dragon’s Fire’s tilbagebetalingsprocent beregnes ud fra Dragon’s Fire’s udbetalinger samlingnet med statistisk sporing af Dragon’s Fire udbetalinger over en lang periode. Tilbagebetalingsprocenten vises altid i procent. I spillemaskine spil ligger den normalt på 93% til 96%. Dette betyder ikke at du vil vinde 93% eller 96%. Det betyder at for hver 100kr der er satset, vil spillet tilbagebetale gennemsnitligt 96kr til spilleren.

Dragon’s Fire tilbyder en af de bedste tilbagebetalingsprocenter – 96.07%.

Kan Dragon’s Fire spilles uden LeoVegas software?

Nogle gange er det for besværligt at skulle downloade et spil, hvis man bare lige vil prøve det. Derfor kan du spille Dragon’s Fire direkte på deres website, uden du behøver downloade LeoVegas software. Du kan også prøve spillet helt gratis hos LeoVegas.Eller hvis du er selvsikker nok spille Dragon’s Fire for rigtige penge.

Kan man spille Dragon’s Fire mobil?

Heldigvis, har LeoVegas givet deres spillere mulighed for at tage casinoet med sig overalt via deres LeoVegas app. Den skal bare downloades først, så du kan tage Dragon’s Fire mobil med dig på din iOS, Android, Windows enhed. Vi lover dig at oplevelsen er ligeså god som på LeoVegas’s almindelige site. Desuden, har du adgang til flere af Red Tiger Gaming’s spilleautomater samt andre sjove spil.

Hvis du bruger en iOS enhed, såsom en iPhone, skal du besøge iTunes eller download LeoVegas’s iOS app direkte på deres website. Det er præcis samme fremgangsmåde hvis du vil spille Dragon’s Fire på din iPad.

Det er intet problem at spille Red Tiger Gaming spilleautomater på en Android enhed, bare download LeoVegas app i Google Play både til telefoner og tablets.

Selv uden en LeoVegas app, kan du spille hos LeoVegas på både Windows og Blackberry mobiler via din internet browser.

Bare så du ved det – hvis en website prøver at sælge en LeoVegas eller Dragon’s Fire app, så er det fup. App’s er gratis, så lad være med at spild dine penge forgæves.

Symbolerne på Dragon’s Fire

Der er 11 symboler på Dragon’s Fire spilleautomat. Her er en liste over de højst udbetalende:

 • Dragon’s Eye
 • Golden Dragon
 • Red Dragon
 • Green Dragon
 • Blue Dragon
 • Blue Egg

Sammen med disse, finder du desuden:

 • Dragon’s Fire wild symbol
 • Free Spins scatter symbol
 • Free Spins freespins symbol

Det højst betalende, et slags jackpot symbol kan man vel sige, er Dragon’s Eye. Ser du Dragon’s Eye 5 gange på en af de 40 spillelinjer vil det give dig 200 gange din indsats. Med en indsats på på alle 40 spillelinjer, vil 5 Dragon’s Eye symboler give dig 200 gange din indsats – eller mønter.

Her på billedet ses Dragon’s Fire’s størst udbetalende symbol:

Golden Dragon er det næstbedst betalende symbol. Med en indsats på 0.05kr per linje, kan du få op til 120 gange din indsats, men hvis vælger du at satse 2.5kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du få udbetalt en gevinst på 300kr. Red Dragon er det tredje bedste symbol, som belønner dig med 100 gange din indsats selv med minimums indsats på 0.05kr per linje, men kan forøge din saldo med 250kr hvis du spiller for maks. indsats og får 5 på en aktiv spillelinje.

Symbolerne Green Dragon og Blue Dragon kan give dig henholdsvis 80 og 60 gange din indsats. Mens det lavest udbetalende symbol som er Blue Egg, vil give dig 16 gange din indsats, hvis du får 5 af dem.

Udover Wild symbolet, har Dragon’s Fire et scatter symbol. Det fuldender enhver vinderkombination på Dragon’s Fire. Men alene kan Free Spins symbolet gange din indsats med .

På Dragon’s Fire er der et Free Spins symbol, specielt til free spins.

Særlige Funktioner på Dragon’s Fire

I Dragon’s Fire spillet er der både et wild og scatter symbol. Dem kan du læse mere om herunder.

Scatter

Et af de bedste symboler på Dragon’s Fire er scatter symbolet, som også kaldes for Free Spins. Det kan give en gevinst på gange din indsats. En anden funktion som Dragon’s Fire’s scatter symbol har er, at udløse free spins, hvilket vi alle venter på.

Her ses et billede af scatter symbolet:

Wild

Wild symbolet erstatter Dragon’s Fire’s almindelige symboler. Hvis du skal bruge 5 ens symboler men i stedet får 4 Golden Dragon symboler. Så kan Wild symbolet stå i stedet for det sidste, og derved udløse 120 gange din linjeindsats.

På billedet herover ses Dragon’s Fire’s wild symbol.

Ekspanderende Wild

Den Ekspanderende Wild er en rigtig god funktion, men på Dragon’s Fire finder du ikke sådan en. Der er til gengæld mange andre underholdende elementer.

Stacked Wild

Selvom der ikke er et stablet wild symbol på Dragon’s Fire, kan du stadig få gode gevinster helt op til 200 gange din indsats per linje.

Overlay Wild

Mens der ingen overlay wild er på de 5 hjul, kan du drage fordel af Dragon’s Fire’s andre funktioner. Som chancen for at løbe afsted med en gevinst på kr1000000.

Dragon’s Fire Betalingslinjer

Dragon’s Fire video spillemaskine har 5 hjul og 40 betalingslinjer.

De linjer der går på tværs af de 5 hjul på denne video kaldes for spillelinjer. Kun vinderkombinationer på disse giver gevinst.

Det er ikke muligt at slå betalingslinjerne til eller fra på Dragon’s Fire – de 40 betalingslinjer vil altid være aktive.

Du kan vælge indsats niveau som forklaret ovenfor, og på den måde styre din indsats.

Kort om betalingslinjer:

 • Alle betalingslinjer udbetaler fra venstre til højre på Dragon’s Fire.
 • Få mindst 3 ens symboler på en spillelinje og så er der gevinst.
 • Alle almindelige symboler kan erstattes af wild symbolet.
 • Free Spins udbetaler gevinst på enhver linje.
 • Den eneste gevinst der udbetales er den største på hver betalingslinje. Det betyder altså, at får du flere gevinster på samme spillelinje er det kun den største der udbetales.
 • På Dragon’s Fire er alle 40 spillelinjer er faste. Du satser derfor automatisk på dem alle. Men du får til gengæld gevinst hver gang 3 ens symboler lander på en spillelinje.

Kort om Dragon’s Fire’s Hjul

Hjulene på Dragon’s Fire følger tyngdekraften og spinder altså nedad, ligesom på de fleste andre spil af Red Tiger Gaming. Så er du vant til at spille video spil, skulle Dragon’s Fire være ligetil for dig.

Der er 11 almindelige symboler på Dragon’s Fire herunder et wild og et scatter symbol.

Info om Red Tiger Gaming’s Spillemaskiner

LeoVegas har et stort udvalg af spillemaskiner, inklusiv Dragon’s Fire. Som har et hav af grafiske detaljer og interessante animationer. Dragon’s Fire er blot en ud af mange flotte Red Tiger Gaming spillemaskiner. Den har mange sjove features, som ikke er tilgængelige på klassiske spilleautomater. Og netop derfor, kan vi varmt anbefale dig at prøve Dragon’s Fire for rigtige penge.

Hvad betyder en 3D Spillemaskine?

Nej, men det betyder ikke at den udbetaler mindre. Mange Red Tiger Gaming fans holder af dette spil, og det er der god grund til. Med en gevinst på 200 gange din linje indsats, bliver Dragon’s Fire hurtigt din favorit.

Sådan bruges Knapperne

Her er et overblik over knappernes funktioner på Dragon’s Fire:

Start Knappen

Den knap som uden tvivl bliver brugt mest på LeoVegas, hedder som oftest Spin eller Start. På Dragon’s Fire kaldes den Spin. Et klik på den og de 5 hjul begynder at dreje, hvilket betyder at du har chancen for at vinde mønter som forøger din saldo med 1000000kr. Klik på Spin og du er et skridt nærmere gevinsten. Der er mange andre knapper på Dragon’s Fire inklusiv:

 • Fuld skærm
 • Kontrol til at justere lydniveauet på Dragon’s Fire
 • Info ikon som viser dig Dragon’s Fire’s spilleregler og gevinstoversigten

Turbo Knappen

Foretrækker du at de 5 hjul spinder hurtigere? Så er Turbo knappen lavet til dig.

På Dragon’s Fire er der ingen Turbo knap. Men det gør ikke spillet kedeligere, du kan jo stadig vinde 1000000kr.

Information Fanen

Søger du mere dybdegående oplysninger om Dragon’s Fire, så kan du bruge Info knappen. Her har Red Tiger Gaming inkluderet de vigtigste informationer, så du kan få mest muligt ud af dit spil.

Hvad er Autospil?

Autospil lader dig spille, uden at skulle klikke på Spin ved hvert et spin. Men vær ikke bange for at gå glip af noget. Spillet stopper nemlig hvis du får en vinderkombination. På Dragon’s Fire kan du vælge om du vil spille automatisk, eller selv gerne vil klikke på start knappen.

Som nævnt ovenfor, er autospil en erstatning for Spin knappen. Og du kan selv slå autospil fra når du ikke vil spille mere. Du kan indstille autospil til mellem 10 og 100 gentagelser.

Bare rolig – du kommer ikke til at gå glip af de særlige features på grund af autospil.

Min. Indsats

Har du lyst til at oprette en LeoVegas konto, som for eksempel de 10000kr, vil vi anbefale at du først orienterer dig om minimum indsatsen på Dragon’s Fire.

På Dragon’s Fire er der ingen Sats En knap, derfor bliver du nødt til selv at din ændre antallet af mønter.

Du skal minimum spille for en linjeindsats på 0.05. Det kan du gange med de 40 betalingslinjer og derved får du 2kr i alt.

På Dragon’s Fire er spillelinjerne faste. Det laveste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per linje. Du kan ikke sænke din indsats ved at slå en af de 40 linjer fra. Det en god nyhed – fordi spiller du på alle 40 linjer garanterer det dig, at du kan udløse alle Dragon’s Fire’s bonus runder, ekstra features og free spins. Med minimums indsats på 2kr, tillader Red Tiger Gaming dig muligheden for at du kan starte langsomt og samtidig have adgang til alle de ekstra features.

Maks. Indsats

For at spille med maksimal indsats på Dragon’s Fire, er du nødsaget til selv at indstille møntværdien. Den maksimale indsats på Dragon’s Fire er 1 mønter på hver af de 40 spillelinjer, hvilket svarer til 100kr.

Gevinstoversigt

Alt information om Dragon’s Fire’s udbetalinger finder du i gevinstoversigten, som kan tilgås med et enkelt klik, den indeholder specifikationer om Red Tiger Gaming’s spilfunktioner, og allervigtigst – de 11 symbolers udbetalinger. Får du minimum 3 ens symboler på række vil du få gevinst, men 5 af dem på en af de 40 gevinstlinjer belønner dig med op til 200 gange linjeindsatsen – som udløses af det bedst betalende symbol Dragon’s Eye. Så kryds fingre for at du får mange af disse Dragon’s Fire symboler! Det næstbedst betalende symbol, Golden Dragon, giver også gode gevinster, med 5 af dem får du en flot gevinst på 120 gange din indsats per linje. At vinde 100 gange din indsats er heller ikke dårligt, det er præcis hvad Red Dragon vil give dig for 5 af dem på en aktiv linje. Green Dragon og Blue Dragon fremkommer oftere, men udbetalingerne er også noget lavere, med henholdsvis 80 og 60 gange linjeindsatsen. Og selv det lavest betalende ud af de 11 symboler – Blue Egg symbolet udbetaler 16 gange din indsats per linje.

Indsats Størrelse

Indstilling af din indsats størrelse på Dragon’s Fire er enkel, og der er et par forskellige måder at gøre det på:

 • Indstil indsats niveau som du ønsker
 • Vælg selv beløbet af din indsats per linje

På Dragon’s Fire kan du kun spille på 40 gevinstlinjer. Men det er faktisk godt, fordi Dragon’s Fire’s gevinster er bedst når der spilles med maks. antal linjer.

Størrelsen af din indsats afgør hvor stor en gevinst du får udbetalt. Spiller du med laveste indsats på 1 mønter per linje, vil din samlede indsats være mønter per spin. Men går du efter de store gevinster, skal du satse 1 mønter per linje, hvilket er mønter per spin.

Møntværdi på Dragon’s Fire

Når du får gevinst hos LeoVegas, vil du få et antal mønter udbetalt. Derfor skal du vide hvordan man indstiller møntværdien:

Hvordan Udbetales Gevinst?

Når du gerne vil udbetale din Dragon’s Fire gevinst fra din LeoVegas konto, kan du benytte følgende betalingsmetoder: Skrill. Kontakt LeoVegas kundeservice support, hvis du oplever problemer.

Endvidere, hvis du tog imod den 125% LeoVegas velkomstbonus, skal du sørge for at opfylde omsætningskravet på henholdsvis 35 før du udbetaler din Dragon’s Fire gevinst. Før du foretager en udbetaling, så tjek LeoVegas’s Vilkår & Betingelser, hvor du finder detaljer om udbetalingskrav. Du skal ikke kigge efter dem i Dragon’s Fire’s Info sektion.

Bonusser, Gratis Spins og andet

Hvad kan vi forvente af dette Red Tiger Gaming spil?

Information om Dragon’s Fire’s Bonusspil

Du får intet bonusspil på Dragon’s Fire. Men får du kan stadig udløse 10 gratis spins.

Runde

Med 40 betalingslinjer som kan udbetale gevinster, kan Dragon’s Fire bestemt være indbringende, bortset fra at Red Tiger Gaming ikke gav dig en gamble funktion. Så man kan sige at Dragon’s Fire ikke er for dem der tør satse alt.

Har Dragon’s Fire Gratis Spins?

Free spins er bare spins, som du ikke skal betale for. Men de Dragon’s Fire free spins som er en bonus funktion i spillet, bør ikke forveksles med LeoVegas free spins. Selvom LeoVegas giver 200 spins til alle der opretter en ny konto, kan du ikke bruge dine free spins på Dragon’s Fire. Men bare rolig, Red Tiger Gaming har sørget for at inkludere et ekstra Dragon’s Fire free spins spil. De free spins, eller gratis spins som de også kaldes, adskiller sig fra bare at spille den gratis version af Dragon’s Fire, fordi der betaler du ikke for dine spins, men du får heller ikke gevinsten hvis du får en vinderkombination.

Selvom det ikke er meget med de 200 LeoVegas gratis spins, som Dragon’s Fire tilbyder. Udbetaler disse gratis spins ganske pænt: Endvidere, får alle nye kunder 200 spins på Witchcraft Academy, Dazzle Me, Warlords: Crystals of Power, Swipe and Roll, Starburst, Twin Spin for at oprette en konto.

Kan jeg forvente en multiplikator funktion?

Med Dragon’s Fire’s multiplikator Dragon’s Egg kan du virkelig høste store gevinster, hvilket er en fin feature da Dragon’s Fire ikke har en jackpot.

Den ekstra gevinst multiplikator er en fremragende funktion. Her bliver den kaldt Dragon’s Egg, og højst sandsynligt vil det være en af grundene til at du vil elske Dragon’s Fire. Denne ekstra funktion mere end kompenserer for den manglende jackpot i dette Fantasy spil.

Dragon’s Fire’s Visuelle Effekter

Foruden Dragon’s Fire’s flotte grafik, der virkelig understøtter Dragons-temaet, er der nogle gode valgmuligheder som giver LeoVegas spillere lov til at:

 • Åbne gevinstoversigten
 • Justere din indsats
 • Starte auto funktion
 • Åbne Dragon’s Fire i fuldskærm
 • Mute Dragon’s Fire
 • Tjekke Dragon’s Fire’s info sektion

Når man tænker på Fantasy-tema spilleautomater, tænker man på Red Tiger Gaming’s gennemførste visuelle- samt lydeffekter. Og Dragon’s Fire kommer bestemt ikke til at skuffe dig. Men der er en mute knap hvis du får brug for den.

Spil Dragon’s Fire for Penge

Dragon’s Fire’s fængende grafik og bonus features, giver en lyst til at spille for rigtige penge. Det betyder samtidig at man har en chance for at vinde kæmpe præmier – så spil Dragon’s Fire online for rigtige penge og udbetal de kontante gevinster.

Sådan spiller man Dragon’s Fire med rigtige penge:

Opret en LeoVegas konto og spil Dragon’s Fire online for rigtige penge. Det kræver ikke mere end 5 minutter. Således får du oprettet din LeoVegas konto:

 • Gå til LeoVegas’s website
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på din første indbetaling samt 200 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 100kr
 • Nu er du klar til at spille Dragon’s Fire med LeoVegas’s casino penge

Dragon’s Fire Gratis Version

Vil du spille Red Tiger Gaming spilleautomater gratis? Spil Dragon’s Fire online i LeoVegas gratis prøveversion – også på mobil.

Spil på Mobil Enhed og Modtag Bonus

Mobile spillemaskiner er kommet for at blive, hvilket gør det endnu mere mærkeligt at LeoVegas ikke tilbyder nogen form for mobil bonus. Som de fleste Red Tiger Gaming fans ved, er bonus til mobil spil en standard del af velkomstbonus tilbudet hos de mange casinoer. Lad os vente og se om LeoVegas i fremtiden vil inkludere en mobil bonus til Dragon’s Fire samt andre Dragons tema spil.

Hvordan kan Dragon’s Fire tips forbedre gevinstchancen?

Ingen Dragon’s Fire strategi kan forbedre dine gevinstchancer. Chancen for at vinde på dette moderne spil afhænger nemlig af Dragon’s Fire’s tilbagebetalingsprocent og LeoVegas’s house edge. Tilbagebetalingsprocenten beregnes ud fra de gevinster som Dragon’s Fire’s 5 hjul og 40 linjer udbetaler over en periode, hvor house edge viser LeoVegas’s udbytte.

Red Tiger Gaming var ikke nærrige da de gav dette spil en fin udbetalingsprocent på 96.07%. Derfor er dine gevinstchancer på Dragon’s Fire statistisk set gode.

Dragon’s Fire tilbyder en fin tilbagebetalingsprocent på 96.07%, så du vil blive belønnet med hyppige små gevinster.

Hurtigt overblik over Red Tiger Gaming:

 • Hjemmeside:http://redtigergaming.com/
 • Forretnings Speciale: Spilleautomater til Computer og Mobil, Bordspil til Computer og Mobil, MIS, IT og Kommunikation
 • Adresse: 2nd Floor, Athol House, 21a – 23 Athol Street, Douglas, IM1 1LB
 • Grundlagt: 2014
Spil Dragon's Fire ved LeoVegas