Dirty Dancing Online Spilleautomat Anmeldelse

Spil Dirty Dancing nu 

Spil Dirty Dancing nu hos LeoVegas

Spil type:Spil beskrivelse:
Spil det her:LeoVegas
Velkomstbonus: 125% op til 10000kr + 50kr No Deposit Bonus
Dirty Dancing Free Spins: 50
Bonuskode: Brug Vores Link!

For at få en LeoVegas bonus, skal du ikke bruge en LeoVegas bonuskode. Spil Dirty Dancing online i længere tid med en 125% velkomstbonus når du opretter en LeoVegas konto og indbetaler gennem Skrill, for eksempel. Så kan du nyde godt af op til 10000kr, som du kan bruge til at spille Playtech’s Dirty Dancing i ekstra lang tid.

Foruden den 125% velkomstbonus på op til 10000kr, kan du få 50 LeoVegas gratis spins.

Håbede du på at finde en LeoVegas bonuskode, til at prøve Dirty Dancing spilleautomat online? Så er det heldigt at du kan få en 125% LeoVegas bonus og en 50kr gratis bonus, men det kræver ingen bonuskode.

LeoVegas velkomstbonus til nye spillere

De fleste folk foretrækker et casino med en god bonus, det ved LeoVegas, så en LeoVegas bonus byder på gratis penge i form af 50kr som du ikke behøver at indbetale for at få. Du skal blot åbne en LeoVegas konto samt aktivere tilbudet, og vælger du at indbetale derefter, vil du modtage en 125% velkomstbonus.

Hvis du indbetaler et minimum af 50kr, efter du har oprettet din spilkonto, kan du modtage en 125% LeoVegas bonus, op til 10000kr. Efter du har indbetalt 50kr, vil din saldo automatisk stige med 125% – i form af din LeoVegas velkomstbonus.

Spil Dirty Dancing nu 

Præsentation

Hvis du er på udkig efter spænding på en spillemaskine, så er Dirty Dancing lige det du leder efter. Med simpel men fin grafik, forskellige bonus features, 5 hjul og 40 betalingslinjer som udbetaler op til 125000kr, er du sikker på at få det sjovt. Spil Dirty Dancing online – et af Playtech’s populæreste spil, med et Romance tema som Movie fans altid vender tilbage til.

Dirty Dancing spillemaskine giver dig en chance for at vinde 500 gange din indsats, udløse free spins og bonus runde, få kontante gevinster på op til 125000, nyde Jackpot Game og Whirling Wilds feature, alt sammen med en lav min. indsats på bare 0.01 per linje.

Dirty Dancing Spilfunktioner

Dirty Dancing er meget mere end bare en spillemaskine som kun Movie fans vil sætte pris på. Lad os se nærmere på hvad Dirty Dancing kan tilbyde.

Her er et spil med mange fantastiske features såsom gratis bonus spins og en sjov bonus runde, samt 13 symboler med en wild og en scatter på denne video spillemaskine.

Spillet har også en progressiv jackpot

Prøv LeoVegas og spil Dirty Dancing online – så kan du vinde kontante præmier. Hos LeoVegas kan du også prøve Dirty Dancing app spilleautomat direkte på din mobil. Du har endda mulighed for at få en god velkomstbonus.

Udgivelse af Dirty Dancing

Oprindeligt blev Dirty Dancing udgivet og udviklet i 2017, af Playtech som stadig har licens på spillet. Playtech opdaterer regelmæssigt denne video, så spilleren altid får en god Dirty Dancing oplevelse.

Spillets Regler

Dirty Dancing reglerne er i listen herunder:

 • Det kræver min. 2 af samme symbol på en af de 40 betalingslinjer, at udløse gevinst
 • Gevinst gives for vinderkombinationer fra venstre til højre, undtagen for Scatter symbolet
 • Scatter symboler udbetaler gevinst ved hver en placering
 • Wild symbolet erstatter samtlige 13 symboler undtagen scatter symbolet
 • Kun den største gevinst udbetales for hver en valgt spillelinje
 • Gratis spins funktionen på Dirty Dancing giver 20 gratis spins
 • Gratis spins kan også genudløses under gratis spins runde
 • Minimum indsats er fastsat til
 • Den progressive jackpot udbetaler hele puljen ved jackpot gevinst
 • Fejl i spillet medfører annullering af alle indsats og udbetalinger

Sådan virker Dirty Dancing

På Dirty Dancing er det målet at få min. 2 ens symboler på en aktiv gevinstlinje fra venstre til højre. Er du er ny på online spillemaskiner, eller bare på spillet her, kan vores Dirty Dancing anmeldelse give dig et hurtigt overblik over hvordan du kan spille Dirty Dancing online og vinde rigtige penge.

Vælg først, hvordan og hvor du vil spille. Du bliver budt velkommen med en 125% LeoVegas bonus, på op til 10000kr.

Flertallet vil gerne spille Dirty Dancing for rigtige penge, fordi man kan vinde op til 125000kr. Hos LeoVegas, kan du spille Dirty Dancing direkte på deres site eller mobil site.

Ønsker du blot at prøve Dirty Dancing for sjov, eller vil du øve dig lidt, så kan du gratis gøre det hos LeoVegas eller på din mobil. Du behøver ikke LeoVegas download.

Du kan ændre størrelsen af din indsats ved at bruge indsats indstillingerne. Dette vil forhøje din indsats, og samtidig din mulige gevinst. Det er målet at få minimum 2 ens symboler på linje, og med 5 symboler kan du udløse den største gevinst. For at få dit første spin skal du blot klikke på Spin knappen, når du har åbnet spillet.

For at få 5 ens symboler på en gevinstlinje, bør du spille på så mange gevinstlinjer som muligt. På Dirty Dancing behøver du ikke tænke over dette, da du helst skal satse på 40 spillelinjer. Du kan også slå Turbo tilstand til og fra.

Følg guiden her for at spille Dirty Dancing:

 • Beslut dig først for, hvor mange spillelinjer du vil spille på.

Dirty Dancing har 40 spillelinjer fordelt over 5 hjul. Antallet af aktive spillelinjer er fastsat til 40, hvilket betyder at du ikke kan ændre antallet af linjer. Spil Dirty Dancing online, så er du et skridt nærmere top gevinsten på 125000kr på de 40 linjer.

Gevinster på spillelinjerne udbetales fra venstre til højre, som er det mest almindelige på spillemaskiner. Gevinsterne er ikke nærige, hvilket mange ellers tror når de ser et spil med så mange linjer her. Dirty Dancing gevinsterne er ligeså store som på de bedste online spillemaskiner.

 • Nu skal du til at indstille møntværdien.

For at spille Dirty Dancing med rigtige penge hos LeoVegas, eller en anden LeoVegas spilleautomat, skal du sætte møntværdien til en kontantværdi per mønt. På Dirty Dancing er dette ganske enkelt – der er nemlig en fast møntværdi på kr per mønt.

Med en fast møntværdi, behøver du ikke at rode med indstillingerne. I stedet, kan du holde fokus på at vinde Dirty Dancing’s progressive jackpot.

 • Efter at have sat møntværdi til ønskede beløb, vælg da indsats per linje.

Playtech har valgt at holde mønt indstillingen i Dirty Dancing fast – så der kan kun satse 1 per linje.

På Dirty Dancing vil man altid spille med alle 40 spillelinjer aktive. Playtech har nemlig ikke gjort det muligt at vælge mindre. Måske vil de gøre det i en anden version af Dirty Dancing.

For at finindstille din indsats på Dirty Dancing, er der en indsats størrelse/møntværdi knap.

Du kan således styre din indsats, og satse på mellem 0.01kr og 25kr per linje. Med en relative høj maks. indsats per spillelinje på 25kr, antyder Playtech at de har målrettet Dirty Dancing mod gavmilde indsatser.

 • Start spillet ved at klikke på Spin knappen.

På denne måde vil de 5 hjul starte, mens indstillingerne på Dirty Dancing forbliver som du valgte dem. Du kan også starte Dirty Dancing ved at bruge autospil. Således behøver du ikke bruge Spin knappen, men kan læne dig tilbage nyde at de 5 hjul automatisk spinder op til 99 gange i træk.

 • Før du vælger at starte Dirty Dancing spillemaskine, er der to valgmuligheder mere at indstille: fuld skærm og lydniveauet.

På Dirty Dancing er det desværre ikke muligt, at spille i fuld skærm. Playtech burde tilføje denne funktion, så man virkelig kan nyde Dirty Dancing spillet.

Med et klik på mute-knappen kan du slukke helt for lyden på Dirty Dancing.

Når det kommer til lydindstillingerne, kan du kun skrue helt op eller sætte den på lydløs. På Dirty Dancing er der nemlig ingen lydstyrke funktion til at skrue op/ned.

Dirty Dancing Symbolerne

Du finder 13 symboler på Dirty Dancing spilleautomat. Her er en liste over de bedst betalende:

 • Baby
 • Penny
 • Chevy Bel Air og Dancing Shoes
 • Record og Radio
 • Ace og King
 • Queen, Jack og 10

Derudover vil du også finde:

 • Johnny wild symbol
 • Dirty Dancing Logo scatter symbol

Det symbol der udbetaler den største gevinst, det er et slags jackpot symbol, er Baby. Ser du Baby 5 gange på samtlige 40 spillelinjer vil du få 500 gange din indsats udbetalt. Satser du på alle 40 spillelinjer, vil 5 Baby symboler nemlig udbetale 500 gange din indsats – eller mønter.

Det bedst udbetalende symbol på Dirty Dancing ses på billedet her:

Det næstbedst udbetalende symbol er Penny. Satser du 0.01kr per linje, kan du få udbetalt en gevinst på op til 300 gange din indsats, men satser du 25kr per linje og får 5 af disse symboler, kan du vinde 7500kr. Efter Penny er der det gavmilde symbol Chevy Bel Air og Dancing Shoes, som belønner dig med 200 gange din indsats selv ved mindste indsats på 0.01kr per linje, men kan forøge din saldo med en gevinst på 5000kr når du spiller med maks. indsats og 5 af disse lander på en aktiv spillelinje.

Record og Radio og Ace og King kan gange din indsats med henholdsvis 150 og 100. Det lavest betalende symbol er Queen, Jack og 10, men selv det vil give dig 70 gange din indsats, hvis du får 5 af Queen, Jack og 10.

Udover Johnny symbolet, har Dirty Dancing et scatter symbol. Det fuldender enhver vinderkombination på Dirty Dancing. Men alene kan Dirty Dancing Logo symbolet gange din indsats med 125.

Dirty Dancing Betalingslinjer

Dirty Dancing video spillemaskine har 5 hjul og 40 udbetalingslinjer.

Udbetalingslinjer er de linjer der går på tværs af de 5 hjul på spillet. Disse afgør om en vinderkombinationer giver gevinst.

Du kan ikke vælge at slå spillelinjerne til eller fra på Dirty Dancing – de 40 spillelinjer vil altid være aktive.

Som forklaret ovenfor, kan du indstille din indsats ved hjælp af linjerne.

play Dirty Dancing online Spil Dirty Dancing ved LeoVegas 

Tips om betalingslinjer:

 • Gevinstlinjerne aflæses altid fra venstre til højre.
 • Man skal minimum have 2 af de samme symboler på linje for at få gevinst.
 • Wild symbolet kan erstatter samtlige andre symboler på en gevinstlinje.
 • Scatter symboler udbetaler gevinst på samtlige linjer.
 • Du får kun udbetalt den største gevinst på en gevinstlinje. Det vil altså sige at hvis du får to gevinster, vil kun den største af dem blive udbetalt.
 • På Dirty Dancing er de 40 linjer faste. Du kan altså ikke deaktivere dem, og vil derfor automatisk satse på dem alle. Da alle gevinstlinjerne er aktive, vil 2 matchende symboler altid give gevinst.

Info om Spillets Hjul

Denne video skulle give dig en velkendt fornemmelse. De 5 hjul kører nemlig nedad, hvilket er den mest almindelige retning på Playtech spil. Så alt du behøver at koncentrere dig om er symbolerne.

Når du spiller på Dirty Dancing er der 13 symboler deriblandt et wild og et scatter symbol.

Detaljer om den faste Dirty Dancing Jackpot

Nogle vil måske blive skuffet over at der ikke er nogen fast Dirty Dancing jackpot, men til gengæld er der Baby symbolet som kan gange din indsats med 500. Du kan altså vinde op til 125000kr hvis du spiller for maks. indsats på 25kr per linje eller mønter.

Spillet’s Progressive Jackpot

Når der er en progressive jackpot, som på dette video spil, betyder det mere eller mindre at der ikke er nogen grænse for hvor meget du kan vinde. Gevinsten afhænger af beløbet der er i ‘puljen’. Dirty Dancing jackpot gevinsten vokser hele tiden, for hver gang der bliver satset på spillet. Efter den progressive jackpot er udløst, bliver puljen nulstillet. Som spillet fortsætter, stiger beløbet straks igen.

Hvad er fordelen ved Video Spillemaskiner fremfor Spilleautomater?

Playtech står bag spillemaskinen her. Den er let at gå til samt visuelt fin. Dirty Dancing er en af de flottere spillemaskiner på markedet. Den tilbyder sjove features, som du aldrig ville kunne finde på en klassisk spilleautomat. Hvilket er med til at gøre Dirty Dancing anbefalingsværdig, om du så vil prøve spillet for sjov eller for rigtige penge.

Er Playtech’s Dirty Dancing en 3D Spillemaskine?

Dirty Dancing er ikke en 3D spillemaskine. 3D spillemaskiner er kendt for at have et bedre design end almindelige spillemaskiner. Men selvom du får en flot grafisk oplevelse, får du sjældent nye vigtige funktioner. Det er i stedet forskellen mellem spillemaskiner og klassiske spilleautomater der kan være afgørende for om du kan lide spillet. Her er nemlig ikke kun grafikken, men også selve spillet der er meget anderledes.

Skal man downloade LeoVegas software?

Nogle gange er det for besværligt at skulle downloade et spil, hvis man bare lige vil prøve det. Derfor kan du spille Dirty Dancing direkte på deres website, uden du behøver downloade LeoVegas software. Du kan også prøve spillet helt gratis hos LeoVegas.Eller hvis du er selvsikker nok spille Dirty Dancing for rigtige penge.

Der er ingen grund til at bekymre sig om LeoVegas download. Hos LeoVegas spiller man nemlig bare i internet browseren. Spil Dirty Dancing gratis, inden du satser dine egne penge. For hos LeoVegas kan du prøve en gratis version af samtlige Playtech spil, så du kan teste spillene inden du går i gang.

Guide til Knapperne på Dirty Dancing

Her er et overblik over knappernes funktioner på Dirty Dancing:

Start Knappen

For at starte de 5 hjul på dette Playtech spil, skal du selvfølgelig bruge start knappen. I Dirty Dancing er det Spin knappen. Et enkelt tryk på den og din saldo kan stige med hele 125000kr. Hvis du altså er heldig nok. Dette 5-hjuls spil har også andre knapper du kan få brug for:

 • Turbo knappen – du finder en uddybende forklaring herunder
 • Kontrol til at justere lydniveauet på Dirty Dancing
 • Info ikon som viser dig Dirty Dancing’s spilleregler og gevinstoversigten

Turbo Knappen

Vil du have fart på spillets hjul? Så kan du benytte Turbo funktionen.

Playtech har valgt at tilføje denne funktion på Dirty Dancing. Med et klik på Turbo knappen begynder Dirty Dancing’s hjul at løbe hurtigere, og med et klik mere vender spillet tilbage det normale tempo.

Information Fanen

Søger du mere dybdegående oplysninger om Dirty Dancing, så kan du bruge Info knappen. Her har Playtech inkluderet de vigtigste informationer, så du kan få mest muligt ud af dit spil.

Hvad er Autospil?

Autospil er til for din bekvemmelighed. Et klik på Autospil, og de 5 hjul vil fortsætte med at dreje. Dog stopper spillet hvis du får gevinst, så du går ikke glip af vinderkombinationerne. Så vil du have hænderne fri, kan du på Dirty Dancing benytte dig af autospil funktionen.

Playtech inkluderede denne funktion, så du ikke behøver at trykke på Spin knappen igen og igen. Ydermere, kan du selv indstille autospil som du har lyst.

Min. Indsats

Når du har besluttet dig for at oprette en LeoVegas konto, samt få en bonus på 10000kr, bør du først finde ud af hvad minimums indsatsen er på Dirty Dancing, hvis du vil spille for rigtige penge.

Der er ingen Sats En knap på Dirty Dancing til at indstille indsatsen til minimum, derfor må du selv ændre antallet af mønter per linje.

Det mindste beløb, du kan satse er 0.01. Når du ganger det med alle spillets 40 betalingslinjer, får du en samlet indsats på 0.4kr.

På Dirty Dancing er spillelinjerne faste. Det laveste antal mønter du kan satseer mønter – 1 per linje. Du kan ikke sænke din indsats ved at slå en af de 40 linjer fra. Det en god nyhed – fordi spiller du på alle 40 linjer garanterer det dig, at du kan udløse alle Dirty Dancing’s bonus runder, ekstra features og free spins. Med minimums indsats på 0.4kr, tillader Playtech dig muligheden for at du kan starte langsomt og samtidig have adgang til alle de ekstra features.

Maks. Indsats

Da Playtech ikke har valgt at give Dirty Dancing en Maks. Indsats knap, skal du selv indstille din indsats. Du kan satse op til 1 mønter per spillelinje, hvilket svarer til mønter per spin når alle 40 linje er aktive. Kontant, er det 1000kr når du vælger maks. indsats på kr.

Tilbagebetalingsprocent

Tilbagebetalingsprocenten kaldes også for udbetalingsprocent, og er en procentvis udbetaling beregnet over en længere periode. På spillemaskiner varrierer den fra 93% til 96%. Det betyder at du gennemsnitligt kan vinde 96%, ikke at du vinder 96% af tiden.

Selvom Dirty Dancing er et sjovt spil, er det ikke tilbagebetalingsprocenten der trækker i en – 94.49%.

Særlige Funktioner på Dirty Dancing

Dirty Dancing har både et wild og scatter symbol, som du læse mere om herunder.

Scatter

Som mange andre spil, har Dirty Dancing et scatter symbol der kaldes for Dirty Dancing Logo. Det ganger din indsats med 125.

Her er Dirty Dancing Logo symbolet:

spil Dirty Dancing gratis

Wild

Wild symbolet også kaldet Johnny, erstatter alle de andre symboler i en vindende kombination. Så får du 4 ens Penny symboler plus et Johnny symbol, svarer det til 5 ens Penny symboler, og vil blive belønnet med 300 gange din linjeindsats.

vind rigtige penge på Dirty Dancing

Herover kan du se Dirty Dancing’s Johnny symbol.

Ekspanderende Wild

At have et ekspanderende wild symbol er fantastisk, men det har dette Movie spil ikke. Men der er så mange andre features på Dirty Dancing så du vil ikke engang komme til at savne det.

Stacked Wild

Du kan desværre ikke få stablede wilds på Dirty Dancing. Dog kan du nyde en gevinst på 500 gange din linjeindsats.

Overlay Wild

Overlay wild symbolet på Dirty Dancing er desværre ønsketænkning, men hvem ved måske vil Playtech vil tilføje det i en opdatering.

Gevinstoversigt

Gevinstoversigten indeholder alle nødvendige oplysninger om hvad de 13 symboler kan give dig. Klik på yes for at se hvilke symboler der er på Dirty Dancing og hvor meget de udbetaler. Den største gevinst får du hvis det lykkes at få 5 Baby symboler, det udbetaler hele 500 gange linjeindsatsen. Penny er det andet bedste symbol i forhold til gevinsten, her får du ganget din indsats med 300, hvilket stadig er flot. Chevy Bel Air og Dancing Shoes er det tredje højst betalende symbol som vil give dig 200 gange din indsats. Dirty Dancing’s fjerde højst betalende symbol er Record og Radio. Får du 5 af disse symboler, vinder du 150 gange linjeindsatsen. Hvis du får 5 Ace og King symboler på en aktiv linje, vil din linjeindsats blive ganget med 100. Queen, Jack og 10 symbolet er det der udbetaler den lavest gevinst, men her får du stadig en fin gevinst på 70 gange din indsats per linje.

Dirty Dancing online gratis Spil Dirty Dancing hos LeoVegas 

Indsats Størrelse

Vil du spinde de 5 hjul på Dirty Dancing? Skal du først indstille værdien af din indsats – hertil har Playtech givet dig et par valgmuligheder.

 • Indstil indsats niveau som du ønsker
 • Vælg selv beløbet af din indsats per linje

På Dirty Dancing kan du ikke ændre på antallet af linjer – der spilles altid med 40 aktive gevinstlinjer.

Dirty Dancing giver dig frihed til at indstille niveauet af din indsats, så du selv kan vælge hvor meget du vil satse per linje. Du kan sætte antallet af mønter til mellem 1 og 1 på hver af de 40 linjer. Men husk på, med 1 satser du kun per spin, hvilket også har direkte indflydelse på hvor meget du kan vinde.

Er der en fast møntværdi?

Møntværdien er en af de vigtigste LeoVegas indstillinger at kende.

Multiplikator Funktionen

På nogle video spil er der en multiplikator som kan gange dine almindelige linjegevinster yderligere. Det er der dog ikke på Dirty Dancing, men du kan stadig udløse Jackpot Game og Whirling Wilds bonusspillet.

Bonus Runder og Free Spins

Hvad kan vi forvente af dette Playtech spil?

Bonusser på Dirty Dancing

Ja, der er et bonusspil. Dirty Dancing har et interessant bonusspil ved navn Dirty Dancing. Det er en god afveksling mellem dine spins. Dirty Dancing udløser også flotte gevinster – .

Spil Dirty Dancing ved LeoVegas 

Dirty Dancing Gamble Funktion

Dirty Dancing har ingen gamble funktion. Men det er heller ikke nødvendigt, da Playtech har inkluderet mange andre sjove funktioner som kan give din saldo et skub.

Kan man udløse Gratis Spins på Dirty Dancing?

Man kan sagtens komme til at forveksle de gratis spins der bliver udløst i et spil, og en gratis spins bonus fra et casino. Men når du tilmelder dig et nyt online casino som LeoVegas, kan man blive tilbudt en bonus med gratis spins. Det kan du få af LeoVegas – hele 50 spins, men de kan ikke bruges på Dirty Dancing. Så derfor er det heldigt at, Playtech har inkluderet et bonusspil på Dirty Dancing som indeholder gratis spins. Yderligere, kan man prøve en spillemaskine i en gratis version. Men det kalder man ikke for gratis spins, og får du en vinderkombination – vil gevinsten heller ikke blive tilføjet din spilkonto.

Du kan vinde Mambo free spins på Dirty Dancing, bare hold øje med 20 spillet.

Der er en god portion LeoVegas free spins i dette Playtech spil, hele 20 spins som kan blive dine. Samlet kan de give dig en gevinst på

Grafikken på Dirty Dancing

Mange LeoVegas spillere foretrækker video spillemaskiner på grund af det moderne design. Dette spil’s knapper kan bruges til at:

 • Åbne gevinstoversigten
 • Justere din indsats
 • Starte auto funktion
 • Mute Dirty Dancing
 • Starte Turbo funktion
 • Tjekke Dirty Dancing’s info sektion

Kort sagt, er alt ved dette Playtech spil farvet af Movie temaet, inklusiv lyden. Derfor leverer Dirty Dancing en autentisk stemning som mange LeoVegas spillere ikke kan modstå. Oven i det, kan du vinde 500 gange din indsats. Så forstår du måske hvorfor Dirty Dancing er så attraktiv. Men hvis du ikke bryder dig om Movie lyden, kan du klikke på mute knappen.

Klar til at spille Dirty Dancing med rigtige penge?

Ingen prangende grafik på Dirty Dancing. Så det første du lægger mærke til, er nok denne video spilleautomat’s gevinster – op til 500 gang din indsats per linje, hvilket din LeoVegas konto ville sætte pris på.

Sådan spiller man Dirty Dancing online for rigtige penge:

Spil Dirty Dancing online for rigtige penge, med en LeoVegas spilkonto. Opret din konto hos LeoVegas i løbet af 5 minutter. Sådan kommer du i gang:

 • Gå til LeoVegas’s site
 • Klik på Opret Konto
 • Udfyld de nødvendige informationer
 • Få en 125% velkomstbonus på op til 10000kr på dit første indskud samt 50 free spins og 50kr gratis bonus
 • Foretag en indbetaling på minimum 50kr
 • Nu er du klar til at spille Dirty Dancing med LeoVegas’s casino penge

LeoVegas Udbetaling

Lykkes det dig at vinde på Dirty Dancing, blive beløbet automatisk overført til din LeoVegas spilkonto. Derfra kan de udbetales gennem Skrill. Da hver betalingsmetode har en grænse, bør du tjekke casinoet’s site eller forhøre deres kundeservice hvis du oplever problemer.

Hvis du vil bruge den 125% LeoVegas bonus, beder LeoVegas dig opfylde et omsætningskrav på 35, før din Dirty Dancing gevinst kan udbetales. Det er altid en god idé at læse LeoVegas’s Vilkår & Betingelser, så du kender udbetalingskravet på forhånd. Playtech har intet at skulle have sagt, derfor finder du det ikke under Dirty Dancing’s Info afsnit.

Spil Dirty Dancing For Sjov

Hos LeoVegas kan du prøve samtlige Playtech spilleautomater i en gratis prøveversion. Spil Dirty Dancing online for sjov på din computer eller mobil.

Få en forsmag på Dirty Dancing med LeoVegas’s gratis prøveversion. Beslutter du dig for at spille Dirty Dancing rigtigt, skal du blot skifte til spil for penge. Foretag en indbetaling på minimum 50kr og spil med en møntværdi på ned til kr. Vil du have flere penge at spille for, kan du tage imod en LeoVegas velkomstbonus på 125% oven i dit eget indskud – uden du behøver benytte en LeoVegas bonuskode.

Hvis jeg spiller gratis, kan jeg så stadig vinde kontanter?

Kan man spille Dirty Dancing gratis online, uden at indbetale, og stadig vinde penge? Hos LeoVegas, er selv det muligt. Du kan bruge din LeoVegas gratis bonus

LeoVegas Gratis Bonus til Playtech Spil

Hvis du vil bruge din LeoVegas gratis bonus til at spille dette video spil, skal du vide at den generøse 50kr bonus kan give dig kontante udbetalinger. LeoVegas kræver dog at du gennemspiller denne bonus 35 gange, og det der er tilbage efter de 50kr er fratrukket, forbliver dine at spille med. Gratis spil og gevinst? Det bliver ikke meget bedre!

Er Dirty Dancing tilgængelig på LeoVegas App?

Heldigvis, har LeoVegas givet deres spillere mulighed for at tage casinoet med sig overalt via deres LeoVegas app. Den skal bare downloades først, så du kan tage Dirty Dancing mobil med dig på din iOS, Android, Windows enhed. Vi lover dig at oplevelsen er ligeså god som på LeoVegas’s almindelige site. Desuden, har du adgang til flere af Playtech’s spilleautomater samt andre sjove spil.

Hvis du tænkte på om LeoVegas har en app til Apple enheder, så er svaret ja. Du kan downloade den til din iPhone eller iPad i iTunes eller på LeoVegas’s website.

Hvis du vælger at prøve Dirty Dancing på Android enhed, så download LeoVegas app i Google Play eller på deres site.

LeoVegas har lavet en gratis app hvor du kan spille Playtech spil, bare hold øje med at det er den rigtige LeoVegas app du får downloadet.

Spil med Mobil Bonus

Der må være en grund til at LeoVegas ikke tilbyder en mobil bonus, men vi ved ikke hvorfor. Derfor må man spille Dirty Dancing for egne penge. Og måske vil LeoVegas introducere en mobil bonus en dag.

Største Gevinst på Dirty Dancing

Den er ikke let at få, men Dirty Dancing’s topgevinst på 500 gange din indsats per betalingslinje, får du med 5 Baby symboler. Satser du 1 mønter på hver linje med en møntværdi på kr, kan du vinde hele mønter. Du kan få et overblik over Dirty Dancing’s gevinster i gevinstoversigten som du kan finde med et enkelt klik.

Kan en Dirty Dancing strategi give gevinst?

Der er to faktorer der afgør hvor gode dine odds er for at få gevinst, ingen Dirty Dancing tricks kan ændre dette. Den første er Dirty Dancing’s udbetalingsprocent og den anden er LeoVegas’s house edge. Udbetalingsprocenten viser hvor meget Dirty Dancing udbetaler over en periode, mens house edge viser hvor meget LeoVegas i gennemsnit tjener.

Som på alle spil, gælder det om at have heldet med sig på Dirty Dancing. Dette Playtech spil tilbyder nemlig en noget middel udbetalingsprocent på 94.49%.

På Dirty Dancing får du en god udbetalingsprocent på 94.49%, samtidig udbetaler den store gevinster, dog knap så ofte.

Fakta om Playtech:

 • Stifter: Teddy Sagi
 • Speciale: Gaming Produkter & Software Løsninger, Online & Mobil Gaming Applikationer, Cross-Platform Management System
 • Etableret: 1999
 • Hjemmeside: www.Playtech.com
 • Hovedkontor: St. George’s Court, 2nd Floor Upper Church Street, Douglas
Spil Dirty Dancing hos LeoVegas